Találatok a következő kifejezésre: Igaz e, van olyan (33 db)

Matek. Igaz-e, hogy egy tetszőleges társasjátékban 6 emberből 2 olyan van, akinek ugyanannyi ismerőse van a társasjátékban? (minden ismeretség kölcsönös, senki nem ismerőse magának)

Légyszi segítsetek. Skatulyaelv. Még a kérdést se igazán értem. Remélem ti igen.:)

Legjobb válasz: Van még egy is ezt is elmagyarázod? 5 pozitív egész számot írunk fel. Igaz-e, hogy biztosan van köztük kettõ, amelyiknek különbsége osztható 4-el?

A kérdező hozzászólása: Van még egy is ezt is elmagyarázod? 5 pozitív egész számot írunk fel. Igaz-e, hogy biztosan van köztük kettõ, amelyiknek különbsége osztható 4-el?
Igaz. Mindenkinek la. 0 és lf, 5 ismerõse lehet, de 0 és 5 nem lehet egyszerre két ember ismerõseinek száma. Így összesen 5 "skatulyánk" van, és ezekbe sorolunk be 6 embert --> kell, hogy legyen két ember, akik azonos skatulyában lesznek, így azonos az ismerõseik száma.
A kérdező hozzászólása: Bocsi kicsit lehet hülye vagyok. de ez az egy 1a 1f azok mi? amugy köszi a választ. De még egy kérdés. Akkor melyik skatulyába mit rakjak?
A kérdező hozzászólása: rájöttem oké köszi. Szóval mivel 6 emberünk van, de önmagának nem lehet senki ismerõse, ezért 5 skatulya van. egybe ezért kettõnek kell mennie. Szóval ezért igaz, ugye?
Pontosabban: 0...5, azaz 6 db skatulyád lenne, de 0 és 5 kizárják egymást (nem ismerhet valaki mindenkit úgy, hogy egy másik társa senkit sem ismer). A másik kérdésedre válaszolva: 4-féle maradék lehet 4-gyel osztva --> 5 szám között van 2, amelyik azonos maradékot ad 4-gyel osztva --> ezek különbsége osztható lesz 4-gyel.

Vannak olyan emberek akik valójában tudatuk teljes tudatában találkoztak-e már földönkívüli lényekkel, és hogy ezt bizonyítani tudják, igazi bizonyítékokkal?

Olyanok válaszát várnám akik tényleg találkoztak velük, NEM elméleteket kérek a földöntúli élet bizonyítására, hanem mondjuk inkább beszámolókat.

Legjobb válasz: En 43 ba talkoztam eloszor ufoval mikor a nemetorszagban egy bunkerben orkodtem 2 nemet ss ezredes es maga a sotet vezer tarsasagaban lattam szalutaltam es mindenki viszakoszont nagy meglepetesemre onnan tudom h ufo volt h szerintem ijen leny nem letezik a vialagon most inkabb egy tintahalhoz hasonlitanam aki perfektul tud nemetul kicsit fura nem de igaz aztan meg tobszor lattam oket elmenni de akor az egyszer koszont nekem ,,Guten Tag''-ot ufo aztan 45 ben ki akartak vegezni par orrel egyutt de 2 en sikerult megszoknunk es e ketto kozul mar csak en vagyok eletben szerintem a tobbi kormany is talalkozott mar ufokal csak nem dorgoli az orrunk ala

En 43 ba talkoztam eloszor ufoval mikor a nemetorszagban egy bunkerben orkodtem 2 nemet ss ezredes es maga a sotet vezer tarsasagaban lattam szalutaltam es mindenki viszakoszont nagy meglepetesemre onnan tudom h ufo volt h szerintem ijen leny nem letezik a vialagon most inkabb egy tintahalhoz hasonlitanam aki perfektul tud nemetul kicsit fura nem de igaz aztan meg tobszor lattam oket elmenni de akor az egyszer koszont nekem , , Guten Tag''-ot ufo aztan 45 ben ki akartak vegezni par orrel egyutt de 2 en sikerult megszoknunk es e ketto kozul mar csak en vagyok eletben szerintem a tobbi kormany is talalkozott mar ufokal csak nem dorgoli az orrunk ala
Ha lenne konkrét bizonyítéka bárkinek is gondolod, hogy nem hallottál volna még róla? A beszámolókkal pedig csak az a gond, hogy rád van bízva, hogy hiszel az illetõnek vagy sem. Az ufókutatás a modern kori regék és mondák világához hasonlatos.
Ide biztos nem fognak írni semmi képen neked mert sok a siket...az E-mail cím biztosabb.
A kérdező hozzászólása: Jó de nem ilyen Balázs show verzióra gondoltam, amúgy XD. hanem mint az elõzõ. Ha kérhetném az email címemre írna egy kisebb történetet errõl már ha szabad kérni.
õk már igen:http://www.youtube.com/watch?v=IZn5cXaMKnM&feature=related
Az a baj, hogy a legtöbb ilyen észlelésnek van más magyarázata is, ezért nincsenek elfogadott beszámolók
A kérdező hozzászólása: és azokra akik tényleg találkoztak velük.
A kérdező hozzászólása: Ennek örülök, de ide névtelenül lehet írni, szóval én a bizonyítékokra lennék kíváncsi, nem történet mesélõkre, az email címemre lehet küldeni õket : [email protected]
Szia! Nekem ellenkezõ tapasztalatom van, mint az 1.- nek: az Emberek nem mondanák el egymásnak (max. akiben tényleg megbíznak), mert úgy sem hinné el nekik senki, a média pedig bolondot készítene belõlük. Az az Ember, aki valóban találkozott már földönkívüli lénnyel, nem áll ki a hegy tetejére és kürtöli szét. Tehát, vannak általad keresett Emberek. :)
Az amerikai kormány 70 éve tart földönkívülieket fogságban, de nem fogják elmondani és ha elmondják, majd úgy tálalják elénk, ahogy töréntek a dolgok.
Ez nem igaz. Akkor aki 150 cm-es, az 50 cm volt 1 évesen?
Ezt a kérdést nem értem. Én 165 magas vagyok, 1 évesen valszeg nem 65 cm voltam.Hogy gondolod ezt?
Remélem nem igaz, mert 9 hósom 78 cm.Egy évesen ha 86 cm(?)lesz akkor közel 190 lesz felnõttként???És lány....
1.vagyok. Nekem ezt egy apukám korú ember mondta és azt állította, hogy Õ kipróbálta és igaz. Ja, asszem még azt is mondta, hogy azért +/-1-2cm eltérés lehet. Ez biztos mûködik ha belegondolsz de ez nem egy nagy dolog. Egy másfél éves kislány 80-86cm, felnõttkorában akkor kb.160-170cm lesz. Hát, igen, ez az átlagmagasság nõknél. :)
Hát, nem hiszem hogy igaz. A kislányom most múlt 5 hónapos, jóval 70 cm felett van, 74-80-as ruhákat hord. 1 éves korára ki tudja mekkora lesz. De ha csak a mostani állapotot nézzük, akkor minimum 180 cm magas lesz felnõttkorára. Szerintem ez csak egy újabb sántító "népi megfigyelés". Én 160 cm magas vagyok, és biztosan több voltam 1 évesen 60 cm-nél.
Én azt hallottam, hogy lányoknál 1, 5 évesen kell megmérni a cm-t és azt megkétszerezni az lesz a felnõttkori magassága, fiúknál pedig 2 évesen ugyanezt.


Igaz-e? Hogy van olyan oldal, hogy ha valamilyen programot feltöltesz rá, és azt 1000ren letöltik, akkor pénzt kapsz érte? Hallottam már ilyenről, de nem tudom hogy igaz-e?

ha tudtok adni linket azt megköszönném!

Legjobb válasz: Én még nem hallottam róla, de neheen hinném, hogy egyáltalán létezik ilyen. Esetleg felteszed a programot egy weboldalra, és a reklámbevétel után kaphatsz valami kis pénzt. De kötve hinném, hogy ezer letöltésért kicsit is komolyabb összeget kapnál. Másrészt vigyázz, szerzõi jogvédett programot amennyiben felteszel internetre, ráadásul anyagi haszonserzés céljából, bizony elég durván megütheted a bokádat!

Én még nem hallottam róla, de neheen hinném, hogy egyáltalán létezik ilyen. Esetleg felteszed a programot egy weboldalra, és a reklámbevétel után kaphatsz valami kis pénzt. De kötve hinném, hogy ezer letöltésért kicsit is komolyabb összeget kapnál. Másrészt vigyázz, szerzõi jogvédett programot amennyiben felteszel internetre, ráadásul anyagi haszonserzés céljából, bizony elég durván megütheted a bokádat!
Nem hallottam én se ilyen oldalról, de egyetértek az elõttem szólóval. Szép magyarosan úgy [email protected] a bsa az illegális tartalom jogtalan szerzéséért, birtoklásáért, továbbadásáért és nyerészkedésért, hogy nézhetsz! Szóval ne légy hülye, mert ez nem szabálysértés, hanem bûncselekmény és akkor gyakorolhatod a szappan után nyúlást! :P Interneten (leszámítva ha hirdetéseket teszel fel az oldaladra) nem lehet mezei halandónak pénzt keresni. Sok hülye spam is van errõl, hogy ha látogatsz oldalt, majd fizetnek centeket, de ez is kamu. Mivel az e-mail és a nem zárt oldalak látogatása ingyenes ezért ezzel nem lehet pénzt keresni. Ez logikus. Szóval ha kell pénz, menj el dolgozni, ahogy minden nem tanuló embernek kéne.
Pedig állítólag tényleg van ilyen oldal, pl. hotfile.com, vagy asszem az uploaded.to, filefactory.com is talán, de még vannak. Meg kell adni a PayPal címedet, és arra utalják(állítólag) a pénzt. Le vannak írva a dolgok, hogy milyen letöltésért mennyi pénz jár, hány letöltésért jár, stb, nézz utána :) Én így hallottam ezeket, persze nem tudni, igaz-e, hogy adnak pénzt tényleg, de az tény, hogy mostanában nagyon megszaporodtak a hotfile-os feltöltések.
Ja és az teljesen mindegy, hogy mit töltessz fel, lehet akár 110 megabyte-nyi értelmetlen adat, akkor is pl. "100 MB feletti feltöltés"-nek számít.

Van olyan hogy IGAZI? eletem parja es leendo hazastartsam, honnan tudja ezt az ember hogy helyesen dont e? minek alapjan hoztad meg anagy dontest?

( bocsi lehet h hulye a kerdes, de azert felteszem)

Legjobb válasz: Én az alapján választottam, hogy együtt éltünk 3 évet, jóban rosszban. Ezalatt az idõszak alatt sok minden történt velünk. Velem volt akkor is, amikor elvesztettem az állásom, és támogatott. De volt olyan is, hogy én kerestem jobban és akkor én tettem a közösbe. Ezalatt a három év alatt közös kasszán is voltunk, tehát tudtam elõre, hogy az anyagiak miatt nem lesz probléma. Sokat segített a házimunkában is, kvázi együtt csináltuk a takarítást hétvégente. Szóval tényleg minden szempontból nagyon figyelmes volt. És úgy néz ki bevált. Már van egy kisfiunk és az elmúlt 10 év azt igazolta, hogy jól döntöttem. Az a lényeg szerintem, hogy próbáld meg minél jobban kiismerni. Minél többféle helyzetben tesztelni, hogy reagál. Ha beteg vagy ápol e, stb. Akkor nagyon nem nyúlhatsz mellé, remélhetõleg.

Én az alapján választottam, hogy együtt éltünk 3 évet, jóban rosszban. Ezalatt az idõszak alatt sok minden történt velünk. Velem volt akkor is, amikor elvesztettem az állásom, és támogatott. De volt olyan is, hogy én kerestem jobban és akkor én tettem a közösbe. Ezalatt a három év alatt közös kasszán is voltunk, tehát tudtam elõre, hogy az anyagiak miatt nem lesz probléma. Sokat segített a házimunkában is, kvázi együtt csináltuk a takarítást hétvégente. Szóval tényleg minden szempontból nagyon figyelmes volt. És úgy néz ki bevált. Már van egy kisfiunk és az elmúlt 10 év azt igazolta, hogy jól döntöttem. Az a lényeg szerintem, hogy próbáld meg minél jobban kiismerni. Minél többféle helyzetben tesztelni, hogy reagál. Ha beteg vagy ápol e, stb. Akkor nagyon nem nyúlhatsz mellé, remélhetõleg.
Van igazi, aki (ami) nélkül nem tudod elképzelni az életed, aki valamilyen formában mindig része marad, aki elõtt mindig nyitva áll a kiskapu, aki mindig ott marad benned, nincs rá magyarázat, csak érzed. Igazi lehet a szerelem, a barátság, (most lehet, hogy sokak ezt furán fogják olvasni, de) a család (nem a vér köt össze, hanem a szeretet), a munka (amit igaziként hivatásnak hívnak), és még sokmindenben megtalálhatod az igazit. Van sok hasonló, ami csalóka, de igaziból igazán csak kevés van, és ezért megtévesztõ a hasonló, ami valójában fel se ér az igazival. De ezt csak az tudja, aki már megtapasztalta (bármiben is) az igazit.
Igen valami olyasmi amit az elõzõ írt. Ha nem csak a jóban van melletted, hanem a rosszban is. Ha egyenrangú társnak tekint és nem valami alattvalónak, azért mert nõ vagy. Ha mindent meg tudtok beszélni, kellõ õszinteséggel és nyíltsággal stb.
Nehezet kérdeztél, nem butaságot. Szerintem is onnan tudod, hogy mennyire számítasz neki. A házassági esküben nem véletlen van benne, hogy jóban, rosszban, egészségben, betegségben stb. Az az igazi, aki egy életen keresztül kiáll melletted és ez kölcsönös.
Szerintem csak érezni lehet. Vele akarod leélni az életed, mindent meg akarsz Vele osztani, rossz, hogyha távol vagytok egymástól, önzetlenül tudod szeretni, mindent megtennél érte. Én, még csak 20 éves vagyok. 18 évesen jöttünk össze a barátommal, egy suliba jártunk, és már elõtte is ismertük egymást. Amikor megláttam Õt, már akkor éreztem, hogy õ az Igazi. És ezt ma is így érzem, és szerencsére õ is így érez irántam.
Sokáig kerestem én, is de amikor azt hittem h eljött összeköltöztünk és egy évet bírtunk ki együtt.Most már nem nagyon hiszek ilyesmiben, ilyen csak a hagymázas sorozatokban és könyvekben van.
Én nem azt tudtam, hogy vele akarom leélni az életem, hanem hogy õ az, aki nélkül nem akarok élni. Jóban rosszban, ahogy az eskü mondja. Egyébként én valahogy úgy gondolom, hogy utólag fogod megtudni, hogy tényleg õ volt-e az igazi/helyesen döntöttél-e. Mert pl én most úgy érzem, hogy igen. De hogy 40 év múlva is Õt akarom-e majd magam mellett/ill õ lesz-e mellettem, akkor tudom meg, hogy helyesen döntöttem-e.
A kérdező hozzászólása: 23;28as valaszolonak szeretnem uzenni, hogy vegtelenul bolcs es koszonom minden szavat, ertekesek.... a tobbieknek is , koszi h nem hurrogtatok le es hogy a kerdesem valodi es nem butasag. azota is sokat toprengtem ezen, es sok mindenen megyunk keresztul a parommal per pillanat es ugy erezzuk, jo csapat vagyunk ketten, es egymasert tesszuk amit per pillanat teszunk, s ami nincs tul inyere egyikunknek sem, de a kozos jovoert, es eletert elobbrejutasert megtesszuk egymasert. L/28 10 honapja kapcsolatban, 1.5 honapja lakunk egyutt

Igaz -e, hogy ha olyan helyen parkolunk le, ahol magas, száraz gaz van, ott a motortér alatt kigyulladhat a növényzet?

Továbbá többször láttam, hogy a hosszabbitó vezetéket a nemrég megállított autó motortere alá húzták a munkások, ett?l nem sérülhet a vezeték?

Legjobb válasz: a katalizátor miatt kigyulladhat ez igaz

a katalizátor miatt kigyulladhat ez igaz
A tanár urat te játszod :) Nem vagyunk azonos csoportban , te nyelvtanozz én is végzem a munkám !
Én ha sietek sem felejtek el magyarul :) De vicces hogy még te vagy felháborodva! Én kérek elnézést tanár úr :)
A kérdező hozzászólása: Benzinkúton is a kerék pumpálásánál, vagy szakszerûbben a guminyomás-beállítónál is figyelni kell, nehogy a csõ hozzáérjen a kipufogóhoz. Legalábbis én inkább figyelek erre mindíg, mert belegondoltam, hogy ez is veszélyes lehet.
A kérdező hozzászólása: Még a kipufogócsõ is eléggé veszélyes, fõleg amíg jár a motor.
A kérdező hozzászólása: Na hogyha az elektromos vezetéket is megolvasztja, akkor az durva, mert lehet, hogy akkor sérült vezetékkel dolgoztak, ami életveszélyes. Bár nem sokat volt a vezeték a kocsi alatt, mert amikor megláttam, hogy aláhúzták, akkor szóltam, aztán arrébbtettem a vezetéket. Ráadásul össze-vissza volt tekeredve, így nem csak a talajon feküdt a vezeték, tehát akár hozzá is érhetett valami forró alkatrészhez. De ennyi idõ alatt talán nem olvadt meg a vezeték, meg a motor is kb. fél perce állt.
Köszi vazze ......siettem ! Menj az anyanyelv oldalra :D
"megolvasztja"
Valóban egy kellõképp áthevûlt katalizátor , tud tüzet okozni . Akár a szigetelt kábelt is megolvassza...
"Nem vagyunk azonos csoportban" Úgy akartad mondani biztosan hogy "nem vagyunk egy súlycsoportban" :) Bár nem tudom hogy értetted.... az biztos hogy én nem vagyok nagy király vagy hasonló, sõt helyesen sem tudok írni mindig, csak törekszem. Bár ha választhatnék inkább autót szerelni tudnék mint írni :) Na de a "megolvassza", "tisztíccsa", "renceresen karban volt tartva", "hegesztõpisztoj" azért kiverik a biztosítékot :) ))

Ha p egy legalább másodfokú polinom, igaz-e, hogy mindig van olyan a eleme [-1;1] 2p' (a) (derivált) >p (1) -p (-1)?

Köszönöm.

Legjobb válasz: Ha megrajzolod "p" polinom grafikonját, akkor az eltér a p(-1) és a p(1) pontokat összekötõ egyenestõl, de megegyezik azzal a két adott pontban, tehát az elkóricálás miatt kell lennie az intervallumon olyan pontnak, ahol nagyobb a derivát, mint (p(1)-p(-1))/2, az összekötõ egyenes deriváltja. De miért van az az érzésem, hogy velem akarod megoldatni a házi feladatodat?

Ha megrajzolod "p" polinom grafikonját, akkor az eltér a p(-1) és a p(1) pontokat összekötõ egyenestõl, de megegyezik azzal a két adott pontban, tehát az elkóricálás miatt kell lennie az intervallumon olyan pontnak, ahol nagyobb a derivát, mint (p(1)-p(-1))/2, az összekötõ egyenes deriváltja. De miért van az az érzésem, hogy velem akarod megoldatni a házi feladatodat?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, az az igazság, hogy ezt így értem, de nem elég egzakt. Egyébként nem házi, vizsgára készülök (differenciál-és integrálszámítás), és az egyik évben ez is benne volt. Még egyszer köszönöm szépen.
Értem én a kritikát, csak nem örülök neki! 2. válaszom: tegyük fel, hogy a kérdésbeli állítás hamis, ekkor: p'(x) ≤ (p(1)-p(-1))/2 ; x eleme [-1;1] vegyük mindkét oldal határozott integrálját [-1;1] intervallumon: p(1)-p(-1) ≤ p(1)-p(-1) Egyenlõség csak akkor állhatna fenn, ha p elsõfokú polinom lenne és minden x-re egyenlõség állna fenn az integrálás elõtt, az egyenlõtlenség meg ellentmondás, tehát az állítás tagadása hamis = az állítás igaz.
A kérdező hozzászólása: Köszi, szerintem ez így már elég pontos. Ja, és nem kritika volt, úgy gondolom, az elsõ válaszod is helyes volt.

Igaz e, hogy van olyan mellimplantatum amit soha nem kell kicserélni, és ha igen, mennyibe kerül a mütét?

Legjobb válasz: Nincs olyan anyag, ami ne menne tönkre egy idõ után.

Nincs olyan anyag, ami ne menne tönkre egy idõ után.
10 évente vagy 15cseréltetni kell , amúgy meg a legolcsóbb 720ezer körül van.
A ma gyártott szilikonimplantátumoknak határozott lejárati idejük nincs, így a beültetés után amennyiben egyéb probléma nem adódik, évtizedeken keresztül helyükön maradhatnak. Amennyiben késõbb valamilyen okból cseréjük szükségesé válik ez egy egyszerû mûtéttel megoldható.

Voltatok e már olyan helyzetben hogy az agyatok és a szívetek került egymással szembe és nem tudtatok eldönteni azt melyiknek van igaza?

Még annyit tennék hozzá ha nem nagy fáradság akkor leírnátok ilyen helyzettel kapcsolatban a tapasztalatotokat és azt is ti mi kép döntöttetek és a döntéseteknek végül mi lett az eredménye. El?re is köszönöm az összes választ.

Legjobb válasz: igen... Volt egy barátom, elég bonyolult volt a kapcsolat, mert volt bnõje (elég hosszú story hogy miért nem hagyta el, ide nem írnám le) minden ketten szerelmesek voltunk egymásba...nekem Õ volt az elsõ szerelmem...de az agyam meg állandóan bûntudatot csinált nekem amiatt hogy van barátnõje és mégis az én karjaim közt fekszik...:/ Így hát úgy döntöttem hogy véget vetek a kapcsolatnak, mielõtt rossz vége lesz. Közös megegyezéssel szakítottunk is...nagyon fájt, de vissza gondolva szerintem helyesen cselekedtem/cselekedtünk... N22

igen... Volt egy barátom, elég bonyolult volt a kapcsolat, mert volt bnõje (elég hosszú story hogy miért nem hagyta el, ide nem írnám le) minden ketten szerelmesek voltunk egymásba...nekem Õ volt az elsõ szerelmem...de az agyam meg állandóan bûntudatot csinált nekem amiatt hogy van barátnõje és mégis az én karjaim közt fekszik...:/ Így hát úgy döntöttem hogy véget vetek a kapcsolatnak, mielõtt rossz vége lesz. Közös megegyezéssel szakítottunk is...nagyon fájt, de vissza gondolva szerintem helyesen cselekedtem/cselekedtünk... N22
bocsi, javítok: *mind ketten....
sajnos én is voltam már ilyen helyzetben :( a legjobb barátnõm pasijával (tudom, nagyon gerinctelen dolog, de így sikerül) kerültem nagyon közeli kapcsolatba, úgy, hogy közben nekem is volt valakim. kétszer lefeküdtem vele, de szörnyû bûntudatom volt. tudtam pontosan, hogy nem helyes a dolog és akármennyire is fájt, megszakítottam a kapcsolatot a sráccal (már amennyire lehetséges volt) azóta is boldog a barátnõmmel, pedig ennek már 2 éve. nem bántam meg ami köztünk történt, de tudtam, hogy nagyon sok embernek okoznék fájdalmat ha nem szakítok vele. úgyhogy én az eszembe hallgattam és szerintem ez volt a legjobb döntés. 27N
Volt, egy nagyon távkapcsolatom. Fél évig jártunk. Kábé, középsuli mellett negyedévente találkozhattunk(olyankor azért nem egy-két napra, hanem legalább egy hétre. Másik ország..). Tavaly novemberben szakítottunk, vagyis inkább õ velem, e-mailben. A baj, hogy menne is a nélkülözés, de minden nyáron találkozunk egy táborban. Idén is találkoztunk, elõször beszélni sem akartam vele(mert tudtam, mi lesz a vége), de õ nagyon barátkozott. A tábor végére elõ is jöttek a régi érzéseim. És itt jött az agy-szív dolog, nem tudtam, elmondjam-e egyáltalán neki, mert tény, hogy egyikünk sem akar szenvedni a távolság miatt. Végül két napi gondolkodás után, mikor a kikészülés határán voltam, elmondtam neki. Azóta nem beszél velem, mert "elhitettem vele, hogy barátok vagyunk és becsapva érzi magát". El is küldtem a francba, mert nem érzem úgy, hogy becsaptam volna, õszinte voltam hozzá minden pillanatban(mikor tábor vége felé rájöttem, hogy talán megint többet érzek, nem mondogattam neki, hogy dejó barátok vagyunk, juhú). Szóval azóta nem beszélünk, én hülye meg abban reménykedek, hátha összehoz minket a sors majd 4 év múlva mesterképzésen.:) (addig meg van sok másik csaj)
Ja, 19f
igen, az agyamra hallgattam és... megbántam, de már késõ volt. A fiú egy (!) évvel fiatalabb volt nálam s ezt akkor nem tudtam elfogadni, így kihagytam talán életem legnagyobb szerelmét és lassan-lassan eltávolodtunk egymástól. Akkor 15 éves voltam.
Igen. 3 éves kapcsolat. Az utolsó félévben kezdett motoszkálni bennem, hogy hiába szeretem, tudom, hogy nem hozzám való. Sõt, hogy nekem nem egy ilyen pasi kell....szinte kívülrõl láttam a kapcsolatunkat..de szerettem még..rengeteget gondolkoztam rajta. Végül mégis vége lett. Azóta rájöttem, hogy jól döntöttem.

Miért van az, hogy az emberek olyan dolgokat mondanak részegen amit nem is úgy gondolnak? Én miért tudom ittasan is felmérni, hogy amit mondok, az igaz e vagy nem?

tehát úgy vettem észre, sokan hülyeségeket mondanak, amit nem is úgy gondolnak később, vagyis, legalábbis úgy látszik, hogy nem komolyan gondolták, én viszont amit akkor mondok, azt józanon is ugyanúgy gondolom...én más lennék, vagy mi?

Legjobb válasz: a részeg ember õszinte, ez van.

a részeg ember õszinte, ez van.
:D azért mert az emberek próbálnak minél lazábbnak látszani, mindig arra figyelnek ami a legnagyobb hülyeség, a legviccesebb, hogy ha mindenféle baromságot mondanak részegen , akkro jól érzik magukat, mivel a figyelem középpontjába vannak túl sokat gondolkodsz, õk nem , õk annyit éppen amennyit kell , vagy még kevesebbet ezt azért mondom mert én legalább is így érzem , pont hogy tudom mi igaz , és mi nem , de röhögök mer jó kedvem van olyankor 18f
A kérdező hozzászólása: jah persze, ezt értem, jó kedv az kell, de ha nem a társaságrül van szó, pl ha kettesben vagy valakivel, és dumáltok, akkor mért mondasz neki olyat, amit nem is úgy gondolsz?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!