Találatok a következő kifejezésre: Igaz az, az E (515 db)

Részben igaz. A borotválástól erõsödik a szõr, de dúsabb nem lesz.
Kapható férfiaknak való szõrtelenítõ krém.
Ez egy tévhit, amit mindenki elhisz, mert mindenhol ezt hallja. A szõr nem lesz erõsebb, csak mivel gyantázás után a puha, vékonyabb vége bújik elõ elõször, borotválásnál meg ott vágod ketté, ahol vastag, ezért erõsebbnek érzõdik. Haj ugyanez.
Igaz. Amúgy fel nem fogom hogy egy 14 éves fiú miért akarja a lábán borotválni a szõrt. :D
Feltételezem azért, hogy a visszanövõ szõr erõsebb, sûrûbb és sötétebb színû legyen. Lehet cikinek érzi, hogy pl szõke színû a szõre és ezért nem olyan feltûnõ. Lehet lányosnak érzi. Pedig nincs ezzel semmi baj. Egyszerûen fogadd el magadnak olyannak, amilyennek születtél :)
Nem igaz. A hajhagyma aktivitását SEMMI módon nem befolyásolja, hogy mit csinálsz a szõrszállal a bõr felett. Mindaddig, amíg pl áramot nem vezetsz bele (eletromos epilálás). Ez talán az egyik legelterjedtebb tévhit. Ahogy már írták, pusztán arról van szó, hogy borotválás után egy éles szõrvég marad vissza, ami jobban szúr. Ezt a szúrást gondolják sokal a szõr megerõsödésénk.
A kérdező hozzászólása: Én nem azért akarom borotválni , hogy ne legyen szõr csak hogy sötétebb legyen meg , hogy látszodjon

Igaz hogy az E-vitamin elősegíti a peteérést?

Legjobb válasz: szia! Mindenkinél más.. nekem is mondta a doki hogy szedjem, de nem vettem észre semmilyen változást.. Ovu tesztet vegyél és azzal számold ki mikor van peteérésed, ha nincs, akkor menj orvoshoz. Fel fog írni egy tablettát amitõl lesz.

szia! Mindenkinél más.. nekem is mondta a doki hogy szedjem, de nem vettem észre semmilyen változást.. Ovu tesztet vegyél és azzal számold ki mikor van peteérésed, ha nincs, akkor menj orvoshoz. Fel fog írni egy tablettát amitõl lesz.
na ezt én is pont ma hallottam és én elkezdem szedni. és te?
Ami nagyon fontos folsavat szedni nem csak neked hanem a párodnak is!Nem csak terhesség alatt, elõtte is ha terhes maradsz neki már nem kell tovább szednie csak neked!Érdemes terhes vitamint is szedni sokat segíthet.Remélem hamarosan összejön!Nekem 3.5év után sikerült.kitartás!Üdv 27hetes kismama
kicsit késõi valasz de azért megirom.Az e-vitamin serkenti a peteérést nekem is a doki ajanlotta most kezdtem el szedni mert rendszertelen a menszim és babat akarunk.Folsavat is szedek hátha segit:)

Melyik nem igaz az f (x) =-2x+6 függvényre? A, a függvény grafikonja nem halad át az origón B, a (4;-2) pont rajta van a függvény grafikonján C, az y-tengelyt a +6 pontban metszi D, az x-tengelyt a +3 pontban metszi E, meredeksége 2

Létszi kiszámítással !! Pls :) fontos lenne ezen múlna a 3-asom !! :)

Legjobb válasz: A -> 0 = 6 -> A függvény valóban nem halad át az origón. B -> -2 = -2*4+6 -> -2 = -2 -> A (4,-2) rajta van a függvény grafikonján. C -> Lásd A pont, a függvény a 6-nál metszi az y tengelyt. D -> 0 = -2*3 + 6 -> 0 = 0 -> D is igaz E -> (-2x+6)' = -2, ez nem igaz, a függvény meredeksége -2, nem +2. Tehát csak az E nem igaz.

A -> 0 = 6 -> A függvény valóban nem halad át az origón. B -> -2 = -2*4+6 -> -2 = -2 -> A (4, -2) rajta van a függvény grafikonján. C -> Lásd A pont, a függvény a 6-nál metszi az y tengelyt. D -> 0 = -2*3 + 6 -> 0 = 0 -> D is igaz E -> (-2x+6)' = -2, ez nem igaz, a függvény meredeksége -2, nem +2. Tehát csak az E nem igaz.
E-hez még hozzátenném, hogy ne így írd le, mert deriválást valószínûleg még nem tanultatok. Lineáris függvénynél a meredekséget az x tényezõje határozza meg, ami itt -2. Innen tudod, hogy a meredekség -2.
Mármint az x együtthatója.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen !! :)


Igaz az, hogy nem szabad E vitaminos krémmel kenni a pocakunkat? Ha nem szabad akkor miért nem?

Legjobb válasz: Sajos nem tudom, igaz-e vagy sem. De ahogy olvastam a kérdésed, rögtön megnéztem a krémet, amit használok. Van benne E vitamin...meg jojobaolaj, mandulaolaj... Kifejezetten kismamáknak gyártják. Csak nem lehet ártalmas... Boldog babavárást!

Sajos nem tudom, igaz-e vagy sem. De ahogy olvastam a kérdésed, rögtön megnéztem a krémet, amit használok. Van benne E vitamin...meg jojobaolaj, mandulaolaj... Kifejezetten kismamáknak gyártják. Csak nem lehet ártalmas... Boldog babavárást!
Én úgy tudom, hogy kifejezetten jó az E vitaminos krém vagy olaj.
Nem árt! Nekem a dokim még E vitamint is írt fel, hogy szedjem, mert segíti a méhlepény keringését. Szóval a striák elleni krémbe sem véletlenül teszik bele.

Igaz az, hogy tévével lehet tesztelni, van-e egy napszemüvegen uv-szűrő?

Állítólag az igazi sz?r?sben, ha kicsit oldalról nézzük a tévét, a tévé képe fekete-fehér lesz. A gagyi ugyanúgy színesnek mutatja a tévét oldalról is.

Legjobb válasz: Ez nem igaz. A látható színek jóval meszebb vannak mintsem hogy kiszûrje a szemüveg. Jobb optikai boltokban egyébként ingyen megnézik hogy tényleg UV szûrõs-e vagy nem.

Ez nem igaz. A látható színek jóval meszebb vannak mintsem hogy kiszûrje a szemüveg. Jobb optikai boltokban egyébként ingyen megnézik hogy tényleg UV szûrõs-e vagy nem.
3. válaszolónak A sima ablaküveg: teljesen elnyeli az UV-B sugarakat, de nagyrészt átengedi az UV-A sugarak hosszabb hullámhosszait. Optikai üveg: kis részben átengedi az UV-B-t, és az UV-A sugárzás zömét. Lencseüvegek: minden kezelés (tükrözõdésgátló bevonat vagy UV elleni adalék) nélkül az optikai üvegnél kicsit jobban véd UV-B ellen, kb 300nm alatt már nem enged át semmit, de az UV-A nagyobbik részét átengedi. Mûanyag szemüveglencse: külön UV-védelem nélkül is elnyeli nem csak a teljes UV-B tartományt, de az UV-A túlnyomó részét is, csak 380nm fölött (ami már-már látható fény) ereszt át valamennyit. Mûanyag napszemüveglencse: Az átlátszó lencsénél jobban szûr, nyeli a teljes UV-B tartományt és az UV-A túlnyomó részét. A szemüvegeken látható matrica ami azt mondja hogy 100% (400-as) UV-szûrõ, azt jelenti hogy a lencse nem csak a B hanem az A sugarakat is teljes egészében szûri.
Húha.... Az összes mûanyag lencse UV szûrõs, alapból ilyenek, nem valami bevonat miatt.
Akkor én veszélyben vagyok, ha soha életemben nem hordtam sem UV-szûrõs, sem UV-szûrõ nélküli napszemüveget és ezt követõen sem tervezem?

Honnan lehet tudni, hogy a barna liszt, barna cukor, barna kenyér valóban igazi barna vagy csak festett? Van valami árulkodó jel, vagy mindenki maga dönti el, hogy amit vesz az jó-e vagy sem?

Legjobb válasz: Szia! Az igazi barna kenyér tömör,laposabb,mint fehér társai,(ronda,de finom).Esetleg,ha van rá módod (például önkiszolgáló boltban) meg is szagolhatod,nincs-e véletlenül malátás vagy kakaóporos illata.Sajnos sok helyen ezekkel színezik a kenyeret.És fel lehet ismerni,mivel jellegzetes illatuk van,és ezek a termékek szebbek,domborúbbak,nem olyan tömörek. Sajnos a barna cukorról nem tudok sokat,nem igen használtam. Maszatka

Szia! Az igazi barna kenyér tömör, laposabb, mint fehér társai, (ronda, de finom).Esetleg, ha van rá módod (például önkiszolgáló boltban) meg is szagolhatod, nincs-e véletlenül malátás vagy kakaóporos illata.Sajnos sok helyen ezekkel színezik a kenyeret.És fel lehet ismerni, mivel jellegzetes illatuk van, és ezek a termékek szebbek, domborúbbak, nem olyan tömörek. Sajnos a barna cukorról nem tudok sokat, nem igen használtam. Maszatka
Válasz: LISZT - rá van írva hogy teljes õrlésû liszt (ez lehet tönköly liszt, búzaliszt, rozsliszt pl.) - bioboltokban lehet az ilyesmit fellelni KENYÉR - ismertetõjegye hogy TÖMÖR és sokkal kisebb mint a társai, az íze is jellegzetes. Míg a malátával festett kenyér bár barna, habkönnyû. CUKOR - barna a színe, bár gyakorlatilag nem sokban különbözik a finomított cukortól.

Igaz-e? Hallottam az egyik ismerősömtől, hogy a hörcsögöt nem lehet benn hagyni éjszaka abban a szobában ahol alszik valaki, mert fulladást okoz, igaz az ez állítás?

Legjobb válasz: Van aki allergiás rá, igaz, de nem mindenki. Pl. én is az vagyok, ha bent hagyom éjszakára, akkor én is fulladok, ezért éjszakára ki szoktam vinni õket, így nincs probléma.

Van aki allergiás rá, igaz, de nem mindenki. Pl. én is az vagyok, ha bent hagyom éjszakára, akkor én is fulladok, ezért éjszakára ki szoktam vinni õket, így nincs probléma.
Aki allergiás a háziporra, valószínûlwg annak nem az igazi hörcsöggel aludni, mert a hörcsög folyton fötör, felkeveri az almot, amiben sokféle allergizáló dolog lehet.
:D nehogy elhidd..ez nem igaz..
Nem.
szia! Ha benn van a ketrecben, nem okoz fulladást :) ))! Buék!
A kérdező hozzászólása: Köszi , BUÉK mindenkinek!!
nem igaz mert benn tarhatod nyugodtan ez csak babona !!!!!!

Ha valaki megvert és ügy lett belőle, meddig igaz az, egyáltalán igaz-e, hogy ezután bármi baja esik a támadómnak, én lennék az első akit megkeresnének?

És mi van akkor, ha pont egyedül vagyok itthon, azaz senki nem tudja bizonyítani, hogy itthon voltam egy adott id?pontban? Lehetséges, hogy egyszer csak kopogtatnak és még engem ítélnek el valamiféle vélt bosszúállásért? Ha igen, akkor ez mennyi ideig érvényes? Meddig kell azon aggódnom, hogy bárki elkapja azt az embert, még nekem kell bizonygatnom, hogy nem követtem el semmit? Abból indulok ki, hogy maradandó sérülést szenvedtem általa, amibe nehéz ugye belenyugodni. Emiatt gondolom, hogy a rend?rség els?sorban engem venne el?, ha történik vele valami.

Legjobb válasz: Nem tudom a választ, bocsi. Tervezel is valamit ellene? Vagy tényleg csak az esetleges igaztalan vádaktól félsz? Egy gyanúsítás még nem a világ, max. egy kis hercehurca, de igazán nem éri meg ezért elõre aggódni. Persze ha ténylegesen akár magad, akár csak felbújtóként vissza akarnál vágni, akkor jogosan tarthatsz szerintem attól, hogy eljutnak hozzád. (amúgy én a szemet-szemért elv mellett vagyok, mivel a mai jogrendünk nem eredményezett igazságos társadalmat)

Nem tudom a választ, bocsi. Tervezel is valamit ellene? Vagy tényleg csak az esetleges igaztalan vádaktól félsz? Egy gyanúsítás még nem a világ, max. egy kis hercehurca, de igazán nem éri meg ezért elõre aggódni. Persze ha ténylegesen akár magad, akár csak felbújtóként vissza akarnál vágni, akkor jogosan tarthatsz szerintem attól, hogy eljutnak hozzád. (amúgy én a szemet-szemért elv mellett vagyok, mivel a mai jogrendünk nem eredményezett igazságos társadalmat)
Egyetlen percig sem kell aggódnod, ugyanis az ítéleteket nem feltételezések alapján hozzák. Ehhez elõbb minden kétséget kizáróan bizonyítaniuk kell, hogy te követted el. Az pedig elég nehéz lesz, ha ott sem voltál.
Így van! Az, amit leírtál, önmagában még alapos gyanúra sem ad alapot, nemhogy egy negatív ítéletre. Ahhoz valóban kétséget kizáróan kell bizonyítani a bûnösséget (elméletileg).
Janzinak, Szeva, Te már megint jót írsz, csak nem /jelen/életszerû!!! Szerintem sajnos az ítélethozókat piszkosul nem érdekli az igazság, és hogy valóban mi történt, csak az, hogy mielõbb eredményt mutassanak fel, lehetõleg olyat, ami pénzt, vagy preztízst hoz a hatalomnak!Ha nem elég az elmarasztaló ítélethez az "alapos gyanú", és teljesen abszurd-logikátlan a helyzet, oda kreálnak olyan törvényt, hogy ha a megvádolt nem tudja az ártatlanságát bizonyítani pl.egyedül van otthon, azonnal bûnösként ítélik el!Jövedéki törvény!

Lehet-e, hogy mégsem ő az igazi, és lehet-e egy orvos a párom?

18 éves vagyok, a párom 31 és 2,5 éve vagyunk együtt. Õ nagyon féltékeny típus, munkatársaira vagy akárkire aki csak "úgy" néz rám! Én jöv?re végzek gimiben, neki csak szakmunkása van és az ebb?l adódó m?veltségi különbségek egyre jobban "kibuknak" , ezt egyre nehezebben viselem, vagyis az ebb?l adódó vitákat. Tény,hogy nagyon szeret és a lehet? legtöbbet megadja nekem, de egy kapcsolat nem csak az anyagiakból és szexb?l áll.

Legjobb válasz: Kérdés, hogy az orvosnak van-e családja. Ha igen, akkor leszel szíves békén hagyni:) Barátoddal pedig szerintem szakítanod kellene, ha ennyire zavar, hogy alacsonyabb végzettségû, mint Te (ezt most nem bántásból írom, ha Neked ez fontos, akkor ez fontos, kész). Nem lenne túl fair hagyni, hogy 31 évesen rád pazarolja az idejét. Mert elõtted 18 évesen még ott az élet, õ viszont 31 évesen már azon is gondolkozhat, hogy milyen közös jövõt tervez veled. Különben is, bekerülsz egyetemre, kinyílik a világ. Ne szívasd szegény barátodat, hagyd, hogy találjon magának korban hozzáillõbb párt, te pedig élheted az egyedülálló egyetemisták vidám életét:)

Kérdés, hogy az orvosnak van-e családja. Ha igen, akkor leszel szíves békén hagyni:) Barátoddal pedig szerintem szakítanod kellene, ha ennyire zavar, hogy alacsonyabb végzettségû, mint Te (ezt most nem bántásból írom, ha Neked ez fontos, akkor ez fontos, kész). Nem lenne túl fair hagyni, hogy 31 évesen rád pazarolja az idejét. Mert elõtted 18 évesen még ott az élet, õ viszont 31 évesen már azon is gondolkozhat, hogy milyen közös jövõt tervez veled. Különben is, bekerülsz egyetemre, kinyílik a világ. Ne szívasd szegény barátodat, hagyd, hogy találjon magának korban hozzáillõbb párt, te pedig élheted az egyedülálló egyetemisták vidám életét:)
Szia! én orvosira járok, de rühellem azt a társaságot, az életben nem választanék magamnak orvos férjet. Persze kivételek azért vannak, de az ritka, mint a fehér holló. Tényleg vigyázz vele. Szerintem gáz, ha egy pasi kapásból úgy közeledik, hogy a combod simogatja...Nem sértésbõl, de ezt egy komolyabb, érettebb, normális kapcsolatot keresõ nõ "vadidegentõl" nem hagyja, és aki így tekint rájuk, az nem is így próbálkozik. A mostani kapcsolatodban én nagyon elgondolkoznék a kilépésen. Õszintén szólva nem tûnsz szerelmesnek, és így, ennyi idõsen nem kellene megelégednek ezzel. Még bõven megtalálhatod az igazit és a párodnak is adsz esélyt, hogy õ is találjon valakit, akihez már tényleg ragaszkodhat. És ne hagyd, hogy érzelmileg zsaroljon. (öngyilkosság, stb) Ha látja, hogy törõdsz ezzel, akkor biztos be fog vetni ilyeneket.
Te már nem szereted a párod. Egyszerûen azért nem szakítasz vele, mert félsz, hogy két szék közé a pad alá esel, ha nem jön össze a doktorbácsi. Szerintem ez igen is gyerekes viselkedés. Persze meg tudom érteni, csak én 16 évesen csináltam ilyet.... Hagyd ott a párod, mert egyértelmû, hogy felejtõs a dolog. Aztán vagy összejön a dokival, vagy nem. Ha nem, akkor majd találsz mást.
Nem szereted a párod. Oldalakon keresztül vágysz másra. Akit még annyira nem ismersz, de a végzettsége alapján intelligensnek, a mosolya alapján kedvesnek tartod. Tovább akarsz lépni, ez az elsõ pont. Tedd meg. Utána meg meglátod, hogy alakul az élet. A mostani párod meg a korához képest elég fura, ha kórházba juttatja magát egy szakítás miatt. Ne hagyd magad zsarolni! Majd kigyógyítja más! Nem a te felelõsséged!
"amiket írsz abból számomra az jön le, hogy már eldöntötted hogy a mostani párodat lapátra teszed, csak addig nem akarod amíg a másik hapsi nem tuti." Geery, ez nem újdonság, minden nõ így csinálja. Én mindig is mondtam az oldalon, hogy legtöbbször kiütköznek az értelmi különbségek egy szakmunkás és egy diplomás/egyetemista/egyetemre készülõ ember között. Persze akkor én voltam a "mocskosnagyképûgyökéregyetemista". Azt hiszem ezt a kérdést is elmentem könyvjelzõnek. A kérdésre meg annyit, hogy szerintem nem mûködne köztetek.
Vigyázz magadra, Kérdezõ!
Nekem volt egy orvos barátom, szintén gimis volt... természetesen csak egy dologra kellettem neki...
*gimis voltam
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Tényleg nem kellene hagynom, h. érzelmileg zsaroljon, a párom, de tudja h. ezzel tud. Doktorral ma találkoztam, elköszöntünk, azt mondta ha Pesten járok hívjam és menjek el hozzá. Nem tudom, hogy ezt "jelnek" vegyem-e. Am. a combsimogatás az nem a "nyitás" volt, sok-sok beszélgetés, és ismerkedés volt az elõzménye, és kb. 4 hónap után történt.
Randi már volt? Nem. Akkor nuku combsimogatás. Szinte biztos, hogy nem potenciális párként tekint rád. Amit meg írtál veheted jelnek persze. Szívesen tolna, annak a jele. Felesleges magyaráznom itt, mert úgysem akarnád ezt elhinni. Nagyon kis naiv vagy még.
Nem. Hidd el, nem sok eset van, hogy egy orvos egy nõvérrel tartósan együtt lenne. A legtöbb orvosnak orvos a felesége is. Kissé el vannak tájolva az emberek. Én pl. amúgy sem kezdenék egy orvossal sem, ha kicsit jobban megismersz párat megérted miért. Tisztelet persze a kivételnek :) 25/ápolónõ
Még te mondod, hogy érettebb vagy a korodnál? Szerintem csak kinézetre. Egy 32 éves felnõtt, érett diplomás férfinak a párkapcsolati elvárásai mások, mint a tied. Biztosan tetszel neki, a jelek egyértelmûek, de óva szeretnélek inteni.Ne hamarkodd el a döntésed. Ha ez a szerelem, vagy vonzalom eltart még másfél, két évig, akkor nyugodtan javaslom, vágj bele egy közelebbi kapcsolatba vele. Ha azonban az idõ múlásával lankad az érdeklõdése, ne szomorkodj, remélhetõleg megtalálta a korban, és intelligenciában hozzá illõ lányt, és ugyan ezt kívánom neked is.
"egyszer majdnem szakítottunk akkor is bepánikolt, behisztizett a kórházban kötött ki. Nem akarom h. baja legyen, " Hé! Eszedbe ne jusson azért maradni valakivel, mert ha otthagyod, akkor behisztizik, kárt tesz magában és kórházban köt ki. Ez nem indok. Ez zsarolás. Feleségként is ezt akarod? És ezt attól függetlenül mondom, hogy az orvossal összejön vagy nem.
Itt nem a mûveltségi kérdésben kell keresni a hibát, hanem a 13 év körkülönbségnél. Te még túl fiatal vagy, a 31 éves komoly meglett férfihez. A csapongásaidból is ez tûnik ki. Maradj a seggeden, vagy válassz egy korban hozzád illõ fiút.
A kérdező hozzászólása: Érettebb vagyok a koromnál, és ezt nem csak én mondom. És a különbség igen is a fent írtak miatt van. 1. válaszolónak : szerinted mit tegyek? a doktornak nincs családja, akkor szóba sem jöhetne! Párommal az a baj h. nagyon ragaszkodik hozzám, mikor egyszer majdnem szakítottunk akkor is bepánikolt, behisztizett a kórházban kötött ki. Nem akarom h. baja legyen, mert végülis szeretem. Szerinted a korkülönbség ellenére lehet esélyem a doktornál? Ha visszajön, vagy idõ közben tartsam a kapcsolatot vele? 1-1 e-mail belefér?
Ha az zavar hogy valaki alacsonyabban kvalifikált, holott még a sulit sem fejezted be, akkor az is fog, ha jóval képzettebbel kezdesz. A végén még átesel a ló túloldalára és kisebbségi komplexusod lesz. Amúgy egyáltalán nem biztos, hogy az az orvos tinivel szeretne járni. Adta valami jelét, hogy közeledne feléd, vagy csak kedves volt, amilyennek egy orvosnak lennie kéne? Mindenesetre megkörnyékezheted ha nem foglalt, elvégre pont ideális lenne neki a korod ha még inkább a karrierjére koncentrálna és nem családban gondolkozik. Az meg hogy még nincs végzettséged és szegények vagytok zavarja-e? Hát passz. Ez nem foglalkozástól függ. Megannyi nagy arcú orvos van, embere válogatja. A barátoddal viszont úgy látom nem érdemes folytatnod. Ez az egy biztos. Már csak azért is, mert ennyire féltékeny.
A kérdező hozzászólása: Tényleg nem tudom mit tegyek.Az orvos közeledett "úgy" felém, tehát ha valaki megsimogatja a combod, az arcod meg "incselkedik" veled (persze csak ha nincs ott a barátod). Egyébként õ még építi a karrierjét, nem tervez családot. Mire õ végezne a szakorvosiával addig én is szereznék egy szakmát. Én is az egészségügy felé orientálódom, és nem zavar ha valaki okosabb nálam /mûveltebb, rá fel tudnék nézni, büszke lennék rá! Van önbizalmam , és olyan embernek ismertem meg aki kedves, szeretet teljes, odafigyel másokra is, nem veri nagy dobra h. õ orvos, nem jár BMW-vel , pedig lenne rá...szerény, és imádom a mosolyát :D
Te tudod:) Én nem veszem jó néven ha valaki a combsimivel kezdi az udvarlást, mert az elég egyértelmû jelzése annak, hogy elsõ sorban milyen szempontból érdeklem. De ha neked ez kell, természetesen lelked rajta. Ha orvos szerepben játssza ezeket, akkor az még etikátlan is.
amiket írsz abból számomra az jön le, hogy már eldöntötted hogy a mostani párodat lapátra teszed, csak addig nem akarod amíg a másik hapsi nem tuti.
Szerintem még egyik pasihoz sem vagy érett. És hidd el, az orvosok sok mindenkivel incselkednek :)
A kérdező hozzászólása: A szegényt pedig ne úgy értsd hogy nyomorgunk, csak pl. síelni, külföldi nyaralásra, meg nagyon márkás cuccokra nem tudunk költeni. Mindig veszek új ruhákat/cipõket nem a 20 ezres és nem is a kínai kategóriából, a kettõ között.Átlagos színvonalon élünk végül is, de úgy érzem ez egy orvosnak "kevés" lehet. Bár sok eset van h. egy orvos nõvérrel, mûtõsnõvel stb..lesz a párja :D
A kérdező hozzászólása: Nem orvos szerepben hanem "civilben" voltak az elõbb írtak. Tehát nem etikátlan. Nem dönttöem h. dobom a párom csak addig nem míg nem tuti, szeretem a párom is viszont csak azért h. ne örüljön meg nem maradhatok vele. Rettegésben tart, mindig azzal "fenyeget" h. öngyilkos lesz ha elhagyom, meg nem leszek vele mindig... :(
Szerintem is akárhányan mondhatjuk itt neked, hogy a doki csak jól meg akar du'gni. Úgysem akarsz hinni nekünk. Elõzõnek vagy nem tudom már hanyadiknak teljesen igaza van. Intelligensnek tartom magamat, és amíg nem volt pár randi, sõt, csók elõtt számomra fiúként nem fér bele a combsimogatás. Csak úgy szinte idegen lányoknak nem szoktam a combját simogatni, ha páromnak szeretném késõbb:) Azzal én másra szeretnék utalni:) Mindenestre ha mást nem, egy jó szexet kaphatsz tõle. Csak ne éld bele magad, mert az a doki szinte tuti, hogy nem vesz komolyan. Pároddal pedig rendezd le a dolgot, mint említettem egyetemen kinyílik a világ, könnyebben fogsz párt találni, mint hinnéd ha adoki sem jönne össze:)

Igaz az, hogy egy bizonyos idõ után már észre sem veszed, nem igazán számít, hogy a párod jól néz-e ki? Ez a fiataloknál is így van?

Legjobb válasz: nálam nem így van, igenis számít, h ne pattanjon le és igényes legyen 5 éve vagyunk együtt én 22, õ 24 éves

nálam nem így van, igenis számít, h ne pattanjon le és igényes legyen 5 éve vagyunk együtt én 22, õ 24 éves
Az igényesség mindíg fontos, de amúgy igaz.
Az igenyesseg, meg az h. nem nez ki minden nap ugy, mint az elso randin, az ket kulonbozo dolog....
Tegyük fel, hogy van egy ronda ember és te randizol vele. Minden alkalommal megállapítod, hogy ronda, de a személyisége miatt jársz vele. Egy idõ után tényleg nem veszed észre, nem látod hogy csúnya (és itt nem az igénytelenségrõl beszélek). Kutatásokkal igazolták :) Barátoknál is mûködik
Hát most nekem az számít hogy ne szakadt ruhába járjon, legyen finom illata, de most az hogy felszedett pár kilót, az évek múltán, ráncosabb, az nem számít ilyen az élet, akit szeretsz az mindig is szép lesz a szemedbe!
Engem nem zavar, mindketten meghíztunk picit, de ugyanaz maradt, max én nem nagyon borotválkozok így tavasz elején meg télen, de õt nem zavarja az ilyesmi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!