Találatok a következő kifejezésre: Igaz az, ha a (2070 db)

Igaz az ha a babó sokat van hason akkor javul a kötött csípő?

Legjobb válasz: sztem nem igaz. amúgy ortopédorvos mit mond? nem kell terpeszpelenka vagy ilyemsi? nálunk az kellett, és csípõtornát végeztünk, annyi elég volt.

sztem nem igaz. amúgy ortopédorvos mit mond? nem kell terpeszpelenka vagy ilyemsi? nálunk az kellett, és csípõtornát végeztünk, annyi elég volt.
Igen, javul, a lányomnak az ortopéd orvos ezt javasolta a torna mellett, idöközben teljesen rendbejött.
Szokták ajánlani a hasonfektetést. De önmagában ez nem elég! Terpeszpelus, kengyel ha nagyon vészes. Hordozókendõ, majd MeiTai nagyon elõnyös, mert ott aztán ki van terítve a lába, mint a békáé:) És tornáztatni!
Igen. Nekunk ezt ortoped szakorvos mondta. Nekunk terpeszpelust is hordanunk kellett, es gyakori csipotornat irtak elo.
Igen a mi dokink is azt mondta, hogy a csípõfejlõdésnek az a jó, ha hason fekszik és békapózba feltolod a két kis lábát oldalt ha már mélyen alszik. Az én kisfiam magától is felvette ezt a pózt.
A hordozókendõben való HELYES hordozás (nem szabad félbehajtani a kendõt!), vagy a mei tai sokat segít, mert abban máshogy nem is tud ülni a baba, csak széles terpeszben. Nekünk terpeszpelenka helyett írta ezt fel az ortopéd orvos.

Szerintetek mennyire igaz az, ha a lány félreérti a fiút, akkor nem csak ő a hibás?

Mert most nálunk úgy jön ki,hogy én félreértettem ?t,de há ha úgy viselkedik velem,hogy teljesen összezavar,egyszer ilyen,egyszer olyan.Akkor nem csak én vagyok a hibás.Szerintem.

Legjobb válasz: ez túl sok input így éccaka, de mindig a lánynak van igaza... XD

ez túl sok input így éccaka, de mindig a lánynak van igaza... XD
Az a hibás aki félreért valamit. Tessék szépen bocsánatért esedezni.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Nem tudom te mit gondolnál ha a helyemben lennél. Én már nem egyszer bocsánatot kértem. De nem fogom szó nélkül hagyni, hogyha valaki kiforgatja a szavaim, utána letagadja aztán még én értettem õt félre. Biztos nem véletlenül..
Akkor ne hagyd magad!!! Kérjen Õ bocsánatot, a 7szentségit neki!!!
Túl sok infót nem tudtunk meg, de három opció van, válassz közülük: 1) A te hibád, mert olyat értettél félre amit nem lehet 2) A srác tud rosszul kommunikálni ezért kettõs hiba áll fenn 3) A srác játszik veled, mint macska az egérrel, mert érzi, hogy nyeregben van +1) bónusz. Reménytelenül szerelmes vagy, így habár általában jól interpretálod a többi ember jelzéseit, magadat csapod be hamis reményekkel.

Igaz az, ha a mellső falon tapad a méhlepény akkor nehezebben és később lehet érezni a baba mozgását?

Legjobb válasz: Nem igaz,mert nekem is mellsõ falon tapad és a 17.héten már éreztem az apró mozgásokat!:)

Nem igaz, mert nekem is mellsõ falon tapad és a 17.héten már éreztem az apró mozgásokat!:)
Nekem is elõl tapadt a lepény és a 16. héten éreztem pedig elsõ baba.
Ez szerintem attol is fugg mennyi a testsulyod. Nekem van kb. 10 kg feleslegem es a mehlepeny is a mellso falon tapad. Most a 21. hetben jarok es meg mindig cak neha erzek apro csikizeseket belulrol, komolyabb mozgasokat nem erzek. Szoval a kis sulyfolosleg is lehet az oka. Meg ha a kelletelen kicsit tobb a magzatvized. Nalam ez a dolog is fennall.
Nem. MINIMUM 36 órás munkaviszony kell ehhez.
A fõállásúnak akkor is kell a minimálbér (X-szerese) után fizetnie, ha nincs annyi bevétele, vagy egyáltalán nincs bevétele. A másodállásúnak ("többes jogviszonyos") csak a tényleges jövedelme után kell fizetni. (EVÁ-nál bonyolultabb, de a lényeg ez)

Igaz az, ha a szüzhártya átszakad akkor kilog belölem?

Legjobb válasz: Elég jól nézne ki. A válasz nem.

Elég jól nézne ki. A válasz nem.
Jesszus... Dehogy!
o_O... ezt honnan szedted?? xDD amúgy nem..
minden nõbõl olyankor kilóg valami, de azt egyesek pasinak hívják. :)
Jujj! Érdeks látvány lenne, az igaz. A válasz: NEM! (Nem is értem, hogy lehet ilyet kérdezni!)
belõlem is kilóg valami ha átszakítok egy szûzhártyát.
A kérdező hozzászólása: aszem itt olvastam de már nem tom bisztosan
nem mindenkinek egyforma a szûzhártyája, egyik ismerõsömnek is lógott az elsõ után, mert a hüvelye egyik faláról elszakadt, de a másikról nem. van akinek van hártya, van akinek nincs, és van akinek vékony "kötélszerû"

Tényleg igaz az ha a hüvelygomba kezelése (kúp) előtt tejsavas irrigálást csinálok jobban fog hatni?

Legjobb válasz: Szerintem inkább fordítva kéne. A gomba elleni kezelés után célszerû a normál hüvelyflórát visszaállítani.

Szerintem inkább fordítva kéne. A gomba elleni kezelés után célszerû a normál hüvelyflórát visszaállítani.

Igaz az hogy a legtöbb nőt akkor tudod megdugni ha nem vagy vele kedves? Én is ezt tapasztalom.

Eddig akár hány csajjal kedves voltam egyiket sem tudtam az ágyig elvinni,amikor az eget lehazudtam az égről és hát nem éppen kedves voltam,akkor mindig az ágyamban kötöttek ki..éa jó kemlnyen engedték hogy meg keféljem őket.Ki érti ezt...:D

Legjobb válasz: Nem igaz. Lényeg, hogy ne legyél csúnya és világfájdalmas. Ha meg mindkettõ vagy, akkor ne várj nagy siker.

Nem igaz. Lényeg, hogy ne legyél csúnya és világfájdalmas. Ha meg mindkettõ vagy, akkor ne várj nagy siker.
nem tudom de én nem is voltam még kedves egyikkel se :D nem érdemli azt egyik se.ÉS valóban nevdesedik is a puncijuk erõsen a bunkóságra.Örülj neki hogy ilyen buták.
Valójában ha nem vagy túl kedves bármilyen furán is hangzik határozottabb is vagy, és igen könnyebben ágyba lehet vinni, ezt én is aláírom.
barki barmit mondd, ez igy van.
Vannak olyan lányok, akiknél ez tényleg így mûködik. De engem a hideg kiráz a bunkó férfiaktól, és rohadtul nem tudnak meghatni. Mondjuk azok a lányok, akiket ágyba viszel, gondolom nem túlzottan értelmes teremtések... Talán ezért van. :) 18/L
nõként próbálom felfogni ez miért jön be, de valahogy nem megy... ha valaki bunkón nyit felém, akkor énis bunkó vagyok és elhajtom a francba. Lehetséges, hogy akiket sikerül ágyba vinned tényleg nem értelmesek+önértékelési problémákkal küzdenek. 20

Az igaz hogy ha a barátnőd már mer fingani előtted akkor az azt jelenti hogy igazi bizalmi kapcsolatban vagytok?

Legjobb válasz: Igen, pontosan így van. Amíg ez nincs meg addig kapcsolatról sem igen lehet beszélni.

Igen, pontosan így van. Amíg ez nincs meg addig kapcsolatról sem igen lehet beszélni.
A kérdező hozzászólása: Kiábrándító bizony hogy nem ismerik a szarkazmust :D De mi van akkor ha a srác vázolta fel a csaj elõtt ezt az elméletét és a csaj meg akart neki felelni? Egyébként szerintem inkább egyfajta elfogadást jelent mintsem negatív dolgot.
Nem. Ez csak azt jelenti, hogy babot evett ebédre.
Látom elég kevesen értik a szarkazmust, kiábrándító...
Én nem fingok a barátom elõtt, mert tudom, hogy nem tetszene neki, attól függetlenül, hogy valszeg semmit nem szólna érte.
Meg azt is hogy egy bunkó
Igen. És egyben azt is jelenti, h már nem tekint rád igazi férfiként, akinek meg kell felelni. Így bár szakítani nem fog, de keres mást, akinek meg kell felelni(és valszeg titokban fogja, persze a hálószobában:) )
Ha már kábelt is fektet, a kezét is meg lehet kérni.
Nem ezen múlik.
Én simán eleresztek egyet a barátom elõtt és õ is elõttem. Exemnélviszont nem mertem :D Az meg nem igaz, hogy nem akarok már a barátomnak megfelelni, egyszerûen megmondta nekem, hogy nyugodtan fingjak, mert emberi dolog. Ettõl függetlenül még mindig igényes maradok mellette.

Igaz az hogy a windows xp telepítésénél a partíciót annyira kell felosztani amennyi wincseszer van? Ha egy akkor 1 partíció ha 2 a 2 stb? hogy van most ez?

Legjobb válasz: Érdekes kérdés szerintem te se érted igazán mit is akartál kérdezni ?! :) Nincs igazán jelentõsége hányfelé osztod a winyodat, legfeljebb úgy célszerû ha van egy nagy winyod teszem azt 500giga akkor a rendszernek csinálsz egy mondjuk 40-50 gigásat ami pl. a C: a maradék meg mondjuk a D: ezzel azt éred el ha minden egyéb dolgot a D-n tárolsz akkor ha megdöglik a rendszer és újra kell telepíteni nem fog mindened elveszni a formázáskor mert csak a rendszert formázod újra a D érintetlen marad. A legjobb megoldás ha a rendszer egy külön winyon van és egy másik külön winyon az egyéb dolgok esetleg ha dolgozós a gép egy 3.-ra scratch-el, de egy új winyot ami sokkal nagyobb mint 50-100 giga elég nagy pazarlás csak rendszernek használni azért érdemes legalább kétfelé osztani.

Érdekes kérdés szerintem te se érted igazán mit is akartál kérdezni ?! :) Nincs igazán jelentõsége hányfelé osztod a winyodat, legfeljebb úgy célszerû ha van egy nagy winyod teszem azt 500giga akkor a rendszernek csinálsz egy mondjuk 40-50 gigásat ami pl. a C: a maradék meg mondjuk a D: ezzel azt éred el ha minden egyéb dolgot a D-n tárolsz akkor ha megdöglik a rendszer és újra kell telepíteni nem fog mindened elveszni a formázáskor mert csak a rendszert formázod újra a D érintetlen marad. A legjobb megoldás ha a rendszer egy külön winyon van és egy másik külön winyon az egyéb dolgok esetleg ha dolgozós a gép egy 3.-ra scratch-el, de egy új winyot ami sokkal nagyobb mint 50-100 giga elég nagy pazarlás csak rendszernek használni azért érdemes legalább kétfelé osztani.
A kérdező hozzászólása: és pl a játékokat ne a c re hanem a d re tegyem fel, meg a képekt stb?
Úgy van pontosan, ami lényeges adat és nem a rendszerhez tartozik azt a D-re, bár játékoknál vagy egyes programoknál megeshet hogy számit neki az elérési útvonal pl. update-nél nem nagyon szereti ha nem a C-n van de ezek elég ritkák már fõleg régebben volt ez jellemzõ manapság már ennyi "tûréshatár" benne van a telepitekben. Viszont a 40-50 gigának bõven elégnek kell lennie akár komplett dtp rendszerhez is és még 1-2 játéknak is maradna hely legfeljebb ha az látszik kezd fogyni a hely a következõ játékot vagy egyéb nagy programot már nem az alapértelmezett helyre kell telepíteni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!