Találatok a következő kifejezésre: Igaz az, első alkalommal (15 db)

Igaz, hogy ha egy lány sokat masztizik az első alkalom előtt, akkor kevésbé lesz neki fájdalmas?

Igaz, hogy ha egy lány sokat masztizik az első alkalom előtt, akkor kevésbé lesz neki fájdalmas (a behatolás)?

Legjobb válasz: Inkább tapasztaltabb a saját testét illetõen. Tudja mivel lazul el, hol vannak az érzékeny pontjai, mitõl nedvesedik jobban. Ezek segíthetik kevésbé kellemetlenné tenni az elsõ együttlétet.

Inkább tapasztaltabb a saját testét illetõen. Tudja mivel lazul el, hol vannak az érzékeny pontjai, mitõl nedvesedik jobban. Ezek segíthetik kevésbé kellemetlenné tenni az elsõ együttlétet.
Fáj az! Nem a szûzhártya átszakadása, hanem a hirtelen tágulás, mert még nincs hozzászokva a hüvely. Kb. mintha sok apró tûszúrás lenne. De ezt feledteti a szerelmes élmény, már ha a szerelmeddel vagy, úgyhogy összességében lehet romantikus és szép élmény, ha elég tapintatos a fiú. A masztizás során jobban megismeri egy nõ a teste mûködésének sajátosságait.
nem
ez hogy jutott eszedbe? ha a csiklódat simogatod, annak mi köze van a behatoláshoz? semmi, tehát nem N
Elve az elsõ alkalom nem fáj
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :D Egy haverom mondta pár napja, és érdekelt a dolog, hogy valóban igaz e.

Másnak már volt ilyen? Nem igazán tudom, hoigy ezt a kérdés ide tartozik e, de mindegy. Novemberben szültem meg első gyermekemet. Januárban szexeltünk először, s az első alkalommal fájt.

Tudom, hogy szülés utrán ez sokunknál igy van. A problémám inkább az, hogy amikor a párom bnelém hatol a hüvelyemb?l furcs ahangok jönnekl ki. Olyan mintha pukiznék. Néha azonban ez akkor is jelentkezik amikor reggel felkellek. Nagyon kellemetlen, a páromat nem zavarja, de engem nagyon.

Legjobb válasz: hát igen...ez azért van mert kijött ott egy baba, és kitágította az utat magának. Meglazul a hüvelyfal és belemegy a levegõ sajna. De ne aggódj még sokat fog változni!!! Teljesen meg is szünhet ez a kellemetlenség.

hát igen...ez azért van mert kijött ott egy baba, és kitágította az utat magának. Meglazul a hüvelyfal és belemegy a levegõ sajna. De ne aggódj még sokat fog változni!!! Teljesen meg is szünhet ez a kellemetlenség.
Én nem tudom mitõl van, mert még nem szültem és olyan szûk vagyok, hogy többször fáj mint nem, de a puki hang nálam is elõfordul. Van, hogy engem is zavar, de általában szól a zene és nem is hallja meg a párom :) szerintem emiatt ne aggódj! :)
Ez attól van, hogy levegõ kerül a méhedbe, aztán meg kinyomod. Igen, nálam is van ilyen, sõt tudatosan is ki tudom préselni a levegõt és fel is tudom szívni. Igaz én intimtornázom sokat. Tényleg olyan hangja van, mintha pukiznál. Én elmagyaráztam a férjemnek, hogy ez micsoda, mert szex után nekem is sokszor van és már csak nevetünk rajta. Nekem elõször iskolás koromban volt, hogy fel kellett menni gyertyaállásba tesiórán, aztán amikor lejöttem, kijött a sok levegõ és olyan volt, mintha pukiztam volna egy hatalmasat. :) ) Hát az akkor nagyon ciki volt, de most már tudom mitõl van. Az hogy elõször kellemetlen a szex szülés utá, az teljesen normális. Nem tudom, hogy szoptatsz e, de addig eleve nem is olyan síkos a nõi hüvely. Használjatok síkosítót!
Utolsó voltam, igen a laza hüvelyfaltól van, erre is jó az intimtorna, hogy erõsíti a hüvely falát. Én azért is tudom már tudatosan ki/beszívni a levegõt.
Igen ez a levegö. :) Nálunk is van.Volt, szülés elött is meg után is.Nálunk a végén jelentkezik, vagy amikor "kiveszi"... :D Szóval normális jelenség.
Csatlakozom én is.Nálam is volt szülés elõtt csak szex közben.Aztán szültem és ugye kitágultam és akkor is volt ilyen pár hónapig, ha pl.úgy feküdtem vagy ilyesmi.Aztán regenerálódott a hüvelyem és most megint csak szex közben van néha.Semmi gond ezzel, mondd el a párodnak, hogy mitõl van.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Megnyugodtam! Csak közben olyan rossz, hogy a szexben is több minden változott. Pl a mellemet most nem csokolgatja a párom, mert úgye jön belõle a tej, van rajtam pár plussz kg. És még ezek a hülye hangok! !!:( De amúgy nagyon élvezem az anyaságot, csak néha elkeseredek.
Normális. elsõre senki sem isteni szexmágus.
Az elsõ alkalom általában nem különösebben élvezetes, az esetek majdnem felében kifejezetten rossz élmény.
Normális, nekem sem volt egy hûha, nagyon fájt az elsõ, de utána mindig egyre jobb lett.
Normális. Az esetek többségében kis vérzés is van, tehát attól se kell félni, a lényeg hogy csak óvatosan és gyöngéden csináljátok eleinte, amig meg nem szokjátok.

Tényleg igaz, hogy az elsõ alkalom gumi nélkül lehet?

Mert én szeretnék védekezni hisz védekezés nélkül bármi történhet..

Legjobb válasz: Hülyeség...

Hülyeség...
s ha nem is a vedekezes miatt de a nemi-betegsegek elkerulese erdekeben hasznalj ovszert!
A majom barátod csak szeretné úgy, mert az kényelmesebb, próbál megvezetni, elég nagy sikerrel. Ne engedj neki mert baj lesz belõle, nem fog tudni vigyázni....biztos elõjön ezzel is, hogy majd õ abbahagyja idõben. Megsúgom neked...nem fogja, úgy felcsinál, hogy anyádékat ki veri a víz :D
A kérdező hozzászólása: Baratom...
Hol hallottad ez a marhaságot?
Csak azt tudnám, az ilyen ökörségeket honnan szülik ki az emberek...
És ha gumi nélkül vagytok mi véd meg a terhességtõl???? nem kell gondolkoznod: SEMMI!!!!!! Védekezés mindig, minden körülmény esetén kell, még akkor is ha csak kicsit rakja be, meg vigyázz meg a sok süket duma amiket a fiúk kitalálnak csak, hogy puncihoz jussanak. De neked még nem a szexen kellene gondolkodnod mert agyilag még nem készültél fel rá :D
nem igaz
Simán teherbe eshetsz úgy is!
Ugyan úgy teherbe eshet .. Mintha nem lenne szûz
Mindig kell a gumi, ha nem védekeztek máshogyan!
Kedves kérdezõ! Kérdezd már meg a barátod, hogy szerinte miben más az elsõ alkalom, hogy akkor nem kell óvszer? Az elsõ alkalommal mi gátolja a teherbeesést?

Igaz, hogy az első alkalom fáj?

Azért kérdezem,mert sokan ezt mondják nekem!

Legjobb válasz: Nem mindenkinek, egyénfüggõ.

Nem mindenkinek, egyénfüggõ.
Az sokmindentõl függ nekem pl nem fájt egyáltalán (F)
Nekem egyáltalán nem fájt, és nem is vérzett:)
Szia! Nekem sem fájt, nem is véreztem. Ez tényleg egyénfüggõ egyébként, de szerintem mindenképpen enyhítheti a fájdalom mértékét, ha megfelelõen fel vagy izgatva.
Láncfûrésszel igen, azt ne próbáld mer akkor vérzik is.
Nem kell ettõl ennyire félni! ;)

Még nem vesztettem el a szüzességem és még kicsit régebben a barátnőm mesélte hogy amíg el nem veszted nem használhatsz tampont. Ez igaz? Mert már használtam kétszer is, az első alkalommal nem lett semmi baj de a másodiknál már igen.

Épp megjött amikor elmentünk strandra, már készültem és vittem magammal tampont, az első könnyedén bement és nem is fájt, viszont a második már fájt de azért nehezen de bement.. mikor hazaértünk nagyon véreztem betettem egy betét fürdés után és este teljesen átáztam. ez már 3 napja volt azóta is megállás nélkül vérzek és egy kicsit félek mert attól tartok hogy felsértettem valamit azért vérzek általában 5-től 7 napig jön meg ez és a 7-ik nap de a vérzés nem csillapodik. Ha itt olyan aki rendelkezik ilyesfajta tapasztalattal az kérem jelezzen! Köszönöm!! ezzel kapcsolatban

Legjobb válasz: A patikában lehet kapni ún. szûz tampont, kifejezetten szüzeknek. Esetleg az OB minit (Silk Touch-os legyen, azt könnyebb feltenni) is kipróbálhatod, de ha nem megy fel rendesen, akkor hagyd a fenébe. Én anno szüzen is használtam tampont, akkor még nem voltak ennyire simák, jóval nehezebb volt a felhelyezésük. Nálam nem okoztak extra vérzést, vagy ilyesmit. Ha 1-2 napon belül nem múlik el a vérzésed, menj el nõgyógyászhoz, mert akkor más a gond. És igyál sok vizet, ha ilyen erõs a vérzésed. 26N

A patikában lehet kapni ún. szûz tampont, kifejezetten szüzeknek. Esetleg az OB minit (Silk Touch-os legyen, azt könnyebb feltenni) is kipróbálhatod, de ha nem megy fel rendesen, akkor hagyd a fenébe. Én anno szüzen is használtam tampont, akkor még nem voltak ennyire simák, jóval nehezebb volt a felhelyezésük. Nálam nem okoztak extra vérzést, vagy ilyesmit. Ha 1-2 napon belül nem múlik el a vérzésed, menj el nõgyógyászhoz, mert akkor más a gond. És igyál sok vizet, ha ilyen erõs a vérzésed. 26N
kedves 5, kérlek téged, hogy légyszíves ne utasítsd a kérdezõt! OK?
Jol értem, hogy kettöt eröltettél be?
5. vagyok. Ha utasítottam volna, akkor nem írom, hogy légy szíves!
A tampotol nem veszitheted el a szuzesseged' Ez csak egy tevhit. Hasznalhatsz nyugodtan':) En is hasznalok. Es nem volt semmi gond. Lehet, hogy normallal kezdted es minivel kellett volna! Hany eves vagy?
lehet szûzként is tampont használni, a vérzésed nem ettõl sok nekem 10 évesen jött meg elõször, 17 évesen veszítettem el a szüzességem, természetesen használtam tampont addig is a következõ dolgok miatt fájhatott a feltétel: nem volt elég nedves a hüvelyed, ferdén próbáltad felrakni, nagyon rágörcsöltél.
Kedves Kérdezõ, válaszolj légy szíves az elsõ válaszoló kérdésére! Ugye nem egyszerre tetted be a két tampont?
A kérdező hozzászólása: nem, nem egyszerre tettem be két tampont.. rosszul fogalmaztam hanem hogy amikor reggel beraktam akkor könnyen bement és két-három óra múlva miután KIVETTEM a régi tampont a következõleg behelyezett nehezebben ment be és kicsit fájt is. és köszönöm a kommenteket!
A kérdező hozzászólása: És különben 12 éves vagyok és mini tamponnal kezdtem és anya azt ajánlotta hogy késõbb is ezt használjam! Bocs ezeket a kommenteket nem láttam :)
szerintem várjál
Szerintem várjál, a privátokkal meg vigyázz :D
"Meg tegyem vagy ne?" NE tedd meg! "Várjak az "igazira"?" Várj az igazira.... jön az majd meglátod, csak ne keresd, és éld a napjaidat, szépen, és nyugodtan. "Nagyon megbánnám, ha érzelem nélkül történne meg az elsõ alkalom?" Egy lotyónak éreznéd magadat.... szóval ne kockáztassál, te nem ilyen lány vagy..... attól, hogy ez a divat, nem kell ilyennek lenned.
Szerelem nélkül ne tedd.
Baráttal fõleg ne. Ott lenne vége a barátságotoknak.
Hát a barátságnak vége lenne valószínûleg, de ha oylan bizalmi viszonyban vagytok, és kívánod is a srácot szexuálisan akkor miért ne.
Ne várd az igazit, de ne feküdj le bár kivel, ne legyél könnyû préda!
A kérdező hozzászólása: de ha a srácot kedvelem, vonzónak találom és több éve "barátok" vagyunk akkor se?
Azt hiszem együtt tudok érezni veled. Nekem is volt ilyen érzésem 1-2 éve. De kontolláltam magam. Sõt egy sráccal majdnem megtörtént, teljesen pucérak voltunk és tényleg majd nem megtörtént, de egy belsõ hang azt mondta, hogy még ne tedd, még nem vagy kész rá és nem tettem meg. Nem bántam meg. Idõ kell neki mire rájössz hogy te kész vagy rá és ha te most lefeküdnél csak úgy valakivel, akit nem is ismersz nem szereted max vonzónak találod akkor az csak dugás lenne, de ha valóban szeretsz valakit, bízol benne és tudod hogy õ megérdemel téged, akkor meg már szeretkezés lesz és nagyon nagy különbség van a kettõ között. Az elsõ szexuális élmény hihetetlen nagy hatással tud lenni a késõbbi életedre. Szóval még ne tedd. Önmagad miatt ne tedd, mert ostoroznád magad és nem találnád a helyed. Masztizz de még ne feküdj le senkivel.
itt mindenesetre találsz elég vállalkozó kedvû embert hozzá. +1
én is várni akarok :/ F19 bár ha lenne alkalom nem hagynám ki a szép a csaj
Csak azért, hogy elveszíts valami számodra fontosat ne tedd meg. Ha viszont felteszed magadnak a kérdést, hogy szereted-e és megtennéd-e vele, akkor halgass a szívedre. Ez a te életed és a te tested. Te tudod mit hogy igazából felkészültél-e erre.

Az igaz, hogy az első ''alkalom'' után megáll a fejlődés? XD

hallotam egyik hawertól, szerintem hülyeség ez de azért megkérdezném t?letek akik ide regisztrálva vagytok ! hülye commenteket nem kérek !

Legjobb válasz: nem, mert láthatólag nálad már sokkal elõbb is megállt

nem, mert láthatólag nálad már sokkal elõbb is megállt
Hogy a francba ne állna meg? Te nem jársz biológia órára? Nem véletlen mondják, hogy szex/maszti alatt hormonok szabadulnak fel. Ezek azok a hormonok, amik a fejlõdést /növekedést biztosítják. Ha kiszabadulnak/felszabadulnak a sejtekbõl, szerinted mi fogja irányítani a fejlõdést? Ezért nem szabad kamaszkorban sem dugni, sem masztizni. Kifejlett, felnõtt korban szabad csak.
Ne hülyítsétek szegény gyereket! Igenis megáll. Ezért kezdi minden épeszû ember a másodikkal.
Mármint milyen fejlõdésre gondolsz? Ez így tényleg elég sután hangzik...
Azt hiszem nálad agyilag állt meg a fejlõdés.
Elsõ:) )
én úgy hallottam, hogy szignifikáns kapcsolat mutatható ki a fiatalok jobb alkarjának izomfejlettsége és a péniszméret között.. fordított arányosságban persze...
-.-
A kérdező hozzászólása: Akkor most megáll vagy nem? :OOO
Igen, köztudomású, hogy a liliputi emberek korán kezdték a szexet, azért olyan kicsik.
A kérdező hozzászólása: mármint úgyértem, hogy pl: megáll a mell nõvése meg stb ! :D:D:Dxd
20 évesen nem áll fel? az bizony gáz fiam...
háát te tudod nekem így 20 évesen 1 jobban megnyírt bokorra is.. [költõi túlzás.. a gyengébbek kedvéért] ha mindig az elsõ alkalom a necces az adott nõvel akkor nem hiszem h ott fizikai okok lennének tárgyaljátok ki a témát hátha megjön a hangulat ha meg nem akkor kék tabletta de ne 1 egészet vegyél be max 1 felet mert utána majd jön a kérdés h 2.5 órája áll mit csináljak. squirrels must die!
02:22
Ez valami pszichés ok lehet, vagy biológiai. Orvosolható, csak vedd komolyan, és keresd meg rá a megoldást. A pirulák bekapkodása nem megoldás...
bocsi t csak már késõ van :)
jaj lemaradt az a fránya d betû...
A kérdező hozzászólása: -t
A kérdező hozzászólása: köszi :) az az utolsó amit megfordult a fejemben :/
A kérdező hozzászólása: nemmondod? néha megmakacsolja magát... de épp elég ahhoz hogy okozzon pár kellemetlen percet...
Lehet, hogy barátnõd még örülni is fog ha nem dobod le rögtön a gatyádat, hanem elõször õvele kezdel foglalkozni símogatni, csak úgy a bugyin keresztül. Igy nem látszik rajtad sem annyira a " gond ". Igy lassan a lány is és te is bemelegedtek. Csak nyugi !

Mit nem csinaltunk jol? Miert nem volt semmi sem mas, mint maskor? Az elso alkalmat senki se elvezi igazan?

pontosabban...par nappal ezelott megtortent az elso,es miutan beszelgettunk kiderult h igazabol egyikonk se nagyon vett eszre semmi jot a dologbol.Miert van ez?Mit rontottunk el?Tapasztalathiany?ez idovel jobb lesz?

Legjobb válasz: hát ha mindketten szüzek voltatok, akkor ez elég gyakori... nyugi, ez jobb lesz, csak gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni! :)

hát ha mindketten szüzek voltatok, akkor ez elég gyakori... nyugi, ez jobb lesz, csak gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni! :)
csak nyugi! az elsõ általában senkinek nem kellemes, a lány görcsöl a szûzhártya szakadása miatt, a fiú meg azért mert elõször csinálja és mert "fájdalmat okoz a szerszámával" késõbb nagyon jóóó lesz, tapasztalat:) na meg nem túl hosszú sem szokott lenni az elsõ...majd belejösztök!
Szerintem ki lehet heverni az elsõ "megrázkódtatást".., nekem az elsõ olyan szörnyû volt, hogy azt mondtam soha többet, fõleg hogy a srác utána el is hagyott. Azóta született egy kisfiam, és boldog párkapcsolatban élek.
Szerintem is rossz általában az elsõ. Nálunk a barátnõmnek ugyan nem az volt az elsõ, de õ is tiszta para volt, meg én is, elég nehezen is ment a dolog, de valahogy csak becserkésztük:P Azóta meg folyamatosan javulunk. 21f
A kérdező hozzászólása: koszike...
ez tök normális én sem éreztem semmi jót az elsõnél! sõt féjt nagyon
Az elsõ áltlaában nem mennykaputdöngettõ orgzamussal végzõdik, de egyre jobb és jobb lesz:D gyakoroljátok..bele kell jönni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!