Találatok a következő kifejezésre: Igaz az egy átlagos (10 db)

Igaz lehet az a megállapítás, hogy egy helyes pasi, ha nincs is kapcsolatban mindig talál magának szexre partnert, és egy átlagos vagy csúnyább pasinak sokszor hónapokig szex nélkül kell lennie?

Legjobb válasz: Helyes pasi --> bármikor találhat magának egyéjszakás kalandot Átlagos pasi --> találhat magának kapcsolatot, ha néha nehezen is, de nem reménytelen eset. Ronda pasi --> soha nem talál magának kapcsolatot

Helyes pasi --> bármikor találhat magának egyéjszakás kalandot Átlagos pasi --> találhat magának kapcsolatot, ha néha nehezen is, de nem reménytelen eset. Ronda pasi --> soha nem talál magának kapcsolatot
ez baromság...
alapvetõen "általánosítva" igaz.
Ha nem vagyunk kis álszentek akkor nagyrészt igaz. ÉS nem fogok most jönni azzal h nincs önbizalmuk meg visszahúzódobbak meg nem kapnak jeleket meg kezdeményezhetnének....Most csak a kérdésedre válaszolok...

Igaz az hogy egy átlagos ember élete során az agyának csupán 10% -át használja?

Legjobb válasz: Átlagos érték ez, de igen.. sajnos így áll... akik egész életükben szellemi munkát végeznek, folyamatosan a határaikat keresik és edzésben tartják az agyukat, azoknál valamivel magasabb ez az arány...

Átlagos érték ez, de igen.. sajnos így áll... akik egész életükben szellemi munkát végeznek, folyamatosan a határaikat keresik és edzésben tartják az agyukat, azoknál valamivel magasabb ez az arány...
Rosszul hallottad. Általában 50%-ot használunk egyszerre, de mindig mást. Nincs egyetlen olyan agysejtünk sem, amelyiket soha nem használnánk.
Nem igaz. Az agyban nincsenek nem használt területek. Olyanok vannak csak, amelyeket éppen most nem használsz... de bármikor használhatod. Egyébként ez csak a tudatra akar vonatkozni - de arra sem helyes. Az agyadat 100%-ban használod - de az agy nem olyan, mint egy számítógép (ott, ha betelik a memória, az betelt, aztán kész). Az agy kapacitása növekszik, ha a sejtek új kapcsolatokat építenek ki. Márpedig építenek... így tanulsz. Tehát csak az igaz, hogy aki nem használja eléggé az agyát, annak egyszerûbb agya fejlõdik ki. Aki meg jobban használja, annak bonyolultabb.
igaz
Ez így nem teljesen igaz. Úgy lenne helyes, hogy TUDATOSAN 10%-át használjuk. Az agyad többi része magától mûködik, és nincs szükség arra, hogy azt a te gondolataid irányítsák. De ez nem baj, mert eléggé sokmindenre kéne odafigyelnünk, például hogy szabályozzuk a szívünket, a hormonháztartásunkat, az emésztésünket, az immunredszert stb. A lényeg, hogy az agyad egészét használod mindig, csak tudatodtól függetlenül, automatán. És nem az életében, hanem adott pillanatban, csak hogy kijavítsam a kérdésed. Azaz, ha te nagyon töröd az agyad egy problémán, akkor úgy az agyadnak 6-7 %-át dolgoztatod meg az adott pillanatban. (igen, a tíz még egy kicsit sok is) átlagosan azonban legfeljebb 4-5%-át használjuk. Bizony ám!
Ez a % a mai napig nem tisztázott érték. Állítólag Einstein az agya 15%-át használta, de olyat is hallottam, hogy nem ez miatt volt okosabb, mint az átlag, hanem azért mert kisebb volt az agya az átlagnál, és az információnak kisebb távolságú idegpályákon kellett áramolniuk. Na akkor lehet találgatni, hogy egy átlag ember mennyit :DD
hát szerintem a magasabb százalék káros is lehet az egészségre Pl. több professzorral is találkoztam a hárshegyi anno opni-ban mindegyik stroke-os volt azért ez elgondolkoztató szerintem.... 1 hónap alatt néggyel is találkoztam.
Csak egy sima hiedelemrõl van szó, én is kíváncsi voltam ezért utána nézetem. http://hu.wikipedia.org/wiki/Az_agykapacit%C3%A1s_10%25-%C3%..
Én azt hallottam, h agyunk 1-2%-át használjuk csak.
de

Ez igaz az egyetemrol? Elmondanatok egy atlagos napot egyetemen? +szak?

Az a helyzet hogy 16 éves vagyok. Sok ismerosom aki egyetemre jár,azt mondja nagyon jó,mert azt tanulod ami érdekel. Ez engem mindig motivál és keményen tanulok gimibe.Ez tényleg igaz? Jo az egyetem?

Legjobb válasz: Ha olyan szakra mész, ami érdekel, akkor igaz. Kb. az elsõ évben vannak még olyan tárgyak, amik ilyen általánosságokról szólnak, de utána már szinte kizárólag szakmai jellegû tárgyaid lesznek. Ez majdnem minden egyetemen így megy.

Ha olyan szakra mész, ami érdekel, akkor igaz. Kb. az elsõ évben vannak még olyan tárgyak, amik ilyen általánosságokról szólnak, de utána már szinte kizárólag szakmai jellegû tárgyaid lesznek. Ez majdnem minden egyetemen így megy.
végülis igaz, de csak most vagyok elsõ éves, és van 3 olyan tantárgyam ami igazából abszolút nem tartozik a szakomhoz. én proginfóra járok, elég nehéz már most is, és ez csak nehezebb lesz. amikor nem elõadáson és gyakorlaton vagyok akkor általában vagy tanulok vagy alszom. hét közben rettentõ keveset szoktam aludni (napi 5-6 óra), a többit végigtanulom. ez szaktól függ, vannak szakok amiken nem kell ennyire hajtani, de itt sajnos még a kettesért is vért kell izzadni.
Hát.. végig kell gondolnod, hogy milyen szakot szeretnél. Én olyanra jöttem, amirõl nem fogtam fel, hogy mit fog csinálni. Most meg utálom, herótom van, vannak napok, mikor minden este sírva alszom el. Egyébként elsõ két félévben 100% alapozás. Második évtõl szakirányig nekünk összesen 7 darab szakmai tárgyunk lesz (egy tárgy egy féléves)!!! A szakirány meg nálunk nem kapcsolódik a szakhoz, és az se érdekel. Talán még a szaknál magánál is kevésbé.

Igaz az, hogy régen teljesen átlagos volt, ha egy lány már 12-13 évesen anya lett?

Azt hallottam, hogy régen ez teljesen átlagosnak számított. Igaz ez?

Legjobb válasz: Régen a lányok 15-16 évesen kezdtek menstruálni, ezért elötte nem lehettek anyák, 12-13 évesen nem. De az igaz, hogy régebben a lányokat ilyen idösen adták férjhez, és utána hamar megszülték az elsö gyereket.

Az igaz, hogy fiatalon lettek anyák, de azért nem 12-13 évesen. Sok lány még manapság se menstruál ennyi idõsen, régen meg egyébként is késõbb kezdtek menstruálni a lányok, mint ma.
Régen a lányok 15-16 évesen kezdtek menstruálni, ezért elötte nem lehettek anyák, 12-13 évesen nem. De az igaz, hogy régebben a lányokat ilyen idösen adták férjhez, és utána hamar megszülték az elsö gyereket.
Megerõsítem az utolsó választ! Valóban! 15-16 évesen kezdtek menstruálni, viszont utána pár év múlva férjhez mentek általában. A déli népek hamarabb értek akkor is.
Nézd a ma is van olyan ország, ahol a várható élettartam 20-30 év, nem régen ez általános volt. és logikusan, hanem akarták/akarják hogy kipusztuljanak (ami a biológia alaptörvénye)akkor korán el kellett kezdeni szaporodni. Ha csak Magyarországot nézed, a magyaroknál a várható élettartam kitolódott és a szülések ideje is.De például a cigányoknál mai napig nagyon alacsony a várható élettartam és így õk korán szaporodnak, fajfenntartás miatt. Ennyi, nem bonyolult dolog és semmi misztikum nincs benne.
Ja és ehhez hozzájött az is, hogy az utódok alig 30%-a érte el a szaporodásra alkalmas életkort, tehát 8-10 gyereket világra kell hozni, hogy 2 felnõjön. És ha 20-25 év átlagéletkorból levonod a 8-10 gyereket (folyamatos teherbeesés mellett is)bizony kijön a 12-13 év.
Hogyne, csak nem Magyarországon.
Leghamarabb 15 évesen mentek férjhez. 18 már nagyonis ideje, 20 már vénlány volt. Az elsõ gyerek az elsõ évben meglett. Simán szültek 40-42 éves korukig. Apukám pl. 10. gyerek volt, négyen érték meg a felnõttkort. Ok: nem volt antibiotikum, nem voltak oltások a halálos gyerekbetegségek ellen, és hiányos volt itt-ott a táplálkozás (zsellércsalád).
lsd Rómeó és Júlia
Szerintem ez sem régen, sem most nem lenne átlagos és normális dolog!
Hát a többségnél még ma is átlagos. Szerintem régen sem volt 12-13 évesen, inkább 17-18 évesen volt átlagos. Az anyukám korosztályában is inkább rengetegen 17-19 évesen szültek. Szerintem inkább régebben ez volt az átlagos. De már tény hogy nagyon kitolódott a babavállalás korosztálya 30 fele.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, én is kábé így gondoltam, mert a 12-13-at én is korainak találtam.
Sajnos egyes népcsoportoknál még most sem meglepõ. Magyar emberek körében 15-tõl felfelé volt általános.
Nem. Azért inkább 15-20 éves kort mondanék. Az biztos, hogy 30 évesen már olyan idõsnek számított egy szülõnõ, mint most az 50 éves. Egyébként régen az elsõ mensesük is késõbb jelentkezett a lányoknak 14-18 éves korban, így elõbb nem is tudtak volna szülni!
Hát azért ezt nem hiszem...az túl korai. Én is inkább ugy hallotam h 17-19 éves kor volt az átlag.
Attól függ, mennyire megyünk vissza az idõben. Volt idp, mikor a lányokat már 14-15 évesen férjhez adták (feudalizmus), aztán nem kellett sokáig várni a terhességig. Persze ez jó régen volt. De ezelõtt 10-20-30 évvel is volt olyanra példa, hogy valaki fiatalon vált anyává. Volt ilyen, van is, lesz is. Szerintem nem elítélendõ, ha szerelembõl fogan a gyerek, és mindkét szülõ normálisan járja végig ezt az utat.

Én egy átlagos külsejű lány vagyok, és "várok az igazira" típus, lehetséges, hogy egyedül halok meg?

Mekkora az esélye, hogy egy olyan fiú érdeklődik irántam, akiért én úgyszintén odáig vagyok? Sosem volt bennem arra késztetés, hogy már túl akarok lenni a dolgokon, tehát nem sietek.

Legjobb válasz: 2x2x2=8 az eredõ odds. Tipszmix!

2x2x2=8 az eredõ odds. Tipszmix!
mindennek megvan az esélye, lehet hogy egy perui sámán egy varázslatot mond rád amitõl az összes szeretetre éhes cica téged fog követni, mint a macskák nagy vezére, de lehet hogy pont most fog rádírni gyakorin a nagy Õ, vagy hogy a téren egy hatalmas rés keletkezik és a télapó az élete feláldozásával menti meg a terminátort
Utolsóval értek egyet..ez a várok az igazira, meg a nagy Õ-re egy bullshit, úgy ahogy van.
Én vagyok a te lélektársad. Érzem, velõbõl.
Tini vagy, még megjöhet az eszed. Lehetõleg még a 3-ik X elõtt gondolkodj el a kompromisszumon, ha még szükséges és akkor nem lesz gond.
Nem hinném.
Szerintem hülyeség várni az igazira. Lehet az lenne a legjobb, akinek esélyt se adsz, mert szerinted nem igazi alap. Sajnálom, de mindenki a világon egyedül hal meg. Amúgy lehet még pasid, ha nem a tökéletesre vársz, mert olyan nincs.
Ha csak otthon ölsz és vársz, akkor 100%, hogy egyedül halsz meg... vagy lehetsz macskásnéni is! :P De na... legyenek hobbijaid, járj el barátnõiddel, sportolj, stb... érezd jól magad, légy nyitott mindenre! :) )

Miért van az, hogy egy lánynak elég lánynak lennie és lehet párja, ellenben nekem fiúként már lassan olyan érzéseim vananak, hogy ultra ronda vagyok (pedig ez nem igaz fiúk szerint átlagos vagyok), csak, mert nem vagyok tökéletes arcra meg testre?

De tényleg elismerem, hogy nem vagyok adonisz meg nincs tökély arcom sem, nincs tökéletes arcszerkezetem, de érzem, hogy nem vagyok én olyan ronda, csak a csajok foylton ezzel támadnka, hogy ronda vagyok, ezt főleg a szép lányoknál vettem észre, pedig én csak ismerkedni szeretnék, nem is járni velük egyből, hiszen honnan tudhatnám előre, melyik lány felel meg nekem. Erre a szép csajok elkezdenek bunkózni velem meg sértegetni csak, mert nekik nem jöttem be külsőre. Az a durva, hogy annyi nem szép lányt ismerek és még nekik is van párjuk, ellenben egy fiú, ha csak átlagos is külsőre, akkor már el van ásva az élete, esélytelen egy párkapcsolatra. Annyira fáj már ez enkem, hogy hiába szeretnék egy rendes barátnőt, akivel kölcsönös a vonzalom, nem találok sehol és sehogy sem. Hát nem igaz, hogy tényleg ennyire ronda vagyok, nem bírom ezt már feldolgozni sem. :(

Legjobb válasz: Azért elég a lányoknak csak lánynak lenni mert õk lányok. Viszont a fiúk nagy részével az a baj hogy õk is "lányok" és a lányoknak nem lányok kellenek hanem férfiak... Szóval amíg itt sírsz mint egy lány ne várj csodát.

Azért elég a lányoknak csak lánynak lenni mert õk lányok. Viszont a fiúk nagy részével az a baj hogy õk is "lányok" és a lányoknak nem lányok kellenek hanem férfiak... Szóval amíg itt sírsz mint egy lány ne várj csodát.
"Miért van az, hogy egy lánynak elég lánynak lennie és lehet párja" 1. Nem picsognak itt a GYK-n. 2. P*na, az p*ina, akad majd elég aki vállalkozik, hogy betömje.
A kérdező hozzászólása: Amíg nem nyavalyagotam, addig sem kellettem a csajoknak, sõt mindig úgy csinálok, mintha minden rendben lenne, szégyellem, hogy ennyire utálnak a csajok a külsõm miatt.
Hány ilyen kérdés lesz még????!!! már kezdem unni... -.- Egyetértek azzal aki azt mondja, hogy ne itt nyavajogj...Ha így állsz hozzá, soha az életben nem lesz senkid. Azokkal a csajokkal meg ne foglalkozz, akik beszólnak, vagy szólj vissza te is.
jaja, kort! Meg a bepróbált lányok korát. Esetleg belinkelhetnél direkt linkként(!!!) egy képet magadról, akár FB-ról is.
Kort irhatnál mert ha 20 alatt vagy akkor én eltolom a biciglit, mivel ott nincs mirõl beszélni.
hát öcsém ilyen az élet ahelyett hogy itt sírsz-rísz menny aztán csajozz be minden nõt meg lehet kapni csak türelem és kitartás kell vannak olyan csajok akiknél pénz másoknál elég ha humoros vagy de legyen jó beszélõkéd nem mindig az ideálokat kell keresni mert az nem mindig a legjobb és kicsi rá az esély hogy ideállal jössz össze
"Hát nem igaz, hogy tényleg ennyire ronda vagyok, nem bírom ezt már feldolgozni sem. :(" Remek...
"tökély" Most meg ez a szó ragadt be, mint az elõzõ kérdésnél látható... Hány reged van neked, amit párhuzamosan használsz?
Neeeeem, ma már nem fogok hozzá elmagyarázni, hogy idióta vagy. Majd holnap. De legyen elég így elsõre annyi, hogy nincs igazad.
sírjál csak ettõl biztos jobb lesz.
barátom teljesen igazad van, egy cipõben járunk, tudom ez nem válasz a kérdésedre de muszáj volt lerírnom
dehát elvileg átlagos vagy, nem? Nem öltözködsz esetleg valami szubkultúrának megfelelõen? (pl rokker, nadrág közepét bokáján hordó repper, stb) Mutass már egy képet!
Oh, God....why?
ugye ez csak vicc
:D :D :D Azta hétszázát:)
4-6, hétvégéken 3, ámbár az idõjárástól is függ!
Attól függ, hol fordulsz meg éppen és mit intézel vagy mit nem? Ha nagyon belekotorsz más érdekeibe akkor valószínû lesz az elõttem szólaló idézete:"hétszázát"
Hát ezzel a kérdéssel átlagon aluli gügyed van! :) Fényként nem tudnál világítani az éjszakában! :)
:) )) Nem tudom mennyi, de nem egy!!!

Ez a videó igaz? (link) szóval az átlagos anyagi helyzetû srácnak valóban több esélye van összeszedni egy normális csajt?

a href='http://www.youtube.com/watch?v=g6oNj_D94rY' class='kulso_link'>http://www.youtube.com/watch?v=g6oNj_D94rY

Legjobb válasz: nem igaz a testbeszéd egy valóban nem gazdag embernél eltérõ

nem igaz a testbeszéd egy valóban nem gazdag embernél eltérõ
szerintem a testbeszédes dolog tudatalatti és nagyban függ az egyén személyiségétõl. pl valaki intuícionálisabb, míg a másik az érzékeit használja, valaki elemez, gondolkodik, analizál. ez a teszt nem mutat meg semmit. túlságosan felszínes. az emberi kapcsolatok nem errõl szólnak és az elsõ benyomásnál, az ismerkedésnél abszolút nem csak az számít, még azt se mondani, hogy ez tenné a legnagyobb benyomást, hogy te milyen közegbõl származol vagy milyen autóval jársz. hogy mondjak egy példát, a párválasztás amikor ösztönösen történik, akkor a tudatalatti szagok, feromonok döntõ szerepet játszanak. akkor ott van a kisugárzás. nekem férfi szemmel jobban bejött ingben a csákesz és természetesebben is viselkedett. a másodiknál nagyon látszódott, hogy így akar becsajozni, ez az õ kocsija. egy normális értékrenddel rendelkezõ nõben ez sehogy nem tesz jó benyomást. de beszélhetünk az elmérõl is, vagy ki milyen tudatállapotba van éppen. befogadó, elutasító, nyitott, zárkózottabb. egy ilyen teszt csak akkor mutathat bármilyen fajta igaz eredményt, ha az alanyokat jobban megvizsgálják, más-más kinézettel, személyiséggel rendelkezõ csákeszokat is helyznek és nem csak 10-20 csajnál próbálkoznak be, hanem mondjuk 1000-nél, így egy sokkal tisztább és részletesebb statisztikát kapva, a szituációkat minden aspektusból megvizsgálva, ez így ismétlem nagyon felszínes. a pszchiológiában például nagyon számít a mosoly. egy idegen ember leszolít, mérföldekkel más benyomást kelt benned, ha mosolyog, vagy ilyen nyomulós, mint az úriember a videóban. amikor leszolított bárkit, mikor mosolygott? nem sokszor. ezzel a kis eszmefuttatással csak azt akarom mondani, hogy NEM LEHET MINDENT ELEMEZNI. sok idõ, mire megtanulja az ember, de szerintem az emberi kapcsolatok megfejtethetetlenek, mert annyi minden játszik közre, hogy megjósolhatatlan, egy dolognak mi lesz a vége. meg nem is arra vannak, hogy boncolgassuk õket. azt a neurotikusok teszik.
Számomra itt kezdõdik a normális lány fogalma
Szerintem van benne valami, mert a pénz meghatározhatja a baráti társaságokat, aminek köze lehet ahoz hogy kivel, milyen személyel ismerkedsz meg.Az èn anyagi helyzetem éppenhogy közepes, de lassan 5éve van egy barátnõm, nemszámít neki, hogy mikor mennyi pénzem van, úgy fogad el ahogy vagyok.Mellesleg nemlett elkapatva, így fõz, mos, takarít, emellet az apja mellet megtanult festeni is. Nemhinném, hogy egy gazdag lány csinálna ilyeneket.
A kérdező hozzászólása: ?
ha nem tudsz egy magyar mondatot értelmezni, akkor hagyjuk. ;)
A kérdező hozzászólása: értem, de kifejezetten errõl nem tudok olvasni, hogy a gazdagok testbeszéde milyen.. szóval milyen az övék ?
olvass a nonverbális kommunikációról nem csak a gazdagoké más, több tényezõs
A kérdező hozzászólása: a gazdagok testbeszéde milyen ?
a nõk pedig jól olvassák a testbeszédet, érzik, hogy valami nem igaz az eredeti videónál a magabiztosság hiteles, a nõ nem érti miért (autó nélkül)
igénytelen LILA lambo egy kigyúrt faszival? csak a hülye nem tartana tõle. Ugyanez egy diszkrét szürke toyotával egész más ... és akkor jöjjön a lényeg, valóban a testbeszéd de nem is a gazdag kisugárzás része, hanem odament, hogy majd nem lesz sikere, a biztos nem fog kelleni kisugárzással, persze, hogy igaz lett.
szép arc + kicsi fölösleg
Az a jó, ha szép az arca és kellemesen, enyhén telt, tehát nem csontkollekció. Lehet kis hasa is, az még jobb. És persze ehhez legyenek megfelelõ méretû mellei. Szóval a gebe szerintem semmiképp se jó.
Az utóbbi. 17F
Elözõk válaszát követve én is azt mondom hogy a 2. 15/F
Mindenképp az utóbbi... Ugyanis csak a kutyák játszanak a csonttal. A nõ ne legyen kövér, de kerek idomai igenis legyenek, ahogyan azt te is leírtad. 21/F

Mennyire igaz, hogy az átlagos teherbe eséshez egy év kell?

Sokan vannak közöttetek, akinek semmi "baja" sem volt, és csak 9-12 hónap alatt sikerült a baba?

Legjobb válasz: Nekem is 4hónap kellett mire összejött.De szerintem nálunk azért is,mert a párom 36éves és már gyengédek a spermái ezért tartott eddig.Nekem sincs semmi bajom. Szóval sok türelem kell meg kitartás!

Nekem is 4hónap kellett mire összejött.De szerintem nálunk azért is, mert a párom 36éves és már gyengédek a spermái ezért tartott eddig.Nekem sincs semmi bajom. Szóval sok türelem kell meg kitartás!
Nekünk 6 hónap kellett, igaz mi nem számoltunk, nem görcsöltünk rajta, nem volt semmi elõkészület, praktika.De van olyan barátnõm aki mind a kétszer az elsõ! hónapban terhes lett.
Én azt olvastam egy Czeizel Endre által írt könyvben, hogy egészséges pároknál a teherbeesés 1-8 hónap alatt valósul meg, ráadásul akik jó idõben vannak együtt, azoknál is 4 párból csak 1-nél. Szóval nem kell csüggedni, ha nem azonnal jön a baba!
Nekünk 1 év múlva sikerült, de sajnos elvetéltem, majd 3 hónap múlva megint terhes lettem.
nekünk már lassan 3 éve nem sikerül, nagyon sok minden lehet a háttérben az egészségen kívül. pl ha nagyon görcsöl az ember, meg ilyenek.
mi már 13 honapja probálkozunk, tulvagyok nögyogyászati vizsgálatokon, a párom is andrologia vizsgálaton. Most elmentem az endikrinologiára, és azt mondták hogy a TSH szintem a háromszorosa mint kellene, ezért nincs baba. Szoval nem csak a nögyogyásznál kell kivizsgálást kérni.
második nekifutásra estem teherbe, hírtelen ötlet volt, hogy mi lenne, ha gyermekünk is lenne már... az elsõ ciklusban nem is teljes gõzzel dolgoztunk a dolgon. Minnél többet van úgy együtt a pár, hogy élvezik egymást, és nem védekeznek, és nem a babázáson görcsölnek minden hó végén, annál elõbb jön a gólya.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, de sajnos mi már a 9. hónapnál vagyunk, viszont a vizsgálat nélküli mutatók alapján (ovuteszt, hõgörbe, stb) elvileg minden OK, így az orvosok azt mondják, hogy türelem...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, azt hiszem, rámfér egy mindenre kiterjedõ vizsgálat :-(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!