Találatok a következő kifejezésre: Igaz az hír, miszerint (8 db)

Igaz a hír miszerint ki fog törni az a bizonyos vulkán?

Arra a vulkánnra gondolok ami fél európát is elpusztíthatja. Mert már napok óta erről szól a net meg a híradó.Én nagyon félek mennyire kell félnem?

Legjobb válasz: még fél egy kicsit jobban és akkor ki fog törni. kitartás :D

még fél egy kicsit jobban és akkor ki fog törni. kitartás :D
???
Errõl még nem hallottam sehol. De hol van olyan vulkán, ami fél Európát el tudná pusztítani? A térkép alapján ilyen nincs.
laacher see
ugyan.... az elsõ csak provokálni akart
marhaság, minek találsz ki ilyeneket?
MÉG nem igaz! De egy olyan kormányról, aki visszamenõlegesen módosítja a törvényeket, elveszi a magánpénztári megtakarításokat, azokat a pénzeket, amiket a felvételkor hatályos törvény szerint kapott valaki, ez is elképzelhetõ! Nem véletlenül emelkedõ tendencia, hogy egyre többen veszik ki a magyarországi bankokban levõ betétjeiket, és Ausztriában helyezik el.
Igaz, de ez csak bizonyos pénzösszeget el nem érõ számlákra vonatkozik. A kormány zárolni kívánja a százmillió forintot nem meghaladó egyenlegû számlákat az államadósság csökkentésére.
Most ez komoly? Milyen alapon?
Ekkora kreténséget már régen nem hallottam. Aki elhiszi az ilyen maszop szájízû marhaságokat, hát rettegjen csak!

Igaz az a hír miszerint tavasszal jön egy újabb Rammstein koncertDVD?

Legjobb válasz: Igen, igaz a hír! Áprilisban jön, és egy New york-i koncertfelvétel lesz. (Ha engem kérdezel, én nem értem miért pont egy amerikai koncertet választottak erre a célra, de mindegy.) Emellett szintén Áprilisban elvileg ki fognak adni egy greatest hits albumot is, amin új számok is lesznek. ELIVLEG Reméljük igaz az utóbbi is.

Igen, igaz a hír! Áprilisban jön, és egy New york-i koncertfelvétel lesz. (Ha engem kérdezel, én nem értem miért pont egy amerikai koncertet választottak erre a célra, de mindegy.) Emellett szintén Áprilisban elvileg ki fognak adni egy greatest hits albumot is, amin új számok is lesznek. ELIVLEG Reméljük igaz az utóbbi is.
*ELVILEG
A kérdező hozzászólása: köszönöm, én is így tudtam. :) hát én mindenesetre nagyon várom. :) remélem lesz legalább annyi anyag rajta, mint a Volkerball-on. :) azért egy Rock am Ring-et keveselnék...


Régebben hallottam egy hírt miszerint az alföldön találtak hatalmas földgázlelõhelyet, ez igaz?

Vagy csak feltételezik a földrajzi adottságok miatt, hogy ott lehet? Mesélne errõl valaki kicsit?

Legjobb válasz: Igen igaz. 12% -nyi bányajogért már el is adták külhoniaknak.

Igen igaz. 12% -nyi bányajogért már el is adták külhoniaknak.
Nem lelõhelyet, hanem tároló helyet találtak. Nagyon ritka az a fajta kõrétegzõdés, ahol a földgázt tárolni lehet. (milliárd köbméterekrõl beszélünk, azaz mesterségesen, ennek töredékét lehetne építeni nagyon költségesen) Ha a Zsanairól beszélünk. Googlezz rá.
Igen, de a nyugati gyarmatosító kapitalisták a magyar baloldal irányításával ezt is átjátszották magánkézbe. Hajrá Jobbik!
igen
Senki sem beszélt Zsanáról hármas, és tárolókról sem beszélt senki rajtad kívül. Nagyon el vagy tájolódva.
Mihez képest hatalmas? Az oroszokéhoz képes légypiszok, a korábbi semmihez képest viszont sok. Egyébként a földgáz globális szinten nem valami sok, de palagázban bõvelkedünk, minek kitermelésére most folynak a kísérletek Európában és az USA-ban is. Egyes tudósok szerint ez lesz a jövõ energiahordozója. EU-nak is érdeke ezt preferálni, ezzel csökkentve az orosz függõséget.

Igaz az a hír, miszerint a Máv (jelenleg Áek) kórházban, amennyiben valaki nem kerületi, csak választott orvossal szülhet?

Esetleg ugyanezen kórház választott szülészn? mizériájával kapcsolatban van-e új információ?

Legjobb válasz: Szülésznõt nem lehet választani a MÁV-ban. Én is ott fogok szülni, igaz fogadott orvosnál, de múltkor kérdeztem hogy mi van ezzel a területileg illetékes dologgal, azt mondta hogy bár nekik sincsenek pontosabb infóik, de egy megindult szüléssel sehonnan sem küldhetnek el, ez sürgõsségi ellátásnak minõsül.

Szülésznõt nem lehet választani a MÁV-ban. Én is ott fogok szülni, igaz fogadott orvosnál, de múltkor kérdeztem hogy mi van ezzel a területileg illetékes dologgal, azt mondta hogy bár nekik sincsenek pontosabb infóik, de egy megindult szüléssel sehonnan sem küldhetnek el, ez sürgõsségi ellátásnak minõsül.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, hogy ilyen gyorsan megnyugtattál! :) ))

Tényleg igaz az a hír, miszerint ma éjjel dugópajtikat keresnek a lányok akár itt is? -. -

:-D Nem bánnám.

Legjobb válasz: Sajnos téves információval rendelkezel :/

Sajnos téves információval rendelkezel :/
igen, igaz...néha, néha akad itt is. én 2 éve akadtam bele itt egy ilyen csajba....és a múlthéten is volt itt egy kis 17 éves csaj is...ha akarod megmutatom a képét....
Rohogjetek ki, de én ma éjjel górzni fogok B-) komolyan... csak meg iszom a söröm...

Melyik Magyarország legjobb ásványvize? Igazak azok a hírek, miszerint mesterségesen teszik bele az ásványi anyagokat, illetve műanyag/fémbemosódások lehetnek benne?

Illetve egészséges naponta ~3 litert meginni belőlük? Nem okoz ásványianyag feldúsulást, aminek már káros hatásai lehetnek? Gondolok itt a Theodora ásványvízre, amiben elég sok ásványi anyag van.

Legjobb válasz: Már nem azért de a babáknak semmi bajuk se lesz egy kis klórtól valahogy mikor én gyerek voltam és évekig csak csapvizet ittam én is kibírtam

Már nem azért de a babáknak semmi bajuk se lesz egy kis klórtól valahogy mikor én gyerek voltam és évekig csak csapvizet ittam én is kibírtam
Honnan tudod hogy nem lesz/lett semmi bajuk? Ugyanúgy neked sem lehet tudni h az évek alatt elõforduló betegségeidnek hányféle dolog volt a hátterében. Ne légy naiv! Folyamatosan terhelik a májat, aztán vagy kijut belõled vagy folyamatosan csak halmozódik a szervezetben.
Gyöngytyúkok eladók, darabjuk csak 1700
A kérdező hozzászólása: Tegnap csak 10 percet késett a vonatom, így elértem a csatlakozást.
Ezen már én is filóztam. Még a Jana babáknak forralás nélkül adható palackban is fluor van! Sajnos a legjobb megoldás vízszûrõrendszer felszerelése otthonra. De erre nincs pénzem jelenleg :( Elkeserítõ. A csapvíz is tele van klórral.
Nálunk otthon a víztisztító vált be meg a zuhanyszûrõ. Így nem találkozók klórral. http://elteto-viz-hu.webnode.hu/viztisztito-keszulekek/
"Már nem azért de a babáknak semmi bajuk se lesz egy kis klórtól" Hát ja. Egy kis harcigáz senkinek sem árt... Csak a tisztánlátás kedvéért: A klórt azért keverik a vízbe, hogy a mikroorganizmusokat elpusztítsa. Kicsit mendig felüldozírozzák, hogy semmiképpen ne maradjon élõ akármi a vízben. A fennmaradó klór mérgezõ. Ami érintkezett a bacikkal, valami nyúlós undormánnyá alakul, amit a máj szintén nem tud feldolgozni, és az erekben kering. És akkor még a koleszterinnel ijesztgetik a rossz gyerekeket!
Azt nem tudom, hogy mi alapján lehetne ítéletet mondani egy vízrõl, hogy melyik a legjobb hiszen mindegyik jó.Szerintem az íz a legfontosabb hiszen ha azt mondom, hogy a Balfi a legjobb aminek az ízét sokan nem szeretik akkor most ne azt idd mert azt mondták.Nem lesz semmi bajod tõle hiszen a mai ételeinkbõl úgyse jutsz elég ásványi anyaghoz.De szerintem gazdaságosabb lenne egy víz szûrõ.Nekünk pl olyan jó hogy nem áll heti szinten halmokban a mûanyag palack.

Miért ilyen rossz az idő? :- (Szerintetek igaz lehet a hír, miszerint 200 éve nem volt ilyen hideg nyarunk, mint amilyenre idén van kilátás?

http://frisss.hu/hirek/nagyon-hideg-nyarunk-lesz---200-eve-n..

Legjobb válasz: 200 éve? tavaly elmondom neked ugyanez volt. hideg lett az idõ májusban, aztán június végéig fel sem melegedett. akkor is ment a hiszti. télen is ment a hiszti, hogy sosem volt ilyen hideg tél... 2 éve is ezt mondták :) tavasszal is ez volt, mikor majdnem áprilisig esett a hó, hogy ilyen sosemvolt... emlékszem pár éve igen is volt. :D egyébként magyarország nedves kontinentális éghajlatban van és "normális" egy bizonyos szintig, hogy ilyen szélsõséges.

200 éve? tavaly elmondom neked ugyanez volt. hideg lett az idõ májusban, aztán június végéig fel sem melegedett. akkor is ment a hiszti. télen is ment a hiszti, hogy sosem volt ilyen hideg tél... 2 éve is ezt mondták :) tavasszal is ez volt, mikor majdnem áprilisig esett a hó, hogy ilyen sosemvolt... emlékszem pár éve igen is volt. :D egyébként magyarország nedves kontinentális éghajlatban van és "normális" egy bizonyos szintig, hogy ilyen szélsõséges.
Számomra rejtély, hogy te és a hozzád hasonlók hol éltetek eddig? Ha elmúltál 5 éves, akkor feltûnhetett volna, hogy június hagyományosan esõs hónapnak számít. De mindig vannak bõven, akik évrõl-évre rácsodálkoznak, és nem látják a dologban a mintázatot.
neked a világvége azonos a jó vagy a rossz idõ fogalmával?? kezeltesd a problémád.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat a helyesírási hibák miatt, késõn vettem észre. :/
A 200 év elég merész kijelentés. 200 éve is létezett meteorológiai társaság ami feljegyezte a hõmérsékleteket? Kétlem. De utána is nézek ... Megtörtént 200 éve nem nagyon volt nálunk ezzel foglalkozó csoport. Úgyhogy ez kamu. Mellesleg nem kell pánikolni. Minden évre jut valami tavaly vagy elõtte az aszállyal ijesztgették a plebst most meg ezek szerint hideg nyár lesz...
Nézted, hogy a sokak által bálványként tisztelt Dávid naptár mit jósolt idén márciusra? Felmelegedést, tavaszt, igazi jó idõt. A naptár azt jósolta, hogy január lesz az év leghidegebb hónapja, ehhez képest januárban volt -10 fok, addig márciusban volt -20 fok, meg 40 centi hó. Továbbá azt is jósolta a Dávid naptár, hogy idén májusban MELEGREKORDOK dõlnek meg. Na most jelentkezzen az az ember aki olyan településen él az országban, ahol +35 fok fölé kúszott a hõmérséklet májusban.
A kérdező hozzászólása: Haha :D Köszönöm a válaszotokat, megnyugtattatok, hogy nincs itt akkor a világ vége! :) )
A kérdező hozzászólása: Árad belõled a jóindulat:) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!