Találatok a következő kifejezésre: Igaz az amikor (1000 db)

Mennyire igaz az amit a hirdető ír az autójáról?

http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa/opel_corsa_1.7_d_..

Legjobb válasz: Teljesen igaz, elsõ forgalomba helyezésnél egyik sem kell. Csak az a bökkenõ, hogy ez csak új autókra érvényes, amit magyarországon adnak el, helyeznek forgalomba és nem külföldrõl behozott, ott már forgalomban használt autókra.

Teljesen igaz, elsõ forgalomba helyezésnél egyik sem kell. Csak az a bökkenõ, hogy ez csak új autókra érvényes, amit magyarországon adnak el, helyeznek forgalomba és nem külföldrõl behozott, ott már forgalomban használt autókra.
A kérdező hozzászólása: az átírásra gondolok
Semennyire. Osztrak auto, regisztracios adot kell ra fizetni, nemzetkozi eredetiseg vizsgalatot kerni es utana itthon forgalomba helyezni ... ez bizony tobb szazezres tetel .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Én is ezt gyanítottam.
"Forgalomból ideiglenesen kivont" Végülis igazat ír, ha az osztrákoknál visszahelyezed forgalomba, akkor nem kell rá regisztrációs adó, csak épp magyarországon nem használhatod! Az átírást nem tudom, de gondolom kint is van valamekkora díja...
Az átírási illetéket azért nem kell majd kifizetned, mert valszeg biankós az adásvételi ( én is így vettem ). Az eredetvizsgát viszont ki kell fizetni :-(

Budapesten van olyan modellügynökség amikre igaz az amit ebben a videóban mondanak?

http://videosmart.hu/video/modell-karrier-fiataloknak-3-hogy.. hogy, nem kell befizetni díjakat, meg melyik budapesti modellügynökség professzionális?

Legjobb válasz: Visage,Vm,Royal,Icon ha megnézed a honlapjukat a képek is igazán profik és sok topmodell van náluk az elsõ kettõ modellversenyt is tart.

Visage, Vm, Royal, Icon ha megnézed a honlapjukat a képek is igazán profik és sok topmodell van náluk az elsõ kettõ modellversenyt is tart.
A kérdező hozzászólása: És a nõ aki beszél melyik ügynökségnél dolgozik? vagy õ csak ilyen szóvivõ és benne van a témában..?
Ahogy most újra megnéztem ott volt alul hogy Royal model szóval akkor gondolom õ ott dolgozik

Tényleg igaz az, amit a Népligetről mondanak?

Mármint hogy a melegek oda járnak egyészakázni? Volt már valaki? Milyenek az esélyek?

Legjobb válasz: Igaz, és fel lehet ismerni õket,jók az esélyeid:)

Igaz, és fel lehet ismerni õket, jók az esélyeid:)
ejj, de pletykás faterod! 25/f
Ahogy az is igaz, hogy ha összefutnak egy meleggel, bizony meg is verik...
Tényleg igaz...
Inkább a nyelvtanórákról hallanál némi pletykát...
:D
2 hetente megyek, de még nem láttam melegeket... de biztos voltak már ott... :)
persze hogy igaz minden este megyek a rambókéssel vadászni lassan ugyan de fogynak ha van önkéntes segéd jelezze köszönöm XD
A kérdező hozzászólása: Nyelvtanóra? ...de honnan tudom hogy tényleg tanár-e vagy egyébbre is van esély?

Igaz az amit hallottam díszállat kereskedésben, hogy jót tesz ha trópusi halak vizébe is rakok sót? Ha igaz irjátok már meg mi az ajánlott adag nem szeretném ha a halaknak vagy növényzetnek valami károsodása lenne!

Legjobb válasz: Az a so jo amelyik nem jodos! En is szoktam tenni,minden 10 liter viz utan egy kaves kanallal.Ez azert jo,hogy megelozzuk a bakteriumos betegsegeket.

Az a so jo amelyik nem jodos! En is szoktam tenni, minden 10 liter viz utan egy kaves kanallal.Ez azert jo, hogy megelozzuk a bakteriumos betegsegeket.
Tengeri halnak kell só - folyóban vagy tóban élõnek TILOS! A halak bõre nem vízálló, és hamar vége lesz, ha nem annyi a só, amennyi kell. Ezt pontosan kérdezd meg, ne csak így találomra. Persze csak akkor, ha még szükséged van a halaidra.
A kérdező hozzászólása: Én ezen már nem tudok eligazodni van aki azt mondja , irja kell sót tenni mert jótékony hatása van van aki azt vallja tilos nem szabad csak tengeri akváriumba .Most akkor mi az igazság?
En mar nagyon reg tartok halakat, mar 10 evvel ezelott elkezdtem veluk foglalkozni, sokat erdeklodtem olvastam a halakrol, szakembereket kerdeztem es ok is ajanlottak a sot. Csak vigyazz ne konyhasot hasznalj! hanem amelyikbe nincs jod.
Én is megerõsítelek abban h egy kis jódmentes só nem árt a halaidnak(mondjuk vízcserénél 1 kávéskanálnyi, de nem muszáj minden vízcserénél) fõleg h darakór megelõzésére is jó.
Csatlakozom az elõttem szólókhoz.Megkérdeztem azt a kereskedõt, akitõl a halaimat veszem, és õ is azt mondta, hogy 10 literhez 1 kávéskanálnyi sót lehet rakni.Persze ez nem muszáj, de a növényeknek is jót tesz, és a baktériumok megelõzését is szolgálja. Üdv

Igaz az ami ebben a videóban elhangzik? (link)

http://www.youtube.com/watch?v=TSYRMbTz0Pg

Legjobb válasz: Azt nem értem, ha már egyszer eldönti, hogy leleplezi a dolgokat, miért nem csinálja rendesen? Mi az, hogy 7 perc után azt mondja, "fogytán az idõm"? Miért nyomorítja 11 percbe, amikor lenne lehetõsége órákon át beszélni és bizonyításokkal alátámasztani a sztoriját (ha egyszer tudós). (És lett volna rá lehetõsége, hiszen a videoóban említi, csak 2 évvel késõbb adják ki.) Szóval ez inkább kamu. Ugyanúgy használja a tipikus kamus eszközöket, mint Rejtett kéz vagy más.

Azt nem értem, ha már egyszer eldönti, hogy leleplezi a dolgokat, miért nem csinálja rendesen? Mi az, hogy 7 perc után azt mondja, "fogytán az idõm"? Miért nyomorítja 11 percbe, amikor lenne lehetõsége órákon át beszélni és bizonyításokkal alátámasztani a sztoriját (ha egyszer tudós). (És lett volna rá lehetõsége, hiszen a videoóban említi, csak 2 évvel késõbb adják ki.) Szóval ez inkább kamu. Ugyanúgy használja a tipikus kamus eszközöket, mint Rejtett kéz vagy más.
És? Attól már nem is lehet igaz? :D Figyelj már, ha én tudok csinálni egy videót, amin hugyozol, akkor onnanstól kezdve senki sem hugyozik, mert én csináltam egy videót ami csak fake? :F Kérdezõ, sajnos nem tudhatjuk mi az igaz belõle, és mi nem. A realitás azt mutatja, hogy baromság, de nem kizárható.
Nem!Ilyet csinál neked egy info szakos 20 ezer FT-ért!
Ha igaz lenne a tartalma, akkor nem csak a youtube-on lenne fent, hanem be is jelentették volna. De egyébként is árad belõle a kamuszag.
A youtube tele van ilyen videókkal. Pofáznak mindenfélét bizonyíték és hitelesség pedig nulla. Eldöntheted hogy elhiszed vagy sem! Ennyi van.
A kérdező hozzászólása: Én azért inkább elhiszem, mert ki tudja. Jobb tudni, hogy ez is lehet, mint nem.
léteznek ûrlények mert a világûr hatalmas. sokan nem hisznek bennük. DE HÁT B*ZDMEG NEM EGYEDÛL VAGYUNK! és igaz ami ebben a videóban elhangzik.

Ha még nem állt be rendesen a ciklus (úgy értem, barna folyás van a gyógyszeres napokon is), akkor is igaz az, amit a betegtájékoztatóban írnak/amit a doki mond a védettség kialakulásáról?

Nov. közepén kezdtem el szedni életemben el?ször a fog.gátlót, megkérdeztem a dokit, ? azt mondta, az els? hónap végére leszek védett(a betegtájékoztatóban egyébként az van, hogy az els? naptól kezdve..). Arról viszont nem mondott semmit, hogy a barnázás mennyiben befolyásolja ezt. Szerintetek?

Legjobb válasz: Nagyon okos gondolat volt ezt itt megkérdezni. Ezen az oldalon szokták olyan kérdések lenni, hogy "teherbe eshetek-e, ha kivasalom az alsónadrágokat?" Igen, itt nyilván sokkal jobban meg tudjuk mondani, mint a nõgyógyász, aki évekig tanulta a nõi test mûködését, és meg is vizsgált téged. maradj inkább az orális szexnél, az való neked.

Nagyon okos gondolat volt ezt itt megkérdezni. Ezen az oldalon szokták olyan kérdések lenni, hogy "teherbe eshetek-e, ha kivasalom az alsónadrágokat?" Igen, itt nyilván sokkal jobban meg tudjuk mondani, mint a nõgyógyász, aki évekig tanulta a nõi test mûködését, és meg is vizsgált téged. maradj inkább az orális szexnél, az való neked.
Szerintem nem befolyásolja ! és valóban van olyan tabi, ami az elsõ szemtõl kezdve véd, de nekem is azt mondta a doki, hogy a következõ levél megkezdéséig még védekezzünk.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsot, de finoman szólva nem vagyok oda az orális szexért, úgyhogy nincs minél maradni.:D Tapasztalatokat vártam volna/várok olyanoktól, akiknél szintén ilyen jelentkezett, õk mit csináltak ebben a helyzetben, vártak-e még és hasonlók; nem pedig szakvéleményeket, ha arra lennék kíváncsi, elmentem volna a dokihoz, elhiheted:) De sajnos ezt a nõgyógyászomtól nem tudom megkérdezni, hogy õ mit tett ilyen esetben, mivel férfiról van szó. A második válaszolónak is köszönöm:)

Vajon igaz az, amit ez a pasi állít?

Egy olyan pasiról van szó, aki tudja rólam, hogy szerelmes vagyok belé. Én csak annyit érzékelek, hogy vonzódik hozzám. Sajnos nem járunk együtt, és õ tudja rólam, h nekem ez fáj. Egyszer, amikor nagyon szomorú voltam már miatta, ezt mondtam neki: Tudom, hogy te is szeretsz engem. Erre õ a legnagyobb meglepetésemre ezt válaszolta: Hát persze hogy szeretlek. Nagyon szeretlek. A hangjában õszinteség érzõdött, viszont furcsa volt hallanom a kijelentését, hiszen már jó ideje nem tudom, hányadán állok vele. Szerintetek õszinte volt, amikor ezt mondta nekem?

Legjobb válasz: Hány évesek vagytok? Mióta tart ez? (amúgy nem hiszem)

Hány évesek vagytok? Mióta tart ez? (amúgy nem hiszem)
A kérdező hozzászólása: Én 17 vagyok, a fiú pedig 24.
Beszélgetni ma már luxus, mi? :D
Miért, mit mondanak róla?
#11 Küldhetsz képet, legalább lehet h megtudod, mi a baj a külsõddel.
Jó, küldök, de ne így állj hozzá, hogy csak ronda lehetek, hanem objektíven, mert amúgy lehetnék én Brad Pitt akkor is belémlátnád hogy csúf vagyok. A képek priviben mentek, de a válasz jöhet ide közösbe.
Pimbula, te vmit nagyon durván elbalf.szkodhatsz, mert az ilyen arcra buknak a csajok. A másik lehetõség, h alacsony vagy, ez nem derül ki a képekrõl.
187 cm vagyok és balf asz. De akkor már annyit elkönyvelhetsz az én esetembõl, hogy a külsõ nem minden.
Küldesz nekem is?
A vita már eldõlt, de mivel jót nevettem a 12-es válaszodon, nem bánom. :D
Tényleg elég Pimpula vagy. :-D Az a piros inges összeállítás elég halál, nem tudom elképzelni azt az eseményt, ahol megállná a helyét, talán egy mulatós diszkóban a falu legvégén, de ott is csak este 11 után. Mondjuk nekem alapvetõen a szõkék nem jönnek be és a kék szem sem, de tényleg nem vagy vészes. :-)
Nyilván nem úgy kell csajozni, h "jó a segged, kõ kóla?" De az ilyen szélsõséges esetektõl eltekintve a külsõ a minden. Sztem te is vmi ehhez hasonló szintût mûvelhetsz.
"Nyilván nem úgy kell csajozni, h "jó a segged, kõ kóla?"" Nem hinném, hogy ezzel a nyitószöveggel barátzónába akarnának tenni, szerinted igen? :D
Pimpula, itt mindegy mit mondasz, úgy is rádfogják, hogy hazudsz. Erre fele csak akkor van igazad, ha olyan férfi vagy, aki ronda és még távolról sem látott p>ncit. Üdv az oldalon.
Egyik sem állja meg a helyét. Küldjek képet? És nem szeretem a túl jó nõket, nagyon beképzeltek mind, akikkel eddig találkoztam.
attól függ melyik mondásra gondolsz :D
Igaz hát. Fõleg, hogy le sem írod pontosan mire gondolsz.
Írd, le mire gondolsz tényleg. Különben nem lehet válaszolni értelmesen.
Az igaz, h nem lehet belõle kijutni. Oda kerülni pedig az szokott, aki szimpatikus a lánynak, de nem néz ki jól.
Utolsó, ebben tévedsz. Nekem nagyon tetszett egy srác, nagyon szerettem, de oda került, mert más volt habitusra, szimplán nem mûködött volna egy normális kapcsolat.
5-ösnek tökéletesen igaza van. Tapasztalatból mondom. Kár volt lepontozni.
Én elvileg nem nézek ki rosszul, mégis barátzónás vagyok. Ezt mivel magyarázzátok? :)
Simán kevés a jó külsõ.
"Én elvileg nem nézek ki rosszul, mégis barátzónás vagyok. Ezt mivel magyarázzátok? :) " Azzal, h csak szerinted nem nézel ki rosszul, v olyan lányoknál próbálkozol, akik nem néznek ki nálad rosszabbul.
Nyilván sokat számít a külsõ egyébként, enélkül én is szeritnem a forever alone táborban lennék. De hiába vagy daliás, ha nincs elég önbizalmad, nincs munkahelyed, túl korán kérsz randit, túl késõn kérsz randit, sõt olyan is volt már nem egyszer, hogy így utasítottak el: - Te jó pasi vagy, igazi macsó, bármelyik nõt megkaphatod, miért foglalkoznál velem, keress egy okosabb, szebb lányt. Hát ezen besírtam. :D Legutóbb azért akart csak a barátom lenni, mert nem volt melóhelyem. Azelõtt meg azért, mert olyan a stílusom, mint egy öregembernek, lassan beszélek, nem járok bulizni, a természetet szeretem a nagyváros helyett... És ezek nem is voltak szép csajok, nagyon az ízléshatár alján mozogtak (szuvas fogak, egészségtelen mozgás, sápadt bõr), míg én egészséges, erõs vagyok, ápolt fogazattal. Szóval érdekes dolgok ezek...

Igaz az, amit apuka mond, hogy a csajok 99%-a csak egy jó nagy kéjbotra vágyik és nyugodtam mondjam meg nekik, mit szeretnék?

Legjobb válasz: Édes jó Istenem! Az apád egy jó nagy gyökér, remélem a fia képes lesz normális kapcsolatot kialakítani egy nôvel, mert neki ez tutira nem sikerült még életében!

Édes jó Istenem! Az apád egy jó nagy gyökér, remélem a fia képes lesz normális kapcsolatot kialakítani egy nôvel, mert neki ez tutira nem sikerült még életében!
?
Gyökér, vagy nem gyökér általában már iskolás éveimben is azokat láttam érvényesülni, akik ilyen tapló, bunkó "de megb**ználak a vécében" szövegekkel nyomultak a csajoknál. De az is lehet, hogy csak mert magasak, izmosak és jóképûek voltak és némelyik közülük még etnikum is. És olyan nõket megkaptak...
nem igaz a noknek csak a kulso es a penz szamit a fax csak ezutan kovetkezik mint szempont szal ha kicsi a pelo de loves vagy akor siman lesz nod az mondjuk tuti h csalni fog majd egy jobban kinezo nagy faxu csavoval. ezer ajanlom a prostikat ok leglabb nem hazudnak annyit mint az atlag nok es olcsobbak is ha ugy veszuk sokkal es joban meg is jacak h erdekled oket.
Hát én mindjárt sírok. Így is elég se**fej van a világon, és apád még ideológiát is gyárt az ilyen gyökereknek..
Mi terjed?
A kérdező hozzászólása: Az, hogy valami génmódosított emberi dns van benne, és erõsen rákkeltõ hatású lesz majd idõsebb korban.
Megpróbáltam rákeresni a neten ilyen szövegre, találtam is, de borzasztóan elrugaszkodott, tudománytalan, középiskolai biológiával megcáfolható állítások vannak benne. Nem azt mondom, hogy minden vakcina tökéletes, és soha nincs semmi mellékhatásuk, de kevés igazán komolyan vehetõ oltáskritikát olvastam, viszont annál több fogalmatlan butaságot.
A kérdező hozzászólása: Igazából már mindegy , mert már elég rég beoltottak ahhoz, hogy ezen aggódjak, csak ha igaz elég felháborító, amit csinálnak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!