Találatok a következő kifejezésre: Igaz h alatt nem (7 db)

Szerintetek igaz h menstruáció alatt nem lehet a csaj terhesha beleélveznek?

Legjobb válasz: elméletileg igaz, de gyakorlatban csak akkor lenne igaz, ha minden nõnek törvényszerûen napra, percre pontosan beállna a ciklusa és soha nem változna, sosem csúszhatna bele semmi hiba... de ezt mindenki tudja, h lehetetlen, elég egy kis stressz, kis megfázás és máris befolyásolja a ciklust....

elméletileg igaz, de gyakorlatban csak akkor lenne igaz, ha minden nõnek törvényszerûen napra, percre pontosan beállna a ciklusa és soha nem változna, sosem csúszhatna bele semmi hiba... de ezt mindenki tudja, h lehetetlen, elég egy kis stressz, kis megfázás és máris befolyásolja a ciklust....
Nem igaz. Igen is teherbe lehet esni menzeszkor is. Nem csak elméletileg, hanem gyakorlatilag is.
Ez hülyeség!akkor is teherbe eshet, és amúgy meg undorító is akkor!Ráadásul el is kaphatsz valami fertõzést!

Igaz h menstruáció alatt nem fog a festék?

Ma jött meg a menstruációm, de megyek fodrászhoz festeni.Tényleg nem fogja befogni a hajam,illetve más szín? lesz.

Legjobb válasz: Ezt a kérdést egyszer már én is feltettem.... Kaptam rá igaz és nem választ is. De szerintem menj el nyugodtan. Most valaki kitalálta, hogy olyankor ne fesd a hajad meg kitudja még mit nem lehet.. {na a strand abban egyetértésben vagyok, bár valakinek van hozzá gusztusa), de szerintem nem lehetünk bezárva fél életünköb át. Ha akkor jött meg most mit csinálhatsz? Semmit. Attól még nem kell magadtól megvonni csak a tényleg azt a területet érintõ dolgokat.

Ezt a kérdést egyszer már én is feltettem.... Kaptam rá igaz és nem választ is. De szerintem menj el nyugodtan. Most valaki kitalálta, hogy olyankor ne fesd a hajad meg kitudja még mit nem lehet.. {na a strand abban egyetértésben vagyok, bár valakinek van hozzá gusztusa), de szerintem nem lehetünk bezárva fél életünköb át. Ha akkor jött meg most mit csinálhatsz? Semmit. Attól még nem kell magadtól megvonni csak a tényleg azt a területet érintõ dolgokat.
Nyugodtan menj fodrászhoz, én is már festettem hajat úgy, nem lett semmi gond, pont olyan lett a hajam, amilyenre akartam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
Szia! Elõfordulhat, hogy nem úgy fogja be a hajad, mint máskor. Egyéneknél változó. Van akinek ilyenkor jobb, valakinek rosszabb lesz. Azért említsd meg a fodrászodnak. Ha nem olyan lesz az eredmény, mint amit vártál, lehet ez az oka. Egy fodrász

Csalánteát lehet inni vizesedésre? 3. trimeszterben vagyok. Valamint igaz, h a zöldtea, bár nagyon egészséges, de terhesség alatt nem ajánlott, mert magas a koffeintartalma?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy zöld teát lehet. Csalán teát is lehet alkalmanként, de rendszeres fogyasztása vízhajtásra nem ajánlott.

Én úgy tudom, hogy zöld teát lehet. Csalán teát is lehet alkalmanként, de rendszeres fogyasztása vízhajtásra nem ajánlott.
Csalán tea erõsen vízhajtó. Terhesen szigorúan TILOS. Mielõtt innád, feltétlenül beszéld meg az orvosoddal.
Zöld teát ihatsz amennyiben nem magas a vérnyomásod, a koffein nem káros a babaára és anyára sem, csak mértékkel. Mondjuk hagyd el a csokit és a kávét és akkor biztosan nem kerül több koffein a szervezetedbe mint amennyit szeretnél.
vizsgára és 17
Nem kell 18 éves korodig várnod, 17 év után leteheted a forgalmi vizsgát. Ez az információ általában félretájékoztatásból származik, esetleg abból, hogy nem akarják, hogy a vezetgetés a középiskola rovására menjen. Ha csak elméleti vizsgát teszel, az utána 2 évig érvényes. Elméleti tanfolyamra 16, 5 éves korodtól járhatsz, 16 év 9 hónap után teheted le az elméleti vizsgát.

A kerdesem az lenne h ra lehetett szokni 4 honap alatt a drogra? Es valoban igazat mond h mar 6 honapja nem fogyaszt semmi fele drogott?

Van egy baratom aki 4 honapig drogozott. Alitolag mar 6 honapja nem fogyasztott semmilyen drogot.

Legjobb válasz: És azt nekünk honnan kéne tudni? Amúgy ha igazat mond és 6 hónapja nem drogozik, valószínûleg csak azért nem, mert elfogyott a pénze, de ha megint lesz, újra drogozni fog. Másik, hogy inkább úgy tûnik, hazudik, legalábbis elég ritka, hogy valaki magától leszokik, baromi nehéz, ha már rákaptál, nincs megállás. Ez nem függ attól, hogy mennyi ideig tolta.

És azt nekünk honnan kéne tudni? Amúgy ha igazat mond és 6 hónapja nem drogozik, valószínûleg csak azért nem, mert elfogyott a pénze, de ha megint lesz, újra drogozni fog. Másik, hogy inkább úgy tûnik, hazudik, legalábbis elég ritka, hogy valaki magától leszokik, baromi nehéz, ha már rákaptál, nincs megállás. Ez nem függ attól, hogy mennyi ideig tolta.
attol füg mi az a drog ha csak fü akkor simán én 13 év után letetem egyiknaprol a másikra pedig minden áldot nap be voltam tépve 14 éves koromtol 27 éves koromig ne halgas olyon emberekre akik nem tudják mirõl beszélnek vagy sosem voltak hasonlo helyzetben

Igaz az h terhesség alatt derék fályásra nem szabad mentolos kenöcsöt használni?

Ha igen mért nem?

Legjobb válasz: Hol hallottál ilyet? Nem az a lényeg, hogy mentolos vagy nem, hanem hogy mik az összetevõi. Legegyszerûbb, hogy mielõtt megvennéd beszélsz a védõnõddel vagy utánaérdelkõdsz a patikában. Amúgy a fájás mióta ly? :D

Hol hallottál ilyet? Nem az a lényeg, hogy mentolos vagy nem, hanem hogy mik az összetevõi. Legegyszerûbb, hogy mielõtt megvennéd beszélsz a védõnõddel vagy utánaérdelkõdsz a patikában. Amúgy a fájás mióta ly? :D
Eggyik, asem, hónaplya? :D Most ez komoly? :D Könyörgöm, mondd, hogy 14éves vagy és nem vagy terhes.. Mert ha felnõtt nõ vagy és gyermeket vállalsz, hát lesz egy élete... már bocsánat :/
...volt ott több hiba is... Nem árt a mentol! Mint ahogy az orgazmus okozta vérbõségtõl sem vetél el senki!
Én errõl nem is hallottam!Viszont a derékfájás ismerõs;így én beszereztem a Thermacare-t és én ezt használtam.Nekem bevált és az a jó benne, hogy nem tartalmaz gyógyszert.Hõtermeléssel fejti ki a hatását.Nem túl olcsó (azt hiszem 2500.- körül van egy 2 db-os doboz).Nekem mindenképpen az volt fontos, hogy ne gyógyszer alapú valamivel kúráljam magam a babavárás alatt.Remélem tudtam vmit segíteni :) ! http://www.thermacare.hu/
A kérdező hozzászólása: Itt olvastam az eggyik kérdez felelekben, akkor szoval asem igaz amit még irtak a bör elvátozásokrol ennek következményeiböl eredöen?! több mint egy hónaplya fáj és azt monták h ez a mellem és a hasam megnagyobbodása miatt van és majd el mulik.
(Utolsó, azt tedd azért hozzá, hogy egészséges terhességben, bizonyos patológiás terhességekben, amelyek annyira nem ritkák, lehetséges a vérbõség miatti koraszülés, vagy vetélés. Nem kioktatás, csak azért írom, mert sosem lehet tudni, hogyan kerül rossz helyre egy jóindulatúan írt információ! :) )

Azt hallottam hogy ha meghúzunk egy zsinórt vagy vezetéket a motor alatt akkor ki lehet nyitni a csomagtartót. Nem tudom h igaz-e de mit lehet ellene csinálni? Melyik zsinór vagy vezeték az honnan lehet megismerni?

Legjobb válasz: Nyisd ki a csomagtartót, szemléld meg a zárat és számold meg, hány vezeték/bowden/egyéb, hasonló eszköz csatlakozik hozzá. Ha egy sem, akkor pedig feküdj le, aludj el, álmodj szépeket és ne dõlj be többé minden városi legendának. Ha mégis csatlakozik hozzá valamiféle bowden, akkor keresd meg az utastérben a csomagtartó nyitókarját. Ha megvan, szintén feküdj le nyugodtan aludni, mert ez egy olyan kényelmi felszerelés, aminek még sok hasznát veszed. És szintén ne dõlj be minden városi legendának. Ha elektromos vezeték csatlakozik hozzá, akkor gyõzõdj meg arról, hogy nem lehet akkora erõt kifejteni rá, hogy kinyissa a csomagtartó zárját (vagy az elektromos nyitószerkezethez tartozik, vagy - gyakrabban - a belsõ világítást kapcsolja be). Miután ez megtörtént, kösd vissza a kiszakadt vezetéket, majd feküdj le aludni, álmodj szépeket és ne dõlj be minden városi legendának.

Nyisd ki a csomagtartót, szemléld meg a zárat és számold meg, hány vezeték/bowden/egyéb, hasonló eszköz csatlakozik hozzá. Ha egy sem, akkor pedig feküdj le, aludj el, álmodj szépeket és ne dõlj be többé minden városi legendának. Ha mégis csatlakozik hozzá valamiféle bowden, akkor keresd meg az utastérben a csomagtartó nyitókarját. Ha megvan, szintén feküdj le nyugodtan aludni, mert ez egy olyan kényelmi felszerelés, aminek még sok hasznát veszed. És szintén ne dõlj be minden városi legendának. Ha elektromos vezeték csatlakozik hozzá, akkor gyõzõdj meg arról, hogy nem lehet akkora erõt kifejteni rá, hogy kinyissa a csomagtartó zárját (vagy az elektromos nyitószerkezethez tartozik, vagy - gyakrabban - a belsõ világítást kapcsolja be). Miután ez megtörtént, kösd vissza a kiszakadt vezetéket, majd feküdj le aludni, álmodj szépeket és ne dõlj be minden városi legendának.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!