Találatok a következő kifejezésre: Igaz e, jósnő le tudja (1 db)

természetesen létezik.a jósnõ pedig természetesen le is tudja venni.persze jó pénzért. aláírás:a Hétfejû sárkány.
A kérdező hozzászólása: Eltévesztettem a kategoriát. Elnézést!!!!!
Én csak annyit h semmi rontás és semmi ember feletti nem létezik.Aki elhiszi, az beteg :D
Ez mind-mind misztikum, fikció, leginkább mese. Ennek bedõlni sem szabad.
Véleményem szerint nem létezik sem átok, sem pedig áldás.Az ember életében történnek jó, és rossz dolgok egyaránt.Ilyennek kell elfogadni.A jósok, és jósnõk pedig az emberek hiszékenységébõl élnek.
Khm... átkot lehet szórni - mint ahogy áldást is. De csak az illetõ fejében létezik. Magyarán kerüld õt - mert ártani fog neked, ahogy csak tud. Más problémád NEM lehet belõle - ha értelmes vagy. Bár, ha elhiszed, hogy egy jósnõ átokkal tud foglalkozni... az a boszorkányok feladata, ha nem tudnád. A kedvenceim a bûbájosok :-)
Nem letezik .Atkot szorni ilyen nincs ez olyan mint a meseben hogy termeszet feletti tulajdonsaggal rendelkezik .
Valóban!!! Pénzért MINDEN lehetséges. Akár az átkot is levenni, egy üveg tiszta vízbe tenni, majd újabb pénzért megsemmisíteni. A lényeg: Ha elhiszed, hogy azáltal, hogy 5-10-100e Ft-ot költesz ilyenre jellemzõen jobb lesz az életed, akkor igaz. Ha kételkedsz benne, és ugyanúgy "átkozott" leszel, akkor nem igaz. Neked kell eldönteni, hogy "nyugodtabb vagy-e" attól, hogy egy jósnõ levette x Ft-ért az átkot rólad, vagy sem. Ez kb. olyan mint a lottó, általában tudják, hogy nem jön be, mégis azt mondják, hogy a "lehetõségért" az a párszáz forint megéri. Sem te sem senki nem fogja neked bizonyítani, hogy az átok az "üvegben" van. Azonban ha téged ez megnyugtat, akkor tedd. Ha ettõl javul az életminõséged, a közérzeted, a napi reakcióid stb. akkor megéri kifizetni rá egy-két-ötven-százezer forintot.
Én csak annyit mondok erre, hogy pénzért minden lehetséges...
Ez boszorkányság... saját tapasztalatból tudom, hogy az nem az egyik legjobb dolog.. BOSZORKÁNYSÁGGAL SEMMIT NEM LEHET MEGOLDANI!!! atok meg igenis létezik, de nem éri el az embert, hanem az átkozóra száll vissza. a lényeg, hogy a jósnõ nem tud semmi jót sem csinálni veled, csak a rosszat... én abban hiszek, hogy Isten mindent meg tud gyógyítani. Elvégre ó a legeslegnagyobb jó, a MINDENHATÓ. "Bízzál és higgyél! Segít és gyógyít az isteni erõ!" -Bruno Gröning


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A 3. szemem hogy tudnám "kinyitni" nagyon érdekelne alaki segítene?

5

Úgy hallottam meditációval megnyitható a harmadik szem, ez valóban így van és én ezt honnan fogom tudni, hogy felnyitottam, vagy tényleg elég hozzá a meditáció?

11

Mit láthattam?

Nyáron történt, hajnali 1-2 körül. kint ültem a placcon és telefonáltam. Hirtelen valami éles hangot hallottam, sikítás féleséget, de még sem.. Felnéztem az égre és egy emberi nagyságú lényt láttam elrepülni felettem. Nagy b?rszer? szárnyakkal. Éreztem a szárnycsapkodás keltette légáramlatot. Nagyon megijedtem ezért besprinteltem a házb00a! Mit gondoltok mi lehetett? Azóta este nem merek kimenni.

6

Régóta foglalkozok mágiával, de sosem próbáltam olvasgatok róla és próbálom megérteni, sok furcsát láttam már vagy éreztem bár lehet hogy ez az élénk képzelő erőm szülötte, mi a teendő a meditáció alatt előtt és után, hogy kell ezt csinálni?

7

Igaz, hogy a Főld szívcsakrája a Pilisbe van?

15

Hogy lehetséges kinyitni a harmadik szemet?

enyhén félek, ezért nem vagyok benne biztos, hogy képes lennék rá. Ill. mekkora kockázata van annak hogy valaki azért érdekl?djön a mágia iránt, hogy kapcsolatba léphessen a halott nagymamájával? (ez nem én vagyok)

15

Azt szeretnem kerdezni de komolyan hogy letezik varazs palca? Es hogyan es mire lehet hasznalni? De tenyleg komonyan es koszonom .

12

Honnan tudhatnám meg, hogy alkalmas vagyok-e mágia tanulására?

Azt hallottam, hogy nem mindenki felel meg rá, hogy mágiát gyakoroljon.

16

Mi a különbség az ezotéria & a tudomány között?

35

Hogy lehet azt a képességet kifejleszteni, h amég másnak tart vmi 1 szempillantásnyi ideig, nekem az 1 óráig tartjon?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!