Találatok a következő kifejezésre: Igaz az ettől (20 db)

igaz! mert kitágulsz!
igen, mert lazulnak a záróizmok, azaz kitágul a feneked. elvileg az egy nagyon pici szûk lyuk, ami naponta max néhány percre tágul, a kakilás erejéig. az anális szex következtében egy idõ után már lazul annyit, hogy alapállapotban sem húzódik vissza olyan szûkre, mint korábban
Ajó Lovas Mindig a gyengébb enged. Kakiláskor a puha kaki enged, azaz szar deformálódik, ha nem fér át. Anális szexkor a férfi kemény nemi szervének hatására a zárógyûrûk engednek a szorításon azáltal, hogy tágulnak. Nincs más választásuk, mivel a pénisz keménysége és vastagsága nem fogja felvenni a lyuk méretét :) ilyen egyszerû
Dehogy igaz ez egy akkora baromság!!! Ha nem naponta 5x csinálod akk semmi bajod nem lesz tõle!
És ha valaki sokat kakil? (vastagot)
ha heti egy - kettõnél nincs több akkor nincs gáz, egyébként igaz !!!!!
nem, nagyon sokan hiszik el, hogy ez így van, pedig nem. helyes síkosítás, és tisztálkodás mellett semmi panaszt nem okoz a rendszeres anális szex. ami a záródást szabályozza, az egy izom, attól, hogy megtanulja valaki hosszabb-rövidebb idõre ellazítani, még nem fog elöregedni, mint egy gumitömítés. sõt! ha ilyen módon van edzve, karbantartva, akkor pont hogy a széklet visszatartását is jobban meg lehet oldani vele. az más kérdés, hogyha az ellazulást drogokkal, alkohollal éri el az ember, az tényleg tönkreteszi az izmot, lásd pornószínészek esetében.
Nem igaz. És nem csak azért, mert a [email protected] vastagabb, mégis kijön. Szerinted minden meleg pelenkát hord? -.-"

Igaz az hogy ettől a diétátol nem a zsirunk fog fogyni, hanem csak az izom?

Legjobb válasz: Nem igaz. Ez egy egészséges diéta, nem az izmokat fogyasztja.

Nem igaz. Ez egy egészséges diéta, nem az izmokat fogyasztja.
Bocs, ez nem így van. A diéta mindent lefogyaszt, így az izmot is, ezért nagyon kell ügyelned, ha lefogysz, tartsd kondiban magadat, különben csak fél eredményt értél el.
Akkor fogy az izom, ha protein hiány lép fel a szervezetben. Csak így ránézésre (bár nem csinálom ezt a diétát), ennél a fogyókúránál simán kialakulhat ez szerintem.
Ha torna nélkül mozgás nélkül fogyizól minden diétátánál az izom fog fogyni és nem a zsír.Azaz megnõ a testzsír százalékod, ami rossz.
Minden diéta az izmot fogyasztja, mert a szervezet ezt építi le a legkönnyebben.Felépíteni pedig a zsírból fog.Ezért van az, hogy aki a diéta során még sportol is valamennyit, az könnyebben és többet tud fogyni.Szerintem ez a diéta az, ami nem egyoldalú, nem vagy eltiltva semmitõl, csak napi váltásban kell gondolkodni.De érdemes, mert a végén sokkal könnyebben lehet visszaállni az eredeti étkezésre, de ha megszokod, akkor nem is kell, késõbb sem kell mindent mindennel enni.Bátran próbáld ki.

Igaz az, hogy ettől az évtől kezdve a tejérzékenységben szenvedők nem számítanak tartósan betegnek? És így támogatásban sem részesülnek már?

Legjobb válasz: Tejallergiára vagy laktózintoleranciára gondolsz? Az allergia abnormális immunválasz ezért betegség, a laktózintolerancia nem betegség, hanem, ahogy az elsõ válaszoló írja, természetes állapot.

Tejallergiára vagy laktózintoleranciára gondolsz? Az allergia abnormális immunválasz ezért betegség, a laktózintolerancia nem betegség, hanem, ahogy az elsõ válaszoló írja, természetes állapot.
Igen. Megjegyzem, leszámítva a súlyos eseteket ez marhára nem is betegség, hanem pont, hogy természetes állapot, miközben az a különleges, hogy sokan felnõttként is emésztik a tejcukrot. Más emlõsnél ilyen nincs.
A kérdező hozzászólása: A laktózérzékenységre gondoltam. Nyilván bizonyos szempontok szerint ez nem betegség, de azért aki ebben szenved, az tudja, hogy mivel jár. Szinte mindenben van laktóz, és mivel nekem más egyéb emésztõrendszeri betegségeim is vannak, nagyon komoly (és drága) diétát kell tartanom, plusz drága gyógyszereket kell vennem. Ezért volt eddig is szükséges ez a támogatás. Csak, hogy ez meglenne szüntetve eddig nem hallottam sehol, ma mondta az orvosom asszisztense. A doktor úr még csak nem is tudott róla. De akkor ezek szerint igaz :(
Én (2. válaszoló) is laktózérzékeny vagyok és semmi bajom nincs belõle. Nem fogyasztok naponta egy decinél több tejet, nem eszem friss sajtokat és kész. Kemény sajtok, joghurt rendben van, elõbbiben fel van emésztve a laktóz, utóbbiban van laktáz (ami segít a laktóz lebontásában). Ha neked betegségeid vannak a laktózérzékenység mellett, akkor szerintem azok miatt továbbra is kapnod kellene segítséget.
A kérdező hozzászólása: Valószínû neked gyengébb a laktózérzékenységed. Én semmilyen ételt nem ehetek, ami kis mennyiségben is tartalmaz laktózt. Még csipszet sem, semmit, mert rögtön rosszul leszek. Elég durván ráadásul. Igen jó lenne kapni, mivel összetett betegségeim vannak. Meglátjuk még hogy döntenek ezzel kapcsolatban. Köszönöm a segítséget!

Igaz az, hogy ettől csökken a fogyasztás?

A tuning dobozoktól tényleg nő a teljesítmény a fogyasztás pedig csökken? pl:

Legjobb válasz: nem! egy dolgot csökkent: a tárcád vastagságát. Mivel szétcseszi a vezérlésed, növeli a rail/turbónyomást, meghülyíti a lambdaszondát és sorolhatnám. Ha tuningot akarsz CSAKIS rendes chiptuning jöhet szóba, elõtte-közben-utána fékpadon mérve, egyedileg megírva.

nem! egy dolgot csökkent: a tárcád vastagságát. Mivel szétcseszi a vezérlésed, növeli a rail/turbónyomást, meghülyíti a lambdaszondát és sorolhatnám. Ha tuningot akarsz CSAKIS rendes chiptuning jöhet szóba, elõtte-közben-utána fékpadon mérve, egyedileg megírva.
Ha jól tévedek akkor ezek a motor hõmérséklet jeladóját verik át, így egy kissé túladagol az elektronika, így tényleg megnõhet kissé a teljesítmény. A fogyasztás pedig csak akkor csökken, ha nem nyomod neki! De egy filléres vacakért 99 ezret kiadni!? Ennyiért már "rendes" chip-tuningot is csinálnak. Talán már 60-ért is...
ráadásul kb ennyibe kerülne egy rendes csipsz is: http://www.atc.hu/chiptuning http://www.autochip.hu/chiptuning-arak
Elõzõ 3-at csak alátámasztani tudom:) Felejtsd el ezt a fst

Az igaz hogy ettől lesz fülbemászó egy dallam és a Tankcsapda is ebből él?

Valamelyik skála I.(dó-mí-szó) IV.(fá-lá-dó) és V.(szó-ti-ré) fokát ismételgeti? Pl: D-dúr: I.fok: D F# A = D-dúr gitárakkord IV.fok: G B D = Én G-dúrnak vettem V.fok: A C# E = A-dúr gitárakkord Tehát ezek kevergetése ritmusba foglalása stb (kis tehetséggel f?szerezve) jó zenét hoz ki? Fülbemászó lesz?

Legjobb válasz: Hát most egy jól hangzó akkordot, tercet persze, hogy szívesebben hallgat az ember, mint egy disszonáns, fülsértõ ricsajt. Bár azért van még pár variáció, ha rendesen tanultál valaha szolfézst, akkor biztos ismered a hangközöket, fordításaikat, van, amelyik egyszerûen bántja az ember fülét, mert olyan, mintha hamis lenne.

Hát most egy jól hangzó akkordot, tercet persze, hogy szívesebben hallgat az ember, mint egy disszonáns, fülsértõ ricsajt. Bár azért van még pár variáció, ha rendesen tanultál valaha szolfézst, akkor biztos ismered a hangközöket, fordításaikat, van, amelyik egyszerûen bántja az ember fülét, mert olyan, mintha hamis lenne.
Ez csak egy akkordmenet lehet, pl a Ramonesnél elég sok számnál hallható ez a három akkord :D A másik nagy divat, a négyakkordos dalok, ha jól tudom az akkordmenete: I. fokra épülõ hármashangzat, aztán az V. fokra épülõ, aztán a vi. fok, és végül pedig a IV. pl ha már tankcsapdát említesz, a Rio az így néz ki :D talán a menyország tourist is, de itt van róla egy érdekes videó :D http://www.youtube.com/watch?v=5pidokakU4I
Egy dal csak a dallamtól lehet fülbemászó. Tapasztalatból tudom.

Tényleg igaz az hogy a fogamzásgátlótól nem kívánom a szexet? Fél éve szedem az elején nem volt semmi "baj". Most viszont hetekig megy vagyok nélküle! Lehet ettől?

Legjobb válasz: Lehet! Én is így jártam. Amint elkezdtem szedni, rá 1-2 hónapra nem kívántam a szexet, ahogy abbahagytam, rá fél évre visszaállt a régi ritmusom. Válassz más védekezési módszert vagy gyógyszert!

Lehet! Én is így jártam. Amint elkezdtem szedni, rá 1-2 hónapra nem kívántam a szexet, ahogy abbahagytam, rá fél évre visszaállt a régi ritmusom. Válassz más védekezési módszert vagy gyógyszert!
lehet... sok nõnek csökken a libidója, és persze nem az elsó pár hónapban alakul ki, meg hát mindenkinek más a teste, máskép reagál rá, szerentme lehet h. beszélned kéne a dokival!
hát sztem kijött már volna hamarabb ha a tablettától lettvolna. bár kitudja....amúgy érdemes várni, nekemis volt libidócsökkenésem, de pár hónap múlva visszaállt a normálisra
Sajnos lehet, nálam is ez volt. Aztán abbahagytam és két évre rá babás lettem. A gumit meg nem szeretjük.
Kicsi az esélye, de elõfordulhat.
A kérdező hozzászólása: Amugy melyik azaz idöszak amikor tuti h nem lehet terhes valaki?
Nincs olyan idõszak. Az esély mindig megvan, csak a mértéke más.
Ha nem akartok babaát, akkor védekezzetek!!!! Az a legbiztosabb!

Nimfapapagájom csipegetett az ürülékéből. Pár napja kedvtelenebb, és kevesebbet is eszik. Igaz, hogy ettől el is pusztulhat?

Miel?tt észrevettem,hogy csipegeti,pár nappal azel?tt emésztetlen magokat találtam az ürülékükben.Ez csak kb.2 napig tartott.Lehet valami baja?

Legjobb válasz: Remelem meg megvan a papagajod...szerintem asvanyi anyag hianya van. Ajanlom, hogy rakj be neki egy tanyerba sodert. A madaraknak ugyanis szukseguk van apro kavicsokra, hogy meg tudjak emeszteni amit felcsipegettek. Ajanlanam vitamin cseppek belekevereset a itato vizebe. Tojas hejat is erdemes kiszaritani osszetorni de nem porra es kis talban berakni neki. Nagyon boldog lesz. Tele van Kalciummal. Akar magat a fott tojast oda lehet neki adni termeszetesen csak egy darabjat de mindenkeppen sargajaval. A mi madaraink nagyon szerettek a tyukhur nevu novenyt. De miutan mostmar hideg van odakinn, zoldsegzoldje is jol jon. Majd kitapasztalod mi a jo neki. Sok szerencset, remelem segithettem!

Remelem meg megvan a papagajod...szerintem asvanyi anyag hianya van. Ajanlom, hogy rakj be neki egy tanyerba sodert. A madaraknak ugyanis szukseguk van apro kavicsokra, hogy meg tudjak emeszteni amit felcsipegettek. Ajanlanam vitamin cseppek belekevereset a itato vizebe. Tojas hejat is erdemes kiszaritani osszetorni de nem porra es kis talban berakni neki. Nagyon boldog lesz. Tele van Kalciummal. Akar magat a fott tojast oda lehet neki adni termeszetesen csak egy darabjat de mindenkeppen sargajaval. A mi madaraink nagyon szerettek a tyukhur nevu novenyt. De miutan mostmar hideg van odakinn, zoldsegzoldje is jol jon. Majd kitapasztalod mi a jo neki. Sok szerencset, remelem segithettem!
Szia! A kérdezõ vagyok.Köszi a választ.Másnap kaptak fõtt tojást héjjal együtt, és már nem is volt semmi bajuk.Vitamincseppeket nem kapnak, hanem inkább gyümölcsöt és zöldséget.Az enyémek is imádják a tyúkhúrt. (madaras oldalam címe, ha érdekel nézzétek meg!!Köszi http://www.gportal.hu/nimfabarat)

Felkerült párommal köztünk hogy vállalhatnánk gyereket. De én nagyon félek ettől az egésztől. Utána néztem és találtam olyat hogy a vízben szülés a leg"kevésbé" fájdalmas. Ez igaz? Nektek milyen volt? Nagyon fájt? Van valami könnyebb módszer?

Legjobb válasz: Na figyu, a lányom 2 éves és most 11 hetes terhes vagyok, az elsõ szülésem nagyon nehéz volt de örülök neki hogy nem császároztak több okból is, ha császároznak akkor ott felvágják a hasfalad is, a méhedet szerintem sokkal "könnyebb" természetes úton szülni mint a császár mert igaz hogy amikor születik a baba akkor fáj de utána nem vagy csak minimálisan és kevés ideig, de egyik barátnõm 2 hónapja szült császárral immunbetegség miatt és még mindig fáj neki nehezen emel és feszül is pedig minden rendben ment neki. Szerintem gondolod át

Fogadj el egy jótanácsot! Csak akkor szülj gyereket, ha te is akarod, ne azért, mert rábeszéltek!
Na figyu, a lányom 2 éves és most 11 hetes terhes vagyok, az elsõ szülésem nagyon nehéz volt de örülök neki hogy nem császároztak több okból is, ha császároznak akkor ott felvágják a hasfalad is, a méhedet szerintem sokkal "könnyebb" természetes úton szülni mint a császár mert igaz hogy amikor születik a baba akkor fáj de utána nem vagy csak minimálisan és kevés ideig, de egyik barátnõm 2 hónapja szült császárral immunbetegség miatt és még mindig fáj neki nehezen emel és feszül is pedig minden rendben ment neki. Szerintem gondolod át
Az sem fáj kevésbé, csak máshogy és máskor. Arról nem beszélve, hogy milyen kockázatai vannak egy nyílt hasi mûtétnek. Eü-s vagyok, és soha az életben nem vállalnék császárt, ha simán is szülhetek. Ennyire azért nem kell félni, nõk százezrei csinálják végig a szülést. Max. 1 rossz nap, de utána anya leszel életed végéig! Ennyire nem kell túlparázni!
A természetes szülés csak akkor fáj amikor megszülöd a babát, ha van rá idõ kérhetsz edát, ha gyorsan jön a baba akkor nincs fájdalom csillapítás, de mi után kijött minden fájdalom elmúlik. Ha császároznak, akkor átvágnak mindent, izmot, méhet. Ez nagymûtét, annak minden komplikációjával. Akkor nem fáj, de utána napokig pokolian. Csövek lógnak ki majd belõled, ami a váladékot vezeti el, naponta kapod a méhösszehúzó injekciót. Hidd el nem kellemes. Én is féltem, de ki lehet bírni, spontán, hüvelyi szülés után meglepõen hamar fel épül az ember. Csak egy kiadós alvás kell.
Igen, hülyeség. A császárnak nagyobb a kockázata a babára és az anyára nézve is (ez orvosi tény). Magánvéleményem pedig, hogy a természet nem véletlenül találta ki a szülést úgy, ahogy. A császár egy nagyon jó lehetõség arra, hogy ha baj van akkor legyen "B" verzió. Bennem mindig megszólal egy kisördög az eü-indok nélküli császárral kapcsolatban: ha az anyuka most a "könnyebb" utat választja a saját kényelme miatt, késõbb is mindig ezt teszi majd?
Sajnos nincs könnyebb módszer. Eszméletlenül fájt nekem. De itt vagyok, túléltem. Ha babát szeretnél, ezt is be kell vállalnod. De megéri minden fájdalom, hidd el!!!
Én császárral szültem, nem tágultam, de jobban szerettem volna császárral szülni, nem én kértem, de így lett. Gyönyörû élmény volt a szülésem, fájdalommentesen szültem (infúzió ellenére nem volt fájásom), az elsõ felkelés volt nagyon rossz, de percrõl percre jobb lett, 24 óra múlva már csak húzódott. Nagyon hamar felépültem, vérzésem alig volt és nekem csövek sem lógtak ki sehonnan. Nézõpont kérdése, én nem ítélem el, aki választja, a másodikat én is így tenném, mert nekünk így jó volt. Ne hallgass másra ez a kettõtök dolga és az orvosodé, õt viszont úgy válaszd, hogy rá merd bízni magatokat! A lényeg a csoda, amit a kezedben fogsz tartani!
A kérdező hozzászólása: Most lehet hogy hülyeség amin gondolkodtam de ha én azt szeretném hogy végig csinálom a 9. Hónapot de utána én császárral szeretném ha "kiszednék"!? Ez lehetséges? Nagyon hülyeség?!
Nincs könnyebb :-) Vagyis van: örökbe fogadás. Én kaptam EDA-t, nem volt olyan vészes. Az EDA elõtti vajúdás (8 óra) meg a kitolás fájt rendesen, de túl lehet élni.
Mindenki fél. De nem tudhatod milyen szülésed lesz, mivel minden szülés más és más. Felkészülni sem tudsz rá, és hidd el az meg végképp nem segít ha már most AMIKOR MÉG NINCS IS ÚTBAN A GYEREK, már most paráztatod magad rajta. Agyban dõl el. Figyi, bármennyire is fog fájni annak egyszer vége van, és az a gyerek ki fog jönni! Én ezt tartottam szem elött. Lehet dícsérni a császárt (kivéve akinek indokolt volt), de aki magától kéri annak baj van az emeleten... Ahogy már írták: komoly hasi mûtét, és igenis ott átvágnak mindent. Csövek lógnak majd belõled ( én zuhanyoztam együtt császárossal), és úgy mész majd a folyosón mások elött :S Lehajolni sem lesz egyszerû, a gyerekedet sem fogod tudni ellátni rendesen az elsõ nap. Én természetes úton szültem, megúsztam mindent. 2 óra alatt meglett a Fiam. Gátmetszésem volt, a 2.ik nap fájt, nem tudtam rendesen leülni a fenekemre, de ennyi. Szülés után 3 órával sétáltam a folyosón!!!! És ez a "kivegyék belõlem a gyereket".... jobb ha még nem vállaltok gyereket!!! - Jótanács.
Miért kell riogatni bárkit is ezzel a csövek lógnak ki belõled sztorival? Én magam császáros vagyok, mint írtam, de nem minden császárost tûzdelnek tele, ne olyan vetítsen már, akinek nem volt benne része. Nem hinném, hogy baj van az emeleten :) attól, hogy az elsõ szülésem császár volt és mindennel elégedett voltam. Én igenis félek ezek után a természetes szüléstõl, mert az ismeretlen ez pedig tudom milyen és nem volt rossz.

Ettől még lehet, hogy Õ az igazi?

Együtt voltunk egy lánnyal kb egy évig, ennek már közel öt éve. Nem volt nagy szerelem, sőt... Aztán mindkettőnk ment a maga útjára. Azóta bölcsebbek, érettebbek lettünk (30 felett vagyunk), és lehet, hogy újra elkezdődik valami, de egyelőre csak diszkréten, lassan közeledünk a másikhoz. Hasonló a gondolkodásunk, az értékrendünk, sok mindenben az ízlésünk is. Férfiként azt mondhatom, a saját és a környezetem tapasztalatai alapján, hogy ritkán találni ilyen nőt. Egy a bibi: nem az a nő, aki után minden férfi megfordul az utcán. Bár a kémia is jól működött köztünk, mégsem vagyok benne biztos, hogy idővel, egy nála szebb nő miatt nem hagynám ott. Ettől függetlenül tudom, hogy az értékek belülről fakadnak, és lehet, hogy pont az igazit hagynám ott egy másik szépsége miatt, aki lehet, hogy közel sem olyan értékes, mint Õ. Azt mondják, az ember úgyis érzi majd, hogy ki az igazi, én is azt érzem, hogy minden szempontból jó lenne vele, kivéve ezt az egyet. Fogadjam el Õt így, vagy, ha már itt fennakadtam, akkor inkább ne erőltessük?

Legjobb válasz: Mindenki akibe fülig szerelmes az neki az igazi csak sokszor csalódik és kiderül hogy mégsem, szóval talán igen talán nem.

Mindenki akibe fülig szerelmes az neki az igazi csak sokszor csalódik és kiderül hogy mégsem, szóval talán igen talán nem.
Hát állítólag az igazinál semmi sem kérdés.. De ez nem mindenesetben van így. A külsö meg nem minden. Lehet, hogy a szép nö, olyan ocsmány lenne belül, hogy sírva futnál el. Mindesetre vedd számba, hogy te, hogy nézel ki? Lehet te se vagy olyan akik után megfordulnak az utcán, csak te nem látod. Szerintem próbáljátok meg és majd kiderül.
Nem õ az igazi, ha már ennyit kell gondolkodnod rajta.
Nem az számít, hogy mások mennyire fordulnak meg utána az utcán, hanem az, hogy ha igazán szereted a társad, akkor számodra õ a leggyönyörûbb. Ettõl még látod, ha másnak szép a külseje, jó az alakja stb. de az mindig "csak egy test marad" . Viszont amikor a szerelmedre/társadra nézel õt fogod a legszebbnek tartani, mert õt minden tulajdonságával együtt szereted. Lehet nem mindenkinél így mûködik, nálam igen. De ez csak egy vélemény.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!