Találatok a következő kifejezésre: Igaz az mondás, hogy ha (9 db)

Mennyire igaz az a mondás, hogy ha a jelenlegi nem tudja feledtetni az előzőt, akkor nem az igazi?

Mennyi id?t kell adni az újnak? Ha nem felejtek, akkor szakítani?

Legjobb válasz: Nem feltétlen igaz. Azt is jelentheti, hogy nem tudsz túllépni az elõzõn, és akkor aztán igazán mindegy, hogy ki lesz a következõ, mert még te nem vagy kész egy komoly kapcsolatra.

Nem feltétlen igaz. Azt is jelentheti, hogy nem tudsz túllépni az elõzõn, és akkor aztán igazán mindegy, hogy ki lesz a következõ, mert még te nem vagy kész egy komoly kapcsolatra.
Hát, ha tudatosan táplálod magadban az elõzõt, akkor mondjuk nem biztos, hogy a másikat minõsíti az, hogy nem tudsz túllépni. Mondjuk úgy eleve értelmetlen összejönni valakivel, hogy a másikon nem vagy még túl.
Ahhoz azért gyomor kell, hogy valaki (fõleg nõ létére) úgy szexeljen valakivel, hogy közben másba szerelmes. Meg a jelenlegije is egy jó nagy balfék, hogy beéri a pótlék szerepével.
Eleve ne kezdj új kapcsolatba, amíg nem vagy túl az elõzõn.
A kérdező hozzászólása: Tudja, hogy nem tökéletes minden, de szeretjük egymást és megoldjuk közösen.
Fél éve?? Akkor az a srác fülig beléd lehet zúgva ha nem látja h mi folyik nálad.
Ha igazából az új hidegen hagy akkor nem volt a legjobb választás, de azért 2-3 napot tölts el vele. És ha nem változik semmi akkor nem õ az.
A kérdező hozzászólása: Több mint féléve vagyunk együtt és rengeteget gondolok rá és arra, hogy milyen lenne újra vele lenni.
Ha egy-két hónap után sem megy a felejtés, akkor hagyd.Nem Õ a Te embered.
Ahhoz azért gyomor kell, hogy valaki (fõleg nõ létére) úgy szexeljen valakivel, hogy közben másba szerelmes. Meg a jelenlegije is egy jó nagy balfék, hogy beéri a pótlék szerepével. nõ vagy férfi vagy?

Szerintetek mennyire igaz az a mondas hogy: "Ha megcsalod a baratod valaszd a masodikat (szoval akivel megcsaltad) mert ha az elsot igazan szeretted volna nem csaltad volna meg? "

Legjobb válasz: Ha megcsalod az elsõt, akkor tényleg nem szeretted igazán, de akivel megcsaltad, ha van egy csöpp esze, nem marad veled, mert vele is ugyanúgy megteheted.

Ha megcsalod az elsõt, akkor tényleg nem szeretted igazán, de akivel megcsaltad, ha van egy csöpp esze, nem marad veled, mert vele is ugyanúgy megteheted.
Ráadásul a másodikat sem szeretted annyira, hogy szakíts miatta.
Arról nem is beszélve, hogy a megcsaló magát sem szereti. Ha szeretné, akkor szembenézne önmagával, tisztázna az igényeit, vágyait, álmait, elvárásait... és akkor ennek megfelelõ partnert keresne. A megcsalás mindig egy hiányt pótol, de szerintem a megcsalók talán pár százaléka tudná megmondani, hogy esetükben ez mi :D

Igaz az a mondás, hogy ha az anya hasa nő csak, és nem hízik a feneke, akkor kisfiú lesz?

14.hetes terhes vagyok.Még nem tudjuk a baba nemét,csak tegnap nekem is mondták:ha hi´zik a popo´,nö a has,kislány.Ha csak a has nö akkor fiú.Szerintem ez butaság,de lehet benne valami???

Legjobb válasz: Szerintem nem, ez inkább alkati kérdés. Az viszont már tapasztalat, hogy ha szélesedõ a has, akkor inkább kislányra vall, ha keskeny és elõre csúcsosodó, akkor fiú. Nem tudományos, de szülészeten dolgoztam és megfigyeltük.

Szerintem nem, ez inkább alkati kérdés. Az viszont már tapasztalat, hogy ha szélesedõ a has, akkor inkább kislányra vall, ha keskeny és elõre csúcsosodó, akkor fiú. Nem tudományos, de szülészeten dolgoztam és megfigyeltük.
Azt mondják!De szerintem az a biztos mikor már kinn van a pici!
babona, de anyumnál, és szomszédasszonyomnál bejött.
Aranyeres?
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, hogy kirajzolódnak az erek a péniszén merev állapotban.
Nekem odalent eres, de a karom csak akkor, ha elszorítja valami, vagy dehidratált vagyok. Szóval szerintem nem.
Szerintem semennyire. Vannak a pasik lányos, kicsi kézzel, talán ezt várnád odalent is, aztán.. nagyon nem. :)
a farok nem zsírosodik. a kar meg igen. eszed az nincs kérdezõ!
azt, hogy az erek mennyire látszódnak a testeden azt a testzsírszázalékod határozza meg. a férfi péniszén nincs zsír, így kétlem, hogy lenne összefüggés.

Szerintetek igaz az a mondás hogy akkor jössz rá mit veszítettél, ha már elveszítetted?

Veletek volt màr ilyen, hogy elhagytad a volt baràtodat/baràtnõdet, majd mikor neki lett màsik kapcsolata, ràjöttél hogy egy kincset hagytàl el? Ha az exed egy külsõre is elég vonzò, "kelendõ", belül nagyon értékes, hozzàd illõ ember volt, de szakítàskor mégis úgy érezted, nem tudtad õt szeretni igazàn, "nem õ az igazi". Akkor ezt késõbb megbànhatod, ha màr végleg elveszítetted, mert talàlt helyetted màst, akit ugyanúgy szeret és tisztel, mint ahogy téged anno? Ha mondjuk ràjössz, ez az ember valòban egy jò ember volt, és egy màsik ember talàn soha nem fog téged úgy szeretni és megbecsülni, mint ahogy õ?

Legjobb válasz: "Ha"... "ha"... Van akinek igaz, van akinek nem. Van aki utólag csak a szép dolgokra emlékezik, és így az egész jobbnak tûnik. De valójában nem véletlenül szakítottak, mert nem mûködne. Hiába egy "kincs" az az ember. Nekem minden szakítás után ilyesmi érzésem volt, mert elvesztettem valakit, aki amúgy csodálatos ember. Így megy ez. De ettõl még nem menne.

"Ha"... "ha"... Van akinek igaz, van akinek nem. Van aki utólag csak a szép dolgokra emlékezik, és így az egész jobbnak tûnik. De valójában nem véletlenül szakítottak, mert nem mûködne. Hiába egy "kincs" az az ember. Nekem minden szakítás után ilyesmi érzésem volt, mert elvesztettem valakit, aki amúgy csodálatos ember. Így megy ez. De ettõl még nem menne.
Igen velem ez történt.
Volt, ilyen.. Szakítottunk aztán rájöttem mekkora hülye voltam.. Kibékültünk újra szakítottunk kis idõ és a távolság valamint az idõ megtette áldásos hatását.. Tisztán látva inkább hálás vagyok azért, hogy szakítottunk.. Néha az ember becsapja amgát.. a szakítás után sok a szép emlék, hiányzik az illetõ, kicsit olyan magaslatokba emeljük, ahol nincs.. ha lecseng a dolog és logikusan végig gondolod miért szakítottatok már máshogy látod..
Nem fordulok vissza, oka volt, hogy szakítottunk.
De van ám fordítva is! Rájössz hogy elveszítetted azt ami eddig tönkretette az életed és tátámm...rájössz mennyivel jobb
igen maximálisan igaz tapasztaltam nem egyszer sajnos

Még mindig igaz az a mondás Berlinre, hogy ha valaki visszatér oda egynéhány év után, szinte rá sem ismer, annyi minden változott ott?

Legjobb válasz: En meg soha nem tertem vissza egynehany ev mulva, de itt elek, es az igaz, hogy nagyon gyorsan valtozik.

En meg soha nem tertem vissza egynehany ev mulva, de itt elek, es az igaz, hogy nagyon gyorsan valtozik.

Szerinted igaz az a mondás, hogy a szex az ismerkedés egyik formája? Ha igen, akkor mit lehet közben megtudni a másikról?

Legjobb válasz: hát így jobban belegondolva...tényleg sokmindent elmond egy emberrõl. de hogy úgy ismerjem meg, azzal kezdjük, az nem oké.

hát így jobban belegondolva...tényleg sokmindent elmond egy emberrõl. de hogy úgy ismerjem meg, azzal kezdjük, az nem oké.
Szerintem igen. Párom az elsõ Nekem minden téren, és amikor az elsõ alkalommal kaptam tõle az leírhatatlan, az a gondoskodás és óvatosság, odafigyelés, hogy ne okozzon fájdalmat, de viszont jó is legyen, már amennyire az elsõ alkalomkor lehet.
Szexfüggõknél igen.
Igazából mindenkinek van szex közben egy viselkedése.De ez még nem azt jelenti, hogy a való életben is olyan.Egy heves, türelmetlen férfi is tud türelmes, odafigyelõ lenni szex közben.Viszont attól, hogy emberi test meztelenül érintkezik egy kicsit magasabb szintre helyezzük a dolgokat.Lehetnek alacsonyabban is...Nagyon becsapós szerintem:)
A kérdező hozzászólása: Tehát nem igaz?
Punci
A kérdező hozzászólása: ?

Létezik olyan ember, ha igen ismertek-e, akire az a mondás nem igaz, hogy a külső megfog, belső megtart, hanem az hogy belső megfog és az tart meg?

Legjobb válasz: Hát akárhogy is nézem elõször a külsejét fogom meglátni az illetõnek, még mielõtt beszélnék vele. Tehát az elsõ benyomás mindenképpen külsõ tulajdonságokból jön: látvány, illat, hang (és nõknél az utóbbi kettõ is nagyon fontos, errõl a férfiak olyan sokszor elfeledkeznek). Szóval a második eset az csak akkor lehetséges, ha valakivel régóta ismeritek már egymást, évek óta barátok vagytok, mielõtt összejöttök, egyébként ha csak megismerkedsz valakivel, akkor nem. Gondolj csak bele, hogy évekbe telik, míg valakit megismersz, még ha felszínesen nézzük, akkor is legalább hónapokba..

Hát akárhogy is nézem elõször a külsejét fogom meglátni az illetõnek, még mielõtt beszélnék vele. Tehát az elsõ benyomás mindenképpen külsõ tulajdonságokból jön: látvány, illat, hang (és nõknél az utóbbi kettõ is nagyon fontos, errõl a férfiak olyan sokszor elfeledkeznek). Szóval a második eset az csak akkor lehetséges, ha valakivel régóta ismeritek már egymást, évek óta barátok vagytok, mielõtt összejöttök, egyébként ha csak megismerkedsz valakivel, akkor nem. Gondolj csak bele, hogy évekbe telik, míg valakit megismersz, még ha felszínesen nézzük, akkor is legalább hónapokba..
szexuális vonzalmat a külsõ generál, és nem az hogy hûû milyen jó fej, vagy mennyire kedves.
Igen, ismerek, és még én is ilyen vagyok. Sosem értettem, miért olyan lehetetlen ez.
Nem tudom, mit eszik rajtam a párom, de igen van. Egyszerûen borzasztóan rossz az ízlése.
Engem azért ez kicsit taszít, mind2 fél levegõhöz kéne jusson, ezzel is meg lehet ölni egy kapcsolatot.
ja, a bókos kommentelõnek sincs igaza, a legromantikusabb vallomások nem az ilyen ócska, mondásgyûjteménybõl kimásolt üres szavak... a legromantikusabb vallomások csakis tettekben nyilvánulnak meg(pl. jó irányba változik miattad, lemond valamirõl miattad, jó irányba terel téged, bármilyen baj van, számíthatsz rá, stb.) Szépen beszélni mindenki tud, tenni a másikért valami fontosat csak kevesen!
hülyeség. tudod, mindig az a legvonzóbb, amit nem kaphatsz meg. kell egy kis titokzatosság, kell, hogy azt érezzem, hogy , , ennek a fiúnak van egy része, amit nem kaphatok meg", kell, hogy küzdhessek ezért a részéért... még akkor is, ha ez csak illúzió. ne nyomd agyon a szerelmeddel és ne akard magadhoz láncolni. az az ideális állapot, amikor "lánc" nélkül is melletted marad és mindig visszajön hozzád. ezt pedig csak akkor fogod elérni, ha hagysz neki szabad teret és érzi, hogy megbízol benne.
Eleve elrettent az a szó, hogy "magához láncolni". Engem ne akarjon senki magához láncolni. Szeretem, ha foglalkoznak velem persze. De azért az se legyen, hogy mindig a nyakamon lóg és soha nem mehetek nélküle sehova.
félig
Szerintem az ilyen dolog nagyon romantikus!!!!!De a lányok ezen kívül szeretik a jó bókokat!!!Például nekem a pasim aztmondta hogy:Nemfizettem érted semmit mégis kincset érsz(L)!!!!És nagyon jól esett!!!Szerintem bókokkal is!!!!
milyen igaz.
Kedves 00:57-es, a válaszod nagyon hasonlít arra, amilyen szituációba most kerültem, sokat segítenél, ha írnál nekem privibe, szeretném megkérdezni a véleményedet. Elõre is nagyon köszi! A kérdezõnek válaszolva: engem is taszít, ha valaki magához akar láncolni, az pedig megrémít, ha valaki azonnal teljesen megnyílik. Szerintem is segít egy kis titokzatosság, csak nagyon nehéz megtalálni a helyes mértékeket...
ha nagyon látja hogy szereted akkor el fog hagyni mert tudja hogy úgy is vissza mész... lelki nyomorékok a nõk 70%-a aki ezt csinálja... tisztelet annak a 30%nak:) ez tuti.. tapasztalat 16/f..
leírom az élményem .. tegnap lett szakítva velem "nembírom a jót a megbecsülni" szöveggel.. és egy éve meg elhagyott a nõ aki tetszett mert sok smst küldtem..
Ha én is ugyanúgy érzek, mint õ, akkor egyedül így tarthat meg. Ha észreveszem, hogy nem törõdik velem, nem érdeklem és a szemében sem látom azt, amit kéne, akkor elvesztett. Mondjuk ilyenkor már nem is érdekli szerintem, hogy menni akarok...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!