Találatok a következő kifejezésre: Igaz az, egy lány sokat (23 db)

Nem igaz.
A párom 32 éves volt, amikor összejött velem. :) Õ is tudja, amit én: Csak egymásra vártunk:)
17:07 Ne haragudj de ilyen névvel valahogy nem csodálkozok :)
6 os! pontosan arról beszélek
Én 19/f vagyok sajnos nem talaltam eddig senkit :/
#3, pártalálásról szól a kérdés, nem kósza numerákról!
Hülyeség! Egy ismerõsöm 40+ on futott bele a nõjébe és azota is boldogan élnek és merem állítani hogy eseménydúsabb szexuális életet élnek mint sokan mások az alattuk lévõ korosztálybol
En a pàrommal akkor talàlkoztam mikor ö 42 volt, soha nem késö;az igazi mindenkinek eljön elöbb vagy utobb, erre nincsenek szabàlyok!!! :)
Pasiknál ez máshogy van. nõknek nehezebb 30 körül már...:)
igen de nem ám pont 28 éves korban, a holtpont az 28 év 4 hónap 5 nap 3 óra és 12 perc, 52 másodperc
Nem feltétlenül, de tény, hogy ahogy idõsödünk, nehezebb lesz. Egyik barátnõm 2 éve van egyedül. 5, 5 éves kapcsolatának lett vége, és azóta 1 kósza nõs pasival töltött éjszakán kívül nem volt senkije. Azt mesélte hogy minden pasi azt gondolja hogy gond van vele, hogy nincs 28 évesen barátja, férje, gyereke...így félnek kapcsolatot kezdeni vele. Másik barátnõm is 28 éves. Neki csak 1 barátja volt, de nem sokáig. Neki sincs senkije. Anyósom meg a férjem apja pl 22-42 évesek voltak amikor összejöttek. Szóval soha nem késõ. Sajnos apósom 4 évvel késõbb meghalt, szóval nem is ismerhette igazán a saját fia sem...csak annyit tudok, hogy nagyon szerették egymást. A férjem még nem volt 21 éves amikor összejöttünk (másfél hónappal késõbb töltötte), én meg akkor 24 voltam. De szerintem is van abban valami hogy nehezebb párt találni, ahogy öregszünk. Amíg ismerkedtem, én is észrevettem, hogy nehezebb, pedig én viszonylag korán megtaláltam akit kerestem és megállapodtam. DE NEM LEHETETLEN késõbb sem, hogy valaki párt találjon. 27/n

Fiúk! Azt vettem észre, hogy a pasiknak nagyon bejön ha egy lánynak sok a barátja, bulizik a baráti társasággal stb. Igaz ez?

Vagy ugyanannyira tetszik a lány, ha annak nincsenek nagyon barátai, nem tud kivel bulizni, de amúgy menne néha. Mit gondoltok err?l? 18/L

Legjobb válasz: Én azt gondolom errõl kedvesem, hogy jobb ha kevés barátja van mint sok, így legalább nem csapják le a kezemrõl. A sok barát az csak baj, és sok a kavarás 20/F

Én azt gondolom errõl kedvesem, hogy jobb ha kevés barátja van mint sok, így legalább nem csapják le a kezemrõl. A sok barát az csak baj, és sok a kavarás 20/F
Egyetértek a Kedves 1.vel. 24F
Nagy tévhitben élsz, a pasikat ez marhára nem érdekli...
Önmagában ez nem igaz. Inkább ha jókedvû, beszédes és közvetlen (ami miatt sok barátja lesz általában). 20/F
Igaz!! tapasztalat..:S
kezdjétek finoman hosszú elõjátékkal, esetleg sikosítóval.. akkor nem lesz baj
énis tapasztaltam már, olyan mintha teljesen összeszûkülnék és újra kikéne tágítani...de csak 5-10másodpercig fáj, utána minden a régi.
nem igaz
Elõfordulhat, de nem törvényszerû. Én tapasztaltam, de csak az aktus elsõ másodperceiben. Ha szólsz a pasinak, hogy ne bedöfje, hanem ésszel, akkor nem lesz semmi baj!
Igaz. Én mindig így vagyok, ha nem tudunk együtt lenni huzamosabb ideig. Most is legutóbb 2 hétig nem tudtunk együtt lenni. Most is érzékeny volt, mire újra együtt voltunk. Nálam ez azzal jár, hogy olyan, mintha kidörzsölne és utána nekem csípni szokott. Néhány alkalom után elmúlik.

Igaz hogy egy srácnak sokkal jobb egy szűz lánnyal lefeküdnie mert az szűk?

Legjobb válasz: Szûknek biztos szûk, de rengeteg törõdést és odafigyelést is igényel. (mondjuk én egyáltalán nem sajnálom sõt..)

Szûknek biztos szûk, de rengeteg törõdést és odafigyelést is igényel. (mondjuk én egyáltalán nem sajnálom sõt..)
ez nálam nem igaz! van akinél igen van akinél nem...
nme minden csaj vérzik és nem mindenkinek fáj. A hüvely mérete biológiailag determinált, függ a testarányoktól és a szervek méretétõl, csípõ szélességétõl stb. Plusz izom munkával (akár az idegességtõl is) be lehet szûkíteni... Plusz ehhez jön még a srác és a csaj testarányai közti különbség. Ha a srác 2méter tíz magas, a csaj meg egyötvenöt, akkor valószínüleg lehet méretbeli eltérés intim méretekben is. A hüvely arra lett kialakíva hogy ki tudjon jönni rajta egy gyerek. Vagyis tágulákony. Ha megfelelõ elõjáték van, mindketten készek az aktusra és figyelnek egymásra, akkor be tud nedvesedni és ellazul annyira, hogy ne fájjon.
NEM azért jobb szûzlánnyal mert bennem van a tudat hogy elõttem még nem volt senkivel. és engem szeret annyira hogy nekem adja magát elõször. és az lenne a legjobb ha utoljára is : ) de kitudja mit hoz a jövõ
Ez emberektõl függ! Valaki igen a szüzeket szereti , azért , mert a férfi tudja , hogy ezen még nem mentek át 6000-ren õ csak az enyém..! Ez nyugodt tudatot ad nekik..! De viszont sok férfi úgymond fél a szûz lányoktól, mert nyafognak, hogy fáj stb-stb..! Szóval én úgy gondolom ki mit szeret! Ha nagyon szûk az a pasinak is fáj.. 18/L
olyan szempontból nem, h figyelni kell a csajra, mert te lehet nyomnád ezerrel, de neki nagyon fáj, de aki nem szûz, az meg rá tud szorítani, mert ott ugye vannak izom is!
Intimtorna! Jobban élvezi a pasi is, ha a lány irányítani tudja az izmait a hüvelyben. Egy szûz lány nem nagyon edzett, és nem tud "játszani" azzal, hogy hol összehúzza, hol elengedi. Persze ez nem azt jelenti, hogy gáz, ha szûz vki. Annak is megvannak a szépségei... Jobban rá lehet venni a pasikat másra is. ;)
a száraz análon gondlkodtál már?
Nem, egy szûz lánnyal sok a macera.Fáj neki, vérzik, mégsem akarja....Sokkal jobb ha nem szûz.

Igaz az, ha egy lány sokat számítógépezik, frigid lesz?

Legjobb válasz: Ez egy hatalmas nagy marhaság! Nehogy elhidd, én is rengeteget (napi majdnem 4-5 óra, hétvégén van az 10 is) ülök számítógép elõtt, mégsem vagyok frigid! ;)

Ez egy hatalmas nagy marhaság! Nehogy elhidd, én is rengeteget (napi majdnem 4-5 óra, hétvégén van az 10 is) ülök számítógép elõtt, mégsem vagyok frigid! ;)
nem igaz, de az tény, hogy vannak sokkal értelmesebb dolgok is mint a számítógépezés!!!!
Ez már megint mekkora baromság? Ez kb. olyan, mint amikor kitalálták, hogy aki sok szódát iszik, az impotens lesz. Meg hogy a mentolos cigitõl buzik lesznek a pasik. A frigidségnek általában lelki okai lesznek. Az más kérdés, hogy van, aki a számítógép miatt elhanyagolja a nemi életét.
hát hogyne! az anális szex meg fogyaszt. :D
Hmm.. anyukad sztem riogatni akart.. :D Ha nem iskolaba, vagy bnommel vagyok akkor altalaban a gep elott ulok. Nem vagyok frigid, max a szemem romlott egy picit.. :)
Ezt hol hallottad?
mi az a frigid?
A kérdező hozzászólása: anyám mondta

Igaz, hogy ha egy lány sokat masztizik az első alkalom előtt, akkor kevésbé lesz neki fájdalmas?

Igaz, hogy ha egy lány sokat masztizik az első alkalom előtt, akkor kevésbé lesz neki fájdalmas (a behatolás)?

Legjobb válasz: Inkább tapasztaltabb a saját testét illetõen. Tudja mivel lazul el, hol vannak az érzékeny pontjai, mitõl nedvesedik jobban. Ezek segíthetik kevésbé kellemetlenné tenni az elsõ együttlétet.

Inkább tapasztaltabb a saját testét illetõen. Tudja mivel lazul el, hol vannak az érzékeny pontjai, mitõl nedvesedik jobban. Ezek segíthetik kevésbé kellemetlenné tenni az elsõ együttlétet.
Fáj az! Nem a szûzhártya átszakadása, hanem a hirtelen tágulás, mert még nincs hozzászokva a hüvely. Kb. mintha sok apró tûszúrás lenne. De ezt feledteti a szerelmes élmény, már ha a szerelmeddel vagy, úgyhogy összességében lehet romantikus és szép élmény, ha elég tapintatos a fiú. A masztizás során jobban megismeri egy nõ a teste mûködésének sajátosságait.
nem
ez hogy jutott eszedbe? ha a csiklódat simogatod, annak mi köze van a behatoláshoz? semmi, tehát nem N
Elve az elsõ alkalom nem fáj
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :D Egy haverom mondta pár napja, és érdekelt a dolog, hogy valóban igaz e.

Miért mondják azt sokan, hogy egy lányt igazán csak egy másik lány tud kielégíteni?

Legjobb válasz: Mert nem kerültek még kapcsolatba figyelmes férfival és õk sem mondták el igazán a párjuknak mire és hogyan vágynak.

Mert nem kerültek még kapcsolatba figyelmes férfival és õk sem mondták el igazán a párjuknak mire és hogyan vágynak.
Mivel egy lány tudja igazán, hogy mi is jó neki, tudja, hogy mit hogyan kell izgatni, hogy az jó legyen, emiatt, tudja pontosan hova kell nyúlni egy másik lányon.
És nem lankad le idõ elõtt.
mert nyílván jobban ismeri a nõi testet (hogy mi a jó neki) mint egy férfi.
Ja bocs masodik vagyok rosszul olvastam:P Amugy telleg azert mert egy lany jobban tudja hogy mi kell a masiknak.
Egy fiut is meg kell tanítani mi jó egy lánynak, meg a fiunak is meg kell tanítani a lánynak azt hogy neki mi a jó, mit és hogyan csinálja, mely póz a jó stb. Ezen gondolkozz el.
Mert csak leszbikusokkal vagy körülvéve.
Nem azt hogy "Egy lanyt csak egy masik tud igazan kielegiteni"? azert van kulombseg.
A kérdező hozzászólása: Tapasztalatból a barátnõim mondják.
Ez szerintem nem így van. Lehet olyan csaj akit nem izgat az ha megujjazzák. Na akkor mivan?Akkor is profi?:D Nem hiszem...De ha mindenki így gondolkodna az emberek csak gyerek céljából szexelnének. Az meg hogy jobb egy lánnyal mint egy fiúval az õ bajuk hogy nemtudnak összeszedni egy normális, jó pasit. :)
Mert tudjuk hova kell nyúlni >.>
mert a lányok jobban megértik egymást és jobban ismerik a saját testüket
Mert megnézték az L Word címû idióta sorozatot.
Ezek szerint egyik barátnõdet sem nyaltam ki, ujjaztam ill. dugtam meg de úgy istenesen. Ha ismernének nem írnának ilyet. :) Amúgy féligazság, amit mondanak, az igaz, hogy általában a fiatal lányok tényleg jobban ismerik a saját testüket. Feltehetõleg ez lehet az oka, hogy így gondolkodnak. Ezek szerint nem találkoztak olyan férfivel, aki pontosan tudja és érzi, hogy hol és mit, fõleg hogy hogyan kell keresni, megtalálni, érinteni, ingerelni, izgatni, mit és hogyan kell nyalogatni, szopkodni, csikizni, fújni, szívni, pecegtetni, pumpálni, döfködni, finoman csapkodni, rászorítani, stb stb, hogy az orgazmusotok igazi, teljes, felejthetetlenül sorozatos legyen.

Szerintem ami igazán nyomott hagy egy lányban, azok nem a szavak lesznek hanem a tettek, de lehet tévedek. Írhatsz akármit egy lánynak, a tettek sokkal fontosabbak. Vélemény?

..vagyis sokkal inkább olyan pasi kell a lányoknak ahogy veszem észre,aki inkább a tettek embere.vagyis nem csak riszál hanem cselekszik:)

Legjobb válasz: Nagyon jól látod ezt a dolgot. :)

Nagyon jól látod ezt a dolgot. :)
Pontosan így van. (:

Az valóban igaz hogy ha fiú vagy, és nincsenek előítéleteid, akkor egy fiúval sokkal forróbban lehet szexelni mint egy lánnyal? Mert hogy a fiú tudja mi a jó egy másiknak? !

Én Heteroszexuális vagyok, és valahogy mindig ezt gondoltam, habár még életemben nem voltam velem azonos nem?vel. 19/F

Legjobb válasz: Szerintetek mikor lesz vége ennek a homokos/biszex hullámnak, ami végigsöpör a teljes fiatalságon? A szexuális irányultság még véletlenül sem elõítéletesség kérdése. Az is tévhit, hogy az azonos nemûek többet tudnak nyújtani egymásnak, mint az ellentétes nemûek. Csak abban az esetben tudnak többet nyújtani, ha homoszexuálisok, akkor viszont semmit sem tudnak nyújtani, ha heteroszexuálisok. Remélem, érthetõ voltam!

Szerintetek mikor lesz vége ennek a homokos/biszex hullámnak, ami végigsöpör a teljes fiatalságon? A szexuális irányultság még véletlenül sem elõítéletesség kérdése. Az is tévhit, hogy az azonos nemûek többet tudnak nyújtani egymásnak, mint az ellentétes nemûek. Csak abban az esetben tudnak többet nyújtani, ha homoszexuálisok, akkor viszont semmit sem tudnak nyújtani, ha heteroszexuálisok. Remélem, érthetõ voltam!
Nem hiszem, mivel nem vonz.
Szerintem ez csak a ratyiknak a kamu szövege, hogy minél több normális embert (fõleg fiatalokat) csábítsanak át a sötét oldalra.
Ez nem eloitelet kerdese, kutyaba se azert nem rakom a farkam mert eloiteleteim vannak az allatokkal szemben, hanem mert maga a gondolat is taszito. Eppenhogy a lany tudja mi a jo a fiunak es forditva, mert ezt igy alkotta meg a termeszet, hogy egymast kiegeszitsek.
Gondoljatok bele! Hajótörést szenvedsz, és te meg egy másik srác éli túl. Ott vagytok már hetek, hónapok óta. Vannak bizonyos igények, és nem tudja meg senki. Ha nagyon izzik a levegõ. :D Ha minden kötél szakad... (na jó, ez tényleg beteg volt)
minden férfi biszex :D ez a konklúzió
mi barátnõmmel ha nagyon kivagyunk és pasihiányunk van, akkor szoktunk smárolni... meg... hasonlók . szerintem nem para. 16/L
jah ! nem para ! de ha ezt két pasi csinálná akkor már para lenne ! a lezbi csajokat mért nem tudják piszkálni ? mért csak a meleg hapsikat ?
Engem az egész nem érdekel, eleget papoltam már, én szerelmi kapcsolatban akarok élni halálom napjáig, én erre gyúrok, nekem az a menõ, ha szeretek valakit és az viszontszeret engem. Úgy is fogalmazhatok, hogy én udvarlok, megélem a szerelmet, míg más lotyókra vagy lotyóként pazarolja el az életét. Szóval az ilyeneken már csak mosolygok, persze szánalomból.
omg azé már tudhatnád azt hogy agyban dõl el.... nem kellett volna lógni 3éves középiskolás biológia órákról vagyis legalább 2.évrõl amikor az emberi test van meg a genetika ('_')"
"Ez is azt bizonyítja, hogy minden az agyban dõl el, a technika mellékes tényezõ." Majdnem, DE mégis a nõk maradtak alul a "párbajban".
Egy ilyen kísérlethez olyan alanyokra van szükség, akik eltûrik, hogy ne lássanak semmit, mialatt dolgoznak rajtuk. Sõt, megkockáztatom: olyan emberek jelentkeztek a kísérletre, akik kifejezetten az ilyen "sötét" helyzetet élvezik, semmit a szemnek, mindent a fantáziának. Ez is azt bizonyítja, hogy minden az agyban dõl el, a technika mellékes tényezõ.
Szex könyvbe (szex enciklopédia) olvastam errõl az ilyesmirõl kísérletet, -ami szerintem elég aljas kísérlet, a jóizlés határain jóval túl mutat- amit szexuálpszihológusok csináltak. Konkrétan szopásról volt a kísérlet. Hetero férfi önkénteseket kerestek, hogy leszopja õket ez a szép szexi nõ akirõl egy fényképet mutattak neki, majd bekötötték a páciensek szemét valamelyik pácienst nõ szopott le valamejiket férfi, de mindegyikrõl azt hitték hogy nõ. Valakit kevésbé szexi nõ szopott le mint ami a képen mutattak neki. Megcsinálták a kísérletet sokféleképpen. Értékelni kellett hogy mennyire volt jó 1-tõl 10-es skálán. A következtetés az volt hogy a szebb nõk nem szopnak, jobban átlagban mint a kevésbé szépek, meg fordítva is, nagyrészt attól függ hogy milyen hölgyet hiszünk aki csinálja. Átlagosan a férfiak jobb eredményt étek el mint a nõk, viszont amikor közölték a pácienssel hogy férfi volt akkor megváltozott a véleménye, azt mondta hogy nem is volt olyan jó.
ez elég undorító.. meg elég beteg felvetés is. forrón szeretkezni a pároddal tudsz. szerintem.. aztán ki tudja..
nos a börtönben biztosan mivel nõk nincsenek ott ... amugy meg embere válogatja :D De egy lánnyal is fel lehet forrósítani :D ha pl játszik veled máshol is. :D
Egy nõ is tudhatja, mi a jó egy férfinak. Persze gyakorlat és tapasztalat kérdése az egész. Egyébként meg mindenkinek más a jó. Az, ami adott esetben nekem jó, nem biztos, hogy az téged is annyira felvillanyoz.
Szavazzatok Gomes-re!
Van logika a kérdésedben. A leszbi lányok beszámolói alapján náluk igaz. Felteszem, akkor a meleg fiúknál is mûködhet. Gondolom, mert nem vagyok az.
Jól van, tegyük tisztába a dolgokat! Egy homoszexuálist nem tud felizgatni egy vele ellentétes nemû ember, mert nincs meg hozzá a kellõ vonzalom. Egy heteroszexuálist nem tud felizgatni egy vele azonos nemû ember, mert nincs meg hozzá a kellõ vonzalom. Egy biszexuálist fel tud izgatni bármilyen nemû ember, ha és amennyiben megvan hozzá a kellõ vonzalom. Egy pedofilt nem tud felizgatni egy vele egykorú ember, mert nincs meg hozzá a kellõ vonzalom. Stb. Stb. Gondoljatok csak bele! A pornszínésznõk általában nem élnek át orgazmust a forgatás ideje alatt, pedig a lehetõ legügyesebb lepedõakrobaták dolgoznak rajtuk. Mégis átélik az orgazmust otthon a párjukkal, kettesben, holott lehetséges, hogy a szerelmük nem is olyan ügyes, mint a nõ kollégái/kolléganõi. Egy másik példa: próbáljatok meg úgy maszturbálni, hogy közben taszító dolgokra gondoltok, vagy egyáltalán nem is figyeltek arra, hogy épp maszturbáltok. Hiába húzogatjátok (ujjazzátok) ekkor magatokat, nem fogtok tudni felizgulni (és fõleg nem kielégülni). Mert nincs meg hozzá a kellõ ráhangolódás fejben.
A kérdező hozzászólása: ezzel azt akarod mondani hogy én meleg vagyok?
Ha férfi létedre csak a férfiakhoz vonzódsz szexuálisan, akkor igen. Ha nem csak a férfiakhoz vonzódsz, hanem a nõkhöz is, akkor biszexuális vagy. Ha csak a nõkhöz vonzódsz, akkor heteroszexuális. Ha a kisgyerekekhez, akkor pedofil. Ha a halottakhoz, akkor nekrofil. Stb. Stb. Ez ilyen egyszerû.
A felnõtt kor eléréséig, minden ember keresi a nemi identitását. A felnõtt kor 21 év felett kezdõdik. Amíg az ember nem lesz felnõtt, sok dolgot kipróbál, és fantáziál mindenféle, akár képtelen dolgokról is. Ezért a felnõtt kor alatt nincs homoszexualitás, nincsenek leszbikusok, biszexuálisok, csak olyan gyerekek, akik keresik a nemi hovatartozásukat. Ez a folyamat a fejlõdés része, és valamilyen szinten minden ember átesik ezen, akár elismeri, akár nem. Az ember is, az állatok is így mûködnek a világban, ez így természetes, és így van jól. Fogadd el a gyerekkort, és húsz évesen ne akarj harminc éves lenni.
visszatetszõ? az milyen?
A kérdező hozzászólása: hát megijed, vagy nem tetszést vált ki.
A kérdező hozzászólása: szótári fogalamom szerint: Visszatetszést keltõ, ellenszenves.
nem
Ha kölcsönös, a fiú is így érez, akkor szerintem még jó is. Ha nem, akkor az annyira nem nyerõ dolog. Én így vettem észre. 23/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!