Találatok a következő kifejezésre: Igaz az, ha két ciciből (1 db)

Igaz az, hogy ha két ciciből szopik a baba akkor az hasfájást okozhat?

3 hónapos a babám és mostanában nem elég neki egy cici, a másik is kell. (s?t, van, hogy még az is kevés és pótolni kell)

Legjobb válasz: az én lányom születésétõl, 2 éves koráig 2 cicibõl volt hajlandó jóllakni, és soha nem volt hasfájós.

az én lányom születésétõl, 2 éves koráig 2 cicibõl volt hajlandó jóllakni, és soha nem volt hasfájós.
Állítólag igen, mert a tej eleje vizesebb és cukrosabb a vége pedig zsírosabb és ha nem szívja ki teljesen hanem csak az elejét és a másiknak is csak az elejét és ezzel lakik jól akkor szokott hasfájós lenni, namost nekem még csak úgy van elég tejem, hogy két cicibõl és nem vettem észere , hogy gond lenne neki.17napos baba mamája
Én uígy cagyok most a 3hónapos lányommal, én is sokszor kiegészítem a délelõtt lefejt tejjel este a két cicit, de ma elõször nem kellett pótlás, remélem, holnaptól már teljesen helyreáll a rend, és elég lesz megint egy cici. Vagy rövid idõn belül... Gondolom, nálad is uez a szitu, ne aggódj emiatt, ez mindenkinél így van ebben a hónapban, tedd sokszor cicire! Ja és kérdésedre: NEM OKOZ HASFÁJÁST! :) Én egyébként mindig az elõzõ cicibõl kínálom fel a maradékot és úgy a másik cicibõl (amikor kevésnek gondolom) Pusziii
Én kezdettõl fogva 2 cicibõl etetek. Lekopogjam sosem volt hasfájos a babóm. Ma vagyunk 2 hónaposak. Én arra esküszöm, hogy max 1 óra alatt befejezni a szoptatást( a kiegészítõvel együtt). És utána hiába is éhes( valószínû csak látszatra, vagy csak cicikézni akar) 2 óránál hamarabb nem kap újra tejcsit. Így nem keveredik a pocakban az elõzõ és új tejcsi, amitõl szerintem fájhat a hasa. Nekem eddig bevált.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lesz tejcsi? Többi lent!

Szombat délután szültem és meg nem indult be a tejcsi! Iszom a tejserkentő teát!meg a urtica urens 5 ch bogyot lesz csak türelmetlen vagyok??

7

Szoptatás alatt lehet kávát inni?

5

Szoptatok és még nem jött meg a mnsim, akkor az Azaliát mikor kezdhetem el? Mert a van ráírva, hogy mensi első napján, de uugye nekem olyan nincs.

5

Jó ez a súlygyarapodás 9 napos babámnak?

3320 al jöttünk ki a korházól? most 3800 .

1

SOS Hogyan vegyem rá, hogy szopjon a babám?

Már reggel írtam ki egy kérdést, hogy nem akar szopni, mert ugye tápszeres pótlást szoktam neki adni, ugyanis nincs elég tejem. Most viszont nem kell neki a cici és csak sír és sír, hiába adnám neki a cicit.
6 hetes lesz egyébként.

3

Igény szerint szoptatók - miből gondoljátok, hogy tényleg éhes a baba?

És azt, hogy valóban jól lakott és biztos van elég tejetek?

9

Engedjem vagy ne?

A 15 hós (babám) szopizás közben simogatja és morzsolgatja a bal mellbimbómat abból nem szopizik csak a jobb-ból.

4

3 hónapos a babám és szoptatom. Viszont szeptemberig le szeretnék adni 8-10kg-ot. Hogyan érhetném ezt el?

Anélkül,hogy apadna a tejem?Nem szeretnék semmilyen drasztikus módszert,nyílván a szoptatás az elsődleges.Szeptemberben lesz az esküvőnk és ez pont jó cél arra,hogy leadjak pár kilót.Bár páromnak tökéletes vagyok igy is és ő szerinte nincs semmi felesleg rajtam,de én nem érzem jól magam a bőrömbem.Második baba,és sokkal több maradt rajtam mint elsőre.68kg vagyok.Igazából a hasam a gáz,lötyög.Csinálok egy kis tornát naponta,de nem megterhelő.Én személy szerint arra gondoltam,h lehet h elég ha elhagyom a cukrot helyette stívia és a fehér kenyeret,helyette teljes kiörlésű kenyér.Mit javasoltok?

4

Chilis chipset lehet enni szoptatás alatt? Lesz valami baja a babának ha eszek belőle?

9hetes a picim

2

Mi az alapja annak, hogy a tej nagy része szoptatás közben termelődik? Ha így van, szoptatás előtt miért van tele érzés, utána meg üres érzés?

Meg akkor miért nem tud a baba bármennyit szopni, miért nem tud a mama bármennyit fejni?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!