Találatok a következő kifejezésre: Igaz az ha szoptatok akkor (2 db)

Igaz az hogy ha szoptatok akkor sokat fogok fogyni?

Legjobb válasz: Szia! Én szoptatás mellett inkább híztam. Sõt a családban és a barátok között is inkább híztak mint fogytak. De hallottam,hogy van aki fogyott. Szerencsések:)

Szia! Én szoptatás mellett inkább híztam. Sõt a családban és a barátok között is inkább híztak mint fogytak. De hallottam, hogy van aki fogyott. Szerencsések:)
Nekem megállat a súlyom, egy dekát se fogytam, és nekem is sok ismerõsm inkább hízott. Egyetlen barátnõm fogyott.
Szia! Nekem sem sikerült fogynom, sõt most annyi vagyok, mint terhesen. Pedig nem eszek sokat.
Nekem ment le pár kiló az elsõ hónapban, de ennyi.

Igaz az, hogy ha még szoptatok, de közben megfogan a következő baba, akkor a hormonváltozás miatt abba hagyja a szopizást a gyermekem?

Legjobb válasz: Erre nincs garancia, ahogy arra sem hogy a méhösszehúzódások miatt amit a szoptatás kivált elvetélsz. Kérdezd meg a nõgyógyászodat.

Erre nincs garancia, ahogy arra sem hogy a méhösszehúzódások miatt amit a szoptatás kivált elvetélsz. Kérdezd meg a nõgyógyászodat.
Nem törvényszerû. Sõt, vannak olyanok, akik tandemben tudják szoptatni a kicsit és a nagyot is egyszerre, tehát terhesség alatt is végig szoptattak. Ez nagyban függ a babától is, mi ezt nem fogjuk tudni neked megmondani, a te picid érzékeny lesz-e a hormonváltozásra.
Unokatesómnak még meg sem jött, a babája még szopizott (9 hónaposan) és nem is volt semmi tünete, a baba sem állt le a szopizással, aztán kiderült, hogy terhes. Még jó pár hónapig tudott utána is szoptatni, úgyhogy nem biztos, hogy a baba abbahagyja emiatt a szopizás, de persze már volt ilyenre is példa.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat!
A 13 hónapos fiam nem vette észre, hogy újra teherbe estem. szopizott ugyanúgy.
nekem azt mondta a nõgyógyász megváltozik a tej íze és van amelyik gyereknek ez nem tetszik és nem hajlandó többet szopizni, de még nálunk nem jön a kistesó így tapasztalni nem tapasztaltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nekem még mondjuk szülés óta meg sem jött (most lesz 1 éves a kisfiam), de ahogy olvastam a korábbi választ az nem jelent semmit ebben az esetben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!