Találatok a következő kifejezésre: Igaz hogy a fiú (166 db)

Igaz, hogy a fiunak kell kezdeményezni egy kapcsolatba?

Általába nem ugy szokott lenni hogy mindig a lány kezd, de miért van igy a lányok miért nem kezdeményeznek a kapcsolatba? És ha egy fiu próbálkozik egy csajnál akkor a csaj hogy jelzi ha a fiu nem jön be neki?

Legjobb válasz: Az kezdeményez aki akar. Én kezdeményeztem lány létemre.

Az kezdeményez aki akar. Én kezdeményeztem lány létemre.
Nincs megszabva, hogy kinek kell. Aki a dominánsabb, az kezdeményez.:D
Hát ez a szokás és ennyi kb. :D Kivételek mindig vannak de a legtöbb esetben ez az elvárás.
Én kezdeményeztem, szûz fiúnál meg kellett tennem. :)
Nincs törvénybe iktatva, szóval nem.
Én is szûz fiú vagyok csak nálam nem kezdeményez senki.. pech.. Én már eleget csdalódtam elég nõ utasított vagy rázott le.. Kár a sóvárgásért.. Azért aki vagyok nem kellek senkinek.. Igyatok sok kólát egyetek jó sok húst nézzetek sok tvt bulizzatok cigizzetek és piáljatok sokat.. Mai világban aki spirituális szemléletû ember az jobb ha megbarátkozik az aszkétizmussal... :( 27f
Mi minden van meg mégis? Mekkora helyen tartod õket? Mennyi idõs a HÍM? És mennyi a TOJÓ? Nem hinném, hogy nagyon képben lennél.
Töltsd fel õket pl. a kepfeltoltes.hu-ra majd a direkt link a képheznél lévõ linket másold be a válaszodba.
A kérdező hozzászólása: Hogy tegyek fel róluk képeket nem tudom hogy kell!
Tegyél fel róluk képeket.
Akkor ha a fiú lány ne csodálkozz hogy nem párzanak....
A kérdező hozzászólása: Én se tudom még mondjuk az orra feletti rész olyan lilás fehér!!!Nem toom még az is elõfordulhat hogy a fiu lány!!!
Hát akkor az 1 éves az nem gyerek! :D
A kérdező hozzászólása: KETRECBEN TARTOM ÕKET NAGY KETRECBEN A HIM 1 ÉVES A NÕSTÉNY 2-3!!!!
Mekkora és milyen(remélem nem csúszós) az odú?
Elõször írni kéne megtanulni, szerintem se értesz annyira hozzájuk. Hány éves vagy 9-10-11?
rakd be az odút attol majd megjön a kedvük

Az igaz, hogy a fiú babák szeretnek a kiírt időpontban világra jönni mert lustácskák?

Legjobb válasz: 2 barátnõmnek is 5 nappal elõbb született a kisbabájuk! (fiúk)

2 barátnõmnek is 5 nappal elõbb született a kisbabájuk! (fiúk)
Én a kiírt nap elõtt 4nappal szültem a kisfiam, a barátnõm 6nappal a kiírt elõtt szülte a kislányát:DHát nem tudom, szerintem ha megérik rá ki fog bújni, ha a kiírt nap ha nem... 8hós manó anyuja
Nem! Szerintem ebben sem lehet általánosítani, ez is csak inkább népi babona. Az én fiam 1 hét késéssel jött, de mikor õ született volt ott egy asszony aki 10 nappal hordta túl a kislányát. A barátnõm pontosan a kiírt napon szült kislányt. Az anyósomnak 4 fia van, mind hamarabb jött. Szóval nem a baba nemétõl függ, hogy mikor születik.
Sógornõm mindkét fiát a kiírt napon szülte.
Ezt nekem is cáfolta a szülészorvosom. Egyébként a fiam a kiírt után 2 nappal született.

Az igaz, hogy a fiú babák anyásabbak mint a lányok? Valamint, mi jellemző a hal jegyű babákra?

28 heteske

Legjobb válasz: Az én kisfiam hal (febr.29) nagyon anyás. Egyébként az én tulajdonságaimat örökölte mintha magamat látnám benne pedig én mérleg vagyok. Örökmozgó, lobbanékony, makacs, néha dacos.

Az én kisfiam hal (febr.29) nagyon anyás. Egyébként az én tulajdonságaimat örökölte mintha magamat látnám benne pedig én mérleg vagyok. Örökmozgó, lobbanékony, makacs, néha dacos.
Szia, nekem két éves kisfiam, s ilyet még nem láttam de az én kisfiam nagyon apás is....ha itthon van apa akkor csak õ, vele alszik fürdik stb, ha sír, akkor apuka gyere, Milán sír...:) nagyon édesek együtt, igazi pasis "szerelem"::) úgyhogy én a kijelentésed ill kérdésed megcáfolom:) S Kiskorától ilyen, de sztem szülõktõl is függ, mert én férjemnek engedtem mindent elejétõl fogva, ha fejt tejet apott õ etette stb.Ha beteg vele alszik stb:)
Nálunk a felállás Apja fia, Anyja lánya.Tényleg ellentétesen szokott lenni, de akkor mi kivételek vagyunk.
Szerintem, amíg szopik egy baba, addig mindenképpen anyás. Nekem kislányom van, amikor apu hazajön, akkor esélyem sincs a figyelmére. De ha nem vagyok otthon, akkor apu nem bír vele. A tejet cumisüvegbõl megissza ugyan, de elõször mindig elpityeredik, hogy már megint hol a cici. Ha hazamegyek, nekem is ugyanúgy örül, mint apunak. Szerintem annak a személynek örülnek jobban, akit ritkábban látnak.
én is 28 hetes vagyok :D en bar nem hiszek benne, kivancsisagbol ezt nezegettem: http://josda.zsozirisz.hu/horoszkop/europai/halak.html
Kisfiam 8hós, de az utobbi idõben nagyon anyás, csak ugy alszik el ha én altatom, pedig korábban mindig apa altatta. Ugyhogy ránk most igaz hogy a fiuk anyásabbak. De azért kiváncsi vagyok késõbb milyen lesz, mert még fordulhat a kocka.

Tényleg igaz hogy a fiu babák később csinálnak mindent? Ugy értem később fordulnak meg, kezdenek mászni, meg járni?

Mert az én kicsi fiam ,ár 5és fél hónapos és csak néha fordul meg ,de akkor is a kis kezét még maga alatt tarja ,nem huzza ki!

Legjobb válasz: aggódnod biztos nem kell, de az hülyeség, h a fiúk késõbb csinálják a dolgokat. az én fiam 3 hónaposan csinálta azokat, amiket írtál. ez szerintem a személyes fejlõdésük. nem egyformák, ennyi.

aggódnod biztos nem kell, de az hülyeség, h a fiúk késõbb csinálják a dolgokat. az én fiam 3 hónaposan csinálta azokat, amiket írtál. ez szerintem a személyes fejlõdésük. nem egyformák, ennyi.
Az én kisfiam 38. hétre született, de szerintem ez nem döntõ. Annyi idõs lehetett, mint a tied amikor elkezdett hasról hátra megfordulni. 6hós kora körül tanult meg visszafordulni, 7hónaposan kezdett mászni rá egy hetére felállt. Most 9 hónapos kapaszkodva sétál (gurulósszéket használja járássegítõek:-)) és kb 1 hete tanult meg felülni. Lehet a te kisfiad is rövid idõ alatt meg fog tanulni sok mindent, nincs lemaradva.
1. vagyok nagyon butaság, h így nézed a kislányt:) )) nem egyformák a gyerekek. a te manód is meg fog tanulni mindent. én is féltékeny voltam mindenkire, akinek nagyobb babája van, mint a fiam, h húúú mennyi mindent tud már... és rájöttem, h nem kell, teljesen felesleges, mire észbekapsz már körülötted fog futkározni:) )
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszike a válaszotokat! Igen kedves utolsó válaszadó pont ez a bajom hogy a szomszodbarinõmnek a 4 és fél hós kislánya ma láttam saját szememmel hogy négykézlábra állt , meg simán 3 másodperc alatt megfordult!! És szinte féltáékeny vagyok hogy az én babám miért nem csinálja már hiszen már idõsebb 1 hónappal!! Na de õ 40.hétre született mi meg 37 re!! Édesanyám azt mondja nyugi ez a 3hét sokat számít hogy nem méhen belül fejlõdött!! Üdv És még 1 x köszike mindenkinek
Igen, ezt már én is hallottam, hogy a fiuk picit lustábbak. Szerintem nem kell aggódni. Minden baba más. Biztos van, vagy lesz olyan amiben a Te kisbabád lesz a jobb!!
A kérdező hozzászólása: szomszédbarinõmnek akartam irni
A kérdező hozzászólása: A 2 kedves utolsó válaszadóknak nagyon köszönöm!! Igen már a párom is mondta hogy fölösleges ilyeneken gondolkodni meg agyalni majd fog õ is mindent tudni , majd a maga idejében!! Megnyugtattatok!!!
Nekem lányom van, de kis lusta. Gyerekfüggõ szerintem. Na meg a súly sem mindegy...
Hú akkor én sem aggódom:) 7 hós a lányom és õ is csak most barátkozik a forgással.Látom rajta hogy menne neki de nem csinálja csak az oldaláig forog.Kis lusti.
A kérdező hozzászólása: Ja 6670 gr ok vagyunk!!

Az igaz, hogy a lányok ízlésvilága a fiúk külsejét tekintve különböző, még két szép lánynak sem tetszik ugyanaz a fiú? Tényleg van olyan, hogy egy szép lánynak csúnya fiú tetszen meg külsőre vagy ez csak városi legenda?

Sajnos sosem tudtam biztosra meggyőzödni arról, hogy valaha is tetszettem volna már olyan lánynak, aki számomra vonzó, szép( direkt fogalmazok így, mert lehet másnak az a lány, aki nekem szép, nem is szép, ha értitek mire célzok), csak voltak fura jelek. Például mondok pár példát, ami megtörtént velem. Sétál egy csaj előttem az utcán a barátnőjével, aztán hátranéz rám hirtelen és rám mosolyog. Haverommal csak néztünk, hogy ez most mi volt, de egyértelmű, hogy nekem szánta, határozottan rám nézett és bájosan mosolygott az a szép lány. Aztán később suliban láttam, hogy ott is hátra fordult folyosón és engem nézett, meg a barátnője is, ha meglátott elég furá kezdett vihorászni meg mintha szólt is volna egyszer-kétszer annak a szép csajnak, amikor meglátott, vagyis nekem úgy tűnt, mintha jelzett volna neki hogy látott engem. Persze lehet csak képzelődök és túl sokat gondolok bele a dolgokba, mint, amik valójában. Egyébként volt több ilyen is, hogy csajok hátrafordultak utánam, de ennyire durva jellegű nem volt, mint amit leírtam ott még csak nem is mosolyogtak a lányok. Az is fura sztori volt, amikor egy szintén szép csaj, buszon végig engem bámult, mintha valami mágnes vonzaná a tekintetét rám, szinte csak egy-két pillantar fordult a barátnőjéhez, amikor az mondott neki valamit. Olyan is volt, hogy szintén másik csaj hátrafordult busz ülésén és engem nézett, majd visszafordult és valamit súgdolóztak meg nevetgéltek a barátnőjével. Kicsi bosszantó, hogy sosem tudom meg az igazságot, de folyton agyalok, hogy vajon miért viselkedik néhány álny olyan furán, ha meglát. A legtöbb lány észre sem vesz és ami ennél is furcsább, hogy pont olyan lányok viselkedtek ilyen feltűnően, akik nekem bejöttek, szépek vagy mások számára átlagosak voltak, de nekem tényleg bejöttek, aranyosak voltak meg szépek. Amúgy azért is kételkedem, mert volt egy elég fura sztori is. Lány tesómmal voltam buszon és észrevettem, hogy egy magas, model alkatú csaj megnézett magának egyből és gyakran nézegetett felém egész úton, míg a többi csaj meg senki más nem is nézett. Elég bizarr, ha belegondolok abba, hogy alacsonyabb vagyok attól a lánytól, ez tuti, h csak 5-10 centivel is. Esetleg, ha valakivel történt hasonló és mondjuk be is mert próbálkozni a lányoknál, elmesélhetnék, hátha megtudom az igazságot, hogy miért viselkedtek ilyen furán azok a szép lányok a környezetemben. Mivel csúnya srác vagyok nagyon összezavarnak alányok az ilyen fura viselkedésükkel, mert tisztában vagyok vele, hogy pár szép csaj, igaz ezek a tipikus könnyűvérű típusú csajok engem rondának tartanak. Mondjuk azok a lányok nem tűntek könnyűvérűnek egyébként külsőre. Persze lehet tévedek.

Legjobb válasz: Igen,nagyon eltérõ ízlésû emberek vannak,de ez fordítva is igaz Nekem olyan csajok jönnek be akiket a férfiak többsége lerondáz vagy egyáltalán nem tartják õket nagy számnak.Ez fordítva is igaz.Ízlések és pofonok De ha olyan helyzetben vagy hogy 100 csajból csak 1-nek jösz be az már nem olyan jó átlag

Igen, nagyon eltérõ ízlésû emberek vannak, de ez fordítva is igaz Nekem olyan csajok jönnek be akiket a férfiak többsége lerondáz vagy egyáltalán nem tartják õket nagy számnak.Ez fordítva is igaz.Ízlések és pofonok De ha olyan helyzetben vagy hogy 100 csajból csak 1-nek jösz be az már nem olyan jó átlag
A legjobb barátnõmmel nekünk szinte soha nem tetszett ugyanaz a fiú, így igen állíthatom, hogy nagyon eltérõ lehet két lány/nõ ízlése.
Tuti csunya vagy, vagy csak te allitod ezt magadrol?
Nem raksz egy kepet?

Igaz hogy a lányok általában megérzik ha megtetszenek egy fiúnak?

Akkoris ha ő például nem mutatja ki annyira, csak mondjuk egy mosollyal vagy pár kedves szóval, ami nem túl feltűnő, hisz a barátok is így viselkednek. És nekem például bejön egy 3 évvel idősebb fiú, aki nagyon rendes velem, de lehet hogy csak barátként tekint rám, és nem is ismerjük egymást annyira, ezért én lépni se mernék, amíg biztosabb nem leszek a dologban...

Legjobb válasz: Nem! Különben nem lenne ennyi ilyen és ehhez hasonló kérdés az oldalon, hogy "Egy fiú elhívott randizni, azt mondta gyönyörû vagyok és szeretne jobban megismerni, akkor most tetszem neki?"

Nem! Különben nem lenne ennyi ilyen és ehhez hasonló kérdés az oldalon, hogy "Egy fiú elhívott randizni, azt mondta gyönyörû vagyok és szeretne jobban megismerni, akkor most tetszem neki?"
A kérdező hozzászólása: Jó de lehet hogy ez csak önbizalom kérdése, nem? Pl ha valakinek égigérõ önbizalma van, az bátrabban belevág és kezdeményez. S akinek nincs az alulmarad?
Most nem a 12-13 éves lányokról van szó...Az eszes lányoknak feltûnik...ritka az olyan ;D
A kérdező hozzászólása: Hát én speciel 15 vagyok :D És nem a szerelemrõl beszélek, hanem a kedvelésrõl meg ilyenek... Ebben a korban szerintem természetes :D
Persze, hogy igaz.:D Bár nem minden esetben..de legtöbbször igen. Szerintem nyugodtan kezdeményezz, hiszen bajod nem lehet belõle.:)
Szerintem igen, velem volt, hogy megéreztem, és "igazam" volt. :D

Az valóban igaz hogy ha fiú vagy, és nincsenek előítéleteid, akkor egy fiúval sokkal forróbban lehet szexelni mint egy lánnyal? Mert hogy a fiú tudja mi a jó egy másiknak? !

Én Heteroszexuális vagyok, és valahogy mindig ezt gondoltam, habár még életemben nem voltam velem azonos nem?vel. 19/F

Legjobb válasz: Szerintetek mikor lesz vége ennek a homokos/biszex hullámnak, ami végigsöpör a teljes fiatalságon? A szexuális irányultság még véletlenül sem elõítéletesség kérdése. Az is tévhit, hogy az azonos nemûek többet tudnak nyújtani egymásnak, mint az ellentétes nemûek. Csak abban az esetben tudnak többet nyújtani, ha homoszexuálisok, akkor viszont semmit sem tudnak nyújtani, ha heteroszexuálisok. Remélem, érthetõ voltam!

Szerintetek mikor lesz vége ennek a homokos/biszex hullámnak, ami végigsöpör a teljes fiatalságon? A szexuális irányultság még véletlenül sem elõítéletesség kérdése. Az is tévhit, hogy az azonos nemûek többet tudnak nyújtani egymásnak, mint az ellentétes nemûek. Csak abban az esetben tudnak többet nyújtani, ha homoszexuálisok, akkor viszont semmit sem tudnak nyújtani, ha heteroszexuálisok. Remélem, érthetõ voltam!
Nem hiszem, mivel nem vonz.
Szerintem ez csak a ratyiknak a kamu szövege, hogy minél több normális embert (fõleg fiatalokat) csábítsanak át a sötét oldalra.
Ez nem eloitelet kerdese, kutyaba se azert nem rakom a farkam mert eloiteleteim vannak az allatokkal szemben, hanem mert maga a gondolat is taszito. Eppenhogy a lany tudja mi a jo a fiunak es forditva, mert ezt igy alkotta meg a termeszet, hogy egymast kiegeszitsek.
Gondoljatok bele! Hajótörést szenvedsz, és te meg egy másik srác éli túl. Ott vagytok már hetek, hónapok óta. Vannak bizonyos igények, és nem tudja meg senki. Ha nagyon izzik a levegõ. :D Ha minden kötél szakad... (na jó, ez tényleg beteg volt)
minden férfi biszex :D ez a konklúzió
mi barátnõmmel ha nagyon kivagyunk és pasihiányunk van, akkor szoktunk smárolni... meg... hasonlók . szerintem nem para. 16/L
jah ! nem para ! de ha ezt két pasi csinálná akkor már para lenne ! a lezbi csajokat mért nem tudják piszkálni ? mért csak a meleg hapsikat ?
Engem az egész nem érdekel, eleget papoltam már, én szerelmi kapcsolatban akarok élni halálom napjáig, én erre gyúrok, nekem az a menõ, ha szeretek valakit és az viszontszeret engem. Úgy is fogalmazhatok, hogy én udvarlok, megélem a szerelmet, míg más lotyókra vagy lotyóként pazarolja el az életét. Szóval az ilyeneken már csak mosolygok, persze szánalomból.
omg azé már tudhatnád azt hogy agyban dõl el.... nem kellett volna lógni 3éves középiskolás biológia órákról vagyis legalább 2.évrõl amikor az emberi test van meg a genetika ('_')"
"Ez is azt bizonyítja, hogy minden az agyban dõl el, a technika mellékes tényezõ." Majdnem, DE mégis a nõk maradtak alul a "párbajban".
Egy ilyen kísérlethez olyan alanyokra van szükség, akik eltûrik, hogy ne lássanak semmit, mialatt dolgoznak rajtuk. Sõt, megkockáztatom: olyan emberek jelentkeztek a kísérletre, akik kifejezetten az ilyen "sötét" helyzetet élvezik, semmit a szemnek, mindent a fantáziának. Ez is azt bizonyítja, hogy minden az agyban dõl el, a technika mellékes tényezõ.
Szex könyvbe (szex enciklopédia) olvastam errõl az ilyesmirõl kísérletet, -ami szerintem elég aljas kísérlet, a jóizlés határain jóval túl mutat- amit szexuálpszihológusok csináltak. Konkrétan szopásról volt a kísérlet. Hetero férfi önkénteseket kerestek, hogy leszopja õket ez a szép szexi nõ akirõl egy fényképet mutattak neki, majd bekötötték a páciensek szemét valamelyik pácienst nõ szopott le valamejiket férfi, de mindegyikrõl azt hitték hogy nõ. Valakit kevésbé szexi nõ szopott le mint ami a képen mutattak neki. Megcsinálták a kísérletet sokféleképpen. Értékelni kellett hogy mennyire volt jó 1-tõl 10-es skálán. A következtetés az volt hogy a szebb nõk nem szopnak, jobban átlagban mint a kevésbé szépek, meg fordítva is, nagyrészt attól függ hogy milyen hölgyet hiszünk aki csinálja. Átlagosan a férfiak jobb eredményt étek el mint a nõk, viszont amikor közölték a pácienssel hogy férfi volt akkor megváltozott a véleménye, azt mondta hogy nem is volt olyan jó.
ez elég undorító.. meg elég beteg felvetés is. forrón szeretkezni a pároddal tudsz. szerintem.. aztán ki tudja..
nos a börtönben biztosan mivel nõk nincsenek ott ... amugy meg embere válogatja :D De egy lánnyal is fel lehet forrósítani :D ha pl játszik veled máshol is. :D
Egy nõ is tudhatja, mi a jó egy férfinak. Persze gyakorlat és tapasztalat kérdése az egész. Egyébként meg mindenkinek más a jó. Az, ami adott esetben nekem jó, nem biztos, hogy az téged is annyira felvillanyoz.
Szavazzatok Gomes-re!
Van logika a kérdésedben. A leszbi lányok beszámolói alapján náluk igaz. Felteszem, akkor a meleg fiúknál is mûködhet. Gondolom, mert nem vagyok az.
Jól van, tegyük tisztába a dolgokat! Egy homoszexuálist nem tud felizgatni egy vele ellentétes nemû ember, mert nincs meg hozzá a kellõ vonzalom. Egy heteroszexuálist nem tud felizgatni egy vele azonos nemû ember, mert nincs meg hozzá a kellõ vonzalom. Egy biszexuálist fel tud izgatni bármilyen nemû ember, ha és amennyiben megvan hozzá a kellõ vonzalom. Egy pedofilt nem tud felizgatni egy vele egykorú ember, mert nincs meg hozzá a kellõ vonzalom. Stb. Stb. Gondoljatok csak bele! A pornszínésznõk általában nem élnek át orgazmust a forgatás ideje alatt, pedig a lehetõ legügyesebb lepedõakrobaták dolgoznak rajtuk. Mégis átélik az orgazmust otthon a párjukkal, kettesben, holott lehetséges, hogy a szerelmük nem is olyan ügyes, mint a nõ kollégái/kolléganõi. Egy másik példa: próbáljatok meg úgy maszturbálni, hogy közben taszító dolgokra gondoltok, vagy egyáltalán nem is figyeltek arra, hogy épp maszturbáltok. Hiába húzogatjátok (ujjazzátok) ekkor magatokat, nem fogtok tudni felizgulni (és fõleg nem kielégülni). Mert nincs meg hozzá a kellõ ráhangolódás fejben.
A kérdező hozzászólása: ezzel azt akarod mondani hogy én meleg vagyok?
Ha férfi létedre csak a férfiakhoz vonzódsz szexuálisan, akkor igen. Ha nem csak a férfiakhoz vonzódsz, hanem a nõkhöz is, akkor biszexuális vagy. Ha csak a nõkhöz vonzódsz, akkor heteroszexuális. Ha a kisgyerekekhez, akkor pedofil. Ha a halottakhoz, akkor nekrofil. Stb. Stb. Ez ilyen egyszerû.
A felnõtt kor eléréséig, minden ember keresi a nemi identitását. A felnõtt kor 21 év felett kezdõdik. Amíg az ember nem lesz felnõtt, sok dolgot kipróbál, és fantáziál mindenféle, akár képtelen dolgokról is. Ezért a felnõtt kor alatt nincs homoszexualitás, nincsenek leszbikusok, biszexuálisok, csak olyan gyerekek, akik keresik a nemi hovatartozásukat. Ez a folyamat a fejlõdés része, és valamilyen szinten minden ember átesik ezen, akár elismeri, akár nem. Az ember is, az állatok is így mûködnek a világban, ez így természetes, és így van jól. Fogadd el a gyerekkort, és húsz évesen ne akarj harminc éves lenni.
Tényleg igaz.
Ön tényleg igazi ámítás.
Önámítás, de reménykedni lehet. Van kb 1% esélyed, hogy az ocsmányságod ellenére beléd szeret egy lány. Hogy az általad is imádott lány szeressen beléd, arra meg 0.1% az esélyed. Bejöhet, csak nem valószínû.
Önámítás.
Velem már megtörtént, azóta mondjuk õt látom a világon a legszebbnek. =P Van az úgy, hogy az aprócska (vagy nem éppen aprócska) hibák szexepilként is szolgálhatnak (nagy orr, asszimetrikus arc, aránytalan test, stb.). ;) L
Megeshet hogy elnézik a külsõ hibáit de a mellett még a kuki is kicsi...:DD
Volt már rá példa. Nagyon csúnya volt, de utána szóba elegyedtünk. Nem hittem a fülemnek. Félelmetes esze volt. És az a humor...utána õ volt a leggyönyörûbb pasas, akit valaha láttam :)
Ez igaz. Bár sajnos csak akkor, ha megismeri a belsõd.Egyébként, ha szótlan vagy és nem is beszéltek, szinte lehetetlen.

Más fiú milyen gyakran fog ki olyan lányt, akinek nem számít a külső igazán, csak a tökösség, vagyis, hogy a fiú mer csókolni, lépni, ilyesmik?

Nekem ebben az évben csak egy ilyen lányt sikerült kifognom.

Legjobb válasz: Nincs ilyen lány. Annak az egynek bejöttél külsõre, ennyi.

Nincs ilyen lány. Annak az egynek bejöttél külsõre, ennyi.
Igen, mert a legtöbb nõ ezt keresi. Lehetsz te Alain Delon, a mai idõkben a legtöbb lány elrejti a vonzalmát és szépen kivárja amig te mész oda hozzá és megszólitod. Minden esély megvan rá hogy miútán megszólitod azután is teszi a közömböset pedig olyan szivesen megértetnem velük hogy ezt sok férfi nem szereti.Van aki normálisan szeret ismerkedni, nem úgy hogy mind játszanak a csajok velük. Én sok ilyen lányt fogtam ki és nagyon nem birtam, mindig húzták a dolgot, jobban élveztem volna ha hamarabb összejön a dolog velük.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!