Találatok a következő kifejezésre: Igaz e, van (240 db)

Matek. Igaz-e, hogy egy tetszőleges társasjátékban 6 emberből 2 olyan van, akinek ugyanannyi ismerőse van a társasjátékban? (minden ismeretség kölcsönös, senki nem ismerőse magának)

Légyszi segítsetek. Skatulyaelv. Még a kérdést se igazán értem. Remélem ti igen.:)

Legjobb válasz: Van még egy is ezt is elmagyarázod? 5 pozitív egész számot írunk fel. Igaz-e, hogy biztosan van köztük kettõ, amelyiknek különbsége osztható 4-el?

A kérdező hozzászólása: Van még egy is ezt is elmagyarázod? 5 pozitív egész számot írunk fel. Igaz-e, hogy biztosan van köztük kettõ, amelyiknek különbsége osztható 4-el?
Igaz. Mindenkinek la. 0 és lf, 5 ismerõse lehet, de 0 és 5 nem lehet egyszerre két ember ismerõseinek száma. Így összesen 5 "skatulyánk" van, és ezekbe sorolunk be 6 embert --> kell, hogy legyen két ember, akik azonos skatulyában lesznek, így azonos az ismerõseik száma.
A kérdező hozzászólása: Bocsi kicsit lehet hülye vagyok. de ez az egy 1a 1f azok mi? amugy köszi a választ. De még egy kérdés. Akkor melyik skatulyába mit rakjak?
A kérdező hozzászólása: rájöttem oké köszi. Szóval mivel 6 emberünk van, de önmagának nem lehet senki ismerõse, ezért 5 skatulya van. egybe ezért kettõnek kell mennie. Szóval ezért igaz, ugye?
Pontosabban: 0...5, azaz 6 db skatulyád lenne, de 0 és 5 kizárják egymást (nem ismerhet valaki mindenkit úgy, hogy egy másik társa senkit sem ismer). A másik kérdésedre válaszolva: 4-féle maradék lehet 4-gyel osztva --> 5 szám között van 2, amelyik azonos maradékot ad 4-gyel osztva --> ezek különbsége osztható lesz 4-gyel.
Ez nem igaz. Akkor aki 150 cm-es, az 50 cm volt 1 évesen?
Ezt a kérdést nem értem. Én 165 magas vagyok, 1 évesen valszeg nem 65 cm voltam.Hogy gondolod ezt?
Remélem nem igaz, mert 9 hósom 78 cm.Egy évesen ha 86 cm(?)lesz akkor közel 190 lesz felnõttként???És lány....
1.vagyok. Nekem ezt egy apukám korú ember mondta és azt állította, hogy Õ kipróbálta és igaz. Ja, asszem még azt is mondta, hogy azért +/-1-2cm eltérés lehet. Ez biztos mûködik ha belegondolsz de ez nem egy nagy dolog. Egy másfél éves kislány 80-86cm, felnõttkorában akkor kb.160-170cm lesz. Hát, igen, ez az átlagmagasság nõknél. :)
Hát, nem hiszem hogy igaz. A kislányom most múlt 5 hónapos, jóval 70 cm felett van, 74-80-as ruhákat hord. 1 éves korára ki tudja mekkora lesz. De ha csak a mostani állapotot nézzük, akkor minimum 180 cm magas lesz felnõttkorára. Szerintem ez csak egy újabb sántító "népi megfigyelés". Én 160 cm magas vagyok, és biztosan több voltam 1 évesen 60 cm-nél.
Én azt hallottam, hogy lányoknál 1, 5 évesen kell megmérni a cm-t és azt megkétszerezni az lesz a felnõttkori magassága, fiúknál pedig 2 évesen ugyanezt.

Igaz-e? Hogy van olyan oldal, hogy ha valamilyen programot feltöltesz rá, és azt 1000ren letöltik, akkor pénzt kapsz érte? Hallottam már ilyenről, de nem tudom hogy igaz-e?

ha tudtok adni linket azt megköszönném!

Legjobb válasz: Én még nem hallottam róla, de neheen hinném, hogy egyáltalán létezik ilyen. Esetleg felteszed a programot egy weboldalra, és a reklámbevétel után kaphatsz valami kis pénzt. De kötve hinném, hogy ezer letöltésért kicsit is komolyabb összeget kapnál. Másrészt vigyázz, szerzõi jogvédett programot amennyiben felteszel internetre, ráadásul anyagi haszonserzés céljából, bizony elég durván megütheted a bokádat!

Én még nem hallottam róla, de neheen hinném, hogy egyáltalán létezik ilyen. Esetleg felteszed a programot egy weboldalra, és a reklámbevétel után kaphatsz valami kis pénzt. De kötve hinném, hogy ezer letöltésért kicsit is komolyabb összeget kapnál. Másrészt vigyázz, szerzõi jogvédett programot amennyiben felteszel internetre, ráadásul anyagi haszonserzés céljából, bizony elég durván megütheted a bokádat!
Nem hallottam én se ilyen oldalról, de egyetértek az elõttem szólóval. Szép magyarosan úgy [email protected] a bsa az illegális tartalom jogtalan szerzéséért, birtoklásáért, továbbadásáért és nyerészkedésért, hogy nézhetsz! Szóval ne légy hülye, mert ez nem szabálysértés, hanem bûncselekmény és akkor gyakorolhatod a szappan után nyúlást! :P Interneten (leszámítva ha hirdetéseket teszel fel az oldaladra) nem lehet mezei halandónak pénzt keresni. Sok hülye spam is van errõl, hogy ha látogatsz oldalt, majd fizetnek centeket, de ez is kamu. Mivel az e-mail és a nem zárt oldalak látogatása ingyenes ezért ezzel nem lehet pénzt keresni. Ez logikus. Szóval ha kell pénz, menj el dolgozni, ahogy minden nem tanuló embernek kéne.
Pedig állítólag tényleg van ilyen oldal, pl. hotfile.com, vagy asszem az uploaded.to, filefactory.com is talán, de még vannak. Meg kell adni a PayPal címedet, és arra utalják(állítólag) a pénzt. Le vannak írva a dolgok, hogy milyen letöltésért mennyi pénz jár, hány letöltésért jár, stb, nézz utána :) Én így hallottam ezeket, persze nem tudni, igaz-e, hogy adnak pénzt tényleg, de az tény, hogy mostanában nagyon megszaporodtak a hotfile-os feltöltések.
Ja és az teljesen mindegy, hogy mit töltessz fel, lehet akár 110 megabyte-nyi értelmetlen adat, akkor is pl. "100 MB feletti feltöltés"-nek számít.

Igaz-e, hogy a szobában elhelyezett tükör elszívja az energiát alvás közben? Lehet-e tükröt tenni dekorációképpen a szobában? Van, aki azt mondja, tegyek nyugodtan, van, aki azt mondja, ne tegyek. Mi a véleményetek melyik a jó megoldás?

Legjobb válasz: Radiesztéziai szempontból lehet vele gond,mert bizonyos káros sugárzásokat felerõsíthet,attól függõen,milyen helyen van.Az energia térre van hatással.Lehet a szobában,csak ne láss bele az ágyadból és akkor nincs vele gond.

Igen, elszívja, de nem csak ez, hanem még a cukorba mártott féltégla, meg a rózsavízzel átitatott balatoni keszeg is. Legyél nagyon óvatos!!!!!
Radiesztéziai szempontból lehet vele gond, mert bizonyos káros sugárzásokat felerõsíthet, attól függõen, milyen helyen van.Az energia térre van hatással.Lehet a szobában, csak ne láss bele az ágyadból és akkor nincs vele gond.
Ez csak egy babona! Nekem mindig is volt nagy tükör a hálószobámban, volt amikor a fejem fölött, most az ágyammal szemben van. Ettõl függetlenül, jól alszom mindig. Ha beképzeled magadnak, hogy emiatt nem tudsz aludni, az nem a tükör hibája!
A tükör annyiban különbözik más anyagoktól, hogy jobb a fényvisszaverõ képessége... A sima üvegablakban is látod a tükörképedet, ha kint sötét van és ég a villany:) Szóval falazd körbe magad...:D
Nekem is van tükröm a hálóban de gondolkozom rajta, hogy áthelyezem valahova. Én meg valahol azt olvastam hogy a szellemek járnak át rajta. Bár ha logikusan gondolkodom akkor tök mindegy, hol jön át rajta, a hálóban vagy a szomszéd szobában. :)
Nem igaz. Az energiádat a Sátán szívja el, azzal, hogy ilyen ökörségekkel foglalkozol. Fordulj inkább Jézushoz, és hagyd el ezt a veszedelmes pogányságot! Pokolra fogsz jutni, kisanyám.
ekkora hülyeséget csak a melegvizben hûtött tökfejüek találnak ki
A tükör a szellemvilág kapja. Csatorna ahol különbözõ rezgésszámmal és polaritással rendelkezõ szellemek közlekednek. Éber állapotban az emberek nagy része ezt nem érzékeli. A különbözõ alvás, ill. tudatszinteken hatása viszont jelentkezik náluk. Különbözõ alvászavarokkal. Rossz álmokkal.Mentális zavarokkal. Gyakorlatilag, ha a hálószobába helyezünk el tükröt vagy egy szomszédos szobának falára, ami a hálószoba falával közös is hatással lehet ránk a tükör. Amellett, hogy egy fajta perverzió szeretkezés közben tükörbõl is figyelni a történéseket.
Jók a válaszolók, igen jól mulattam. A tükör amúgy jó a hálószobában, amíg szex megy. Éjjel viszont elég riasztó, ha a majdnem sötétben meglátod magad benne. Inkább olyan tükröt tegyél, ami egy nyitható szekrény belsõ oldalán van.
A kérdező hozzászólása: Több kisebb darabot ragasztottam fel az egyik sarokba dekorációként a számítógép fölé fejmagasságba.
A kérdező hozzászólása: Egészen a mennyezetig.
Az hogy butaság... A tükör jó kicsi, esetleg keskeny szobákba, hogy növelje a teret, vagy visszaverje a fényt... Nem von el semmilyen energiát...
igenis elszivja ha forró tükörre fekszel és ott szexelsz.
A tükör annyira elszívja az energiát, hogy ha mellé teszel egy üveg redbullt, sima víz lesz belõle reggelre.
Nagyon jó dolog a tükör a hálószobában, fõleg, ha szereted nézni magad szex közben.
Szerintem tegyél és este takard le egy ronggyal vagy törölközõvel. Atoll függ hogy hova szeretnéd rakni és hogy mekkora. ágyal szembe ne tedd csak ha eltakarod
Az nem lenne jó, ha ez igaz volna. Mármint képzeld el, van akinek az ágya felett van a tükör... Plusz a tükröt lefüggönyözni-letakarni hülyeség. Olyxan, mintha halott lenne a háznál... Különben is, minden emberre máshogy hatnak az ilyen dolgok. Szóval tedd be oda, nyugodtan, max. ha úgy érzed, hogy rossz, majd átteszed máshová...
nekünk egy hatalmas tükrös szekrény van a hálószobában, jól alszom, semmi gond nincs.
Én komolyan mondom nyomnék egy adagot a gatyámba ha éjszaka bele néznék aa zükörbe és meglátnám a sápadt felyem ahogy a fülhallgató rajtam van közben meg retek sötét is van.

Igaz e az, hogy ha gyereket szeretnél és abba hagytad a fogamzásgátló szedését nagyobb esély van az első évben teherbe esni mint egy év után? Mert mi lassan egy éve próbálkozunk de semmi, mit tehetnék azért, hogy könnyebben teherbe esek?

Legjobb válasz: Igaz, de nem 1 évre vonatkozóan. Csak az elsõ 2-3 hónapban. Régen a fogamzásgátlót pl. meddõségi központok alkalmazták az alábbi bemásolt okok miatt. 2004-06-09 20:17:00 Dr. Radványi Krisztina Terhesség tervezése fogamzásgátló után Naponta felmerülõ kérdés, nem egyszerû a válasz. A következõk a személyes véleményem, részben szakma A petefészekben lévõ petesejt éretlen alakjai már a lánymagzat méhen belüli életében kifejlõdnek. A nemi érés megkezdõdésekor /8-10! évesen/ kezdenek ismét fejlõdni, hogy az elsõ menstruáció elõtt megérjen és kiszabaduljon az elsõ és így tovább, amíg a klimax el nem jön. Minden hónapban több is kiválasztódik, de általában egy lesz a domináns, ez jut el az ovulációig, a többi elsorvad, vagy a következõ ciklusban használódik fel. És ezek a következõ ciklusban felhasználódókról lesz most szó. Ezek okozzák a fogamzásgátló szedési hibájából származó nem kívánt terhességeket, hiszen ott ülnek szemfülesen, lehetõségre várva és elég egy kis megingás a gátlásban, hogy felszabaduljanak és készre érjenek. Ez a nem szép tulajdonságuk. Most jöjjön, ami szép és hasznos. Amikor több éves gyógyszer szedés után tervezetten jön a baba, a tankönyvek szerint 3 hónapig kell új éleetet élnünk, egészségesen és azátn jöhet a baba. Igen ám, de amikor a gyógyszer szedését abbahagyjuk, ezek az elõbb említett félig megérett, várakozó petesejtek tovább érnek és van peteérés, néha több is. Ezért kb rendszeres a ciklus a gyógyszer abbahagyása után néhány hónapig. Kb mire letelik az elõírt 3 hónap, addigra ezek elfogynak és elkezdõdik a vérzészavar, hiszen a petefészek nem tért magához az új tüszõk érlelésében. Tehát ekkor kezdve a baba programot jön a kudarc élménye.Természetesen van gyógyszer, pl Diane35, ami nem "csak" egyszerû hormont tartalmaz, ez után megfontolandó a szünet. De mivel ha tabletta /bármelyik/ mellett esik teherbe valaki, akkor sem ok a terhesség megszakítására, legalábbis nem orvosi indikáció /tehát védõnõ, csekk, csak 12. hétig/, ezért gondolom, nem hiba utána próbálkozni, a sikeresebb idõszakban, tehát a három hónapon belül. Vagy kivárni, de akkor nagy türelemmel, mert lehet, hogy csak fél-egy év múlva lesz pozitiv a teszt. Errõl az oldalról van: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/307853/2/?order=1&ite..

Igaz, de nem 1 évre vonatkozóan. Csak az elsõ 2-3 hónapban. Régen a fogamzásgátlót pl. meddõségi központok alkalmazták az alábbi bemásolt okok miatt. 2004-06-09 20:17:00 Dr. Radványi Krisztina Terhesség tervezése fogamzásgátló után Naponta felmerülõ kérdés, nem egyszerû a válasz. A következõk a személyes véleményem, részben szakma A petefészekben lévõ petesejt éretlen alakjai már a lánymagzat méhen belüli életében kifejlõdnek. A nemi érés megkezdõdésekor /8-10! évesen/ kezdenek ismét fejlõdni, hogy az elsõ menstruáció elõtt megérjen és kiszabaduljon az elsõ és így tovább, amíg a klimax el nem jön. Minden hónapban több is kiválasztódik, de általában egy lesz a domináns, ez jut el az ovulációig, a többi elsorvad, vagy a következõ ciklusban használódik fel. És ezek a következõ ciklusban felhasználódókról lesz most szó. Ezek okozzák a fogamzásgátló szedési hibájából származó nem kívánt terhességeket, hiszen ott ülnek szemfülesen, lehetõségre várva és elég egy kis megingás a gátlásban, hogy felszabaduljanak és készre érjenek. Ez a nem szép tulajdonságuk. Most jöjjön, ami szép és hasznos. Amikor több éves gyógyszer szedés után tervezetten jön a baba, a tankönyvek szerint 3 hónapig kell új éleetet élnünk, egészségesen és azátn jöhet a baba. Igen ám, de amikor a gyógyszer szedését abbahagyjuk, ezek az elõbb említett félig megérett, várakozó petesejtek tovább érnek és van peteérés, néha több is. Ezért kb rendszeres a ciklus a gyógyszer abbahagyása után néhány hónapig. Kb mire letelik az elõírt 3 hónap, addigra ezek elfogynak és elkezdõdik a vérzészavar, hiszen a petefészek nem tért magához az új tüszõk érlelésében. Tehát ekkor kezdve a baba programot jön a kudarc élménye.Természetesen van gyógyszer, pl Diane35, ami nem "csak" egyszerû hormont tartalmaz, ez után megfontolandó a szünet. De mivel ha tabletta /bármelyik/ mellett esik teherbe valaki, akkor sem ok a terhesség megszakítására, legalábbis nem orvosi indikáció /tehát védõnõ, csekk, csak 12. hétig/, ezért gondolom, nem hiba utána próbálkozni, a sikeresebb idõszakban, tehát a három hónapon belül. Vagy kivárni, de akkor nagy türelemmel, mert lehet, hogy csak fél-egy év múlva lesz pozitiv a teszt. Errõl az oldalról van: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/307853/2/?order=1&ite..
Szerintem ez csak modern kori babona. Akinek rendben vannak a belsõ nemi szervei, az akár azonnal teherbe eshet, elég sok példa van erre a személyes környezetemben is. De olyan is gyakran elõfordul sajnos, hogy több éves tablettaszedés után a szervezet nem tud visszaállni a mesterségesen fenntartott ciklusról a saját ciklusára, azaz egyszerûen nem indul be a hormontermelés, a peteérés, tüszõrepedés, méhnyálkahártya-megvastagodás folyamata. Hogy mit tehetnétek: egy évnyi próbálkozás után keressetek fel egy jó nõgyógyászt, vagy akár meddõsgi klinikát.
12:21 vagyok Próbálkoztál hõmérõzéssel, lh teszttel, teákkal? Én ezt a hármat csinátam és sikerült is mind a kétszer. ;) Amúgy 1 év után már el lehet kezdeni kutakodni, hogy mi lehet az ok. Egy vérvétel, hormonszint lehet nem ártana. Uh, petevezetõ stb. Párodnak esetleg egy spermavizsgálat. Azt is jó lenne tudni, hogy van-e egyátalán peteérésed. Erre jó mondjuk a hõmérõzés. Sztem konzultálj az orvosoddal, mert 1 év után már érdemes ezeket tisztázni. ;) Egy kétgyermekes szülésznõ ;)
A kérdező hozzászólása: Még nem próbálkoztam igazából semmivel. Mostanában, hogy ráakadtam erre az oldalra kapom a tanácsokat és elkezdem ezeket a bevált módszereket.:) Milyen teára gondolsz, pontosan mi a neve? Elõre is köszönöm a válaszokat
Cickafark és palástfû. Borzasztó az íze, de ha segít megéri. ;) Ehhez tudni kellene, hogy mikor van peteérésed. Erre jó a hõmérõzés, mert abból látszik. Meg az is, hogy volt-e egyátalán. Peteérésig cickafark, majd peteérés után palástfû. Jótékony hatása miatt én a 6. hétig ittam, utána csak azért nem, mert hánytam. :) LH teszt is jó, fõleg ha hõmérõzöl is mellette. Akkor szinte biztosra be tudod lõni a peteérést. Kétnaponta szex és ezek - ha minden rendben - 90%-ban meghozzák a várt babát. Egy hasznos oldal neked, ha most kezdessz ezekben elmélyülni: http://babatervezok.otthona.net/ Pl. ciklus.hu-n pedig te is vezethedet a saját görbédet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget mindenképpen megróbálom.:)

Igaz-e az, hogy a Bibliában az Igazsághoz Szemét van hozzá keverve/hozzá keveredve?

Én így látom.

Legjobb válasz: Ezt csak akkor tudhatnánk, ha ismernénk a teljes igazságot. Addig viszont, mindenki azt hiszi el belõle amit akar, jobban mondva amit igaznak vél. Semmi nem zárható ki, kedves Súr. Sokan az egészet szentnek és Istentõl valónak hiszik, mások csak bizonyos részeket, van aki az egészet mesének véli és emberi kitalációnak.

Ezt csak akkor tudhatnánk, ha ismernénk a teljes igazságot. Addig viszont, mindenki azt hiszi el belõle amit akar, jobban mondva amit igaznak vél. Semmi nem zárható ki, kedves Súr. Sokan az egészet szentnek és Istentõl valónak hiszik, mások csak bizonyos részeket, van aki az egészet mesének véli és emberi kitalációnak.
Csak annak szemét, aki nem akarja betartani és keresi a kibúvókat.
Szerintem nem igaz. Szerintem nincs olyan, hogy Az Igazság, így aztán szemét sem lehet hozzákeveredve. Az Ószövetség eredetileg a zsidó nép eredetmítosza és életmód-szabálykönyve, késõbb a római katolikus egyház ebbõl és az Újszövetség könyveinek egy részébõl összeállította a saját vallási szabálykönyvét, amit ma Bibliaként ismerünk.
Még annyit, hogy szemétnek azért semmiképp nem mondanám, akár Istentõ, akár embertõl származzon.
Ha szó szerint veszed a Biblia tanításait akkor biztos nem gondolod szemétnek egyik részét sem. Amennyiben amolyan "erkölcsi útmutatónak" veszed akkor egyes részei bizony "elavultak". 2000 év hosszú idõ. Rengeteget változott azóta a világ. De azt gondolom az alap értékek még ma is érvényesek. Hogy ki mit gondol errõl az persze hitbeli kérdés...
Ha olvasod a Bibliát és odafigyelsz arra amit olvasól akkor észreveszed, hogy egy összetett rendezett könyv. Az elejétõl a végéig egyvalamirõl, valakirõl szól. Nézz utánna és döntsd el te, hogy szemét vagy sem.
Nem szemét, de a helyén kell kezelni. Megvan a maga irodalmi és kultúrtörténeti értéke (ami igen magas). De nem is egy tökéletes, hibátlan, tévedhetetlen, Isten által írt (vagy sugallt) mû - legalábbis az én megítélésem szerint nem az (igen, olvastam már a Bibliát, az ÚjSz-t többszõr is).
Ha Jézus mércéjét nézzük, akkor igen, a Bibliában sok helyen gyarló emberek szava szerepel, más kérdés, hogy õk is Istenre hivatkoznak, úgy, mint Jézus.

A nőknek ritkán van igazi orgazmusuk? Igaz-e, hogy sok nő egész élete során egyet nem él át?

Legjobb válasz: Nem tudom, az én partnereimnek elég sûrûn van :-P :-D

Nem tudom, az én partnereimnek elég sûrûn van :-P :-D
Lehet, hogy az exem néha megjátszotta, de a mostani barátnõm mindig megelõz. Neki minden alkalommal van.
A kérdező hozzászólása: Ez az oldal nem arra való, hogy levezesd a feszültségeid! Javaslom sportolj valamit vagy menj el pszichológushoz!:)
"Szerintük nagyon kedves vagyok az ágyban" EZ AZTÁN NAGYON ÉLETSZERÛ! JOBBAT IS KITALÁLHATTÁL VOLNA! A kérdésed is elég béna. Sok értelme nincs. Mi az hogy igazi orgazmus? Miért, van nem igazi is? Milyen "sok nõ"? Az nálad mennyi? Meg: "egész élete során egyet nem él át" Kiket kérdezel? 100 éveseket?
Akkor nem csodálom, hogy kevés pasival találkoztak, aki ki tudja õket elégíteni. A férfiak általában csak idõsebben tudnak rendesen szeretkezni. Veled szerencséjük volt, van. Nekem elég sok pasival volt dolgom a húszas éveim elején, de nem sok örömöm volt bennük. 32N
A kérdező hozzászólása: Én 23. A csajok, 25, 21, 22. Minddel volt legalább 3hónapos kapcsolatom, a 25évesel 3év.
Hány éves vagy, hány évesek a nõk?
A kérdező hozzászólása: Érdekes, nekem eddig minden nõ azt mondta, hogy én vagyok az elsõ aki igazán kielégítettet. Gyakorlatilag teljesen átlagos vagyok. Szerintük nagyon kedves vagyok az ágyban. Lehet összefüggés?
Én a 7. vagyok. Anno én soha nem játszottam meg az orgazmust azoknál a pasiknál, akik nem tudtak kielégíteni. 32N
Nekem sem volt orgazmusom, mig meg nem ismertem a mostani párom. Õ valamit nagyon jól csinálhat, mert most nincs olyan alkalom, amikor nem megyek el. Az elõzõ kapcsolataimban eljátszottam, h húúú, milyen jó volt...mondjuk, lehet pont ezért nem tudták mi is az, amit igazán élvezek.
Helyesen: egyet sem él át. Én is ismerek két ilyen nõt. Jóval idõsebbek nálam és soha nem volt orgazmusuk. bármit csinált velük, bárki. Én hüvelyi orgazmus párti vagyok, többségében az is van, de ha nincs elég idõ, akkor jöhet a csiklós. A férjemmel nem emlékszem olyan együttlétre, ahol ne mentem volna el. Elõtte volt sok pasim akik, nem tudtak semmit.
# 5 Szerencsés vagy...
Érdekes kérdés, mert én pont az ellenkezõje vagyok. Minden alkalommal van orgazmusom, még csak küszködni sem kell érte. Nekem inkább az okoz nehézséget, hogy ne menjek el 5 perc alatt... 22N
Sokan megjatszak azert h a parjanak ne essen rosszul h nincs orgazmusa...persze ez alol vannak kivetelek
Nekem csak akkor van, ha magamnak csinálom. De ez nélkül is nagyon élvezem a szexet.
# 1 Vagy csak azt hiszed :) )) Vannak jó alakítások.
igaz.. nekem van egy erotikmasszõr ismerõsöm, és mesélte, hogy rengetegen fordulnak hozzá ezzel a gonddal, még 35 év fölött is. nekem 2 barátnõm ment el hozzá, mert nekik is ilyen gondjuk volt, több éves szexuális élet után is. 2x mentek el hozzá, és a probléma megoldódott. én is gondolkoztam rajta, de még nagyon az elején voltam akkor ennek a dolognak, így nem mentem. nem bántam meg, mert a mostani párommal rendszeresen van orgazmusom, csiklóra egy alkalomkor 3-8 között van, hüvelyi még csak 2x volt, de fog ez még változni. am fejben dõl el az egész. (:

Igaz-e h káros a tanga? Milyen egyéb alsóneműk vannak, amik jól is mutatnak de nem tangák?

a hagyományos bugyit leszámítva. Milyen szabású fehérnem?t tudtok ajánlani? Tudtok képet linkelni?

Legjobb válasz: Igaza van az elsõ válaszolónak.

Valóban igaz-e, hogy a koraszülött gyerekekre jár a meghosszabbított gyed? Van-e egyáltalán ilyen? Én 1 hete hallottam egy ismerősömtől, hogy ő ezt vette igénybe. Neten próbáltam keresgélni erről de nem találtam semmit.

21 hónapos iker fiaim vannak, 34 hétre születtek, februárban lesznek 2 évesek és aztán áprilistól adnám ?ket bölcsibe mert kellene mennem vissza dolgozni, de még egyikük csak 8 kiló, másik 10. Elég kicsik és sztem nem érettek még a bölcsire. A gyes nagyon kevés, abból és párom fizujából nem tudnánk megélni, ezért nyújtanám meg ?szig a gyedet és csak jöv? szeptembert?l mennének bölcsibe ha ilyen van.

Legjobb válasz: É nem tudom, hogy a Te ismerõsöd hol vette igénybe a meghosszabbított gyedet, mert olyan nincs. A gyed az egy olyan ellátás, ami meghatározott feltételek fennállása esetén (nem számít a gyermekek száma, és egészségi állapota) maximum a gyermek két éves koráig jár.

É nem tudom, hogy a Te ismerõsöd hol vette igénybe a meghosszabbított gyedet, mert olyan nincs. A gyed az egy olyan ellátás, ami meghatározott feltételek fennállása esetén (nem számít a gyermekek száma, és egészségi állapota) maximum a gyermek két éves koráig jár.
A gyed max. 2 évig jár, ha ikrek, akkor viszont ikrek után jár neked a gyes, ami 56.000 Ft körül van és már nem is olyan sokkal van a GYED összeged alatt. Szerintem 30.000 Ft-ért (ennyivel lesz max. kevesebb, mint a gyed-ed eddig) nem érdemes õket bölcsibe adni és dolgozni járni, de ezt persze te tudod, nekem nincs teljes rálátásom az anyagi helyzetetekre. Meghosszabbitott gyed nem létezik, kérdezz rá az isemrõsre, mire gondolt pontosan.
Az én legjobb tudomásaim szerint a gyed minenkinek és minen esetben a gyermek 2 éves koráig jár. Tartos beteg illetve ikergyermekek esetében a gyes jár meghosszabítva a tankötelezetté válásig, illetve ikreknél dupla gyes jár.

Igaz-e, hogyha valakinek meg van a mensese az nem jelenti azt hogy peteérés is van?

Legjobb válasz: igaz, mivel a barátnõm rendesen menstruált, viszont peteérése nem volt, így stimulálták neki.

igaz, mivel a barátnõm rendesen menstruált, viszont peteérése nem volt, így stimulálták neki.
Menseskor nem csak a meg nem termékenyített petesejt esik szét, hanem a méh nyálkahártyája is leválik, és ebbõl a kettõbõl lesz a vérzés, tehát peteérés nélkül is van menses.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!