Találatok a következő kifejezésre: Igaz az a mensi előtt (3 db)

Nem "megnõl" hanem MEGNÕ. És igen megnõ, de folyás ettõl függetlenül is lehet.
A kérdező hozzászólása: Mi az te még sosem hibáztál???? Nem kell kioktatni, észrevettem mikor beírtam. Amugy köszi
Igen. A nemi érés tipikus jelenségei, mint az emlõk növekedése, a zsírpárnák megjelenése stb. a tüszõhormon hatásával magyarázhatók. Ez a fokozott tüszõhormontermelõdés visszahat a hipofízisre is, és ennek hatására megnõ a sárgatest stimuláló (luteinizáló - LH) hormon termelõdése. Ennek hatására következik be a tüszõrepedés (ovuláció) a petesejt ekkor elindul vándorútjára, hogy találkozzon - vagy ne - a párjával, a férfi ivarsejtjeivel a spermiumokkal. A megrepedt tüszõ ágya, átalakul sárgatestté és az általa termelt sárgatest hormon (progeszteron) készíti fel a méh nyálkahártyáját a találkozott ivarsejtekbõl képzõdõ magzatkezdemény befogadására, vagy ha ez (a találkozás, termékenyülés, egyesülés, intim kontakt, terhesség) nem jön létre, akkor a méh nyálkahártyája vérzés közepette 2 hét múlva leválik. Ennek az eredménye a menstruáció (havi vérzés, havi baj, mensi).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)

Az igaz ha terhes vagyok, (és még mensi előtt), akkor a folyás megszűnik? Ez már utalhat terhességre?

Milyen a folyás ha terhesség gyanus valaki

Legjobb válasz: Én pont úgy hallottam,h fehér,krémes folyásnak kellene lenni ilyenkor,bár ez mindenkinél más.Ha vizes,az a mensi jele.

Én pont úgy hallottam, h fehér, krémes folyásnak kellene lenni ilyenkor, bár ez mindenkinél más.Ha vizes, az a mensi jele.
Szia, nekem van a terhességem legelejétõl szintelen folyásom.Szerintem nem szûnik meg terhesség alatt mert nekem az elsõ babámmal is volt végig.üdv 34 hetes kismama

Ha nem várt mensi előtt pár nappal elmúlik a mellfeszülés az nem sok jót jelent igaz? Terhesség esetén inkább erősödni szokott, ahogy tudom.

Legjobb válasz: Nekem a nemvárt körül megjelenõ mell érzékenység csak pár napig tartott. Kb 3-4 napig, utána megszûnt. Mégis terhes voltam. Utána a 4. hónapig semmi tünetem nem volt.

Nekem a nemvárt körül megjelenõ mell érzékenység csak pár napig tartott. Kb 3-4 napig, utána megszûnt. Mégis terhes voltam. Utána a 4. hónapig semmi tünetem nem volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!