Találatok a következő kifejezésre: Igaz e, jósnő le tudja (1 db)

természetesen létezik.a jósnõ pedig természetesen le is tudja venni.persze jó pénzért. aláírás:a Hétfejû sárkány.
A kérdező hozzászólása: Eltévesztettem a kategoriát. Elnézést!!!!!
Én csak annyit h semmi rontás és semmi ember feletti nem létezik.Aki elhiszi, az beteg :D
Ez mind-mind misztikum, fikció, leginkább mese. Ennek bedõlni sem szabad.
Véleményem szerint nem létezik sem átok, sem pedig áldás.Az ember életében történnek jó, és rossz dolgok egyaránt.Ilyennek kell elfogadni.A jósok, és jósnõk pedig az emberek hiszékenységébõl élnek.
Khm... átkot lehet szórni - mint ahogy áldást is. De csak az illetõ fejében létezik. Magyarán kerüld õt - mert ártani fog neked, ahogy csak tud. Más problémád NEM lehet belõle - ha értelmes vagy. Bár, ha elhiszed, hogy egy jósnõ átokkal tud foglalkozni... az a boszorkányok feladata, ha nem tudnád. A kedvenceim a bûbájosok :-)
Nem letezik .Atkot szorni ilyen nincs ez olyan mint a meseben hogy termeszet feletti tulajdonsaggal rendelkezik .
Valóban!!! Pénzért MINDEN lehetséges. Akár az átkot is levenni, egy üveg tiszta vízbe tenni, majd újabb pénzért megsemmisíteni. A lényeg: Ha elhiszed, hogy azáltal, hogy 5-10-100e Ft-ot költesz ilyenre jellemzõen jobb lesz az életed, akkor igaz. Ha kételkedsz benne, és ugyanúgy "átkozott" leszel, akkor nem igaz. Neked kell eldönteni, hogy "nyugodtabb vagy-e" attól, hogy egy jósnõ levette x Ft-ért az átkot rólad, vagy sem. Ez kb. olyan mint a lottó, általában tudják, hogy nem jön be, mégis azt mondják, hogy a "lehetõségért" az a párszáz forint megéri. Sem te sem senki nem fogja neked bizonyítani, hogy az átok az "üvegben" van. Azonban ha téged ez megnyugtat, akkor tedd. Ha ettõl javul az életminõséged, a közérzeted, a napi reakcióid stb. akkor megéri kifizetni rá egy-két-ötven-százezer forintot.
Én csak annyit mondok erre, hogy pénzért minden lehetséges...
Ez boszorkányság... saját tapasztalatból tudom, hogy az nem az egyik legjobb dolog.. BOSZORKÁNYSÁGGAL SEMMIT NEM LEHET MEGOLDANI!!! atok meg igenis létezik, de nem éri el az embert, hanem az átkozóra száll vissza. a lényeg, hogy a jósnõ nem tud semmi jót sem csinálni veled, csak a rosszat... én abban hiszek, hogy Isten mindent meg tud gyógyítani. Elvégre ó a legeslegnagyobb jó, a MINDENHATÓ. "Bízzál és higgyél! Segít és gyógyít az isteni erõ!" -Bruno Gröning


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Leteznek vampirok?

ha valaki ismer valakit aki vampir az irjon...tudom ez most hulyen hangzik , de lehetseges !! nem kerek idiota valaszokat , csak normalisakat !! koszonom

12

Rúnamágia érdekelne. Pontosan milyen módszerekkel lehet a rúnákkal jósolni?

A rúnákat külön fel kell tölteni, vagy amikor elkészítjük őket, maguktól feltöltődnek?

2

Lehet hogy hatott a szerelmi kötés?

Voltam valakivel és elmentem egy "màgushoz"hogy magamhoz kössem a férfit,adott valami "bàlyitalt"amit az àgy alatt kellett tartani arra az esetre ha szeretkeznék ott vele hogy megkössem;Az a pasi nem keresett engem de talàlkoztam egy férfival és szeretkeztünk amikor még az àgy alatt volt a "bàlyital";A pasi nös 5 honap utàn szakitottunk de ujrakezdtük valami megmagyaràzhatatlan ez a ragaszkodàs,nem tudok nélküle élni!Ot kötöttem magamhoz vagy nem hat csak arra akire a "màgus"késziti?

25

Hol vagy hogy lehet megtanulni a sátán nyelvén?

13

Az agykontrollt végzettek illetve azt gyakorlók védve vannak e a különböző mágikus cselekedetektől. Pl átok, rontás?

"Programozással" pl le lehet e ezen erőket győzni, illetve bírhat e befolyással mágiát gyakorló személy ilyen emberekre??

12

Ha álmomban jött a szarvasember, az rosszat jelent?

9

Cannabis-t szeretnék varázsolni hogy tudnám ezt megvalósítani?

Kizárolag saját fogyasztásra.

10

Igaz e az, hogy Újholdkor ildomos elvégezni teremtő jellegű rituálét?

Elméletileg ma Újhold van és szeretnék pár pozitív dolgot az életembe, nos ilyenkor segítségül lehet e hívni pozitív, teremtő entitásokat?? Igazából letisztult bennem nagyon sok minden és most jutottam el odáig, hogy a harag helyett, mivel csúnyán átvertek( durván meg is akartam átkozni az illetőt, tettem is fel róla itt egy kérdést)teremtő, pozitív dolgokkal akarok betöltekezni. Konkrét és átvitt értelemben is "rendet" raktam, így számíthatok e segítségre?? Konkrétan az éjszakai órákra kellene egy ilyen rituálé, ami betetőzné ezt az egész megújulást.

4

Hogyan segíthetek az osztálytársaimon?

12/L vagyok, 6.-ba járok, és az egyik fiú osztálytársam szegény nagyon csúnya és kövér, és minden fiú b__ztatja. Szinte már durván, de nem tud csinálni semmit, csak tűri és sír. Ez engem nagyon elkeserít, mindig leba__zuk őket érte, de nem igazán kíváncsiak ránk. A srácot már 1.-től kezdve csúfolják. Van egy másik srác, aki nagyon erőszakos az egyik lány osztálytársammal, kb. olyan, mintha a lány egy fogoly lenne, akit a srác rabolt el. Teljesen elmebeteg gyerek, de csak azzal a lánnyal, másokkal nem foglalkozik. Nem, nem azért, mert tetszik neki, utálja őt. Ugyanazt csináljuk vele, mint a többiekkel, ha bántsák őt, de egyre ingerültebb lesz, 3.-ba engem még szemen is csapott a sáljával, csak mert elzavartam a padomtól. Segíteni szeretnék a lányon és a fiún, boszorkánysággal, hogy legyen önbizalmuk, és vágják pofán azokat a dögöket, mert én nem tehetem, pedig megtenném. Két hónapja kezdtem mágiával foglalkozni, szóval nem megy annyira, U.i: nem megoldás az, ha szólunk az osztályfőnöknek,mert mindig szólnak neki a lány barátnői, de a hülyegyerek mindig azt mondja, hogy nem csinálja többet. Ja,észrevettem, nagyon is csinálja. Szegény fiú (1. sztori) meg nem tud tenni semmit, nem mer visszaütni sem, mert akkor a többiek nekimennek. Ezek szerintem elmegyógyintézetbe valóak lennének. Tehát azt akarom, hogy a wicca-val valamilyen úton-módon segíteni akarok.

7

Elemi mágiával foglalkozik-e valaki haladó szinten és tudna segíteni?

Elkezdem gyakorolni a tűz, víz, föld, levegő gyakorlatait. A levegő sokkal nehezebben megy mint a többi. Szeretnék egy mestert, aki vállalná a tanításomat. Még nagyon az elején tartok, de tudom, hogy ezt kell most tanulnom. Létezik egyáltalán olyan ember, aki tanítja ezt?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!