Találatok a következő kifejezésre: Igaz hogy aki kicsit (41 db)

Az igaz, hogy akik kisebb városokban élnek, ahol alig (vagy soha nem) történik valami, kicsit bediliznek az ingerszegény környezetben?

Legjobb válasz: Legalább annyira dilisek, mint akik a nagyvárosi zajban és szmogban élnek. Hidd el, aki igényli a nyüzsgést, feltalálja magát, aki nem, annak meg pont jó úgy. El van a kutyájával, macskájával, a hobbijával.

Legalább annyira dilisek, mint akik a nagyvárosi zajban és szmogban élnek. Hidd el, aki igényli a nyüzsgést, feltalálja magát, aki nem, annak meg pont jó úgy. El van a kutyájával, macskájával, a hobbijával.
50 évvel ezelõtt sehol sem volt, mégsem diliztek be az emberek. Elég szomorú, hogy sokaknak ma csak a TV és az internet jelenti az ingert. Nekem inger jó könyv, egy kosárlabda meccs, egy nagy séta a kutyával a réten ...
Kérdezõ! Általánosítasz. Erre mondhatnánk azt, hogy a nagyvárosiak meg nem törõdnek egymással, közönyösek, önzõk. Pedig itt is, ott is egyének élnek, ilyenek-olyanok, mindenfélék.
Ez baromság. Mibõl jött ez az 5 leted? Akkor minden vidéki városban élõ egy lusta, unalmas életképtelen, nem világra való szánalmas hülye? Miért csak a nagyvárosi nyüzsgésben sínylõdök normálisak? ezt elárulhatnád. Aki nyugodt, csendes környezetben lakik az irigylésre méltó, nem dilis. Menj ki falura és élj ott pár napot. Majd megérted.
Én falun élek, és legkevésbé sem gondolom, hogy ingerszegény lenne a környezetem.
Én tutira bediliznék egy nagyvárosban.
Minden környezet annyira ingerszegény, amennyire azzá tesszük. Ez a dolog a bensõben dõl el. Van olyan ember, aki soha nem unatkozik, és van olyan, akit mindig szórakoztatni kell. Üdv! Leftlegged Player :)
Én kisvárosban élek, nem szokott semmi sem történni. Képzeld, még a boltok is bezárnak 5-kor! Hihetetlen, nem igaz? :) Én imádom! A kedvenc városomban élek, és nem kötöznék el senki kedvéért sem. Remélem soha nem is kerül rá sor. :) 24/n
"Van olyan ember, aki soha nem unatkozik, és van olyan, akit mindig szórakoztatni kell." Ez így igaz és én az utóbbiakat sajnálom. Akinek a nyüzsgés kell, azért van rá szüksége, hogy elterelje önmagáról a figyelmet. Én pl. annak örülök, ha végre nem történik semmi és bele tudok merülni a gondolataimba, festhetek, zenélhetek, könyvet olvashatok. Nemrég volt egy kérdés itt a gyk-n, hogy miért van az embernek szüksége arra, hogy folyton valami zörögjön (tv, rádió) Hát ez hasonló dolog, itt is arról van szó, hogy az emberek félnek a saját gondolataiktól, félnek önmagukba nézni, "depisek" lesznek tõle. Nincs igazad, hogy a vidékiek kötekedõbbek. Általában sokkal nyugodtabbak és meg vannak békélve önmagukkal. Bár elõfordul, hogy egyesek valóban nehezebben fogadják el a különcöket, de ugyanez a jelenség megtalálható városban is, inkább kor és felfogás függõ.
A nagyvárosokban is megtalálható a "különcökkel" szembeni ellenszenv, de kevésbé mint a kisebb helyeken, ráadásul a nagy tömeg miatt nem alkotnak "információs közösséget"(pletykalánc).
A kérdező hozzászólása: Azt is tapasztaltam, hogy a kis városban élõ emberek sokkal kötözködõsebbek, szõrszálhasogatóbbak, pletykásabbak, és nem bírják elviselni, ha valakinek pl.: nem olyan a kinézete pl.: öltözködése, haja stb mint a többi ezernek. Nagyon fel tudják húzni magukat azon, ha valaki kilóg a sorból, vagyis szeretik bántani azt akinek egyedi személyisége és megjelenése van.
mekkora baromsag ez. elhet az ember nagyvarosban is ingerszegeny kornyezetben. sok olyan embert ismerek aki reggel elmegy dolgozni este hazamegy , bevasarol es ez az elete, nem jar sehova pedig nagyvarosban el.... hat ez az ingerszegeny elet.
Régen is megvoltak az emberek, és nem volt mindenki sültbolond. Amúgy meg kevés olyan elszigetelt hely van, ahol nincs tévéadás és net, márpedig a legtöbb nagyvárosi emberkének is ennyi az inger manapság. :D Aki meg a világ végén lakik, de el akar menni valahova, ignybeveszi a tömegközlekedést, vagy kocsiba ül, és bemegy a nagyvárosba, ami manapság elég közel van. xD
A kérdező hozzászólása: Én kis városban élek, és úgy érzem magam mintha az egész város el lenne zárva a külvilágtól egy dobozba. Mintha a világon nem létezne más város csak ez... Olyan lehangoló és elszomorító, hogy az emberek elvannak ebbe a kartondobozba zárva és élnek a kis karton doboz szabályok szerint.

Most vettem egy bukósisakot. Igaz, hogy idõvel kitágul egy kicsit? És ha igen, akkor mennyit?

Legjobb válasz: Van benne a párnázás, az szokott engedni. De eléggé függ attól, hogy milyen anyagból van benne ez a belsõ arcot-koponyát védõ bélés. Az a jó ha kicsit szorít, "passzentos" megvételkor. De csak kicsit, mert nem fog centiket engedni. Ha boltban veszed és még nincs elég tapasztalatod a sisakválasztással, akkor érdemes kérni az eladó segítségét. Ha meg netrõl, akkor én elmennék egy helyi boltba ami ugyanolyan márkájú sisakokat árul és felpróbálni az adott méretet. Kicsit pofátlanság, de drága és túl fontos védõeszköz ahhoz a sisak, hogy az ember csak úgy találomra válasszon.

Van benne a párnázás, az szokott engedni. De eléggé függ attól, hogy milyen anyagból van benne ez a belsõ arcot-koponyát védõ bélés. Az a jó ha kicsit szorít, "passzentos" megvételkor. De csak kicsit, mert nem fog centiket engedni. Ha boltban veszed és még nincs elég tapasztalatod a sisakválasztással, akkor érdemes kérni az eladó segítségét. Ha meg netrõl, akkor én elmennék egy helyi boltba ami ugyanolyan márkájú sisakokat árul és felpróbálni az adott méretet. Kicsit pofátlanság, de drága és túl fontos védõeszköz ahhoz a sisak, hogy az ember csak úgy találomra válasszon.
igen, sõt ha kölcsönadod egy kicsit nagyobb fejû haverodnak utána már tágabb lesz ezért sisakot nem adunk kölcsön senkinek
Nekemis ez volt, nem tágult egy centit sem, összegyûrte a pofámat, ezért kiszedtem belõle a pofaszivacsot XD
Nekem kb. a 40.-ik sisak volt jó.:D Amúgy sisakot tényleg nem adunk kölcsön. Egyrészt higiénia (elég komolyan belerohad a fejed egy nyári menet után), másrészt 90% hogy nem lesz jó a méret.
Sisakot ott kell venni ahol hagyják hogy egy fél órát hordhasd hogy nem nyom e. De a belsõ bélés idõvel picit enged.

Az igaz hogy át lehet nyúlni a falon, még ha maximálisan kicsi az esély rá. Olvastam valahol, hogy ha évmilliókon keresztül próbálkoznánk akkor egyszer sikerülne?

Legjobb válasz: Persze, a nagy számok törvénye alapján, ha egy véletlen esemény megengedhetõ, akkor az elõbb-utóbb elõ is fordul. Eddig ez teljesen igaz. De most gondolkozzunk: Annak, hogy a fal ÖSSZES atomja szépen félreáll az útból (mert VÉLETLENÜL éppen egy irányban mozdulnak el) ugyan nem nulla az esélye, de olyan kicsi, hogy erre igencsak soká kellene várnod. Gyanítom, hogy az Univerzum várható életkorának néhány kvadrilliószorosát. azaz olyan "tíz az igensokadikon" évet. Szerintem inkább vegyél egy vésõt...

Persze, a nagy számok törvénye alapján, ha egy véletlen esemény megengedhetõ, akkor az elõbb-utóbb elõ is fordul. Eddig ez teljesen igaz. De most gondolkozzunk: Annak, hogy a fal ÖSSZES atomja szépen félreáll az útból (mert VÉLETLENÜL éppen egy irányban mozdulnak el) ugyan nem nulla az esélye, de olyan kicsi, hogy erre igencsak soká kellene várnod. Gyanítom, hogy az Univerzum várható életkorának néhány kvadrilliószorosát. azaz olyan "tíz az igensokadikon" évet. Szerintem inkább vegyél egy vésõt...
Befalaztak?
ha van 1 csepp eszed akkor te is tudod a választ...
Utolsó, mert szerinted a falat alkotó anyag atomjai csak úgy félre szoktak állni? Mégpedig annyira hogy egy kéz átférjen a résen! Fizikából hogy sikerült átvergõdni?
@Digo NINCS olyan fizikai törvény, ami tiltaná. Az más kérdés, hogy vajon mikor, mennyi idõ alatt lenne pl. 50%-os esély erre az egyedülálló jelenségre... Köszönöm, fizikából egész jó voltam, repülõmérnökként végeztem... Pedro
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Pouban hogy lehet kicsi poum? Azt hallottam, hogy ha összegyűjtök 40 szart akkor kapok egy kicsi pout. Ez igaz?

Legjobb válasz: Van a boltban egy olyan szar amivel újra kicsi lehet ;)

Van a boltban egy olyan szar amivel újra kicsi lehet ;)
A kérdező hozzászólása: De nem ugy. hanem, hogy a poum mellé még egy kicsit.
nEM IGAZ
nem igaz!
Ha elõröl akarod kezdeni, akkor töröld le a játékot, keresd meg a mentés helyét, és töltsd le még egyszer!
EZREDSZER SEM IGAZ, NEM HISZEM EL, H NEM VAGYTOK KÉPESEK LEÁLLNI EZEKKEL A KÉRDÉSEKKEL, MÁR ÖTSZÁZ UGYANILYEN VAN !!
1. ez a pletyka nem így van, hanem úgy, hogy 100 db átalakul kispouvá. 2. nyugi nem fog, senkinek sem vált még be :D nem tudom melyik emberke, de unalmas napjaiban találta ki :) ))))

Igaz hogy a kovereknek kicsi a peniszuk? Es ha igen akkor ha lefogy nagyobb lesz?

Legjobb válasz: Akkor nagyon rossz helyrõl informálódsz. Elég lenne a saját fejed használni és magad is rájönnél, hogy ostobaság. A péniszméret nem váltakozik, nem tud egyszer kicsi egyszer nagy lenni. Megnõ valamekkorára 21 éves korig és az a méret marad és pont. Semmi köze ahhoz, hogy te szereted a chipset és elhízol tõle. A szexuális kérdés már logikusabb, de az is cáfolandó. A szex ugyanúgy mûködik minden embernél. Persze ha valaki 170 cm-hez 180 kg, annak komoly fizikai megerõltetést jelent ez, de azért ilyen kövér emberek nem igen vannak. Nekik már önmagában a mozgás is nehézkes.

Akkor nagyon rossz helyrõl informálódsz. Elég lenne a saját fejed használni és magad is rájönnél, hogy ostobaság. A péniszméret nem váltakozik, nem tud egyszer kicsi egyszer nagy lenni. Megnõ valamekkorára 21 éves korig és az a méret marad és pont. Semmi köze ahhoz, hogy te szereted a chipset és elhízol tõle. A szexuális kérdés már logikusabb, de az is cáfolandó. A szex ugyanúgy mûködik minden embernél. Persze ha valaki 170 cm-hez 180 kg, annak komoly fizikai megerõltetést jelent ez, de azért ilyen kövér emberek nem igen vannak. Nekik már önmagában a mozgás is nehézkes.
Ba-zd meg, hogy lehet valaki ennyire hülye! Max kisebbnek látszik a testéhez képest...Miért szerinted amit lefogy az a farkára vándorol?
Max. nehezebben férsz a farkához az úszógumijaitól.
Ugyanmár. Gondolkozz logikusan. Egy combra vagy hasra lokalizált elhízásnak mi köze a pénisz méretéhez? A magassághoz például mi köze van? Az ég világon semmi.
Hogy veszne el a hájrétegben? Aki annyira kövér, hogy a péniszéig lóg a hasa a hájtól, az már nem egyszerûen kövér ember, és ilyenbõl rettentõ kevés van. Az ilyen fokú elhízottság nagyon veszélyes és hála istennek azért nem sûrûn látható.
Úgy értem, hogy elveszik a hájrétegben, hogy kisebbnek tûnik, mert a nagyobb testhez viszonyítod.
Szerintem ez is hülyeség. Nagy test..ennyi erõvel egy magas emberre ugyanúgy vonatkozik, mert nagyhoz viszonyítod a kis péniszt, ami ugye nem kicsi, de egy alacsonyabb emberen nagyobbnak tûnne.Ez optika, de nem hájfüggõ. A pénisz meg nem olyan hosszú testrész, mint a kar, hogy 1-2 cm feltûnjön. Ezért is nem értem a férfiak paráját ezzel kapcsolatban. Komolyan azt hiszi bármelyikõtök is , hogy egy nõ ránézésre meg tudja mondani, hogy 17 vagy 15 cm???
csak ha leglább 1q-t ad le.
Nem, a kövéreknek nem kisebb a farkuk, legalábbis nem kisebb mintha vékonyak lennének. Azonban ha egy ember arányosan van elhízva, akkor a hasfala alsó részén is van háj és kevesebb látszik a farkából a testen kívül. Ennyi a történet. Akinek ki van gyúrva a hasa rendesen annak vékonyabb ez a zsírréteg, ergo hosszabbnak látod a farkát.
baromság
Én kövér vagyok (180cm, 110kg), és egyet értek az elõttem szólókkal. Optikailag ez a rohadt koca has, pufi ágyék rész meg nagy combok tényleg nem segítenek sokat, plusz még nem is nagyon vonzóak egy nõ számára. De amúgy nem panaszkodom, szerencsére a testem minden része elég masszívra sikeredett. Ha majd egyszer lefogyok, biztos jobban fog mutatni az a részem is. U.i.: mindezek ellenére van párom. Szexelni szeretünk jókat, habár nagy forróságban van hogy túlhevülök, és olyankor jól jön egy kis lassítás, hûsölés.
Csak kisebbnek tûnik, mert elveszik a nagy hájrétegben.
Igen. Nem.
Utolsó! Kis ember nagy bottal jár :D Na jó ez vicc, el ne higgye bárki, hogy köze van a kettõnek egymáshoz :)
Nem tudom, én vékony, alacsony fiú vagyok és nagy farkam van, de szerintem ez nem ettõl függ...
És akinek nehezen megy a szex, annak ugye össze megy a farka?!?
A kérdező hozzászólása: haat en ugy hallotam hogy ez igaz!de ha dagi vagy akkor kicsit nehezebben megy a szex igaz?
Nem! Ezt a hülyeséget honnan vetted?
*legalább
Ennyi gyökér jár ide? Láttatok már nemi szervet egyáltalán?? Van fölötte egy szeméremdomb. Ffiaknál is nõknél is. És ha valaki túlsúlyos akkor annak a szeméremdombja is és a nemi szerve körül is hájas. Egyszerûen csupa egy merõ zsír a farka/puncija körül a bõr! Nem kicsit hanem nagyon! És ahogyan egy dagadt nõnek is két ujjnyi zsírral beljebb kezdõdik a puncija úgy a kövér pasiknak is a pö.csét körülvevõ szalonna felett bukik csak ki a farka! Annyival ténylegesen rövidebb! Nem csak rövidebbnek látszik!

Igaz hogy az állam elveszi annak a földjét aki nem müveli? És ha nem tudom bérbeadni mert olyan kicsi mit csináljak?

Legjobb válasz: Annyira kicsi föld nincs. Én még fél négyzetmétert is kibérelnék ha közel van.

Annyira kicsi föld nincs. Én még fél négyzetmétert is kibérelnék ha közel van.
Attól, hogy nem mûvel nem veszik el, miért vennék el. Mondjuk nem mûveled attól még lehet ott rend és tisztaság, nem õserdõ
A kérdező hozzászólása: Hát remélem igazatok van. Egy nagy táblában egy kid dirib darab fóldek az is osztatlan közös tulajdonnal egy másik emberrel tehat meg kevesebb az enyem. Õ el akarja mert mondta különben elveszi az állam és akié q nagy tábla nem akarja bérelni csak megvenni
Talán valami 1 hektáros határ alatt nem, de amúgy kényszerhasznosítás, ha nincs mûvelve. Add bérbe, mûveld Te, vagy add el. Ne is a kényszerhasznosítástól félj, hanem hogy rommá bírságolnak.

Az tényleg igaz, hogy ha elkezdek valamit sportolni (pl: rendszeresen eljárok futni) akkor a magasságom is nő egy kicsit?

Valahol régen ezen a honlapon olvastam, csak már nem teljesen emlékszek rá.. :S

Legjobb válasz: nem igaz

nem igaz

Az tényleg igaz, hogy ha egy srác ittas egy kicsit tehát a gátlásai oldottabbak, de nem ittas csak kb benne van 2-3 pálesz akkor tovább bírja a szexet? Ja és szűz lenne a srác 21 évesen.

Legjobb válasz: Sz.tem ez gáz kicsit...am bizonyos alkoholmennyiség valóban oldja a feszültséget...de van egy határ amifelett hamarabb okád melléd minthogy megdug. xD

Sz.tem ez gáz kicsit...am bizonyos alkoholmennyiség valóban oldja a feszültséget...de van egy határ amifelett hamarabb okád melléd minthogy megdug. xD
Minek drinkelni egy jó dugáshoz?
Meg akarod erõszakolni ?
A kérdező hozzászólása: NEM akarom megerõszakolni :D A barátnõm.
Van akinek nem áll fel ha iszik... :DDD De most komolyan, szerintem ne igyál a szex elõtt. Attól nem lesz jobb, csak kiábrándítóbb. Max egy pohár pezsgõt vagy bort igyál meg, az pont oldja a gátlásokat. Hidd el a többi sem fogja jobban oldani.
A kérdező hozzászólása: Köszi 4. hozzászóló.
Az elsõnél ittam kb 2 páleszt (amit haverok belém diktáltak), meg 2-3 sört. Nem ártott meg, azaz nem annyira hogy érezzem ebbõl baj lesz. Egy fikarcnyit sem éreztem magam részegnek sem becsípettnek, de így nem állt fel. Így a második lett az elsõ, az elsõre ami meg sem történt emlékszem élesen. Ha ezt szeretnéd hajrá. De szerintem felejtsd el a piát! Megy az magától is. Ha jól sejtem tartasz tõle, hogy a szûz srác elmegy hamar. Ha elmegy hát bumm. Majd legközelebb jobb lesz. Ne akarj ilyen eszközökkel kísérletezni mert nem éri meg.
2 pálesz után cövek 5 pálesz után +6 centit nõl 11 pálesz után befordul a farkad a sarkon 16 pálesz után a mentõbe se férsz be, mert a farkad akkora.
A kérdező hozzászólása: OK. köszi

Meddig legyen elkülönítve a terhes guppim? Mikorra várható, hogy történik valami? Az igaz, hogy ha nem figyelek rá akkor az anya is megeszi a kicsiket?

3 nap eltelet de még nem szült,a hasa jó nagy.

Legjobb válasz: igen megeszi , úgyhogy ahol az anya van oda is tegyél növényeket vagy valamit ahova eltudnak bújni a kicsik

igen megeszi , úgyhogy ahol az anya van oda is tegyél növényeket vagy valamit ahova eltudnak bújni a kicsik
A kérdező hozzászólása: Tettem be növényeket.Csak mondjuk ha éjszaka szül félek, hogy reggelre már nem lesz.
Azt, hogy mikor fog szülni, nehéz lenne megmondani.Növényként az úszó májmohát, jávai mohát és a tüskés hínárt javasolnám legközelebb.Ne félj, mindet nem fogja megenni, sõt lehet, hogy egyet sem.Csinálj 20-30%- os vízcserét és emeld a hõfokot 25-26 fokra és kapcsold ki a világítást.Jótékonyan hat, pár csepp tõzegkivonat.
A kérdező hozzászólása: Köszi sokat segítettél.
Ha jól van lakatva az anya, kevésbé eszi az utódot, vagy egyáltalán nem. Ilyenkor a hasa eleje dudorodik. Ha közel a szülés ideje, a hasa vége dudorodik koplalt állapotban is. Arra vigyázz, ne legyen túl magas a vízoszlop, kb 10 cm, mert a kishalnak fel kell tudni úszni a felszínre, levegõt venni. Ha ezt elmulasztja, hason csúszó lesz egész életében. Ha közös akváriumban van az anya, és azt látod függõlegesen úszik az akvárium falán fel le, ki kel venni, mert szülni fog. de ha biztosra akarsz menni, a korai külön tétel a jó, csak a víz minõségére figyelj. Az elsõ guppim agy 8 dl-es befõttes üvegben szült eredményesen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!