Találatok a következő kifejezésre: Igaz hogy baba akkor (76 db)

34hetes pocis vagyok. Igaz hogy annak akinek sűrűn keményedik a pocija, korábban jöhet a baba?

Legjobb válasz: szia nekem a 20 héttõl keményedett de nagyon sokszor már elviselhetetlen volt de mind a két lányommal rávittem 6 napot mégis boldog babvárást és szép szülést kívánok

szia nekem a 20 héttõl keményedett de nagyon sokszor már elviselhetetlen volt de mind a két lányommal rávittem 6 napot mégis boldog babvárást és szép szülést kívánok
Szia! Nekem kb a 32. héttõl keményedett a pocim, minden napra esett egy-egy méhösszehúzódás, 8 nappal jött elõbb a prüntyõm, viszont 7 óra alatt lezajlott a szülés az elsõ fájdalmas összehúzódástól a méhlepény megszüléséig. :)
Szia! A kislányommal már nagyon korán keményedett a pocakom és mindig olyan volt, mintha sziklát, vagy léghajót ettem volna és õ a kiírt idõben érkezett.
szia! nekem 18 hetes korom óta vannak méhösszehúzódásaim, pihenek és szedek rá magnéziumot, most vagyok a 34. hétben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az infókat. nekem is már elég régóta keményedik a hasam (4.hónaptól). Szedek rá magneB6ot és így jobb egy kicsit. Csak azt halottam hogy mivel így jobban fel van készülve a méh, hamarabb elindulhat a szülés.

Ha valakinek sikerül a baba akkor mindenképp és mindenkire igaz, hogy 37 vagy a fölötti a hőmérséklete?

Nagyon érdekelne, mert a ciklus 29. napján tartok és nekem 36,4 és már nem tudom mit gondoljak. Régóta hőmérőzöm de így még nem volt, hogy 36,4. Peteérés után nekem is magasabb de hátha most másképp van. Nektek hogy volt?

Legjobb válasz: Nekem egyáltalán nem vált be a hõmérõ módszer. Amikor olyan volt a görbém ahogy azt a nagykönyvben meg írták én biztos voltam, hogy ez csak baba lehet, le sem esett a hõm, de megjött percre pontosan. Amikor meg még a peteérésem sem látszott a görbén igazán, de tapasztaltam a tojásfehérje folyást, és a hõm végig 36.36.6C volt (nekem alapból is ennyi) na akkor meg vártam, hogy megjöjjön, hát azóta sem jött meg, 18 hetes leszek.

Nekem egyáltalán nem vált be a hõmérõ módszer. Amikor olyan volt a görbém ahogy azt a nagykönyvben meg írták én biztos voltam, hogy ez csak baba lehet, le sem esett a hõm, de megjött percre pontosan. Amikor meg még a peteérésem sem látszott a görbén igazán, de tapasztaltam a tojásfehérje folyást, és a hõm végig 36.36.6C volt (nekem alapból is ennyi) na akkor meg vártam, hogy megjöjjön, hát azóta sem jött meg, 18 hetes leszek.

Igaz hogy a baba akkor is hallja a zenét ha fülhallgatóval hallgatom?

Szerintem badarság, de valaki azt mondta...

Legjobb válasz: Nem igaz, megkérdeztem a szülésznõt, a baba abból annyit érzékel, hogy a jó zenétõl az anyukája jól érzi magát. A külsõ hangokat, ami a pocin át beszûrõdik, azt hallja.

Nem igaz, megkérdeztem a szülésznõt, a baba abból annyit érzékel, hogy a jó zenétõl az anyukája jól érzi magát. A külsõ hangokat, ami a pocin át beszûrõdik, azt hallja.

Igaz hogy ha fogamzásgátlot szed valaki akkor meddő is lehet vagy több évig nem jön össze a baba?

Legjobb válasz: Errõl sokat lehet vitázni. Az orvosok hivatalosan soha nem fogják beismerni, hogy a tablettának bármi káros mellékhatása lehet. Mert még mindig jobb, ha ezt szedik a nõk, mintha tömegesen járnak abortuszra. Nem mellesleg kitûnõ üzlet is. A másik az, hogy 10-20 éve még nem voltak ilyen jó tabletták, akkor lehetett ilyeneket hallani. Most már elég alacsony a hormontartalmuk. Bár az én õszinte véleményem, hogy a természet rendjébe nem lehet büntetlenül beavatkozni. Az a minimum mellékhatása, hogy a vitaminok nem szívódnak fel rendesen, abból meg aztán akármilyen betegség kialakulhat. Én nem szedtem soha tablettát. Két félét kipróbáltam, mind a kettõtõl lett valami bajom. Maradt az óvszer. De ha szedtem volna, akkor is azért a baba elõtt vártam volna biztos 1 évet, hogy kiürüljön a szervezetembõl.

Errõl sokat lehet vitázni. Az orvosok hivatalosan soha nem fogják beismerni, hogy a tablettának bármi káros mellékhatása lehet. Mert még mindig jobb, ha ezt szedik a nõk, mintha tömegesen járnak abortuszra. Nem mellesleg kitûnõ üzlet is. A másik az, hogy 10-20 éve még nem voltak ilyen jó tabletták, akkor lehetett ilyeneket hallani. Most már elég alacsony a hormontartalmuk. Bár az én õszinte véleményem, hogy a természet rendjébe nem lehet büntetlenül beavatkozni. Az a minimum mellékhatása, hogy a vitaminok nem szívódnak fel rendesen, abból meg aztán akármilyen betegség kialakulhat. Én nem szedtem soha tablettát. Két félét kipróbáltam, mind a kettõtõl lett valami bajom. Maradt az óvszer. De ha szedtem volna, akkor is azért a baba elõtt vártam volna biztos 1 évet, hogy kiürüljön a szervezetembõl.
Igen igaz, mivel felborítja a hormonháztartást, ami nem biztos, hogy valaha is magától rendbe jön. Az is igaz, hogy mellrákot is okoz. Sõt még az is igaz, hogy mélyvénás trombózist, embóliát is okoz. (erre való hajlamot vérvétellel kiszûrik mielõtt szednél bármit is)
Elõfordulhat, igen. Orvosi gyógyszertan tankönyvben is benne van, hogy a nõk 2%-ánál az abbahagyás után tartós anovuláció (peteérés-hiány) jelentkezik. És ugye ha vinek nincs peteérése.... Persze ez nem jelenti azt, hogy sosem lehet gyereke, de mindenképp orvosi segítség kell.
okozhat, de olyan kicsi eséllyel, hogy az hanyagolható...
03-27 19:32 Okoz vagy okozHAT, mert rohadtul nem mindegy. A vérvételrõl meg annyit, hogy nekem pl semmit nem csináltak, felírták, azt kész.
A maiak mar eleg alacsony hormontartalmuak, de ahhoz, hogy felnojon es gyereket vallaljon az a generacio, akik most szedik, meg kell 10 ev, majd akkor lehet kovetkezmenyeket levonni. Addig csak a korabbi tablettak tapaszalatai vannak, amikben meg tenyleg sokkal tobb hormon volt (kb mint most egy 72 oras tabi). Alkati kerdes, de tenyleg sok mellekhatasa lehet, de az enyemnek pl minden szepen le is van irva a hasznalati utmutatora, a depressziotol a melyvenas trombozison at a meddosegig. Amugy a mellrak kockazatat pont csokkenti, nem noveli. En szeretem, mert inkabb ez, mint az abortusz vagy a 72 oras tabi, ha szakad az ovszer.
A tabletta leállítja a peteérést. Sajnos elõfordul, hogy ha valaki abbahagyja a gyógyszert, utána változatlanul nincs peteérése, és gyógyszeres kezelésre szorul. Az is elõfordulhat, hogy több évig várat magára a baba, vagy meddõség alakul ki. De az is elõfordulhat, hogy aki gyógyszert szedett, eleve meddõ volt, vagy nehezebben termékenyül meg, mint az átlag (pl. masszívan dohányzik a párjával együtt, vagy örökletes okokból) s ezért a gyógyszert hibáztatja, hisz elõtte nem próbált meg teherbe esni, a tabletta után meg sehogy se sikerül.

Ez igaz? Ha valaki tinikorától kezdve szedte a fogamzásgátlót a gyerekvállalás előtt akkor nagyobb az esély, hogy baja lesz a kicsinek?

Legjobb válasz: Én nem hiszem, hoyg a kicsinek lesz baja, inkább csak nehezebben fog teherbe esni. Én 19 éves koromtól kezdve szedtem csak, és nem is sokáig, 4évig. Mégis nagyon nehezen jött össze a baba. Hogy a gyógyszer zavart be? Ki tudja...

Én nem hiszem, hoyg a kicsinek lesz baja, inkább csak nehezebben fog teherbe esni. Én 19 éves koromtól kezdve szedtem csak, és nem is sokáig, 4évig. Mégis nagyon nehezen jött össze a baba. Hogy a gyógyszer zavart be? Ki tudja...
Szia! Szeruintem nem igaz.Én 16 éves korom óta szedtem a gyógyszert.Amikor úgy döntöttünk, hogy baba lesz akkor voltam 28 éves.Abbahagytam és vártunk 3 hónapot, aztán ment élesben a dolog.3 hónapra rá terhes lettem, és most 29 évesen egy gyönyörû, egészséges kisfiam van.
én 10 évig szedtem a fogamzásgátlót, aztán a 3. hónapban terhes lettem.most 25 hetes kismama vagyok és úgy néz ki, eddig nincs baja és szépen fejlõdik.
Egy korábbi válaszban valaki írta ezt, de nem igazán kell mindent autentikus véleményként elfogadni amit itt olvasol. A fejlõdési rendellenességeknek alapvetõen három oka lehet: 1. genetika 2. valamilyen fertõzés 3. valamilyen környezeti hatás Tisztán genetikai eredetû rendellenesség nem sok van, de talán az az egy eset amikor egyértelmûen ki derül az ok. Az esetek zömében a 3 ok különbözõ mértékben játszik szerepet, és utólag nem is mindig szokott kiderülni, hogy a tényleges ok mi volt. Érdekes dolgok ezek, mert pl ikreknél is elõfordul, hogy csak az egyik baba beteg. Egy petéjû ikrek még genetikailag is azonosak és ugyanott voltak és ugyanazok a hatások érték õket. Nincs arra semmi magyarázat, hogy az egyik baba miért lesz beteg és a másik miért lesz egészséges.
Nekem a barátnõm abbahagyta a gyógyszert és rögtön teherbe is esett. Most született kedden egy egészséges kislánya. De sok olyat is hallottam, hogy fogamzásgátló mellett lett terhes valaki, megtartotta és egészséges gyereke született. Én áprilisban hagytam abba, mert már úgy éreztem elég volt. Jövõ áprilistól (esküvõ után) fogunk próbálkozni a babucival, remélem elsõre összejön. Már alig várom! :)
Maga a fogamzásgátló nem okoz a gyerekben semmi9féle károsodást, akkor sem, ha gyógyszerszedés közben történik a "baleset", csúszik be a terhesség. Egyes nõk azonban úgy reagálnak a gyógyszerleállásra, hogy nem áll vissza azonnal a saját, természetes hormonegyensúlyuk: egy ideig nincs peteérés, összevissza van mensruáció, felborulnak a hormonszintek, nem vastagodik meg kellõen a méhnyálkahártya. Még nehezebb helyzetben vannak azok a nõk, akiknek x évvel ezelõtt a "ciklusuk rendezésére" írták fel a fogigátlót. Õk most szembesülnek azzal, hogy a gyógyszer nem javított az állapotukon, csak elfedte a tüneteket, amiket még annak idején kezelni kellett/lehetett volna.
Én 6 évig szedtem a gyógyszert. Abbahagytam, és a 2. hónapban teherbe estem. Most a 14. hétben vagyok, eddig minden rendben.

Igaz, hogy az a baba aki az anyukájával alszik együtt (egy ágyban), az hamarabb átaludja az éjszakát?

Legjobb válasz: Nem igaz. Nalunk epp azert nem aludt, mert erezte, hogy ott vagyok, hat akkor anyuci, ha itt vagy, adj cicit.

Nem igaz. Nalunk epp azert nem aludt, mert erezte, hogy ott vagyok, hat akkor anyuci, ha itt vagy, adj cicit.
Az én lányom még 10 percet nem aludt mellettünk az ágyban. Kezdettõl a kiságyba aludt, még napközben is. Már 1- másfél hónapos kora óta átalussza az éjszakát. 1 éves.
ha jót akarsz magadnak és a gyerekednek, nem szoktatod be a szülõi ágyba. 5 évesen sem fogod tudni kiebrudalni onnan, ergo sem nektek, sem a gyereknek nem lesz pihentetõ alvása sose...
Ebben a formában nem igaz! Ha nappal keveset alszik a baba, (pl. nálunk ez volt), akkor a szakirodalom is azt mondja, ne higyjük el, hogy kicsi az alvásigénye, hanem találjuk meg azokat a körülményeket, amivel eleget alszik a baba. Nálunk az együttalvás vált be. Magától csak félórát aludt. Együtt 1, 5-2 órát. Éjszaka viszont sokat ébred, keresi a közelségem, mert együttalszunk, most 14 hónapos, nem olvastam sehol ilyen összefüggést, pedig elmerültem az "együtt vagy külön.aludjunk" témában. Ha nektek a különalvás válik be éjszakára, akkor altasd külön, nem mindegyik baba igényli az együttalvást. :)
Az én lányom 3 hónapos korában már átaludta az éjszakát, annak ellenére, hogy soha nem aludt este mellettem, és a mai napig sem igényli. Amíg pici volt kb. 2-4 hónapos délutánonként sokszor aludt el a mellkasomon, hasamon, azt nagyon szerette. Egy idõ után jelezte, hogy szívesebben alszik a kiságyban.
A fiam 3 hetes volt, amikor a saját szobájába, a saját ágyába tettük (légzésfigyelõvel) és azóta sem bántam meg a döntést. Már akkor éjjel is jobban aludtunk, én inkább átjártam amíg evett éjszaka, de egy légtérben egyikünk sem tudott igazán pihenni. Nyilván az is más, amikor hétvégén kicsit korábban kel, áthozzuk hozzánk, és még összebújva szunyókálunk hármasban apával, vagy délután együtt alszunk a nagyágyon. Most 13 hónapos, már õ szabályozza, mikor van mellettünk, és mikor szeretné egyedül felfedezni a világot. Délután és este is egyedül alszik el, ha éjjel a foga, vagy nátha vagy bármi miatt felébred átmegyek, kicsit ringatom, átölelem, megnyugszik és visszarakom az ágyába. Sírni soha nem hagytuk.
éjszaka nem emrt akkor tényleg cicit akar, de nappal mi is szoktunk együtt, összebújva aludni, és így jóval többet alszik, mint nélkülem...
Mi csak nappal alszunk együtt néha de ha velem alszik akkor sokkal többet alszik mintha kiságyban lenne...szóval van benne valami!!
A mi esetünkben igaz. 6 hetes koráig bírtam, aztán amikor már annyira hullafáradt voltam, hogy én is bealudtam az egyik éjszakai etetésnél, és reggelig aludtunk, akkor megváltoztattam a véleményem. Nagyon hasfájós volt, sehogy nem volt jó neki, semmi nem használt. Alig aludtunk éjszakánként, 2-3 óránként kelt. Az elsõ együtt alvós éjszaka után magam mellé vettem, és azóta ki tudom pihenni magam, így max 2x kelt. Ezután már többször is átaludta az éjszakát. Már csak egyszer kel fel enni (ha kel), de csak odafordul, és kész is.(5, 5 hónapos) Érdekes, de nálunk nappal egyedül alszik. Most már elfordul tõlem, és inkább az ágyikójában van többet. Lassan megint ott fog aludni.
Soha nem aludt velünk a kisfiam. Elsõ pillanattól kezdve saját ágy, saját szoba. Még nem volt 6 hetes, amikor elõször végigaludta az éjszakát, és azóta is nagyon jól alszik. Egyszerre 4 foga jön, mégis 12 órát alszik egyben, egy hang nélkül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Az én babám a kezdetektõl külön alszik. 5 hetes kora óta teljesen átalussza az éjszakát. Mondjuk õ tápszeres.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Szeritnem nem, legalábbis nálunk nem így volt. 2 hónapos kora óta átaludta a kisfiam az éjszakát, egy szobában volt ekkor még velünk, de a saját ágyában. 5 hónaposan tettük át az ágyát a saját szobájába, azóta ott alszik. Éjszaka nem ébred. Egyedül a fogzási idõszakban vagy ha beteg szoktuk csak magunk közé tenni. Egyébként szerintem jól képzeled az alvási szoktatást, én is hasonlóan csináltam.
a mi esetünkben nem igaz.fiamnak kezdetektõl külön szobája van, két hónapos kora óta átalussza az éjszakát.most 16 hónapos, éjszaka 12 órát, nappal 2-3 órát alszik a saját szobájában.Soha nem aludtam vele.
A kérdező hozzászólása: Az én babám még csak két hetes, tehát messze még az elsõ átpihent éjszaka. Én úgy gondolom, hogy a legjobb helye a kiságyban van a babámnak, csak a minap megcáfolt egy anyuka, és azt mondta, hogy ha nekem nem fontos az alvás tegyem csak be a kiságyba. Én szeretném ha megszokná hogy ott van a helye nem pedig köztünk. Félre ne értsetek, nem ítélek el senkit emiatt csak én máshogy szeretném csinálni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Szia! Sajnos nem lehet baba.Szurkolok hogy minél hamarabb összejöjjön!Fel a fejjel! Üdv:V
Ha megjött és élénk pirso volt, akkor már sajnos nem lehet baba. Ha csak pici vérzésed lett volna, akkor még lenne rá esély, de így már nem. Sajnálom, de ne adjátok fel, legközelebb sikerülni fog! :)
Valószinû hogy nem baba valami más lehet a háttérben amitõl késett a menszeszed.Sok sikert kivánok nektek hogy elõbb utóbb sikerüljön.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, remélem a következõ hónapban már végre sikerülni fog:) nagyon szeretnénk már babát
Szia! Ne keseredj el, de szerintem sincs baba. Én is hasonló cipõben járok mint te. Nekem 53 napra jött meg a menzim. Egyébként 28 napos a ciklusom. Már tiszta ideg voltam 2x voltam dokinál aki nem látott semmit az Uh-on, csináltam tesztet ami negatív lett. Mi is már nagyon szeretnénk babócát. Azt mondta mindenki, hogy csak a hormonok játszanak velem. Fel a fejjel, új hónap, új esélyek és hajrá...
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom és szurkolok hogy nektek is összejöjjön:)

Mitől függ, hogy mikor jön a baba? Van akinél előbb, és van aki túlhordja? Igaz, hogy a fiúk előbb jönnek?

Legjobb válasz: Való igaz nagyban a ciklusodtól függ. Szerintem elég sokan vannak akik nem a kiírt napon szülnek, de ennek semmi köze a gyermek neméhez. Nekem fiam született és késöbb jött a kiírtnál 2 nappal.

Való igaz nagyban a ciklusodtól függ. Szerintem elég sokan vannak akik nem a kiírt napon szülnek, de ennek semmi köze a gyermek neméhez. Nekem fiam született és késöbb jött a kiírtnál 2 nappal.
Szerintem is a ciklushossz is befolyásol.Én a lányomat 5 nappal hordtam túl.A ciklusaim szabalytalanok voltak, és hosszabbak.Mikor 32 nap, mikor 35.
szia szerintem a mnstruációs ciklusod hosszától függnekem két kislányom van és mind a kettõt 6 nappal hordtam túl a ciklusom pedig 34 napos mert a dokik a 28 napos ciklusra számolják ki a születés idõpontját
Na most látszik az igazi stílusod, mikor nem erõlteted :)
Már megint ugyanaz a Hoki Gyuri, aki fejébe vette, hogy izgatóan fogalmaz.
Azt pedig egészen halkan érdemes már csak megjegyezni, szemben mindazzal amit dédelgetsz, ilyen stílus mellett te életben nem fogsz túllépni pár zugblog és poet.hu színvonalán ragadt internetes oldal publikációján, és mentsd meg magad a lejáratástól - felesleges megjelent könyveket vagy köteteket hazudni. Írói véna... nagyon nem látod reálisan magad. Mindaz alapján amit írtál, beképzelt kis görcs vagy, aki pusztán azért, mert kettõvel több szót ismer a nagyátlagnál, máris mindenki más fölé helyezi magát. Az írókban alkotói alázat van, benned viszont csak okoskodásba burkolt komplexusok. Ha nem világos miért, olvastasd el valakivel ott fent, az eredetileg kiírt kérdést. Röhej vagy. Nem azért, mert vélt vagy valós érzékenység van benned, hanem mert kirakatba dobva önmagadat reklámozod, azt is mérték nélkül.
Persze, mosolyogtató kérdés... aha. Túl sok ilyen kérdés van ahhoz, hogy elhiggyük, hogy csak poén volt. Egy tanács: Ne így akarj csajozni, nagyon gáz.
Komolyan, hogyan süllyedhet valaki ennyire szánalmas szintre? :D
4-es vagyok és nõ. Attól, hogy valaki szánalmasnak gondol egy hozzád hasonló nyomorékot még nem lesz egybõl férfi, csak igényes. Illetve ez az erõltetett stílus, amit nyomatsz nagyon gyenge. Látszik, hogy csak erõlteted magad és vagy 10 percedbe telik leírni egy-egy ilyen mondatot.
ez valami pedofil akarna lenni?
Bocsi :D :D :D :D :D Ezt nem tudom abbahagyni :D :D :D :D :D :D :D Jobb mint egy 1.5 órás vígjáték!!! :D :D :D :D :D
A kérdező hozzászólása: Mit vársz akkor, ha csak támadó válaszokat kapok, amikor egyáltalán nem volt rossz szándék a kérdésben? Uramisten.
Szerintem te valami modern mûvészi humorérzékkel rendelkezel amit csak te értesz és ez neked tökéletes. A válaszaid meg abban a lekezelõ brit eleganciát ábrázoló gusztustalanságban íródtak amitõl a hátamon fut végig a szõr. De persze aztán megmutattad valódi alpári éned. Most persze kiakadhatsz ezen de én ha még dühös leszek akkor sem írok olyat hogy gyökér vagy mi a rák. Te is csak próbálsz több intelligenciát pérselni egy kis helyre amit a prózai írásban nyílvánítasz ki.
A kérdező hozzászólása: 14-es, miben segíthetek neked? Nagyon frusztrált vagy. Komolyan segítek, ha tudok bármiben. Mi a rák van veletek emberek?
Szíved? Inkább egy kanos állat vagy.
A kérdező hozzászólása: Miért vagyok az? Mert vállalom férfi létemre, hogy van szívem? Ez a mai világ furasága?
Fura vagy. És ezt úgy mondom, hogy én is fura vagyok. Úgyhogy nagyon fura lehetsz.
A kérdező hozzászólása: Nem akartam, csak tényleg normális kis poént, bókot akartam írni. Jesszus, most nagyon durván kiakadtam.
A kérdező hozzászólása: de most könyörgöm mi a baj? ez csak egy poén kérdés akart lenni. amolyan jót mosolyogtató...istenem...komolyan mi a baj? nem értem miért kellett így leoltani.
A kérdező hozzászólása: ti betegek vagytok? ez a kérdés csak poén volt de az embertelen hozzáállásotok miatt kaptatok oltást. szerintem ti valami gyökérrel kevertek össze. milyen zugblog meg poet.hu? OMG
A kérdező hozzászólása: Felfoghatatlannak tartom ezt a rossz inudlatot, mely az itt lévõ emberek részérõl érkezik. De nem okollak érte benneteket, mert saját sikertelenségetek kovácsai vagytok. Nos, míg én már rengetegszer megtapasztaltam ezen dolgokat, amikrõl írok (írói vénám lévén), ti valószínûleg sosem fogjátok. A humorérzéketek egyenletesen borzalmas. Az önbizalom meggyengült pilléreinek hordozói vagytok, ugyanis egy névtelen oldalon képesek vagytok így kikelni magatokból. Ez szánalmas. Különben az értelmi képességekkel is gondok vannak, nem férfiaknak szólt a kérdés. Balekok.
Mert a kérdésedben és válaszodban is érzõdött az a magasabbrendûség amit a neten az emberek ritkán viselnek el hisz õk normális egyenlõ félként kommunikálnak egymással (pár kivétellel) És az elsõ válaszodban ahogy még magasabbra próbáltál emelkedni jobban hergelte õket emellett egy általánosítással odavágtál nekik (nincs itt senkinek humorérzéke) Az írói tudással pedig nem kell dicsekedni mert én már ovodában megtanultam. Ja és még egy írás tõlled: "ugyanis egy névtelen oldalon képesek vagytok így kikelni magatokból. " Erre a részre meg annyit mondok irónia.

Az igaz hogy ha valaki lányt vár, az rosszul lesz és hányingere van, és aki fiút annak semm i baja sincsen, csk egyszer lesz rosszul, vagy néha?

Legjobb válasz: szia! a fiammal végighánytam az elsõ 4 hónapot :) most semmi bajom, de még nem tudom a kistesó nemét. a lényeg, hogy szerintem ez baba/terhesség függõ, nem sok köze lehet a nemhez.

szia! a fiammal végighánytam az elsõ 4 hónapot :) most semmi bajom, de még nem tudom a kistesó nemét. a lényeg, hogy szerintem ez baba/terhesség függõ, nem sok köze lehet a nemhez.
HA minden igaz lányunk lesz, a terhességem eddig teljesen "sterillnek" mondható, se russzulét, se hányás, rosszul lét, se gyomorégés, se hiszti, se kivánósság, semmi különös, csak szépen növekszik a poci. Most 37 hetes vagyok, remélem minden renben is marad, Ja és a pocim teljesen hegyes esrint is fiúnak kellene lennie... :)
Fiam lesz, semmi bajom! A sógornõm 3 lányt szült, neki sem volt semmi baja a visszereken kívül.
Kislányt várok, 1 kezemen meg tudom számolni hányszor voltam rosszul, és az sem volt vészes. A barátnõm is lányt vár, õ rosszabbul volt kicsit de Õ sem hányt. Egy másik barátnõm fiút vár és neki sincs baja. Semmi köze a rosszulléteknek a baba neméhez. 30 hetes kismama
17.03-as vagyok. Gyomorégésem sincs. Erre mag azt hallottam, hogy akkor nem lesz haja a babámnak....na majd meglátjuk.
Kislányom lesz, és egy deka hányingerem sem volt!!! Azt sem tudom, milyen az.Sem hányás, sem hányinger.Amúgy nekem is azt mondták emiatt, hogy fiam lesz, de ez csak néphit... 39 h
Nekem kislányom lesz és csak egyszer hánytam a 12-dik héten. Szerintem nincs összefüggés. Akiket ismerek, hogy hánytak mind, a kisfiát várta. A lányoknál azt halottam, hogy gyakoribb a gyomoségés.
Van akire igaz, és van akire nem.
Ez kábé olyan mint a csúcsos has fiú a terebélyes has meg lány:)
Láthatod a sokféle válaszból hogy ez is csak egy mende-monda. Szinte mindenki mást mond, de ez így természetes hiszen minden terhesség más és más, még egy azon nõnél is. Egyébként én is fordítva tudom felénk azt mondják a hányinger, hányás kisfiút jelez, a tünetmentesség kislányt. Na most kb. 10 olyan példát tudnék a közvetlen környezetembõl felsorolni akinél ez bejött, nálam is, de ez csak véletlen. Egyébként ha a hasformámat nézzük a hiedelmek alapján akkor viszont kislánynak kellene lennie. Úgyhogy szerintem az uh-nak kell hinni bár erre is tudnék ellenpéldát. Majd meglátjuk ha már a kezünkben tartjuk a piciket.
A kérdező hozzászólása: értem, köszi a válaszokat, hát akk ez mende monda
én ezt megcáfolnám! az eslõ terhességem fiú volt végig krónikusan hánytam vele. mindent amit ettem itam végig nem egszerûen. aztán a másodikkal õ lány lett. bel 1x 2x hánytam csak és semmi más. nekem azt mondta akkor adokim és hiszek is neki hogy nem függ össze a nemmel azzal függ össze hogy milyenerõsa magzat minél inkáb hánysz annál erõsebb a bébi ésaz imunrendzsred.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!