Találatok a következő kifejezésre: Igaz e, jósnő le tudja venni (1 db)

természetesen létezik.a jósnõ pedig természetesen le is tudja venni.persze jó pénzért. aláírás:a Hétfejû sárkány.
A kérdező hozzászólása: Eltévesztettem a kategoriát. Elnézést!!!!!
Én csak annyit h semmi rontás és semmi ember feletti nem létezik.Aki elhiszi, az beteg :D
Ez mind-mind misztikum, fikció, leginkább mese. Ennek bedõlni sem szabad.
Véleményem szerint nem létezik sem átok, sem pedig áldás.Az ember életében történnek jó, és rossz dolgok egyaránt.Ilyennek kell elfogadni.A jósok, és jósnõk pedig az emberek hiszékenységébõl élnek.
Khm... átkot lehet szórni - mint ahogy áldást is. De csak az illetõ fejében létezik. Magyarán kerüld õt - mert ártani fog neked, ahogy csak tud. Más problémád NEM lehet belõle - ha értelmes vagy. Bár, ha elhiszed, hogy egy jósnõ átokkal tud foglalkozni... az a boszorkányok feladata, ha nem tudnád. A kedvenceim a bûbájosok :-)
Nem letezik .Atkot szorni ilyen nincs ez olyan mint a meseben hogy termeszet feletti tulajdonsaggal rendelkezik .
Valóban!!! Pénzért MINDEN lehetséges. Akár az átkot is levenni, egy üveg tiszta vízbe tenni, majd újabb pénzért megsemmisíteni. A lényeg: Ha elhiszed, hogy azáltal, hogy 5-10-100e Ft-ot költesz ilyenre jellemzõen jobb lesz az életed, akkor igaz. Ha kételkedsz benne, és ugyanúgy "átkozott" leszel, akkor nem igaz. Neked kell eldönteni, hogy "nyugodtabb vagy-e" attól, hogy egy jósnõ levette x Ft-ért az átkot rólad, vagy sem. Ez kb. olyan mint a lottó, általában tudják, hogy nem jön be, mégis azt mondják, hogy a "lehetõségért" az a párszáz forint megéri. Sem te sem senki nem fogja neked bizonyítani, hogy az átok az "üvegben" van. Azonban ha téged ez megnyugtat, akkor tedd. Ha ettõl javul az életminõséged, a közérzeted, a napi reakcióid stb. akkor megéri kifizetni rá egy-két-ötven-százezer forintot.
Én csak annyit mondok erre, hogy pénzért minden lehetséges...
Ez boszorkányság... saját tapasztalatból tudom, hogy az nem az egyik legjobb dolog.. BOSZORKÁNYSÁGGAL SEMMIT NEM LEHET MEGOLDANI!!! atok meg igenis létezik, de nem éri el az embert, hanem az átkozóra száll vissza. a lényeg, hogy a jósnõ nem tud semmi jót sem csinálni veled, csak a rosszat... én abban hiszek, hogy Isten mindent meg tud gyógyítani. Elvégre ó a legeslegnagyobb jó, a MINDENHATÓ. "Bízzál és higgyél! Segít és gyógyít az isteni erõ!" -Bruno Gröning


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A lélek előbb utóbb elpusztúl?

Az érdekelne, hogy a léleknek mi a végállapota. Tudjuk azt, hogy az ember lelke a test fizikai halála után tovább él és reinkarnálódik. Ha végrehajtottuk a karmánkat, az életfeladatunkat akkor újat kapunk, ha nem akkor ugyanazt a feladatot kapjuk továbbra is.

10

Ti mit gondoltok a szerelmi kötésről? Ha valakinek van valami tapasztalata ebben akkor szívesen elolvasnám, mert nekem nem olyan régen csináltak egyet! Ha valaki részt vett már ilyenben akkor arra szeretném kérni hogy írja le hogy mi lett a vége!

Meg kíváncsi lennék arra hogy, az aki csinált/részt vett ilyenen az kinél csináltatta és hogyan csinálták?

26

A fekete mágia létezik? És büntetik Magyarországon?

28

Rontás van rajtam?

Az utcán találtam egy szép nyakláncot. Hazavittem és megmostam, beletettem a nyakamba és megpróbáltam kivenni az akváriumból a hörcsögömet. De az megtámadta a kezemet. Máskor soha nem csinál ilyet. Elmentem keresztanyukámhoz és ott van 4 kutya (mind az enyém) és bokánharapott 2 és a másik kett? pedig furcsán morgott meg ugatott rám. Máskor ezek sem csináltak ilyet. Én a nyakláncra gondoltam...

13

Az Anknak tényleg ereje van?

Van egy Ank keresztem, ami az ?si egyiptomban az örök élet és az újjászületés szimbóluma volt!

10

Mit tudtok Lilith Királynőről?

33

Milyen célkitűzéseket válasszon magának egy kezdő máguspalánta?

Most kezdek ismerkedni a mágiával és elkelne néhány jótanács a tapasztalt Mágusoktól, Trollok kiméljenek !

10

Mielőtt elítélnél érezd át a helyzetem? ! SOS

A szerelmem 3 hónapja hagyott el 2,6 éves kapcsolat volt. Nem tudom feldolgozni, vagy is feltudtam... de úgy ahogy. Már nem vagyok úgy hogy meg akarok halni meg egyéb, csak minden percben ? van a fejeben, és nagyon de nagyon hiányzik. Már nem sírok csak úgymond "belül" . Nem akarom mutatni senkinek hogy nagy fáj, felvettem ezt az álarcot. Lényeg az hogy én rontottam el mindent de mindent, ? nem ad esélyt többet, s?t mi több nem is beszélünk. Aki leakar hurrogni kérem ne tegye,CSAK AZ ÍRJON AKI SEGÍTENI TUD, olyan mágiát ajánlani ami nem vissza hozza ?t hanem esélyt nyújt ahhoz hogy tehessek érte hogy helyrehozzak mindent. És miel?tt valaki azt írná hogy beszéljük meg: NEM NEM LEHET VELE BESZÉLNI EGYÁLTALÁN 100%osan NEM... KÖSZÖNÖM

22

MI a véleményetek Liminiről?

Az Alexandert meg a dupla Z-t ( Zagiba Zoli) :D hagyjuk most liminir?l van szó? mi a véleményetek? én nem hiszek az ilyenekbe, de amikor sorba mondja a dolgokat hogy " a fia egy ilyen autóval karambolozott ekkor , most el van törve a lába, az orvosok azt mondják rendbe jön" stb.. és amikor elmondja amit "lát" utánna megkérdezi, hogy így van kedves xy? és amikor mondja hogy igen így van akkor csak nézek... ilyenkor talán valamenyire hiszek benne de amikor küldi az energiát meg stb akkor nem xD

16

Hogy lehetnék mágus? Komoly válaszokat kérek!

Valamilyen mágiát hol tanulhatnék?Önös és mások érdekeinek javítására!Nem fekete mágiát hanem csak fehéret!

23

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!