Találatok a következő kifejezésre: Igaz e, jósnő le tudja (1 db)

természetesen létezik.a jósnõ pedig természetesen le is tudja venni.persze jó pénzért. aláírás:a Hétfejû sárkány.
A kérdező hozzászólása: Eltévesztettem a kategoriát. Elnézést!!!!!
Én csak annyit h semmi rontás és semmi ember feletti nem létezik.Aki elhiszi, az beteg :D
Ez mind-mind misztikum, fikció, leginkább mese. Ennek bedõlni sem szabad.
Véleményem szerint nem létezik sem átok, sem pedig áldás.Az ember életében történnek jó, és rossz dolgok egyaránt.Ilyennek kell elfogadni.A jósok, és jósnõk pedig az emberek hiszékenységébõl élnek.
Khm... átkot lehet szórni - mint ahogy áldást is. De csak az illetõ fejében létezik. Magyarán kerüld õt - mert ártani fog neked, ahogy csak tud. Más problémád NEM lehet belõle - ha értelmes vagy. Bár, ha elhiszed, hogy egy jósnõ átokkal tud foglalkozni... az a boszorkányok feladata, ha nem tudnád. A kedvenceim a bûbájosok :-)
Nem letezik .Atkot szorni ilyen nincs ez olyan mint a meseben hogy termeszet feletti tulajdonsaggal rendelkezik .
Valóban!!! Pénzért MINDEN lehetséges. Akár az átkot is levenni, egy üveg tiszta vízbe tenni, majd újabb pénzért megsemmisíteni. A lényeg: Ha elhiszed, hogy azáltal, hogy 5-10-100e Ft-ot költesz ilyenre jellemzõen jobb lesz az életed, akkor igaz. Ha kételkedsz benne, és ugyanúgy "átkozott" leszel, akkor nem igaz. Neked kell eldönteni, hogy "nyugodtabb vagy-e" attól, hogy egy jósnõ levette x Ft-ért az átkot rólad, vagy sem. Ez kb. olyan mint a lottó, általában tudják, hogy nem jön be, mégis azt mondják, hogy a "lehetõségért" az a párszáz forint megéri. Sem te sem senki nem fogja neked bizonyítani, hogy az átok az "üvegben" van. Azonban ha téged ez megnyugtat, akkor tedd. Ha ettõl javul az életminõséged, a közérzeted, a napi reakcióid stb. akkor megéri kifizetni rá egy-két-ötven-százezer forintot.
Én csak annyit mondok erre, hogy pénzért minden lehetséges...
Ez boszorkányság... saját tapasztalatból tudom, hogy az nem az egyik legjobb dolog.. BOSZORKÁNYSÁGGAL SEMMIT NEM LEHET MEGOLDANI!!! atok meg igenis létezik, de nem éri el az embert, hanem az átkozóra száll vissza. a lényeg, hogy a jósnõ nem tud semmi jót sem csinálni veled, csak a rosszat... én abban hiszek, hogy Isten mindent meg tud gyógyítani. Elvégre ó a legeslegnagyobb jó, a MINDENHATÓ. "Bízzál és higgyél! Segít és gyógyít az isteni erõ!" -Bruno Gröning


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valaki felvilágosítana a következő fogalmakról?

Először leszögezném: nincsenek terveim ezekhez.
Én hiszem, és szeretem az egy élő Istenünket és nem szeretném elveszíteni a kegyelmét.

Mi az a :
-Okkultizmus
-Fehér mágia
-Fekete mágia
-Karma
-Boszorkányság
-Mágusok
-Démonok

-És olyan alapvető dolgok, amiket illik tudni a mágiához kapcsolódóan.

UI.: Wikipedia-t Én is ismerem; saját definiálásokra vagyok kíváncsi.

Köszönöm.

18

Milyen babonákat ismertek? És melyekben hisztek?

19

Hogyan ébresszem fel a bennem lévő mágiát?

érzem hogy van bennem valami amit fel kell ébresztenem
segítenétek?
a nem értelmes válaszokat kérem mellőzni

12

Valakinek van linkje ehhez a könyvhöz?

Az egyetlen kikötés hogy vírusmentes legyen. A könyv "Doreen Valiente - Witchcraft for tomorrow" műve lenne.

2

Idézzek asztrál lényt társként?

Ez most nagyon komoly kérdés. Egy ideje üres az életem, a társam is elhagytott és nincsen ami kitőltené az űrt. Vannak szerencsére csetes barátaim, de egy hús vér kellene, aki mindíg velem van vagy legalábbis mint egy családtag elvan a lakásban.

Sokat olvastam a témában és azt találtam, hogy sok ember idézett ilyen lényt akivel jól elvan, beszélgetnek is és érzik egymás jelenlétét. Nem démonidézésre gondolta, hanem valami angyali lényre vagy valami jóindulatú ilyesmire.

Kérlek titeket adjatok tanácsot. Soha nem foglalkoztam ezzel a témával, azt sem tudom mi az a spiritualizmus és hogy mi fán terem az idézés, de utánozni tudok dolgokat. Mit javasoltok ?

15

Miért szeretem annyira a boszorkányokat, legendákat, meg minden misztikus dolgot?

:DD

11

Vonzás. Ha annyira létező dolog (egyesek szerint), miért van tömeges (milló fő) ellenpélda?

Elég belegondolni a holokausztban meghalt emberekre vagy a Sztálin által kivégeztetett 2x-3x annyira. És még sok-sok más sebből is vérzik ez a mese.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a pozitív hozzáállás rossz, de amit állítanak egyesek már kegyetlenség.

13

Szerintetek valóban léteznenek szellemek, angyalok, démonok és hasonló "kitalált" lények? Vagy csak mi képzeljük oda őket?

19

Budapesten tudtok látót vagy olyant aki ottvan az ilyen ezotérikus dolgokba?

már jó ideje hallom az ilyen szellemesdi jóslatosdi dolgokat és már félig hiszek benne de azért még nem szaladt el velem a ló mindenesetre örülnék ha tudna valaki olyan jósnőt ajánlani aki a legnagyobb ezzel szemben tamásztaott kétségeimnek is ellent tud mondani, aki tud a szellemvilágról és bizonyítani is tudja. szeretném kiszélesíteni a hézagos tudásom ezen a téren

5

Tudnátok mondani diszkordiánus rituálékat?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!