Találatok a következő kifejezésre: Igaz az, nagyobb (139 db)

Igaz az, hogy a Jupiternek nagyobb mágneses ereje van mint a naprendszer összes bolygójának összesen?

Legjobb válasz:
Ha a Föld mágneses momentumát egynek vesszük, a többi bolygóé a Naptól a Naprendszer külsõ pere felé így alakul: - Merkúr: 0.0007 - Vénusz: <0.0004 - Föld: 1 - Mars: <0.0000025 - Jupiter: 20 000 - Szaturnusz: 600 - Uránusz: 50 - Neptunusz: 25 Tehát az állítás igaz, a Jupiter mágneses ereje nagyobb, mint szumma az összes többi bolygóé. Ez a magas érték annak köszönhetõ, hogy a Jupiter közel 320 Föld tömegû, továbbá magas nyomású atmoszférával rendelkezik. Atmoszférájának összetétele 86% Hidrogén és 14% Hélium, amibõl magas nyomáson (1 gPa) és alacsony hõmérsékleten (100 K körüli értéken) a hidrogén "fémes hidrogén" állapotét vesz fel, ergo egy szupervezetõ folyadék lesz, amiben a halmazállapot-változás következtében a kristályrács egyes pontjai a De Broglie hullámhosszal vetekednek, az atomok közötti távolságok pedig a Bohr-sugárnál is kisebbek. A létezése kísérletileg még azt hiszem nem bizonyított.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ha a Föld mágneses momentumát egynek vesszük, a többi bolygóé a Naptól a Naprendszer külsõ pere felé így alakul: - Merkúr: 0.0007 - Vénusz: <0.0004 - Föld: 1 - Mars: <0.0000025 - Jupiter: 20 000 - Szaturnusz: 600 - Uránusz: 50 - Neptunusz: 25 Tehát az állítás igaz, a Jupiter mágneses ereje nagyobb, mint szumma az összes többi bolygóé. Ez a magas érték annak köszönhetõ, hogy a Jupiter közel 320 Föld tömegû, továbbá magas nyomású atmoszférával rendelkezik. Atmoszférájának összetétele 86% Hidrogén és 14% Hélium, amibõl magas nyomáson (1 gPa) és alacsony hõmérsékleten (100 K körüli értéken) a hidrogén "fémes hidrogén" állapotét vesz fel, ergo egy szupervezetõ folyadék lesz, amiben a halmazállapot-változás következtében a kristályrács egyes pontjai a De Broglie hullámhosszal vetekednek, az atomok közötti távolságok pedig a Bohr-sugárnál is kisebbek. A létezése kísérletileg még azt hiszem nem bizonyított.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Az igaz hogy nagyobb pénisszel nagyobbat lehet élvezni?

vagyis jobb érzés, mint kicsivel? hisz nagyobb felület, több érzékel?. nem?

Legjobb válasz: NEM IGAZ! Bármilyen a péniszméret, ugyanolyan lesz az érzés. Haggyátok már ezt a méret dolgot! Nincs jobb dolgotok mint folyton a p*csötöket méregetni?

NEM IGAZ! Bármilyen a péniszméret, ugyanolyan lesz az érzés. Haggyátok már ezt a méret dolgot! Nincs jobb dolgotok mint folyton a p*csötöket méregetni?
ha bemeséled magadnak akkor lehetséges...ám ez marhaság
igen közben én is rájöttem, hogy hülyeség a kérdés...
Én a kérdést úgy értelmezte, hogy az a pasi élvez e nagyobbat akinek nagy van. És egy nõ ezt hogy tudná megmondani? Egy nõ pláne nem tudja milyen érzés egy férfi orgazmusa. Mint ahogy egy pasi sem tudja milyen érzés egy nõ orgazmusa, Még összehasonlítani se lehet igazán, hisz attól, h valaki nem üvölt közben attól még évezhet nagyot. Szóval ennek a kérdésnek kb annyi értelme, hogy a szülés vagy a tökön rúgás fáj e jobban.
Viszont egy lány aki volt már kicsivel és naggyal is az talán tud nyilatkozni errõl.
És erre mégis kitõl vársz választ? Nincs olyan ember aki összetudja hasonlítani. Akinek nagy az nem tudja milyen a kicsi, akinek kicsi meg nem tudja milyen a nagy! Ész hová mész!
Persze... hogyne... Ha egy nõ meg ráül egy villanyoszlopra akkor tuti lesz orgazmusa, hiszen az mekkora már, van ám felülete.... XD
Kár, hogy az agyad csinálja az egészet... Tudom, a következõ kérdés az lesz, hogy az okosabbak vagy fizikálisan nagyobb agyúak nagyobbat tudnak-e.
Szerintem igen. Próbáld meg fogd be a satuba a végét és szoritsd össze, meglátod csak kicsit fáj, ha teljesen berakod akor nagyon fáj. Érthetõ, nem?
És ha megütöd Hulk Hogant jobban fáj neki, mert nagyobb darab?
xD Hülyeség. Felejtsd el.:)
ha a hülyeség fályna... neeeeeem ha a csajod betesz magának egy fél házat akkor nagyon jó rzés lesz neki:) :) :) lönyörgöööööök>(

Igaz az, h az ember pirosban, v fehérben nagyobbnak látszik? Ha igen, miért van ez?

Legjobb válasz: igaz. optikailag a világos és az élénk színek nagyobbnak mutatnak.

igaz. optikailag a világos és az élénk színek nagyobbnak mutatnak.
talán mert a világos színek visszaverik a fényt, a sötétek meg elnyelik - de ez csak tipp
hát én kicsit duckó vagyok, de a fekete hajam miatt aztmondják a fehér és a piros remekül mutat rajtam :)
amúgy sokkal többet számít a jó szabásvonal és anyag a ruháknál, mint a szín. világos színben is lehetsz elegáns, ha annak hozzád illõ a szabása és jó esése van az anyagnak. és feketében is tûnhetsz nagyon ducinak, ha elõnytelen a szabás és rossz az anyaga. sztem a szabásvonalat és az anyag minõségét nézd meg elõször!
A kérdező hozzászólása: Amúgy én pont, h nagyobbnak akarok látszani:) Köszi
Én szoktam fehéret és pirosat is viselni, azt mondták nagyon jól áll, nem látszom ducibbnak benne. Szerintem is sokkal fontosabb a szabásvonal, mint a szín.

Igaz az hogy miután abbahagyom a gyógyszer szedését, sokkal nagyobb az esélye a teherbeesésnek? Vagy ez csak kamu?

Legjobb válasz: Igen, nagyobb az esélye, mert a szervezet "fölszabadul" a több évnyi hormon szedése után és nagyobb az esély, sõt ált. ilyenkor fogannak meg az ikrek! Az abbahagyása után nem kell várni, lehet próbálkozni rögtön, hisz már nincs a szervezetedben semmi!

Igen, nagyobb az esélye, mert a szervezet "fölszabadul" a több évnyi hormon szedése után és nagyobb az esély, sõt ált. ilyenkor fogannak meg az ikrek! Az abbahagyása után nem kell várni, lehet próbálkozni rögtön, hisz már nincs a szervezetedben semmi!
Hát ha nem védekeztek a gyógyszer abbahagyása után semmivel, akkor nagyon nagy az esély.
A védettséged megszûnik, miután abba hagyod a gyógyszer szedését. De azért az még idõ, mire kiürül teljesen a hatóanyag a szervezetedbõl, tehát hogy nagyobb lenne az esély, azt azért nem hiszem. Ha nem akarsz gyereket, akkor viszont védekezzetek!
Kamu, mert kisebb, aki évekig szedte a gyógyszert, annak rendszeresen fél évbe telik teherbe esni.
Hogyne! Odáig 99%-ban védett a gyógyszer - most meg semmi! De a szervezetednek kell egy kis idõ (egyéni, hogy mennyi) - addig akármi is lehet. Lehet, hogy kell fél év - de az is lehet, hogy vérzésed se lesz, hanem egybõl jön a gyerek. A mai, korszerû gyógyszerek nagyon alacsony hormontartalmúak. Semmit nem kell várni utánuk: azonnal próbálkozhatsz.

Igaz az hogy a lányoknak egy nagyobb pénisz után nem annyira jó a kisebb? például 20-23 és 14 cm

Legjobb válasz: Nekem is volt már dolgom kicsivel, naggyal. Mondjuk csak két férfival feküdtem le eddig, de nagyon különböztek. Elsõnek kicsivel. Amit akkor persze normálisnak, vagy kicsit nagynak is éreztem. Nem azt mondom, hogy nem élveztem, de összehasonlítva a mostani barátom nagyobb méreteivel, tényleg jobb, ha nagyobb egy picit. A hüvely tágulékony tényleg, de össze is szûkül. Függ attól is, hogy aktus elõtt mennyire tágítod ki (ujjazással). 20/L

*elso
Szerintem, ha tudni akarod, vagy megkérded olyantol, aki több féle méretet probált már, vagy probálgat.Vagy pedig megkérdezed a barátnödtöl, mert azt hogy neki mi a jo, azt csak ö tudhatja.
A kérdező hozzászólása: Az segíthet vagy ronthat ez a helyzeten ha egy 'nagy' mûszerszámmal elégíteném ki? Mert nekem az a legfontosabb h neki jó legyen:-)
Nekem is volt már dolgom kicsivel, naggyal. Mondjuk csak két férfival feküdtem le eddig, de nagyon különböztek. Elsõnek kicsivel. Amit akkor persze normálisnak, vagy kicsit nagynak is éreztem. Nem azt mondom, hogy nem élveztem, de összehasonlítva a mostani barátom nagyobb méreteivel, tényleg jobb, ha nagyobb egy picit. A hüvely tágulékony tényleg, de össze is szûkül. Függ attól is, hogy aktus elõtt mennyire tágítod ki (ujjazással). 20/L
Nekem volt dolgom mind2vel. A pici nem tudott eljuttatni a csúcsra (túl vékony volt, én meg túl tág hozzá). Én a nagyobbra esköszöm :P
Nekem volt dolgom mindkettovel, az eso fiumnak nem volt nagy futyije, a masodiknak meg nagyon nagy volt, a mostani paromnak meg kozepes, es nekem a mostani parome jon be, mert a nagyon nagyra nem birtam ugy raulni, es nem hatolt be total, en meg azt szeretem.ugyh szerintem a kozepmeret a jobb, baris nalam.szemrintem szemelytol fug, meg attol h h hasznalod.ha nem tudsz vele jol banni, akkor lehet hatalmas is meg pici is, szerintem nem akadalj h 14cm a peniszed.
most lehet hogy sokan nem fognak nekem igazat adni, de nekem is volt kis méretû és nagy mérettel megáldott párom. És én is biztogattam hogy nem baj ha kicsi mert így is jó meg minden, de el kell ismernem azért egy nagyobbal sokkal jobban érzem magam szexuálisan. Nekem akárki akármit is mond én nem élvezem a 14 cm-est, mert valljuk be hiába nem nagy a nõi hüvely....de tágulékony és akkor már máris más a helyzet....
Szerintem nem számít az ilyen dolog ha pl szerelmes vagy és a fiu jol bánik a 14 centisével. Van olyan fiu aki a 25centis csak ráncigálja mint más a fûrészt, és van olyan is aki mesterien bánik a 14 centisével. 14 centissel is lehet egymás után 5 huvely orgazmust okozni egy csajnak :) !
A kérdező hozzászólása: Sokáig együtt volt vele és az illetõnek nagyok voltak a méretei sokkal nagyobbak mint az enyém, azért gondolom azt is hogy nem elég neki, illetõleg nem élvezi annyira. Ez 'tág' dolog miatt lehetséges h azért nem megy el szex közben?
A kérdező hozzászólása: Köszi köszi a hozzászólásokat. Majd igyekszem ugy bánni ezzel a kisebbel h nagyon jo legyen :-) Ha vkinek van még ilyen tapasztalata akkor az írjon :-)
Ha az elején jó, akkor nem kell attól félned, hogy késõbb sokkal másabb lesz a helyzet. Mert ha szûz a lány, akkor eleinte persze, hogy nagyobbnak érzi, de aztán a rugalmasság miatt alkalmazkodik a te méretedhez és ha egyéb befolyásoló tényezõk nincsenek (pl vastagabb vibrátor stb), akkor nem fog "túltágulni", mint ami a te méretedhez passzolna! Ha elõtte olyan vkivel volt rendszeresen, akinek lényegesen vastagabb, akkor talán, de mondom, ha eleine jó, akkorelvileg nem változhatna meg.
Szerintem a nõ orgazmusa és a péniszméret között nincs összefüggés. Az én páromnak is 14-15 centis, és szinte mindig elélvezek. Sokan meg itt írják, h nem tudnak a 20 centis pénisztõl sem.
13-20 centi közt van tapasztalatom 5 különbözõ méretû-formájú és keménységû szerszámmal. A 20 centis mikor bennem volt, vagy hihetetlenül fantasztikus volt, vagy pokoli kín, leginkább elõjáték és izgalmi szint függvénye volt, hogy elélveztem-e vagy sem. A 13 centiset sokszor alig éreztem, de a pasi nagyon jó szeretõ volt, majdnem mindig csúcsra járatott így is, szóval nem bántam. A mostani partneremé valahol a két méret között van, és ez ideális.
Ha hosszabb távon van a 20-23 centi, akkor kitágulhat a hüvely, és a 14cm-esbõl jóformán semmit sem érez majd a nõ!De intimtornával lehet javítani a helyzeten!
Szia! A páromé is 14-15 cm es kb és mindig elélvezek tõle, ugyh nyugi, sztem a hüvely elég tágulékony és izmos, utána visszaveszi a formáját, nem hinném hogy annyira kitágulhat.. csak ügyesen:D
A kérdező hozzászólása: Igen, sztem igazad van:) és én is ettõl félek, mert sajnos nem tul vastag az enyém és az elején még jó, de utána kezd elmulni ez az érzés. És attól félek h neki sem jó annyira:(
nesze neked nem a méret a lényeg... erre sokan írogatják itt hogy a nagyobb jobb ;) am fiú vagyok

Az igaz, hogy nagyobb zenekarok pl. (Green Day), adnak titkos koncerteket a nagyobb koncertjeik előtt?

személye tapasztalatok is jöhetnek :)

Legjobb válasz: Háát a GD néha szokott. Pl most Olaszországban is volt, de Szerbiában már nem. De nekik kisebb koncertre még ott van a Foxboro is:D a többi együttes szokásait már nem imerem.(:

Háát a GD néha szokott. Pl most Olaszországban is volt, de Szerbiában már nem. De nekik kisebb koncertre még ott van a Foxboro is:D a többi együttes szokásait már nem imerem.(:
Igen a Green Day néha még most is szokott, pl múlt héten is váratlanul megjelentek Olaszországban (Milánóban, azt hiszem). Régebben viszont többet csináltak ilyeneket, meg zártkörû koncerteket is.
Igen, a GD szokott, hirtelen jelentik be, a koncert elõtt pár órával, így eléggé meglepik a közönséget. Milánóban volt egy ilyen koncert egy hete. :)
A kérdező hozzászólása: Es arra ingyenes a belepes mi? :D
Na látod, ezt már nem tudom.:D

Szerintetek is igaz az hogy a partnernek mekkora a mérete-minnél nagyobb annál jobban fáj az első?

Legjobb válasz: Na, én csaj vagyok, közlöm, hogy persze. Sõt! Ha nem vagy szûz, de jön valami nagyobb farok a megszokottnál, vagy csak kihagytál valamennyit (én 6 hónapot hagytam ki, és nem vagyok az a típus aki mindenfélét bedugdos, magába) akkor is tud fájni. Tágulni sosem volt egyszerû, a hüvely nagyon hajlamos összeszûkülni, vedd pl. a szülést. A hüvely más néven szülõcsatorna, mindig össze kel szûkülnie a lehetõ legjobban, hogy a méh helyzete megfelelõ legyen A szülés is akkor kezdõdik amikor itt az idõ, annál is nedvesedéssel jár a dolog, hogy könnyebben kicsússzon, és hiába a szuper fejlett orvoslás, mindig fáj tágulni, mindegy hanyadik szülés. A fiúk meg csak azért nyomják a vakert, mert mi lányok, átlagban inkább letagadjuk, ha fáj, és várjuk, hogy elmúljon.

Na, én csaj vagyok, közlöm, hogy persze. Sõt! Ha nem vagy szûz, de jön valami nagyobb farok a megszokottnál, vagy csak kihagytál valamennyit (én 6 hónapot hagytam ki, és nem vagyok az a típus aki mindenfélét bedugdos, magába) akkor is tud fájni. Tágulni sosem volt egyszerû, a hüvely nagyon hajlamos összeszûkülni, vedd pl. a szülést. A hüvely más néven szülõcsatorna, mindig össze kel szûkülnie a lehetõ legjobban, hogy a méh helyzete megfelelõ legyen A szülés is akkor kezdõdik amikor itt az idõ, annál is nedvesedéssel jár a dolog, hogy könnyebben kicsússzon, és hiába a szuper fejlett orvoslás, mindig fáj tágulni, mindegy hanyadik szülés. A fiúk meg csak azért nyomják a vakert, mert mi lányok, átlagban inkább letagadjuk, ha fáj, és várjuk, hogy elmúljon.
Szia ! én egyet értek a második valaszolóval , szoval az elsõ igaz, hogy fájdalmas egy csaj számara , viszont ebben a fiunak is van szerepe , teszem fel ha a fiu gyengéd, és egy bizonyos izgatas után hatol be akkor már nem olyan vészes.
Ez pszichikailag is befolyásolhatja a csajt! A félelmétõl nem engedi el magát, nem tud kellõen kitágulni, így jobban fájhat. De nem a mérettõl, hanem az ellazulástól függ! Tutira fel kell izgatni, amennyire lehet!
lánytól is függ. elsõ barátnõmnek, akinek én is elsõ voltam, speciel olyan tág p**ája volt, hogy sokszor el sem tudtam menni. a mostani pedig pont az ellentettje. szal igazad van, de mivel párkapcsolatról beszélünk és nem vagyunk robotok, ezért nem csak azon múlik, hogy a srácnak 16 vagy csak 20 centis. sõt ennél sokkal fontosabb mondjuk a kerülete...
Akkor nem fáj a lánynak egyáltalán, ha jól fel van izgatva. Szóval, hogyha csak felmentek a szobába, lehúzod gyorsan a bugyiját, bevágod neki, akkor a barátnõd majd megõrül fájdalmában. De! Ha szépen felizgatod, akár több órás pettinggel, akkor szerintem egyáltalán nem fáj neki, az a lényeg hogy engedje el magát és éreztesd vele hogy minden rendben. :)
Szia! Természetesen számít a méret, de ez nem igaz. Megfelelõ odafigyeléssel és óvatossággal nem lehet probléma, ennek ellenére, lehet, hogy nem fogja tudni még úgy elengedni magát, és igazából élvezni a dolgot. Sok gyakorlással ez megoldódik :)
A mestert kérdezted már?
A kérdező hozzászólása: nem mert már vagy 4 éve lett javítva
A kérdező hozzászólása: én annyira nem értek hozzá de a membrán meg ilyesmi az eredeti rajta csak sztem a tekercs nem csak nem tom hogy változtak e a paraméterek

Igaz az, hogy nagyobb az esélye a teherbe esésnek, ha az együttlét során a nőnek is orgazmusa volt?

Legjobb válasz: Igen, tulajdonképpen orgazmus nélkül is terhes lehet egy nõ, de azt olvastam hogy azért orgazmussal nagyobb az esélye, mivel a méhösszehúzódások beljebb juttatják a spermiumokat. Arról nem is beszélve hogy ha van érõ tüszõ, az egy orgazmus alkalmával megrepedhet.

Igen, tulajdonképpen orgazmus nélkül is terhes lehet egy nõ, de azt olvastam hogy azért orgazmussal nagyobb az esélye, mivel a méhösszehúzódások beljebb juttatják a spermiumokat. Arról nem is beszélve hogy ha van érõ tüszõ, az egy orgazmus alkalmával megrepedhet.
Igen :) Én két év után egy dupla org. estem teherbe :D
Nem. Orgazmustól független a teherbeesés, illetve csak a férfi orgazmusa kell hozzá.

En most leptem a 7-dik hetbe, a terhesseg tobbsegnel hanyadik hettol kezd el igazan noni a pocak? A melleim azok nagyobbak es erzekenyek, a pocakomis kicsit nagyobb, de en ugyertem mikor nemfogom tudni mar begombolni a farmeromat?

Meg mindig nincs hanyingerem?Ami fura hogy kemeny a szekletem,es gyakrabban jarok nagy szuksegre.Ez nembaj?

Legjobb válasz: Hát ez szerintem teljesen egyéni. Én már a 7. héten nem nagyon tudtam begombolni a nadrágomat, viszont hánytam rendesen. 6. héttõl szoktak a kellemetlen hányingeres tünetek/álomkórság kezdõdni, de a szerencsésebbek ezt sosem tapasztalják meg. Hidd el, nagyon rossz! A pocid pedig észrevétlenül, szépen csendben ki fog kerekedni hamarosan. Sok boldogságot kívánok nektek!

Hát ez szerintem teljesen egyéni. Én már a 7. héten nem nagyon tudtam begombolni a nadrágomat, viszont hánytam rendesen. 6. héttõl szoktak a kellemetlen hányingeres tünetek/álomkórság kezdõdni, de a szerencsésebbek ezt sosem tapasztalják meg. Hidd el, nagyon rossz! A pocid pedig észrevétlenül, szépen csendben ki fog kerekedni hamarosan. Sok boldogságot kívánok nektek!
Szia!én most leszek 12.hetes, a mellein kb 2hete nemfájnak már, de azért érzékenyebbek, mint eddig, a pocid azért nagyobb, mert felvagy puffadva, készül a hely a pocaklakónak.Nekem is azt mondták, hogy kb 14.-héttõl azért már látszódik a poci, persze ezis alkat függõ.én már nembírom begombolni a nacikat, illetve nem akarom be eröltetni, ezért még jo hogy van 'kicsit'vastagabb idõmbõl naci, amik most erre tökéletesek, hogy nem nyomják a pocim, mert tök kellemetlen ugy.ha már látszik, akkor nyugodtan lehet venni a kismama nacikat-ezek naon kényelmesek lesznek majd a pocinak!!!A széklet sûrûbb az nembaj---lesz ez még igy se :-)!!!addig örülj még minden ok vele, én reggelente szoktam inni tejes-kv-t, ami jol beindítja, remélem késöbb sem lesz gond ezzel, legalábbis annyira nemlesz vészes!!A hányinger pedig--nos örülj neki, hálisten énis összetehetem a két kezem, mert nekem sem volt eddig sem, s eztán nemis lesz már hányingerem, csupán kb 7.-háttõl a szagok zavarták meg picit a gyomrom, de ennyi!ennek csak örülj Te is!!!Vigyázz magadra!!
Szia! Teljesen változó! Én a 18 hetes (majdnem félidõs!! terhes) voltam, amikor férjhez mentem és nagyon szép, darázsderekú menyasszony voltam. :) Azóta eltelt 13 hét (31 hetes vagyok most) és már 112 cm a hasam kerülete... Szóval mindenkinél más, nagyon gyorsan telik az idõ, úgyhogy hamarosan Neked is elkezd nõni a pocid! Ami nagyon fontos, akármilyen alkat vagy, használj napi 2-szer minimum Terhességi csík (striák) elleni krémet - akkor is kezd el, ha még egyáltalán nem gömbölyödsz! Boldog babavárást!
Pocakod egyelõre a puffadás miatt lehet. Székletproblémák végig lesznek a terhesség alatt. Nekem egyáltalán nem volt sem hányingerem, sem semmim. A pocakom a 17. héten kezdett el nõni, akkor már nem tudtam a farmeromat felhúzni. 23 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!