Találatok a következő kifejezésre: Igaz az, annak, aki nem (50 db)

Igaz az, hogy akinek 18 éves koráig 1 barátja és bnője sem volt még, annak már nem is lesz, úgy ahogy rendes élete sem? :/

18 éves leszek nem sokára. Nem volt még 1 barátom se és bnőm se. Igaz vtak neten akik azt állították, hogy a barátaim, de azok túl messze laknak és az ilyen netes izéket nem tekintem barátságnak. Minden ismerősöm azt mondja, hogy nekem sosem lesznek barátaim, bnőm se és rendes életem se, mert életképtelen vagyok. A suliban se tudok kivel beszélgetni. Magányos vagyok és ez engem nagyon bánt. Az öngyilkosságomat tervezem :( 17/F

Legjobb válasz: Hülyeség az egész. 23 évesen lett elõször barátnõm, azóta is együtt vagyunk. Igaz barátom nincs, de nem is annyira hiányzik. Fel a fejjel...

Hülyeség az egész. 23 évesen lett elõször barátnõm, azóta is együtt vagyunk. Igaz barátom nincs, de nem is annyira hiányzik. Fel a fejjel...
20 évesen volt az elsõ barátnõm az se túl hosszútávú azóta keresgélem a megfelelõ párt de nincs bajom a nõk terén alkalmi kapcsolatokból akad jócskán csak én válogatok ezért nincs fix kapcsolat :) Barátokat is mindig megválogattam akivel néha összejövök az is csak 1 van akit barátnak tartok túl sok a számító mocsok ember azokból meg nem kérek még is jól elvagyok :) 22/F
Persze, amint betöltöd a 18-at és a Nagy Mérlegkönyvben a másik oldalon nem lesz minimum egy punci ellensúlyozásként, amit megszereztél magadnak, azonnal elzárják az életcsakrát és lassan elsorvadsz. Ez egy nagy hülyeség, nem is tudom, hogy honnan veszel ilyet... Ha bátortalan vagy, menj el Nicholas Viktor Csábítás Akadémiájába tanulni, az majd segít (õk azt állítják, hogy jó...) Öngyilkos meg ne legyél, mert egyre kevesebb a munkaképes fiatal kis hazánkban és szeretném, ha közel 40 év múlva lenne egy kis nyugdíjam (bár úgysem leszek soha nyugdíjas). Ráadásul, ha nem sikerül, az államnak egy csomó pénzébe kerülsz és lefoglalod a mentõautót, amire másnak is szüksége lenne.
Ez a "18 éves korára..." egy õsi, Kiowa indián törzs bölcsességén alapszik. A törzs fiú tagjának 18 éves koráig kellett bizonyítani, hogy méltó tagja lehet a törzsnek, és jól tudja szolgálnia azt, hogy késõbb akár vezetõ is lehessen. 18 éves korára már legalább 1 bölényt, és 1 medvét el kellett ejtenie, és együtt kellett hálnia a törzs 1 szûz lányával. Ha ez nem sikerült, a törzs tagjai kiközösítették, és onnantól neki, egyedül kellett boldogulnia az életben. Számos legenda született az ilyen számûzött fiúkról. Volt, aki késõbb saját törzset alapított, és nagy tiszteletben tartották, sok feleséggel, és gyermekkel. Bár ez a szerencsésebb eset. A legtöbb ilyen számûzött indián fiút általában 1-2 nap alatt széttépte valami vadállat. Uk-muk-fu, haman-duk! Semmi sem biztos, de minden lehetséges!
Én 26/F vagyok és ugyan ott tartok, ahol Te. Az életem egy nyomorult tengõdés, egy halott ember vagyok, aki lélegzik. Én is ilyen antiszociális voltam mindig. Azt tudom javasolni, hogy próbálkozz minden erõddel. bármi is legyen a Te problémád, ami gátol ebben. Felejtsd el ezt a "18 éves korig" baromságot. Csak tegyél félre mindent, és próbálkozz. Bármilyen rossz élmény vagy visszautasítás is vár rád emiatt, akkor is 1000x jobb lesz, mintha csak vársz a csodára. Tanulj az én hibámból, mert ennél az életnél, amit én élek bármi jobb, hidd el. Csak csináld! OK?
Tegyél ellene, szocializálódj! Öngyi meg ne legyél, mert - egy nagy embert idézve - "A halál olyan végleges, míg az élet tele van lehetõségekkel."
Drágám ezt nem tudom honnan vetted unokatesóm 40 évesen találta meg a szerelmet és 2 év leforgása alatt kétgyermekes boldog családanya. :) Ha mondtuk volna neki ezt 5 éve õ se hitte volna. Ha meg öngyilkosságot tervezel egy gyáva szánalmas alak vagy.
Ez sajnos így igaz és állítólag csak minimálbért fog kapni egész élete végéig :(
18 éves korig általában csak a legjóképûbb srácok tudnak becsajozni. Késõbb az átlagosaknak is sikerülhet, csak a csúnyáknak nem.
Hülyeség. Ennyi idõs korban úgyis csak rossz tapasztalat lenne. Csak belehajszolják a gyerkeket ebbe! 1-2 év és majd eljön ...
És a hozzád hasonló szerencsétlenek meg azt mondják Amerikában: "jaj, 21 vagyok és még nem volt csajom"? ne már, ki mondta, hogy ez életkortól függ? sõt, ki mondta, hogy attól, amikortól nagykorú vagy? nem ez a lényeg.
19-et töltöttem azon a nyáron, mikor elõször lett valakim. 20 éves voltam, mikor elõször tudtam egy lányról kijelenteni, hogy tényleg a barátnõm. Elõtte csak szelíd próbálkozásaim voltak, meg tipikus osztálytársas barátságok, amik az iskola végeztével szintén véget értek. Most 25 éves vagyok, vannak barátaim, van párom, és jól érzem magam a bõrömben. Ne keseredj el! :) Nyiss az emberek felé, és légy türelmes!
Tartós komoly barátságaim (az életemet is rájuk bíznám. Talán :) 17-18 éves koromtól van. Igaz, ez ilyen zeneiskolában kialakult dolgok. Szóval ha nagyon elzárkózol akkor tényleg nem lesznek. Nyiss a világ felé.
ha nem gyûjtesz bátorságot akkor tényleg... Én életem szerelmét mulasztottam el...
Tudod ennyi idõsen én is NYOMI voltam... a fél osztály azt hitte meleg vagyok, a másik fele meg csak egyszerûen levegõnek nézett, ha csajokhoz közeledtem kiröhögtek. Azóta eltelt 10 év, már régen lediplomáztam, saját cégem van, annyit keresek, hogy nincs szükségem rá, hogy szidjam a magyar politikusokat és gyakorlatilag azt az 1 csajt nem kapom meg, amelyiket szeretném:P Sajnos azt 20as éveim elején elcsesztem mikor drogproblémáim voltak:P De legalább ott van a többi kárpótlásnak. Azok akik suliban nagyfiúknak hitték magukat pedig mind egy szálig proli lúzerek lettek, akiket a porba taponak a multinacionális cégek. Szóval ha nincsenek barátaid akkor úgyis van szabadidõd, TANULJ kösd le az agyadat, hogy ne is legyen idõd ilyen hülyeségeken gondolkodni, sportolj valamit, mert azzal mindenképpen fogsz ismerkedni is.

Igaza van annak, aki azt mondja, hogy ha vki nem talál párt magának, az soha nem a külseje miatt van?

Sokat gondolok erre - én ugyanis nagyon gátlásos vagyok. 22 éves létemre még soha nem volt senkim... Pedig a küls?m alapján mások szerint nyugodtan lehetne... Én viszont nem vagyok elégedett bizonyos területekkel a testemen. Sajnos azt hiszem, ez az eltérés a "normálistól"/átlagtól akkora probléma, hogy egy fiú se tudna belém szeretni.

Legjobb válasz: Szerintem egyaltalan n baj ha valaki nem szep.Az a fontos hogy belulrol milyen.van egy fiu baratom 18 eves es neki sem volt meg senkilye.Mindig azt mondja hogy mit is varhat ilyen arcal.De ez nem igaz mert egy nagyon kedves aranyos megbizhato fiu.Ugyhogy nyugodj meg mert talalsz magadnak valakit es nem azert fog beledszeretni mert nagyok a melleid vagy azert mert csinos vagy hanem azert mert bizni lehet benned mert kedves vagy esmegertesz mindenkit na latod ez a fontos!Es turelem mert megtalalod a parod!

Szerintem egyaltalan n baj ha valaki nem szep.Az a fontos hogy belulrol milyen.van egy fiu baratom 18 eves es neki sem volt meg senkilye.Mindig azt mondja hogy mit is varhat ilyen arcal.De ez nem igaz mert egy nagyon kedves aranyos megbizhato fiu.Ugyhogy nyugodj meg mert talalsz magadnak valakit es nem azert fog beledszeretni mert nagyok a melleid vagy azert mert csinos vagy hanem azert mert bizni lehet benned mert kedves vagy esmegertesz mindenkit na latod ez a fontos!Es turelem mert megtalalod a parod!
minél jobban akarsz egy párt annál késöbb lesz. ne gondolj rá és 1x lehet, h betoppan a nagy õ. lehet már másnap ;-)
En 33 eves vagyok es emlekszem amikor 22 voltam, en is azt gondoltam kicsi vagyok, nagyok a melleim, hulye is vagyok a kutyanak nem kellek.... Aztan egy nagyon jo baratom azt mondta: Te elijeszted a ferfiakat. Felnek toled a ferfiak. Nagyon sokszor elmondta, hogy szep vagyok es egyebek amit sosem ettem meg, mert ugy ereztem, hogy valoban nem vagyok ferfi szemnek kellemes latvany. Egy ido utan elkezdtem tesztelgetni es rajottem, a ferfiak valoban felnek tolem. Nem mernek kozeledni - csak azok mertek akik mar valamilyen szinten megismertek es rajottek nem eszem meg oket elve.- De kocsanyon logo szemekkel bamuljak a melleimet stb... Mit akarok ezzel? Hogy vajoban az onbizalmaddal van gond. Ha lenne neked is egy jobaratod ahogy nekem is meg mindig megvan az illeto aki felnyitja a szemed. Ferfi letere nem ugy nez rad mint egy nore hanem mint egy baratra es objektiven elmondana milyen vagy, sokat segitene. Nekem 25 evesen tort meg a jeg. Akkor kezdtem el elvezni igazan a figyelmet amit kapok. Mert azzal is am meg kell baratkozni. Mert mikor onbizalom hianyban szenvedunk akkor igazabol nagyon kellemetlen a dolog. Megtanultam "hasznalni" az adottsagaimat jo izlesen belul es igen pozitivan hatott a ferfiak tesztoszteronjara. Biztos vagyok abban, hogy a belso kiegyensulyozottsag rairja jegyet a kulsore. Tehat egy no aki nyugodt, kedves, tudja mit akar sokkal vonzobb. NAgyon megertelek a felelmeiddel. Remelem kinovod oket ahogy nekem is sikerult...
A külsõ is számít! ...csak nem biztos, hogy úgy, ahogy most gondolod. Lehet, hogy a fiút valamilyen olyan tulajdonságod ragadja meg, amelyikre nem is gondoltál volna. És, ha egyszer már megvan a vonzalom - ráadásul ha kölcsönös - az valami hihetetlenül meg tud szépíteni fiút, lányt egyaránt! Úgyhogy ne félj ettõl... emeld ki a jó tulajdonságaidat, kicsit fogd vissza a rosszakat - de késõbb, ha már szeret, akkor lassan, óvatosan elmodhatod, megmutathatod neki azt is, amit most nem mersz. Meg fogja érteni, és nem fogja nagyon zavarni. Én már láttam lányon igen csúnya és örökre megmaradó sebet - és nem zavart! Okos volt, és nem azt mutogatta elõször :-) Amúgy ez egy névtelen oldal. Nyugodtan leírhatod, mirõl van szó - hátha konkrét segítséget is tudunk adni.
Hat az en egyszeur esetem. En addig feszitettem a hurt, h majdnem elveszitettem a baratom, es a bizalmat is. Kisebb koromban csunyacska voltam, lapos szemoldok, magas homlok, lapos egyenes haj...szoval ilyen Adams family. Aztan kozmetika, .meg ez az...hajfestes stb meg modelingre is felvettek. Aztan meg minden srac akart engem. Ez felvitte az onbizalmam hiszen en sem voltam sok testreszemmel megelegedve, s ugy ereztem ez kellett. Most is olyan vagyok, minden jo, csak a jelenlegi baratom regebb engem egy kis cicababanak nezett aki kiakarja forgatni. Es ezt o kellett megmondja, h eszrevegyem, h mennyire elmentem egyfele..nem vittem tulzasba...decens ruhakba oltozok, csak kisse "tul szep" lettem, es nem hitte h tenyleg nekem csak o kell, mert egy ilyen no akarkit megkaphat.De a belsomet is megismerte, s eszrevette h nem ugy van. Szerintem ne elegedtelen legyel, hanem boldog, mert elsz, no vagy, fiatal vagy, ne hagyd elmenni a fiatalsagod magad mellett.Sokszor latok nagyon szep fiukat nagyon csunya lanyokkal es forditva...es mindig elgondolkoztam:"mit lat benne, meg ugy se nez ki mint en..." A kulso annyira kell, h az illetovel leallj, beszelgess...foleg azt lassa h rendeszett vagy...az mar egyfajta szepseg. Rendezd magad, viselkedj mint egy holgy, legy kedves, es biztos vagyok, h kapnal valakit magadnak, akit szeretnel. Ja s azertt mert 22 vagy, ne is gondolj arra, h "hat de jaj mi lesz ha megtudja, h meg senkim nem volt"...az nem szamit..en is szegyeltem h az elso puszit csak 16 evesen kaptam, mikor a baratnoim mar 14 evesen legalabb. De lehet h nekem jobb volt:D Szoval ne ezen muljon. A vilag teli van ferfiakkal, menj es elvezd az eletet amig fiatal vagy:) Sok sikert
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyon kedvesek vagytok! :)
Szerintem a párválasztásban a külsõ is szerepet játszik. A furfang ott van, hogy mindenki másként lát és ítél meg minket mint mi saját magunkat, ezért ha Te valamit nem olyannak látsz magadon amilyennek szeretnél, azt lehet, hogy egy fiú észre sem veszi, vagy éppen tetszik majd neki. A belsõ tulajdonságok tényleg fontosabbak mint a külsõk, és szerintem ha valaki nem talál párt magának, az nem a külseje miatt van! :)
Én 19 éves fiú vagyok... Nem kedvelem az olyan lányokat, akik forróvérûek, rámenõsek, akik kelletik magukat... Soha nem kerestem az olyan lányok társaságát! De!!! Végre van egy lány akivel már 5 hónapja vagyok együtt és õ nem olyan, amilyeneket az elõbb írtam, ráadásul gyönyörû!!!! Ez a szerencse...

Igaz az, hogy annak, aki nem szárítja meg rendesen a haját hajmosás után, korpásabb lesz a haja?

Legjobb válasz: Nem, van aki soha nem szokta szártani a haját, mégsem korpásabb, mint másnak.

Nem, van aki soha nem szokta szártani a haját, mégsem korpásabb, mint másnak.
Nekem nagyon nagyon korpás a hajam. Mindenki azt mondta h szárítsam és egyszer elfelejtettem és lám-lám nem lett korpás. Ha meg már annyira korpás h elõl is akkor le kell szedni.(egy kis kézügyesség és szemöldökcsipesz kell)
Jó a kérdés...a válasz IGEN.. van a korpának egy olyan faja ami egy gombás fertõzés.és ugye a gomba szereti a fülledt párás közeget ..
Én sem szárítom már 10 éve. És azóta nins korpám:)
csak akkor lesz korpás ha megfázik
4.válaszadót kérdezem hogy miylen praktikák?:D
Én sosem szárítom a hajam, és abszolút nem korpás!
Ez akkor léphet fel, ha vizes vagy nem teljesen száraz hajjal kimész a hûvös, higed levegõre. Legalábbis nekem ezt mondta afodrász, mert én sem szárítok hajat. Mondjuk nyáron nyugodtan kimehetsz. :)
én sose szárítom.nagyon ellene vagyok a meleg dolgoknak, mert ártalmas a hajnak.egyáltalán nem korpás.a fodrászom elcsodálkozott mikor elõször látta, mert még sose látott ilyen egészséges hajat.pedig 2 havonta teljesen le van szívatva.nagymamám bevált házi praktikájának köszönhetem!!:-D
Nekem félhosszú hajam van, néha megszárítom, de elég ritkán, nem korpás.
Én minden nap mosok hajat, és soha sem szárítom a hajam és egyáltalán nem korpás a hajam
A másodikkal egyetértek

Igaz az hogy aki már egyszer szült annak rövidebb a méhnyaka? nem c3000 hanem c2000. Nekem ezt mondta a védőnő. Hogy ne agodjak nem nagy baj.

Legjobb válasz: Én még nem szültem, de nekem már az 5. héttõl 2000-es. Viszont egy 2 gyerekes barátnõm sem mondta, hogy nekik a második babónál rövidebb lett volna alapból. Ne aggódj emiatt, a dokim nálam sem aggódott, problémamentes terhességem van így is.

Én még nem szültem, de nekem már az 5. héttõl 2000-es. Viszont egy 2 gyerekes barátnõm sem mondta, hogy nekik a második babónál rövidebb lett volna alapból. Ne aggódj emiatt, a dokim nálam sem aggódott, problémamentes terhességem van így is.
Én most fogok másodjára szülni, de nekem c3000 még mindig! Nekem azt mondta avédõnõ, hogy aki már egyszer szült, annak nagyobb a méh súlya mint egy elõször várandósnál.
Nem, normál esetben nem igaz.Vigyázz magatokra, ha meg van rövidülve a méhnyak.Sok pihenés javasolt neked. Minden jót, üdv
Nekem soha nem is volt 3000. Az elsõ terhességemnél is 2000 volt
elõzõ vagyok, küldtem privit
nekem c 2100 azt mondta a doki ez megengedet többedik terheségnél
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm a válaszokat.

Igaz az, hogy kisbabáknak nem kell olyan gyakran szívni az orrát nátha esetén, mert akkor annál több váladék termelődik? Elég reggel és este.

Ugyanis ezt mondta a véd?n?nk! Nem hiszem el! Ennél képtelenebb dolgot még nem hallottam! A váladékot szerintem minél el?bb ki kell szívni, hogy ne rakódjon le vagy ne csurogjon le, mert akkor visszafert?z. Képtelenség, hogy megvárjam vele az estét!!!

Legjobb válasz: szerintem is hülyeség. addig simán megfulladhat a saját taknyában.

szerintem is hülyeség. addig simán megfulladhat a saját taknyában.

Igaz az, hogy aki császárral szülte az első babáját, annak nem kötnek be oxitocinos infúziót, a heg miatt?

Legjobb válasz: Nekem bekötöttek! Méghozzá 36 hetes, 3,5 kg-os, halott babát szültem oxitocinnal indított szüléssel 18 óra alatt!!! Elõtte császáros szülésem volt!

Nekem bekötöttek! Méghozzá 36 hetes, 3, 5 kg-os, halott babát szültem oxitocinnal indított szüléssel 18 óra alatt!!! Elõtte császáros szülésem volt!
bocsi az off-ért: Kedves elsö válaszoló! Nagyon sajnálom ami történt:( ne haragudj, hogy megkérdezem, de miért lett halott a baba? Kérdezönek: Ismerösömnek bekötötték pedig az elsö babája császárral született. Semmi bajuk nem lett, teljesen egészségesek mindketten:)
Nekem nem kötötték be.
Nekem is bekötték, elfolyt a magzatvízugy mentünk be, de második is császi lett.Elsõ!!!!!!Õszinte részvtem a baba miatt:-(
Sajnos nem tudják mi volt a baj (egészséges volt, miután megvizsgálták). A köldökzsinór viszont meg volt szorulva kezén, lábán szorosan. Ez a valószínû! Köszönöm az együttérzést!

Miért van az, hogy aki igazán tudna szeretni és hűséges lenne, megbecsülné a párját annak nem jön össze, míg aki akárkivel félrekefél és nem is tiszteli szereti igazán a párját annak meg összejön? Miért ilyen igazságtalan az élet?

Legjobb válasz: Aki nem tiszteli, nem szereti a másikat, annak igazából mindegy. Neki nem kell ahhoz szeretet, ahogy élje az életét. Akinek nem jön össze, az a szeretet keresi.

Aki nem tiszteli, nem szereti a másikat, annak igazából mindegy. Neki nem kell ahhoz szeretet, ahogy élje az életét. Akinek nem jön össze, az a szeretet keresi.
fiú vagy?
Ces't la vie! (Ilyen az élet!) De tényleg. Egész egyszerûen ne is próbálj magyarázatot találni. Pár éve én is próbálok rájönni, de szerintem felhagyok vele és reménykedek, hogy nekem mondjuk még 19 évesen nem jött össze a szerelem, másnak igen (vagyis nem szerelem, ami félrek*rásból áll, de érted :) ), de lehet nekem meg lesz férjem, gyerekem, szeretõ családom, jó állásom. Addig a többi egy kiélt [email protected]/hímringy* lesz. :)
nem egyértelmû, hogy fiú?! egy nõ nem ír ilyet... üdvözöllek a való világban!
A kérdező hozzászólása: amúgy fiú vagyok
velem is így van kib*sztak velem kétszer...de megyek tovább és harmadjára úgy kib*szok valakivel, hogy ez megemlegeti..csak vicceltem. maradok jó és remélem a legjobbakat..:D
aki nem keres, nem is talál...am ne általánosíts, mindenkinek megvan a párja valahol csak meg kell keresni ;)
Mintha csak én kérdezném. Kefélj, és válogasd meg kivel, majd csak összejön az a fránya szerelem. :D
az elet csupa kibasxas:P
Ezen már én is gondolkodtam, talán túl sokat is és emiatt vagyok egyedül. :( 29/F
tegnap 22:11 gratulálok az ujabb intelligens hozzászoláshoz. Elöbb ismerkedni meg beszélni kéne megtanulni az emberekkel

"Ha csak a halál torkában jövünk rá, hogy mennyit ér az életünk, akkor nyugodtan elmondhatjuk, hogy nem értékeltük sokra. " (? ) Igaz? És miért? Mi a jele annak, ha valaki értékeli az életét, úgyértem, miben nyilvánul meg?

Legjobb válasz: igaznak igaz lehet , de hogy miben nyilvánul meg ? hm ha egy csomó minden nem érdekel , nem vagy nyitott ,csak úgy tengõdsz az élet tengerén , és a halálos ágyadon azt mondod majd hogy hû mennyi minden kimaradt , milyen hülye voltam valami ilyesmire gondolnél én

igaznak igaz lehet , de hogy miben nyilvánul meg ? hm ha egy csomó minden nem érdekel , nem vagy nyitott , csak úgy tengõdsz az élet tengerén , és a halálos ágyadon azt mondod majd hogy hû mennyi minden kimaradt , milyen hülye voltam valami ilyesmire gondolnél én
de úgyis lehet értelmezni (szerintem) hogy vmit nem becsülünk eléggé, és mikor már nem a mién, elvesztettük akkor jövünk rá milyen fontos volt vagy vmi ilyesmi :D

Igaz lehet az, hogy aki sok édességet eszik terhesség alatt annak nagy babája lesz? ( nem a cukorbetegekre gondolok )

Legjobb válasz: Én állandóan édességet zabáltam, 3,35-el született a lányom.Nekem azt mondták aki az édeset kívánja annak lánya lesz.Nekem bejött!És nem is híztam csak 12 kilót,pedig nagyon hízékony tipus vagyok.

Én állandóan édességet zabáltam, 3, 35-el született a lányom.Nekem azt mondták aki az édeset kívánja annak lánya lesz.Nekem bejött!És nem is híztam csak 12 kilót, pedig nagyon hízékony tipus vagyok.
Én konkrétan mindent felfaltam, ami a kezem ügyébe került :D (pedig nem vagyok alapesetben édesszájú), mégis 2370 grammal született a lányom. Én összesen 9, 5 kilót híztam és kevesebbel jöttem haza a kh-ból, mint várandósság elõtt voltam. A szopi abbahagyása után visszaáált az eredeti súlyom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!