Találatok a következő kifejezésre: Igaz az ha a (1980 db)

Igaz az ha a babó sokat van hason akkor javul a kötött csípő?

Legjobb válasz: sztem nem igaz. amúgy ortopédorvos mit mond? nem kell terpeszpelenka vagy ilyemsi? nálunk az kellett, és csípõtornát végeztünk, annyi elég volt.

sztem nem igaz. amúgy ortopédorvos mit mond? nem kell terpeszpelenka vagy ilyemsi? nálunk az kellett, és csípõtornát végeztünk, annyi elég volt.
Igen, javul, a lányomnak az ortopéd orvos ezt javasolta a torna mellett, idöközben teljesen rendbejött.
Szokták ajánlani a hasonfektetést. De önmagában ez nem elég! Terpeszpelus, kengyel ha nagyon vészes. Hordozókendõ, majd MeiTai nagyon elõnyös, mert ott aztán ki van terítve a lába, mint a békáé:) És tornáztatni!
Igen. Nekunk ezt ortoped szakorvos mondta. Nekunk terpeszpelust is hordanunk kellett, es gyakori csipotornat irtak elo.
Igen a mi dokink is azt mondta, hogy a csípõfejlõdésnek az a jó, ha hason fekszik és békapózba feltolod a két kis lábát oldalt ha már mélyen alszik. Az én kisfiam magától is felvette ezt a pózt.
A hordozókendõben való HELYES hordozás (nem szabad félbehajtani a kendõt!), vagy a mei tai sokat segít, mert abban máshogy nem is tud ülni a baba, csak széles terpeszben. Nekünk terpeszpelenka helyett írta ezt fel az ortopéd orvos.
Nem. MINIMUM 36 órás munkaviszony kell ehhez.
A fõállásúnak akkor is kell a minimálbér (X-szerese) után fizetnie, ha nincs annyi bevétele, vagy egyáltalán nincs bevétele. A másodállásúnak ("többes jogviszonyos") csak a tényleges jövedelme után kell fizetni. (EVÁ-nál bonyolultabb, de a lényeg ez)

Szerintetek mennyire igaz az, ha a lány félreérti a fiút, akkor nem csak ő a hibás?

Mert most nálunk úgy jön ki,hogy én félreértettem ?t,de há ha úgy viselkedik velem,hogy teljesen összezavar,egyszer ilyen,egyszer olyan.Akkor nem csak én vagyok a hibás.Szerintem.

Legjobb válasz: ez túl sok input így éccaka, de mindig a lánynak van igaza... XD

ez túl sok input így éccaka, de mindig a lánynak van igaza... XD
Az a hibás aki félreért valamit. Tessék szépen bocsánatért esedezni.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Nem tudom te mit gondolnál ha a helyemben lennél. Én már nem egyszer bocsánatot kértem. De nem fogom szó nélkül hagyni, hogyha valaki kiforgatja a szavaim, utána letagadja aztán még én értettem õt félre. Biztos nem véletlenül..
Akkor ne hagyd magad!!! Kérjen Õ bocsánatot, a 7szentségit neki!!!
Túl sok infót nem tudtunk meg, de három opció van, válassz közülük: 1) A te hibád, mert olyat értettél félre amit nem lehet 2) A srác tud rosszul kommunikálni ezért kettõs hiba áll fenn 3) A srác játszik veled, mint macska az egérrel, mert érzi, hogy nyeregben van +1) bónusz. Reménytelenül szerelmes vagy, így habár általában jól interpretálod a többi ember jelzéseit, magadat csapod be hamis reményekkel.

Igaz az, ha a mellső falon tapad a méhlepény akkor nehezebben és később lehet érezni a baba mozgását?

Legjobb válasz: Nem igaz,mert nekem is mellsõ falon tapad és a 17.héten már éreztem az apró mozgásokat!:)

Nem igaz, mert nekem is mellsõ falon tapad és a 17.héten már éreztem az apró mozgásokat!:)
Nekem is elõl tapadt a lepény és a 16. héten éreztem pedig elsõ baba.
Ez szerintem attol is fugg mennyi a testsulyod. Nekem van kb. 10 kg feleslegem es a mehlepeny is a mellso falon tapad. Most a 21. hetben jarok es meg mindig cak neha erzek apro csikizeseket belulrol, komolyabb mozgasokat nem erzek. Szoval a kis sulyfolosleg is lehet az oka. Meg ha a kelletelen kicsit tobb a magzatvized. Nalam ez a dolog is fennall.

Igaz az, ha a szüzhártya átszakad akkor kilog belölem?

Legjobb válasz: Elég jól nézne ki. A válasz nem.

Elég jól nézne ki. A válasz nem.
Jesszus... Dehogy!
o_O... ezt honnan szedted?? xDD amúgy nem..
minden nõbõl olyankor kilóg valami, de azt egyesek pasinak hívják. :)
Jujj! Érdeks látvány lenne, az igaz. A válasz: NEM! (Nem is értem, hogy lehet ilyet kérdezni!)
belõlem is kilóg valami ha átszakítok egy szûzhártyát.
A kérdező hozzászólása: aszem itt olvastam de már nem tom bisztosan
nem mindenkinek egyforma a szûzhártyája, egyik ismerõsömnek is lógott az elsõ után, mert a hüvelye egyik faláról elszakadt, de a másikról nem. van akinek van hártya, van akinek nincs, és van akinek vékony "kötélszerû"

Tényleg igaz az ha a hüvelygomba kezelése (kúp) előtt tejsavas irrigálást csinálok jobban fog hatni?

Legjobb válasz: Szerintem inkább fordítva kéne. A gomba elleni kezelés után célszerû a normál hüvelyflórát visszaállítani.

Szerintem inkább fordítva kéne. A gomba elleni kezelés után célszerû a normál hüvelyflórát visszaállítani.

Igaz az hogy a legtöbb nőt akkor tudod megdugni ha nem vagy vele kedves? Én is ezt tapasztalom.

Eddig akár hány csajjal kedves voltam egyiket sem tudtam az ágyig elvinni,amikor az eget lehazudtam az égről és hát nem éppen kedves voltam,akkor mindig az ágyamban kötöttek ki..éa jó kemlnyen engedték hogy meg keféljem őket.Ki érti ezt...:D

Legjobb válasz: Nem igaz. Lényeg, hogy ne legyél csúnya és világfájdalmas. Ha meg mindkettõ vagy, akkor ne várj nagy siker.

Nem igaz. Lényeg, hogy ne legyél csúnya és világfájdalmas. Ha meg mindkettõ vagy, akkor ne várj nagy siker.
nem tudom de én nem is voltam még kedves egyikkel se :D nem érdemli azt egyik se.ÉS valóban nevdesedik is a puncijuk erõsen a bunkóságra.Örülj neki hogy ilyen buták.
Valójában ha nem vagy túl kedves bármilyen furán is hangzik határozottabb is vagy, és igen könnyebben ágyba lehet vinni, ezt én is aláírom.
barki barmit mondd, ez igy van.
Vannak olyan lányok, akiknél ez tényleg így mûködik. De engem a hideg kiráz a bunkó férfiaktól, és rohadtul nem tudnak meghatni. Mondjuk azok a lányok, akiket ágyba viszel, gondolom nem túlzottan értelmes teremtések... Talán ezért van. :) 18/L
nõként próbálom felfogni ez miért jön be, de valahogy nem megy... ha valaki bunkón nyit felém, akkor énis bunkó vagyok és elhajtom a francba. Lehetséges, hogy akiket sikerül ágyba vinned tényleg nem értelmesek+önértékelési problémákkal küzdenek. 20

Az igaz hogy ha a barátnőd már mer fingani előtted akkor az azt jelenti hogy igazi bizalmi kapcsolatban vagytok?

Legjobb válasz: Igen, pontosan így van. Amíg ez nincs meg addig kapcsolatról sem igen lehet beszélni.

Igen, pontosan így van. Amíg ez nincs meg addig kapcsolatról sem igen lehet beszélni.
A kérdező hozzászólása: Kiábrándító bizony hogy nem ismerik a szarkazmust :D De mi van akkor ha a srác vázolta fel a csaj elõtt ezt az elméletét és a csaj meg akart neki felelni? Egyébként szerintem inkább egyfajta elfogadást jelent mintsem negatív dolgot.
Nem. Ez csak azt jelenti, hogy babot evett ebédre.
Látom elég kevesen értik a szarkazmust, kiábrándító...
Én nem fingok a barátom elõtt, mert tudom, hogy nem tetszene neki, attól függetlenül, hogy valszeg semmit nem szólna érte.
Meg azt is hogy egy bunkó
Igen. És egyben azt is jelenti, h már nem tekint rád igazi férfiként, akinek meg kell felelni. Így bár szakítani nem fog, de keres mást, akinek meg kell felelni(és valszeg titokban fogja, persze a hálószobában:) )
Ha már kábelt is fektet, a kezét is meg lehet kérni.
Nem ezen múlik.
Én simán eleresztek egyet a barátom elõtt és õ is elõttem. Exemnélviszont nem mertem :D Az meg nem igaz, hogy nem akarok már a barátomnak megfelelni, egyszerûen megmondta nekem, hogy nyugodtan fingjak, mert emberi dolog. Ettõl függetlenül még mindig igényes maradok mellette.

Igaz az, hogy a tükörben átlagosan 10 szer szebbnek látjuk magunkat, mint amilyenek valójában vagyunk? Ha ez igaz, akkor miért van ez?

szépség, tükör, valóság

Legjobb válasz: Nem. Szerintem inkább 10-szer szebbek vagyunk, mint amilyennek tartjuk magunkat.

Nem. Szerintem inkább 10-szer szebbek vagyunk, mint amilyennek tartjuk magunkat.
szépség, tükör, valóság, Ételek, italok>>Egyéb kérdések
Mi az, h fordítottja? Ez baromság!
én teljesen elegedett vagyok a TUKORKÉPEMMEL :( teljesen igazságtalan, hiába csinálom meg jol a hajam, ha a valos kép leleplezi, hogy nem is áll jol nekem :S:)
De, van magyarázat! Egy dok. filmben láttam, h a sajàt arcunkat ismerjük a legkevésbé. Teljesen logikus, hiszen csak akkor làtjuk, mikor tükörbe nézûnk, az pedig nem sok idõ, ha 24 órát veszünk alapul. Amikor tükörbe nézünk akkor szinte csak szembõl làtjuk az arcunkat, nem pedig "kívûlrõl", ahogy a többi ember. Ezért okozhat sokkot egy-egy kèp vagy videó. Ha alaposan megnézel egy plüssacit és utána a tükör felé fordìtod, akkor sem fogod csúnyábbnak vagy szebbnek látni. A tükör ugyanazt fogja mutatni.
A kérdező hozzászólása: Abban igazad, van hogy egy tükörben nem látjuk magunkat oldalról.. a képeken pedig azt az oldalunkat látva igencsak meg lehet lepõdni...:/ De az a furcsa, hogy nekem egy orrtörés után eléggé eltorzult az orrom, tükörben észre sem veszem, fényképeken pedig látszik, hogy tiszta ferde meg mások is mondják...
Te azért nem látod, mert megszoktad a làtvànyát a tükõrben, így szinte èszre sem veszed. A fényképezõgép pedig a mozdulatod, mimikád egy századmàsodpercét rõgzíti. Az is te vagy, de csak egy részlet belõled. Az én homlokomon is van egy hatalmas heg, de èszre sem veszem, mert màr megszoktam. Mások viszont azonnal nekem szegezik a kérdést: Mit csináltál a fejeddel? :)
A kérdező hozzászólása: De hát ezek szerint ha mások látják rajtunk, hogy öregszünk, mi azt szinte észre sem vesszük a tükörben?
Így van. Valahol megakadtam a18 éves énemnél, ès legközelebb 32 évesen vettem észre, h öregszem. Azt is teljesen véletlenûl, egy fényképen làttam meg. A pár hetes kisfiamra mosolyogtam, éppen olfalról voltam lefényképezve, és akkor a szemem körül megláttam azt a rengeteg nevetõráncot. Hirtelen 14 évet szaladtam az idõben elõre. Durva volt.
A kérdező hozzászólása: Na igen, nekem is ez a problémám..:S
A kérdező hozzászólása: Hát ez nagyon elszomorító tény::S
A kérdező hozzászólása: Vajon ha egy hónapig nem néznénk tükörbe, akkor a valós képünket látnánk és nem a megszokottat?
A kérdező hozzászólása: Hát vicces, mintha erre nem létezne magyarázat..xD
Az egyik válaszoló írta, hogy 'A valós kép (ahogy mások látnak minket) az a fényképeken és videókon látható.' Szerintem ez nem igaz. Vannak olyan ismerõseim akik fotókon sokkal szebbek mint valójában, illetve olyanok is akik nem fotógének, ezért elõnytelen képek készülnek róluk. -Tehát õk, valóságban szebbek.
Nincs olyan , hogy szebb , meg legszebb , meg sokkal szebb , itt meg ott ... Mindenkiben van valami szépség , valami különleges , ami szép , és az akárhol tükrözõdik!!! :)
A kérdező hozzászólása: Én ezt egyszer a discoveri channelen láttam egy mûsorban, hogy elméletileg 10x szebbnek látjuk magunkat... de pl én tükörben jól nézek ki, vagyis elfogadom magam, de minden fényképet letagadok... azok annyira rosszak, magamra sem ismerek, mintha két különbözõ ember lenne...
Hú én pont így vagyok, akkor megvan miért!10 fényképbõl egyre azt mondom fanyalogva, hogy ez nagyjából elmegy, a tükörben egészen mást látok.Még ha a tükörképemet fotózom le is mást mutat.Most akkor a tükör hazudik, vagy a nincs jó fényképarcom, és akkor más milyennek látnak vajon?mint én magamat a tükörben, vagy úgy mint a fényképezõ??Ezek szerint az utóbbi...:/ :D
A kérdező hozzászólása: Sajnos én is attól félek, hogy a fényképezõgépnek van igaza..:S HA belenézünk egy tükörbe az ugye csak tükörkép, de, ha fogsz 2 tükröt és kb 60 fokos szögben rakod õket a 2 tükörbõl kapott képbe ha belenézel, az ugye a tükörkép fordítottja szóval az eredeti...én ezzel a módszerrel már sajnos hasonlítottam a fényképpel készült képekre.:S
A tükörkép nem ad eredeti képet magunkról, mivel mindent fordítva mutat. Van aki ezen a fordított képen jobban néz ki, van aki pont hogy nem. A valós kép (ahogy mások látnak minket) az a fényképeken és videókon látható.
Azért vagy szebb tükörben, mert akkor az elõnyösebb arcodat, testtartásodat mutatod magadnak automatikusan, de ha a valódit, hogy kidugod a hasad stb, akkor meg azt hiszed, hogy direkt csúfítod magad, tehát azt akarod hinni, hogy szép vagy :) És ezzel nincs is semmi baj, csak a nagyképûség lenne mellõzhetõ pár embernek!!!
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló, szerinted, ugyan úgy nézel ki a tükörben is és a valóságban is csak, valóságban nem tudod úgy "beállítani" magad?
Kérdezõ! Én ezt már megfigyeltem másokon, hogy normál állapotukban, mikor nem néznek tükörbe és nem pózolnak milyen arcot vágnak, illetve a testtartásuk milyen, és azt is megfigyeltem pl. hogy nõvérem belenéz a tükörbe, mindjárt megváltozik az arca, a tekintete, olyan mosolygósabb, kedvesebb, elõnyösebb lett! Barátomon is észrevettem :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ettõl most valahogy jobb kedvem lett!:)
en azért vagyok szebb a tükörben mert nagyon aszimmettrikus az arcom. és mivel fordított a kép, szebb a tükörképem mint amit mások látnak(már ha látják ezt a hibámat, én képeken nagyon is jol látom szóval szerintem ok is:D). sajnos :'(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!