Találatok a következő kifejezésre: Igaz e, jósnő le tudja (1 db)

természetesen létezik.a jósnõ pedig természetesen le is tudja venni.persze jó pénzért. aláírás:a Hétfejû sárkány.
A kérdező hozzászólása: Eltévesztettem a kategoriát. Elnézést!!!!!
Én csak annyit h semmi rontás és semmi ember feletti nem létezik.Aki elhiszi, az beteg :D
Ez mind-mind misztikum, fikció, leginkább mese. Ennek bedõlni sem szabad.
Véleményem szerint nem létezik sem átok, sem pedig áldás.Az ember életében történnek jó, és rossz dolgok egyaránt.Ilyennek kell elfogadni.A jósok, és jósnõk pedig az emberek hiszékenységébõl élnek.
Khm... átkot lehet szórni - mint ahogy áldást is. De csak az illetõ fejében létezik. Magyarán kerüld õt - mert ártani fog neked, ahogy csak tud. Más problémád NEM lehet belõle - ha értelmes vagy. Bár, ha elhiszed, hogy egy jósnõ átokkal tud foglalkozni... az a boszorkányok feladata, ha nem tudnád. A kedvenceim a bûbájosok :-)
Nem letezik .Atkot szorni ilyen nincs ez olyan mint a meseben hogy termeszet feletti tulajdonsaggal rendelkezik .
Valóban!!! Pénzért MINDEN lehetséges. Akár az átkot is levenni, egy üveg tiszta vízbe tenni, majd újabb pénzért megsemmisíteni. A lényeg: Ha elhiszed, hogy azáltal, hogy 5-10-100e Ft-ot költesz ilyenre jellemzõen jobb lesz az életed, akkor igaz. Ha kételkedsz benne, és ugyanúgy "átkozott" leszel, akkor nem igaz. Neked kell eldönteni, hogy "nyugodtabb vagy-e" attól, hogy egy jósnõ levette x Ft-ért az átkot rólad, vagy sem. Ez kb. olyan mint a lottó, általában tudják, hogy nem jön be, mégis azt mondják, hogy a "lehetõségért" az a párszáz forint megéri. Sem te sem senki nem fogja neked bizonyítani, hogy az átok az "üvegben" van. Azonban ha téged ez megnyugtat, akkor tedd. Ha ettõl javul az életminõséged, a közérzeted, a napi reakcióid stb. akkor megéri kifizetni rá egy-két-ötven-százezer forintot.
Én csak annyit mondok erre, hogy pénzért minden lehetséges...
Ez boszorkányság... saját tapasztalatból tudom, hogy az nem az egyik legjobb dolog.. BOSZORKÁNYSÁGGAL SEMMIT NEM LEHET MEGOLDANI!!! atok meg igenis létezik, de nem éri el az embert, hanem az átkozóra száll vissza. a lényeg, hogy a jósnõ nem tud semmi jót sem csinálni veled, csak a rosszat... én abban hiszek, hogy Isten mindent meg tud gyógyítani. Elvégre ó a legeslegnagyobb jó, a MINDENHATÓ. "Bízzál és higgyél! Segít és gyógyít az isteni erõ!" -Bruno Gröning


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit hallottatok a mentális magzat-nevelésről?

mi ez egyáltalán?

szkeptitrollok kíméljenek.

2

Néhány mágusrend neve? (lehetőleg létező, hülyeségeket nem kérek)

10

Szerelmi mágia. Mit kell tudni róla?

Félre értés ne essék, nem akarok semmi hülyeséget csinálni, csak érdekel a téma. Komolyan működik?Milyen hatásai vannak?Van itt olyan aki csinálta már?

5

Van egy férfi, akinél el szeretném érni, hogy együtt legyünk, mint pár vagy legalább csak néha. Tudom, hogy kedvel, de ő most egyedül akar lenni. Gondoltam a woodoo segítségével megváltoztatom ezt a gondolatát. Hogy álljak neki?

Vagy ha más módszert ajánlanátok azt is szívesen veszem!

15

Igaz ami a Rítus c. filmben volt?

Állítólag a film, megtőrtént eseményeken alapul. Játszik benne Antony Hopkinsz is.

Lényeg az, hogy ha valakit megszáll egy démon, meg lehet úgy szabadúlni tőle, ha megtudjuk a nevét és akkor távoznia kell. Azt nem értem, hogy hogyan lehet az hogy magas rangú démonok több embert gyermekkoruk óta kipécéznek és figyelik minden mozdulatukat az életben, a vágyaikat, majd ezzel visszaélve megszállják és tönkreteszik a hozzátartozóikat, végül mint valami dicsőséget megszállják az embereket. Nem értem, hogy egy sima emberi lényre hogyan figyelhetnek fel ennyire a démonok ? Ekkora dicsőség megszállni egy embert ?

10

Remélem jó helyre irom kérdésemet. Tudnátok nekem segiteni? Bővebben lent.

Olyant NE IRJATOK h ne higgyek ilyen hülyeségekben mert NEM HISZEK, SOHA NEM IS HITTEM, de ezt már nem lehet a véletlen számlájára irni!
Szal helyzet a következő nagyjából:
Egy megkeseredett vénlányról van szó. Nagyon beképzelt, mindenkinek beszólogat.. sokan utálják is ez végett.
Nincs senkije a családján kivül, ugy értem barátnők, barátja stb. DE A LÉNYEG:
Egy ideje fejébe vette h ő boszorkány, és meg is tesz mindent h ezt mások tudomására hozza, értem ez alatt pl: közösségi oldalakon emlegeti többször is hozzászólásaiban, h ő egy boszi, tőle félni kell.
Plusz otthon is gyertyázgat, vuduzgat, meg ki tudja mit csinál még. Ezt onnan tudom h az udvaron is szokta csinálni este sötétben, és bentről is néha kiszürődik a gyertya fénye.
Tévedések elkerulése végett: ÉN NEM HISZEK AZ ÁTKOKBAN, de ami az utóbbi időkben történt családon belül, és a környékunkön, már nem lehet a véletlen számlájára irni.
Ha tudnátok nekem abban segiteni h hogyan lehet hatástalanitani a felénk küldött "átkait", vagy esetleg visszaküldeni rá, légyszi segitsetek!
Csak olyanoktól kérek választ, akik tényleg jártasak ebben a témában, és csak házilag megoldható dolgok érdekelnének.

15

Milyen egy szellemidéző"szöveg"? Ilyenkor mit kell mondani? Mik a kellékek?

van egy darab gyertyám, meg füstölőm, ez elég? CSESZEGETÕ, ROSSZ INDULATU VÁLASZOKBÓL NEM KÉÉÉÉREK!!!!

17

A Dávid csillagnak van valami köze a pentagrammához?

mert ha valamelyikre rákeresek, előfordul hogy a másik is a találatok között van, és nem tudom hogy van-e valami összefüggés köztük, jelentésben, esetleg a keletkezés történetében agy ilyesmi...?

6

Hogyan tudok mágussá válni? NÉhány varázslatot kérhetnék?

19

A Fekete Nap-nak mi a jelentése?

Azt tudom hogy a nácik használták.
De mit jelent , mit jelképez ?
Van valamilyen hit vagy vallási jelentősége ?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!