Találatok a következő kifejezésre: Igaz az, ha két ciciből (1 db)

Igaz az, hogy ha két ciciből szopik a baba akkor az hasfájást okozhat?

3 hónapos a babám és mostanában nem elég neki egy cici, a másik is kell. (s?t, van, hogy még az is kevés és pótolni kell)

Legjobb válasz: az én lányom születésétõl, 2 éves koráig 2 cicibõl volt hajlandó jóllakni, és soha nem volt hasfájós.

az én lányom születésétõl, 2 éves koráig 2 cicibõl volt hajlandó jóllakni, és soha nem volt hasfájós.
Állítólag igen, mert a tej eleje vizesebb és cukrosabb a vége pedig zsírosabb és ha nem szívja ki teljesen hanem csak az elejét és a másiknak is csak az elejét és ezzel lakik jól akkor szokott hasfájós lenni, namost nekem még csak úgy van elég tejem, hogy két cicibõl és nem vettem észere , hogy gond lenne neki.17napos baba mamája
Én uígy cagyok most a 3hónapos lányommal, én is sokszor kiegészítem a délelõtt lefejt tejjel este a két cicit, de ma elõször nem kellett pótlás, remélem, holnaptól már teljesen helyreáll a rend, és elég lesz megint egy cici. Vagy rövid idõn belül... Gondolom, nálad is uez a szitu, ne aggódj emiatt, ez mindenkinél így van ebben a hónapban, tedd sokszor cicire! Ja és kérdésedre: NEM OKOZ HASFÁJÁST! :) Én egyébként mindig az elõzõ cicibõl kínálom fel a maradékot és úgy a másik cicibõl (amikor kevésnek gondolom) Pusziii
Én kezdettõl fogva 2 cicibõl etetek. Lekopogjam sosem volt hasfájos a babóm. Ma vagyunk 2 hónaposak. Én arra esküszöm, hogy max 1 óra alatt befejezni a szoptatást( a kiegészítõvel együtt). És utána hiába is éhes( valószínû csak látszatra, vagy csak cicikézni akar) 2 óránál hamarabb nem kap újra tejcsit. Így nem keveredik a pocakban az elõzõ és új tejcsi, amitõl szerintem fájhat a hasa. Nekem eddig bevált.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy lehet naponta 1 vagy 2 alkalommal szoptatni?

Most napi 3, néha 4 alkalommal szoptatok, de naponta ennél jóval többször van az az inger, amikor még el is kezd csöpögni a tejem. El se hagyhatom a lakást melltartó betét nélkül (jól esik ebben a melegben még az a betét is).
Ha majd csak 1 vagy 2-szer fogok szoptatni, akkor is fog folyni a tejem néha?

3

Miért hizlal a szoptatás?

Mikor a gyerekeimet vártam, alig híztam velük a 9 hónap alatt, így szülés után könnyebb voltam, mint a várandósság előtt.
Szoptatás alatt viszont, annak ellenére, hogy nem zabáltam, mindhárom gyerkőcnél iszonyatosan híztam/hízom. Legkisebb gyermekem most 17 hónapos, még anyatejes, és én már plusz 15(!) kg-nál járok. Mi lehet ennek az oka? Ti elválasztanátok a gyereket emiatt?

9

Egy nőnek joga van eldönteni meddig s hányszos szoptasson. Nem?

Kiborit a férjem azt mondta betölti baba a 6 hot aztan etesem hogy ne szopizon. Nagyon felcseszte a9 agyam . elsö babát 3 hetig tudtam csak

7

Akiknek 1 hetes a babája, és mérni a súlyát, mennyi gr-ot eszik meg a pici egy alkalommal? Nekem 1 hetes a babám, és 40-70 gr közt fogyaszt.

4

Szopiztatás---formába hozás?

szoptatom a babát eszek iszok és jönnek rám a kilok ugy hogy többet nem is eszek mint régen.
sokáig szeretnék szoptatni de a feljött 10kg le akarom dobni végre. mit és hogyan csináljam?

6

8 hetes babam van, jarhatok mar flabelosra? Ha, nem szerintetek mikor?

3

Sztrapacskat foznek, juhturot ehetek szoptatas alatt, 2 hos babaval?

4

Aki igény szerint szoptattak éjjel együtt aludtak baba legalább 4 szer szopcsizik még mikor tennéd külön szobába?

Párom nagyon el van tévedve ha azt hiszi 6 honaposan átteszem a babát külön szobába ugy hogy többször szopcsizik még a lányom

10

Ha van elég anyatejem, attól még elkezdhetem kóstoltatni lassan 5 hónapos babámmal az almát? Csak hogy fokozatosan vezessem be az ízeket? Gondolom pár kiskanálnyi délelőttönként nem gond?

Tudom, hogy 6 hónapos korig, elegendő, nem kell még víz se mellé... sokat olvasni róla. de ha 6 hósan elkezdem hozzátáplálni, akkor legyen már egyfajta íz ismeretsége, és akkor tudom variálni, pl. alma, répa, krumpli, fokozatosan persze.

6

Ez már túl késő? Hogyan szoktassam le róla?

A kisfiam 2 éves lesz Szeptemberben , és még most is sokat cicizik . Hogyan szoktassam le róla ? Nincs szívem csak úgy elvenni tőle , hogy kisfiam most nincs cici többet ! Vannak itt mások is akik még mindig ciciztetnek ?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!