Találatok a következő kifejezésre: Igaz az, első alkalommal nem jó (2 db)

Normális. elsõre senki sem isteni szexmágus.
Az elsõ alkalom általában nem különösebben élvezetes, az esetek majdnem felében kifejezetten rossz élmény.
Normális, nekem sem volt egy hûha, nagyon fájt az elsõ, de utána mindig egyre jobb lett.
Normális. Az esetek többségében kis vérzés is van, tehát attól se kell félni, a lényeg hogy csak óvatosan és gyöngéden csináljátok eleinte, amig meg nem szokjátok.

Igaz az, hogy első alkalommal nem jó óvszerrel védekezni, sokkal fájdalmasabb?

Legjobb válasz: gumi mindenképp kell!!!!!! anélkül sohase szeretkezzetek (a nem kívánt terhesség mellett a nemi betegségektõl is véd)

gumi mindenképp kell!!!!!! anélkül sohase szeretkezzetek (a nem kívánt terhesség mellett a nemi betegségektõl is véd)
Ha a gumi húzza, akkor a pénisz is húzza.. fõleg hogy a gumira általában szoktak síkosítot tenni a pénisznek meg némi elõváladék meg nyál jut általában csak. Szvsz szerintem semmi különbség nincs a kettõ között. És az elsõ általában fáj, vagy mert nem elég tág, vagy mert nem elég nedves a csaj, vagy pedig azért mert a szûzhártyája még nem szakadt át
A fájdalom nem attól függ, hogy óvszerrel védekezel, vagy nem.az elsõ óvszer nélkül is fájni fog, de ezt sem lehet általánositani mert van akinek az elsõ sem fáj.
folyásolja be??? :DDDD ez jó! egyébként nem fáj gumival, mivel a gumi sikositott, ezért azzal még jobban csúszik.
Az elsõ alkalom általába mindenkinek fáj de ezt nem az ovszer folyásolja be
jaja nem attól függ a fájdalom mértéke h óvszerrel védekezel vagy nem .. az elsõ válaszolónak pedig: a befolyásolni ige nem igekötõs tehát nem folyásol be hanem befolyásol :D (ne tévesszen meg a mónika só ahol mindig használják h be tud folyásolni ) lol bocsánat h ilyet írtam :P szóval visszatérve a kérdéshez ha fájni fog, fájni fog óvszer nélkül is .. tehát nyugodtan védekezhetsz azzal, mert a fájdalom attól függ h mennyire vagy felizgulva stb..
A nagy leszavazó show:D Szavvazuk le ícsádör! :D Én is leszavazok mindenkit, szavazzatok le engem is:D
de szerintem a gumi húzza a bõrt ésaz fáj. nem?
Én a kérdésre válaszopltam kedves harmadik válaszoló és nem pedig helyesirási versenyre készülok!de azért kösz hogy figyelmeztettél, nem figyeltem a helyesirasra csak arra hogy a kérdésre válaszoljak:P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!