Találatok a következő kifejezésre: Igaz az, vki (37 db)

Sztetek igaz az h ha vki önmegtartóztatásban él annak nagyobb lesz a varázsereje?

Sexuálissan értem... egy haverom monta aki naon ért az ienekhez... szal h ha vki nem sexel es nem veri ki akk idõvel megnõ a mágikus potenciálja sztetek ez igaz?

Legjobb válasz: Igaz hát.

Igaz hát.
A kérdező hozzászólása: És h lehet ki birni? :S
Butaság, a szexuális mágia hívei szerint pont fordítva van . Például állítólag a Vril Lányok is így töltötték fel magukban ezt az energiát :-)
Ha önmegtartóztatásban élsz, nem keletkezik szexuális energiád ami aztán "varázserõvé" alakulhat. Bedusztosodsz tõle érzelmileg. Sokkal inkább harmonikus és érzelem teljes szexuális életet kell élni. Egyébként a tantra is erre játszik...
Az írásod, kérdéseid alapján kábé 14-15 éves közötti lehetsz. Ebbõl valószínûsítem, hogy a haverod sem lehet sokkal több. Egy 15 éves körüli srác egyrészt valóban igen sokat érthet az ilyenekhez (bocs, ienekhez), másrészt egy 15 év körüli srác igen sokat tudhat a szexuális önmagtartóztatásról is. Amúgy mi ez a bu2is név? :D Jobbat nem találtál? Vagy ez amolyan utalás a szexuális identitásodra?
Ebben a konyvben megtalalod a valaszt, letoltheto a netrol is: Elisabeth Haich - A szexualis ero es joga
Az érintetten szûz papnõk a legerõsebb mágia használók.
Nem azon van a hangsúly, hogy ne érjen az ember nõhöz, hanem, hogy ne veszítsen magot. A tantra errõl szól, hogy sok szexuális energiát gyûjtesz és a pároddal együtt tudatosan felhasználjátok szex közben, úgy éltek meg orgazmust és magas szintekre juthat ezáltal az ember spirituálisan. De ebben az esetben nincs magömlés. Meg kell tanulni a magömlést és az orgazmust különválasztani, mert a magömléssel a szexuális energia is távozik a testbõl. Egyébként érdemes a dolgoknak utána járni és nem csak vaktában csinálni ezeket, mert veszélyes is lehet. A másik út az aszketikus út. Ha valaki nem él szexuális életet és az így felgyülemlett energiát, különbözõ módszerekkel (pl. jóga) átalakítja és felhasználja. Ha csak sok szexuális energia felgyülemlik, de nem használódik fel, akkor csak frusztrált lesz az ember. De a test magától is átalakítja, hogyha nagy koncentrációt igénylõ, terhelõ feladatot végez pl. az ember. Érdemes elolvasni Mantak Chia könyveit is a témában.
Szerintem neked az óvodában trágya volt a jeled.

Igaz az h vese ill petefeszekgyulladastol vki meddove valik? Ez igaz minden esetben?

Legjobb válasz: Nem, nem minden esetben, csak ha többször elõfordul és nincs megfelelõen kikezelve.

Nem, nem minden esetben, csak ha többször elõfordul és nincs megfelelõen kikezelve.
A kérdező hozzászólása: akkor az a duma, amikor vkinek a polobol kint a derka peldaul, h jajj majd ne sirj akkor ha nem lehet kesobb gyereked, hulyeseg?
Az esélye megvan rá, de nem törvényszerû.
Igaza van az elõttem szólóknak, hogy nem törvényszerû, de nagy valószínûséggel megtörténhet. Egyébként én totál hülyének tartom ezeket a lányokat, akik a hidegben pucér derékkal mászkálnak. Nem hülyeség õket rémisztgetni a meddõséggel, mert ez nem csak rémisztgetés. Azért, mert nem fog azonnal felfázni, attól még késõbb megtörténhet. Szerintem nagyon veszélyes. De logikusan, értelmesen is bele lehet gondolni, hogy milyen veszélyekkel jár ez a fajta öltözködés. De mindenki úgy játszik a saját egészségével, ahogy akar, csak késõbb ne sápitozzon, mikor valaki azt mondja neki, hogy én megmondtam.

Szeretnék információt megtudni arról, hogy tényleg igaz az, h ha vkinek nem volt még testi kapcsolata, akkor ő nem is szedhet fogamzásgátló tablettát!?

Legjobb válasz: én úgy tudom h nem igaz, mert fogamzásgátlót akkor is felírhatnak lányoknak ha pl vmi nincs rendben a lány hormonháztartásával, és ezt akarják helyreállítani. nekem van olyan ismerõsöm, akinek nincs barátja,és mégis szed

én úgy tudom h nem igaz, mert fogamzásgátlót akkor is felírhatnak lányoknak ha pl vmi nincs rendben a lány hormonháztartásával, és ezt akarják helyreállítani. nekem van olyan ismerõsöm, akinek nincs barátja, és mégis szed
Akinek nem él (folyamatos)nemi életet, illetve még szûz annak minek a fog.gátló?!AZt nem tudom hogy egyépként sem lehet e de az hogy felesleges az tuti.
Ez nem igaz. én pl. egy évig szedtem, anélkül, h szex lett volna (még szûz is voltam). Azért írták fel, mert pattanásos volt a bõröm. Az egyik barátnõmnek pedig már 15évesen felírták, mert volt vmi nõgyógyászati gondja. Tehát simán lehet szedni. (nyilván van vmi minimum korhatár)
Én is kaptam, szüzen! Elmondtam a dokinak, hogy készülünk a szexre a barátommal, de szeretnénk biztonságosan csinálni! Felírta, beszedtem és másfél hónap múlva már "okkal" szedtem :) M
Én is szedek fogamzásgátlót, pedig szûz vagyok. Én menstruációs problémákra kaptam.
Nem igaz. Hormonális, menstruációs problémákra is felírják. De vannak kritériumok, amiknek meg kell felelni, hogy felírhassa a doki.

Ez igaz? Ha vkinek meg van a jogsi, 1 évig kötelező kiraknia az N betűt?

Legjobb válasz: Én nem raktam, mivel nem kellett.

Én nem raktam, mivel nem kellett.
Az a válasz valamelyik másik országra vonatkozott, nem Mo.-ra. Itt nem kell kitenni semmilyen jelzést. Különben is, ha valaki tesz ki, akkor is T betût, és nem N-t.
Nekem 15éve van jogsim és nem volt kitéve a T még az elsõ évben sem. A rendõr se szolt érte soha, peddig az elsõ évembem igazoltattak vagy 15xör biztos. Kétlem hogy manapság kötelezõ lenne.

Igaz az, hogy minél gyakrabban mos vki hajat (főként nőkre gondolok) annál jobban zsírosodik? Milyen gyakran érdemes hajat mosni, hány naponta?

Pl én 3 naponta szoktam hajat mosni..

Legjobb válasz: Háromnaponta az tökéletes. A heti 2 hajmosás az ajánlott. Ennél sûrûbb hajmosás azért nem ajánlott mert lemosod a hajadról azt a réteget ami meggátolja hogy zsírosodjon, és így mégjobban zsírosodik, mégtöbbször kell hajat mosni, magyarul ez egy ördögi kör. Meg persze ki is szárítja a sok sampon.

Háromnaponta az tökéletes. A heti 2 hajmosás az ajánlott. Ennél sûrûbb hajmosás azért nem ajánlott mert lemosod a hajadról azt a réteget ami meggátolja hogy zsírosodjon, és így mégjobban zsírosodik, mégtöbbször kell hajat mosni, magyarul ez egy ördögi kör. Meg persze ki is szárítja a sok sampon.
-nem
nekem semmiképp sem. 20F
nagyon mesteri kell legyen de igen
krvára nem....felõlem lehet vörös diplomája is nyalásból akkor is unnám és alig várnám, hogy betegye végre... 20/L
szerintem a kettõt nem lehet összehasonlítani.hiszen az egyik hüvelyi orgazmushoz vezet, a másik csiklóorgazmushoz, szóval mindkettõ jó, de más::D
Sajnos el kell keserítselek, nem attól mert jól nyalsz a kis farok még mindig szakítóok.
dehogy ér fel 1 igazi d.gással!!!!
én viszont imádom!!!órásiáiakat szoktam tõle élvezni, maga a dugás meg hááát közel vagyunk, érzelem balabla, de semmi kielégülést nem okoz...

Az igaz, ha vkinek hátrahajló méhe van (csak enyhén), akkor együttlét után hasra kell feküdni, hogy ez segítse a megtermékenyülést?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is hátrahajló (volt a terhesség elõtt). Én azt hallottam, hogy gyertya állásban kell lenni egy ideig és akkor könnyebben odatalálnak:D Nekem bejött. 38+2 hetes

Szia! Nekem is hátrahajló (volt a terhesség elõtt). Én azt hallottam, hogy gyertya állásban kell lenni egy ideig és akkor könnyebben odatalálnak:D Nekem bejött. 38+2 hetes
Nekem 2 doki is azt mondta, hogy az van. 3 terhességem volt, mind elsõre sikerült, soha nem gyertyáztam és nem feküdtem hason.
Nekem is az van. A doki szerint kb 10% az esélye, hogy normális úton teherbe essek. A kisfiam minden próbálkozás nélkül, védekezés nélkül sikerült be. Édesanyámnak szintén hátrahajló méhe van, én is "besikerült" baba vagyok. Nagymamámnál szintúgy... Szerintem nem igaz.

Igaz az, hogyha vki terhes és belefekszik egy kád forró vízbe amiben mustármag van, akkor elvetél?

úgy hallottam így csinálták régebben a fiatal lányok...vagy ez csak vmi legenda?

Legjobb válasz: BUTASÁG!!Semmi bajod nem lesz a mustármagtól, csak kisimítja a bõröd.

BUTASÁG!!Semmi bajod nem lesz a mustármagtól, csak kisimítja a bõröd.
szerintem itt a forro viz lehet inkabb a gaz, nem a mustarmag. De annak idejen a lanyok annyi mindent csinaltak ha teherbe estek, hogy elveteljenek, hogy nem tudni melyik hatott, pl magasrol leugralni, ne adj isten kototuvel megprobalni felnyulni a mehbe... a forro viz mehosszehuzodast okozhat igy a fiatal magzat kilokodhet.
Kinin-nel is hajtottak el régen nem kívánt terhességet. De ezek a dolgok csak kis terhességnél hatásosak.
A kérdező hozzászólása: mi az a Kinin?
egy természetes kristályos alkaloid, melynek lázcsillapító, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentõ hatásai vannak. Íze nagyon keserû. De ne alkalmazd!!!! terhes vagy?
A kérdező hozzászólása: nem vagyok az:) csak kíváncsi voltam:)
Kinin a tonikba is van! Egyébként a kérdésedre NEM a válsz!

Olvasta vki Dallos Sándor könyveit: A nap szerelmese és az Aranyecset ciműt? Ez Munkácsi életrajza, érdekelne, h ez kitalált sztori v igaz?

Legjobb válasz: Én olvastam mindkettõt,és én is elgondolkodtam rajta,hogy tényleg igazak-e azok,amiket leírt az író,de szerintem csak részben lehetnek igazak,mivel mindent nem tudhatott Munkácsyról Dallos Sándor,már azért sem,mert kicsit késõbb élt.Biztos utánajárt dolgoknak(feljegyzések,dokumentumok,beszámolók, stb),Munkácsyval kapcsolatban,de mindezt olyan formába kellett önteni ami érdekes és olvasmányos,ezért némileg kiszínezte,és adott hozzá olyan dolgokat,amiket el tudott képzelni Munkácsyval kapcsolatban az író.

Én olvastam mindkettõt, és én is elgondolkodtam rajta, hogy tényleg igazak-e azok, amiket leírt az író, de szerintem csak részben lehetnek igazak, mivel mindent nem tudhatott Munkácsyról Dallos Sándor, már azért sem, mert kicsit késõbb élt.Biztos utánajárt dolgoknak(feljegyzések, dokumentumok, beszámolók, stb), Munkácsyval kapcsolatban, de mindezt olyan formába kellett önteni ami érdekes és olvasmányos, ezért némileg kiszínezte, és adott hozzá olyan dolgokat, amiket el tudott képzelni Munkácsyval kapcsolatban az író.
Olvastam mindkettot, szerintem igaz. Valahol olvastam, (Gyulan, Bekescsaban) hogy hiteles eletrajzi tortenet.
Mindkettõt olvastam - hiteles életrajzi adatokon alapuló történet (no nyilván nem a konkrét beszélgetések), de nem Munkácsié, hanem Munkácsyé ;)
A kérdező hozzászólása: oh igaz tényleg Munkácsy :)

Nekem vki azt tanította ha van egy pár (fiú és lány) és már jegyben járnak (vagy komoly a kapcsolatuk, akkor az csak rosszat jelent hogyha a a párod mások előtt (pl. anyucija) nemad igazat neked, és ezzel felhivja "anyukát egy keringőre" Vagy?

Legjobb válasz: Elöször is azt kellene eldönteni(FONTOS), hogy kinek van iagaza: neked vagy az anyukának. Ha lehet, hogy neki, akkor nem gond, hogy a fia egyetért vele, de ha MINDIG az anyukának ad igazat, akkor már lehet probléma. (Ugyanolyan rossz, ha elfogultan neked ad igazat, minta az anyukával szemben elfogult. Az az optimaális, ha mindkettötökkel szemben tárgyilagosan tud dönteni)

Elöször is azt kellene eldönteni(FONTOS), hogy kinek van iagaza: neked vagy az anyukának. Ha lehet, hogy neki, akkor nem gond, hogy a fia egyetért vele, de ha MINDIG az anyukának ad igazat, akkor már lehet probléma. (Ugyanolyan rossz, ha elfogultan neked ad igazat, minta az anyukával szemben elfogult. Az az optimaális, ha mindkettötökkel szemben tárgyilagosan tud dönteni)
Szerintem is helyzetfüggõ a dolog. Ha kényes dologról van szó, ami pl. nyilvánvalóan heves vitát vált ki anyós és veje/menye között, akkor tényleg nem szép a részérõl. Meg kellene gondolnia, hiszen ha egymásnak ugranak, akkor többet veszít vele, mint nyer. Ellenben, ha apróság, akkor szerintem nincs jelentõsége. Én magam is jókat vitázok anyósommal, egy rakás dologban nem értünk egyet. Sokszor órákon keresztül sorakoztatjuk az érveinket. De természetesen ezalatt mindvégig tiszteljük egymást, és még jól is esik, mert mindketten szeretünk vitázni.:)
szia! eE a dolog önmagában véve nem rossz, de nem is jó. Ha nagyon "tudományos" akarok lenni, akkor azt írom, hogy még nem történt meg a "leválás"; magyarán még mások és párja közti ingatag területen nem tud csak a párja mellett dönteni.Persze itt azt is lehet nézni, hogy mi volt az, amiért pl. az anyjának adott igazat ; de a tapasztalat azt mutatja, hogy ezek nem eget rengetõ dilemmák. Ha nem sérti meg az ember a másik anyját vagy nem fujjog rá, vagy ilyesmi , akkor bizony még nem elég határozottan áll ki a párja mellett. Ez ilyenkor nem túl jó, mert késõbb ebbõl jönnek majd azok a dolgok, hogy (ált. a mama pici fia) elkezd õrlõdni a társa meg az anyja között.
Szerintem szituációtól függ. Nem kötelezõ mindenben egyeznetek és ez fõleg nem jelenti azt, hogy az anyós-jelölt fel van kérve keringõre. Régen rossz lenne, ha az emberek mindig mindenben egy véleményen lennének! Ha normális az anyósod és szerinte Neked van igazad, akkor még ki is fog állni melletted, nem pedig kihasználni a dolgot. Minden jót!
Ha jól értem, nem a leendõ anyós nem adott neked igazat, hanem a párod. Ha így van, akkor beszéld meg vele, mert késõbb rosszabb lehet.Esetleg, ha az anyósjelölttel normális a viszonyod, a párod elõtt megkérdezheted tõle, hogy szerinte a fia helyesen viselkedik-e ?
Lehet benne valami....De azért tisztázni kellene kinek van igaza, ill.lehet, hogy csak más véleményen van mint a párja "anyucija".
Hát igen, úgy volna jó, ha mások elõtt kiáll érted, és max. négyszemközt elmondja, hogy nem pont az volt a véleménye, csak nem akart lejáratni. De az anyukája mégiscsak az anyukája, ez nehéz ügy, nem rázhatja le valaki az anyját, mint kutya a vizet, csak azért, mert lett egy párja.... szerintem. Az ember normális esetben nagyon szereti az édesanyját, és ha közted meg anyósod között vita van, az a párodnak nagyon rossz lehet.
Én úgy gondolom, hogy az igazat kell mondania. A mellett álljon ki, akinek igaza van. Akinek ez felhívás - az meg is érdemli. De akkor hiába is "hívja fel" - hiszen legközelebb, ha ki akarja ezt használni, akkor meg leinti (hiszen akkor nem lesz igaza).
Szerintem pedig mások (barátok) elõtt sem kell vakon kiállni mellettem a férjemnek és fordítva, ha nem nekem van igazam. Mi soha nem "vakon" állunk ki egymásért, hanem az igazság mellett. És ha nem értünk egyet sem baj. Egyébként meg ha összeveszek az anyósommal (jóban vagyunk így ez ritka, de megesik) akkor sem a férjemhez "menekülök", hanem megvédem a magam igazát.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!