Találatok a következő kifejezésre: Igaz az amikor menstruál (4 db)

Igaz az hogy amikor menstruál az ember nem szabad hajat festeni?

Ha igen miért?

Legjobb válasz: Igaz. Mert akkor nem ugy fogja be,vagy be se fogja a festék a hajadat.Tapasztalat.20éves lány

Igaz. Mert akkor nem ugy fogja be, vagy be se fogja a festék a hajadat.Tapasztalat.20éves lány
Igen, én mindenhol igy hallottam, ugyanis a hajfestés végeredménye lehet, hogy nem megfelelõ szinû lesz.
Nem tiltja semmi csak hamarabb ledobja v.egy-két helyen nem fogja be. 1 fodrász
na ezt hiszi a piszi!
ez egyáltalán nem igaz, mindent lehet csinálni menstruációkor, az embereknek csak az agyában születtek meg az ilyen bõdületes hülyeségek
Szerintem akkor is lehet hajat festeni. Legalábbis én szoktam, és semmi bajom nincs tõle.
Ez attol fugg hogy milyen fajta vagy.Van olyan akinek rendesen szepen befogja a hajat a festek de van akinek vagy mas szinre vagy be sem fogja a szomszed lany be akarta vorosre festeni a hajat es feketere jott ki .Hogy miert van nem tudom.Attol fugg hogy milyen fajta vagy!
Csak azért nem javasolják, mert nem fogja úgy be a hajat.
nekem a fodrászom azt mondta hogy néhány nõnél nem fogja be a festék a hajat mikor menstruál viszont van akinek meg csak akkor fogja be.emberfüggõ. de a többségnél semmit sem befolyásol.

Igaz az hogy amikor menstrualunk akkor jobban fogyunk?

Legjobb válasz: Ha keveset eszel és mozogsz nyilván fogysz. :) Érezd magad szerencsésnek! Nekem kínszenvedés az az öt-hat nap... :)

Ha keveset eszel és mozogsz nyilván fogysz. :) Érezd magad szerencsésnek! Nekem kínszenvedés az az öt-hat nap... :)
nem
Nem igaz. A tévedést az okozhatja, hogy menzesz elõtt a szervezet vizet tart vissza, ami menstruáció alatt lemegy, így hirtelen akár 2-3 kilót is csökkenhet a súlyod, de ez nem valódi fogyás, mert a köv. menzesz elõtt megint lesz rajtad víz, és az sem valódi hízás.
A kérdező hozzászólása: nekem azt mondtak hogyha ezalatt az idoszak alatt kevesett eszek akkor hamarabb fogyok
Ha bármikor kevesebbet eszel, akkor fogyni fogsz :D
A kérdező hozzászólása: koszike
Nekem olyankor kisebb az étvágyam...
Én ilyenkor csak csokit tudok magamba gyûrni (oké, anyum néha rám tud erõltetni egy kis csirkét vagy pirítóst, de azonnal kijön belõlem), szóval én inkább hízni szoktam. Vagyis... inkább plöttyedtebb leszek. Mozogni nem tudok, már a puszta létezés minden energiát kivesz belõlem, szóval ez ember függõ. A mi családunkban pl. mindenkit ennyire megvisel. :) (nem kérek olyan beszólásokat, hogy kicsi a fájdalomküszöböm, mert nem az :) )
A kérdező hozzászólása: én azt vettem észre fogyok ez alatt az idõ alatt mert nem eszem szinte semmit és sokat mozgok nekem akkor nemfáj

Tanácsot szeretnék kérni már 15 éves vagyok és még mindig nem menstruálok . Nagyon cikinek érzem mert az oszályomból az összes lány menstruál már ja és még annyi h az tényleg igaz h ez öröklődik és akkor jön meg amikor anyának v mamának?

Legjobb válasz: Nem ciki, inkább örülj neki, nem görcsöl a hasad. Nekem 11 éves korom óta megvan, de utálom ha megvan :/ És nem, az nem igaz tudtommal, hogy öröklõdik. 16/L

Nem ciki, inkább örülj neki, nem görcsöl a hasad. Nekem 11 éves korom óta megvan, de utálom ha megvan :/ És nem, az nem igaz tudtommal, hogy öröklõdik. 16/L
Nekem 16, 5 évesen jött meg rendesen, addig havonta ilyen barnás folyásom volt. Amikor nõgyógyásznál voltam, azt mondta, ez teljesen normális. Ne aggódj!
nekem 12 évesen jött meg.. 14/L
elõjelek: ingerült vagy, feszít a hasad, "megfázós" hangulatod van. én 12 évesen felhíztam valami marhaságon magamat, és lepofoztam egy fiú osztálytársamat, aztán hazamentem, anyu ágybadugott, mert olyan furcsa voltam, talán lázam is volt, kihívta a doktor bácsit, aki megvizsgált, a hasamat is megnyomkodta, azt mondta, milyen nagy már ez a lány ... aztán reggelre megjött.
NÕK EGÉSZSÉGE ROVATBA LEGKÖZELEBb!!!!!!
Lassanként fel kellene keresned egy nögyogyászt. Pánikra azért nincs okod.
alhasi fájdalom, fehér folyás, fej fájás de már rég volt 12, 5 éves voltam, most 22vagyok
A kérdező hozzászólása: de amugy tudtok mondani valami elõjeleket ??és kb mikor fog megjönni ??
teljesen normális, 16 éves korig kell megjönnie, ne érezd cikinek örülj neki nem túl jó dolog
ez nem normális, idáig meg keleltt volna hogy jöjjön, ez késõi nemi érés. orvos!
Ha 16 éves korodig nem jön meg, akkor irány a nõgyógyász.
szerintem ez nem normális:S átlagban ilyen 12éves kor körül jön meg elöször Nõgyogyásznál voltál már?
Nem igaz, az én anyumnak 15 éves kora körül jött meg elõször, nekem kb 12-13
Nekem 13 évesen jött meg. Suliba voltam, fájt a hasam. Ugyan az az érzés volt mint mikor kakilni kell. Azt is hittem hogy kakilni kell. Viselkedésre ugyan olyan voltam. Még futkározni is volt erõm mert a fiuk megkergettek mert el akartak venni tõlem egy rajzot....lerajzoltam a rézfaszu bagolyt......na mind egy :D Nem ázott át a gatyám. Szerencsére 4 óránk volt. Hazafele azt hittem meghalok annyira fájt a hasam. 15 perc az út de oráknak tûnt. Hazaértem azonnal leültem a wc re de nem tudtam kakilni. Aztán lenéztem ès látam hogy barna a bugyim. Olyan hülye voltam hogy elösször azt hittem beszartam :D de utána rályöttem hogy megjött. Felhívtam anyát mert senki nem volt otthon. Beraktam egy betétet és kész. Amugy nekem sose görcsöl a hasam amikor megvan.

Fél éve nem menstruálok, így most nincs peteérésem se, ami azt jelenti, hogy nem eshetek teherbe, igaz? 17/L

12 éves korom óta menstruálok, mióta nemi életet élek kezdett el kimaradni néha-néha, de most már lassan 6 hónapja hogy nem jött meg.. ezért megszakítással "védekezünk".. a melleim nagyon kemények, duzzadtak, érzékenyek.. tudom, ez csak egy gyanújel, de így, hogy nem menstruálok, tuti nem eshetek teherbe, igaz?

Legjobb válasz: De igen, lehetsz terhes! A megszakításos módszer pedig NEM, ismétlem NEM védekezés!!!!! A menstruációd miatt pedig nagyon gyorsan menj el orvoshoz! Fél év nagyon hosszú idõ és akár komoly bajod is lehet! Hétfõn ez legyen az elsõ dolgod!

Ha kísérted a sorsot a nyakamat teszem rá, hogy össze fog jönni a baba... Murphy. Amúgy 17 évesen ne legyél már ilyen felelõtlen, ha véletlen tényleg bekaptad volna a legyet, akkor már rég nem lenne visszaút, ha úgy akarnál döntni... 1-2 hónap kimaradás is bõven elég lett volna, hogy nõgyógyászhoz menj, pláne, hogy nemi élett élsz. Ami azt illeti a hormonjaiddal is lehet gebasz, endokrinolkógiára se ártana elmenned.
De igen, lehetsz terhes! A megszakításos módszer pedig NEM, ismétlem NEM védekezés!!!!! A menstruációd miatt pedig nagyon gyorsan menj el orvoshoz! Fél év nagyon hosszú idõ és akár komoly bajod is lehet! Hétfõn ez legyen az elsõ dolgod!
Jesszum. Ennyire nem lehetsz buta!!! Felfogtad egyáltalán h. milyen k**va komoly baj az ha egyszerûen "csak úgy" nem jön meg?
De igen, teherbe eshetsz. Nekem sem stimmel a ciklusom, illetve mostanában a "menstruációm" kb. 3 csepp vér. Ha épp mondjuk fekete bugyi van rajtam, akkor észre sem veszem. De peteérésem ugyanúgy van. A megszakításos védekezést mindenképpen felejtsétek el, az akkor jó, ha nem terveztek még babát, de nem lenne gond, ha becsúszna. De nálad azért elég nagy gond lenne..
Kérdezõ, hülye vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!
Már fél éve tudod, hogy nincs havid, mégis azzal vagy elfoglalva, hogy teherbe eshetsz e. Most erre mit lehet mondani? Már rég el kellett volna menned az orvoshoz, nem most. Buta vagy.
A kérdező hozzászólása: megjött, és nem vagyok terhes! mindig fogunk védekezni.. és nem ilyen módon köszönöm a válaszokat
Szóval akkor nem mész el orvoshoz fogadok, pedig ugyanúgy nem normális az a fél éves kimaradás...
nem, nem tuti. és miért nem menstruálsz? :O Spontán peteérés bármikor bekövetkezhet, szex közben is. Sõt annak hatására is.
A kérdező hozzászólása: mindenképp elmegyek
A kérdező hozzászólása: Mihelyst vége ennek :) (mensi)
15 éves korom óta menstruálok. Soha nem volt normális a vérzésem, volt, hogy fél évre is kimaradt. PCOS-em van. Régebben méregettem a hõmet is, soha nem volt peteérésem, mikor mértem. Most egy idõ után újra elkezdtem (megint 2 hónapja nem volt vérzésem), és bizony most a görbém nagyon úgy néz ki, hogy volt egy. Szóval ha akkor védekezés nélkül szexeltem volna, bizony teherbe eshettem volna. Szóval ez marhára nem garancia arra, hogy nem esel teherbe. Ez ált. úgy szokott mûködni, hogy ha nem akarsz, akkor összejön, ha meg akarsz, akkor az istenért se. Ne kísértsd a sorsot. Védekezz normálisan ilyen esetben is. És menj el orvoshoz, mert ez nem normális. Egyébként: "a melleim nagyon kemények, duzzadtak, érzékenyek.." Ez pl. lehet peteérés jele. Én most úgy vettem észre, hogy ha nincs semmi tünetem, és úgy jön meg a vérzésem, akkor nem volt peteérésem. Viszont ha menzesz elõtt iszonyatosan fáj a mellem és fel van duzzadva, akkor vszínûleg peteérésem is volt.
A kérdező hozzászólása: 2 unokatestvéremnek is volt cisztája a méhében..
A kérdező hozzászólása: mondta*
A kérdező hozzászólása: Mivel háziorvosom mondtam, hogy ráérek a nõgyógyásszal.. furcsállottam is!
Méhen kívüli terhességet nem biztos hogy kimutat. De 6 hónap után már kéne lennie egy kis pocaknak, szóval, valami más bajod van. De én valami súlyosra tippelnék. Anyának is volt hasonló õ cisztás volt. Ugrott a bal petefészke.
Hurrá, nem vagy terhes. Akkor adj rá lehetõséget, hogy az legyél! Én azt nem értem, hogy minimális érdeklõdést, feszültséget sem érzek felõled, hogy talán azért is izgulnál, hogy beteg vagy...
A kérdező hozzászólása: 1 hónapja csináltam tesztet is.. negatív lett.
A kérdező hozzászólása: Fogalmam sincs, miért nem menstruálok.. Most voltam háziorvosnál egy kisebb felfázás miatt, mondtam, hogy szeretnék elmenni nõgyógyászhoz a kimaradások miatt, azt mondta, ha kigyógyultam és vége az antibiotikum kúráknak, akkor menjek csak.. Jövõ héten megyek is!
wtf?? 6 hónapja nem jött meg?? orvosnál voltál már emiatt?
Akkor jó:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!