Találatok a következő kifejezésre: Igaz az feltevés, hogy ha (3 db)

Igaz az a feltevés, hogy ha elkezdem szedni az Elevit nevű terhesitamint a tervezett terhesség előtt kb 1 hónappal hamarabb lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem igaz. Amikor elhatároztuk, hogy babát szeretnénk elkezdtem szedni az elevitet. 8 hónapig probálkoztunk és én végig szedtem a vitamint. Ettõl tehát nem leszel hamarabb terhes viszont bizonyos rendellenességeket megelõzhetsz.

Szia! Szerintem nem igaz. Amikor elhatároztuk, hogy babát szeretnénk elkezdtem szedni az elevitet. 8 hónapig probálkoztunk és én végig szedtem a vitamint. Ettõl tehát nem leszel hamarabb terhes viszont bizonyos rendellenességeket megelõzhetsz.
A terhesség bekövetkeztére nem hat, tehát nem leszel elõbb terhes, de a kezdeti magazati rendellenességeket megelõzi. Türelem, ez a teherbe esés titka...

Tehát ha elpirulok, akkor azt hiszi, hogy? ! És mennyire igaz ez a feltevés?

Szóval elpirulok, ha ugrat, bókol, vagy van egy olyan megjegyzése... és ezt ő észreveszi és szóváteszi, mosolyog rajta. De ugye nem hiszi azt, hogy tetszik nekem? Mert ezt olvastam egy cikkben: Freud szerint az elvörösödés összetett folyamat, amelyet elfojtott nemi késztetések váltják ki. Tehát burkolt formában közöljük másokkal erotikus ösztönzéseinket. Hö? Akkor most ezt kajak leveszi? Tényleg azt hiszi? És ti fiúk: mire gondoltok, amikor egy lány elpirul egy megjegyzésetekre?

Legjobb válasz: Valószínûleg igen, azt hiszi, hogy tetszel neki, egy számodra közömbös ember miatt nem pirulnál el...

Valószínûleg igen, azt hiszi, hogy tetszel neki, egy számodra közömbös ember miatt nem pirulnál el...
A kérdező hozzászólása: juj hát ez ellen nem sokat tehetek... pedig direkt nem mutatom ki, de akkor ez lehet lebuktat. és ti fiúk mit gondoltok ilyenkor az adott lányról?
Én azt gondolom hogy aranyos, és igen, azt hinném hogy tetszem a lánynak. De neked õ bejön? Ha igen, akkor miért baj hogy tudatod vele legalább így?
A kérdező hozzászólása: mert nem akarom, hogy tudja. egyrészt teljesen más a stílusunk, nekem nem az olyan pasik jönnek be, mint õ, más a gondolkodásmódunk is... másrészt ha tudja, akkor... azt hiheti, h õ a Jani... de ezt nem akarom. hogy elbízza magát.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!