Találatok a következő kifejezésre: Igaz az, ha hasra fekszünk (2 db)

Igaz az, hogy ha hasra fekszünk szeretkezés után, hamarabb célba ér a sperma?

Legjobb válasz: Errol már én is hallottam de nem bizonyított, én is használom e módszert de egyenlore nem tortént meg a nagy csoda...

Errol már én is hallottam de nem bizonyított, én is használom e módszert de egyenlore nem tortént meg a nagy csoda...
Ártani , biztos nem árt, ha megpróbálod:-) Mi a fenékfelhelyezéses spermát bentartós módszert próbáltuk, hogy az sikerült, vagy nem, nem tudom, de 16 hetes vagyok:-)
Szia Én azt javasolnám hogy szex után tedd támaszd fel a lábad a falra " gyertya állásba". Én is ezt csináltam. Nekem bejött.
Én az utolsó hozzászólóhoz csatlakoznék. Lábakat fel az "gyertyaállásba" kb 5 percig vagy ameddig birod. Utánna ne kelj fel ha tudsz 1óra hosszáig hagyd a lábad a falon mintha pihennél.
Ez szerintem függ a méhszájad "állásától" is. Nekem hátra hajló van, semmit nem kellett tennem, mindig rögtön terhes lettem. De amúgy ezt a gyertyás dolgot már én is hallottam, meg azt is olvastam valahol, hogy ha "kutya pózban" történik az orgazmus akkor az is nagyon jó szögben van a méhhez, és könnyebben oda érnek a spermák, érdemes egy kicsit abban a pózban maradni. Sok sikert;-)
Én a gyertyázást hallottam.Gyertyában kell "állni" az aktus után néhány percig. Én is csináltam mikor volt kedvem hozzá és most 7 hetes vagyok. Hogy ettõl e?Ki tudja:) Sok sikert.

12 hetes Uh hasi vagy hüvelyi? Igaz az hogy hüvelyin akár a baba nemét is látják ha úgy fekszik?

Legjobb válasz: Nekem hasi volt. De én a neme megkérdezésével várnék a 18-20. hétig. A 12. héten még gyakran téves dolgot mondhatnak.

Nekem hasi volt. De én a neme megkérdezésével várnék a 18-20. hétig. A 12. héten még gyakran téves dolgot mondhatnak.
Hüvelyi szokott lenni. Azért biztosan ne számíts arra, hogy látják a nemét.
Nekem hasi is volt akkor meg hüvelyi is, pedig elõtte csak hasit csináltak.A baba nemét viszont nem látták még eddig:( 17 heteske
Hasi szokott már lenni. A nemét volt, akinek megmondták, el is találták, bár tudtommal-a szakirodalom szerint is- iyenkor még egyformák, es ezután fejlõdnek különbozõ módon. A 16. hét után már meg tudják mondani. Én a 18 hetesn tudtam meg, bejött:-)
Pont ma voltam.Hüvelyi volt.A nemét megkérdeztük és mivel itta klinikán jó a gép meg is mondta volna a doki ha nem ül a popóján és láttja.ez függ az UH géptõl.
nekem is a 12.héten mondták meg h fiu lesz(lett) és ha jol emlékszem akkor az már hasi UH volt
SZia! Énis ma voltam ! Hüvelyi volt!!
Elsõ vagyok. Jah, nekem se volt egyszer se hüvelyi uh-m. 3, 5 hója szültem.
Szia! Ahová én jártam ott 3D volt és a 12.heti hasi Uh-n megmondták, h. kislány.
Ha jól fekszik akár hasin is láthatják, de sztem is inkább 16 hét után érdemes kérdezõsködni.Nekem a terh. alatt(2007) 1* sem volt hüvelyi Uh.
Én is 18 hetesen tudtam meg, de nekem 16 hétig hüvelyi uh volt..de gíy van h 15 hét után látni pontosan..ha baba is akarja::)
Szia.Nálunk pestmegyében hüvelyi.bár nekem hasit csináltak mert azt mondta a doki hogy annyira vékony a hasfalam hogy hasin is látja amit kell.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!