Találatok a következő kifejezésre: Igaz e, jósnő le tudja venni (1 db)

természetesen létezik.a jósnõ pedig természetesen le is tudja venni.persze jó pénzért. aláírás:a Hétfejû sárkány.
A kérdező hozzászólása: Eltévesztettem a kategoriát. Elnézést!!!!!
Én csak annyit h semmi rontás és semmi ember feletti nem létezik.Aki elhiszi, az beteg :D
Ez mind-mind misztikum, fikció, leginkább mese. Ennek bedõlni sem szabad.
Véleményem szerint nem létezik sem átok, sem pedig áldás.Az ember életében történnek jó, és rossz dolgok egyaránt.Ilyennek kell elfogadni.A jósok, és jósnõk pedig az emberek hiszékenységébõl élnek.
Khm... átkot lehet szórni - mint ahogy áldást is. De csak az illetõ fejében létezik. Magyarán kerüld õt - mert ártani fog neked, ahogy csak tud. Más problémád NEM lehet belõle - ha értelmes vagy. Bár, ha elhiszed, hogy egy jósnõ átokkal tud foglalkozni... az a boszorkányok feladata, ha nem tudnád. A kedvenceim a bûbájosok :-)
Nem letezik .Atkot szorni ilyen nincs ez olyan mint a meseben hogy termeszet feletti tulajdonsaggal rendelkezik .
Valóban!!! Pénzért MINDEN lehetséges. Akár az átkot is levenni, egy üveg tiszta vízbe tenni, majd újabb pénzért megsemmisíteni. A lényeg: Ha elhiszed, hogy azáltal, hogy 5-10-100e Ft-ot költesz ilyenre jellemzõen jobb lesz az életed, akkor igaz. Ha kételkedsz benne, és ugyanúgy "átkozott" leszel, akkor nem igaz. Neked kell eldönteni, hogy "nyugodtabb vagy-e" attól, hogy egy jósnõ levette x Ft-ért az átkot rólad, vagy sem. Ez kb. olyan mint a lottó, általában tudják, hogy nem jön be, mégis azt mondják, hogy a "lehetõségért" az a párszáz forint megéri. Sem te sem senki nem fogja neked bizonyítani, hogy az átok az "üvegben" van. Azonban ha téged ez megnyugtat, akkor tedd. Ha ettõl javul az életminõséged, a közérzeted, a napi reakcióid stb. akkor megéri kifizetni rá egy-két-ötven-százezer forintot.
Én csak annyit mondok erre, hogy pénzért minden lehetséges...
Ez boszorkányság... saját tapasztalatból tudom, hogy az nem az egyik legjobb dolog.. BOSZORKÁNYSÁGGAL SEMMIT NEM LEHET MEGOLDANI!!! atok meg igenis létezik, de nem éri el az embert, hanem az átkozóra száll vissza. a lényeg, hogy a jósnõ nem tud semmi jót sem csinálni veled, csak a rosszat... én abban hiszek, hogy Isten mindent meg tud gyógyítani. Elvégre ó a legeslegnagyobb jó, a MINDENHATÓ. "Bízzál és higgyél! Segít és gyógyít az isteni erõ!" -Bruno Gröning


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A boszorkányok miért esznek gyerekeket?

18

Mibe tér el a Sövényboszorkányság a wiccától?

Az oldal alapján nem lelek külömbséget. Ha szakértő vagy mond el.

2

Szerintetek így meg lehet átkozni valakit?

Van egy személy, aki sok mocskossággal hitegetett, kihasznált megalázott, majd eldobott mikor a legnagyobb szükségem lett volna rá, mint egy rongyot...
Bosszút akarok rajta állni, lenne más módja is de nem akarom olyan téren bepiszkítani a kezem, csak lelkileg akarom hogy megtörjön, és visszakapja, amit velem tett

Kigondoltam, hogy éjfél körül a szemétségeket amit művelt felírom egy papírra, majd a fényképével egyetemben ezt elégetem, gyertya mellett( lehet akár 3 db háromszögben), illetve felírom hogy miben szeretném ha bűnhődne és átélne, ezeket pedig a véremmel és a viasszal lepecsételhetném, így csak én oldhatnám fel..persze mellette elmondok bizonyos szöveget, hogy miért volt erre szükség, és esetleg megerősítést, segítséget kérek..

40

Vmi pénzszerző varázslat? Amitől kapok pár ezer ft és nem kell rá sokat várni (pár nap)

9

Hogyan kerülhetek kapcsolatba a Nyíregyházi boszorkány-cowennel?

Szeretnék tanulni...

14

Hogyan, mi módon tudnék komoly, igazi mágussal, esetleg boszorkánnyal, vagy tisztán látóval beszélni?

tudom, hogy sokan hirdetik magukat, mint jósok meg mit tudom én, vagy hogy ő mekkora mágus, de ezeknek 99%-a kamu, és nincs kedvem több ezret kidobni az ablakon,csak hogy megtaláljam az az 1 %-ot.

13

Mi az a deja vu?

Volt már nekem is.Azt hallottam róla,hogy az egyik szem hamarabb látja a dolgokat ez által 2x dolgozza fel az agy.De szerintem ez nem így van mert én álmodtam valamit és úgy volt deja vu-m.Szóval nem abban a percben történt ez az érzés :D szóval valami pontos/nem pontos tényt tudtok róla??

4

Valaki meg tudná e nekem nézni azt, hogy van e rajtam átok?

Ugyanis vonzó külsőm és intelligenciám és jó lelkem ellenére nincs viszonzott szerelmem már sok éve. Olyan sokszor van, hogy valakinek megtetszek, aztán egy idő után abbamarad az ismerkedés és semmi komolyabb nem történik. Ennek oka kell, hogy legyen. Arra gyanakszom, hogy el vagyok átkozva. Valaki tudna e segíteni?

17

Hol tudnám az Atlantiszi gyűrűt megvásárolni?

Hol tudnám az Atlantiszi gyűrűt megvásárolni, akár interneten akár személyesen ( Debrecenben ) A kikötés az lenne hogy max 8500 Ft lenne az át határa !!

4

Ez valami mágikus lehetett?

Van valami okkult élményem még régröl de mai napig nem értem mi volt ez:
Anno mielött lefeküdtem aludni tesómmal téptünk, fura dolgokról beszéltünk (de nem emlékszem) és paráztatott de aztán annyira megnevetetett hogy kijött a kávé belőlem, vagy 3 perces röhögőgörcs volt tőle..
Amikor aludni mentünk annyira betéptem hogy képeket láttam és fura dolgokat gondoltam, kicsit paráztam is igy próbáltam aludni, a képek nagy, szines, folyton változó szimbólumok voltak és nagyon dejavu-sak voltak, elöször úgy tünt hasonlit valamire de nem, mindg gyorsan megváltozott de mégis mindig olyan ismerős volt a szerkezete a képnek, minnél jobban figyeltem a képre annál jobban éreztem a dejavut, és gyerekkori élmények is eszembe jutottak közbe, próbáltam megtalálni azt az emléket ahol láttam a képet de nem sikerült.. baromi fura volt és máskor is téptem de ilyen soha többé nem fordult elő, dejavum se szokott lenni a mindennapi életben. szal mi volt ez?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!