Találatok a következő kifejezésre: Igaz az a szöke hajú nök (2 db)

Az igaz hogy a fekete hajú nők szexisebbek mint a szőkék? Férfiak ezt hogy látják?

pl sztem akár igaz is lehet mer voksán virág szexibb mint zimány linda

Legjobb válasz: barátom megõrül a festett fekete hajú nõkért, õ sem tudja miért,ez van.Ennek ellenére én barna vagyok,engem szeret,velem van.

barátom megõrül a festett fekete hajú nõkért, õ sem tudja miért, ez van.Ennek ellenére én barna vagyok, engem szeret, velem van.
Ízlések és pofonok. Kinek mi tetszik. Szerintem nincs ilyen, hogy szexibb meg nem szexibb. Max mostanában a szõkék feketére festik a hajukat és ezért a pasik azt választják mert az van.
Szerintem szexibbek. Hogy miért? Azért mert a sötét szín vadabb, mint a világos. A szõke az ártatlanságnak a jelképe, a sötétebb hajú lányok általában vadabbak. Itt a természetes hajszínre gondolok!!!!!!
Nagyon szubjektív dolog ez így, inkább ízlés kérdése. Nekem a fekete hullámos hajú nõk jönnek be leginkább. Vagyis ha az utcán szembejön velem egy ilyen nõ, akkor 100% megnézem. Ennek ellenére volt már szõke barátnõm is.
Nekem a vörös jön be. Amúgy õk kik? Valami megasztárok?
Hát szerintem a szõkék egy fokkal jobbak! De az arc szépsége a mérvadó inkább. Lehet az szõke, barna, vagy akár vörös. Ha nem szép az arca, esélye sincs nálam. És a fogak és az ápoltsága is nagyon fontos a számomra.Legyen szép és szabályos fogsora a nõnek. Mert aki arra nem ad az szerintem igénytelen. Feltalálták a foszabályzót is. És ha egy nõ igényes. Akkor foglalkozik ezekkel is.
Voksán egy undorító ribanc, már ne is haragudj :D Azokkal a felfújt mellekkel meg szájjal...... Hiába "jobb" a haja, Linda természetes teste és arca ezerszer szebb. De maradva a kérdésnél, szerintem a természetes sötétbarna a legszexibb. Tökéletes feketét csak festéssel lehet elérni, és nem szeretem a festett nõket. Szõkébõl meg annyi van, mint a kínaiak, sablon.
Hát sztem teljesen mind1 milyen színû legyen a haja csak az a lényeg, gogy jól álljon.Fazonra és színre egyaránt .
Ez tényleg ízlés kérdése, nekem a szöszik jönnek be (lehet h azért mert énis szõke hajú vok) eddig a barátnõim 90%-a szõke volt :)
A fekete haj általában az olyan nõket rejti, akik férfi nélkül is képesek megállni a lábukon, amolyan vezetõ alkatok, akik egy egész céget képesek elirányítani. Õk a "kemény" nõk, és ez sok férfinak bejön. Én is szeretem az ilyen nõket. Persze ez a leírás csak a természetes feketékre igaz.
A sötét haj valóban szexibb:)
A barnák tüzesebbek, szexibbek- a szõkék meg legtöbbször vagyy túl rib*ancosak, vagy jelentéktelen átlagosak. A feketék is gyönyörûek és a vörösek. Nekem a szõkék nem igazán jönnek be.
A szõkék azért szexisebbek szerintem!! :)
nekem a tejcsoki hajszin teccik barna bõrrel barna szemmel:) az írtó szexiiii:) :P nem a szõke...azt csúnyámnak találom.fekete az meg nem sok embernek áll jól..
nekem a szõkérõl a hûtlenség jut eszembe am elméletileg azért alakult ki a szõke haj hogy magára tudja vonni az õs asszony az õsember figyelmét de mivel már nincs rá szükség elméletileg szép lassan el fog tûnni és hogy férfiaknak miért lehet szõke haja azt mindenki megtudhatja 1 10-es biosz órán:)
Voksán Virág biztos hogy szebb mint Zimány mert az úgy viselkedik mint egy elhagyott bárány meg amúgy is Virág gyönyörû csaj meg hát felete haja is van!!

Igaz az hogy a szöke hajú nök jobbak az ágyban?

Legjobb válasz: Szerintem ez nem igaz. Egyáltalán nem függ a hajszíntõl, semmi köze nincs hozzá. Gondolom a legtöbb férfi szemében a szõke haj mutatósabb, vonzóbb, de ez nem azt jelenti, hogy bármennyire is jobbak lennének az ágyban.

Szerintem ez nem igaz. Egyáltalán nem függ a hajszíntõl, semmi köze nincs hozzá. Gondolom a legtöbb férfi szemében a szõke haj mutatósabb, vonzóbb, de ez nem azt jelenti, hogy bármennyire is jobbak lennének az ágyban.
Nem is igaz mert a lila hajú csajok a legjobbak! Hogy lehet ilyen baromságot kérdezni, attól jó mert van tapasztalata, meg szexuális intelligenciája.
hülység
Nem igaz.
tudjatok miert van a szokenok agya folott h: "AAAAAA" ??? Hogy ne felejtsek el mit kell mondani :P :D (se szokek se barnak ne vegyek zokon amit irtam. amugy hulyeseg a kerdes...nem a hajszin a fontos)
szerintem nem a hajszíntõl függ....
És ha átfesti a haját, akkor már nem lesz olyan jó az ágyban? Ki találta ki ezt a hülyeséget? Amúgy meg mostmár takrodjon a picsába az a fasz, aki minden választ lepontoz állandóan!
mannak megfigyelések az eredeti hajszínekkel és a szexuális minõséggel, de én úgy hallottam hogy a vörösek a legbujábbak az ágyban
baromsag :P
honnan veszed hasokkaldugsz és készítes feljegyzést fogsz egyezéseket találni a különbözõ hajszíneknél... mellesleg ez a csaj pontozásától is függg pl egy 5/5 ös csaj átlalában csk jól néz ki és kegyetlen GYP (kb az amõba és a semmi közöt áll agyilag) hát azok akiknek tényleg van egy "A" betû a plafonon és ha megkérdezed hogy aktív szexuális életedvan, akkor azt válaszolja hogy nem általában csak fexem de mondjuk ha eg 5/4 vagy 5/3 mas csajjal próbálkozol szal az átlagos csajszival aki nem prûd és laz nos az bármit megtesz neked.. ez fix....
ez mekkora baromság! :D... a szõkék 85%-a kb FESTETT , szóval az eredeti hajszinük más. de ez akkor is faszság nem ettöl függ.
Én szõke vagyok, és szar vagyok az ágyban, emiatt szüzekkel szeretek szexelni, õk az egyetlenek akik szerint jó vagyok.
hát ez k*rva vicces vicc volt...
a szõkés bocs nemláttam h van még több válasz XD
Ez egyértelmû...:DDD Szóval ha nem vagy elég jó, csak fesd be szõkére a hajad, és minden gondod megoldódik! :DDD Úristen... xD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!