Találatok a következő kifejezésre: Igaz az egy nö bevállal (2 db)

Igaz az ha egy nö bevállal mindent az ágyban akkor szinte biztos hogy tartós lesz a kapcsolata? Megha jól is tud fözni! És a pasi nem engedi egy könyen el?

Legjobb válasz: nem ,semmi sem függ ettõl,én is mindent bevállalnék de hogyha más problémák is vannak a kapcsolatba ez semmit se jelent ,max azt hogy csak ezért kellessz a másiknak

nem , semmi sem függ ettõl, én is mindent bevállalnék de hogyha más problémák is vannak a kapcsolatba ez semmit se jelent , max azt hogy csak ezért kellessz a másiknak
A férfiak sem ösztönylények, akiket csak a egy szeretkezéssel és egy jó kajával lehet megfogni. Elég baj lenne, ha ez így mûködne!!! Ha nincsenek meg az érzelmek, és nem boldog egy férfi a nõ mellett, akkor az a kapcsolat nem lesz tartós. Ne hidd, hogy a férfiak sokban különböznek a nõktõl! Amire az egyiknek szüksége van egy kapcsolatban, arra a másiknak is. Petranova
Egyáltalán nincs összefüggés. Akkor lesz tartós egy kapcsolat, ha egyik sem kér az ágyban olyat a másiktól, amit az nem szívesen tesz meg.
Amúgy van rá esély hogy szoros legyen a kapcsolat sokáig!

Fiúk! Ti mire indultok be legjobban? Mi az amivel egy nő igazán eltud csábítani benneteket? És szex közben mi az amit egy nő soha ne hagyjon ki ami igazán felizgat benneteket?

Legjobb válasz: Hali!Talán elsõnek jó ha a csajszi kedves,veszi a poént és éreztesse hogy lát valamit a pasiban.Aztán ha továbbjutott a dolog,akkor a nõ nem hagyja hogy mindjárt szex,hanem erotikával tökre beindítja a pasit.A pasit simogatással hosszú csókokkal(itt is-ott is),ingerléssel esetleg a nadrágban majd a csúcsig. Ha a pasi jól veszi az adást és full begerjedt, akkor már nem sok extrát kell bevezetni a szexben... :))

Hali!Talán elsõnek jó ha a csajszi kedves, veszi a poént és éreztesse hogy lát valamit a pasiban.Aztán ha továbbjutott a dolog, akkor a nõ nem hagyja hogy mindjárt szex, hanem erotikával tökre beindítja a pasit.A pasit simogatással hosszú csókokkal(itt is-ott is), ingerléssel esetleg a nadrágban majd a csúcsig. Ha a pasi jól veszi az adást és full begerjedt, akkor már nem sok extrát kell bevezetni a szexben... :) )
Egy jó szopás! Azon kívül meg legyen kedves és tudjon fõzni.
Már megint miért kell lepontozni egy õszite választ? Egyébként nekem is ez a véleményem...
nekem elég az is ha mondjuk megmutatja a kedvenc franciabugyija szélét, akkor már tuti elcsábulok. sex közben ne hagyjon ki ? hát néha irányítson õ... ez mondjuk a legnagyobb vágyam hogy ilyen lányt találjak, az elõzõ sajnálatosan egy fadarab volt az ágyban...
A kérdező hozzászólása: értem szóval akkor legyek kedves és tudjak fõzni ezek megvannak :) és néha teperjem le:D
Bizony az sem árt néha, hogy a Nõ kezdeményezzen! Pl. volt oan, hogy a szomszéd városból jöttünk, haza, a nejem vezetett és közben átnyult... Nem értünk haza egy rövid kikerülõ nélkül!
Hat engem peldaul ugy lehetne jobban elcsabitani ha a lany baratnoje is ott van es szeretne beszallni harmadiknak. :) De a viccet felreteve azt tartsd szem elott hogy a ferfiak vizualis tipusok. Ez azt jelenti hogy a latvanyra gerjednek be legjobban. Incselkedj kicsit, legyen jo illatod es araszd a tisztasag es noiesseg erzeset. A hatas nem marad el.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!