Találatok a következő kifejezésre: Igaz az, ha a pasik (51 db)

Igen, ez általában igaz a pasikra... (sajnos) *
az alkoholtól (mennyiségtõl függõen) jóval késõbb következhet be az orgazmus, DE mindkét félnél. tehát ha a lányok isznak õk is nehezebben mennek el, akárcsak a fiúk 20/L
Az eddigi pasijaimnak fel sem állt már 2-3 sör után sem. Nem tudom miért.
HUh vagy nem is képesek elmenni...én már találkoztam olyan alkalommal, hogy én totál be voltam gerjedve a piától, de a srác, már fel sem tudott állni...( Ez az exemmel volt mind2-en részegen) Jelenlegi párommal mikor mind2en be vagyunk rúgva hihetetlen jókat.....
abszolúte igaz... le a kalappal az olyan srác elõt aki piásan ki tudja elégíteni a barátnõjét... az olyan csaj elõt meg pláne aki ki tudja elégíteni a piás barátját mert az szinte lehetetlen
Az alkohol 100%-ig képes gátolni az erekciót. Az egy több lépcsõs folyamat, amit teljesen szétbarmol az alkohol.
alkoholizálás után a párom is, és én is sokkal nehezebben megyek el. 24/L
igen, igaz teljes mértékben. (persze, lehet hogy vannak kivételek, de nem sokról hallottam)
a sörben van is valami anyag (elem/természetes vegyület), ami nehezíti az erekciót. Amúgy nekem nagyon hullarészegnek kell lenni ahhoz, h ne álljon fel... túl a hányásos fázison pl. Viszont valóban nehéz úgy elmenni, és így simán megeshet, h elfáradok a nagy ugribugrálásban, és "õ" is lemerül :) Marad a kézzellábbal akkor. Talán úgy a lányok is könnyebben elmennek részegen.

Igaz az, hogy a pasi akkor nem kezdemenyez, ha nem akar semmit?

Adjatok kis remenyt, hogy lehet mas is a hatterben, onbizalomhiany, tulsagosan elfoglalt, esetleg "hazinyulra nem lo", vagy meg nem dontott, vagy nem tudja eldonteni, hogy milyen jeleket kuldok neki.

Legjobb válasz: Ha egy csajt utasítanak vissza sajnálják, ha egy pasit akkor meg néha a haverok rosszul kezelik a dolgot..

Ha egy csajt utasítanak vissza sajnálják, ha egy pasit akkor meg néha a haverok rosszul kezelik a dolgot..
én, beégtem, de, legalább, volt, gerincem.És, van, mostis.
amiket leírtál az így sorban lehet mind
nem igaz, általában azért nem mert nem akar eluatsítást, nem tudja mit mondjon, nem akar beégni.
szerintem meg lehet bármit belemagyarázni, mögé látni, , , , de ha egy pasi akar egy nõtõl valamit, akkor odamegy, és megmondja/elhívja/felkeresi/mitomén, de jelzi a csajnak! Nem kell a pasikat ennyire túlkombinálni. Õk egyszerûbbek ennél. Ha bejön nekik a nõ, akkor lépnek, ha nem, akkor le se szarják.
A kérdező hozzászólása: Jelek azok vannak, beszelgetest kezdemenyez, rammosolyog allandoan, megdicser, hogy jol nezek ki, beszelt is rolam a haveroknak, hogy kedvel engem, meg elhivna valahova, de megse teszi. A baratnoim meg azzal ragjak a fulem, amit az utolso valaszolo mondott, hogyha tenyleg akarna valamit, akkor lepne is.
Lehet, hogy akkor csak félõs. Szerintem legyél te a tökös. Viccesen dobd fel a témát, hogy menjetek el kávézni, vagy ilyesmi. Ha erre is nemet mondd, akkor nem jössz be neki. De ha bejössz neki, akkor ezt nem fogja visszautasítani. Sajna én egyszer a te általad leírtak alapján azt hittem, hogy bejövök a srácnak, csak fél és én kezdeményeztem. Nagyon udvariasan, de elutasított. És utána pár napra rá láttam egy teljesen ellentétes típusú (mint én) csajjal... Ez van.
"onbizalomhiany, tulsagosan elfoglalt"

Hogyan lehet megtudni igaz-e ha a pasi azt mondja hogy a haverjaihoz megy aztán isznak és nem-e valami nőhöz?

Ez a bizonyos pasi tudja hogy szerelmes vagyok belé de mindig ilyeneket mond hogy mindig megy a haverjaihoz meg isznak vagy nem ér rá,legalábbis azt mondja és ha akarok valamit még én menjek oda hozzá de csak mikor ? ráér!

Legjobb válasz: Ez már rosszul kezdõdik. Nem gondolod, hogy kihasznál? Tudom a szerelem vak, de ha nem bízol benne, minek akarod?

Ez már rosszul kezdõdik. Nem gondolod, hogy kihasznál? Tudom a szerelem vak, de ha nem bízol benne, minek akarod?
Ha nem jártok, minek hazudna.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is nemcsak sörözgetnek mert biztos nembírná ki ennyi ideig szex nélkül(3 hét)meg akkor mivel én nem mentem mikor õ neki jó lett vna nemcsak az lett vna a válasza hogy"akkor mindegy"!
Lehet, h a haverokkal nem csak sörözgetnek :O
Jól csináltad:)
A kérdező hozzászólása: Szóval ahhoz hogy ne csak ki akarjon használni nekem is le kell szarnom?Egyébként vmelyik nap meg ma is írta smsbe meg msnbe is hogy mikor találom otthon de nemmentem el.Remélem jól csináltam.
azért szereted mert leszar, így neked midig küzdeni kell a szeretetéért, és nem unod meg... te se foglalkozz vele menj el csajokkal bulizni és meglátod a nyakadon fog lógni :)
A kérdező hozzászólása: Gondoltam már rá de nemtudom miért vagyok ennyire oda érte.
Szerintem nem szerelmes beléd, ha már így leráz vagy nem megy érted... nem a megcsalásért aggódnék
A kérdező hozzászólása: Hát ezaz hogy már sok hazugságon rajtakaptam így is ezért már nemtudom mit higyjek el neki meg mit nem!

Igaz az, hogy a pasiknak, ha pisilniük kell, de áll a szerszámuk, akkor nem lehet orgazmusuk, és nincs előváladékuk?

Legjobb válasz: a pisi nem a húgycsõbe áll hanem a vesébe ...ezt honnan vetted?

a pisi nem a húgycsõbe áll hanem a vesébe ...ezt honnan vetted?
Vagy a pisi jön, vagy az ondó.Egyszerre nem mûködik a kettõ.Viszont a pisiléi inger nem hat az elõváladékra.Az ugyan úgy jön. Szóval ha pisil nem jön ondó.Ha nem akkor jön.Okés?
Miután a farokban van egy záróizom, így elég nehéz lenne.
Reggel nekem pl jobban esik a szex mikor kell pisilni is :)
Baki! Veseben all?! Jol is neznenk ki... Hanyadikos vagy? Remelem nem felnott... Mire valo az a nyomorult hugyholyag nah! :) )) A vese csak kivalasztja a vizeletet aztan onnan egybol megy is a hugyvezetekeken at a hugyhulyogba... Hogy hogy mukodik a tovabbiakban azt nem tudom. Az ondo az mas vezeteken keresztul jon be a hugycsobe nem a hugyholyagnal. Elmeletileg ha elvezed akkor el is van szoritva egy izomgyuru a farkad tovenel ami gatolja a venas ver visszaaramlasat igy dagadnak meg a barlangos testek. Viszont multkor a pasim kiugrott kozben pisilni. Olyan edi xD Szoval passz hogy hogy van eg...

Fiúk! Igaz az, hogyha egy pasi csak szexuálisan vonzódik a csajhoz (talán van egy pici érzelem is), akkor a csaj ha ügyes, könnyedén eltudja érni h a fiú beleszeressen?

Tippek, ötletek, tapasztalatok, kor stb :D

Legjobb válasz: Igaz. De valószínûleg nem lesz tartós az a szerelem... (Mondjuk az is kérdés, milyen távra szeretnéd azt a pasit.)

Igaz. De valószínûleg nem lesz tartós az a szerelem... (Mondjuk az is kérdés, milyen távra szeretnéd azt a pasit.)
Szerintem a szerelem nem azon múlik, hogy milyen ügyes valaki. A szerelemet nem lehet kicsikarni. Na meg kérdés mi az a "pici érzelem"
A kérdező hozzászólása: hosszúra ... tippeket tudsz adni esetleg? Gondolom ne adjam magam oda egyhamar neki, csak húzzam az agyát meg ilyenek, nem?
A kérdező hozzászólása: sokat gondol rám, meg stb, de képbe jött az exe is szal nemtudja mit csináljon. nagyon vonzódik hozzám, állítása szerint úgy mint még soha senkihez, és nem tudunk egymástól szakadni
Akkor kezdjétek el a megismerés folyamatot (nem feltétlenül az ágyban :P), és majdcsak lesz belõle valami. Ha meg nem, legalább volt pár jó hetetek-hónapotok,
A kérdező hozzászólása: már jártunk egyszer, csak vége szakadt a volt nõje végett. most meg hadilábon áll velemis, meg a csajjal is, a csajnál a pasi próbaidõn van, nálam szintúgy, és a hetek eldöntik mi lesza dologból. csak magamba kéne bolondítani :D
Felejtõs az ilyen. Komolyan ne tervezz vele. Van még pasi ezer, aki normális, komolyan veszi a párját, érett és felelõsségteljes.
Nem igaz.
A párom 32 éves volt, amikor összejött velem. :) Õ is tudja, amit én: Csak egymásra vártunk:)
17:07 Ne haragudj de ilyen névvel valahogy nem csodálkozok :)
6 os! pontosan arról beszélek
Én 19/f vagyok sajnos nem talaltam eddig senkit :/
#3, pártalálásról szól a kérdés, nem kósza numerákról!
Hülyeség! Egy ismerõsöm 40+ on futott bele a nõjébe és azota is boldogan élnek és merem állítani hogy eseménydúsabb szexuális életet élnek mint sokan mások az alattuk lévõ korosztálybol
En a pàrommal akkor talàlkoztam mikor ö 42 volt, soha nem késö;az igazi mindenkinek eljön elöbb vagy utobb, erre nincsenek szabàlyok!!! :)
Pasiknál ez máshogy van. nõknek nehezebb 30 körül már...:)
igen de nem ám pont 28 éves korban, a holtpont az 28 év 4 hónap 5 nap 3 óra és 12 perc, 52 másodperc
Nem feltétlenül, de tény, hogy ahogy idõsödünk, nehezebb lesz. Egyik barátnõm 2 éve van egyedül. 5, 5 éves kapcsolatának lett vége, és azóta 1 kósza nõs pasival töltött éjszakán kívül nem volt senkije. Azt mesélte hogy minden pasi azt gondolja hogy gond van vele, hogy nincs 28 évesen barátja, férje, gyereke...így félnek kapcsolatot kezdeni vele. Másik barátnõm is 28 éves. Neki csak 1 barátja volt, de nem sokáig. Neki sincs senkije. Anyósom meg a férjem apja pl 22-42 évesek voltak amikor összejöttek. Szóval soha nem késõ. Sajnos apósom 4 évvel késõbb meghalt, szóval nem is ismerhette igazán a saját fia sem...csak annyit tudok, hogy nagyon szerették egymást. A férjem még nem volt 21 éves amikor összejöttünk (másfél hónappal késõbb töltötte), én meg akkor 24 voltam. De szerintem is van abban valami hogy nehezebb párt találni, ahogy öregszünk. Amíg ismerkedtem, én is észrevettem, hogy nehezebb, pedig én viszonylag korán megtaláltam akit kerestem és megállapodtam. DE NEM LEHETETLEN késõbb sem, hogy valaki párt találjon. 27/n

Szerintetek ha a pasim mms-eket küldözget az álló farkáról az még belefér? úgy értem, attól még lehet ez igaz szerelem csak én vagyok prűd?

Mert igazából tetszik nagyon amiket küld, csak egy kicsit olyan érzést kelt bennem, mintha csak a szexr?l szólna a dolog. De ha meg azt nézem, ahogy akkor viselkedik mikor együtt vagyunk, akkor az nem ezt mutatja......

Legjobb válasz: Én szerelmes vagyok a páromba. Még is szoktam erotikusabb témákról beszélni, vagy csak úgy felhozok perverzebb témákat. Mindenkinek megvan a saját perverzsége. A pasidnak az, hogy mutogassa neked a szerszámát. Ettõl még lehet szerelmes. Persze nem jelenti azt, hogy ettõl az is. Döntsd el magadban. Ha nem hiszel a szavainak, akkor nézz a szemébe, az mindent elárul. 17/F

Én szerelmes vagyok a páromba. Még is szoktam erotikusabb témákról beszélni, vagy csak úgy felhozok perverzebb témákat. Mindenkinek megvan a saját perverzsége. A pasidnak az, hogy mutogassa neked a szerszámát. Ettõl még lehet szerelmes. Persze nem jelenti azt, hogy ettõl az is. Döntsd el magadban. Ha nem hiszel a szavainak, akkor nézz a szemébe, az mindent elárul. 17/F
Hehehehe igazi szerelem mi??? Ha szerelmes egy srác, akkor verseket küld.
szerintem annyiról van szó, hogy eléggé szexcentrikus a drága, csak épp "élõben" nem annyira bevállalós, sms-ben könnyebb számára... de ha szerelmes verseket írogatna, na az szerelem...:)
A kérdező hozzászólása: Igen, nagyon szexcentrikus, az biztos. meg szerintem kicsit perverz is :P Köszi a válaszokat, némileg megnyugtató, mert általában mások is azt mondják, hogy van akit ez izgat fel, meg azt gondolja, hogy engem is felizgat... (mondjuk van is benne valami! :D )
A kérdező hozzászólása: 22:44 Igazad van, h sms-ben biztos könnyebb, de viszont egy 40 éves férfi szerintem már ritkán küldözget szerelmes verseket, meg nekem az nem is igényem. Az már tudja mit akar, mit szeret, stb.... Te mennyi idõs vagy? És fiú vagy lány?
hát ez eléggé gáz, általában egy szerelmes férfi a szõrös ánuszáról szokott képeket küldeni a barátnõjének, mert az romantikus, de ez!? undorító!!!

Ha a pasim valakit személyeskedő intim becebéven szólít sms-ben, úgy ahogy engem is szokott hívni, és azt írja neki hogy hiányzol, (állítása szerint én értem félre, mintha ezen lenne mit félreérteni) akkor sürgősen ki kéne adnom az útját, igaz?

Azt mondja én félreértem, ? azokat csak hülyeségb?l írta. Hülyének biztos hülye a srác ezek után. Azt tolja a képembe hogy nem akar elveszíteni és sosem csalna meg, de az a sanda gyanúm hogy ez csak duma, és csak kényelmi szempontok vezérlik.Kinek ne lenne ideális megoldás egy dolgozó és háztartást vezet? asszonyka otthon, mellé egy szeret?? Annak akinek van gerince...Ez költ?i kérdés volt. Csak arra vagyok kíváncsi van-e valaki aki más véleményen van mint én. Az a baj hogy hirtelen és egyel?re nincs más választásom mint vele maradni. Legalábbis vele egy légtérben tartózkodni.

Legjobb válasz: Hülyeségbõl még egy hülye sem ír ilyet másnak. LAPÁT!

Hülyeségbõl még egy hülye sem ír ilyet másnak. LAPÁT!
Én már attól kiborulok, ha ennél gyengébb dolog történik. Egy másik lányt ne illessen kedves szavakkal és jelzõkkel. Elõre engedheti az ajtóba (kivétel ha utálom a csajt, mert akkor ildomos, hogy gáncsolja ki :D :D :D hahaha csak vicceltem) lehet vele udvarias, de a kedvességeket tartogassa nekem. Én sem mondok más fiúra szép dolgokat mert az intim. Hát ha még azt írja h hiányzol, egy másik csajnak....akkor az PÁÁ!!
Ez csak blabla, el ne hidd. Duma, duma, süket duma. Hülyének akar nézni téged, ne engedd!!
Persze...én is ezt mondanám....ennél jobbat érdemelsz tesó...yooo
Süket duma... különben meg hagyján, hogy becézgeti, hagyján hogy "hiányzol", de hogy pont ugyanazt a becézést használja, mint ahogyan téged hív, fuuu... túlmegy minden határon. 23/L
Pontosan, ahogy az elõttem válaszolók mondják. Ez süket duma, nehogy bedõlj neki! A másik lánnyal már keményen alakulóban van valami, téged meg le sem sz.r, sajnos totál hülyének néz. Tudom h nehéz az ilyesmi, de ez van. Dobd ki rövid úton. Normál ember a "hiányzol" szót a rokonain kívül 1 embernek mondja, a barátnõjének. Na meg azt is írod, hogy úgy becézte, ahogy téged...ez is gáz. Akkor mitõl vagy te neki különleges? Mitõl vagy te neki más, ha másokkal is ugyan úgy bánik? Semmitõl. És ezt te is tudod. Lépj le, dobd ki, amíg nem késõ. És ne hallgass a magyarázkodására. F/24
A kérdező hozzászólása: Azzal állt neki magyarázni a hiányzolt, hogy nem õ hiányzik neki, hanem hogy beszélgessenek, mert nincs kivel jót beszlgetnie a munkahelyén. :D:D:D Persze ezen tegnap nem röhögtem ilyen jót, de utólag nagyon gáz. Mondanom sem kell hogy velem milyen sûrûn akar beszélgetni amikor este hazaér.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat mindenkinek. Én is így láttam, tudom hogy mit kell tennem, de reménykedtem hogy én látom rosszul. Még mindig hiszem hogy nem rossz ember õ, csak nem képes felnõni. Soha. Azt viszont tudom hogy erre nekem nincs szükségem. Megtettem. Kiadtam az útját, remélem lesz erõm kitartani a döntésem mellett és csak az eszemre hallgatni.
11:21-es vagyok, és csak jelzem, hogy gondolok rád :) Szerintem jól döntöttél.

Az tényleg igaz, hogy ha gumival csinálják jobban fáj? És ha a pasival gumival csináljuk, ő így el tud élvezni?

Legjobb válasz: Hali!Ne hagyd hogy tévhitekkel eltántorítsanak a védekezéstõl!Az óvszerrel semmi gáz!Azért vékony és azért síkos hogy ne zavarjon benneteket szex közben. :)

Hali!Ne hagyd hogy tévhitekkel eltántorítsanak a védekezéstõl!Az óvszerrel semmi gáz!Azért vékony és azért síkos hogy ne zavarjon benneteket szex közben. :)
Csak akkor fájhat, ha esetleg allergiás vagy rá, de erre kicsi az esély.
nem fáj a használata és a pasi is el tud élvezni..
Szal...az hogy gumival jobban fáj hülyeség.Mivel a gumi alapból siikosabb igy ha a csaj nemis annyira nedves, a gumi siikossága segit.És...nos mért ne tudna elélvezni a pasi gumival?Vannak olyan pasik akiket annyira zavar az óvszer, hogy nemhajlandó benne elmenni...de alapjába véve mindenki eltud benne menni.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:)
Az biztos, hogy teljesen más érzés a nõnek is pasinak is. De ez az egyetlen védekezési mód, ami véd a nemi betegségektõl meg nincs semmi mellékhatása, úgyhogy jobb, ha így csináljátok.

Ha a pasim megcsal de utánna azt mondja hogy többet nem fog csak menjek vissza hozzá, akkor igazat mondd szerintetek? Szeret?

Legjobb válasz: Gondolj bele egy kicsit! Aki már egyszer megcsalt az újra megteszi. Ilyen szöveg mellett pedig pláne. Vigyázz mert te a rózsaszín felhõk között élsz és inkább a szívedre hallgatsz mint az eszedre. Hagyj fel ezzel. Keress valaki mást! Hidd el jobban jársz

Gondolj bele egy kicsit! Aki már egyszer megcsalt az újra megteszi. Ilyen szöveg mellett pedig pláne. Vigyázz mert te a rózsaszín felhõk között élsz és inkább a szívedre hallgatsz mint az eszedre. Hagyj fel ezzel. Keress valaki mást! Hidd el jobban jársz
én megcsaltam a pasimat megbocsátott , nem csaltam meg azóta de nem tudom , hogy mennyire szeretem.
Te ismered a legjobban, neked kéne tudni, igazat mond-e.
Persze annyira szeret, hogy ajándékkén megcsalt. Ez a karácsonyi ajándékod, csak korán tudtad meg.
ha egyszer megcsalt, akkor tobbszor is megfog.Az ilyen pasi soha sem valtozik, hidd el.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!