Találatok a következő kifejezésre: Igaz e, jósnő le (1 db)

természetesen létezik.a jósnõ pedig természetesen le is tudja venni.persze jó pénzért. aláírás:a Hétfejû sárkány.
A kérdező hozzászólása: Eltévesztettem a kategoriát. Elnézést!!!!!
Én csak annyit h semmi rontás és semmi ember feletti nem létezik.Aki elhiszi, az beteg :D
Ez mind-mind misztikum, fikció, leginkább mese. Ennek bedõlni sem szabad.
Véleményem szerint nem létezik sem átok, sem pedig áldás.Az ember életében történnek jó, és rossz dolgok egyaránt.Ilyennek kell elfogadni.A jósok, és jósnõk pedig az emberek hiszékenységébõl élnek.
Khm... átkot lehet szórni - mint ahogy áldást is. De csak az illetõ fejében létezik. Magyarán kerüld õt - mert ártani fog neked, ahogy csak tud. Más problémád NEM lehet belõle - ha értelmes vagy. Bár, ha elhiszed, hogy egy jósnõ átokkal tud foglalkozni... az a boszorkányok feladata, ha nem tudnád. A kedvenceim a bûbájosok :-)
Nem letezik .Atkot szorni ilyen nincs ez olyan mint a meseben hogy termeszet feletti tulajdonsaggal rendelkezik .
Valóban!!! Pénzért MINDEN lehetséges. Akár az átkot is levenni, egy üveg tiszta vízbe tenni, majd újabb pénzért megsemmisíteni. A lényeg: Ha elhiszed, hogy azáltal, hogy 5-10-100e Ft-ot költesz ilyenre jellemzõen jobb lesz az életed, akkor igaz. Ha kételkedsz benne, és ugyanúgy "átkozott" leszel, akkor nem igaz. Neked kell eldönteni, hogy "nyugodtabb vagy-e" attól, hogy egy jósnõ levette x Ft-ért az átkot rólad, vagy sem. Ez kb. olyan mint a lottó, általában tudják, hogy nem jön be, mégis azt mondják, hogy a "lehetõségért" az a párszáz forint megéri. Sem te sem senki nem fogja neked bizonyítani, hogy az átok az "üvegben" van. Azonban ha téged ez megnyugtat, akkor tedd. Ha ettõl javul az életminõséged, a közérzeted, a napi reakcióid stb. akkor megéri kifizetni rá egy-két-ötven-százezer forintot.
Én csak annyit mondok erre, hogy pénzért minden lehetséges...
Ez boszorkányság... saját tapasztalatból tudom, hogy az nem az egyik legjobb dolog.. BOSZORKÁNYSÁGGAL SEMMIT NEM LEHET MEGOLDANI!!! atok meg igenis létezik, de nem éri el az embert, hanem az átkozóra száll vissza. a lényeg, hogy a jósnõ nem tud semmi jót sem csinálni veled, csak a rosszat... én abban hiszek, hogy Isten mindent meg tud gyógyítani. Elvégre ó a legeslegnagyobb jó, a MINDENHATÓ. "Bízzál és higgyél! Segít és gyógyít az isteni erõ!" -Bruno Gröning


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ilyen megbízható weboldalat tudtok?

Fekete vagy fehér mágiával foglakozó oldalakat.Ahol tippek tanácsok praktikákat találok.(és szépen szeretnék meg kérni minden embert aki ide téved normális válaszok nem pl:meny a roxfordra meg ilyen szarok ez nagyon is komoly téma úgy hogy légy szíves komolyan.

13

A varázsvessző az egy okkult tárgy?

11

Mi az az intellektuális felszabadító kamra?

Illetve mire jó és hogyan kell elkészíteni???Valaki olyan is írjon, aki ért is hozzá :)

10

Bármi idézése (? )

Van itt olyan aki már idézett démont, szellemet, repül? spagettiszörnyet, kisÖRⱭögöket?

9

Légyszives valaki jòszívű mágus könyörüljön rajtam; varázsolna egy olyat hogy sikerül a nyelvvizsgám?

Kérlek ez nekem nagyon fontos kérlek könyörögve kérlek segítsen valaki

46

David Cooperfield lehet hogy titkon mágus?

Sok trökkjét láttam a tvben és szerintem ezeket nem lehet megcsinálni egyszer? trükkökkel. Lehetséges hogy ? egy titkos mágusmester ? Elf?részeli magát, meg repcsiket tüntet el.

8

Mi a különbség & hasonlóság a varázslás és a mágia között?

5

Mire való a várzsköppeny? Neked miélrt van?

Minden varázslót mágust ilyen köppenyben látunk, még a maiak közül is Luí Padre is ebben mutatkozik, és biztosan nem arra való hogy megvédjen a hidegben. Mire való ? Neked miért van ?

9

Ha kötelezően Sátánistának kéne lenned, melyik ágat választanád és miért?

1. LaVey-féle materialista (scythe.hu)

23

Mit jelent az, hogy éteri olaj? Honnan lehetne beszerezni/készíteni? És mit jelent az, hogy alap olaj?

Sok ezoterikus oldalon találkoztam már ezekkel a kifejezésekkel,de behatóbban még nem írták ki,hogy mit jelentenek.Minden segítséget köszönök el?re is.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!