Találatok a következő kifejezésre: Igaz az, valakinek (901 db)

Van igazság szerintetek abban hogy az életben csak 1x lehet igazán boldog valakivel az ember? . Hogy az embernek csak 1x adódhat olyan lehetőség hogy igazán boldog lehessen valakivel?

mit gondoltok err?l..

Legjobb válasz: hát van benne valami,29 vagyok,rengeteg lánnyal randiztam és csak 2 olyan volt akivel igazán boldog voltam

hát van benne valami, 29 vagyok, rengeteg lánnyal randiztam és csak 2 olyan volt akivel igazán boldog voltam
Szerintem nincs:)
tehát máris nem csak egyszer adódott lehetõség:P Amúgy nincs olyan hogy egyetlen egyszer. ha ez az egyetlenegy elmúlik, fáj rendesen, de ha túljutsz rajta, akkor meglátod, hogy kár volt ezen aggódni. ha megérdemled a boldogságot (értsd úgy h nem vagy görény, nem használod ki a másikat ilyesmi) akkor meg is kapod.
A kapcsolatoknak meg az ember életének is különbözõ fázisai vannak, tehát ami most boldoggá tesz nem biztos hogy 20 év múlva is az teszi majd tökéletessé a kapcsolatodat, és 20 év múlva tuti nem fogsz úgy gondolni rá mint most. A másik, hogy nagyon ritka a tökéletes partner. Minden kapcsolatért meg kell küzdeni, minden kapcsolatban vannak szépségek és olyan dolgok, amiken javítani lehet. Lehetsz többször is igazán boldog, de azért meg kell dolgozni. De ha most csalódtál, és azt a dolgot keresed majd minden további partneredben, ami most tökéletes (volt), akkor nem lesz következõ alkalom...
A kérdező hozzászólása: A gond csak az hogy 22 éves vagyok...és 18 voltam mikor igazán boldog voltam de aztán vége lett..Azóta voltak kapcsolataim de nem voltam igazán boldog egyikben sem..Tettem érte hogy az legyek de csak megbántottak...Jelenleg 1 éve hogy nincs senkim és keresem a nekem megfelelõt...de nem sikerül...Kezdem feladni a dolgokat...pedig nagyon rossz egyedül..
A kérdező hozzászólása: Nem a hibákat keresem a kapcsolatokban, tettem érte hogy mindketten igazán boldogok legyünk de ha olyat fogsz ki aki nem foglalkozik veled, csak az elején teszi a szépet és a jót, 1-2 hónap múlva meg olyan már a kapcsolat mint egy börtön...Nem tudsz mit tenni mint szakítani...Nem a tökéletes férfit keresem mert nincs olyan...Ezzel tisztában vagyok, de számomra attól még lehet tökéletes...Persze minden kapcsolatban vannak gondok, veszekedések...Az a fontos hogy van e értelme küzdeni azért a szerelemért vagy sem.
Nem csak egyszer, de nagyon ritkán jön ilyen személy az ember életébe, az is biztos. Nekem idáig 1 ilyen volt közel a 30-hoz. Már régen szétmentünk, sõt õ hagyott ott, de a mai napig belesajdul a szívem, ha visszaemlékszem, mennyire boldog voltam akkoriban, vele.
Nem csak egyszer, de nem is túl sokszor. És szerintem az a normális ha a kapcsolatok között évek telnek el. Nincs olyan hogy szünet nélkül, futószalagban találkozol 4-5 emberrel és egymás után mind egyformn boldoggá teszk.
Igen, ez így van ahogy az utolsó mondja. ha volt egy hatalmas nagy szerelmed, nem túl valószínû, hogy akár 2 éven belül is felbukkan az életedbe a következõ sorsfordító jelentõségû. Én is másfél éve várok már erre:(

Igaz az hogy, ha valakit igazan szerettel nagyon nehezen tudod elfelejteni?

Legjobb válasz: persze h igaz. pont ez a lényege, ha valaki sokat jelentett, akkor most is érzed a hiányát --> nehéz a felejtés. de nem lehetetlen csak k sok idõ kell hozzá

persze h igaz. pont ez a lényege, ha valaki sokat jelentett, akkor most is érzed a hiányát --> nehéz a felejtés. de nem lehetetlen csak k sok idõ kell hozzá
Igaz, és van olyan, akit soha nem fogsz tudni kiverni a fejedbõl. Velem ez van már 3 éve. Nem lesz soha az enyém, nem is volt, de nagyon mély nyomokat hagyott bennem, ezért nem felejtem el. L, 18
Pfúú ez nagyon is igaz és irtó rossz érzés... A barátnõmmel akkor még nem voltunk eggyütt csak már több volt mint barátság mikor jött "haverom" és lecsapta a kezemrõl... nem tudtam mit csináljak:S De kb 5nap mulva szakítottak mert a fiú bunkó volt és csak b*szni akart:S:S és rá 1 hónapra össze jöttünk:) és nagyon szeretjük egymást... nem tudom mittennék ha elhagyna..
Igen.
Hát persze, h van benne igazság, nehéz betölteni az ûrt, ami vk után lett, de ez attól is függ, h mien gyorsan, mekkora erõvel tör rád a következõ szerelem sztem.
Persze. Úgy vettem észre, hogy a barátom még mindig fájdalmasan gondol vissza az exére, pedig már 3 éve.... Na ez szörnyû érzést jelent számomra... Viszont bennem is mély nyomokat hagyott a gyrmekkori szerelmem. Már 7 éve, hogy vége lett, mégis tudjuk, hogy örök emlék, amit néha úgy érzek több, mint emlék. Szóval jó kis páros vagyunk mi a barátommal.:)
Igaz! Én is nehezen tudtam elfelejteni a szeptemberi barátnõmet, hiába volt utána sok más lány. De most sikerült, mert megismertem egy csodálatos lányt=)
nem nagyon nehezen hanem SOHA! Mert: "Elfelejteni olyasvalakit akit szeretünk olyan, mint emlékezni valakire, akit sose ismertünk." és ez egy nagy igazság. gondolj csak bele...

Mennyire igaz az hogy minden fejben dol el? Marmint az lehetseges hogy ha valamire nagyon koncentralunk es nagyon szertnenk akkor az 'valora' valik?

Legjobb válasz: Az nagyrészt igaz, hogy minden fejben dõl el. Ennek viszont semmi köze a materializáláshoz, a telekinézishez meg a többi fantáziaszüleményhez. Tehát egyrészt nem, nem lehetséges, másrészt semmi köze a kettõnek egymáshoz.

Az nagyrészt igaz, hogy minden fejben dõl el. Ennek viszont semmi köze a materializáláshoz, a telekinézishez meg a többi fantáziaszüleményhez. Tehát egyrészt nem, nem lehetséges, másrészt semmi köze a kettõnek egymáshoz.
Amit írtál, két külön dolog. A reakcióid nagy része a fejben dõl el. Az is, hogy lesz-e orgazmusod, pl. Kevésbé függ attól, hogy mit csinálnak éppen veled. Az viszont, hogy a világ hogyan mûködik körülötted - nem a fejedben dõl el. Erre bizony törvények vannak, csak nem a vonzás törvénye.
"Van egy olyan dolog, hogy bevonzás törvénye. Az a lényege, hogyha valamire nagyon sokszor pozitívan gondolsz, az teljesülni fog." Ez baromság... miért nem hallottam eddig, hogy ilyen vonzás-törvényemániás nyert volna az ötöslottón? Vagy valójában nem is akarnak gazdagok lenni, jó nekik a szoba-konyha kõbányakispesten a havanna lakótelepen? :-D
Van egy olyan dolog, hogy bevonzás törvénye. Az a lényege, hogyha valamire nagyon sokszor pozitívan gondolsz, az teljesülni fog. Van is könyv, film errõl. Egyébként ez akkora hülyeség, hogy hihetetlen. Gyerekkorom óta arról álmodtam, hogy madárként repüljek. Mondhatni fejben vingsuit-oztam (persze akkor még nem volt ilyen) és a mai napig nem vált valóra, pedig tettem is érte. A könyvben pedig annyi van, hogy pozitívan kell sokszor gondolni rá... Ennek egész más a lényege. Azt jelenti, hogy nem ész nélkül mész elõre. Például én MTB downhillnél elõször lassacskán lecsattogok a pályán, aztán a menet elõtt fejben lemegyek versenytempóban. Ilyet láthatsz például a mûrepülõ pilótáknál is, alkalmanként kézzel modellezve a repülõ útját. Ezzel mondhatni beprogramozza az agyát és ha arra kerül a sor, pontosabban hajtja végre az adott mozdulatsort. Szerintem ezt jelenti.
Ezt szerintem inkább úgy kell értelmezni, hogy ha valamire nagyon koncentrálsz az áthatja minden tettedet és gondolatodat, ettõl fogva elõbb-utóbb eljutsz a kívánt dologhoz. Se több, se kevesebb ennél.
Off A másodikat lepontoztátok, mert írta, hogy van egy olyan dolog, hogy a bevonzás törvénye. De ha tovább olvassátok, akkor láthatjátok, hogy õ sem hisz benne. Ezért nem kellett volna lepontozni.
Miért lett lepontozva? Mert nem a kérdésre válaszolt, szerintem. Ez olyan, mintha én elkezdenék regélni itt arról, hogy létezik egy olyan, hogy a Föld egy sárkánytojás volt, amit egy földöntúli hatalommal bíró sárkány tojt, és amikor felrepedt e tojás héja, a héjakból alakultak ki a tektonikus kõzetlemezek, a tojássárgája pedig a bolygó magja, a tojásra került bacikból meg kifejlõdött rajta az élet. Aztán hozzáteszem, hogy ez szerintem hülyeség, én nem hiszek benne. Ez akkor most értékelhetõ válasz szerinted? :)
"...valamire nagyon koncentralunk es nagyon szertnenk akkor az 'valora' valik?" Ez pontosan a bevonzás törvénye akar lenni. Vagy én értelmezem rosszul? Esetveg nem jól tanultam meg a szavak jelentését? Nah mindegy. Köszönöm annak, aki a védelmemre kelt, de nyugi, nem érdekelnek a pontjaim, százalékom. Azért járok ide, hogy válaszaimmal segítsek másoknak. Van akinek nem tetszik a válasz, az lepontoz. Ez van, nem vagyunk egyformák. :)


Miért van az, hogy ha nincs tétje a dolognak, akkor ezerrel tudok flörtölni, de onnantól, hogy igazán bejön valaki, egyszerűen nem tudom, hogy mit csináljak?

Pedig nem vagyok tini...

Legjobb válasz: Mert szórakozni könnyû,ha nincs tétje,csak a saját szórakoztatásod a lényeg,akkor el tudod magad engedni.Amikor valaki igazán kellene,akkor az ember kicsit feszült,ideges lesz.Talán mert van kémia is :-) Ez a dolgok rendje!

Mert szórakozni könnyû, ha nincs tétje, csak a saját szórakoztatásod a lényeg, akkor el tudod magad engedni.Amikor valaki igazán kellene, akkor az ember kicsit feszült, ideges lesz.Talán mert van kémia is :-) Ez a dolgok rendje!
A kérdező hozzászólása: És mit lehetne ellene tenni?! :)
Pontosan azért, mert van tétje, így a nyomás okozza a gátlásokat. Hogy mit lehet tenni? Szokni kell a nyomást, hozzá kell szokni a vereség és a veszteség gondolatához, meg kell tanulni együtt élni ezekkel.
A kérdező hozzászólása: Veszítenivalóm igazából nincs... ezt felfogtam. Egyedül attól tartok, hogy "elriasztanám" az illetõt azzal, ha túl "rámenõs" vagyok.
"Egyedül attól tartok, hogy "elriasztanám" az illetõt azzal, ha túl "rámenõs" vagyok." Ez a veszítenivalód, pontosan.

Kate Taylor: Az igazi orgazmus Valaki olvasta már? Milyen?

Legjobb válasz: http://ninettabooks.blogspot.hu/2010/03/kate-taylor-az-igazi.. Ez egy jó leírás róla, és tényleg jellemzi

http://ninettabooks.blogspot.hu/2010/03/kate-taylor-az-igazi.. Ez egy jó leírás róla, és tényleg jellemzi
Olyan mint én.
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor nem egy nagy durranás, van benne pár jó 5let, de nincs sok haszna megvenni...

Honnét tudom, ki az igazán rendes, valóban nem szélhámos vallásos ember?

Sok vallásos, Bibliát bújó embertársam akadt az életben, akikr?l kés?bb kiderült, hogy rettenetesen hazug, álszent jellem?, valamelyik pénzéhes, a másik lop... Mindemellett templomba járnak, és terjesztik a jó igét, esténként a saját szememmel láttam milyen buzgón olvassák a Bibliát, és szigorúan templomba járnak. Mire jó ez? Én nem vagyok hív? ember, de egészséges jellem?nek gondolom magam.Mint egy normális átlagos ember. Valahányszor összeakadok az életben egy vallásos emberrel, kiderül róla, hogy "sáros". Én érdekesnek tartom a vallás világát, de sajnos nem tudom mennyire higyjek, amikor például a saját falunk papja a kántorn?vel kever...

Legjobb válasz: Megértem a dilemmád. Én is sokáig a tökéletes keresztényektõl tettem függõvé a saját hitemet. Egy dac volt bennem, hogy ha ilyenek a keresztények, akkor Isten is ilyen??? Miért engedi meg stb. Azóta rájöttem, hogy nekem az Istennel való kapcsolatomat nem határozhatják meg más emberek élete, viselkedése. 2. az ember nem tökéletes, csak Isten. Igazából Isten ezeknek az embereknek is ad minden nap kegyelmet, hogy elhagyják a bûnös életüket. 3. Keményen számon lesznek kérve legfõképp a keresztények, hogy milyen életet éltek, hogyan képviselték Istent a világban. 5. Nagyon fontos, hogy meg tudd különböztetni a vallásosságot (ami képmutató) azoktól, akik tényleg megtértek a bûneikbõl, és letették az életüket Istennek. A Bibliát olvasd, és ne emberekre nézz, mert lehet olyan is, hogy csak egy igaz van körülötted, mert annyira gonosz világot élünk. (reméljük még itt nem tartunk persze!) De a Bibliában sokszor vannak leírva különbségek, pl hogy sok a konkoly a búza között, vagy hogy nem minden szûznek van olaj a lámpásban akik várják a võlegényt. Mindenkinek egyéni felelõssége hogy tiszta életet éljen, mert amikor majd ott állunk az ítéletkor Isten elõtt (akár hitetlenként, akár képmutató hívõként, akár tiszta életû hívõként) nem azt fogják kérdezni hogy mit csináltak az ismerõseid, hanem hogy te mit csináltál. Egyébként meg tényleg jól írta az elõzõ hozzászóló, hogy gyümölcseirõl ismerszik meg a fa. Ha a kántornõvel kavar a pap, 1000-rel lépnék le abból a templomból, és keresnék olyan keresztény közösséget. ahol ilyen mértékû bûn nincs a gyülekezetben. Ja, és nem árt az sem, ha hirdetik a megtérést, és azt be is mutatják ezt.

Megértem a dilemmád. Én is sokáig a tökéletes keresztényektõl tettem függõvé a saját hitemet. Egy dac volt bennem, hogy ha ilyenek a keresztények, akkor Isten is ilyen??? Miért engedi meg stb. Azóta rájöttem, hogy nekem az Istennel való kapcsolatomat nem határozhatják meg más emberek élete, viselkedése. 2. az ember nem tökéletes, csak Isten. Igazából Isten ezeknek az embereknek is ad minden nap kegyelmet, hogy elhagyják a bûnös életüket. 3. Keményen számon lesznek kérve legfõképp a keresztények, hogy milyen életet éltek, hogyan képviselték Istent a világban. 5. Nagyon fontos, hogy meg tudd különböztetni a vallásosságot (ami képmutató) azoktól, akik tényleg megtértek a bûneikbõl, és letették az életüket Istennek. A Bibliát olvasd, és ne emberekre nézz, mert lehet olyan is, hogy csak egy igaz van körülötted, mert annyira gonosz világot élünk. (reméljük még itt nem tartunk persze!) De a Bibliában sokszor vannak leírva különbségek, pl hogy sok a konkoly a búza között, vagy hogy nem minden szûznek van olaj a lámpásban akik várják a võlegényt. Mindenkinek egyéni felelõssége hogy tiszta életet éljen, mert amikor majd ott állunk az ítéletkor Isten elõtt (akár hitetlenként, akár képmutató hívõként, akár tiszta életû hívõként) nem azt fogják kérdezni hogy mit csináltak az ismerõseid, hanem hogy te mit csináltál. Egyébként meg tényleg jól írta az elõzõ hozzászóló, hogy gyümölcseirõl ismerszik meg a fa. Ha a kántornõvel kavar a pap, 1000-rel lépnék le abból a templomból, és keresnék olyan keresztény közösséget. ahol ilyen mértékû bûn nincs a gyülekezetben. Ja, és nem árt az sem, ha hirdetik a megtérést, és azt be is mutatják ezt.
Én például igazat szólok, alázatos vagyok, szelíd vagyok. Nem hiszem, hogy örömöd telne bennem, mert azt mondanád fatökû. Az ilyen ember kihasználják társai, életképtelen, alul marad, tûri a bántást és csak az Istenben bízik. És hasonló embert keresek mint én, de nem találtam eddig és ezért nincs igaz barátom sem... Csak annyit tudok Istentõl jöttem itt élek és remélek a Földön és Istennel leszek.
Sajnos nagyon sokan tapasztalják a vallásos képmutatást, amirõl te is írsz. Ennek ellenére vannak olyan személyek, van olyan vallás, ahol komolyan veszik azt, hogy a Biblia tanácsait a mindennapjaikban alkalmazni kell. Szerintem semmi értelme annak, hogyha valaki azt mondja, hogy õ vallásos, vagy olvassa a Bibliát, de az élete még sincs összhangban vele
Onnan, hogy jót vagy rosszat cselekszik e, másoknak segít e, vagy árt...
A fát a gyümölcseirõl ismered fel. A jó fa jó gyümölcsöt, a rossz fa rossz gyümölcsöt terem. Nem teremhet rossz fa jó gyümölcsöt, és azon mód a rossz fa sem teremhet jó gyümölcsöt. Ha a "Bibliát bújó embertársaid" gyümölcsei rosszak, az a fa rossz. De a bíró nem te vagy, mert igaz bírónk van nekünk. Az ítélet az Úré, hagyd meg neki ezt. Te a magad gyümölcseivel foglalkozz, mert téged az alapján ítél meg, nem a mások gyümölcsei alapján!
Az igazi Istenhívõ keresztény embernek a cselekedeteit a szeretet vezérli.Ha sunyiság, hazugság van benne, az képmutató ember.Természetesen az igaz hívõ ember is hibázhat, de azt megbánja, bocsánatot kér és igyekszik nem beleesni még egyszer a hibába.Azt szokták mondani, hogy a hitetlen ember bibliája, a hívõ ember élete.
Na az olyan embereket eléggé nem szeretem, mert nem csak maguknak hazudnak, és ezzel maguknak tesznek rosszat, hanem ha valaki rájön arra hogy "sárosak" akkor az az illetõ 90%-ban az egész vallást beskatulyázza, amiatt az egy csávó miatt...
Nem igaz.
Eleve egy normális ember csak azzal szeretkezik akit tényleg szeret.
Nem igaz.
Nem igaz.
nem igaz, csak így is kifejezed az érzésid:)
Ez egy nagy hulyeseg.

Igaz-e? Hallottam az egyik ismerősömtől, hogy a hörcsögöt nem lehet benn hagyni éjszaka abban a szobában ahol alszik valaki, mert fulladást okoz, igaz az ez állítás?

Legjobb válasz: Van aki allergiás rá, igaz, de nem mindenki. Pl. én is az vagyok, ha bent hagyom éjszakára, akkor én is fulladok, ezért éjszakára ki szoktam vinni õket, így nincs probléma.

Van aki allergiás rá, igaz, de nem mindenki. Pl. én is az vagyok, ha bent hagyom éjszakára, akkor én is fulladok, ezért éjszakára ki szoktam vinni õket, így nincs probléma.
Aki allergiás a háziporra, valószínûlwg annak nem az igazi hörcsöggel aludni, mert a hörcsög folyton fötör, felkeveri az almot, amiben sokféle allergizáló dolog lehet.
:D nehogy elhidd..ez nem igaz..
Nem.
szia! Ha benn van a ketrecben, nem okoz fulladást :) ))! Buék!
A kérdező hozzászólása: Köszi , BUÉK mindenkinek!!
nem igaz mert benn tarhatod nyugodtan ez csak babona !!!!!!

Igaz az, hogy úgy lehet túllépni valakin, ha jön helyette valaki más?

Nemtudok még jelenleg másra gondolni,bulizni sincs kedvem menni,meg emberekkel sincs kedvem találkozni(nem önsajnálat,sajnos tényleg nagyon kedvtelen vagyok)

Legjobb válasz: Ha lány vagy, akkor igaz, csak úgy tudsz túllépni rajta, ha találsz egy még jóképûbb srácot. Ha fiú vagy, akkor idõvel el fog múlni anélkül is.

Ha lány vagy, akkor igaz, csak úgy tudsz túllépni rajta, ha találsz egy még jóképûbb srácot. Ha fiú vagy, akkor idõvel el fog múlni anélkül is.
nekem jött más, mégsem sikerült, mindig rá gondolok.. utálom ezt a helyzetet
ez hülyeség. Nem lehet általánosítani. Valaki így, valaki úgy van vele. Igen, úgy tovább lehet lépni ha valaki Olyan jön és megfog. De nem ez az egyetlen "módszer" van.
Szerintem, ha szeretsz vkit akkor jöhet bármilyen akárki, az agyadba végig ott motoszkál, akit szeretsz. Nem is korrekt mással szemben ez a hülyítés, mert úgyis csak ideig-óráig mûködhet. Én személy szerint akkor szoktam keresgélni, ha már túl vagyok az exen. Ha nem látom és nem beszélek vele, akkor sztem max 2 hónap alatt regenerálódok. 34/F
Nem csak úgy lehet.Elöször is probálj tullépni rajta és állj talpra és csak ismerkedj ne pasizz vagy csajozz mert ha megteszik veled megint akkor nagy szarba leszel megint...És éegyél a barátokkal és csináld azt amit szeretsz:DEnnyi
A lehetõ legrosszabb megoldás mást használni búfelejtõnek! Senki nem segíthet rajtad csak te saját magadon. A te feladatod ezt lezárni, és ha ez nem megy más személlyel sem mûködni!
én keresnék pótlónak vkit és várnák hátha...

Ha valaki megvert és ügy lett belőle, meddig igaz az, egyáltalán igaz-e, hogy ezután bármi baja esik a támadómnak, én lennék az első akit megkeresnének?

És mi van akkor, ha pont egyedül vagyok itthon, azaz senki nem tudja bizonyítani, hogy itthon voltam egy adott id?pontban? Lehetséges, hogy egyszer csak kopogtatnak és még engem ítélnek el valamiféle vélt bosszúállásért? Ha igen, akkor ez mennyi ideig érvényes? Meddig kell azon aggódnom, hogy bárki elkapja azt az embert, még nekem kell bizonygatnom, hogy nem követtem el semmit? Abból indulok ki, hogy maradandó sérülést szenvedtem általa, amibe nehéz ugye belenyugodni. Emiatt gondolom, hogy a rend?rség els?sorban engem venne el?, ha történik vele valami.

Legjobb válasz: Nem tudom a választ, bocsi. Tervezel is valamit ellene? Vagy tényleg csak az esetleges igaztalan vádaktól félsz? Egy gyanúsítás még nem a világ, max. egy kis hercehurca, de igazán nem éri meg ezért elõre aggódni. Persze ha ténylegesen akár magad, akár csak felbújtóként vissza akarnál vágni, akkor jogosan tarthatsz szerintem attól, hogy eljutnak hozzád. (amúgy én a szemet-szemért elv mellett vagyok, mivel a mai jogrendünk nem eredményezett igazságos társadalmat)

Nem tudom a választ, bocsi. Tervezel is valamit ellene? Vagy tényleg csak az esetleges igaztalan vádaktól félsz? Egy gyanúsítás még nem a világ, max. egy kis hercehurca, de igazán nem éri meg ezért elõre aggódni. Persze ha ténylegesen akár magad, akár csak felbújtóként vissza akarnál vágni, akkor jogosan tarthatsz szerintem attól, hogy eljutnak hozzád. (amúgy én a szemet-szemért elv mellett vagyok, mivel a mai jogrendünk nem eredményezett igazságos társadalmat)
Egyetlen percig sem kell aggódnod, ugyanis az ítéleteket nem feltételezések alapján hozzák. Ehhez elõbb minden kétséget kizáróan bizonyítaniuk kell, hogy te követted el. Az pedig elég nehéz lesz, ha ott sem voltál.
Így van! Az, amit leírtál, önmagában még alapos gyanúra sem ad alapot, nemhogy egy negatív ítéletre. Ahhoz valóban kétséget kizáróan kell bizonyítani a bûnösséget (elméletileg).
Janzinak, Szeva, Te már megint jót írsz, csak nem /jelen/életszerû!!! Szerintem sajnos az ítélethozókat piszkosul nem érdekli az igazság, és hogy valóban mi történt, csak az, hogy mielõbb eredményt mutassanak fel, lehetõleg olyat, ami pénzt, vagy preztízst hoz a hatalomnak!Ha nem elég az elmarasztaló ítélethez az "alapos gyanú", és teljesen abszurd-logikátlan a helyzet, oda kreálnak olyan törvényt, hogy ha a megvádolt nem tudja az ártatlanságát bizonyítani pl.egyedül van otthon, azonnal bûnösként ítélik el!Jövedéki törvény!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!