Találatok a következő kifejezésre: Igaz e, jósnő (1 db)

természetesen létezik.a jósnõ pedig természetesen le is tudja venni.persze jó pénzért. aláírás:a Hétfejû sárkány.
A kérdező hozzászólása: Eltévesztettem a kategoriát. Elnézést!!!!!
Én csak annyit h semmi rontás és semmi ember feletti nem létezik.Aki elhiszi, az beteg :D
Ez mind-mind misztikum, fikció, leginkább mese. Ennek bedõlni sem szabad.
Véleményem szerint nem létezik sem átok, sem pedig áldás.Az ember életében történnek jó, és rossz dolgok egyaránt.Ilyennek kell elfogadni.A jósok, és jósnõk pedig az emberek hiszékenységébõl élnek.
Khm... átkot lehet szórni - mint ahogy áldást is. De csak az illetõ fejében létezik. Magyarán kerüld õt - mert ártani fog neked, ahogy csak tud. Más problémád NEM lehet belõle - ha értelmes vagy. Bár, ha elhiszed, hogy egy jósnõ átokkal tud foglalkozni... az a boszorkányok feladata, ha nem tudnád. A kedvenceim a bûbájosok :-)
Nem letezik .Atkot szorni ilyen nincs ez olyan mint a meseben hogy termeszet feletti tulajdonsaggal rendelkezik .
Valóban!!! Pénzért MINDEN lehetséges. Akár az átkot is levenni, egy üveg tiszta vízbe tenni, majd újabb pénzért megsemmisíteni. A lényeg: Ha elhiszed, hogy azáltal, hogy 5-10-100e Ft-ot költesz ilyenre jellemzõen jobb lesz az életed, akkor igaz. Ha kételkedsz benne, és ugyanúgy "átkozott" leszel, akkor nem igaz. Neked kell eldönteni, hogy "nyugodtabb vagy-e" attól, hogy egy jósnõ levette x Ft-ért az átkot rólad, vagy sem. Ez kb. olyan mint a lottó, általában tudják, hogy nem jön be, mégis azt mondják, hogy a "lehetõségért" az a párszáz forint megéri. Sem te sem senki nem fogja neked bizonyítani, hogy az átok az "üvegben" van. Azonban ha téged ez megnyugtat, akkor tedd. Ha ettõl javul az életminõséged, a közérzeted, a napi reakcióid stb. akkor megéri kifizetni rá egy-két-ötven-százezer forintot.
Én csak annyit mondok erre, hogy pénzért minden lehetséges...
Ez boszorkányság... saját tapasztalatból tudom, hogy az nem az egyik legjobb dolog.. BOSZORKÁNYSÁGGAL SEMMIT NEM LEHET MEGOLDANI!!! atok meg igenis létezik, de nem éri el az embert, hanem az átkozóra száll vissza. a lényeg, hogy a jósnõ nem tud semmi jót sem csinálni veled, csak a rosszat... én abban hiszek, hogy Isten mindent meg tud gyógyítani. Elvégre ó a legeslegnagyobb jó, a MINDENHATÓ. "Bízzál és higgyél! Segít és gyógyít az isteni erõ!" -Bruno Gröning

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az ördögöt mért mindig kecskefejjel ábrázolják? És az ördög és Lucifer egy és ugyanaz a "személy"?

8

Valaki tud egy olyan oldalt ahol elolvashatom a Necronomicon-t? Vagy hülyeségnek tartjátok elolvasni?

Szerintetek tényleg igaz lenne? Mit tudtok erről? Eléggé rákattantam..

10

Ti hisztek ilyenekben? Megérné kipróbálni?

Varázslat egy forró, szenvedélyes csókért
Ha valakinek a csókjára vágysz, akkor bátran végezd el ezt a bűbájt. Ám akkor is hatásos lehet, ha szeretnéd, hogy egy általad kiszemelt illető közeledjen feléd valamilyen formában. Sőt, még akkor is, ha éppen „fasírtban” vagytok kedveseddel, és azt szeretnéd, ha egy forró csókkal oldódjon a feszültség.


11

A menstruációs vér tényleg jó szerelmi bájitalnak?

Több helyen olvastam, hogy régen menstruációs vért csepegtettek a vörösborba, és azt itatták meg a fiúval, aki ettől beleszeretett a lányba.
Az LB-m szerint csak nemi vágyat csinál, mint az osztriga.
Egy hónapja járok egy nagyon helyes fiúval, akit nagyon szeretek és nem szeretném elveszíteni. Õ idősebb nálam, augusztusban lesz 16 éves, és félek, hogy elhagy majd egy másik lányért, aki idősebb. Ezért szeretnék vele itatni valamilyen szerelmi bájitalt, de nem tudom, mit tegyek bele:S
Valakinek van valamilyen megbízható receptje amit már kipróbált és bevált? Az m. vért kipróbálta már valaki?
Tudom, hogy nem szép dolog, de olyan helyes és olyan sok r. lány van körülötte:S
Privit is írhattok:)

Sok receptet találtam a neten, de

56

Most akkor melyik mit jelent; Pentagramma vs Pentakulum? Van róla vmi szakirodalom esetleg?

Annyi minden kering már a neten... Tudja vmi konkrétan? Foglalkozik itt vki ezekkel a szimbólumokkal?

5

Szeretnék megtanulni varázsolni. Hol találhatok magántanárt, olcsón, és lehetőleg budapest környékén?

22

Hisztek az átokban?

Bátyámmal úgy hisszük, elátkozták szüleinket. Négyen élünk egy lakásban. Szó mi szó, nem élünk jól, mondhatni semmi nem jön össze, ráadásképpen csak jön a baj, csőstül és soha nem akar vége szakadni. Amióta megszülettünk, csak a gond van szüleinkkel, és Õket éri szerencsétlenség, kellemetlenségek sorozata! Viszont ez, ránk is kihat.
Nemrég, mikor Bátyám Erdélyben volt, elment egy jóshoz, aki azt állította, hogy szüleink, nagyanyánk jóvoltából el vannak átkozva. Az átkot állítólag csak egy ortodox vallású pap tudja levenni.
Ti hisztek ebben? Átok tényleg létezik??

20

Ehhez mit szóltok?

http://velvet.hu/sztori/2012/04/26/meghalt_a_napfenybol_tapl..

10

A reinkarnáció mennyire hitelesíti a többi spirituális képességeket?

Világáletemben természettudományos dolgok érdekelte, a természet megismerése mindíg is nagyon vonzott ! Érdeklődésem és magas értelmi képességeimnek köszönhetően végül kiváló kutató lettem.

A spirituális világgal kapcsolatban mindíg azt hittem, hogy ezek csak nyerészkedni vágyó ügyeskedők és labilis elmék világa. Mostanában ez sokat változott ! Egy ideje kezd kinyílni a szemem a spirituális világ felé, ez azonban csak érdeklődésként nyílvánúlt meg. Asztrál utazás és egyéb alkalmazott mágikus, transzcendens dolgokra nem merészkedtem.

Hosszú idő óta nyílvánvaló előttem a lélekvándorlás ténye. Saját magam előző életeire elmékszek vissza és sokszor nagyon nyomasztanak, míg máskor felszabadítanak ezek az érzések. Azon tűnődtem, hogy mivel létezik a reinkarnáció ez a tény mennyire vonja maga után a többi spirituális képességég létét, amit összefoglalóan ESP-nek nevezzük és magéba foglalja a telepátiát, telekinézist stb. Mennyire vonaja maga után a spirituális világ létezését ?

Ha mélyen magamba nézek fel tudom idézni még az univerzum teremtése előtti állapotot is, amikor még ez az anyagi manifesztum nem létezett, bár ezen időkből már igen kevés emlékkép tőr előre. Szilárdam emlékszem, hogy konkrét életfeladattal láttak el, bár később az anyagi univerzumunk létrejötte után valami megváltozott, elromlott ami után már ez egy más feladatokkal és kihívásokkal teli állapot lett számomra. Tudom hogy elég későn kapok észbe a világ lényegi dolgait érintően, mert már ebben az évnek a végén valami lezárúl, de nagyon érdekelne a véleményetek. Kifejezetten akik hasonló cipőben jártak és spirituális dolgokban jártasak,Fisz véleményére is kíváncsi lennék. Nagyon kérek viszont gúnyolódókat hogy tartózkodjanak a választól.

21

Valaki esetleg hallott Kluták Rozi főpapnőről?

18

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!