Találatok a következő kifejezésre: Igaz az, nagyobb a (104 db)

Igaz az hogy a lányoknak egy nagyobb pénisz után nem annyira jó a kisebb? például 20-23 és 14 cm

Legjobb válasz: Nekem is volt már dolgom kicsivel, naggyal. Mondjuk csak két férfival feküdtem le eddig, de nagyon különböztek. Elsõnek kicsivel. Amit akkor persze normálisnak, vagy kicsit nagynak is éreztem. Nem azt mondom, hogy nem élveztem, de összehasonlítva a mostani barátom nagyobb méreteivel, tényleg jobb, ha nagyobb egy picit. A hüvely tágulékony tényleg, de össze is szûkül. Függ attól is, hogy aktus elõtt mennyire tágítod ki (ujjazással). 20/L

*elso
Szerintem, ha tudni akarod, vagy megkérded olyantol, aki több féle méretet probált már, vagy probálgat.Vagy pedig megkérdezed a barátnödtöl, mert azt hogy neki mi a jo, azt csak ö tudhatja.
A kérdező hozzászólása: Az segíthet vagy ronthat ez a helyzeten ha egy 'nagy' mûszerszámmal elégíteném ki? Mert nekem az a legfontosabb h neki jó legyen:-)
Nekem is volt már dolgom kicsivel, naggyal. Mondjuk csak két férfival feküdtem le eddig, de nagyon különböztek. Elsõnek kicsivel. Amit akkor persze normálisnak, vagy kicsit nagynak is éreztem. Nem azt mondom, hogy nem élveztem, de összehasonlítva a mostani barátom nagyobb méreteivel, tényleg jobb, ha nagyobb egy picit. A hüvely tágulékony tényleg, de össze is szûkül. Függ attól is, hogy aktus elõtt mennyire tágítod ki (ujjazással). 20/L
Nekem volt dolgom mind2vel. A pici nem tudott eljuttatni a csúcsra (túl vékony volt, én meg túl tág hozzá). Én a nagyobbra esköszöm :P
Nekem volt dolgom mindkettovel, az eso fiumnak nem volt nagy futyije, a masodiknak meg nagyon nagy volt, a mostani paromnak meg kozepes, es nekem a mostani parome jon be, mert a nagyon nagyra nem birtam ugy raulni, es nem hatolt be total, en meg azt szeretem.ugyh szerintem a kozepmeret a jobb, baris nalam.szemrintem szemelytol fug, meg attol h h hasznalod.ha nem tudsz vele jol banni, akkor lehet hatalmas is meg pici is, szerintem nem akadalj h 14cm a peniszed.
most lehet hogy sokan nem fognak nekem igazat adni, de nekem is volt kis méretû és nagy mérettel megáldott párom. És én is biztogattam hogy nem baj ha kicsi mert így is jó meg minden, de el kell ismernem azért egy nagyobbal sokkal jobban érzem magam szexuálisan. Nekem akárki akármit is mond én nem élvezem a 14 cm-est, mert valljuk be hiába nem nagy a nõi hüvely....de tágulékony és akkor már máris más a helyzet....
Szerintem nem számít az ilyen dolog ha pl szerelmes vagy és a fiu jol bánik a 14 centisével. Van olyan fiu aki a 25centis csak ráncigálja mint más a fûrészt, és van olyan is aki mesterien bánik a 14 centisével. 14 centissel is lehet egymás után 5 huvely orgazmust okozni egy csajnak :) !
A kérdező hozzászólása: Sokáig együtt volt vele és az illetõnek nagyok voltak a méretei sokkal nagyobbak mint az enyém, azért gondolom azt is hogy nem elég neki, illetõleg nem élvezi annyira. Ez 'tág' dolog miatt lehetséges h azért nem megy el szex közben?
A kérdező hozzászólása: Köszi köszi a hozzászólásokat. Majd igyekszem ugy bánni ezzel a kisebbel h nagyon jo legyen :-) Ha vkinek van még ilyen tapasztalata akkor az írjon :-)
Ha az elején jó, akkor nem kell attól félned, hogy késõbb sokkal másabb lesz a helyzet. Mert ha szûz a lány, akkor eleinte persze, hogy nagyobbnak érzi, de aztán a rugalmasság miatt alkalmazkodik a te méretedhez és ha egyéb befolyásoló tényezõk nincsenek (pl vastagabb vibrátor stb), akkor nem fog "túltágulni", mint ami a te méretedhez passzolna! Ha elõtte olyan vkivel volt rendszeresen, akinek lényegesen vastagabb, akkor talán, de mondom, ha eleine jó, akkorelvileg nem változhatna meg.
Szerintem a nõ orgazmusa és a péniszméret között nincs összefüggés. Az én páromnak is 14-15 centis, és szinte mindig elélvezek. Sokan meg itt írják, h nem tudnak a 20 centis pénisztõl sem.
13-20 centi közt van tapasztalatom 5 különbözõ méretû-formájú és keménységû szerszámmal. A 20 centis mikor bennem volt, vagy hihetetlenül fantasztikus volt, vagy pokoli kín, leginkább elõjáték és izgalmi szint függvénye volt, hogy elélveztem-e vagy sem. A 13 centiset sokszor alig éreztem, de a pasi nagyon jó szeretõ volt, majdnem mindig csúcsra járatott így is, szóval nem bántam. A mostani partneremé valahol a két méret között van, és ez ideális.
Ha hosszabb távon van a 20-23 centi, akkor kitágulhat a hüvely, és a 14cm-esbõl jóformán semmit sem érez majd a nõ!De intimtornával lehet javítani a helyzeten!
Szia! A páromé is 14-15 cm es kb és mindig elélvezek tõle, ugyh nyugi, sztem a hüvely elég tágulékony és izmos, utána visszaveszi a formáját, nem hinném hogy annyira kitágulhat.. csak ügyesen:D
A kérdező hozzászólása: Igen, sztem igazad van:) és én is ettõl félek, mert sajnos nem tul vastag az enyém és az elején még jó, de utána kezd elmulni ez az érzés. És attól félek h neki sem jó annyira:(
nesze neked nem a méret a lényeg... erre sokan írogatják itt hogy a nagyobb jobb ;) am fiú vagyok
Igen, ez általában igaz a pasikra... (sajnos) *
az alkoholtól (mennyiségtõl függõen) jóval késõbb következhet be az orgazmus, DE mindkét félnél. tehát ha a lányok isznak õk is nehezebben mennek el, akárcsak a fiúk 20/L
Az eddigi pasijaimnak fel sem állt már 2-3 sör után sem. Nem tudom miért.
HUh vagy nem is képesek elmenni...én már találkoztam olyan alkalommal, hogy én totál be voltam gerjedve a piától, de a srác, már fel sem tudott állni...( Ez az exemmel volt mind2-en részegen) Jelenlegi párommal mikor mind2en be vagyunk rúgva hihetetlen jókat.....
abszolúte igaz... le a kalappal az olyan srác elõt aki piásan ki tudja elégíteni a barátnõjét... az olyan csaj elõt meg pláne aki ki tudja elégíteni a piás barátját mert az szinte lehetetlen
Az alkohol 100%-ig képes gátolni az erekciót. Az egy több lépcsõs folyamat, amit teljesen szétbarmol az alkohol.
alkoholizálás után a párom is, és én is sokkal nehezebben megyek el. 24/L
igen, igaz teljes mértékben. (persze, lehet hogy vannak kivételek, de nem sokról hallottam)
a sörben van is valami anyag (elem/természetes vegyület), ami nehezíti az erekciót. Amúgy nekem nagyon hullarészegnek kell lenni ahhoz, h ne álljon fel... túl a hányásos fázison pl. Viszont valóban nehéz úgy elmenni, és így simán megeshet, h elfáradok a nagy ugribugrálásban, és "õ" is lemerül :) Marad a kézzellábbal akkor. Talán úgy a lányok is könnyebben elmennek részegen.

Igaz az, hogy a koraszülött babák nagyobb étvágyúak, mint az idejére született babák?

Azt mondják, hogy így próbálják behozni a lemaradást.

Legjobb válasz: Szia ! Én is 35 hétre szültem, nekem anyatejes a babám, és már most megduplázta a születési súlyát( hétfõn lesz 3 hónapos), és valóban többet eszik és hízik, mostmár igazi kis hurkái vannak, amikor megszületett olyan kis vékony volt pedig 2950g-al született. nem ártasz nekik annyit adj nekik amennyi jól esik. Volt olyan, hogy 40 percenként szoptattaam õt az elsõ hónapban, mert csak 40-et bírt megenni, olyan pici volt a gyomra. Boldog babázást!!

Szia ! Én is 35 hétre szültem, nekem anyatejes a babám, és már most megduplázta a születési súlyát( hétfõn lesz 3 hónapos), és valóban többet eszik és hízik, mostmár igazi kis hurkái vannak, amikor megszületett olyan kis vékony volt pedig 2950g-al született. nem ártasz nekik annyit adj nekik amennyi jól esik. Volt olyan, hogy 40 percenként szoptattaam õt az elsõ hónapban, mert csak 40-et bírt megenni, olyan pici volt a gyomra. Boldog babázást!!
Ha idõre születtek volna, akkor is etethetnéld ugyanigy õket! a babák tudjáék mikor éhesek, õk meg hagy hozzák be a lemaradást:) )

Szerintetek is igaz az hogy a partnernek mekkora a mérete-minnél nagyobb annál jobban fáj az első?

Legjobb válasz: Na, én csaj vagyok, közlöm, hogy persze. Sõt! Ha nem vagy szûz, de jön valami nagyobb farok a megszokottnál, vagy csak kihagytál valamennyit (én 6 hónapot hagytam ki, és nem vagyok az a típus aki mindenfélét bedugdos, magába) akkor is tud fájni. Tágulni sosem volt egyszerû, a hüvely nagyon hajlamos összeszûkülni, vedd pl. a szülést. A hüvely más néven szülõcsatorna, mindig össze kel szûkülnie a lehetõ legjobban, hogy a méh helyzete megfelelõ legyen A szülés is akkor kezdõdik amikor itt az idõ, annál is nedvesedéssel jár a dolog, hogy könnyebben kicsússzon, és hiába a szuper fejlett orvoslás, mindig fáj tágulni, mindegy hanyadik szülés. A fiúk meg csak azért nyomják a vakert, mert mi lányok, átlagban inkább letagadjuk, ha fáj, és várjuk, hogy elmúljon.

Na, én csaj vagyok, közlöm, hogy persze. Sõt! Ha nem vagy szûz, de jön valami nagyobb farok a megszokottnál, vagy csak kihagytál valamennyit (én 6 hónapot hagytam ki, és nem vagyok az a típus aki mindenfélét bedugdos, magába) akkor is tud fájni. Tágulni sosem volt egyszerû, a hüvely nagyon hajlamos összeszûkülni, vedd pl. a szülést. A hüvely más néven szülõcsatorna, mindig össze kel szûkülnie a lehetõ legjobban, hogy a méh helyzete megfelelõ legyen A szülés is akkor kezdõdik amikor itt az idõ, annál is nedvesedéssel jár a dolog, hogy könnyebben kicsússzon, és hiába a szuper fejlett orvoslás, mindig fáj tágulni, mindegy hanyadik szülés. A fiúk meg csak azért nyomják a vakert, mert mi lányok, átlagban inkább letagadjuk, ha fáj, és várjuk, hogy elmúljon.
Szia ! én egyet értek a második valaszolóval , szoval az elsõ igaz, hogy fájdalmas egy csaj számara , viszont ebben a fiunak is van szerepe , teszem fel ha a fiu gyengéd, és egy bizonyos izgatas után hatol be akkor már nem olyan vészes.
Ez pszichikailag is befolyásolhatja a csajt! A félelmétõl nem engedi el magát, nem tud kellõen kitágulni, így jobban fájhat. De nem a mérettõl, hanem az ellazulástól függ! Tutira fel kell izgatni, amennyire lehet!
lánytól is függ. elsõ barátnõmnek, akinek én is elsõ voltam, speciel olyan tág p**ája volt, hogy sokszor el sem tudtam menni. a mostani pedig pont az ellentettje. szal igazad van, de mivel párkapcsolatról beszélünk és nem vagyunk robotok, ezért nem csak azon múlik, hogy a srácnak 16 vagy csak 20 centis. sõt ennél sokkal fontosabb mondjuk a kerülete...
Akkor nem fáj a lánynak egyáltalán, ha jól fel van izgatva. Szóval, hogyha csak felmentek a szobába, lehúzod gyorsan a bugyiját, bevágod neki, akkor a barátnõd majd megõrül fájdalmában. De! Ha szépen felizgatod, akár több órás pettinggel, akkor szerintem egyáltalán nem fáj neki, az a lényeg hogy engedje el magát és éreztesd vele hogy minden rendben. :)
Szia! Természetesen számít a méret, de ez nem igaz. Megfelelõ odafigyeléssel és óvatossággal nem lehet probléma, ennek ellenére, lehet, hogy nem fogja tudni még úgy elengedni magát, és igazából élvezni a dolgot. Sok gyakorlással ez megoldódik :)

Mi van ha a legnagyobb lányom azt mondja úgy érzi hogy terhes vagyok, de szerintem ez nem igaz! Igaz hogy nagyobb a hasam és furábban viselkedem és sokat eszem! Ja, és attól ha nagyon-nagyon sokat eszem attól lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ez vicc? Mert annak is rossz... Jó hogy nem a lányod mondja meg, hogy terhes vagy-e? Csinálj egy tesztet, menj el dokihoz és akkor biztos lesz. Terhes meg nem a tejföltöl leszel, hanem a spermától... Szóval elég értelmetlenül sikerült feltenned a kérdésed..

Ez vicc? Mert annak is rossz... Jó hogy nem a lányod mondja meg, hogy terhes vagy-e? Csinálj egy tesztet, menj el dokihoz és akkor biztos lesz. Terhes meg nem a tejföltöl leszel, hanem a spermától... Szóval elég értelmetlenül sikerült feltenned a kérdésed..
Ha tehesség gyanúja áll fenn, akkor miért nem csinálsz tesztet?????? Meg majd a lányod biztos jobban tudja. És amúgy lehet, hogy nem mondták még, de terhes nem a kajától leszel, hanem a kufirctól. Vagy csak nem tudsz értelmesen kérdezni... Akkor meg fogalmazásból egyes.
MÁSODKI VÁLASZÓLÓ!Nem azért jövünk ide hogy vitába szálljunk, és másokat értékeljünk, ha nem azért, hogy segicsünk!Ha nem tudjuk rá a választ akkor fölösleges dolgokat ne írjunk!Mért kell másokat meg bánntani?Õ sem bántó szándékal jött ide, ha nem kérdésére választ kapni!Minek ír az ilyen mind te!Jó lenne ha téged is bántanának, és idézõjellbe osztájoznának??Valaki önmagának sem hisz, ésmások elöbb észre veszi ha terhes.Nálam is igy volt a párom elöbb tudta mind én!Van olyan, hogy egy nõ nem akarja elhinni, hogy babás, mert fél, hogy mégse, és csalodik!12 hetes babás
Kérdezõ!Kellene egy teszt csinálnod, mert lehet hogy babás vagy!Minnél elöbb tesztelj!Én a gabriel teszt ajálom neked!Írd meg majd az eredményt.Mesid rendesen megjött, vagy elmaradt?Mellfeszülés esetleg nincs?Hasszúrka?Amúgy szeretnéd ezt a babát, ha tényleg babás vagy?Elöbbi válaszóló voltam:) 12 hetes babás mami:)
nekem például a kutyám gyanús, jobban szeret mostanában, mint szokott... Hamarosan tesztelek is. Csinálj te is tesztet, hátha egy kistesó van a dologban!
késik neked?

Igaz az, hogy a fiúk 16 éves korukig nőlnek (jó, vannak kisebb és nagyobb termetűek), és utána már csak 1-2 centit?

78 cm vagyok, áprilisban voltam 15 éves, és érdekel hogy milyen magas leszek.

Legjobb válasz: Ha most 78 cm vagy, akkor legjobb esetben eléred majd az egy métert. Akkor sem leszel valami magas.

Ha most 78 cm vagy, akkor legjobb esetben eléred majd az egy métert. Akkor sem leszel valami magas.
Hát ez változó kinek hogy. :/
"nõlnek" :) de cuki :)
amúgy a 178 centi (gondolom, ezt akartad írni) egyáltalán nem rossz, a férfi átlagmagasság 172 cm (itt Magyarországon, tehát nincsenek benne a busmanok meg ilyesmi). engem is meglepett, magasabbnak hittem. a 178 teljesen oké. az is rossz, amikor valaki lefejeli a csillárt :)
171 cm vagyok, 17 évesen. Irigyellek, te villanypózna! :PP Egyébként, kb. 180-185 cm leszel..elég magas vagy
én imádom a magas pasikat, és a legtöbb lány igy van ezze! szal örülj, magas leszel!!!! (még nem avagy az) :) szerintem olyan 182 cm korul leszel!
Bocs de tényleg nem azért írom de 78 cm nem lehetsz mert a 3éves unokaöcsém 92cs magas.Nem kötekedni akarok de lehet hogy lemaradt az 1-es.
cs=cm

Igaz az hogy a német hölgyekre általánoságban jellemző az átlagosnál jóval nagyobb vádli? Valaki azt mondja ez tipikus német vonás.

Legjobb válasz: Hát azt nem tudom, de azt igen hogy a németek rohadt büdösek, szõrõsek, és bár tele vannak pénzzel, képesek 1 pólóba járni egy egész nyáron keresztül! /Tapasztalat/

Hát azt nem tudom, de azt igen hogy a németek rohadt büdösek, szõrõsek, és bár tele vannak pénzzel, képesek 1 pólóba járni egy egész nyáron keresztül! /Tapasztalat/
Igaz.
Szerintem ez egy jó nagy baromság :D
Biztos te kérdezted azt is pár napja hogy "ha vastagabb a vádlim a szokásosnál akkor német õseim vannak?" :D
Rosenberg valószínûleg erre alapozta fajelméletét :D
Nekem is vastagabb a vádlim. Anyukám német családból származik. Lehet, hogy köze van hozzá?
Én meg majdnem teljesen német vagyok kinézésre is, és az alkatom megfelelne egy modellnek is. Hosszú vékony combom, lábam van és a vádlim is szép.
Nem
Szerintem kicsi es azert fitogtatjak az erejuket :) )
Ez kb olyan, hogy úgy tartják, akinek nagy a lába, annak nagy a farka is.Ez is ugyanolyan hülyeség:) ) Ettõl persze lehet egy ilyen alaknak nagy pénisze, de lehet picike tic-tac cukorkája is.:D
ahogy elmondtak elottem is nem nem igy van, ez nem attol fugg hogy milyen fiurol van szo verekedos vagy vissza huzodo, nem attol van valakinek nagy penisze hogyha verekszik
Igaz. Ha verekedés közben jól tökön rúgják:) Ha rendes rúgást kap a kötözködõs, akkor remélhetõen duplájára dagad neki.
Inkább úgy mondanám a hormonháztartással van összefüggésben. Az agresszív viselkedést elõidézheti, ha egy pasiban túlteng a férfi nemi hormon, ami a libidójára is hatással van. Hogy ez konkrétan a pénisz méretére is hatással van-e azt sajnos nem tudom.
Dehogy is!:D Ezt meg hol hallottad?
végülis ha belegondoltok, annyira ez nem hülyeség, mondjuk inkább a herék méretével hozható összefüggésbe, tehát a péniszre valószínûleg nem érvényes, gondoljatok csak bele, a kakasoknál mielõtt levágják lehet következtetni a heréik méretére, abból hogy milyen természetû volt, ha verekedõs meg agresszív akkor nagy heréi lesznek:) ez tényleg így van, nem marhaság:)

Igaz az hogy a masodik baba nagyobb sullyal szuletik mint az elso?

Legjobb válasz: Nálunk nem igaz4 A 1. babám 3500g-mal (fiú), a 2. (lány) pedig 3370 grammal született. A hosszuk 49cm és 48 cm volt.

Nálunk nem igaz4 A 1. babám 3500g-mal (fiú), a 2. (lány) pedig 3370 grammal született. A hosszuk 49cm és 48 cm volt.
uccsó vagyok, én is mindkét gyerekemet 8nappal túlhordtam :)
Elsõ fiú: 4270g 59cm második lány: 3530g 57 cm most várom a harmadikat, aki szintén kislány lesz, én is kíváncsi vagyok mekkora lesz :)
Szia! Szerintem sem igaz! A tesóm 3200 g született, én pedig 3600-al! Szerintem ez tök hülyeség!
Elso fiu 3660 gramm es 55 cm. Masodik fiu 3100 gramm es 54 cm. 39 het es 3 napra szulettek mindketten.
07.15.vagyok, az lemaradt, hogy mind a hármat túlhordtam, azonos idõre születtek.
1.baba:3600 gramm , 53 cm fiú 2.baba:3240 gramm, 54 cm lány 3.baba:4070 gramm, 58 cm fiú
1.baba (fiú):3850g/57cm 2.baba (lány):3400g/55cm 3.baba (fiú): 3300g/53cm Szóval nekem egyre kisebbek lettek (mindhárom 39+1-re született)…
Elsõ lány, 3750/56, Második fiú 3410/52
Elsõ kislányom 3300 g, a második pedig 3450.
Nálunk: 1. baba 3500g, 49 cm (39.hét)/fiú 2. baba 3370g, 48 cm (38. hét)/ lány 3. baba 3450 g, 51 cm (39. hét)/ fiú 4. baba 2950g 48 cm (38.hét)/lány.

Igaz az hogy a nagyobb siklók ki tudják szívni a tehén tőgyéből a tejet?

A nagyszuleim valtig allitjak hogy ok meg lattak is, de nekem nehezemre esik ezt elhinni. Meg nemcsak ok mondtak hanem masoktol is hallottam mar.

Legjobb válasz: A nagyszülõk fantáziája néha élénkebb mint az óvodásoké. Amúgy is, a sikló hogy inna tejet?

A nagyszülõk fantáziája néha élénkebb mint az óvodásoké. Amúgy is, a sikló hogy inna tejet?
Kígyó hogyan inna már tejet? Hüllõ! Tojásból kel és nem szoptatja az anyja! Kiplingnél a kobra iszik, de az gyerekmese. Mindenesetre a sikló nem szívja ki a tehén tejét. Fel sem érne odáig, de a tehén is megvadulna rendesen. Meg nem is akarja kiszívni.
"Kígyó hogyan inna már tejet? Hüllõ! Tojásból kel és nem szoptatja az anyja! " igy van, a tyúknak is azért nincs melle mert a tojás nem tud szopni :)
Van rá példa, hogy a kígyók megisszák a meleg tejet, ha bögrében az orruk elé rakod. De hogy a tehén tõgyére rácuppanjanak, az egy kategória azzal, hogy a lappantyú kiszopja a kecske tejét, a béka a szemedbe pisil, a fülbemászó fülbe mászik, a répától meg fütyülni tanulsz. Elég félelmetesen hangzik ahhoz, hogy jó poén legyen mesélni, és ha elég elterjedt, akkor sokan el is hiszik. Sokan hiszik el azt is, hogy helikopterrõl szórják ki a viperákat a nemzeti parkok munkatársai.Mondván olyan sokan beszélik, akkor csak igaz lehet.
Igen, ki szívják. De nem a tehenekét, hanem a bikák "tejére" cuppannak rá mohó kis sikló szájukkal.
arról is tudok mutatni képet h mi lett a kicsikbõl utána..erre varjál gombot paraj http://www.pxleyes.com/images/contests/mixing%20animals/full..
Ez a Csupakabra unokatesója, az El Teheszkó. Bizonyítottan aligátor-csörgõkígyó-és tehén hibrid, tehát nem logikus hogy ez így történhetett! :_D
haver te tényleg semmit sem tudsz a parasztgazdaságról..tápos városi
Oké, meglehet. Csak akkor annyit mondj meg, hogy párzik a sikló a tehénnel? :_D Vagy nektek külön ilyen farmotok van ahol mindenféle genetikai mutánst létrehoztok, és egyiket másikat olykor ide engeditek válaszolgatni a kérdésekre? :D_
Atol hogy valaki városi nem aszt jelenti hogy még sose látot kigyot s egyet értek az elötem szoloval mert honan veszed hogy a kis siklok feltudtak mászni a tehén csöcséhez??
a kígyók a fejükön lévõ nyíláson át adják (köpik) az örökítõanyagot barátom és ha már be tud csusszani (és mivel siklóról van szó ami eléggé hasonlít a kígyófajúak népes táborában levõ egyedekhez) a megtermékenyítés honába (méh) akkor bármi történhet..gondolkozz mielött kérdezel mór
21:21 sztem te sem vagy városi (helyesírás) másodszor meg nem csöcs hanem csecs.. (biosz tanhallgató vagyok szal tudom mirõl beszélek..)
Kedves Dr. Moreau. csak gratulálni tudok. Tehát a kígyók a fejükbõl lövellik ki az ondójukat? Zseniális. És ezt ki is mesélte neked barátom? :_D Vagy Te is egy tehén s*ggébõl másztál elõ? :_D
téged meg ki kérdezett?
Te mucsai tosz! Mutass kérlek képet, és akkor elhiszem, hogy szoptatjátok a kígyókat, de addig tudod: messzirõl jött ember...Egyébként meg, a kis siklók, hogy jutottak fel a csecsre, Te majom?! :_D Anyu emelte fel õket odáig? THB! :_D
amúgy nem értek egyet ezzel a hülye biliárdasztallal..tulajdonképpen pont pár hónapja volt, hogy mentünk apuékkal ki tehént fejni (tiszántúli vagyok, a kõrös folyó környéke) és ott a fûben láttuk ahogy siklik egy kígyó a tehenek felé...ez egy igen nagy kígyó volt és amikor odaértünk a tehénhez és mit láttunk? 3 csecsén lógott 3 kicsi sikló és a nagy (valószínûleg a mamájuk) rácuppant a 4.re.. szal billiárdasztal bizonyítsd állításaidat mielött kiosztanál valakit...paraszt
A kérdező hozzászólása: Annyit tudok hogy a kigyok isznak tejer( mar amelyik ), de hogy epp ennyire....
különben a siklók is a kígyók közé tartoznak...
A kérdező hozzászólása: Sokáig azt hitték, hogy a vízisikló nem iszik, holott jóformán nem is ismerünk siklófajt (kivéve a sivatagi kígyókat), amelyek legalább idõnként ne innának bõségesen vizet. Forró napokon meg is figyelhetjük, hogy a földre hullott vízcsöppeket mily mohón issza föl, sõt néha a vízzel teletöltött edénybõl is iszik. Egyes példányok némi szoktatás után a tejet is megisszák.
Igaza van! Valamelyik nap is ülünk a kocsmába, azt nem be siklik a sikló, és kikér magának egy köcsög jó kis bikatejet?Mik vannak...:_D
elõzõ XD XD XD nemnormáááááális!!!! :P
A kérdező hozzászólása: Na jo, latom ez tenyleg csak helybeli emberek pihent agyanak szulemenye, es mashol meg csak nem is hallottak rola. Kosz a valaszokat.
A kérdező hozzászólása: Biliardasztalnak meg sablonos a dumaja.
Lol! :_D Haver, olyan kérdéssel, hogy a sikló becuppantja-e a tehén csöcsét, én kussolnék! :_D
egyet értek Billiárd asztal válaszaival s a nagyinak meg nem szabad mindig mindent elhinni se aszt amit hallasz
Ha ilyen csúnyán viselkedsz másokkal csak lefelé fordított hüvelykujjat fogsz kapni Te lator kutya!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!