Találatok a következő kifejezésre: Igaz e, jósnő le tudja (1 db)

természetesen létezik.a jósnõ pedig természetesen le is tudja venni.persze jó pénzért. aláírás:a Hétfejû sárkány.
A kérdező hozzászólása: Eltévesztettem a kategoriát. Elnézést!!!!!
Én csak annyit h semmi rontás és semmi ember feletti nem létezik.Aki elhiszi, az beteg :D
Ez mind-mind misztikum, fikció, leginkább mese. Ennek bedõlni sem szabad.
Véleményem szerint nem létezik sem átok, sem pedig áldás.Az ember életében történnek jó, és rossz dolgok egyaránt.Ilyennek kell elfogadni.A jósok, és jósnõk pedig az emberek hiszékenységébõl élnek.
Khm... átkot lehet szórni - mint ahogy áldást is. De csak az illetõ fejében létezik. Magyarán kerüld õt - mert ártani fog neked, ahogy csak tud. Más problémád NEM lehet belõle - ha értelmes vagy. Bár, ha elhiszed, hogy egy jósnõ átokkal tud foglalkozni... az a boszorkányok feladata, ha nem tudnád. A kedvenceim a bûbájosok :-)
Nem letezik .Atkot szorni ilyen nincs ez olyan mint a meseben hogy termeszet feletti tulajdonsaggal rendelkezik .
Valóban!!! Pénzért MINDEN lehetséges. Akár az átkot is levenni, egy üveg tiszta vízbe tenni, majd újabb pénzért megsemmisíteni. A lényeg: Ha elhiszed, hogy azáltal, hogy 5-10-100e Ft-ot költesz ilyenre jellemzõen jobb lesz az életed, akkor igaz. Ha kételkedsz benne, és ugyanúgy "átkozott" leszel, akkor nem igaz. Neked kell eldönteni, hogy "nyugodtabb vagy-e" attól, hogy egy jósnõ levette x Ft-ért az átkot rólad, vagy sem. Ez kb. olyan mint a lottó, általában tudják, hogy nem jön be, mégis azt mondják, hogy a "lehetõségért" az a párszáz forint megéri. Sem te sem senki nem fogja neked bizonyítani, hogy az átok az "üvegben" van. Azonban ha téged ez megnyugtat, akkor tedd. Ha ettõl javul az életminõséged, a közérzeted, a napi reakcióid stb. akkor megéri kifizetni rá egy-két-ötven-százezer forintot.
Én csak annyit mondok erre, hogy pénzért minden lehetséges...
Ez boszorkányság... saját tapasztalatból tudom, hogy az nem az egyik legjobb dolog.. BOSZORKÁNYSÁGGAL SEMMIT NEM LEHET MEGOLDANI!!! atok meg igenis létezik, de nem éri el az embert, hanem az átkozóra száll vissza. a lényeg, hogy a jósnõ nem tud semmi jót sem csinálni veled, csak a rosszat... én abban hiszek, hogy Isten mindent meg tud gyógyítani. Elvégre ó a legeslegnagyobb jó, a MINDENHATÓ. "Bízzál és higgyél! Segít és gyógyít az isteni erõ!" -Bruno Gröning


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kik voltak a Szabadkőművesek?

megoszlott kérdés, mindenki más mond, TI mit mondtok? kik is voltak valójában?

6

Az életem romokban hever, tudnátok segíteni ebben? Szerelem, család, pénz téren? Mit tegyek?

Lehet, hogy nem ide kelett volna írnom! BOCSI!

15

Ha tudom ki átkozott el, hogyan lehet visszaküldeni rá, hogy rólam lekerüljön?

unatkozó háziasszonyok és [email protected]@@k kíméljenek a válaszokkal. (bár gondolom kiéhezve várják az ilyen kérdéseket...)

9

Képes egyember ráhangolódni egy másik ember agyhullámaira?

Arra gondolok, hogy alfában vagy meditálás során, képes e egy ember rákapcsolódni egy másik ember agyára, akár jelen van az illető akár távolabb van.

4

Lehet azért nem értjük a spirituálisat mert agyunknak csak 2%-át használjuk?

Sokat gondolkoztam azon, hogy miért van az hogy sokan értetlenek a mágikus dolgokkal és úgy a spiritualizmussal, aztán rájöttem hogy hogyan is lehet elvárni, amikor agyunknak csak a 2%-át használjuk.

Nagyon értelmes az ember így is sokat elértünk ezen a bolygón, bár még sok feltáratlan terület van (asztrológia, jövőbelátás, ufólógia stb) Szerintem ha legalább a 98%-át használnánk agyunknak nem is lenne olyan probléma amit ne tudnánk megoldani. A telekinézis és a telepátia mindennapos dolgok lennének mint a Lacarta interjúban elhangzott a Reptoid szociológustól, akik többet kihasználnak agyuknak. Szerintem az idegenek kb 80%-át használják az agyuknak. Valahogyan rá kellene jönni hogyan használjuk ki a többit. Mit gondolsz ?

57

Mit tennétek, ha olyan személytől kapnátok kabalát, akit nem kedveltek?

Ismerőseimmel megyek csapatversenyre hétfőn, és egy közös ismerősünktől kaptunk ilyen kis szerencsehozó tárgyakat. Viszont én az illetőt nagyon nem kedvelem, és szerintem az érzés kölcsönös, csak a többiekkel van jóban. Kidobni nem akarom - azt hiszem, az balszerencsét hozna, ráadásul a többiek már mondták, hogy vigyük a kabalákat a versenyre -, de a közelemben sem akarom tartani. Így egyelőre kitettem az erkélyre.:)
Szerintetek mit kéne tennem vele?

5

Honnan tudnám letölteni ingyen Matthias Mala: Fehér Mágia c. könyvét?

3

Ismer valaki működő Szerelmi kötést?

Van aki már kipróbálta otthon? Mennyi idő múlva hat? És persze mennyi ideig tart? Aki nem hisz benne vagy le akar beszélni róla, kérem ne írjon!!!

12

Létezik az átok?

elsősorban tapasztalatokat várok:)

7

Mi a véleményetek a spirituális sátánizmusról?

Ugye milyen jó?:)

53

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!