Találatok a következő kifejezésre: Igaz az, ha pl (68 db)

igen, igaz
Nem igaz!
Hát már miért ne lenne igaz? Ha megszüli a harmadikat és a második gyermeke még nincs 3 éves akkor mindkét gyerek után kapni fogja a juttatást. 2 gyest, vagy gyed+gyes
Igen, ez most idei változás! Az, aki 2014. 01.01 után szül, és elõzõ gyermeke után is kap még ellátást (GYED, GYES), akkor mindkét gyerek után fog ellátást kapni, nem kell lemondani egyikrõl sem. Én is idén szülöm a 2. gyermekemet, elsõ még csak 22 hónapos lesz, utána néztem. [link]

Igaz az, hogy pl. gyulladásra adnak szurit a punciba? Hány éves kortól? Pl. Ha egy 10 évesnek gyulladása van akk kaphat ő is szurit? Mennyit?

Legjobb válasz: Nekem egyedül szülés után adtak fájdalom csillapítót mikor varrtak! Dehogy adnak oda szurit! Ki hülyít ilyen badarsággal?

Nekem egyedül szülés után adtak fájdalom csillapítót mikor varrtak! Dehogy adnak oda szurit! Ki hülyít ilyen badarsággal?
gyulladásra bárhol beadott injekció is oda fog hatni, ahol a gyulladás van.
Ne is reménykedj, nem lehetséges! :)
A puncidba csak húsinjekciót fogsz kapni! :) Az viszont hosszú lesz, vastag és kemény, a végén pedig a sûrû, fehér hatóanyag fog kispriccelni belõle. Készülj fel rá, kislány!
Mert valakinek fel kell hívnia a figyelmét rá, hogy ha százszor kérdezi meg akkor is százszor ugyanazokat a válaszokat fogja kapni és teljesen felesleges újra és újra ezen rugóznia. Akárhány éves is legyen egy szöveget kell tudnia értelmezni és ha ennyi értelmes és türelmes válasz után sem képes megérteni, hogy nem fog szurit kapni, akkor vagy szellemi fogyatékos vagy pszichiáterre van szüksége. Egyébként is 99%, hogy a kérdés kamu.
Jó de hát akkor ne válaszolj, az rendben van. De miért kell ledorongolni?
75%-os: A kislány az elmúlt két napban legalább négyszer megkérdezte. Mindig korrekt választ kapott, ha ezek után sem képes megérteni, akkor nem lehet vele mit csinálni!
Nyugodtan kérdezd meg, ha ennyire izgat, hiszen ezért van ez az oldal! Ne izgulj, nincs ilyen! Gyulladásra is kenõcs, esetleg kúp, vagy szájon át szedhetõ gyógyszer van.
Már ezerszer megkérdezted és ezerszer leírták, hogy ILYEN NINCS !!! Most olvasd ezt el még egyszer és többet már ne kérdezd meg!
Nem fogsz kapni a puncidba szurit, ne aggódj!!!
Kizárt hogy oda adjanak emiatt! Egy helyzetben fordul elöbb hogy oda adnak az amit írtak is, a gátmetszés után amikor összevarrják. Biztos hogy nem igaz amit mondott ez a nagyön megbízható forrásod. Vagy kamzott vagy ö sem tudja jól!
Nem adnak, ez csak hülyítés.
A kérdező hozzászólása: Valaki mondta de egy olyan személy akirõl merem állítani, hogy nem hazudott. Csak azért kérdem lehetséges-e, hogy kapjak oda szurit.SÜRGÕS
nyugodj meg oda szurit nem fogsz kapni, a szurit a fenekedbe fogod kapni ha egyáltalán szuri kell a gyulladásodra !
Foggalmam nincs de nem mindegy????
ez egy baromság sokkal többet pisilsz emellett azt gondolod, hogy 80 évesen 80 kilót fogsz üríteni?
A szellemi fogyatékosok ismerkednek az internettel...

Ez igaz? .. szerintettek a fiu igazat mond mikozben sexel? . Ha pl azt kerdem a pasimtol h szeretsz hany % mondja az igazat mikor elvez? . Rendes valaszokat!

Legjobb válasz: mért kérdezel ilyeneket szex közben? ilyenkor szinte bármire igent mondanak! -.-" meg egyáltalán ne kérdezd meg hogy szeret-e,ha úgy érzi el ki akarja mondani a bûvös szót akkor ki fogja.Lehet hogy most is szeret csak nem mondja!

mért kérdezel ilyeneket szex közben? ilyenkor szinte bármire igent mondanak! -.-" meg egyáltalán ne kérdezd meg hogy szeret-e, ha úgy érzi el ki akarja mondani a bûvös szót akkor ki fogja.Lehet hogy most is szeret csak nem mondja!
Ezt nem lehet tudni.... nekem egy barátnõm volt eddig majdnem 7 évig én szívembõl mondtam neki, hogy szeretem...
Ez baromság.
Nem tudom elképzelni, hogy valaki azt üvöltse szex közben (pláne mikor élvez), hogy "Neeeem szeretleeek"! Még ha tényleg nem is szereti az illetöt...
Szex közben ne kérdezz semmit!
A kérdező hozzászólása: 1 kommentalonak:...szerintem az jobb erzes mikor sex kozben kerdem h szeret s mondja h igen...de amugy magatol is mondja...:)

A igaz hogy aki vékony és hízni akar annak ugyan olyan sértő az ha azt mondják hogy milyen vékony mint aki duci és fogyni akar (mint pl én) és azt mondják hogy kövér, duci?

Legjobb válasz: Igaz, bizony. Mindenkinek az esik rosszul, amit nem tud magában elfogadni. A maga szerint túl pisze nem kedveli, ha azt mondják: jaj, de helyes kis orrod van, a túl sovány, ha azt mondják, hogy de jó vékony, stb.

Igaz, bizony. Mindenkinek az esik rosszul, amit nem tud magában elfogadni. A maga szerint túl pisze nem kedveli, ha azt mondják: jaj, de helyes kis orrod van, a túl sovány, ha azt mondják, hogy de jó vékony, stb.
én pl meg vagyok elégedve magammal és ha azt mondja vki h "de jó vékony vagy" akkor azt nem sértésnek veszem, hanem egyszrûen megköszönöm. ám amikor én is duci voltam és ledagizott vki az bizony nagyon rosszul esett

Igaz az, hogy ha ritkán eszünk pl napi 1x jobban hizlal, mintha többször keveset?

Legjobb válasz: Szerintem igaz. Logikus, hogy ha ritkán eszel sokat, a szervezeted alkalmazkodik: átáll a raktározásra.

Szerintem igaz. Logikus, hogy ha ritkán eszel sokat, a szervezeted alkalmazkodik: átáll a raktározásra.
Igen, mert ha sokàig nem eszel, a szervezeted azt hiszi ínséges idõszak van, így mikor legközelebb eszel, sokkal többet raktàroz el, hogy felkészüljön a következõ 'ínséges' idõszakra.
Mondjuk egyél napi kétszer nagy adagokat. Meg vannak ételek, amik segìtenek hìzni, sajt, sajtkrém, vajkrém, kenyér, édességek, fagyi stb., egyél több ilyesmit. Sportolâssal is felszedhetsz egy kis husit, ha nagyon vékony vagy.
A kérdező hozzászólása: Én hizni szeretnék, akkor elég, ha pl délben és este eszek? Vagy napi 1x inkább? Az a baj, hogy ezt nem birnám, szerintem elájulnék. Igy is sovány vagyok :(
Ha hízni akarsz ne egészségtelenül egyél, hanem többször, olyat, ami hízlal.
ha egy nap kevesebb eszel, de nagyobb adagokat, akkor inkább hízni fogsz.

Igaz az a legenda, hogy ha valaki babát vár, sokkal érzékenyebb, hisztisebb? Pl. Hamarabb elsírja magát?

Legjobb válasz: igaz! egyértelmûen a hormonok miatt. régebben is ugyanígy volt, csak nem volt idejük, és nem foglalkoztak vele. tény, hogy ma néhány kismama esetleg jobban elengedi magát, mert mondjuk otthon van, nem dolgozik, van ideje "agyalni", stb.

hát ha alátámasztják a tudósok, ha nem, én tuti érzékenyebb voltam, és szülés után még ez volt, talán a nõ szociálisabban (gyermekbántalmazások) utána is az marad.
Nem legenda, hanem hormonhatás. Én pl. érzékenyebb lettem, de a menstruáció elõtti hiszti-szintet még egyszer sem értem el a terhesség alatt. Mindenkin más jön ki.
igaz! egyértelmûen a hormonok miatt. régebben is ugyanígy volt, csak nem volt idejük, és nem foglalkoztak vele. tény, hogy ma néhány kismama esetleg jobban elengedi magát, mert mondjuk otthon van, nem dolgozik, van ideje "agyalni", stb.
Igen
igaz, a hormonok miatt. de biztosan vannak kivételek.
Nem. Csak ma sokan fogják a hisztijüket a hormonokra. Nagyanyáink azt sem tudták, hogy léteznek hormonok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ha valakinek van valamilyen tapasztalata, írjatok még :)
Nàlam ez nem igaz. Sokkal erõsebb lettem lelkileg a terhesség hatására, nehezebb megbántani, kiakasztani engem. Sokkal kevesebbet is bõgök. Valahogy nem érdekel senki és semmi a babámon, a férjemen és a családomon kívül. Ez nem azt jelenti, hogy bunkó lettem, hanem, hogy kevésbé viselnek meg a mindennapi gondok, butaságok. :-)
Én az egész terhesség alatt 2x, ha sírtam, egyáltalán nem vagyok se hisztis, se érzékeny. 33 hkm
Hát én egyáltalán nem voltam hisztisebb, de azt mondják hogy ilyenkor a hormonok miatt érzékenyebb az ember.
Ez teljesen egyénfüggõ, mint ahogyan minden más terhestünet, attól függõen hogy kire mennyire hatnak a hormonok. Elég nagy butaság azt mondani, hogy nem igaz, mert x meg y nem volt érzékenyebb. Mert akkor én meg mondhatnám, hogy a terhességi hányinger meg émelygés csak legenda, mert nekem nem volt. Nagyanyáink közül is voltak érzékenyebbek, ezért is nevezik õsidõk óta másállapotnak a terhességet. Csak a hormonális magyarázatot nem ismerték. "Hivatalosan" 4 ilyen idõszak van a terhesség alatt: 2 enyhébb: 4-12. hét között, illetve a 24. hét környékén 2 erõsebb: szülés elõtt, szülés után Nálam az elsõ nem jött ki. Most 25 hetes vagyok. Hisztis nem vagyok, de nagyon könnyen elérzékenyülök filmjeleneteken, vagy ha a kisbabámról beszélek. És elõfordult hogy a férjemmel nem egyezett a véleményünk, nem veszekedtünk, csak eltérõ véleménnyel voltunk valamirõl, és elsírtam magamat. Van aki pedig hiperérzékeny ezekre a hormonokra, jobban meg is viseli a terhesség.
Az érzékenység nálam is jellemzõ volt, leginkább az elsõ trimeszterben, de azután is megmaradt, pontosan olyan formában ahogy az elõttem szóló válaszoló írta, ha a párom rossz hangsúllyal szólt hozzám, vagy eltérõ volt sírtam, ha a munkahelyemen igazságtalannak éreztem a cseszeg~tést, sírtam. Ha az Édes Kisfiam c.számot hallgattam Cserhátitól, sírtam.Ha édes kisbabás képeket néztem altatódal kíséretében és belegondoltam, hogy én is nem sokára a kezemben tarthatom a kisfiamat sírtam, na és szülés után, ami nagyon érdekes volt...Borzalmasan elkezdtek tombolni a hormonjaim, talán megkockáztatom, jobban, mint a terhességem alatt.3 napon keresztül, ha csak nem jól néztek Zalánra sírtam és dühkitörésem volt.A düh kitörés csak a szülés után volt 3 napig.Hát ez az én tapasztalatom, dehát mindenki más és másként éli meg a dolgot!

Az igaz, hogy ha gyúrok, akkor lassabb leszek? (Pl. Karatéban)

Legjobb válasz: Nem igaz. Elég sok küzdõsportoló edz súlyokkal és saját testsúllyal is.

Nem igaz. Elég sok küzdõsportoló edz súlyokkal és saját testsúllyal is.
Naturálban nem lesz szálkásan 100kg izom, hacsak nem 2 méter magas az illetõ. A 2m magassághoz pedig nem lesz lassító tényezõ a 100kg-os testtömeg. Tehát kox nélkül nem leszel sosem olyan izmos, hogy az már téged lassítana, nem ugrik rád 30-40 kg izom.
Hát egy 100kg tiszta izom ember nem valami gyors, de ne aggódj, nem fogsz lelassulni 5-10 kg + izomtól

Lányok, melyik az igazán csúnya fiú, akiket ne kedveltek? Azok akik pl arcilag rondák, szabálytalan szerkezet, nagy kilics orr de ehhez igényesség társul vagy az zavar inkább titeket ha ápolatlan, mint pl Bye Alex?

Melyikbe könnyebb beleszerteni ha egyik nem tud változtatni magán mert fura az arca, vagy mert nem akar változtatni magán és olyan szakállat akar mindig hordani, és olyan hosszú hajat is akar mindig magáénak tudni, mint Bye Alex?

Legjobb válasz: jó, de W.A. egy annyira kultikus személyiség, nem hasonlítható egy olyan sráchoz, aki gyakorikérdéseken akarja megtudni, hogy mit jelent az,hogy vki ronda

jó, de W.A. egy annyira kultikus személyiség, nem hasonlítható egy olyan sráchoz, aki gyakorikérdéseken akarja megtudni, hogy mit jelent az, hogy vki ronda
A szakáll / hosszú haj még nem ápolatlanság. Az arcszerkezet nem zavar, ha nem tökéletes. Hogy valami negatívat mondjak, ha kopasz valaki, na az zavarna. Legyen legalább olyan hosszú haja, hogy lehessen fogdosni.
Akkor már inkább Bye Alex.:) Rajta legalább tudnék változtatni., de szerintem õ így cuki.:)
Én olyan ronda vagyok, hogy azon még az egyéniség sem segítene.
amiket leírtál, azoktól szerintem pont nem lesz ronda senki. nekem most pont egy kilincsorrú, Byealex szakállú és hajú srác az "álmaim pasija". külsõre számomra nála vonzóbbat már jó ideje nem találtam, de lehet hogy csak nekem van kificamodott ízlésem...
Woody Allen egyáltalán nem csúnya, ahogy a képeken szereplõ emberek sem, bár ByeAlex nem az esetem. Annyira nem vonz ez a hipster stílus, mindenesetre az arca helyes, és nem igénytelen! Az az igénytelen, akinek zsíros a haja, nem mos fogat, büdös...ne keverjük már a fogalmakat. ^^ Amúgy az egyetlen, amit nem tudnék tolerálni párkapcsolatban, amikor elhízott a pasi. http://www.youtube.com/watch?v=3LW8N33o4UA <- olyanra gondolok, mint õ. 17/L
15: Hú, pedig õ sokkal vékonyabb, mint én... Mondom, hogy a ronda, alacsony és dagadt pasiknak sosem lesz senkijük.
#16 Ahogyan a ronda, alacsony lányoknak sem... Mivel olyan, hogy sport, meg diéta sajnos nem létezik ugye. :(
15: pedig a hapsik, ha csak nincs valamilyen betegségük, könnyen tudnak fogyni, sokkal könnyebben, mint egy lány, csak el kell kötelezned magad, és minden nap szorgalmasan csinálni a gyakorlatokat. Egyébként attól, hogy nekem nem jössz be, más még lehet a barátnõd.
Szeretem mikor a sporttal meg ilyenekkel jönnek. Bár azt is tudom, hogy fogyni lehet, bár úgy sem kellettem soha egy csajnak sem, ezért visszahíztam, mivel az egyetlen örömforrásom az evés. Mikor lefogytam az csak úgy ment, hogy heti 6x2 óra sport és mellette 500 kalória naponta. (500! Mikor az alapanyagcsere 1000-1200 körül van... így sikerült heti fél kilót leadnom, de teljesen tönkrevágta a szervezetem 1 év alatt) Szóval aham, nyilván könnyû fogyni...
Most már híres. Õ sem híresen született. Természetesen kell egy "kis" plusz ahhoz, hogy a rondaságán túl lehessen lépni valakinek. Igen, átlagos személyiség nem tud túllépni rajta. Ne légy átlagos! :)
A kérdező hozzászólása: Jó de Woody Allenre ha ránézel rögtön az jön le, hogy hatalas karizmája van, intellektuális külseje van és ténylegesen is nagyon okos. Nem melles pokoli híres személy is. Gondolom aki itt a gykn sajnáltatja magát és úgy néz ki, mint W. A, az nem biztos, hogy fel tud vonultatni olyan erényeket, mint W. Allen.
Hát ez az! Az egyéniség lemoshat holmi rondaságot!
Margaság! Ha valaki ronda, akkor Woody Allen az. És volt vagy 5 házassága. Köztük olyan nõkkel, mint Diane Keaton, Mia Farrow!
Szerintem a kilics orr nem gáz, nézd meg Rékasi Károlyt, rondább orrot keresve se találhatsz, ennek ellenére igazán sármos.
Nyisd ki a csúnya fiú szócikknél, és az én képem virít majd ott, annyira ocsmány vagyok.
Ronda az akinek nem helyes a pofija, és nem képes egy bototsem keresztbe tenni azért, hogy változzon. Bár lehet olyan is csúnya aki ápolt, csak egyszerûen reménytelen eset:/
byealex nem ápolatlan. szerintem abszolút nem büdös, tiszta a ruházata, nem zsíros a haja, és nem rohadnak a fogai sem. kicsit fogalmatlannak tûnsz nekem.
nem értem a kérdést a linkelt pasik mindegyike szerethetõ. Szerintem 23/L
Még neki is összejött valami, pedig szegénynek a szeme sem áll jól, egyik sem a háromból: http://phreeque.tripod.com/bill_durks.html

Félreérthető-e az, ha egy férfi megdícséri egy lány öltözködését, megjelenését? Kollégák közt pl. ez nem igazán javallott, igaz?

Legjobb válasz: Már miért ne? Szerintem jól esik annak, akit dicsérnek. Én egyik reggel minden hátsó szándék nélkül megdicsértem egy kolléganõm haját, mert tetszett. Férfi vagyok, gyerekes apuka, stabil párkapcsolatban, nem is volt semmi jele, hogy félreértette volna. Egyszerû emberi gesztus. Nagyon sajnálom, hogy olyan világban élünk, ahol már erre is vigyázni kell, mert sokan olyan betegek pszichésen, hogy minden ilyen, teljesen természetes, emberi dolog mögé valamit oda akarnak látni. Szerintem / nekem ez nagyon rossz.

Már miért ne? Szerintem jól esik annak, akit dicsérnek. Én egyik reggel minden hátsó szándék nélkül megdicsértem egy kolléganõm haját, mert tetszett. Férfi vagyok, gyerekes apuka, stabil párkapcsolatban, nem is volt semmi jele, hogy félreértette volna. Egyszerû emberi gesztus. Nagyon sajnálom, hogy olyan világban élünk, ahol már erre is vigyázni kell, mert sokan olyan betegek pszichésen, hogy minden ilyen, teljesen természetes, emberi dolog mögé valamit oda akarnak látni. Szerintem / nekem ez nagyon rossz.
Én szinte napi rendszerességgel megdicsérem kolléganõimet. :D Oké, legtöbbjük anyám lehetne, de a fiatalabbakkal sem kivételezek. Eddig nem volt belõle kínos szituáció és ahogy észrevettem, örülnek neki. F/30
Ilyenkor általában két lehetõségre szoktak gondolni: 1. Tetszik neki. 2. Meleg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!