Találatok a következő kifejezésre: Igaz e, jósnő le (1 db)

természetesen létezik.a jósnõ pedig természetesen le is tudja venni.persze jó pénzért. aláírás:a Hétfejû sárkány.
A kérdező hozzászólása: Eltévesztettem a kategoriát. Elnézést!!!!!
Én csak annyit h semmi rontás és semmi ember feletti nem létezik.Aki elhiszi, az beteg :D
Ez mind-mind misztikum, fikció, leginkább mese. Ennek bedõlni sem szabad.
Véleményem szerint nem létezik sem átok, sem pedig áldás.Az ember életében történnek jó, és rossz dolgok egyaránt.Ilyennek kell elfogadni.A jósok, és jósnõk pedig az emberek hiszékenységébõl élnek.
Khm... átkot lehet szórni - mint ahogy áldást is. De csak az illetõ fejében létezik. Magyarán kerüld õt - mert ártani fog neked, ahogy csak tud. Más problémád NEM lehet belõle - ha értelmes vagy. Bár, ha elhiszed, hogy egy jósnõ átokkal tud foglalkozni... az a boszorkányok feladata, ha nem tudnád. A kedvenceim a bûbájosok :-)
Nem letezik .Atkot szorni ilyen nincs ez olyan mint a meseben hogy termeszet feletti tulajdonsaggal rendelkezik .
Valóban!!! Pénzért MINDEN lehetséges. Akár az átkot is levenni, egy üveg tiszta vízbe tenni, majd újabb pénzért megsemmisíteni. A lényeg: Ha elhiszed, hogy azáltal, hogy 5-10-100e Ft-ot költesz ilyenre jellemzõen jobb lesz az életed, akkor igaz. Ha kételkedsz benne, és ugyanúgy "átkozott" leszel, akkor nem igaz. Neked kell eldönteni, hogy "nyugodtabb vagy-e" attól, hogy egy jósnõ levette x Ft-ért az átkot rólad, vagy sem. Ez kb. olyan mint a lottó, általában tudják, hogy nem jön be, mégis azt mondják, hogy a "lehetõségért" az a párszáz forint megéri. Sem te sem senki nem fogja neked bizonyítani, hogy az átok az "üvegben" van. Azonban ha téged ez megnyugtat, akkor tedd. Ha ettõl javul az életminõséged, a közérzeted, a napi reakcióid stb. akkor megéri kifizetni rá egy-két-ötven-százezer forintot.
Én csak annyit mondok erre, hogy pénzért minden lehetséges...
Ez boszorkányság... saját tapasztalatból tudom, hogy az nem az egyik legjobb dolog.. BOSZORKÁNYSÁGGAL SEMMIT NEM LEHET MEGOLDANI!!! atok meg igenis létezik, de nem éri el az embert, hanem az átkozóra száll vissza. a lényeg, hogy a jósnõ nem tud semmi jót sem csinálni veled, csak a rosszat... én abban hiszek, hogy Isten mindent meg tud gyógyítani. Elvégre ó a legeslegnagyobb jó, a MINDENHATÓ. "Bízzál és higgyél! Segít és gyógyít az isteni erõ!" -Bruno Gröning


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van itt olyan spirituális sátánista, aki a spirituális hadviselés tréning 4. hónapjának az anyagát mesteri szinten elsajátította?

Ha igen, akkor tudna írni nekem egy privát üzenetet?Valamit nem értek és örülnék, ha elmagyarázná nekem egy olyan, aki már végig csinálta.

6

Kinél, hol érdemes Csakrákat tisztínai?

11

Ez igaz a lélek sújának 21 gramot mértek ki a Berlini Műegyetem fizikusai?

Ezt az érdekes dolgot olvastam egy lappan, ami egy könyvből idézet és a Berlini Műegyetem fizikusai mérték meg a lelket. akkor igaz? 21gr a lélek? van lelkünk, tudományosan is igazolt?

"gy rövid részlet Kisfaludy György: A lélek zengése c. könyvből.
„A berlini Műegyetem kutatói a fejükbe vették, hogy a végére járnak egy régóta dúló vitának: van-e olyan konkrét dolog, hogy lélek, vagy nincs? Ha van, akkor van-e a léleknek mérhető tömege?
Szellemes módszert eszeltek ki ennek eldöntésére, és 2000(!) haldoklót ágyastól egy nagyon érzékeny mérlegre tettek annak megállapítására, hogy változik-e a beteg súlya a halál pillanatában?
Dr. Becker Martens által vezetett kutatócsoport úgy találta, hogy nemtől, kortól és testsúlytól függetlenül, egyöntetűen 0,072 grammal lettek könnyebbek az emberek a haláluk után néhány pillanattal.
Ezek után nem lesz túlzottan meglepő, hogy a lélek mikroszkóp alatt is megfigyelhető. Az emberi lélek kb.: 1 mikron nagyságú színes, porszemnyi dolog.
Legalább 12 színben létezik, de ez a spektrum a látható fény intervallumán bizonyosan túlnyúlik. Vagyis vannak ultraibolya és infravörös színű lelkek is. Azért, hogy a lélek tömege érthető formába kerüljön, mondok egy példát. Tehát, ha arányosan egy emberre vetítjük a lélek tömegét, akkor, egy 70 kg-os embert alapul véve ez azt jelenti, hogy az emberünk 96 millió tonna súlyú lenne!!! (Remélem jól számoltam)
Ez a tömeg arány megfelel a világűrben lévő fekete lyuk tömegének arányával!!!
Ha a sűrűségét vizsgáljuk, úgy szintén egy hihetetlen sűrűségi értékről beszélünk, amihez képest az anyagi világban található kemény és szilárd anyagok csak vákuumhoz hasonlíthatók.

Ezért aztán nehéz lenne a lelket ketrecbe zárni, mert még a hold tömegén is akadálytalanul „átsétál.”
forrás: Illetve:
A tudósok szerint ha meghalunk 21 grammal kevesebb lesz a test tömege...Ez a lélek tömege!!
forrás: View Full ersion : Does the soul weigh 21 grams?
Ivan Seeking
02.04.04, 01:50
21 grams.
It's the weight of five nickels, a chocolate bar, a hummingbird - and, according to the acclaimed movie of the same name, the amount of weight we lose at the precise moment we die, perhaps as the soul escapes the body.
Chalk the idea up to urban legend, because doctors say there's no modern physiological evidence of the phenomenon. But there is, it turns out, a historical basis for the claim - albeit one based on scientifically flawed experiments.
Tucked away in a 1907 journal called American Medicine is the story of Dr. Duncan MacDougall of Haverhill, Mass., who postulated that the soul had substance and, therefore, a measurable mass.[continued]
forrás:
forrás :

9

Azzal a spiritizmus nevezetű gyógymóddal, amellyel Tihanyi Tamás foglalkozik, azzal meg lehet vizsgálni/meglátni bármilyen daganatot/rákot?

4

Hiteles mágiával, okkultizmussal foglalkozó szakirodalom?

A segítségeteket szeretném kérni a következő dologban. Eddig is érdekelt az okkultizmus, ámbár nem igazán mélyültem el a témában. Elsősorban szakirodalom hiánya miatt. A témában tapasztalt emberek véleményét kérném, hogy mit ajánlanának egy kezdőnek-e téren.

Köszönöm előre is

13

Igaz lehet a blog szerint, hogy a Sátánizmus kötődik a Reptíliánokhoz?

Már máshol is pl sátánista honlapokon olvasni, hogy sátánt,lucifert Reptíliánoktól eredeztetik, de azt még magyar vonatkozásban nem, hogy akad köztük Reptílián is.

Ehhez mit szolsz?

11

Mit gondoltok Dynamo-ról az Angliai varázsloról? Lehet azt feltételezni róla, hogy földönkivüli?

Nemrégebben az Amerikai kormány is elismerte,hogy köztünk vannak,de aztis mondtákmhogy majdnem négszáz lény van köztünk a földön!

11

Spirits of eridu valóban igaz?

Sziasztok rábukkantam erre az oldalra .. nagyon elkezdett érdekelni:) nagyon sok igazságot látok amely az egyház ellen vall...illetve a többi vallás ellen engem tulajdonképpen a mágia része érdekelne kérdésem a spirituális sátánistához szól hogy valóban működnek e az ott leírtak :) a különféle mágiák, aura stb :)

22

Sikerült valakinek szerelmi kötés? És tudtok egy megbízható mágust/jóst ajánlani, aki csinál ilyet viszonylag olcsón?

Illetve a csomagküldős Mirelláról van tapasztalata valakinek???

12

Hól tanúltál mágiát?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!