Találatok a következő kifejezésre: Igaz az hat napig (4 db)

Igaz az hogy hat napig is vandorol a sprma a noben, mire talalkozik a no ivarsejtjevel? Ha nekem 7-diken volt a 14-dik napom, lehet hogy meg mostis csak vandorol bennem? Es meg nemagyaodott be csak fog?

Legjobb válasz: hát nem tudom ezt honnan vetted,de tuti hogy 6napig nem "vándorol"!gondolj bele,akkor nem kellene legalább 2naponta szeretkezni,elég lenne egyszer aztán majd csak megtalálja a helyét a 6nap alatt!

hát nem tudom ezt honnan vetted, de tuti hogy 6napig nem "vándorol"!gondolj bele, akkor nem kellene legalább 2naponta szeretkezni, elég lenne egyszer aztán majd csak megtalálja a helyét a 6nap alatt!
Sajnos ez nem igy van. Maga az "utazasuk" max. 48 ora, es az eletkepesseguk legmaximuma 72 ora. De ennel inkabb kevesebbet elnek a kis fickok.
6 napot nem, de 4-5 napot is akár, de az átlagos 2-3 nap. te másra gondolsz. szóval a sperma pár napig él benned, és vándorol felfele a petevezetékben, viszont a pete egyszer érik (ha kétszer ikrek lesznek) és egy napig él. ilyenkor kell neki egy régi vagy új hímivarsejttel találkoznia, és egyesülnek.mikor megtermékenyülés megtörtént akkor jön kb 4 nap míg elvándorol a méhig ahol 3 nap míg teljesen beágyazódik és terheségröl lehet már beszélni.
A sperma - ahogy elõttem valaki írta - csak max. 72 óráig életképes odabent, de ennél inkább rövidebb ideig. A 6 napos vándorlást szerintem te összekevered a megtermékenyült petesejttel, ami valóban több napig vándorol, mire beágyazódik.
Fürggyé' le!!
Nefürgyééle
kezdjel bûzleni és dörgölözz a barátnõkhöz.
bõrgyógyász... talán
Menj el orvoshoz.
ez ugye csak kamu?:)
Susimacííííí^^ am sztem. menny oda a lányhoz... vedd le a pólód és szagoltasd meg vele magad. és akkor mondhatod neki: Csak a te kedvedééé fürdöttem léééé.
Hát ha büdös vagy nem sokat tehetsz büdös maradsz :D Én segitek neked mondok pár tanácsot:fogj egy vastag kötelet+széket ---nem tetszik ? se baj Fogj egy zsiletet ez se tetszik na ne már ???? ak van egy tanácsom.Meny el ha a börorvos nem mond semmit fül orvoshoz :) ezt komolyan mondom....

A kutyám 8 hete és 4 napja terhes és már a mell bimboi ha meg nyomom akkor a tej folyik és azt mondta az egyik ismerösöm hogy ha mán vann teje és folyik akkor 1-2 napja van hátra ez igaz?

Legjobb válasz: A tejtermelés megindulhat akár 1 héttel az ellés elõtt is. Mennyi a kutya hõfoka? Ellést megelõzõ napokban a hõmérséklet leesik kb. 37.2 - 37.5-re (végbélben mérve). Az ellés megindulásának biztos jele, ha a hõmérséklet tartósan (kb. 3-4 órán át) 37 fok alatt marad. Jellemzõ még az újságpapír tépése, fészekrakó ösztön. Az ellés megindulásakor a szuka elkezd intenzíven lihegni, remegni. Ez több órát tarthat, és vajúdási szaknak hívjuk. Normális esetben ez a szakasz 6-10 órát tart, s csak ezután indul meg a kitolási szakasz.

A tejtermelés megindulhat akár 1 héttel az ellés elõtt is. Mennyi a kutya hõfoka? Ellést megelõzõ napokban a hõmérséklet leesik kb. 37.2 - 37.5-re (végbélben mérve). Az ellés megindulásának biztos jele, ha a hõmérséklet tartósan (kb. 3-4 órán át) 37 fok alatt marad. Jellemzõ még az újságpapír tépése, fészekrakó ösztön. Az ellés megindulásakor a szuka elkezd intenzíven lihegni, remegni. Ez több órát tarthat, és vajúdási szaknak hívjuk. Normális esetben ez a szakasz 6-10 órát tart, s csak ezután indul meg a kitolási szakasz.
a fent írt hómérséklet fajtafüggõ (óriástestüeknél pl 39 a normális és 37, 5 a leesett hõ) legyen betadin, fültisztító, törülközõk... és szólj az orvosnak, hogy tudja, elõfordulhat hogy rohannia kell.
ja, és vemhes. és ha 6 órán át nem jön a következõ, akkor császár. ha megakad akkor tudod mit csinálsz? placentákat megszámolni, figyelni, hogy a burok felszakadt-e a kölyök lélegzik-e, zárt-e a szájpadlása, megvan-e mindene...


Virusos leguti fertozesem van, minden nap este fele 38, 5 korulire felmegy a lazam. Erosen kohogok. Voltam orvosnal a kohogesemre adott gyogyszert meg lazcsillapitot. Nem igazan hat. Otlet amitol hamarabb elmulik, illetve jobb az ember kozerzete?

mar tobb mint egy hete tart

Legjobb válasz: Részvétem, benne voltam. És még csak az elején vagy... Amikor nem vagy lázas, akkor meleg mézes tea, és bármilyen durván hangzik, disznózsír:) Én olyan kutyául voltam, hogy simán kipróbáltam volna bármit... Egy konyharuhát megkensz, mint egy zsíros kenyeret, és a mellkasodra teszed éjszakára, valami szûkebb pólóval odafogatva. Egyáltalán nem olyan trutyis, mint amilyennek hangzik:) Nekem enyhített reggelre, persze csodát nem tett. Egyébként nem varázslat, a zsír nem hagyja párologni azon a felületen a testet, és ez segít feloldani a hörgõkre tapadt váladékot. Jobbulást!!:)

Részvétem, benne voltam. És még csak az elején vagy... Amikor nem vagy lázas, akkor meleg mézes tea, és bármilyen durván hangzik, disznózsír:) Én olyan kutyául voltam, hogy simán kipróbáltam volna bármit... Egy konyharuhát megkensz, mint egy zsíros kenyeret, és a mellkasodra teszed éjszakára, valami szûkebb pólóval odafogatva. Egyáltalán nem olyan trutyis, mint amilyennek hangzik:) Nekem enyhített reggelre, persze csodát nem tett. Egyébként nem varázslat, a zsír nem hagyja párologni azon a felületen a testet, és ez segít feloldani a hörgõkre tapadt váladékot. Jobbulást!!:)
A kérdező hozzászólása: koszi, abszolut nem idegnkedem semmitol, mert nagyon vacakul vagyok.
Ja, és rengeteg folyadék, kihûtve citromos tea, persze a köhögés miatt, mint írtam néha melegen. Mondjuk én kívántam is nagyon az innivalót! És próbálj könnyûeket enni, és húslevest, ilyesmit, mert nagyon legyengít, nekünk végigment az egész családon, és mindenki csak kóválygott még utána hetekig. Tehát enni fontos, és ne lepõdj meg, ha még hasmenésed is lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!