Találatok a következő kifejezésre: Igaz e, jósnő (1 db)

természetesen létezik.a jósnõ pedig természetesen le is tudja venni.persze jó pénzért. aláírás:a Hétfejû sárkány.
A kérdező hozzászólása: Eltévesztettem a kategoriát. Elnézést!!!!!
Én csak annyit h semmi rontás és semmi ember feletti nem létezik.Aki elhiszi, az beteg :D
Ez mind-mind misztikum, fikció, leginkább mese. Ennek bedõlni sem szabad.
Véleményem szerint nem létezik sem átok, sem pedig áldás.Az ember életében történnek jó, és rossz dolgok egyaránt.Ilyennek kell elfogadni.A jósok, és jósnõk pedig az emberek hiszékenységébõl élnek.
Khm... átkot lehet szórni - mint ahogy áldást is. De csak az illetõ fejében létezik. Magyarán kerüld õt - mert ártani fog neked, ahogy csak tud. Más problémád NEM lehet belõle - ha értelmes vagy. Bár, ha elhiszed, hogy egy jósnõ átokkal tud foglalkozni... az a boszorkányok feladata, ha nem tudnád. A kedvenceim a bûbájosok :-)
Nem letezik .Atkot szorni ilyen nincs ez olyan mint a meseben hogy termeszet feletti tulajdonsaggal rendelkezik .
Valóban!!! Pénzért MINDEN lehetséges. Akár az átkot is levenni, egy üveg tiszta vízbe tenni, majd újabb pénzért megsemmisíteni. A lényeg: Ha elhiszed, hogy azáltal, hogy 5-10-100e Ft-ot költesz ilyenre jellemzõen jobb lesz az életed, akkor igaz. Ha kételkedsz benne, és ugyanúgy "átkozott" leszel, akkor nem igaz. Neked kell eldönteni, hogy "nyugodtabb vagy-e" attól, hogy egy jósnõ levette x Ft-ért az átkot rólad, vagy sem. Ez kb. olyan mint a lottó, általában tudják, hogy nem jön be, mégis azt mondják, hogy a "lehetõségért" az a párszáz forint megéri. Sem te sem senki nem fogja neked bizonyítani, hogy az átok az "üvegben" van. Azonban ha téged ez megnyugtat, akkor tedd. Ha ettõl javul az életminõséged, a közérzeted, a napi reakcióid stb. akkor megéri kifizetni rá egy-két-ötven-százezer forintot.
Én csak annyit mondok erre, hogy pénzért minden lehetséges...
Ez boszorkányság... saját tapasztalatból tudom, hogy az nem az egyik legjobb dolog.. BOSZORKÁNYSÁGGAL SEMMIT NEM LEHET MEGOLDANI!!! atok meg igenis létezik, de nem éri el az embert, hanem az átkozóra száll vissza. a lényeg, hogy a jósnõ nem tud semmi jót sem csinálni veled, csak a rosszat... én abban hiszek, hogy Isten mindent meg tud gyógyítani. Elvégre ó a legeslegnagyobb jó, a MINDENHATÓ. "Bízzál és higgyél! Segít és gyógyít az isteni erõ!" -Bruno Gröning


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Megtalálták Atlantiszt?

http://index.hu/tudomany/2013/05/07/osi_kontinens_nyomait_ta..

15

Szerintetek lehet bajom egy ilyen szertartás után?

A hétvége folyamán részt vettem egy szertartáson a városunkhoz közeli erdőben, egy Elpoep Gninnoc Siohw nevű sámán rendezésében került rá sor. Este 11 órakor történt meg a szertartás egy tisztáson, a sámán faágakból készült bábukat aggatott a közeli fákra, a tisztás közepén pedig egy kecskekoponyát helyezett el, köré pentagramma alakban rizsszemeket szórt el. Én és a többi résztvevő lehajtott fejjel és az arcunk előtt keresztbe helyezett kézzel körbeálltuk a sámánt, aki a szájában valami növényt rágva és sámánéneket mormolva négykézláb ugrált egy darabig, majd mindenkihez odaugrott, és fura kézmozdulatokat tett felénk, közben rázkódott egy zsinórral a fején, amire vaddisznó agyarak voltak felfűzve, és aztán felakadt a szeme, és vergődött a földön, kérve az istenek segítségét. Először a Termékenység Istenét kérte, majd az Erdő Istenét, azután a Hadak Útjának Istenét. Amíg a sámán ezeket csinálta, addig a segédje félmeztelenül, símaszkkal a fején, fekete, oldalt két fehér csíkkal díszített melegítőben Bruce Lee-ra és egyéb kung-fu harcművészekre emlékeztető mozdulatokat tett, majd utána ezt egy kis baltával is megismételte. Valami kung-fu mester lehetett, mert a mozgása nagyon is arra utalt. A szertartás végén a segéd és a sámán egy hosszú bottal egymásnak estek, de a segéd legyőzte a sámánt, aki ezután hirtelen levetette magáról a nadrágját, majd őrjöngve, kikelve magából, igéket ordítva transzos, önkívületi állapotban futni kezdett a patak felé, amiben megmártózott, és visszarohant a városba, a segéd pedig máglyán elégette a nadrágot, majd ránk üvöltött, és a sámán után rohant. Nagyon fura szertartás volt, de kicsit félek, nem lesz bajom ezután?

21

A woodo tól félni kell?

hello ma anyám kapott céges kocsit és a visszapillantó tükrön van egy zöld színű woodo baba rajta piros szív benne 2 tű konkrétan a szív két sarka nem tom hogy ez igaz-e de anyám megérintette most akkorfélni kell? illetve ki lehet dobni mármint letépem és eldobom nem hoz magával átkot vagy ilyesmi?

6

Ez a hölgy megőlte az ördögöt vagy csak egy hétköznapi démonnal végzett?

Nem ritka hogy az átjárókon átjönnek démonok a világunkba, idézés, rontás, spontán enrgiaátvitel útján, nemritkán az ördög is átjön. Ez a szépasszony vajon egy hétköznapi démonnal végzett vagy magával az ördggel?

9

Aki használt már agykontrollt, vizualizációt vagy vonzást az mit tudott eddig elérni vele?

Leírhatjátok, hogy menni idő volt míg megvalósult, mit tudtatok ezzel elérni, esetleg aki mágiát is tudott használni, az is írhat!

3

Wictor Charon konyvei lenyugozoen hatnak rad is?

Elkepeszto mekkora ismeretanyaggal rendelkezik W.Ch. Kepsegtelenul valodi beavatott.
Az Atlantiszi Magia konyve peldaul rendkivul inspiralo, evek ota ujraolvasom, telefirkaltam jegyzetekkel, sokat lehet belole tanulni.

5

Mi a véeményed Papa Wangóról?

Fantasztikus dolgokat jósól a járókelőknek.


Ezen a szertartáson kapta a varázserejét

2

Milyen varázslatokat tudtok amik tapasztalatból be is váltak?

17

Ti hisztek a varázslatokban? Tudtok néhányat irni, ami segít a kiszemelt figyelmét felhívni rám?

hallottam már, hogy volt, akinek hatásos

7

Kinek hogy sikerült biztonságosan idézni ugy hogy vissza is tudta zárni a kaput mikor végzett?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!