Találatok a következő kifejezésre: Igaz az 35 (19 db)

Igaz az, hogy a Diane 35 nevében a 35-ös szám a korosztályra utal és ez ugyanúgy vonatkozik minden tabira, aminek a nevében szám van?

Legjobb válasz: Én lindynette 20-at szedek, ebbõl van lindynette 30 is. Nekem azt mondták,hogy a 30-ban magasabb a hormontartalom.

Én lindynette 20-at szedek, ebbõl van lindynette 30 is. Nekem azt mondták, hogy a 30-ban magasabb a hormontartalom.
Szerintem semmi köze a korosztályhoz ezeknek a számoknak! Mivel sok fiatal, 20 év alatti lány is szedi ezeket!
Nem hallottam még ilyenrõl, és nem látom realitását sem. Én 28 vagyok, és pco-ra szedtem a diane 35-öt már 7 éve. TAhát akkor nem 35 éves voltam.-) Amúgy ezt csak súlyos bõrproblémákra vagy pco-ra szokták írni, mert magas a hormontartalma. ha neked nincs ilyen gondod, kérj a dokitól másik, alacsonyabb hormontartalmu tabit.
a diane 35nek nagyon durva mellékhatásai vannak.. olvastam
Nem hiszem, hogy a korosztályra vonatkozna, a bnõm ezt szedi és 24 éves.
Én ezt szedtem több évig, és nem volt semmiféle mellékhatása. Legalábbis káros nem, csak pozitív (pattanás ellen, hajzsírosodás ellen). Egyéne válogatja. Bocs, hogy beleszóltam, merthogy a kérdésre a választ nem tudom...
Nem a korosztályra utal!Amúgy évekig szedtem, nem volt mellékhatása, de a barátnõmnek igen!Ez olyan fogamzásgátló amit csak a szakorvos írhat fel!Tehát a háziorvosoddal nem tudod feliratni!Nekem bevált!

Igaz az hogy 35 hetesen mar a baba nem mozog anyit mint elotte?

Legjobb válasz: Igaz.Mindennap kell valamilyen jelzést érzékelni,a babának már nincs akkora helye, de akkor is kell lennie valamiféle mocorgásnak,amit érez az ember.

Igaz.Mindennap kell valamilyen jelzést érzékelni, a babának már nincs akkora helye, de akkor is kell lennie valamiféle mocorgásnak, amit érez az ember.
Ezt mondják, de nálam pont fordítva van. Mondjuk az is lehet, hogy most minden mozzanatot érzek. Egy 38 hetes kismama
Szia En is igy tudom, h a vegen mar kevesebb a helye es kevesebbet is mozog, de ahogy irtak mar elottem is van akinel ez mas.Ne aggodj ha erzed mindennap akkor biztos nincsen semmi gond. Es kitartast neked mar nagyon kozel van, h a kezedbe fogasd a picikedet, En meg annyira messze vagyok tole sajnos. 9 hetes kismama
Hidd el, mintha csak tegnap lettem volna 9 hetes, és most meg már a 24en járok, és élvezem amikor a kislányom bukfenceket vet odabent.Gyorsan el fog telni! A kérdésre: Mások lesznek a mozgásai.Ugye legtöbbük ilyenkor fejel lefelé nézeget, és fejlõdik még egy hónapot.Mivel nem tud bukfencezni, így mások lesznek a mozgásai, máshogy érzed.Nem olyan intenzív belehullámzik a pocid fajták, hanem egyszercsak kidudorodik a pocid valahol, vagy érzed, hogy a bordáidat tapodja, de attól függetlenül minden nap kell érezni a mozgást.Jövõ héten mész UHra, ha nem érzed elég aktívnak a babát, akkor memlítsd meg a dokinak.

20-35 közti lányok, meleg srácok! Igaz az, hogy manapság mindenkinek a borotvált, sima testű-sima képű, már-már nőiesen ápolt "metroszexuális" pasik jönnek be?

Én ezt nem tudom és akarom elhinni! Nekem igenis az tetszik, ha egy férfi férfi. Ápolt, de nem kényeskedő, és van arc és egyéb szőrzete. És ettől még nem lesz tahó bunkó, csak férfi marad... Már csak én vagyok ilyen maradi?

Legjobb válasz: Kezdjük ott, hogy a szõrtelenítés nem jelent egyet az ápoltsággal! Ez csak egy divat, és nagyon jól jön a borotvagyártóknak... Nekem speciel tetszik ha borostás egy férfi.

Kezdjük ott, hogy a szõrtelenítés nem jelent egyet az ápoltsággal! Ez csak egy divat, és nagyon jól jön a borotvagyártóknak... Nekem speciel tetszik ha borostás egy férfi.
Nem teljesen igaz. Nekem a férfiak jönnek be. Tény ami tény. De az meg testalkattól függ, hisz bátyám nem is borotválja magát mégis a felsõteste szép kockás s nem szõrös, pedig 36éves de begerjedek rá. Az, hogy a mai fiatalok adnak magukra természetes dolog. 19/F
Nekem kifejezetten bejön ha valaki szõrös. :)
Nekem is az tetszik, ha egy pasi szõrös (a borosta és a mellkasszõr a gyengém). :)
nekem nem a nõiesen ápolt hanem az ápolt palik jönnek be...amihez igen, hozzátartozik szerintem h hogy itt-ott szõrtelenítsen, megcsinálja a haját ha kell, ne úgy induljon el ahogy felkelt..
A kérdező hozzászólása: Ebben egyetértünk, legyen ápolt - de férfias keretek között.

Igaz e az, hogy ha valaki 35 éves kor felett akar szülni -avagy 35. életévét a szülés előtt betölti-, akkor a veszélyeztetettségi kockázatok miatt Budapestre kell utaznia külön vizsgálatokra?

Azt hallottam, hogy 35 éves kor felett azt a n?t, aki teherbe esik, automatikusan elküldi n?gyógyásza/háziorvosa bizonyos vizsgálatokra, speciálisakra, amit csak és kizárólag Budapesten végeznek el! Érdekelne, mennyi ennek a valóságalapja.

Legjobb válasz: Annyi igaz, hogy 35 év felett nagyobb bizonyos genetikai betegségek kockázata. (Down kór stb.) Ezért az ajánlott (de nem kötelezõ) vizsgálatok között van az amniocentézis. (magzatvíz vétel)Ilyen vizsgálatot nem végeznek minden kórházban, de az nem igaz, hogy csak Budapesten van rá lehetõség.

Annyi igaz, hogy 35 év felett nagyobb bizonyos genetikai betegségek kockázata. (Down kór stb.) Ezért az ajánlott (de nem kötelezõ) vizsgálatok között van az amniocentézis. (magzatvíz vétel)Ilyen vizsgálatot nem végeznek minden kórházban, de az nem igaz, hogy csak Budapesten van rá lehetõség.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Akkor, ha jól értem, NEM igaz, hogy mindenképpen meg kell jelenni Budapesten. Ennyi elég, még egyszer, köszi!
NEM kell Pestre utazni, hacsak nincs valami olyan vizsgálat, amit az orvos akar-de ezek nem kötelezõ vizsgálatok!-, és csak ott csinálják.Én 35 évesen voltam ikerterhes, vidéken, és semmi ilyesmi nem volt.
ácsika... ha 35 felett szülsz, akkor valószínûleg javasolni fogják az amniocentézist, amit a keleti országrészben csak Debrecenben, Szegeden vagy Budapesten végeznek el. Én Szolnokon lakom és nekem is Budapestre kellett menni amnióra. Valamint sosem bíznék meg egy SZTK-s genetikai ultrahangban... itt Szolnokon 4 esetrõl tudok, amikor a 4D-s ultrahanggal nem állapították meg 3 esetben a Down kórt, 1 esetben pedig a nyitott gerincet. Szóval ha magadnak és a babádnak is jót akarsz, akkor valamelyik klinikára mész vizsgálatokat végeztetni... én Pl az Istenhegyi klinikán csináltattam meg pár vizsgálatot. Szóval elképzelhetõ igen, hogy olyan vizsgálatra küldenek, amit a lakhelyeden nem tudnak megcsináltatni.
Ácsika... Akkor sem KELL menni Pestre, ezt szögezzük le, illetve még pontosabban: nem KELL az amniocentézist megcsináltatni. Én csak tudom, mivel 38 vagyok, már 31 hetes kismama, nekem is ajánlották, hogy csináltassam meg, de nem kötelezõ. Nekem jó lett a 12. heti genetikai UH és a vérvétel eredménye, valamint 16 hetesen az AFP, ezért úgy döntöttem, nem szúratom meg magam, mert annak nagyobb a kockázata, hogy az amnio során valami gáz lesz, mint hogy jó eredmények mellett beteg legyen valakinek a babája.
Ja és még valami(az elõzõ vagyok): aDown kór kiszûrésére is a legjobb a 12.heti genetikai ultrahang, ami sima 2D -s, és azt nézik, van-e orrcsont, mert annak a hiánya már majdnem tuti Down-kór jel.
jaa én nem tudom, elvégre 37 múltam és most vároma máasodikat. Azt hogy te felelõtlen voltál és nem csináltattál amniót, a te bajod.
35. éves voltam a fiamnál, most 37. vagyok ismét terhes (37. hét). Szekszárdon lakom, nekem Pécsre kellett mennem genetikai uh-ra a korom miatt. Ott felajánlották a magzatvíz vételt, de a dokimmal egyetértésben nem kértem a kockázatai miatt ill. fõképpen, mert minden eredményem rendben volt. A mostani terhességemnél csináltattunk egy 1. trimeszteri kombinált tesztet, ami gyakorlatilag egy sima vérvétel volt. A vért Szekszárdon vették le, de Pestre küldték fel. Szerintem beszéld meg az orvosoddal mit ajánl. Nekem Pécsen azt mondták, hogy õk ugyanazt csinálják, mint Pesten, ezért nem kell külön felmenni és egy csomó pénzt fizetni! (Beutalóval mentem, tehát nem is kellett pluszban fizetnem, ha Pécsen csináltatom a kombinált tesztet, akkor nem kellett volna fizetnem érte, de a benzinköltség stb miatt az egészségkártyámra elszámoltuk inkább.)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Azért azt el kell mondanom, hogy férfi vagyok:) A feleségem aggódott ezek miatt, de semmi konkrétumot nem tudott mondani, ezért kérdeztem rá itt. Igen jó, hogy ennyien írtatok! Mindkét oldal képviselte magát (ellenzõk/pártolók), a feleségemnek elég jó dokija van -van szerencsém ismerni személyesen, mert mindig elkísérem, anno feleségem kért meg erre- szóval majd a doki megmondja úgyis. Azért jó tudni ezeket a dolgokat! Nagyon köszönöm még egyszer! Természetesen, ha ír még valaki el fogom olvasni. Üdv!

Valóban igaz, hogy akiknek 35 vagy annál hosszabb a ciklusuk, azoknak nincs peteérése, vagy problémás a peteérés?

Nekem tartósan, hosszabb ideje jön meg 35 nap után, átlagosan 36 naposak a ciklusaim.

Legjobb válasz: nemfeltétlen igaz. ha a ciklusod rendszeres, azaz minden hónapban 35-36 napra jön meg, akkor teljesen jól mûködsz. a lényeg h rendszeres legyen, és lehetõleg a 28-38 napból ne nagyon csússz ki.

nemfeltétlen igaz. ha a ciklusod rendszeres, azaz minden hónapban 35-36 napra jön meg, akkor teljesen jól mûködsz. a lényeg h rendszeres legyen, és lehetõleg a 28-38 napból ne nagyon csússz ki.

Az igaz ha lesz Transformicén 200 35 szint feletti barátom kapok 2000 sajtot?

mert hallotam valahol h vkinek sikerült igaz?

Legjobb válasz: Nem igaz. 2100 darab sajtot kapsz.

Nem igaz. 2100 darab sajtot kapsz.
Kisgyerekek fingatása.:D Nem nincs ilyen SEMMIÉRT NEM TUDSZ SAJTOT KAPNI CSAK /facebook ezért.
A kérdező hozzászólása: de már többen is mondták fogalmam sincs mindenki mást mond . _. ''

Általában mikor mennek nyugdíjba azok, akik a TEK-nél dolgoznak? Igaz, hogy a többség már 35 éves kora körül leszerel?

Legjobb válasz: A TEK kb. 4 éve létezik, nem hiszem, hogy olyan sokan nyugdíjba mentek volna még onnan, bár ki tudja.

A TEK kb. 4 éve létezik, nem hiszem, hogy olyan sokan nyugdíjba mentek volna még onnan, bár ki tudja.
Igen. Ez régen is így volt, hogy a bevetési egységeknél 1 év szolgálat 2 évnek számított. Képzelheted, hogy amikor csak 25 év volt a rendõrségi nyugdíjig, alig dolgoztak 10 évet
Aki tényleg terroristákkal küzd, vagy erre esélye van, attól nem sajnálom, a bõrét viszi a vásárra. De hány - nekem is van rokonom ilyen - talpas rendõr vagy irodai rendõrségi dolgozó el is elment nyugdíjba 40 évesen. Mikor ezt elkezdték feszegetni, meg elvenni tõlük, hogy fel voltak háborodva.
2014 végén akarnak ebbe újítani, bár azt nem tudom hogy a 60 éves tûzoltó vagy kommandós hogyan fog dolgozni.
Nem köteles 60 éves koráig ott dolgozni. Melyik az a munkahely ahol mikor aláírsz garantálják, hogy nyugdíjig ott lehetsz? Vagy Orbán magánhadserege igen?
Az 40-50-60 éves tûzoltó nyugodtan átmehet irodai munkára a terepmunka helyett, nem kellene nyugdíjbe menni.
Egy ismerõsön péntek délután 3-kor ment nyugdíjba. De hogy általában mikor szoktak, azt nem tudom.
A dupla, vagy másfeles szorzót minden szolgálati idõre számolták, nem csak a TEK-esekre. Mivel eltörölték a korengedményes nyugdíjba menetel lehetõségét (azaz nyugdíj csak a nyugdíjkorhatár elérésekor jár), nem hinném, hogy a TEK-esekre ez nem vonatkozna, azt hiszem csak az 57 éves kort elérõ engedményt kapták meg. Ja, és persze, el lehet menni irodai munkára, mi. Mert annyi irodistára szükség van. A rendõrségre sem tudták visszavenni egy ismerõsömet, amikor a szolgálati nyugdíj megrövidítése után vissza akart menni állományba. Azon kívül azt gondolom, hogy aki elment korengedményes nyugdíjba az egy törvény adta lehetõséggel élt, és valószínûleg nem õ alkotta a jogszabályt.

Szép napot.22 éves kismama vagyok, most 35 hetes, első kisbaba. Minden kérdés bennem van, igaz a védőnő is segít, de nagyon szeretnék tudni mindent. Pl hogy mik azok a kelengyék amikre szükségem van elsőre?

Legjobb válasz: Köszönöm szépen.Igen figyel az orvos,msot pl szöget kell almába tennem és azt megenni.Mert nem emelkedik sehogy sem.Emiatt lehet hogy császár elsz,pedig ugyan annyi vért veszítek ott is majdnem mint szülésnél,gondolom én.A Máv korházba fogok szûlni, a 6ik kerületben,és akkor rákérdek ott is hogy miket kell pontosan vinnem.Azt mondta a védõnõ is hogy kiirja receptre,akkor az elején azokat kell használnom.Feje alá is textil pelus kell majd ugye?Anyuék itt vannak segítenek amjd,meg párom is de mégis félek.Akkor a hason alvás ami ajnálott vagy az oldalán kitámasztva.Ezt nem tudtam,mert anyu mesélte hogy én háton voltam altatva.És már ahogy ahazvisszük egybõl kiságyba kell akkor altatni hogy szokja.A lélegeztetõ,ami a kisbabádnál volt,az jó ölelt,bekell szereznünk 1et.Cumit már ilyen picin is adhatunk neki?vagy nem lesz rá szüksége?

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.Igen figyel az orvos, msot pl szöget kell almába tennem és azt megenni.Mert nem emelkedik sehogy sem.Emiatt lehet hogy császár elsz, pedig ugyan annyi vért veszítek ott is majdnem mint szülésnél, gondolom én.A Máv korházba fogok szûlni, a 6ik kerületben, és akkor rákérdek ott is hogy miket kell pontosan vinnem.Azt mondta a védõnõ is hogy kiirja receptre, akkor az elején azokat kell használnom.Feje alá is textil pelus kell majd ugye?Anyuék itt vannak segítenek amjd, meg párom is de mégis félek.Akkor a hason alvás ami ajnálott vagy az oldalán kitámasztva.Ezt nem tudtam, mert anyu mesélte hogy én háton voltam altatva.És már ahogy ahazvisszük egybõl kiságyba kell akkor altatni hogy szokja.A lélegeztetõ, ami a kisbabádnál volt, az jó ölelt, bekell szereznünk 1et.Cumit már ilyen picin is adhatunk neki?vagy nem lesz rá szüksége?
Elsõ vagyok. A MÁV-ba szültem én is:-) Ott akkor azokat kell vinni, amiket írtam. Hú, ez a szöges alma elég érdekes. Egyél sóskát, spenótot, céklát, májat hátha segít az is. Bár régebben szültem, de ha van kérdésed a kórházzal kapcsolatban, kérdezzél és ha tudok válaszolok.
Az elsõ vagyok megint. A kórházba belenyomták a szájába a közös cumit, gondolom sírt és így egyszerûbb volt. Kislányom szerette, most két éves múlt, és alváshoz még kell Neki, meg a foga miatt is rágja. Az altatásba még most is megoszlanak a vélemények. Van aki azt mondja, háton kell, van aki azt, hogy hason. Nekem ezt mondták, így alszik el általában a mai napig is.
A kérdező hozzászólása: Nekem is, meg babának is..meg kórházba mit kell vinni.Tudom hogy pelus, meg krémek kellenek, fürdetõ, köldökre betadine, persze a védõnõ is segít, de örülnék minden válasznak, hozzászolásnak.Hogy van ez a hason altatás?Meg elég vérszegény avgyok meg vas hiányos, szedtem rá gyógyszert amit kiirtak de nem emelkedett..ez mennyire lesz majd baj szülésnél?
Szia! A kórházba pelenka és popsitörlõ kell vinni, ruhát, köldökápolót és popsikrémet adnak, de ez kórházanként eltér, erre kérdezz rá ott, ahol szülsz. Magadnak betétet vigyél, hálóinget, tisztálkodószereket. Amikor megszületik a kicsi, a gyerekorvos receptre kiír popsikrémet, fertõtlenítõt a köldökre, fürdetõt. Mindenképp vegyél: - legalább 20 db textilpelenkát, - bodykat (rövid-és hosszú ujjut) - zoknikat, kis sapkát, - esetleg kesztyût a kezére, hogy ne vakarja magát. Két éve szültem, nekem azt mondták a kórházba, hogy vagy hason, vagy oldalt altassam. Az elejétõl kezdve hason aludt a kislányom, de 13 hós koráig benn volt az ágyába légzésfigyelõ, nagyon hasznos. A vérképedre gondolom figyel az orvos, én szülés után lettem vérszegény, kb. 1 hónap alatt helyrejöttem, de azért ha lehet, meg kellene elõzni. Nem tudom, hogy konkrétan mire vagy még kiváncsi, kérdezz.
Uhh de durva, közös cumi? Akkor úgy érzem jól gondoltam hogy elviszek egy kis cumit neki, inkább azt adják a szájába. Bár én amúgyis baba mama szobában leszek, nem szívesen bízom másokra a picit. Amúgy 20éves és 34hetes vagyok, kelengyelistát kaptam a védõnõtõl, meg lesz ilyen felkészítõtanfolyam amin szintén segítenek, bár nyáron nem indul és kicsit félek hogy már nem tudok elmenni rá. Nekem nem lesz semmi segítségem de bízom az anyai ösztönökben :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok hasznos inmformációt.Közös cumi?az jó, akkor viszek én is magammal majd 1et.A Máv kórházban van ilyen felkészítõ tanfolyam szerûség, oda elmegyek majd párommal, mert neki is rengeteg kérdése van.Akkor nagyjából ezek a dolgok kellenek, és az altatásról is megoszlika vélemény, kicsit félek még:-) de remélem minden rendben lesz és az anyai ösztönben bízom én is.Gratulálok a 34 hetes anyukának, sok sikert kívánok:-) Válaszolva az elözõ kérdésre, igen a doki figyeli a vérképemet, és írt rá sok vasat meg vérsejt növelõt, de nem tudjuk nagyon nõvelni.Beszélt vérátömlesztésrõl, de remélem nem elsz rá szükség.Meg remélem nem gyengülök le nagyon szülés után, hogy tudjak már a babával foglalkozni.Remélem tejem is lesz bõven, melleim nagyon nem nõttek, meg még nincs elõtej, meg pecsételés, de azt mondták hogy nem mindig szokott jelentkezni.Gratulálok az anyukáknak és biztos lesz még kérdésem, vagy fog eszembe jutni, sõt lehet hogy majd a párom kérdéseit is felteszem itt.
Szia! A vasadra ami szerintem sokkal hasznosabb én extrém vashiányra Hipp Natalt ittam kifejezetten terheseknek és szoptatós mamáknak csinálták.Rá van írva h a napi 107% vas adagot tartalmazza a Dm-be Rossmann-ba lehet inkább kapni és gyógyszertárba 2 üveg van a dobozba és én 2400ért vettem kb természetes anyagok vannak csak benne semmi mesterséges..próbáld ki az íze sem rossz... Remélem tudtam segíteni Szia!
A kérdező hozzászólása: Szép napot Mindenkinek:) Köszönöm a segítséget, csütörtökön megszületett gyönyörûséges kislányom Zita Adrienn, 3500 grammal 58 cm-el:) Egészséges tökéletes kisbaba:) Már itthon vagyunk ismerkedünk, szokjuk a sírást, de áldott egy jó csöppség, sokat alszik, hason háton oldalt, szopizik ügyesen, csuklik nagyokat:) Nagyon mozgékony, egyik oldalról a másikra átfordítja a kis fejecskéjét, felhúzza, imádnivaló:) További sok siksert és szerencsét mindenkinek, és sok egészséget:)

Simple wheyt+super carb fastot használok edzés utánra, de amikor vettem az újabb adagot, az eladó (aki testépítő) azt mondta, hogy ez így nem jó, és hogy használjak inkább Volumass 35-öt.10 hónapja gyúrok, szerintetek igaza van?

Legjobb válasz: A VM35 is fehérje és szénhidrát. Én a külön protein és ch megoldást pártolom. Így könnyebb a kívánt összetételt meghatározni, akár napközben más-másképpen is.

A VM35 is fehérje és szénhidrát. Én a külön protein és ch megoldást pártolom. Így könnyebb a kívánt összetételt meghatározni, akár napközben más-másképpen is.
simple whey csakugyan egy fos de ha jobb proteint veszel helyette akkor úgy okés. a boltosnak meg valószínû több haszna van a volumasson azért mondta. inkább jobb proteint kellet volna neki ajánlania.
Nincs, mert jobb egy külön protein és edzés után ehhez tudsz tenni gyors szénhidrátot, olyan arányban, ahogy neked jó. Reggel pedig tisztán tudod tenni a proteint a zabpehelyhez, cukrok nélkül.
Azért mondta ezt mert a Volumass drágább. De a Te megoldásod jobb, mehet így tovább nyugodtan!!
Nos... több esélyes a felvetésed, mivel - tömegelsz - szálkásítasz ? A Whey + super carb = a Volumass 35-tel abban, hogy mind a két verzió tömegnövelõ. Csak az egyik esetben a proteinhez Te tudod a szénhidrátot a saját genetikád, edzés intenzitás, szilárd tápkieg tudatában összekeverni arányaiban megváltoztatni. Addíg a Volumass 35-nél kapsz egy standar, gyárilag összekevert, adott arányokkal rendelkezõ tömegnövelõt. Alap, standard tömegnövelõt tehát Te is össze tudsz állítani. - 30-45g protein - 1:1 vagy 1:2 arányban szénhidrát - 5-7g creatin értelemszerûen, saját adataid alapján berállítva. Tegyél hozzá akár + glutamin, BCAA, Omega, MCT, L-leucin, és még lehet sorolni és már is egy komplexebb, tömegnövelõt kevertél össze.
Super carb zacskós kiszereléshez amúgy adnak valami adagolót?

6db, 9 wattos, energiatak. Spotot szerelek fel 20 m2-es konyhába. A 9 W energiatakarékos 35 W normálnak felel meg a doboz szerint. Hallottam, h az energiatak. égők halványabban égnek, alig csinálnak fényt. Igaz ez? LEhet, h nem elég 6 lámpa?

Legjobb válasz: Nem, hacsak nem 200ft-os kínait veszel. Én dbját 1000-ért vettem, jóval világosabb, mint u.akkora fogyasztású körte. Kb 1 perc alatt éri el a normál fényerejét.

Nem, hacsak nem 200ft-os kínait veszel. Én dbját 1000-ért vettem, jóval világosabb, mint u.akkora fogyasztású körte. Kb 1 perc alatt éri el a normál fényerejét.
Ezzel a vásárral csak az eladó járt jól, nem te. Azt persze elfelejtik rá írni hogy a 9W az csak a fény energia, ami az elõ állításához kell az meg valahogy lemaradt róla, adj hozzá még kb 12W-ot.A normál izzónál meg a 35W az se több se kevesebb.Vegyél inkább halogén betétes izzót ott a 70W-os sugároz annyit mint a normál 100W-os izzó. Nem rongálja, irritálja a szemed, és teljesen jó a szín visszaadása. Villszer.
Nálunk szinte mindenfelé 11W-os energiatakarékos izzók vannak, ami kb. 55 W-nak felel meg, ha jól emlékszem. Látszatra nagyjából reális, a 60-as villanykörte sem ad több fényt.
Várj egy kicsit amíg bemelegednek. Nekünk 5w-os van kb 1-2 perc után már rendesen világít! Csak be kell melegednie

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!