Találatok a következő kifejezésre: Igaz az, ha két ciciből (1 db)

Igaz az, hogy ha két ciciből szopik a baba akkor az hasfájást okozhat?

3 hónapos a babám és mostanában nem elég neki egy cici, a másik is kell. (s?t, van, hogy még az is kevés és pótolni kell)

Legjobb válasz: az én lányom születésétõl, 2 éves koráig 2 cicibõl volt hajlandó jóllakni, és soha nem volt hasfájós.

az én lányom születésétõl, 2 éves koráig 2 cicibõl volt hajlandó jóllakni, és soha nem volt hasfájós.
Állítólag igen, mert a tej eleje vizesebb és cukrosabb a vége pedig zsírosabb és ha nem szívja ki teljesen hanem csak az elejét és a másiknak is csak az elejét és ezzel lakik jól akkor szokott hasfájós lenni, namost nekem még csak úgy van elég tejem, hogy két cicibõl és nem vettem észere , hogy gond lenne neki.17napos baba mamája
Én uígy cagyok most a 3hónapos lányommal, én is sokszor kiegészítem a délelõtt lefejt tejjel este a két cicit, de ma elõször nem kellett pótlás, remélem, holnaptól már teljesen helyreáll a rend, és elég lesz megint egy cici. Vagy rövid idõn belül... Gondolom, nálad is uez a szitu, ne aggódj emiatt, ez mindenkinél így van ebben a hónapban, tedd sokszor cicire! Ja és kérdésedre: NEM OKOZ HASFÁJÁST! :) Én egyébként mindig az elõzõ cicibõl kínálom fel a maradékot és úgy a másik cicibõl (amikor kevésnek gondolom) Pusziii
Én kezdettõl fogva 2 cicibõl etetek. Lekopogjam sosem volt hasfájos a babóm. Ma vagyunk 2 hónaposak. Én arra esküszöm, hogy max 1 óra alatt befejezni a szoptatást( a kiegészítõvel együtt). És utána hiába is éhes( valószínû csak látszatra, vagy csak cicikézni akar) 2 óránál hamarabb nem kap újra tejcsit. Így nem keveredik a pocakban az elõzõ és új tejcsi, amitõl szerintem fájhat a hasa. Nekem eddig bevált.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Amíg csak terhes voltál, nem volt fura gondolat maga a szoptatás?

Arra gondolok, hogy a cicidet kell oda adni, esetleg hogy mások is látják majd ez miatt a cicidet! Vàltozott ez az érzés szülés utàn?

8

3 hetes a kisbabám, van olyan tápszer amit recept nélkül lehet venni neki?

6

Szoptatás közben ti is szoktatok netezni? Vagy csak én vagyok ilyen bolond?

Most is ciciztetek:)

10

Mit tegyek, ha nincs elég tejem?

2 hetes a babám és szopi után mindig sír, valószínűleg nincs elég tejem. Pótoljam mindig tápszerrel? És egész adag tápszerrel vagy kevesebbel, mint egy adag?
10 napos kislány anyukája

4

Azáliárol mi a véleményetek? Nem okoz tejelapadást? Mert szoptatok

2

Sos apad a tejem, mit csináljak?

3,5hónapos a kisfiam és egy pár napja kevesebb a tejem,pedig nemszeretném abbahagyni a szoptatást,mondjuk nemis volt sok:'( sajnos de azt a kicsit is szeretném neki adni. Mit tanácsoltok,hogy ne apadjon el teljesen? A válaszokat előre is köszönöm!

4

Saját készitésü Brokkoli krém levest lehet e enni? Vagy okozhat hasfájást?

2

Második babánál ugyanakkor indult be a tejetek, mint az elsőnél?

3

A fejés is éget kalóriát?

A babám nem akar szopizni, fejve kell adnom neki a tejet. 88 kilóval mentem szülni, 4,2 kilós volt a babám, most vagyok 75. Nem tudom, hogy ezek a kilók maguktól mentek-e le, vagy azért mert fejek. Ha a fejéstől, akkor annak baromira örülnék, legalább lenne benne vmi jó is!

1

Mennyi idős volt a gyermeked, mikor már nem szoptattad?

Olyanok írjanak, ha lehet,akiknek végig volt tejük.Magától hagyta abba, vagy te szoktattad le róla?Köszönöm.

18

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!