Találatok a következő kifejezésre: Igaz az szobeszed (5 db)

nem feltétlen
Nem mindenki, de én igen :D
Én szerettem a várost, de már régóta nem találok munkát. Sok a cigó is ráadásul. Aki elmegy tanulni más megyébe az utána nem jön vissza dolgozni ide. A fizetés kevesebb mint Pesten, de a tömegközlekedés az drágább itt. (???) Ez rejtély. Én ahogy tudok lépek innen, elegem lett ebbõl. Ha meglátsz egy embert kisgyerekkel vagy babakocsival az tuti, hogy c1gány. Sokszor tõlük még a jegyet se merik elkérni a tömegközlekedésen, bezzeg a magyarokkal tahók az ellenõrök.

Igaz az a szóbeszéd, hogy az állam támogatni fogja majd a templomok, várak és kastélyok felújítását, renoválását?

Facebookon a falum hivatalos oldalán olvastam, hogy a szóbeszéd szerint az állam támogatni fogja majd a templomok, várak és kastélyok felújítását/renoválását. :-) Mennyire lehet igaz ez a szóbeszéd? :-) Hallottatok vagy olvastatok ezzel kapcsolatban valamit? :-)

Legjobb válasz: Csak az egri várról olvastam, hogy felújítják és az állam majd támogatja valamennyivel, de hogy mindegyiknél ezt fogják-e tenni, azt nem tudom.

Csak az egri várról olvastam, hogy felújítják és az állam majd támogatja valamennyivel, de hogy mindegyiknél ezt fogják-e tenni, azt nem tudom.
Nem látom nyomát... Egyik nagyobb híroldal sem írt a dologról.
A kérdező hozzászólása: Most találtam ezt. Szóval tényleg igaz a szóbeszéd. http://www.magyarhirlap.hu/folytatodik-a-kulturalis-orokseg-..

Igaz a szóbeszéd miszerint az Alienware laptopok/asztali gépek hűtése nem megfelelő hatékonyságú?

Legjobb válasz: megfelelõ,de nem éri meg olyat venni,az árából sokkal jobbat is kapsz...

megfelelõ, de nem éri meg olyat venni, az árából sokkal jobbat is kapsz...
Egy high-end Alienware gép van vagy 3 millió. Ennyibõl te olyan konfigot összeraksz, hogy aki ránéz összeszarja magát. 6 monitorral meg mindennel ami szem-szájnak ingere.
Nekem megfelelõ... fél éve van a legújabb Alienware 17 gépem, és folyamatos openhardwaremonitor alatt fut, a hõmérséklet soha nem haladta meg a 60 C fokot még a crysis 3 alatt sem.


Igaz az a szobeszed hogy ha valami hozza er a terhes hasahoz, a baban meg fog latszani?

33hetes kismama

Legjobb válasz: Mire gondolsz? pl. egy TV-re?

Mire gondolsz? pl. egy TV-re?
A kérdező hozzászólása: egy fazek fedojere
Én mindenhonnan azt hallottam, hogy ez nem igaz. Nagy hülyeség
én egy óriásit zakóztam nagy pocival-szerencsére csak térdre-és egy nagy anyajegy van a nyakán-de egyébként marhaságnak tartom
dehogy igaz! gondolj bele mennyi ruhát húzol fel terhesség alatt, a szappan, a törölközõ stb is hozzáér és mégsincs minden emberen egy rruhalenyomat. azt mondták, hogy ha megijedsz és odakapsz és kimondod amitõl megijedtél, pl, jajj egy bogár, akkor egy bogár alakú anyajegye lesz, de ez úgy hülyeség ahogy van. Azt viszont betartom, hogy nem bámulok meg betegeket az utcán.
Én is hallottam ezt, de remélem ezek a babonák nem jönnek be, mert 2 hete temettük a nagyapámat, és én végig ott álltam a koporsó mellett, és azt is mondja egy babona, hogy aki halottat lát, annak meghal a babája. 22 hetes vagyok.
Sok babonás ember van, ami nem is gond, ha nem ez vezérli az egész életét. Értelmes emberek vagyunk hát gondolkodjunk már!! Hogy a fenébe látszódna meg rajta?úgy nem tud élni egy kismama 9 hónapig, hogy semmi sem ér a hasához..Akkor tele lennénk lenyomatokkal. Érdemes szelektálni a hiedelmek között szerintem.

Igaz lehet az a szóbeszéd hogy a négertől könnyebb therbe esni mert erősebb a spermája?

Legjobb válasz: Ez fatális baromság.A négernek a pigmentjei fejlettek, nem a spermái, pont a bõr védekezése miatt....de szerintem ha szerelmes leszel egy négerbe akivel összejössz, akkor lesz alkalmad megtudni.

Ez fatális baromság.A négernek a pigmentjei fejlettek, nem a spermái, pont a bõr védekezése miatt....de szerintem ha szerelmes leszel egy négerbe akivel összejössz, akkor lesz alkalmad megtudni.
Szerintem ebben semmiféle rasszista megnyílvánulás nem volt. Lehet, hogy a kérdezõ elgondolkozott azon, hogy esetleg egy négertõl szeretne gyereket. Szerintem ennyi erõvel mi is megsértõdhetnénk, ha lefehéreznek bennünket.
Meg annyit, hogy az ilyen emberek ilyen ertelmes felfogasa miatt felek hazautazni az afrikai szarmazasu parommal...... Istenem, de jo nogy a legtobbjuk nem ert magyarul, mert a pofamrol szakad le a bor az ilyen buta sztereotipiak (es rosszabbik esetben rasszizmus) miatt...... Ezert olyan a hire Kelet-Europanak nyugaton, mint amilyen.
Ha igy fogod oket negerezni, garantalhatom hogy egy se fog veled szobaallni, nem hogy meg gyereket vallalni... Masik dolog, hogy ez a "feher ember" altal rajuk huzott sztereotipia, de hivhatjuk urban legend-nek is! Szornyu, hogy vannak meg ilyen primitiv emberek. REmelem egy fekete srac se fog az utadba kerulni. Elobb koltozz ki kulfoldre, valami multikulturalis orszagba, mert van meg mit csiszolni a felfogasmododon. Most lehet lepontozni, nem erdekel, de nagyon durva ilyet kerdezni!
Szerintem is csalánra pisilt a válaszolónk. de ebben semmi rasszista gondolat nem volt...
Jó lenne ha igaz lenne, mert mi már nagyon szeretnénk kisbabát :) De sajna ennek semmi köze a bõrszínhez :) 21/L
Nem lehetne mar vegre elfelejteni ezt a neger szot? Gondolom nem tudjatok, de ok ezt sertesnek veszik. Ezert is irtam a mara torolt hsz-omban, hogy ameddig igy nevezi oket, szoba sem fognak allni vele. Amugy meg mar irtam, de az is torolve lett, hogy ez egy urban legend, semmmi tobb mint egy a feher ember altal rajuk huzott sztereotipia. Aki kicsit is tanulgatott biologiat altalanos iskolaban, az tudja, hogy nem borszintol, nem rassztol fugg, hogy ki mennyire kepes megtermekenyiteni egy not. Ez egyentol fugg es kesz. Most lehet megint lepontozni, meg torolni a valaszomat. . .
A kérdésfeltevés eleve rasszista. Nemcsak azért, mert az n-betüs szót használja, hanem azért is, mert biologiai különbségtevést sugall, ezenkívül általánosít. A "néger" kifejezés nem hangzik valami jól... A nem bántó, nem rasszista formája a FEKETE. Javasolnám a kedves válaszolóknak, hogy képzeljék el, hogy egy fekete honfitársunk olvassa a beírásokat és ha bántónak érzik, amit megfogalmazni kivánnak, fogalmazzák át a gondolataikat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!