Találatok a következő kifejezésre: Igaz az, ha egy pasinak (36 db)

Fiúk! Igaz az, hogyha egy pasi csak szexuálisan vonzódik a csajhoz (talán van egy pici érzelem is), akkor a csaj ha ügyes, könnyedén eltudja érni h a fiú beleszeressen?

Tippek, ötletek, tapasztalatok, kor stb :D

Legjobb válasz: Igaz. De valószínûleg nem lesz tartós az a szerelem... (Mondjuk az is kérdés, milyen távra szeretnéd azt a pasit.)

Igaz. De valószínûleg nem lesz tartós az a szerelem... (Mondjuk az is kérdés, milyen távra szeretnéd azt a pasit.)
Szerintem a szerelem nem azon múlik, hogy milyen ügyes valaki. A szerelemet nem lehet kicsikarni. Na meg kérdés mi az a "pici érzelem"
A kérdező hozzászólása: hosszúra ... tippeket tudsz adni esetleg? Gondolom ne adjam magam oda egyhamar neki, csak húzzam az agyát meg ilyenek, nem?
A kérdező hozzászólása: sokat gondol rám, meg stb, de képbe jött az exe is szal nemtudja mit csináljon. nagyon vonzódik hozzám, állítása szerint úgy mint még soha senkihez, és nem tudunk egymástól szakadni
Akkor kezdjétek el a megismerés folyamatot (nem feltétlenül az ágyban :P), és majdcsak lesz belõle valami. Ha meg nem, legalább volt pár jó hetetek-hónapotok,
A kérdező hozzászólása: már jártunk egyszer, csak vége szakadt a volt nõje végett. most meg hadilábon áll velemis, meg a csajjal is, a csajnál a pasi próbaidõn van, nálam szintúgy, és a hetek eldöntik mi lesza dologból. csak magamba kéne bolondítani :D
Felejtõs az ilyen. Komolyan ne tervezz vele. Van még pasi ezer, aki normális, komolyan veszi a párját, érett és felelõsségteljes.

Miért van az, ha egy lány csúnyán beszél akkor már nem is igazi nő, ha egy pasi, az menő?

vagy ugyanez van a piával,cigivel,szex-szel stb..miért van minden megengedve a fiúknak,a lányoknak meg semmi?

Legjobb válasz: Egy nõ ne így legyen egyenrangú a férfival! De egy pasi sem menõ,ha így viselkedik. Legfeljebb az ostobák tartják menõnek!

Egy nõ ne így legyen egyenrangú a férfival! De egy pasi sem menõ, ha így viselkedik. Legfeljebb az ostobák tartják menõnek!
Mindenkinek megvan a véleménye az ilyenekrõl, bárki is legyen az.
A kérdező hozzászólása: mért ne legyen?? semmivel nem érsz többet egy nõnél.ha nem lenne nõ te se lennél sehol....
De ha nem lenne férfi te se lennél sehol
A kérdező hozzászólása: igen, biztos õk szülnek..de ha már itt tartunk.itt is látszik az egyenrangúság
Én egyenrangúnak tartom a férfit meg a nõt de azt miért írod hogy nehogy már a nõ legyen egyenrangú a férfivel?
A kérdező hozzászólása: elírtam... kimaradt h "ne"
Jah akkor bocs akkor oks
Az ember nem donti el es nem is dontheti el , h mi a jo es mi a rossz. Velemenyunk lehet, igen. Ez szubjektiv !
Nem igaz.
A párom 32 éves volt, amikor összejött velem. :) Õ is tudja, amit én: Csak egymásra vártunk:)
17:07 Ne haragudj de ilyen névvel valahogy nem csodálkozok :)
6 os! pontosan arról beszélek
Én 19/f vagyok sajnos nem talaltam eddig senkit :/
#3, pártalálásról szól a kérdés, nem kósza numerákról!
Hülyeség! Egy ismerõsöm 40+ on futott bele a nõjébe és azota is boldogan élnek és merem állítani hogy eseménydúsabb szexuális életet élnek mint sokan mások az alattuk lévõ korosztálybol
En a pàrommal akkor talàlkoztam mikor ö 42 volt, soha nem késö;az igazi mindenkinek eljön elöbb vagy utobb, erre nincsenek szabàlyok!!! :)
Pasiknál ez máshogy van. nõknek nehezebb 30 körül már...:)
igen de nem ám pont 28 éves korban, a holtpont az 28 év 4 hónap 5 nap 3 óra és 12 perc, 52 másodperc
Nem feltétlenül, de tény, hogy ahogy idõsödünk, nehezebb lesz. Egyik barátnõm 2 éve van egyedül. 5, 5 éves kapcsolatának lett vége, és azóta 1 kósza nõs pasival töltött éjszakán kívül nem volt senkije. Azt mesélte hogy minden pasi azt gondolja hogy gond van vele, hogy nincs 28 évesen barátja, férje, gyereke...így félnek kapcsolatot kezdeni vele. Másik barátnõm is 28 éves. Neki csak 1 barátja volt, de nem sokáig. Neki sincs senkije. Anyósom meg a férjem apja pl 22-42 évesek voltak amikor összejöttek. Szóval soha nem késõ. Sajnos apósom 4 évvel késõbb meghalt, szóval nem is ismerhette igazán a saját fia sem...csak annyit tudok, hogy nagyon szerették egymást. A férjem még nem volt 21 éves amikor összejöttünk (másfél hónappal késõbb töltötte), én meg akkor 24 voltam. De szerintem is van abban valami hogy nehezebb párt találni, ahogy öregszünk. Amíg ismerkedtem, én is észrevettem, hogy nehezebb, pedig én viszonylag korán megtaláltam akit kerestem és megállapodtam. DE NEM LEHETETLEN késõbb sem, hogy valaki párt találjon. 27/n

Igaz az ha egy nö bevállal mindent az ágyban akkor szinte biztos hogy tartós lesz a kapcsolata? Megha jól is tud fözni! És a pasi nem engedi egy könyen el?

Legjobb válasz: nem ,semmi sem függ ettõl,én is mindent bevállalnék de hogyha más problémák is vannak a kapcsolatba ez semmit se jelent ,max azt hogy csak ezért kellessz a másiknak

nem , semmi sem függ ettõl, én is mindent bevállalnék de hogyha más problémák is vannak a kapcsolatba ez semmit se jelent , max azt hogy csak ezért kellessz a másiknak
A férfiak sem ösztönylények, akiket csak a egy szeretkezéssel és egy jó kajával lehet megfogni. Elég baj lenne, ha ez így mûködne!!! Ha nincsenek meg az érzelmek, és nem boldog egy férfi a nõ mellett, akkor az a kapcsolat nem lesz tartós. Ne hidd, hogy a férfiak sokban különböznek a nõktõl! Amire az egyiknek szüksége van egy kapcsolatban, arra a másiknak is. Petranova
Egyáltalán nincs összefüggés. Akkor lesz tartós egy kapcsolat, ha egyik sem kér az ágyban olyat a másiktól, amit az nem szívesen tesz meg.
Amúgy van rá esély hogy szoros legyen a kapcsolat sokáig!

Az tényleg igaz, hogy ha egy pasi elélvez, közvetlenül utána érzékeny a pénisze, már-már fáj egy picit neki?

Legjobb válasz: Igen, én tapasztalom magamon a dolgot. Bár nem fájdalom, csak túlérzékenység.

Igen, én tapasztalom magamon a dolgot. Bár nem fájdalom, csak túlérzékenység.
Amit én a páromon tapasztalok orális szex közben, h miközben élvez, sokkal jobb ha nem hagyom abba, de utána néhány másodperc, és nagyon érzékeny lesz neki.

Igaz az hogy ha egy pasi folyton a farka méretével dicsekszik, vagy utalgat rá akkor önbizalom hiányos?

Legjobb válasz: Akár. De a legtöbb pasi eztcsinálja. Alfahím pozicio fenntartàsa ijesztegetés céljábòl :D

Akár. De a legtöbb pasi eztcsinálja. Alfahím pozicio fenntartàsa ijesztegetés céljábòl :D
A kérdező hozzászólása: 4.-nek üzenem, hogy csaj vagyok tehát nem rólam van szó. De a pasi állítja hogy élõben egy csendes normális gyerek... igaz lehet. :DD Csendes és még önbizalomhiányos is XD
Szerintem igaz! Komolyan, ha ez a téma nem merül fel az én baráti társaságomban, akkor még a mai napig nem mértem volna le. Azóta sem méregetem (minek) igaz nincs is önbizalom hiányom. ;) Az eddigi barátnõim soha nem centizgették. Egyikkel volt olyan, hogy nem volt jó neki, mert nagynak találta. Persze ez szex közben derült ki, amúgy szerintem semmi értelme ennek a méregetésnek, csak hogy megnyugtassa magát az ember. Szóval igen, szerintem az önbizalom hiányos emberek méregetik.
Mivel férfi vagyok, nem nézem más pasik farkát. Nagyobb tapasztalatom van a nõi testtel. Nem tudom, hogy relatíve mekkora van nekem. De még sosem volt rám vagy a méretemre panasz. Szerintem aki ezzel dicsekszik, az mással nem tud.
Szerintem eltaláltad kedves kérdezõ. De a legnagyonn forever alone-ok és a legnagyobb önbizalomhiányos emberek ezen az oldalon vannak, akik kiirogatják 12-14-16 évesen, hogy a X cmû kukac mennyire nagy/kicsi (és akkor még azt nem tettem hozzá, hogy ez az oldal +18-as besorolású)

Igaz, ha egy pasi szerelmes, es erosek az erzesei, felenkebb? Nem olyan ramenos? Fiu! Milyenek vagytok ha szerettek egy lanyt?

Legjobb válasz: Én nem sok lányt szerettem eddig de igen.. sok lány mondta is, hogy így sokkal cukibb vagyok!

Én nem sok lányt szerettem eddig de igen.. sok lány mondta is, hogy így sokkal cukibb vagyok!
Ugyanolyan mint máskor, semmivel se árulom el. A lánynak sem.

Ha egy pasi elfordítja a fejét ha puszit akarok adni neki, azzal az oknál fogva, hogy ő nem szereti az állandó puszilkodást, miközben 1 nap egyszer megyek oda hozzá, akkor már nagy a baj igaz?

10 hónapja voltunk együtt, az els? 3 hónap, gyönyör? szép volt! Aztán egyre lassabban romlott a kapcsolatunk! Most már ott tartunk, hogy a szexuális életünk = a 0-val, le vetk?ztet be teszi..ennyi és még szex közben sem hajlandó puszit adni, vagy csókot!!( nem büdös a szám!) :D soha nem ölel meg, és soha nincs egy kedves becézése szava hozzám! mi a véleményetek??

Legjobb válasz: Talán valami feszélyezi, lehet õ gondolja magáról, hogy büdös a szája, és nem akar emiatt szégyenkezni, esetleg a foga fáj, de ezt így képtelenség megmondani. A legjobb mód: kérdezd meg, és zaklasd addig, amíg nem ad egyenes választ. Annak függvényében, hogy reagál, úgyis kiderül, hogy megérdemli-e, hogy mellette maradj, vagy jobban teszed, ha lelépsz.

Talán valami feszélyezi, lehet õ gondolja magáról, hogy büdös a szája, és nem akar emiatt szégyenkezni, esetleg a foga fáj, de ezt így képtelenség megmondani. A legjobb mód: kérdezd meg, és zaklasd addig, amíg nem ad egyenes választ. Annak függvényében, hogy reagál, úgyis kiderül, hogy megérdemli-e, hogy mellette maradj, vagy jobban teszed, ha lelépsz.
Ez egy állat, te kkor mi vagy? Szexgép számára? Vegyél neki egy guminõt, és röpítsd ki!
és te még vele vagy? gratula.dobtam volna ki.
Szerintem is le kellene lépned. Amúgy megkérdezted már tõle, hogy van-e valami probléma? Lehet, hogy nagyon egyszerû a válasz, te meg rágódsz rajta.
Szárazon berakja ?:O
A kérdező hozzászólása: hát fogjuk rá igen! azért van elõ játék... de az mindig valahogy én csinálom! -.-" és ennyi.. fél óra aztán vége!! de persze nem azért mert addig bírja! hanem mert nem foglalkozik azzal hogy nekem jó legyen! amúgy kérdeztem tõle igen.. és erre az volt a válasz hogy mert õ nem szeret puszilkodni!!
Te mit akarsz ettõl a kretén fackalaptól? Csak nem szereted??? Nem baj, majd elmúlik! Amúgy hány éves vagy Csipusz? Ha egy normálisat akarsz beszélgetni, írj privit!

Az igaz, hogy ha egy nö régen volt egy pasival akkor már fáj neki a szex? Menyi idö után fáj?

Legjobb válasz: 3hónap, 2hét, 5nap, 16óra, 53perc, 33másodperc...

3hónap, 2hét, 5nap, 16óra, 53perc, 33másodperc...
A kérdező hozzászólása: mért a 2-3hét sok?nem tudom, h ti hogy vagytok vele, de ha nem lenne elöjáték se akor is 2-3hét után már kivánom a barátom elég rendesen.
ezt én is tapasztaltam 2-3 hét után, szerintem ilyenkor türelmesebbnek kell lenni, és több idõt fordítani az elõjátékra
Nem tudni mert a nõk nem igen bírják ki sokáig sex nélkül.
A kérdező hozzászólása: nem volt ilyen, elöjáték is volt, 2-3hetente szoktunk szexelni a párommal, de az is egyszer kétszer.igy se lehet?
Ha túl gyors a behatolás, kevés a nedvesedés akkor lehet meg akkor is ha a nõ visszautasító, hiszen akkor inkább összeszorítja.
A kérdező hozzászólása: és az normális, h 3hét után már kicsit éreztem?
nekem fájt kicsit több mint 1év után...
A kérdező hozzászólása: valami normális válasz nem lesz????
micsoda poénok
6 év, 3 nap, de csak ha cigánnyal volt. Amúgy 5 év, 4 hét, 11 nap.
23:23 jót röhögtem :DDDD remélem te monogám pasi vagy !!! :) szerintem ez attól függ, mennyire vagy szûk puncijú :D nekem van, hogy egy hét után is fáj , de nem vészes, elõjáték ide vagy oda, fáj a behatolás ...

Normális az, ha egy igazi "papucs" pasira vágyok, aki én irányíthatok?

Az el?z? pasim totál elnyomott,alsóbbrend?ként kezelt.Most viszont szeretnék egy olyan fiút aki egy picit én irányíthatok...Mit gondoltok?

Legjobb válasz: én is ilyenre vágyok,de ha kell áljon ki mellettem,nem ugy mint egy papucs!

én is ilyenre vágyok, de ha kell áljon ki mellettem, nem ugy mint egy papucs!
Azért, szeretnél ilyen pasit mert ahogy azt írtad az elözõ elnyomott, hidd el egy ideig jó, hogy te irányíthatod azt a "papucs" pasit, de utánna biztos vagyok benne, hogy majd valami férfiasabb pasira vágynál. Én személy szerint soha nem szeretnék olyan pasit aki egy kis tutyi-mutyi...
a legtöbb csaj inkább azt szereti ha õt dominálják, nem pedig fordítva, de azzal sincs gond ha inkább te szeretsz a "fõnök" lenni. Vannak olyan fiúk akik pont a magadfajta lányokat szeretik.
azért nyomott el, mert hagytad magad.akkor kellett volna kinyitni a szád. 28/L
a ló másik oldala.. próbáld ki, aztán majd összevetheted mi jó mi nem jó egyikben, meg másikban..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!