Találatok a következő kifejezésre: Igaz e, jósnő le (1 db)

természetesen létezik.a jósnõ pedig természetesen le is tudja venni.persze jó pénzért. aláírás:a Hétfejû sárkány.
A kérdező hozzászólása: Eltévesztettem a kategoriát. Elnézést!!!!!
Én csak annyit h semmi rontás és semmi ember feletti nem létezik.Aki elhiszi, az beteg :D
Ez mind-mind misztikum, fikció, leginkább mese. Ennek bedõlni sem szabad.
Véleményem szerint nem létezik sem átok, sem pedig áldás.Az ember életében történnek jó, és rossz dolgok egyaránt.Ilyennek kell elfogadni.A jósok, és jósnõk pedig az emberek hiszékenységébõl élnek.
Khm... átkot lehet szórni - mint ahogy áldást is. De csak az illetõ fejében létezik. Magyarán kerüld õt - mert ártani fog neked, ahogy csak tud. Más problémád NEM lehet belõle - ha értelmes vagy. Bár, ha elhiszed, hogy egy jósnõ átokkal tud foglalkozni... az a boszorkányok feladata, ha nem tudnád. A kedvenceim a bûbájosok :-)
Nem letezik .Atkot szorni ilyen nincs ez olyan mint a meseben hogy termeszet feletti tulajdonsaggal rendelkezik .
Valóban!!! Pénzért MINDEN lehetséges. Akár az átkot is levenni, egy üveg tiszta vízbe tenni, majd újabb pénzért megsemmisíteni. A lényeg: Ha elhiszed, hogy azáltal, hogy 5-10-100e Ft-ot költesz ilyenre jellemzõen jobb lesz az életed, akkor igaz. Ha kételkedsz benne, és ugyanúgy "átkozott" leszel, akkor nem igaz. Neked kell eldönteni, hogy "nyugodtabb vagy-e" attól, hogy egy jósnõ levette x Ft-ért az átkot rólad, vagy sem. Ez kb. olyan mint a lottó, általában tudják, hogy nem jön be, mégis azt mondják, hogy a "lehetõségért" az a párszáz forint megéri. Sem te sem senki nem fogja neked bizonyítani, hogy az átok az "üvegben" van. Azonban ha téged ez megnyugtat, akkor tedd. Ha ettõl javul az életminõséged, a közérzeted, a napi reakcióid stb. akkor megéri kifizetni rá egy-két-ötven-százezer forintot.
Én csak annyit mondok erre, hogy pénzért minden lehetséges...
Ez boszorkányság... saját tapasztalatból tudom, hogy az nem az egyik legjobb dolog.. BOSZORKÁNYSÁGGAL SEMMIT NEM LEHET MEGOLDANI!!! atok meg igenis létezik, de nem éri el az embert, hanem az átkozóra száll vissza. a lényeg, hogy a jósnõ nem tud semmi jót sem csinálni veled, csak a rosszat... én abban hiszek, hogy Isten mindent meg tud gyógyítani. Elvégre ó a legeslegnagyobb jó, a MINDENHATÓ. "Bízzál és higgyél! Segít és gyógyít az isteni erõ!" -Bruno Gröning


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a jelentése annak ha egy kígyó heg és utána pár nappal még 1 V alakú heg is előjön a semmiből majd pár perc múlva eltűnik? (nem vágtam meg magam nem dörzsölte ki semmi meg semmi ilyen)

10

Egy gyenge és tanulatlan mágus vagyok aki még azt sem tudja hogy milyen mágiát tanuljon és még a képeségemet sem tudom hogy miaz Hogyan vehetem ezeket észre? Minden este szellemeket látok a szobámba és nyugtalanit a telihold miért?

15

Szerelmi kötés szerelem nélkül?

Lehetséges olyan kötést csinálni, amiben abszolút nem a szerelem a lényeg, hanem barátság stb.? Mindenhol írják, hogy az érzések nem lesznek valódiak, de tegyük fel, ez engem baromira nem izgat és csak birtoklási vágy az egész. Ilyen esetben meg lehet oldani, hogy valaki az életem része legyen, de er?szakos érzelmek nélkül?

12

Milyen könyveket ajánlotok mágia témaköben?

Szeretnék kicsit jobban belemászni a mágia témakörébe. Szeretném ha javasolnátok pár könyvet, h mivel lenne érdemes elkezdeni a dolog. Az "Atlantiszi mágia" c könyvet többen javasolták, de azt is mondták, h az nem kezd?knek való olvasmány... ti mit gondoltok?

8

A káoszmágia tulajdonképpen milyen?

6

Szerelmi kötés?

El szeretném mondani h nagyon nem tartom jónak h nem árulja el senki hogyan kell szerelmi kötést csinálni, mert egyb?l elkezdenek "köpködni" a másikra. Szerintem saját szabad akarta van mindenkinek és ha ezt akarja választani miért ne? Felötlött bennem az h valószín?leg senki nem tudja h hogyan is kell csak elhápogják a mendemondákat amit róla hallottak innen-onnan. Egyébkén fehér mágia is létezik azon belül pedig szerelmi kötés. Tehát arra akarok kilyukadni h áruljátok el végre, ha ide nem akarjátok irni akkor privibe. köszi 19L

16

A szemüveg nehezíti az aura látást? én úgy vettem észre h könnyebben látom nélküle. Elég gyenge szemüvegem van, ha számít, látok a nélkül is

10

Van-e olyan anyag amely a lélektől, független? Azaz amire nem vonatkozik a tudat?

Valójában létezik úgy anyag hogy egy lélekkel rendelkez? lény, azaz egy tudat ne tudná a létezését ?

18

Hogyan kérhetném ennek a démonnak a segítségét?

Astarothról lenne szó...

29

A lélek előbb utóbb elpusztúl?

Az érdekelne, hogy a léleknek mi a végállapota. Tudjuk azt, hogy az ember lelke a test fizikai halála után tovább él és reinkarnálódik. Ha végrehajtottuk a karmánkat, az életfeladatunkat akkor újat kapunk, ha nem akkor ugyanazt a feladatot kapjuk továbbra is.

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!