Találatok a következő kifejezésre: Igaz az, egy évben (134 db)

FELVÉTELI! Igaz az, hogyha az egyik évben könnyű volt a felvételi a másik évben nehezebb?

Mert az osztálytársam mindig ezt mondja és szerintem nem igaz. Szerintetek?

Legjobb válasz: A könnyû felvételi nem jelent elõnyt, mert a többieknek, akikkel versenyzel, szintén könnyû (azaz abban az évben magasabb lesz a ponthatár).

A könnyû felvételi nem jelent elõnyt, mert a többieknek, akikkel versenyzel, szintén könnyû (azaz abban az évben magasabb lesz a ponthatár).
Nekünk az osztályfõnök azt mondta, hogy igaz :(
Nehéz két teljesen egyforma felvételit csinálni. Így két tetszõleges felvételi közül az egyik nyilván könnyebb, a másik nehezebb. Tehát az osztálytársadnak, ha valóban ezt mondogatja, akkor igaza van. Amúgy ha két egymást követõ évre gondol, akkor ez így biztos nem teljesen igaz. Ha egyik évben véletlenül nagyon könnyûre sikerül, akkor feltehetõ, hogy a rákövetkezõben nehezítenek, és fordítva, de általában nem lehet elõre megmondani, hogy milyen nehéz/könnyû lesz a következõ. Szóval összességében én közhelyesen azt javaslom, hogy reméld, hogy könnyû lesz, és készülj a nehézre.
Ez emberfüggõ, hogy kinek melyik feladattípusok a nehezek, szóval ezt így nem lehet behatárolni.
De jelenthet elõnyt. Én annak idején 6 osztályosba felvételiztem, ahol szintén központi felvételi volt, de fogalmazást is kellett írni, és szóbeli fordulója is volt. A fogalmazásunknak arról kellett szólnia, hogy miért késtem el az iskolából, de a lehetõ legkacifántosabb és leglehetetlenebb indokokat kellett kitalálni hozzá. Errõl akárki tud írni, tényleg csak fantázia kellett, szókincs és jó helyesírás. Megnéztem azonban felvételire készüléskor az elõzõ évi feladatsort, a fogalmazás címének ennyi volt megadva: "Nem ér a nevem!" 11, 5 évesen még nem találkoztam ezzel a kifejezéssel, és nemes egyszerûséggel arról írtam volna, hogy miért nem tetszik a nevem. Esélyem se lett volna bekerülni, és azt a nagyszerû 6 évet ott eltölteni. Egy ilyen apróság miatt. Szóval igenis számít, mit kapsz a felvételin! A kérdésre válaszolva: a második válaszolóval maximálisan egyetértek, nem is fogalmazom újra.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.. az osztálytársam pedig igen, úgy mondta, hogy az egyik évben direkt könnyebbet csinálnak a következõ meg nehezebb a nehezebb után meg újra egy könnyebb és így tovább... ://
Sajnos a tavalyi könnyû volt (nagyon) ezért ez most nehezebb lesz :(
Nem tudom, szerintem a 2009-s volt eddig magasan a legkönnyebb...

Az igaz, hogy egy évben csak 3x lehet iskolát váltani? A törvény szerint.

Legjobb válasz: Nem hallottam ilyen törvényrõl, de aki egy év alatt több, mint 3x akar iskolát váltani, annál olyan gondok vannak, amiket az iskolaváltás nem old meg.

Nem hallottam ilyen törvényrõl, de aki egy év alatt több, mint 3x akar iskolát váltani, annál olyan gondok vannak, amiket az iskolaváltás nem old meg.
Nem. Egy évben egyszer. Anyukám az Önkormányzatnál dolgozik.
A kérdező hozzászólása: Pedig én már 3x váltottam ebben az évben iskolát. Akkor már 4.éjre is tudnék nem?
Hát akkor nem tudom. DE TÖRVÉNYT SZEGTÉL.
jézusom egy félév alatt?? mi történt, hogy ennyiszer váltanod kellett?:O

Igaz e az, hogy ha gyereket szeretnél és abba hagytad a fogamzásgátló szedését nagyobb esély van az első évben teherbe esni mint egy év után? Mert mi lassan egy éve próbálkozunk de semmi, mit tehetnék azért, hogy könnyebben teherbe esek?

Legjobb válasz: Igaz, de nem 1 évre vonatkozóan. Csak az elsõ 2-3 hónapban. Régen a fogamzásgátlót pl. meddõségi központok alkalmazták az alábbi bemásolt okok miatt. 2004-06-09 20:17:00 Dr. Radványi Krisztina Terhesség tervezése fogamzásgátló után Naponta felmerülõ kérdés, nem egyszerû a válasz. A következõk a személyes véleményem, részben szakma A petefészekben lévõ petesejt éretlen alakjai már a lánymagzat méhen belüli életében kifejlõdnek. A nemi érés megkezdõdésekor /8-10! évesen/ kezdenek ismét fejlõdni, hogy az elsõ menstruáció elõtt megérjen és kiszabaduljon az elsõ és így tovább, amíg a klimax el nem jön. Minden hónapban több is kiválasztódik, de általában egy lesz a domináns, ez jut el az ovulációig, a többi elsorvad, vagy a következõ ciklusban használódik fel. És ezek a következõ ciklusban felhasználódókról lesz most szó. Ezek okozzák a fogamzásgátló szedési hibájából származó nem kívánt terhességeket, hiszen ott ülnek szemfülesen, lehetõségre várva és elég egy kis megingás a gátlásban, hogy felszabaduljanak és készre érjenek. Ez a nem szép tulajdonságuk. Most jöjjön, ami szép és hasznos. Amikor több éves gyógyszer szedés után tervezetten jön a baba, a tankönyvek szerint 3 hónapig kell új éleetet élnünk, egészségesen és azátn jöhet a baba. Igen ám, de amikor a gyógyszer szedését abbahagyjuk, ezek az elõbb említett félig megérett, várakozó petesejtek tovább érnek és van peteérés, néha több is. Ezért kb rendszeres a ciklus a gyógyszer abbahagyása után néhány hónapig. Kb mire letelik az elõírt 3 hónap, addigra ezek elfogynak és elkezdõdik a vérzészavar, hiszen a petefészek nem tért magához az új tüszõk érlelésében. Tehát ekkor kezdve a baba programot jön a kudarc élménye.Természetesen van gyógyszer, pl Diane35, ami nem "csak" egyszerû hormont tartalmaz, ez után megfontolandó a szünet. De mivel ha tabletta /bármelyik/ mellett esik teherbe valaki, akkor sem ok a terhesség megszakítására, legalábbis nem orvosi indikáció /tehát védõnõ, csekk, csak 12. hétig/, ezért gondolom, nem hiba utána próbálkozni, a sikeresebb idõszakban, tehát a három hónapon belül. Vagy kivárni, de akkor nagy türelemmel, mert lehet, hogy csak fél-egy év múlva lesz pozitiv a teszt. Errõl az oldalról van: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/307853/2/?order=1&ite..

Igaz, de nem 1 évre vonatkozóan. Csak az elsõ 2-3 hónapban. Régen a fogamzásgátlót pl. meddõségi központok alkalmazták az alábbi bemásolt okok miatt. 2004-06-09 20:17:00 Dr. Radványi Krisztina Terhesség tervezése fogamzásgátló után Naponta felmerülõ kérdés, nem egyszerû a válasz. A következõk a személyes véleményem, részben szakma A petefészekben lévõ petesejt éretlen alakjai már a lánymagzat méhen belüli életében kifejlõdnek. A nemi érés megkezdõdésekor /8-10! évesen/ kezdenek ismét fejlõdni, hogy az elsõ menstruáció elõtt megérjen és kiszabaduljon az elsõ és így tovább, amíg a klimax el nem jön. Minden hónapban több is kiválasztódik, de általában egy lesz a domináns, ez jut el az ovulációig, a többi elsorvad, vagy a következõ ciklusban használódik fel. És ezek a következõ ciklusban felhasználódókról lesz most szó. Ezek okozzák a fogamzásgátló szedési hibájából származó nem kívánt terhességeket, hiszen ott ülnek szemfülesen, lehetõségre várva és elég egy kis megingás a gátlásban, hogy felszabaduljanak és készre érjenek. Ez a nem szép tulajdonságuk. Most jöjjön, ami szép és hasznos. Amikor több éves gyógyszer szedés után tervezetten jön a baba, a tankönyvek szerint 3 hónapig kell új éleetet élnünk, egészségesen és azátn jöhet a baba. Igen ám, de amikor a gyógyszer szedését abbahagyjuk, ezek az elõbb említett félig megérett, várakozó petesejtek tovább érnek és van peteérés, néha több is. Ezért kb rendszeres a ciklus a gyógyszer abbahagyása után néhány hónapig. Kb mire letelik az elõírt 3 hónap, addigra ezek elfogynak és elkezdõdik a vérzészavar, hiszen a petefészek nem tért magához az új tüszõk érlelésében. Tehát ekkor kezdve a baba programot jön a kudarc élménye.Természetesen van gyógyszer, pl Diane35, ami nem "csak" egyszerû hormont tartalmaz, ez után megfontolandó a szünet. De mivel ha tabletta /bármelyik/ mellett esik teherbe valaki, akkor sem ok a terhesség megszakítására, legalábbis nem orvosi indikáció /tehát védõnõ, csekk, csak 12. hétig/, ezért gondolom, nem hiba utána próbálkozni, a sikeresebb idõszakban, tehát a három hónapon belül. Vagy kivárni, de akkor nagy türelemmel, mert lehet, hogy csak fél-egy év múlva lesz pozitiv a teszt. Errõl az oldalról van: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/307853/2/?order=1&ite..
Szerintem ez csak modern kori babona. Akinek rendben vannak a belsõ nemi szervei, az akár azonnal teherbe eshet, elég sok példa van erre a személyes környezetemben is. De olyan is gyakran elõfordul sajnos, hogy több éves tablettaszedés után a szervezet nem tud visszaállni a mesterségesen fenntartott ciklusról a saját ciklusára, azaz egyszerûen nem indul be a hormontermelés, a peteérés, tüszõrepedés, méhnyálkahártya-megvastagodás folyamata. Hogy mit tehetnétek: egy évnyi próbálkozás után keressetek fel egy jó nõgyógyászt, vagy akár meddõsgi klinikát.
12:21 vagyok Próbálkoztál hõmérõzéssel, lh teszttel, teákkal? Én ezt a hármat csinátam és sikerült is mind a kétszer. ;) Amúgy 1 év után már el lehet kezdeni kutakodni, hogy mi lehet az ok. Egy vérvétel, hormonszint lehet nem ártana. Uh, petevezetõ stb. Párodnak esetleg egy spermavizsgálat. Azt is jó lenne tudni, hogy van-e egyátalán peteérésed. Erre jó mondjuk a hõmérõzés. Sztem konzultálj az orvosoddal, mert 1 év után már érdemes ezeket tisztázni. ;) Egy kétgyermekes szülésznõ ;)
A kérdező hozzászólása: Még nem próbálkoztam igazából semmivel. Mostanában, hogy ráakadtam erre az oldalra kapom a tanácsokat és elkezdem ezeket a bevált módszereket.:) Milyen teára gondolsz, pontosan mi a neve? Elõre is köszönöm a válaszokat
Cickafark és palástfû. Borzasztó az íze, de ha segít megéri. ;) Ehhez tudni kellene, hogy mikor van peteérésed. Erre jó a hõmérõzés, mert abból látszik. Meg az is, hogy volt-e egyátalán. Peteérésig cickafark, majd peteérés után palástfû. Jótékony hatása miatt én a 6. hétig ittam, utána csak azért nem, mert hánytam. :) LH teszt is jó, fõleg ha hõmérõzöl is mellette. Akkor szinte biztosra be tudod lõni a peteérést. Kétnaponta szex és ezek - ha minden rendben - 90%-ban meghozzák a várt babát. Egy hasznos oldal neked, ha most kezdessz ezekben elmélyülni: http://babatervezok.otthona.net/ Pl. ciklus.hu-n pedig te is vezethedet a saját görbédet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget mindenképpen megróbálom.:)

Igaz az, hogy ha 17 évesen meglesz a jogsim, akkor 1 évig csak úgy vezethetek, ha ül mellettem egy felnőtt korú?

Legjobb válasz: Nem. Már a múlt héten sem volt igaz, tavaly sem, két éve sem és tíz éve sem. Ennek ellenére mindig ezzel a "biztos, minisztériumi forrásból származó" információval riogatják a friss jogsisokat a "tapasztalt, öreg rókák". Aztán egy részük el is hiszi, csakúgy, mint azt, hogy 21 évtõl lehet majd B-re vizsgázni, félmillió forint lesz a jogosítvány és bevezetik a próbajogosítványt, amit az elsõ szabálysértésnél elvesznek és csak megismételt tanfolyam, illetve vizsgák után adják vissza.

Nem. Már a múlt héten sem volt igaz, tavaly sem, két éve sem és tíz éve sem. Ennek ellenére mindig ezzel a "biztos, minisztériumi forrásból származó" információval riogatják a friss jogsisokat a "tapasztalt, öreg rókák". Aztán egy részük el is hiszi, csakúgy, mint azt, hogy 21 évtõl lehet majd B-re vizsgázni, félmillió forint lesz a jogosítvány és bevezetik a próbajogosítványt, amit az elsõ szabálysértésnél elvesznek és csak megismételt tanfolyam, illetve vizsgák után adják vissza.
Egy osztálytársam a nyáron töltötte be a 17-et, letette a jogsit, várt rá pár hetet (nem tudom mennyit, elvileg max. 30 nap), amióta kézhez kapta, egyedül jár be a szomszéd megyébõl (koleszos), és max. az öccse ül mellette. A múlt héten pedig kiment a németekhez, úgy, hogy õ vezetett. Az én jogsim is készül, 2x2 óra vezetés van még hátra, utána vizsga. És elõfordulhat, hogy még az elkövetkezendõ fél évben kimegyek az osztrákokhoz, az is lehet, hogy én vezetek. Na errõl ennyit. (17/F)
*elõzõ vagyok: az elsõ korlatozás nem korfüggõ.
18 év alatti vezetõkre 2 korlátozás van: 2 évig nem húzhatsz vontatót, és 18 év alatt nem vezethetsz külföldön. Az összes többi csak legenda. Ha új jogszabály lesz, arról úgyis hallasz majd. Amúgy meg mit érsz vele, ha ül melletted egy felnõtt? Nincsen pótpedál, max. pofázni tudni, ami inkább zavaró, mint hasznos. Én spec. már aznap egyedül vezettem, amikor készhez kaptam a jogsimat.
A kezdõ vezetõi engedély nem egy évre, hanem kettõre szól! "Ma hallottam a rádióban, hogy a Kormány fel akarja emelni a korhatárt, már készül a jogszabály..." Megint ez a jólértesültség! A jogszabály készen van 2011 novembere óta (326/2011), és hatályos is 2012 jan. 1-tõl, de tartalmaz 2013 jan. 19-tõl hatályos elemeket is! (köztük néhány korhatár változást)
Nem, ez nem igaz. 2000-ben tettem le a jogsit és már aklor is ezzel riogattak. Megkérdeztük az oktatót, úgy kinevetett, h elszégyeltem magam. Azt mondta ilyen sosem volt és nem érti honnan veszik ezt a tanulók. A motoros csak akkor nem vihet 1 évig utast mig kezdõ vezetõnek számít. Ha bármilyen más kategóriája már megvolt elotte akkor nem szamit kezdonek. Meg ha az B vagy segedmotor is volt. A lenyeg h egy eve meglegyen mar.
Az Egyesült Királyságban és asszem Írországban is van ilyesmi. Sõt még sebességkorlátozás is a friss jogsisoknak. Sajnos Mo-n ez nem így van... Én annó annyira rostam a jogsim megszerzése után, hogy nem mertem sokáig egyedül vezetni - bár nem kellett egy év, hogy ezen túltegyem magam.
"Amúgy, ha jól tudom 17 évesen le lehet tenni a jogsit, viszont csak akkor vezethetsz, ha betöltötted a 18-at. Ez mindig is így volt" Nem, elég régóta nincs így. A 17. születésnapod után kicsivel, mikor minden vizsgád megvan, kézhez kapod a jogosítványodat, onnantól belföldön egyedül vezethetsz, ahogy csak szeretnél. Utánfutót nem vontathatsz, külföldön pedig 18 éves korod alatt nem vezethetsz. "Ma hallottam a rádióban, hogy a Kormány fel akarja emelni a korhatárt, már készül a jogszabály... Így a helyes válasz, nem lesz melletted felnõttkorú, de 17 évesen jogsid se lesz" Egy darabig még nem fog emelkedni a korhatár. Most emelték több kategória korhatárát, jövõre már 16 év kell az M-hez, 24 az A-hoz és hasonlók. Viszont a B-é marad 17 év, ha emelik is, majd csak 2014-tõl.
Ma hallottam a rádióban, hogy a Kormány fel akarja emelni a korhatárt, már készül a jogszabály... Így a helyes válasz, nem lesz melletted felnõttkorú, de 17 évesen jogsid se lesz.
99-ben (múlt évszázad/évezred) nekem bepecsételték, hogy kezdõ vezetõi engedély, lejárat 2 év. Nem vezethettem egyedül és külföldön sem, a szabálysértéseket pedig regisztrálták. Ezt a szabályozást 2-3 évvel késõbb el is törölték. Amúgy, ha jól tudom 17 évesen le lehet tenni a jogsit, viszont csak akkor vezethetsz, ha betöltötted a 18-at. Ez mindig is így volt.
Ezt anno én is hallottam. Motoros pl. 2 évig nem vihet utast.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
Nem de jobb azért ha az elsõ idõkben ha távolabbra mész lesz valaki veled.
Mielõtt teljesen ledorongolnátok a kérdezõt, csak szólok, hogy szlovákiában van ilyen szabály! Kedves kérdezõ, ha magyarországról írsz, akkor itt nincs ilyen, ha megvan a jogsid vezethetsz egyedül!
Persze, de csak akkor ha szõke a hajad, ellenkezõ esetben 3évig kell segédvezetõ, és nem kanyarodhatsz balra. /De most komolyan, honnan vetted ezt?/
NEM NEM NEM NEM!!! Sosem volt ilyen!
Nem, de ajánlott, ugyanis legalább lesz valaki melletted akinek van tapasztalata a vezetésben.
Azt csinálsz amit akarsz, amíg nem találkozol rendõrrel. 18 év alatt nem vezethetsz külföldön.

Igaz az hogy akármennyit járhatsz önvédelemre, egy olyan ember aki 2-3 éve boxol, simán összever az utcán?

Konkrétan a krav magáról hallottam hogy bármeddig csinálhatod, egy 2-3 éve boxoló csávó simán összepakol.

Legjobb válasz: A krav magát nem arra találták ki, hogy bárkit is legyõzz vele. Mondjuk nem is önvédelemre, de ez mellékes azt hiszem... A kijelentés persze nem alaptalan, azonban nem is igaz. Arról van szó egyszerûen, hogy a boksz egyszerûbb stílus, és több a sparring, így nagyobb a rutin. Éppen ezért gyrosabb a fejlõdés, és bizony ha egy két éve edzõ bokszoló és aikdios összecsap, akkor a boxoló leveri. Noha ha valaki mögött egy több éves kemény harcmûvész múlt áll, már tud meglepetést okozni egy bokszolónak. Én pl egy 5 éves edzõ ju jitsust nem féltenék egy bokszolótól. Azért a boksz sem csodastílus bár tény, hogy a kamukaratésokat lazán elintézi...

A krav magát nem arra találták ki, hogy bárkit is legyõzz vele. Mondjuk nem is önvédelemre, de ez mellékes azt hiszem... A kijelentés persze nem alaptalan, azonban nem is igaz. Arról van szó egyszerûen, hogy a boksz egyszerûbb stílus, és több a sparring, így nagyobb a rutin. Éppen ezért gyrosabb a fejlõdés, és bizony ha egy két éve edzõ bokszoló és aikdios összecsap, akkor a boxoló leveri. Noha ha valaki mögött egy több éves kemény harcmûvész múlt áll, már tud meglepetést okozni egy bokszolónak. Én pl egy 5 éves edzõ ju jitsust nem féltenék egy bokszolótól. Azért a boksz sem csodastílus bár tény, hogy a kamukaratésokat lazán elintézi...
A kérdező hozzászólása: Miért akkor mire találták ki a krav magát?
Izraelben azért, hogy katonákat képezzenek közelharcra. Itthon azért, hogy a hüle magyar embernek adjon egy új kifejezést az önvédelemre (elvégre a karate már nem divat) valamint, hogy néhány instruktor jól megszedhesse magát...
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán ér akkor valamit a krav maga? Mármint az itthon oktatott verziója.
Hamis önbizalmat ad. Meg persze tudsz vele menõzni...
A boksz egyáltalán nem "egyszerûbb" stílus, mint a többi, csak kifinomult és letisztult. Nagyon jó edzésmódszertannal. Hogy ki gyõz egy harcban, az sok mindentõl függ, de az tény, hogy a boksz óriási fölényt biztosít gyakorlatilag bármilyen stílussal szemben; a tapasztalat szerint még a thai box, kick box harcosok is megizzadnak, ha bokszolókkal kerülnek össze. :)
A krav maga pedig utcai szituációkra készít fel, rendõr bokszversenyzõ társam szerint nagyon jó kiegészítése a boksznak. (Én nem próbáltam.)
a krav maga alapelve az, hogy ha megtámadnak, akkor valószínõleg nálad sokkal nagyobb, erõsebb, több, agresszívebb, rutinosabb ellenféllel lesz dolgod. És ilyen ellenféllel minél hosszabb konfrontációba kerülsz, annál tutibb, hogy veszítesz. A krav arra készít fel, hogy egy ilyen szituban tudj választ adni, és ne fagyj le. a válasz lényege nem az, hogy megverd a másikat, hanem az, hogy kinyiss egy idõi ablakot és le tudj lépni. a boxoló, ha boxolsz vele, 5 perc alatt szarrá ver. viszont, ha csak 10 másodpercig, akkor nem biztos hogy kijön a tudáskülönbség. igen, a krav technikái szarok egy boxolóhoz képest. de a ringbõl nem lehet elfutni. az utcán meg el lehet. Ha meg azt hiszed, hogy mert eljársz kravozni, akkor te leszel a nagy király és mindenki meneküljön, akkor jónagy hülye vagy. ahhoz, hogy tudj bunyózni, meg is kell fizetni az árát.

Meg Cabot melyik evben irta meg az Egy igazi amerikai lany c. konyvet?

Csak azert kerdezem mert most olvasom a Hadd mondjam el... es abba is olyan ,,a 10...." fajta listak vannak mint amilyeneket Meg Cabot irt.

Legjobb válasz: Elvileg a kiadási éve 2003. Nekem meg van az Egy igazi amerikai lány címû könyv, viszont a másik amit írtál az nincs. Szóval sajna azt nem tom, ki koppintott kirõl.

Elvileg a kiadási éve 2003. Nekem meg van az Egy igazi amerikai lány címû könyv, viszont a másik amit írtál az nincs. Szóval sajna azt nem tom, ki koppintott kirõl.
A kérdező hozzászólása: A maasikat 1999-ben adtak ki. Szoval akkor Meg Cabot.... hat ez szomoru, mert o az egyik kedvencem. De meg az is lehet hogy mindegyiknek privat volt az otlete

Igaz az hogy lábfejen kikopik a tetoválás? Nincs egy éve hogy csináltak a lábfejemre egy pillangot egy elég drága és jonak számito szalonba akkor gyönyörü is volt de szinte teljesen elvesztette a szinét!

Legjobb válasz: Nekem már lassan 2 éve van a lábfejemen, és nincs kikopva, ugyan olyan. A Páromnak 1 éve a vádliján van és neki is pár helyen kidobta a bõre a festéket. Szóval nem bírja a bõrõd, és ezért kidobja magából a festéket. Üttesd át újra.

Nekem már lassan 2 éve van a lábfejemen, és nincs kikopva, ugyan olyan. A Páromnak 1 éve a vádliján van és neki is pár helyen kidobta a bõre a festéket. Szóval nem bírja a bõrõd, és ezért kidobja magából a festéket. Üttesd át újra.
A kérdező hozzászólása: köszönöm....holnap megyek a szalonba aztán elválik milesz :)

A kisfiam 6 honapos es meg van ugy egy nagy ujnyira ( 3 szor 2 cm lehet) nyitva a feje lagya de az orvos bepanikoltatott minket hogy ha bezar elobb mint egy ev akkor muteni kell, ez igaz?

Legjobb válasz: Igen igaz! A kisfiam most 6 és fél hós és már úgy született, hogy nem volt túl nagy a kutacsa. Pont tegnap néztem neki és alig egy 1Ft-osnak felel meg a mérete. Hát? Remélem kibírja 1 éves koráig és nem nõ be. A kislányom most 19 hós és neki még mindig nagyobb, mint az öcsié.

Igen igaz! A kisfiam most 6 és fél hós és már úgy született, hogy nem volt túl nagy a kutacsa. Pont tegnap néztem neki és alig egy 1Ft-osnak felel meg a mérete. Hát? Remélem kibírja 1 éves koráig és nem nõ be. A kislányom most 19 hós és neki még mindig nagyobb, mint az öcsié.

A párom egy év után közölte velem hogy nem vagyok jó az ágyban, de majd bele jövök! Igaz a szex téren tanuló vagyok mert ő nekem az első! De akkor is egy év után? Előttem mindíg idősebb nőkkel volt!

Eléggé elvette a kedvem és lehangolt!De tudom hogy én vagyok a hibás!De akkor is szólhatott volna már az elején hogy mit hogyan csináljak!! Elhagyjam,hogy keressen magának olyat aki jó neki az ágyban?

Legjobb válasz: ne hagyd el. kérd meg, h mondja, mit csináljál, mit csináljál máshogy, mert tanulni szeretnél és fejlõdni, h neki jobb legyen.

ne hagyd el. kérd meg, h mondja, mit csináljál, mit csináljál máshogy, mert tanulni szeretnél és fejlõdni, h neki jobb legyen.
ne hagyd el tanulj, kérdezz, nézz utána mit hogyan de tényleg õ is csinálhatott volna valamit ez ügyben és nem várni a csodára
Hát! Szerintem ez csak kifogás, gyenge magyarázat arra, hogy Õ fog elhagyni! De ha annyira neveletlen (finoman fogalmazva!), hogy nem segít a kezdeti nehézségekben (mindenki volt kezdõ, Õ is!), akkor menjen a fenébe! Nem egy év után jött rá, hogy nem érzi elég jól magát veled! Ne sajnáld, menjen a fenébe! Te pedig keress egy normális, megértõ, türelmes srácot, aki szívesen tanít!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!