Találatok a következő kifejezésre: Igaz az, ha egy (779 db)

Igaz, néhány esetben!
Igen, a skalpvadász típus. Addig izgatja, míg sikerül a terve, aztán esetleg el is hajtja a lányt, de a naptárába beír egy újabb keresztet.
Vannak értelmes férfiak is, csak sajnos kevesen, mert az értelmes emberekbõl mindig kevesebb van sajnos.Aki ér valamit, az nem viselkedik így.
Igen, ez a 20 férfi törvény közül az egyik...
Így szoktuk csinálni, mert tudjuk hogy a Nõ van olyan naív, hogy elhiszi érdeklõdünk iránta, közbe meg teljesen átlagosan kezeljük. 20/F
Hát igen, elkényelmesednek. Aztán meg csodálkoznak, hogy miért vannak hülyítve. Mert igazából arra buknak. Ha nincsenek hülyítve, akkor unatkoznak.
igen, és pont ez a legjobb idõszak egy viszonyban. engem is csak addig érdekel egy férfi, ameddig nem érzem a zsebemben. ha már igen, akkor lehet, h le sem fekszem vele, hanem elmúlik a lelkesedés, és onnantól nem veszem fel neki a telefont. ha azt szeretnéd, hogy ne csak papírzsepi legyél neki, akkor húzd az agyát legalább 2-3 hónapig. ha ezek után is teper, akkor esélyes, h nem lesz õsparaszt. ha hamarabb lelécel, akkor az a fickó annyit is ért.
Nálam is így volt.De én a végén visszautasítottam :DDD
Na, most igazán feldobódtam a válaszoktól..
Attól függ. Én direkt azt figyelem a rám hajtó srácoknál, hogy hogyan viselkednek más nõkkel - mert az oké, hogy velem kedves, hiszen meg akar kapni, de másokkal is az? Ha igen, akkor jó eséllyel velem is kedves marad akkor is, mikor a szerelem már nem lángol annyira hevesen.
"megszerezni" nem tudja, mert a rabszolgaságot eltörölték egy ideje. ha a dugást hívod így, akkor végül is te is "megszerezted" õt, nem? legfeljebb megtartani nem tudtad.

Igaz az ha egy nő elválik a férjétől, és pár hónap múlva teherbe esik, akkor az ex férj nevére írják a gyereket?

Munkatársam lánya ezért ment hirtelen férjhez (azaz a múlt héten), mert jövő hónapba várja a gyereket.

Legjobb válasz: Igen igaz! Én is a második férjemhez a gyerek születése elõtt hozzámentem külömben az elsõ férjem nevére került volna a gyerek,és nagy procedura árán tudtam volna csak átiratni az apja nevére .

Igen igaz! Én is a második férjemhez a gyerek születése elõtt hozzámentem külömben az elsõ férjem nevére került volna a gyerek, és nagy procedura árán tudtam volna csak átiratni az apja nevére .
De akkor miért nem a nõ nevére kerül a gyerek?
a nõnek a neve eleve benne van a gyerek anyakönyvi kivonatában, de kell mellé apa is...

Tenyleg igaz az ha egy ferfi kedves a lanyokal akkor luzer, ha viszont bunko akor a nok rogton ramasznak es szexelnek vele?

ha ez igaz ak en h legyek bunko? Nem tudok bunko leni a lanyokal sajnos.

Legjobb válasz: Ez egy baromság szerintem. Önmagában a bunkó paraszt viselkedés nem vonzó a nõk számára.

Ez egy baromság szerintem. Önmagában a bunkó paraszt viselkedés nem vonzó a nõk számára.
Ugyan olyan igaz mint: A szõkék buták Persze vannak buta lányok és éppen szõkék az illetõk, és vannak bunkó pasira rámászó buta lányok akik sírnak, hogy nekik rendes pasi kell, de mindig benézik a bunkókat.
Pont fordítva van. A kedves fiukra olyanokat mondanak hogy cuki, aranyos stb...:)
sztem hülyeség hogy a férfinak irányítani kell, meg õ legyen az alfa hím, hogy megtartsa imázsát. ezt a hülyes.éget. ilyen pasi se kellene az tuti soha, maradjon inkább a masztin.ál a keze által:)
volt, akivel kedves voltam és megdugtam, de olyan is, hogy bunkó, és mégsem mászott rám
"volt, akivel kedves voltam és megdugtam" Te is egy pinahajcsár lehetsz, lényeg hogy a farka.d betehesd valahova és lövellhess egy jót. Vagy tévednék?
Az a helyzet hogy szerinrtem egy nõben két én lakozik, az egyik az akivel gyengéd és odafigyelõ vagy, a másik meg az akirõl letéped a ruhát, és úgy vagy együtt vele hogy leszakad a plafon.Mindkettõre van igényük, és ha egy férfiban megtalálják, eszükbe se jut mást keresni, lehet az a pasi a világ legrondábbja akár.A kulcs az empátia hogy érezd , tudd mikor hogy kell a partneredhez viszonyulni.
Általában a gazdag pasik bunkók.A pénzre meg buknak a nõk.Nem a pasira.Lehetsz te kedves, jóképû vagy ronda bunkó, ha csóró vagy nincs csaj!:)
lehet itt [email protected]ár pasi, de személyes tapasztalatom szerint és barátok elmondása szerint, a lányoknak is vannak idõszakaik amikor egyszerüen kanosak és csak egy jót akarnak kufircolni és olyankor egy külsõleg sugárzó pasira mennek rá és lehet 2 napig flörtölnek és csinálják, utána meg el akarják felejteni, mert csak egy jó emlékért csinálják. És a lányoknál a pasik 100szor szex orientáltabbak.
Ezt szerencsétlen lúzerek találták ki, hogy valamivel magyarázzák a szingliségüket.
Ez így nem igaz. Az viszont igaz hogy ahhoz a faszihoz vonzódnak aki irányítja õket bizonyos értelemben, ha elveszti a kontrollt akkor vége a dolognak... :S Ilyenkor változnak a feleségek is házisárkánnyá. Ha bunkó vagy akkor viszont sokkal könnyebb megtartani a kontrollt és nem papucsállatkává változni.
ez nem igaz, nem tudom hol hallottad, de nem helytálló a megállapítás a bunkókat eddig is kerültem, eztán is a normálisakkal mindent lehet N
Egyáltalán nem jön be, ha valaki bunkó, de attól még ne legyen "nyálas". Nem csak ez a két véglet van.
nem teljesen. a nõk a jóképû férfiakkal szexelnek, de mivel õk jóképûek lehetnek akár bunkók is, nem számít. ha nem vagy jóképû akkor teljesen mindegy
az a jo ha kedves vagy! ha egy ferfi bunkozna velem szoba sem allnek vele, nem hogy meg ramasszak, es szexeljek vele :) es szerintem az a normalis ha a lanyok a kedves ferfikat szeretik.
Bunkó és szex csak akkor van, ha jóképû a pali! Mert üldözik a nõk XD
szerintem ez pont elég bunkóság Legyen ez a csajozó dumád...
A kedves pasik a jók! Amint egy kicsit is bunkó egy pasi nem foglalkozom vele.

Igaz az, ha egy kígyó veszélyben érzi magát?

Szóval,ha evés után megijesztik,hogy menekülni tudjon,visszaöklendezi amit evett?

Legjobb válasz: Igen, ez nagyon sok kígyónál meglevõ reflex. Láttam már állatkerti boánál csakúgy, mint a kanális partján látott siklónál. Kisgyerekkorunkban a barátom megfogott egy siklót-csak hogy megnézzük közelebbrõl aztán pedig elengedjük-ám meglepett minket azzal, hogy visszaöklendezte az ebédjét, egy békát. A nyáritábor vezetõje magyarázta el nekünk ezt a dolgot elõször.

Igen, ez nagyon sok kígyónál meglevõ reflex. Láttam már állatkerti boánál csakúgy, mint a kanális partján látott siklónál. Kisgyerekkorunkban a barátom megfogott egy siklót-csak hogy megnézzük közelebbrõl aztán pedig elengedjük-ám meglepett minket azzal, hogy visszaöklendezte az ebédjét, egy békát. A nyáritábor vezetõje magyarázta el nekünk ezt a dolgot elõször.
A kérdező hozzászólása: Köszi.

Igaz az ha egy nö bevállal mindent az ágyban akkor szinte biztos hogy tartós lesz a kapcsolata? Megha jól is tud fözni! És a pasi nem engedi egy könyen el?

Legjobb válasz: nem ,semmi sem függ ettõl,én is mindent bevállalnék de hogyha más problémák is vannak a kapcsolatba ez semmit se jelent ,max azt hogy csak ezért kellessz a másiknak

nem , semmi sem függ ettõl, én is mindent bevállalnék de hogyha más problémák is vannak a kapcsolatba ez semmit se jelent , max azt hogy csak ezért kellessz a másiknak
A férfiak sem ösztönylények, akiket csak a egy szeretkezéssel és egy jó kajával lehet megfogni. Elég baj lenne, ha ez így mûködne!!! Ha nincsenek meg az érzelmek, és nem boldog egy férfi a nõ mellett, akkor az a kapcsolat nem lesz tartós. Ne hidd, hogy a férfiak sokban különböznek a nõktõl! Amire az egyiknek szüksége van egy kapcsolatban, arra a másiknak is. Petranova
Egyáltalán nincs összefüggés. Akkor lesz tartós egy kapcsolat, ha egyik sem kér az ágyban olyat a másiktól, amit az nem szívesen tesz meg.
Amúgy van rá esély hogy szoros legyen a kapcsolat sokáig!

Igaz az, ha egy lány sokat számítógépezik, frigid lesz?

Legjobb válasz: Ez egy hatalmas nagy marhaság! Nehogy elhidd, én is rengeteget (napi majdnem 4-5 óra, hétvégén van az 10 is) ülök számítógép elõtt, mégsem vagyok frigid! ;)

Ez egy hatalmas nagy marhaság! Nehogy elhidd, én is rengeteget (napi majdnem 4-5 óra, hétvégén van az 10 is) ülök számítógép elõtt, mégsem vagyok frigid! ;)
nem igaz, de az tény, hogy vannak sokkal értelmesebb dolgok is mint a számítógépezés!!!!
Ez már megint mekkora baromság? Ez kb. olyan, mint amikor kitalálták, hogy aki sok szódát iszik, az impotens lesz. Meg hogy a mentolos cigitõl buzik lesznek a pasik. A frigidségnek általában lelki okai lesznek. Az más kérdés, hogy van, aki a számítógép miatt elhanyagolja a nemi életét.
hát hogyne! az anális szex meg fogyaszt. :D
Hmm.. anyukad sztem riogatni akart.. :D Ha nem iskolaba, vagy bnommel vagyok akkor altalaban a gep elott ulok. Nem vagyok frigid, max a szemem romlott egy picit.. :)
Ezt hol hallottad?
mi az a frigid?
A kérdező hozzászólása: anyám mondta

Valóban igaz az, ha egy pár nem házasodik össze, a születendő gyerek nem kaphatja meg az apa vezetéknevét?

Legjobb válasz: Nem, csak annyi, hogy ilyenkor apasági elismerõ nyilatkozat kell hozzá.

Nem, csak annyi, hogy ilyenkor apasági elismerõ nyilatkozat kell hozzá.
de megkaphatja, kivéve, ha a fogantatás pillanatában még nem más felesége vagy. akkor a férj nevét kapja, papírmunka és el lehet intézni. ha nem vagytok házasok, akkor apasági nyilatkozat, papírmunka.
megkaphatja, csak nem automatikusan. elõtte apasági nyilatkozatot kell tennie az apának.
Általában nem. Láttál már profi boxot?
nem hiszem hogy impotenciát okozna, de az biztos, hogy k*rvára fáj
nem, de meghalhat. nem vicc, komolyan. egy idegi reflex miatt nagyon erõs trauma, fájdalom, mondjuk heretrauma szívmegállást okozhat.
A kérdező hozzászólása: értem, de impotens nem elhet töle senki, ugye? (köszi szépen az eddigi válaszokat is)
Nekem még a suliban volt egy bunyó, és hát ha jól emlékszem úgy volt, hogy befogta a nyakamat, és vagy 2x a tökömbe térdelt. Nem tudom leírni, mennyire fájt. Ez már vagy 5 éve volt, azóta is egy ilyen lila füst alakú forma tart a heréimtõl egészen a hímvesszõm végéig. Mindenesetre impotens nem lettem. Egyébként én kick boxoltam is, és rengeteg ütést, rúgást kaptam véletlen, vagy direkt ott lent, de szerencsémre még mûködik. Persze most már jobban vigyázok rá. Beszereztem egy szuszpenzort is, és ha akármilyen focizgatás, vagy bármilyen olyan sport van, amiben számíthatok ilyesmi balesetre, akkor a szuszpenzor rajtam van.

Igaz az ha egy ember masztrubál, később nem képes pisilni?

Legjobb válasz: Le kell vágni a lompost. Bezony :/

Le kell vágni a lompost. Bezony :/
Bizony, és a tenyered is szõrös lesz!
Hát a fiúknál biztos. Akár 20-30 percig sem.
sírok a válaszokon :D:D:D a prosztatád való arra, hogy amikor nõvel vagy, ne tudj belepisilni. Ezért, ha maszturbálsz, utána egy ideig még mûködik ez a zár. Pár perc (max 10-20 szerintem, sosem mértem), amíg vagy nem megy, vagy nehezen. De nem hosszú távú a dolog :)
Hat évvel ezelõtt maszturbáltam elõször. Egy haverom azt mondta, jó lesz. Életem legnagyobb hibája volt:( Azóta nem pisiltem. Katétert kellett bevezetni:( SOHA NE PRÓBÁLD MEG!!!
Igen, ezért van annyi pocakos ffi, mert õk is masztiztak, és azóta a hasukban gyûlik a pisi, amég ki nem durran ..
Nekem kell kivetetni ? xD
Ahhoz ki kell vetetned a prosztatádat, mert az nyomja ilyenkor össze a húgycsövet. Majd várunk visszajelzést az eredményességrõl!
Kerdezo miaz hogy nem kepes pisilni? Nekem max szurbi szokott a hugycsovem
A kérdező hozzászólása: És ezt meg lehet gyógyítani?
Miért, farokverés közben akarsz bepisálni?

Igaz az, ha egy férfi szerelmes, beleőrül abba a gondolatba, hogy a szerelmével korábban már más is lefeküdt?

A n?i magazinok mind azt mondják, hogy a férfiak gy?lölnek abba belegondolni, hogy a barátn?jük el?ttük már más férfival is szexelt, ha meg sokkal, akkor pláne! Ez tényleg így van? Tényleg annyira szeretnétek az els?k lenni a barátn?töknél? ÕSZINTÉN!

Legjobb válasz: Oltárira nem! Normális pasi, normális életfelfogással tudja hogy ez nincs így és el is fogadja.

Oltárira nem! Normális pasi, normális életfelfogással tudja hogy ez nincs így és el is fogadja.
Ordas nagy baromság.
nem.
Szerintem sincs így. Mondjuk én nem jönnék össze olyan lánnyal, aki "nagyon sok" pasival volt, mert úgyérezném, hogy én is csak egy vagyok a sok közül és nem tudnám elhinni, hogy komolyan gondolja. Szóval nem az zavarna, hogy elõtte mással is szexelt. Ha megcsal, az õrítõ, az is õrítõ, ha viszonzatlanul szerelmes vagyok belé, és õ meg mással szexel, de amúgy kapcsolatban el lehet fogadni, hogy elõttünk voltak mások.
Én egy olyan lányba voltam szerelmes, akinek aktívan volt palija, de én pont [email protected] hogy a pasija is járatja benne a kukacot, sõt, én úgy gondoltam hogy majd ha eljön az én idõm, az enyém jobban fogja szeretni! :D
Ezt az oltári baromságot :DDDDDD
Engem csak az zavarna, ha a környékbeli kis k*csögök mondhatnák el magukról, hogy már átmentek rajta...
Elsõ véleményét osztom
Ha nem reklámozza folyton, h átment rajta a fél megye, akár elviselhetõ is lehet a gondolat....
Lány vagyok, szóval a "másik oldal" nevében nem tudok nyilatkozni, de, ahogy elõttem sokan vázolták, normális ember, nemtõl függetlenül, nem akad fenn ilyeneken. Ennyi erõvel a nõknek meg azon kéne berzenkedni, hogy úristen, a párjuk mással is szexelt, jajmilesz (borzasztóan egyszerû: ha egyik fél se lép félre, és normálisak, semmi) Ja, és: ne bízz meg semmiben, ami képes a "hancúrléc" (és többi hasonló) szót használni.
A kérdező hozzászólása: Én is csodálkoztam, mikor olvastam, azért kérdeztem meg, mert nem akartam elhinni.
"A nõi magazinok mind azt mondják" A nõi magazinok kitalálnak bugyutábbnál bugyutább dolgokat amikkel kapcsolatban még a szerkesztõségben is tudja mindenki hogy kamu.
Ótejóég... Képzeld, attól, hogy farkuk van, a férfiak is emberek. Épp csak a másik nemhez tartoznak. Lehet, hogy van olyan férfi, aki így gondolkodik, de az ép személyiséggel megáldott egyedekre azért nem ez a jellemzõ. Mellesleg a nõi magazinokba írkáló "újságírók" többsége szerintem pont azon nõk közül kerül ki, akik igen rég (vagy épp soha...) nem láttak férfit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
Jó, és a férfi vajon hány nõvel volt a jelenlegi szerelme elõtt?? Erre már nem is emlékszik?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!