Találatok a következő kifejezésre: Igaz az egy (2490 db)

Az elsõ zsákból kiveszel 1 rudat, a másodikból 2-t, a harmadikból 3-at stb, és mindezt ráteszed a mérlegre...

Ebből mi igaz? Az egyik közösségi oldalon találtam!

Mi a két legáltalánosabb hiba, amit a fogyókúrázók elkövetnek? 1. Koplalnak 2. Nem edzenek Mi történik, ha egy 100 kilós (jó 20-25 kg súlyfelesleggel, 50-50 % zsír-izom aránnyal rendelkező) ember koplalni kezd, drasztikusan lecsökkenti a kalóriabevitelét és nem sportol? 8-10 hét alatt lead 20 kilót! Ám korai örülni, mert ebből legfeljebb 4-5 kiló lesz zsír, viszont veszít vagy 10 kiló izmot (a maradék víz, stb). Emberünk már csak 80 kilós, de szarabbul néz ki, mint 100 kilósan, mivel sokkal rosszabb lett a zsír-izom aránya (mondjuk 60-40 %). Ha koplal, a szervezete vészüzemmódba kapcsol: kevés a kaja, kevés az energia, raktározzunk, kell a zsír, ki tudja, lesznek e még szűkösebb idők? Ott az izom, felesleges fenntartani (mivel emberünk nem sportol), naná, hogy a test inkább ahhoz nyúl... Az izmok a legnagyobb kalóriafelhasználók, azaz minél több izma van valakinek, annál többet ehet. Az izmokat fenntartani rendkívül nagy meló a test számára! Mivel emberünk az izmaiból veszít, az alapanyagcseréje is csökken (nincs szüksége annyi energiára), s hiába már csak 80 kiló, elkezd hízni...

Legjobb válasz: Igaz!:) Ezek valóban a legnagyobb hibák, amelyeket elkövetnek a fogyókúrázok... és az is gyakori hiba, hogy 1-2 hetes kis kúrákat csinálnak. Semmit nem ér az a néhány nap koplalás/kúra, ha a kúra után ugyanúgy vissza tér a fogyókúrázó az eredeti étrendjéhez. Nem hiába az a tapasztalat, hogy akik az ilyen 1-2 hetes kúrákat csinálják végig, több kilót szednek vissza, mint amennyit leadtak.

Igaz!:) Ezek valóban a legnagyobb hibák, amelyeket elkövetnek a fogyókúrázok... és az is gyakori hiba, hogy 1-2 hetes kis kúrákat csinálnak. Semmit nem ér az a néhány nap koplalás/kúra, ha a kúra után ugyanúgy vissza tér a fogyókúrázó az eredeti étrendjéhez. Nem hiába az a tapasztalat, hogy akik az ilyen 1-2 hetes kúrákat csinálják végig, több kilót szednek vissza, mint amennyit leadtak.
A kérdező hozzászólása: Én most járok kocogni meg csinálom az intervallum futást. Napi 3x eszek reggel délbe és délután 4-5 óra között utánna semmit. 1, 5 hónapja csinálom kb és 8-9 kg-t fogytam. Remélem izmot nem veszítettem. Nem koplalok rendesen étkezek csak napi 3x. Szerinted veszítettem izmot is vagy azt nem? Lehet hogy annak a 8-9 kg-nak a fele víz volt a másik fele zsír?
ez, hogy délután eszel utoljára, ez hülyeség. este is kell, csak meg van szabva, hogy mit. ha éhesnek érzed magad, úgy este 9körül, akkor az már rossz. ha nem érzed magad éhesnek, de nem ettél már mondjuk 4óta, akkor az megint rossz :D
egyébként, ha valaki 100kilós, és 50% a testzsírszázaléka, azon nem 20-25kg felesleg van, hanem úgy 35-40. legjobb lenne, ha vennél egy testzsírszázalék mérõt, azzal nyomon tudod követni, hogy mennyi zsír ment le.
Az elsõ válaszoló vagyok. Az, hogy mikor eszel utoljára, szerintem attól is függ, hogy hánykor fekszel le aludni. Nem mindegy, hogy valaki 5-kor eszik utoljára és 12-kor fekszik le, vagy pedig már 9-kor ágyban van. Amúgy szerintem ne csak 3-szor egyél egy nap. Én egy nap többször eszem, de kis adagokat. Általában 5-6 alkalommal is eszem egy nap és egy alma is étkezésnek számít!:) Tehát nem addig kell egyél ilyenkor, amíg már úgy érzed, hogy tele vagy. A lényeg, hogy a szervezeted ne gondolja azt, hogy nem kap enni, mert ilyenkor elkezd zsírt tartalékolni. Nekem az a véleményem, hogy mindig azt kell szem elõtt tartani, hogy MIBÕL?, MENNYIT? és MIKOR? eszünk. Nem mindegy tehát, hogy a zsíros szalonnát este 7-kor esszük, vagy reggelire. Délután fogyassz zöldségeket és tiszta fehérjét, minél kevesebb zsír nélkül. Délelõtt pedig próbáld elfogyasztani azokat az ételeket, amelyek hizlalóbbak/zsírosabbak. Így végül is nem kell lemondanod semmilyen ételrõl sem és már csak arra kell figyelj, hogy ne pukkadásig edd tele magad. Én úgy szoktam csinálni, hogy a reggelim a legbõségesebb. Amúgy is kell az energia a nap folyamán és a legjobb, ha ilyenkor tankolunk fel belõle. Ennek függvényében természetesen a nap végéig csökkentem az adagokat. A vacsorám a legkisebb adag. Lehet, hogy már te is tapasztaltad, de egy idõ után átáll a szervezet és nem leszel éhes 6 után. Én ha mégis megéhezem este (ami mostanában nem igazán fordul elõ), akkor eszem egy kis zöldséget valamilyen sovány hússal, vagy egy darabka sajttal, túróval, vagy ilyesmivel. Esetleg ha nem vagyok annyira éhes, akkor fõzök egy jó kis teát és azt iszom meg:) Néha ez is segít:) Sok kitartást kívánok neked!:)
csinalj meg egy tesztet
A kérdező hozzászólása: Szia.CSak érdeklõdni szeretnék, hogy gratulálhatok-e? Lesz baba?
Dejó neked! Gratulálok a babához!!! Remélem, nekem is pozitív lesz a következõ... vasárnap akarok tesztelni, gondolj rám...
A kérdező hozzászólása: Szia.Hát úgy néz ki, hogy babám lesz.A menzim még mindig nem jött meg, és a legutólsó teszten mind a két csik erös volt.Elötte való tesztet én ügyetlenkedtem el mert nem vártam vele annyit amennyi elö volt irva.
Érdelõdnék, hogy mi van veled, és hogy az 1.és a 2.tesztet ugyanolyan teszttel csináltad?Mert én is ebben a cipõben járok!A tegnapelõttin a 2.csík még most is látszik, igaz, halványabb, de a ma reggeli meg totál negatív! szerinted, mi lehet? köszi, elõre is!
ha ott a halvány csík, akkor ott baba is van! gratulálok! Ha szombattól késik, az még csak 4 nap, várj még egy 3-4 napot, és utána tesztelj, de szerintem felesleges is további tesztekre költened!
Szerintem csinálj egy másik fajta tesztet is. Nekem a Clearblue már a mensi nemvárt kezdete elõtt kimutatta.
A kérdező hozzászólása: Ma reggel, csináltam még 1tesztet és azon is 2csik volt, de az egyik megint nagyon halvány.A menzim szombattól késik
Csinálj még egy tesztet. Ha az is negatív, de a mensid nem jött meg, akkor menj el dokihoz. Lehet, hogy a ppetesejt kilöködõtt, és akkor nem vagy már terhes. 20 hetes kismama
Mindenképp csinálj még egy tesztet!Mentstruációd mióta késik, mert akkor elvileg ki tudod számítani.De a hcg hormonod is lehet alacsony:) De lehet spontán elvetéltél, remélem babát vársz! 28 hetes kismami
Köszönöm az érdeklõdésedet! Azóta teszteltem mégegyet, negatív. De mensi sehol, pedig tegnap már annyira fájt a hasam, hogy betéttel járkáltam. Ami érdekes, hogy egy halvány pirosas-nyálkás csík volt a wcpapíron. Na, akkor már biztos voltam benne, hogy megjön. De nem! Abban reménykedem, hogy késõbb fogant, mint azt én gondoltam. Bár a teszteket végképp nem értem. A méhemnél középen néha feszül, meg aprókat beleszúr. Jövõ hétre kérek idõpontot a dokihoz, az a biztos! Majd jelzek! Neked további boldog babavárást!


Szerintetek mennyire van igaza az egyik válaszolónak?

"Minek vágysz magyarországra? mert én is szeretem ,de ha adódna lehet?ség arra ,hogy kinnt legyek akkor csak nyaralásra jönnék haza, mert itt minden inkább össze akar d?lni.Rossz az anyagi helyzet, a politika, meg minden hivatalban csak keresztbe tesznek az embernek a törvények.a jó dokik meg kimennek és itt csak a rosszak maradnak aki jó meg lassan nyugdíjba vonul.Szóval lehet hogy kinnt nem kolbászból van a kerítés, de nem vágynék ide vissza és ..." A többi rész már nem ide tartozik.

Legjobb válasz: Csak egy normális ember kéne abba az orrészbe, akinek nem az az érdeke, hogy csak az elit kerüljön bele a luxusmentõcsónakba, a többi pedig vesszen a vízbe.

Csak egy normális ember kéne abba az orrészbe, akinek nem az az érdeke, hogy csak az elit kerüljön bele a luxusmentõcsónakba, a többi pedig vesszen a vízbe.
Sokan úgy gondolják hogy annak a süllyedõ hajónak az orra már teljesen elsüllyedt, és már nem lehet visszabillenteni. Köztük én is.
Valamennyire ja. Csak ha mindenki így gondolkodna kiürülne az ország. Azt nem érik fel ezek ésszel, hogy itt nekünk kell rendet teremtenünk mert Orbán biztos nem fog. Ezt a legkönnyebb, elhagyni a süllyedõ hajót és vesszenek a magyarok. Sokan nem értik mért haragszom úgy a disszidensekre. Hát ezért.
A kérdező hozzászólása: "Valamennyire ja. Csak ha mindenki így gondolkodna kiürülne az ország. Azt nem érik fel ezek ésszel, hogy itt nekünk kell rendet teremtenünk mert Orbán biztos nem fog. Ezt a legkönnyebb, elhagyni a süllyedõ hajót és vesszenek a magyarok. Sokan nem értik mért haragszom úgy a disszidensekre. Hát ezért." Igen de még rendet lehet tenni az vagy 20 év. 20 év nem olyan kis idõ. Az ember nem akar ilyen sokáig ilyen körülmények között élni. Ha 300 évet élnék akkor ok.
Én is a kiköltözést fontolgatom. Valóban könnyebb elhagyni az országot, és nem én tehetek róla, hogy ide születtem. Amúgy szerintem külföldrõl több opcióm van segíteni az országon. Azt még hozzátenném, hogy nekem az emberekkel is gondom van(ezzel az egész magyar mentalitással), és a magánéletem sem túl fényes, szóval nem nagyon vágynék vissza. Amúgy volt egy hapsi aki kiment Amerikába a '70-es években, de 2005-ben visszaköltözött. Itt töltött 9 hónapot, aztán húzott is vissza Kaliforniába, mert nem bírta a magyar életvitelt, ráadásul nyugtatófüggõ lett.
Igen, de hozzátenném hogy azért külföldön sem kolbászból van a kerítés. Ott is ugyan úgy dolgozni kell, ami viszont a különbség hogy ott megbecsülik a munkát. Illetve elõttem írta valaki hogy nem õ tehet arról, hogy ide született. Ebben igaza van, hogy jobb lett volna kicsit Nyugatabbra születni, de én örülök annak hogy ide születtem. Mennyi rosszabb hely van. Afrika, Kína, stb. Sok helyen éheznek, és nem is tudják mi az a számítógép, vagy gyakori kérdések. Magyarország világviszonylatban remek hely, csak Európa szinten van elmaradva.

Szerintetek melyik xbox 360 -at érné meg megvenni? Www. Pcbazis.hu/termek/xbox-360-elite-120gb-hasznalt www.pcbazis.hu/termek/xbox-360-slim-250gb igaz az egyik használt, de nekem az nem gond, csak a slim vs elite? Melyik jobb és mi a különbség?

Legjobb válasz: Ez könnyû csak is slimet érdemes venni. Slim sokkal halkabb és kevésbé melegszik, tartósabb, nem lesz 3 led hibás mert már jobb a hõelvezetés. Én is most veszek azt :)

Ez könnyû csak is slimet érdemes venni. Slim sokkal halkabb és kevésbé melegszik, tartósabb, nem lesz 3 led hibás mert már jobb a hõelvezetés. Én is most veszek azt :)

Graco qouattro tours-t ill a pierre cardin ps647-et vegyünk e? Igaz az egyik olcsóbb a másik drágább, de meghallgatnánk pár véleményt.

Legjobb válasz: Szia!Nekünk a pierre cardin van és teljesen meg vagyok elégedve vele. Bár még csak 4 hónapja használom. Súlya babával elég nehéz. Az összecsukása egyszerû, könnyen a személyautómba tudom tenni az 50 kilómmal is. Nekem külön van babahordozóm. Ha anyagi helyzeted megengedi bármelyiket választhatod, nekem az ár is számított. Ha a kereke kicsit nyikorog,bekenjük és már jó is. Sóderes úton lakunk, kb 50 méter a köves út. Remélem segítettem.

Szia!Nekünk a pierre cardin van és teljesen meg vagyok elégedve vele. Bár még csak 4 hónapja használom. Súlya babával elég nehéz. Az összecsukása egyszerû, könnyen a személyautómba tudom tenni az 50 kilómmal is. Nekem külön van babahordozóm. Ha anyagi helyzeted megengedi bármelyiket választhatod, nekem az ár is számított. Ha a kereke kicsit nyikorog, bekenjük és már jó is. Sóderes úton lakunk, kb 50 méter a köves út. Remélem segítettem.
Nekünk az eladó javasolta a Gracot, a PC-rõl pedig lebeszélt, mert hamar tönkremennek.(áll. kiesik a kereke)
Mindenképp a Graco, igaz a PC könnyebb, de a barátnõm pierre cardinjuk szétment az ülésük, elszakadt a varrás és alig akarták kicserélni, pedig garanciában volt.
Nekünk Quattro Tour Delux van, és sztem mindent kibír.Nem volt olcsó, de nagyon megérte az árát.Mi szeretnénk még egy babát, és biztos vagyok benne, h õt is ki fogja szolgálni.
Én a Pierre Cardinre esküszöm. Könnyû, de mégis komoly cucc, mindegyik funkciót maximálisan kihasználtuk. Azért döntöttünk mellette, hogy még legalább két gyereket kiszolgáljon.
Szia! Nekünk is Graco van. Egyszerûen kinyírhatatlan. A negyedik babát szolgálja, és még mindíg semmi baja! Nagyon praktikus, az autós szett is páratlanul jó. Én nagyon szeretem:) !
Nekünk Graco van. Amikor babakocsikat nézegettünk a Pierre Cardin is szóbajött. Viszont a Graco kocsik stapabítóbbnak, komolyabbnak tûntek számunkra, így ilyet nézegttünk utána. Szeretem, mert sokrétû, jól ki lehet használni, több extra tartozéka is van. Könnyen tisztítható, könnyû kezelni is. Esetleg hátránya, hogy lapra csukható, nem mindegyik csomagtartóba fér be. Nálunk ez a kombi autónk miatt nem volt gond. Szeretem a hordozóját, mert isofix-es és nagyon egyszerû a használata ezáltal. Monduk önmagában is van súlya a hordozónak, gyerekkel együtt meg pláne, így cipelgetni nem éppen leányálom. Én nem bántam meg, ezt választottam, amíg a babánknak kocsira lesz szüksége, ez kitart, mert sportkocsira alakítható.
Szia! Nekünk Pierre cardin Ps647-es babakocsink van. Nagyon szeretem. Van ugyan egy másik babakocsink is (Titi), de a sportrészének a háttámláját sajnos nem lehet állítani, ezért vettünk egy másik babakocsit. A kisfiam jól érzi magát benne, nagy a hely és nagyon jó védi a hideg ellen is. Az állítható kar is praktikus....tehát csak ajánlani tudom. Ja! És jó nagy alul a pakolós része. :)
Szia! Nekünk Graconk van. Használtan vettük, plusz a kisfiam használta eddig, de 1 hónap múlva már kistesó fog benne utazni. A Gracok sokkal strapabíróbbak, mint a PC-k. Igaz, nem könnyû és összecsukva nagy helyet foglal (legalábbis a mi autónk csomagtartóját kitölti), de ezen kívül más hátrányt nem tudok említeni. Imádjuk, mert az elejétõl a végéig használható...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a véleményeket, nagyon sokat segítettetek

Mostanság kellene megjönnie, már kb.1, 5 hete émelygek, fáradt vagyok, szúrkál a hasam, de csináltam két tesztet (igaz az egyiket túl hamar) és mindkettő negatív lett. Ilyenkor mi van?

Clearblueval teszteltem, ami ha jól tudom 50-es érzékenység?. Teljesen meg voltam róla gy?z?dve, hogy terhes vagyok, mert legutóbb is ugyanilyen tüneteim voltak. Sajnos azt a terhességet üres petezsák miatt be kellett fejezni 9 hetesen. Most félek, hogy ha tényleg nem vagyok terhes, de nem is jön meg (márpedig nekem elég pontos volt mindig is a ciklusom), akkor mi lehet a bibi. Esetleg jártatok már így? Ha tudtok segíteni légyszíves írjatok! Köszönöm!

Legjobb válasz: szia. hát így amit irtál lehet hogy csak a pszichéd játszik veled a tüneteket illetõen. "ilyentájt kellene megjönnie" nem irtad mikor. Ha még most negativ a teszt a nemvárt mensi napjától számolva harmadik-negyedik napon még tesztelhetsz. A pakliba benne van hogy mégiscsak pozitiv a teszt. Amennyiben nem az akkor marad az orvoshoz menetel! Lehet az is hogy hormonzavar miatt késik.

szia. hát így amit irtál lehet hogy csak a pszichéd játszik veled a tüneteket illetõen. "ilyentájt kellene megjönnie" nem irtad mikor. Ha még most negativ a teszt a nemvárt mensi napjától számolva harmadik-negyedik napon még tesztelhetsz. A pakliba benne van hogy mégiscsak pozitiv a teszt. Amennyiben nem az akkor marad az orvoshoz menetel! Lehet az is hogy hormonzavar miatt késik.
A kérdező hozzászólása: A 33.napon vagyok, nekem 31-32 naposak a ciklusaim. Hormonzavar hát nem nagyon hiszem, mert a missed ab. után csináltattam hormonviszgálatot és jó lett. Az elõzõ terhességnél a 34.napon lett erõs pozitív a teszt, ebbõl gondoltam, hogy látnom kellett volna már vmit.
Ne legyél olyan türelmetlen. Várj még egy kicsit és úgy is kiderül, hogy terhes vagy-e. Az elmaradt menszi utalhat másra is, de a megfelelõ idõben elvégzett teszt nem téved. Várj még egy pár napot és tesztelj újra.
elsõ vagyok.. ha mondjuk sokat idegeskedtél vagy stresszes volt az elmult pár heted az is simán belefér a késébe. de tényleg tesztelj pár nap mulva. sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Hétvégén gondoltam hogy csinálok még egy tesztet ha addig nem jön meg. Dec 16 óta szabin vagyok, igazán nem idegeskedtem. :-)
A kérdező hozzászólása: Kb egy órája még reménykedtem, de most megjött. :-( Akkor csak a tüneteket nem értem...

Igaz az hogy a windows xp telepítésénél a partíciót annyira kell felosztani amennyi wincseszer van? Ha egy akkor 1 partíció ha 2 a 2 stb? hogy van most ez?

Legjobb válasz: Érdekes kérdés szerintem te se érted igazán mit is akartál kérdezni ?! :) Nincs igazán jelentõsége hányfelé osztod a winyodat, legfeljebb úgy célszerû ha van egy nagy winyod teszem azt 500giga akkor a rendszernek csinálsz egy mondjuk 40-50 gigásat ami pl. a C: a maradék meg mondjuk a D: ezzel azt éred el ha minden egyéb dolgot a D-n tárolsz akkor ha megdöglik a rendszer és újra kell telepíteni nem fog mindened elveszni a formázáskor mert csak a rendszert formázod újra a D érintetlen marad. A legjobb megoldás ha a rendszer egy külön winyon van és egy másik külön winyon az egyéb dolgok esetleg ha dolgozós a gép egy 3.-ra scratch-el, de egy új winyot ami sokkal nagyobb mint 50-100 giga elég nagy pazarlás csak rendszernek használni azért érdemes legalább kétfelé osztani.

Érdekes kérdés szerintem te se érted igazán mit is akartál kérdezni ?! :) Nincs igazán jelentõsége hányfelé osztod a winyodat, legfeljebb úgy célszerû ha van egy nagy winyod teszem azt 500giga akkor a rendszernek csinálsz egy mondjuk 40-50 gigásat ami pl. a C: a maradék meg mondjuk a D: ezzel azt éred el ha minden egyéb dolgot a D-n tárolsz akkor ha megdöglik a rendszer és újra kell telepíteni nem fog mindened elveszni a formázáskor mert csak a rendszert formázod újra a D érintetlen marad. A legjobb megoldás ha a rendszer egy külön winyon van és egy másik külön winyon az egyéb dolgok esetleg ha dolgozós a gép egy 3.-ra scratch-el, de egy új winyot ami sokkal nagyobb mint 50-100 giga elég nagy pazarlás csak rendszernek használni azért érdemes legalább kétfelé osztani.
A kérdező hozzászólása: és pl a játékokat ne a c re hanem a d re tegyem fel, meg a képekt stb?
Úgy van pontosan, ami lényeges adat és nem a rendszerhez tartozik azt a D-re, bár játékoknál vagy egyes programoknál megeshet hogy számit neki az elérési útvonal pl. update-nél nem nagyon szereti ha nem a C-n van de ezek elég ritkák már fõleg régebben volt ez jellemzõ manapság már ennyi "tûréshatár" benne van a telepitekben. Viszont a 40-50 gigának bõven elégnek kell lennie akár komplett dtp rendszerhez is és még 1-2 játéknak is maradna hely legfeljebb ha az látszik kezd fogyni a hely a következõ játékot vagy egyéb nagy programot már nem az alapértelmezett helyre kell telepíteni.

Igaz az a hír miszerint tavasszal jön egy újabb Rammstein koncertDVD?

Legjobb válasz: Igen, igaz a hír! Áprilisban jön, és egy New york-i koncertfelvétel lesz. (Ha engem kérdezel, én nem értem miért pont egy amerikai koncertet választottak erre a célra, de mindegy.) Emellett szintén Áprilisban elvileg ki fognak adni egy greatest hits albumot is, amin új számok is lesznek. ELIVLEG Reméljük igaz az utóbbi is.

Igen, igaz a hír! Áprilisban jön, és egy New york-i koncertfelvétel lesz. (Ha engem kérdezel, én nem értem miért pont egy amerikai koncertet választottak erre a célra, de mindegy.) Emellett szintén Áprilisban elvileg ki fognak adni egy greatest hits albumot is, amin új számok is lesznek. ELIVLEG Reméljük igaz az utóbbi is.
*ELVILEG
A kérdező hozzászólása: köszönöm, én is így tudtam. :) hát én mindenesetre nagyon várom. :) remélem lesz legalább annyi anyag rajta, mint a Volkerball-on. :) azért egy Rock am Ring-et keveselnék...

Need for speed world. Azt hallottam, hogy a járgányok fejlesztése nem függ az adott alkatrész százalékaitól. Igaz ez, hogy a márka, és egy bizonyos színkombináció erősíti meg igazán az autót?

Eddig teljesen biztos voltam abban, hogy az autó erősítését, az alkatrész százalékai hozzák meg, de most elbizonytalanodtam, ugyanis, egy lv 50-es srác arról beszélt, hogy a márka meg a szín számít... nem fontos kérdés, csak ha van időd akkor válaszolj. kösz

Legjobb válasz: Hát én nem tudom. Én elég sokat játszottam vele de én nem ezt vettem észre, igaz nem volt egy erõs gépem mert csak lvl 23 ig mentem fel aztán meguntam :P

Hát én nem tudom. Én elég sokat játszottam vele de én nem ezt vettem észre, igaz nem volt egy erõs gépem mert csak lvl 23 ig mentem fel aztán meguntam :P
A kérdező hozzászólása: én már lv 42-nél tartok, de most hallottam errõl elõször... elvileg valami srác tudja a pontos kombinációkat, de nem találtam rá...
A kérdező hozzászólása: lv 43-as vagyok, van egy bmw m3 e64-em, és annak a kombinációja: 3piros, 3zöld... tehát: motor váltó, turbó:piros felfüggesztés, fékek, kerekek:zöld ... elvileg... egy fanatikus mondta, szal csak ért hozzá annyira...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!