Találatok a következő kifejezésre: Igaz az, ha egyszer megteszi, (2 db)

Igaz az, hogy ha egyszer megteszi, megteszi mégegyszer?

Sokat gondolkodtam ezen. A barátommal 1 éve vagyunk együtt. Velem úgy jött össze, hogy még megvolt a barátn?je, és csak 2 hét múlva szakított vele, hogy velem lehessen. Azt mondja, nálam szebbet, jobbat úgysem talál. Amúgy az el?z? barátn?jével sosem volt felh?tlen a kapcsolata, már a végén nem is szerette. Ezért vagyok nyugodt, hogy vele meg tudta tenni, és ezért gondolom, hogy velem nem, mert tudom,hogy nagyon szeret. De mégis mit gondoltok igaz ez a mondás?

Legjobb válasz: Nekünk is hasonló volt a helyzet.Habár az akkori barátnõjét nem szerette igazán, és semmi közös nem volt bennük, nem is jöttek ki jól.Aztán megsimerkedtem vele,és kb 1 hónapig ilyen baráti szinten találkozgattunk, egy közös társasággal, de már a többiek látták rajtunk, hogy vmi lesz közöttünk...én persze csak reménykedtem,és õ is...aztán amikor már mindkettõnknek nyilvánvaló lett a dolog, összejöttünk.Mielött mi összejöttünk volna, azelött 2nappal szakitott az akkori bnöjével, miattam. Mi is 1éve vagyunk együtt, és felhõtlen a kapcsolatunk, soha nem voltunk még ennyire szerelmesek.Mi teljesen egymásra találtunk, és ugyanígy Õ is mondja nekem, hogy nem kell más neki, bennem megtalálta a legjobbat...Nagyon szerelmesek vagyunk, és eszünkbe sem jutna megcsalni egymást.Szerintem neked sem kell aggódnod ez miatt, ha csak nem adott rá vmi okot.Legyetek boldogok!:):)

Nekünk is hasonló volt a helyzet.Habár az akkori barátnõjét nem szerette igazán, és semmi közös nem volt bennük, nem is jöttek ki jól.Aztán megsimerkedtem vele, és kb 1 hónapig ilyen baráti szinten találkozgattunk, egy közös társasággal, de már a többiek látták rajtunk, hogy vmi lesz közöttünk...én persze csak reménykedtem, és õ is...aztán amikor már mindkettõnknek nyilvánvaló lett a dolog, összejöttünk.Mielött mi összejöttünk volna, azelött 2nappal szakitott az akkori bnöjével, miattam. Mi is 1éve vagyunk együtt, és felhõtlen a kapcsolatunk, soha nem voltunk még ennyire szerelmesek.Mi teljesen egymásra találtunk, és ugyanígy Õ is mondja nekem, hogy nem kell más neki, bennem megtalálta a legjobbat...Nagyon szerelmesek vagyunk, és eszünkbe sem jutna megcsalni egymást.Szerintem neked sem kell aggódnod ez miatt, ha csak nem adott rá vmi okot.Legyetek boldogok!:) :)
Attól függ mekkora benne rá a hajlam. Ha a szoknyavadász típusubb, akkor nagyobb a valószínûsége. De lehet, h akkor csak azért tette meg, mert te tényleg jobban passzolsz hozzá.
Szerintem ez a mondás nem a ti helyzetetekre illik. Ha csak 2 hétig maradt vele amég veled volt az nem igazán számit megcsalásnak. Megismert, megszeretett és 2 hét után melletted döntött, és elhagyta a másikat, nem maradt vele. Egyébként is akkor lenne igaz mondás ha veled történt volna meg hogy egyszer megtette te megbocsájtod és akkor van esélyed hogy mégegyszer megteszi. Na errõl szól a mondás. Ebben a formában szerintem igaz is. De rád ez nem vonatkozik jelen pillanatban.
Nem akarom a szalakat bonyolitani...DE en nem tudnek megbaratkozni a gondolattal, h az elozo baratnojet hat ugymond "megcsalta" velem...akkor m a agaranci arra h engem nem csal meg egy harmadikkal...szerintem ugy korrekt ha szakit(nem sms meg email) es utana kezd el masfele kacsintgatni...amugy mindenki maga donti el... Szerintem lehet h megvaltozott miattad:) soooot ha egy eve egyutt vagytok szerintem nincs okod felni ettol... csak bemutattam az erem ket oldalat, de szerintem Te ne idegeskedj:)
A kérdező hozzászólása: Megnyugtattatok, köszönöm szépen! :)

Igaz, hogy aki egyszer átvert az máskor is megteszi? Vannak kivételek? Vagy pl ha más lányoknak írogatott régen, mennyi az esélye hogy már nem tesz ilyet?

Régebben szakítottunk is ez miatt, csak folyton felmerül bennem a kérdés hogy Vajon megteszi-e újra? Nektek milyen tapasztalaitok vannak?

Legjobb válasz: Hajlamos lehet rá, de lehet hogy megtanulta valami komoly tapasztalat árán. Nehezen lehet megmondani, és esélyesebb hogy megteszi újra.

Hajlamos lehet rá, de lehet hogy megtanulta valami komoly tapasztalat árán. Nehezen lehet megmondani, és esélyesebb hogy megteszi újra.
Kutyából nem lesz szalonna. Ha egyszer megtette, akkor a hajlam benne van, tehát nem tehetsz ellene semmit. Úgysem állja meg, hogy elõbb-utóbb ne csinálja ismét.
Persze hogy megteszi, de meg is érdemled buta liba
Az én párom évek óta nem képes leállni a hazudozással. Idõben ki kell lépni egy ilyen kapcsolatból. :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!