Találatok a következő kifejezésre: Igaz az, ha (2934 db)

Igaz, néhány esetben!
Igen, a skalpvadász típus. Addig izgatja, míg sikerül a terve, aztán esetleg el is hajtja a lányt, de a naptárába beír egy újabb keresztet.
Vannak értelmes férfiak is, csak sajnos kevesen, mert az értelmes emberekbõl mindig kevesebb van sajnos.Aki ér valamit, az nem viselkedik így.
Igen, ez a 20 férfi törvény közül az egyik...
Így szoktuk csinálni, mert tudjuk hogy a Nõ van olyan naív, hogy elhiszi érdeklõdünk iránta, közbe meg teljesen átlagosan kezeljük. 20/F
Hát igen, elkényelmesednek. Aztán meg csodálkoznak, hogy miért vannak hülyítve. Mert igazából arra buknak. Ha nincsenek hülyítve, akkor unatkoznak.
igen, és pont ez a legjobb idõszak egy viszonyban. engem is csak addig érdekel egy férfi, ameddig nem érzem a zsebemben. ha már igen, akkor lehet, h le sem fekszem vele, hanem elmúlik a lelkesedés, és onnantól nem veszem fel neki a telefont. ha azt szeretnéd, hogy ne csak papírzsepi legyél neki, akkor húzd az agyát legalább 2-3 hónapig. ha ezek után is teper, akkor esélyes, h nem lesz õsparaszt. ha hamarabb lelécel, akkor az a fickó annyit is ért.
Nálam is így volt.De én a végén visszautasítottam :DDD
Na, most igazán feldobódtam a válaszoktól..
Attól függ. Én direkt azt figyelem a rám hajtó srácoknál, hogy hogyan viselkednek más nõkkel - mert az oké, hogy velem kedves, hiszen meg akar kapni, de másokkal is az? Ha igen, akkor jó eséllyel velem is kedves marad akkor is, mikor a szerelem már nem lángol annyira hevesen.
"megszerezni" nem tudja, mert a rabszolgaságot eltörölték egy ideje. ha a dugást hívod így, akkor végül is te is "megszerezted" õt, nem? legfeljebb megtartani nem tudtad.

Igaz az ha egy nő elválik a férjétől, és pár hónap múlva teherbe esik, akkor az ex férj nevére írják a gyereket?

Munkatársam lánya ezért ment hirtelen férjhez (azaz a múlt héten), mert jövő hónapba várja a gyereket.

Legjobb válasz: Igen igaz! Én is a második férjemhez a gyerek születése elõtt hozzámentem külömben az elsõ férjem nevére került volna a gyerek,és nagy procedura árán tudtam volna csak átiratni az apja nevére .

Igen igaz! Én is a második férjemhez a gyerek születése elõtt hozzámentem külömben az elsõ férjem nevére került volna a gyerek, és nagy procedura árán tudtam volna csak átiratni az apja nevére .
De akkor miért nem a nõ nevére kerül a gyerek?
a nõnek a neve eleve benne van a gyerek anyakönyvi kivonatában, de kell mellé apa is...

Szerintetek mennyire igaz az, ha a lány félreérti a fiút, akkor nem csak ő a hibás?

Mert most nálunk úgy jön ki,hogy én félreértettem ?t,de há ha úgy viselkedik velem,hogy teljesen összezavar,egyszer ilyen,egyszer olyan.Akkor nem csak én vagyok a hibás.Szerintem.

Legjobb válasz: ez túl sok input így éccaka, de mindig a lánynak van igaza... XD

ez túl sok input így éccaka, de mindig a lánynak van igaza... XD
Az a hibás aki félreért valamit. Tessék szépen bocsánatért esedezni.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Nem tudom te mit gondolnál ha a helyemben lennél. Én már nem egyszer bocsánatot kértem. De nem fogom szó nélkül hagyni, hogyha valaki kiforgatja a szavaim, utána letagadja aztán még én értettem õt félre. Biztos nem véletlenül..
Akkor ne hagyd magad!!! Kérjen Õ bocsánatot, a 7szentségit neki!!!
Túl sok infót nem tudtunk meg, de három opció van, válassz közülük: 1) A te hibád, mert olyat értettél félre amit nem lehet 2) A srác tud rosszul kommunikálni ezért kettõs hiba áll fenn 3) A srác játszik veled, mint macska az egérrel, mert érzi, hogy nyeregben van +1) bónusz. Reménytelenül szerelmes vagy, így habár általában jól interpretálod a többi ember jelzéseit, magadat csapod be hamis reményekkel.


Nem igaz.
egyszer én is mondtam a dokimnak, hogy félelmemben lenyomtam egy vodkát, azt mondta, jól tettem, egészségemre:) ) megnyugtató volt a válasza, és egész laza lettem...
Apum járt úgy, hogy ivott egy pohár pálinkát és utána ment át a fogorvoshoz (utána kezdett el fájni a foga) és mikor beadták neki az érzéstelenítõt, az õ szavaival élve: "kettévált a doki" a szeme elõtt.
Én úgy tudom fogászaton lidocain injekciót adnak, ami pedig a natrium csatornákat gátolja, így nem tud terjedni az ingerület az idegsejtjeidben, emiatt van az, hogy nem érzed azt a részt. Az alkoholnak ehhez tudtommal nincs köze, bekerül a szervezetedbe, és az elkezdi lebontani(acetaldehidre és ecetsavra), tudtommal a natriumcsatornákra nincs hatása.
Egy nagyobb mennyiség után, már nem is kell érzéstelenítõ!
Viszont megnõ a bátorság.

Igaz az ha a babó sokat van hason akkor javul a kötött csípő?

Legjobb válasz: sztem nem igaz. amúgy ortopédorvos mit mond? nem kell terpeszpelenka vagy ilyemsi? nálunk az kellett, és csípõtornát végeztünk, annyi elég volt.

sztem nem igaz. amúgy ortopédorvos mit mond? nem kell terpeszpelenka vagy ilyemsi? nálunk az kellett, és csípõtornát végeztünk, annyi elég volt.
Igen, javul, a lányomnak az ortopéd orvos ezt javasolta a torna mellett, idöközben teljesen rendbejött.
Szokták ajánlani a hasonfektetést. De önmagában ez nem elég! Terpeszpelus, kengyel ha nagyon vészes. Hordozókendõ, majd MeiTai nagyon elõnyös, mert ott aztán ki van terítve a lába, mint a békáé:) És tornáztatni!
Igen. Nekunk ezt ortoped szakorvos mondta. Nekunk terpeszpelust is hordanunk kellett, es gyakori csipotornat irtak elo.
Igen a mi dokink is azt mondta, hogy a csípõfejlõdésnek az a jó, ha hason fekszik és békapózba feltolod a két kis lábát oldalt ha már mélyen alszik. Az én kisfiam magától is felvette ezt a pózt.
A hordozókendõben való HELYES hordozás (nem szabad félbehajtani a kendõt!), vagy a mei tai sokat segít, mert abban máshogy nem is tud ülni a baba, csak széles terpeszben. Nekünk terpeszpelenka helyett írta ezt fel az ortopéd orvos.

Igaz az ha leírom amit szeretnék az valóra válik?

EZT ÚGY TALÁLTAM ITT AZ EGYIK HOZZÁSZÓLÁSNÁL.

Legjobb válasz: nem kell semmiféle elefánt. csak egy papír(sõt még az se csak elhatározás) elképzelés és az,hogy ne negatívan állj hozzá,hogy ez hülyeség. Ez bármivel mûködik. Igaz nem biztos h hetek kérdése..sõt van,hogy egy évtized kell míg teljesül(pl te neked a célod 10 millió ft) az lehet h 8-10 évbe telik,míg megüti a kezed a szerencse,vagy egy jó ajánlat. Tehát bármivel mûködik csak akarni kell.

nem kell semmiféle elefánt. csak egy papír(sõt még az se csak elhatározás) elképzelés és az, hogy ne negatívan állj hozzá, hogy ez hülyeség. Ez bármivel mûködik. Igaz nem biztos h hetek kérdése..sõt van, hogy egy évtized kell míg teljesül(pl te neked a célod 10 millió ft) az lehet h 8-10 évbe telik, míg megüti a kezed a szerencse, vagy egy jó ajánlat. Tehát bármivel mûködik csak akarni kell.
Ehhez semmiféle elefánt nem kell. Ezt hívják vonzás törvényének. Felírod egy kis cetlire mit szeretnél.Elteszed és ha teheted erre a dologra gondolsz, szinte átéled.És igen magadhoz vonzod..BÁrhogyan is de a sors úgy fogja alakítani, hogy úgy legyen.
Gondolkodjatok. Miért akarnátok ezzel a módszerrel anyagi javakat, kapcsolatot bevonzani? Nem a Mindenség megismerése, a lelki fejlõdés a cél?
AZ a helyzet, hogy pont ezért lehetne benne hinni, mert senki nem hiszi el és mindenki eltekint ettõl. :-)
de egyébként ajánlom A titok címû filmet és könyvet.
Ha ez valóban igaz lenne, akkor senkinek sem lenne problémája... Azt hittem már kinõttél a mesékbõl.
ha leírod, megerõsíted magad vele, így könnyebben fókuszálsz a vágyaidra.
kikell en is probaljam.hova tegyem a cetlit?barhova?:Ds nemkell elefant?
A kérdező hozzászólása: igen ez igaz.
13:06 ez nem hülyeség, tapasztaltam, és nap mint nap bejön, csak néha az idõ nem pontos, meg ilyenek
Onszuggesszio es mukodik, de gyakorlatot igenyel!
Nekem van egy jegyzetfüzetem, amibe listát készítettem azokról a dolgokról amiket szeretnék. A füzet csupán azért van, mert rengeteg dolgot szeretnék, és néha átolvasom nehogy megfeledkezzek valamelyikrõl. És mihelyt valami sikerült, kihúzom a listáról és odaírom a dátumot is annak érdekében, hogy tudjam mennyi idõt vett igénybe a bevonzása. Érdekes megfigyelés, hogy hátulról elõre, vagyis a lista végérõl haladva elõre, jönnek be a dolgok, kiugrás nincs, szépen sorjában következnek egymás után.
Mar az elejen elrontottad. Az elefant csak akkor hoz szerencset, ha ajandekba kapod! De az igaz, ha leirsz valamit igazza valhat. Manifestation. Sok osi kultura hasznalta es meg ma is hasznalja. Vigyazz, soha ne elj vissza dolgokkal. Okosan es eszszeruen fogalmazd meg a kerdeseidet, mert a universum maskepp "olvas" mint mi emberek.

Igaz az, ha terhesség elején esetleg elkapunk valamilyen vírusos fertőzést, ami hányással, hasmenéssel jár, "nem tesz jót" a babának?

Még nem vagyok beteg, de a családban már többen azok, nem lenne jó, ha elkapnám...

Legjobb válasz: Én csak azt mondom, hogy elvesztettem a pocaklakómat szívhanghiány miatt. A 4-5 héten leállt a fejlõdésben. Azt mondták a dokik, hogy nagy valószínûséggel a vírusos megfázásos betegség miatt van, amibõl alig bírtam kilábalni másfél héten keresztül. Jobb ilyenkor nem elkapni semmit, de azt sem gondolom, hogy minden egyes megfázáson vagy betegségen átesett kismama elvetél. Mert ez tuti nem igaz. Lehet, hogy rosszul ágyazódott be és a betegség csak rátett egy lapáttal. Vagy hogy az egész betegségnek az orvosok véleménye ellenére, semmi köze nem volt a baba elvesztéséhez és genetikai eredetû probléma volt. A 9. hétig reménykedtünk, hogy mégsincs baj, csak késõbb fogant, aztán egy nap megindult a vetélés. :(

Én csak azt mondom, hogy elvesztettem a pocaklakómat szívhanghiány miatt. A 4-5 héten leállt a fejlõdésben. Azt mondták a dokik, hogy nagy valószínûséggel a vírusos megfázásos betegség miatt van, amibõl alig bírtam kilábalni másfél héten keresztül. Jobb ilyenkor nem elkapni semmit, de azt sem gondolom, hogy minden egyes megfázáson vagy betegségen átesett kismama elvetél. Mert ez tuti nem igaz. Lehet, hogy rosszul ágyazódott be és a betegség csak rátett egy lapáttal. Vagy hogy az egész betegségnek az orvosok véleménye ellenére, semmi köze nem volt a baba elvesztéséhez és genetikai eredetû probléma volt. A 9. hétig reménykedtünk, hogy mégsincs baj, csak késõbb fogant, aztán egy nap megindult a vetélés. :(
Azért a babó védve van, hozzá nem jut el a vírus, amiatt ne aggódj!
Szia, A terhesség elején bármilyen fertõzés gondot okoz. A vírusos hasmenés-hányás miatt kiszáradhatsz, ami neked egymagadnak sem jó, hát akkor a picinek. Amint észleled, hogy beteg vagy, jelentkezz a háziorvosodnál, lehet infúzióra berendelnek kórházba... Lehet gond nélkül lábon kigyógyulsz belõle. Addig is ne idegeskedj. Boldog babavárást

Igaz az, ha a mellső falon tapad a méhlepény akkor nehezebben és később lehet érezni a baba mozgását?

Legjobb válasz: Nem igaz,mert nekem is mellsõ falon tapad és a 17.héten már éreztem az apró mozgásokat!:)

Nem igaz, mert nekem is mellsõ falon tapad és a 17.héten már éreztem az apró mozgásokat!:)
Nekem is elõl tapadt a lepény és a 16. héten éreztem pedig elsõ baba.
Ez szerintem attol is fugg mennyi a testsulyod. Nekem van kb. 10 kg feleslegem es a mehlepeny is a mellso falon tapad. Most a 21. hetben jarok es meg mindig cak neha erzek apro csikizeseket belulrol, komolyabb mozgasokat nem erzek. Szoval a kis sulyfolosleg is lehet az oka. Meg ha a kelletelen kicsit tobb a magzatvized. Nalam ez a dolog is fennall.

Igaz az, ha valaki az elsőt császárral szülte, akkor ha a második sima lesz akkor nem kérhet semmilyen fájdalomcsillaptót?

Legjobb válasz: Lehet hogy le fogtok pontozni, de leírom nekem mit mondott a dokim. Az elsõ gyerekem császárral született. A dokim még akkor mondta, ha második terhességemnél, ha sima szülésre kerülne sor, nem kaphatok fájdalomcsillapítót, mert akkor nem érezném, ha szétválik véletlenül az elõzõ császár hege. Mert a fájások erõteljesen igénybe veszik a méhfalat és ha szétválik az életveszélyes lehet.

Lehet hogy le fogtok pontozni, de leírom nekem mit mondott a dokim. Az elsõ gyerekem császárral született. A dokim még akkor mondta, ha második terhességemnél, ha sima szülésre kerülne sor, nem kaphatok fájdalomcsillapítót, mert akkor nem érezném, ha szétválik véletlenül az elõzõ császár hege. Mert a fájások erõteljesen igénybe veszik a méhfalat és ha szétválik az életveszélyes lehet.
Nem.
persze, hogy nem
A kérdező hozzászólása: köszi
Ez hülyeség, semmi köze a kettõnek egymáshoz. Csásdzármetszés elõtt is csillapítanak fájdalmat, lásd érzéstelenítés, vagy altatás.
A kérdező hozzászólása: ok, de pont itt olvastam, hogy nem adnak, de akkor megnyugodtam, edát is remélem...
A kérdező hozzászólása: a méh és a hasfalheg miatt irták

Igaz az, ha sok vizet iszok akkor könnyebben fogyok? Napi 4 liter sok?

Egyesek szerint felgyorsul az anyagcsere, mások szerint valóban jó hatású, de gyomrom tágabb lesz, így jobban kívánom az ételeket is.

Legjobb válasz: A folyadék tényleg fontos,hogy hidratált legyél,de nem kell 5 liter vizet meginni.Nekem nem folyásolta be a fogyást.2 liter legyen meg.Fõleg, ha sportolsz.

A folyadék tényleg fontos, hogy hidratált legyél, de nem kell 5 liter vizet meginni.Nekem nem folyásolta be a fogyást.2 liter legyen meg.Fõleg, ha sportolsz.
Szerintem nem befolyásolja, de egyébként is ajánlott meginni napi 2-3 liter vizet, akkor is ha nem akarsz fogyni. De ha mondjuk most a fogyás érdekében mozogsz is rendszeresen, akkor igyál sokat. Nagy melegben szerintem még a 4 liter sem sok.
Egyrészt valóban gyorsabb lesz az anyagcsere, másrészt nagyon fontos a víz, hiszen szervezetünk nagyrésze víz, szóval ezzel szerintem sokat elmondtam. 2-2, 5 l a minimum, amit meg kell(ene) inni, mindenkinek, de egyébként ezt is testsúlykilogrammra szokták vetíteni, kinek mennyi lenne az egészséges, Egy 80 kg-os embernek 4 l. Egyébként én is azt gondoltam, hogy kitágul a gyomor és ez negítavum, de a gyakorlatban én úgy tapasztalom, hogy ha meg akarom inni azt a 3 l-t, amit én egyáltalán képes vagyok jobb esetben meginni, akkor alig fér belém a kaja, mert egész nap telített vagyok vagy a víztõl, vagy éppen azért, mert ettem. A fogyásom üteme pedig szuper, szóval nálam semmi negatívuma nincsen a sok vízivásnak!
én 2 litert csak az edzésen megiszom + ugye elõtte meg utána ill. a nap többi részében és még meleg is van, szerintem az 5, 5-6 liter simán megvan...és ha edzés közben iszod, akkor segíti a fogyókúrát ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!