Találatok a következő kifejezésre: Igaz az, annak, aki (126 db)

Igaz az, hogy aki sportol, annak könnyebben megy a szülés?

Legjobb válasz: nem nem igaz. aki sportólt azoknak sokkal kötötebbek az izmai ezért nehezebben tud tágúlni. én is sportoltam amikor már perces fájásaim voltak még akkor is olya nerõs volt a méhszájom azt mondta a dokim ilyet még nem látott csak azoknál akik sportoltak. erre mondtam hogy én világ életmben sportoltam erre azt mondja akkor ez érthetõ is. szóval nem könnyebb sõt de túléltem ám nefélj mert az nem segt csdak hátráltat a szülésben.

nem nem igaz. aki sportólt azoknak sokkal kötötebbek az izmai ezért nehezebben tud tágúlni. én is sportoltam amikor már perces fájásaim voltak még akkor is olya nerõs volt a méhszájom azt mondta a dokim ilyet még nem látott csak azoknál akik sportoltak. erre mondtam hogy én világ életmben sportoltam erre azt mondja akkor ez érthetõ is. szóval nem könnyebb sõt de túléltem ám nefélj mert az nem segt csdak hátráltat a szülésben.
Én sportoltam, könnyen szültem, mégis utána 1 hétig alig bírtam lábraállni, olyan belsõcomb izomlázam volt :S
A kérdező hozzászólása: köszi...
Én is sportoltam. Nekem a 42 hét elején olyan merev volt a méhszájam, hogy a doki csak ámult. Nekem nem is inditotta meg a szülést, mert még a csajszim is hatalmas volt, igy császároztak.
Én nem sportoltam de 2 óra alatt kinn volt!
Szia Én is intenzíven sprtoltam az elsõ terhességem elõt és sajna nagyon megszemvedtem a kötött izmaimmal végül császár lett belõle. Anõvérem egy percet nem sportolt 3- at szült spontán ráadásúl a másodikat farosan a harmadikat pedig 2.5 óra alatt az elsõ fájástól az utolsóig. De a dokim szerint alkati kérdés is. A lényeg az, hogy ne izgulj nem engedik az orvosok, hogy bajotok essen. Üdv37-hetes km

Tényleg igaz az, hogy aki kutya termelő annak jobban megy mint aki tenyészti?

Legjobb válasz: Bizony igaz, és ez azért van, mert a tenyésztõ kiválasztja a legjobb, legerõsebb egyedeket és azokat pároztatja, vigyáz az egészségükre, törõdik a kölykökkel, állatorvos, oltások, minõségi tápok, megfelelõen tágas, kényelmes hely, mindez nem olcsó. A szaporítót nem érdekli a kutyái egészsége, kizsigereli a szukát, az a lényeg neki, hogy minél több kölyköt szüljön, mindegy, hogy rámegy az egészsége, nem törõdik az állatorvosi vizsgálatok, oltások, tenyésztési elõírások betartásával, olcsó, tartalmatlan étellel eteti õket, bármilyen zsúfolt helyen tartja az állatokat, így sajnos sok kutya rossz állapotban van, idegileg labilis kutyák kerülnek ki tõle, de nem költ rájuk pénzt, vagy csak annyit, hogy éhen ne haljanak , így több pénze marad, mikor eladja õket. Csak úgy tudunk tenni ellneük, hogy nem veszünk tõlük kutyát, így remélhetõleg egyre kevesebben lesznek!

Bizony igaz, és ez azért van, mert a tenyésztõ kiválasztja a legjobb, legerõsebb egyedeket és azokat pároztatja, vigyáz az egészségükre, törõdik a kölykökkel, állatorvos, oltások, minõségi tápok, megfelelõen tágas, kényelmes hely, mindez nem olcsó. A szaporítót nem érdekli a kutyái egészsége, kizsigereli a szukát, az a lényeg neki, hogy minél több kölyköt szüljön, mindegy, hogy rámegy az egészsége, nem törõdik az állatorvosi vizsgálatok, oltások, tenyésztési elõírások betartásával, olcsó, tartalmatlan étellel eteti õket, bármilyen zsúfolt helyen tartja az állatokat, így sajnos sok kutya rossz állapotban van, idegileg labilis kutyák kerülnek ki tõle, de nem költ rájuk pénzt, vagy csak annyit, hogy éhen ne haljanak , így több pénze marad, mikor eladja õket. Csak úgy tudunk tenni ellneük, hogy nem veszünk tõlük kutyát, így remélhetõleg egyre kevesebben lesznek!
ez igy igaz, de szaporítónak hívják. õ nem törõdik azzal mi van/lesz a kutyusokkal.csak a pénzt nézi, és a lényeg, h jo sokszor sok kutya legyen, abba van a lóvé.kit érdekel mit él át az a szuka. nem is eteti minõségi táppal, meg semmi.nem szép dolog.utólag kiderült, mi is egy szaporítótól vettük a yorkinkat, és még a nõ azt sem tudta honnan van a kutya.(helyileg).nem volt vele semmi gáz, hál ég.már 15 hónapos nagylányka.:-)
Szia! Ezek miatt az emberek miatt van a sok selejt csúnya, beteges , allergiás, "debil" kutya, ezeknek nem számít más csak a pénz! Nem lényeg nekik, hogy gyenge immun és idegrendszerû kutyákat adnak el embereknek, akik családtagot szerettek volna. Én már megjártam egyszer 5 hónaposan el kellett altatni a kiskutyámat egy ilyen szemétláda ember miatt, én azóta mindenkinek azt ajánlom, hogy igényes tenyésztõtõl, vegyen aki fel tud eredményeket mutatni, egy kennelnév még nem számít annak. Valóban igaz, hogy olcsó húsnak, híg a leve! pá

Igaz az, hogy akinek 18 éves koráig 1 barátja és bnője sem volt még, annak már nem is lesz, úgy ahogy rendes élete sem? :/

18 éves leszek nem sokára. Nem volt még 1 barátom se és bnőm se. Igaz vtak neten akik azt állították, hogy a barátaim, de azok túl messze laknak és az ilyen netes izéket nem tekintem barátságnak. Minden ismerősöm azt mondja, hogy nekem sosem lesznek barátaim, bnőm se és rendes életem se, mert életképtelen vagyok. A suliban se tudok kivel beszélgetni. Magányos vagyok és ez engem nagyon bánt. Az öngyilkosságomat tervezem :( 17/F

Legjobb válasz: Hülyeség az egész. 23 évesen lett elõször barátnõm, azóta is együtt vagyunk. Igaz barátom nincs, de nem is annyira hiányzik. Fel a fejjel...

Hülyeség az egész. 23 évesen lett elõször barátnõm, azóta is együtt vagyunk. Igaz barátom nincs, de nem is annyira hiányzik. Fel a fejjel...
20 évesen volt az elsõ barátnõm az se túl hosszútávú azóta keresgélem a megfelelõ párt de nincs bajom a nõk terén alkalmi kapcsolatokból akad jócskán csak én válogatok ezért nincs fix kapcsolat :) Barátokat is mindig megválogattam akivel néha összejövök az is csak 1 van akit barátnak tartok túl sok a számító mocsok ember azokból meg nem kérek még is jól elvagyok :) 22/F
Persze, amint betöltöd a 18-at és a Nagy Mérlegkönyvben a másik oldalon nem lesz minimum egy punci ellensúlyozásként, amit megszereztél magadnak, azonnal elzárják az életcsakrát és lassan elsorvadsz. Ez egy nagy hülyeség, nem is tudom, hogy honnan veszel ilyet... Ha bátortalan vagy, menj el Nicholas Viktor Csábítás Akadémiájába tanulni, az majd segít (õk azt állítják, hogy jó...) Öngyilkos meg ne legyél, mert egyre kevesebb a munkaképes fiatal kis hazánkban és szeretném, ha közel 40 év múlva lenne egy kis nyugdíjam (bár úgysem leszek soha nyugdíjas). Ráadásul, ha nem sikerül, az államnak egy csomó pénzébe kerülsz és lefoglalod a mentõautót, amire másnak is szüksége lenne.
Ez a "18 éves korára..." egy õsi, Kiowa indián törzs bölcsességén alapszik. A törzs fiú tagjának 18 éves koráig kellett bizonyítani, hogy méltó tagja lehet a törzsnek, és jól tudja szolgálnia azt, hogy késõbb akár vezetõ is lehessen. 18 éves korára már legalább 1 bölényt, és 1 medvét el kellett ejtenie, és együtt kellett hálnia a törzs 1 szûz lányával. Ha ez nem sikerült, a törzs tagjai kiközösítették, és onnantól neki, egyedül kellett boldogulnia az életben. Számos legenda született az ilyen számûzött fiúkról. Volt, aki késõbb saját törzset alapított, és nagy tiszteletben tartották, sok feleséggel, és gyermekkel. Bár ez a szerencsésebb eset. A legtöbb ilyen számûzött indián fiút általában 1-2 nap alatt széttépte valami vadállat. Uk-muk-fu, haman-duk! Semmi sem biztos, de minden lehetséges!
Én 26/F vagyok és ugyan ott tartok, ahol Te. Az életem egy nyomorult tengõdés, egy halott ember vagyok, aki lélegzik. Én is ilyen antiszociális voltam mindig. Azt tudom javasolni, hogy próbálkozz minden erõddel. bármi is legyen a Te problémád, ami gátol ebben. Felejtsd el ezt a "18 éves korig" baromságot. Csak tegyél félre mindent, és próbálkozz. Bármilyen rossz élmény vagy visszautasítás is vár rád emiatt, akkor is 1000x jobb lesz, mintha csak vársz a csodára. Tanulj az én hibámból, mert ennél az életnél, amit én élek bármi jobb, hidd el. Csak csináld! OK?
Tegyél ellene, szocializálódj! Öngyi meg ne legyél, mert - egy nagy embert idézve - "A halál olyan végleges, míg az élet tele van lehetõségekkel."
Drágám ezt nem tudom honnan vetted unokatesóm 40 évesen találta meg a szerelmet és 2 év leforgása alatt kétgyermekes boldog családanya. :) Ha mondtuk volna neki ezt 5 éve õ se hitte volna. Ha meg öngyilkosságot tervezel egy gyáva szánalmas alak vagy.
Ez sajnos így igaz és állítólag csak minimálbért fog kapni egész élete végéig :(
18 éves korig általában csak a legjóképûbb srácok tudnak becsajozni. Késõbb az átlagosaknak is sikerülhet, csak a csúnyáknak nem.
Hülyeség. Ennyi idõs korban úgyis csak rossz tapasztalat lenne. Csak belehajszolják a gyerkeket ebbe! 1-2 év és majd eljön ...
És a hozzád hasonló szerencsétlenek meg azt mondják Amerikában: "jaj, 21 vagyok és még nem volt csajom"? ne már, ki mondta, hogy ez életkortól függ? sõt, ki mondta, hogy attól, amikortól nagykorú vagy? nem ez a lényeg.
19-et töltöttem azon a nyáron, mikor elõször lett valakim. 20 éves voltam, mikor elõször tudtam egy lányról kijelenteni, hogy tényleg a barátnõm. Elõtte csak szelíd próbálkozásaim voltak, meg tipikus osztálytársas barátságok, amik az iskola végeztével szintén véget értek. Most 25 éves vagyok, vannak barátaim, van párom, és jól érzem magam a bõrömben. Ne keseredj el! :) Nyiss az emberek felé, és légy türelmes!
Tartós komoly barátságaim (az életemet is rájuk bíznám. Talán :) 17-18 éves koromtól van. Igaz, ez ilyen zeneiskolában kialakult dolgok. Szóval ha nagyon elzárkózol akkor tényleg nem lesznek. Nyiss a világ felé.
ha nem gyûjtesz bátorságot akkor tényleg... Én életem szerelmét mulasztottam el...
Tudod ennyi idõsen én is NYOMI voltam... a fél osztály azt hitte meleg vagyok, a másik fele meg csak egyszerûen levegõnek nézett, ha csajokhoz közeledtem kiröhögtek. Azóta eltelt 10 év, már régen lediplomáztam, saját cégem van, annyit keresek, hogy nincs szükségem rá, hogy szidjam a magyar politikusokat és gyakorlatilag azt az 1 csajt nem kapom meg, amelyiket szeretném:P Sajnos azt 20as éveim elején elcsesztem mikor drogproblémáim voltak:P De legalább ott van a többi kárpótlásnak. Azok akik suliban nagyfiúknak hitték magukat pedig mind egy szálig proli lúzerek lettek, akiket a porba taponak a multinacionális cégek. Szóval ha nincsenek barátaid akkor úgyis van szabadidõd, TANULJ kösd le az agyadat, hogy ne is legyen idõd ilyen hülyeségeken gondolkodni, sportolj valamit, mert azzal mindenképpen fogsz ismerkedni is.

Igaza van annak, aki azt mondja, hogy ha vki nem talál párt magának, az soha nem a külseje miatt van?

Sokat gondolok erre - én ugyanis nagyon gátlásos vagyok. 22 éves létemre még soha nem volt senkim... Pedig a küls?m alapján mások szerint nyugodtan lehetne... Én viszont nem vagyok elégedett bizonyos területekkel a testemen. Sajnos azt hiszem, ez az eltérés a "normálistól"/átlagtól akkora probléma, hogy egy fiú se tudna belém szeretni.

Legjobb válasz: Szerintem egyaltalan n baj ha valaki nem szep.Az a fontos hogy belulrol milyen.van egy fiu baratom 18 eves es neki sem volt meg senkilye.Mindig azt mondja hogy mit is varhat ilyen arcal.De ez nem igaz mert egy nagyon kedves aranyos megbizhato fiu.Ugyhogy nyugodj meg mert talalsz magadnak valakit es nem azert fog beledszeretni mert nagyok a melleid vagy azert mert csinos vagy hanem azert mert bizni lehet benned mert kedves vagy esmegertesz mindenkit na latod ez a fontos!Es turelem mert megtalalod a parod!

Szerintem egyaltalan n baj ha valaki nem szep.Az a fontos hogy belulrol milyen.van egy fiu baratom 18 eves es neki sem volt meg senkilye.Mindig azt mondja hogy mit is varhat ilyen arcal.De ez nem igaz mert egy nagyon kedves aranyos megbizhato fiu.Ugyhogy nyugodj meg mert talalsz magadnak valakit es nem azert fog beledszeretni mert nagyok a melleid vagy azert mert csinos vagy hanem azert mert bizni lehet benned mert kedves vagy esmegertesz mindenkit na latod ez a fontos!Es turelem mert megtalalod a parod!
minél jobban akarsz egy párt annál késöbb lesz. ne gondolj rá és 1x lehet, h betoppan a nagy õ. lehet már másnap ;-)
En 33 eves vagyok es emlekszem amikor 22 voltam, en is azt gondoltam kicsi vagyok, nagyok a melleim, hulye is vagyok a kutyanak nem kellek.... Aztan egy nagyon jo baratom azt mondta: Te elijeszted a ferfiakat. Felnek toled a ferfiak. Nagyon sokszor elmondta, hogy szep vagyok es egyebek amit sosem ettem meg, mert ugy ereztem, hogy valoban nem vagyok ferfi szemnek kellemes latvany. Egy ido utan elkezdtem tesztelgetni es rajottem, a ferfiak valoban felnek tolem. Nem mernek kozeledni - csak azok mertek akik mar valamilyen szinten megismertek es rajottek nem eszem meg oket elve.- De kocsanyon logo szemekkel bamuljak a melleimet stb... Mit akarok ezzel? Hogy vajoban az onbizalmaddal van gond. Ha lenne neked is egy jobaratod ahogy nekem is meg mindig megvan az illeto aki felnyitja a szemed. Ferfi letere nem ugy nez rad mint egy nore hanem mint egy baratra es objektiven elmondana milyen vagy, sokat segitene. Nekem 25 evesen tort meg a jeg. Akkor kezdtem el elvezni igazan a figyelmet amit kapok. Mert azzal is am meg kell baratkozni. Mert mikor onbizalom hianyban szenvedunk akkor igazabol nagyon kellemetlen a dolog. Megtanultam "hasznalni" az adottsagaimat jo izlesen belul es igen pozitivan hatott a ferfiak tesztoszteronjara. Biztos vagyok abban, hogy a belso kiegyensulyozottsag rairja jegyet a kulsore. Tehat egy no aki nyugodt, kedves, tudja mit akar sokkal vonzobb. NAgyon megertelek a felelmeiddel. Remelem kinovod oket ahogy nekem is sikerult...
A külsõ is számít! ...csak nem biztos, hogy úgy, ahogy most gondolod. Lehet, hogy a fiút valamilyen olyan tulajdonságod ragadja meg, amelyikre nem is gondoltál volna. És, ha egyszer már megvan a vonzalom - ráadásul ha kölcsönös - az valami hihetetlenül meg tud szépíteni fiút, lányt egyaránt! Úgyhogy ne félj ettõl... emeld ki a jó tulajdonságaidat, kicsit fogd vissza a rosszakat - de késõbb, ha már szeret, akkor lassan, óvatosan elmodhatod, megmutathatod neki azt is, amit most nem mersz. Meg fogja érteni, és nem fogja nagyon zavarni. Én már láttam lányon igen csúnya és örökre megmaradó sebet - és nem zavart! Okos volt, és nem azt mutogatta elõször :-) Amúgy ez egy névtelen oldal. Nyugodtan leírhatod, mirõl van szó - hátha konkrét segítséget is tudunk adni.
Hat az en egyszeur esetem. En addig feszitettem a hurt, h majdnem elveszitettem a baratom, es a bizalmat is. Kisebb koromban csunyacska voltam, lapos szemoldok, magas homlok, lapos egyenes haj...szoval ilyen Adams family. Aztan kozmetika, .meg ez az...hajfestes stb meg modelingre is felvettek. Aztan meg minden srac akart engem. Ez felvitte az onbizalmam hiszen en sem voltam sok testreszemmel megelegedve, s ugy ereztem ez kellett. Most is olyan vagyok, minden jo, csak a jelenlegi baratom regebb engem egy kis cicababanak nezett aki kiakarja forgatni. Es ezt o kellett megmondja, h eszrevegyem, h mennyire elmentem egyfele..nem vittem tulzasba...decens ruhakba oltozok, csak kisse "tul szep" lettem, es nem hitte h tenyleg nekem csak o kell, mert egy ilyen no akarkit megkaphat.De a belsomet is megismerte, s eszrevette h nem ugy van. Szerintem ne elegedtelen legyel, hanem boldog, mert elsz, no vagy, fiatal vagy, ne hagyd elmenni a fiatalsagod magad mellett.Sokszor latok nagyon szep fiukat nagyon csunya lanyokkal es forditva...es mindig elgondolkoztam:"mit lat benne, meg ugy se nez ki mint en..." A kulso annyira kell, h az illetovel leallj, beszelgess...foleg azt lassa h rendeszett vagy...az mar egyfajta szepseg. Rendezd magad, viselkedj mint egy holgy, legy kedves, es biztos vagyok, h kapnal valakit magadnak, akit szeretnel. Ja s azertt mert 22 vagy, ne is gondolj arra, h "hat de jaj mi lesz ha megtudja, h meg senkim nem volt"...az nem szamit..en is szegyeltem h az elso puszit csak 16 evesen kaptam, mikor a baratnoim mar 14 evesen legalabb. De lehet h nekem jobb volt:D Szoval ne ezen muljon. A vilag teli van ferfiakkal, menj es elvezd az eletet amig fiatal vagy:) Sok sikert
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyon kedvesek vagytok! :)
Szerintem a párválasztásban a külsõ is szerepet játszik. A furfang ott van, hogy mindenki másként lát és ítél meg minket mint mi saját magunkat, ezért ha Te valamit nem olyannak látsz magadon amilyennek szeretnél, azt lehet, hogy egy fiú észre sem veszi, vagy éppen tetszik majd neki. A belsõ tulajdonságok tényleg fontosabbak mint a külsõk, és szerintem ha valaki nem talál párt magának, az nem a külseje miatt van! :)
Én 19 éves fiú vagyok... Nem kedvelem az olyan lányokat, akik forróvérûek, rámenõsek, akik kelletik magukat... Soha nem kerestem az olyan lányok társaságát! De!!! Végre van egy lány akivel már 5 hónapja vagyok együtt és õ nem olyan, amilyeneket az elõbb írtam, ráadásul gyönyörû!!!! Ez a szerencse...
WTF?! Ez h befolyásolná? -___-"
Osztálytársam csak boxert én meg csak fecskét hordok, de neki mégis 15 nekem meg 18, 5! 16/f
Nekem fecske alsó hordásakor nem tud "kibontakozni", mert szûkebb és így értelemszerûen nem engedi meg a helyhiány miatt, hogy elérje végsõ méretét. Én a fecske alsót preferálom.
Szerintem igaz. én sosem hordtam boxert, csak bugyit és nem nõtt meg:( 22l
Nem.
Hát nem hinném hogy igaz. 13 éves koromig fecskét hordtam, utána tértem át csak boxerre. S íme 16 évesen 19cm a péniszem.
Ha egy nagydarab feka állat fecskét hord ugyan úgy fél méteres feka állat farka lesz -.-
Hát ha ez igaz lenne.. Akkor nagyapáinknak nagyon kicsi pénisze volt... Semmi köze a dologhoz... Alkati kérdés kinek kicsi kinek nagy. Ennyi!
Ja, mert a boxerban tud nyúlni... Tudod, gravitáció. :)
Igen, ez így igaz, brit kutatók figyelték meg...
láttam, hogy néger elõrántotta a fecskéjébõl a 40 cm-es farkát!!

Igaz az hogy aki depressziós annak csak az a baja, hogy túl jó dolga van?

A bátyám sajnos nincs jól.:( Hazajön melóból és gépezik meg zenét hallgat. Nincsenek barátai sem. Szerencsére szoktunk beszélgetni azért. Ilyeneket mond hogy meg kéne halni de ahhoz is gyáva. Meg mindenféle elvont dolgot hogy pl úgy érzi neki nincs is teste. Nincsen semmilyen érzése és üres. Mindenféle könyvet olvas a vissza járó szellemekről meg ilyesmi. Én ettől mindig megijedek. Nem iszik meg nem drogozik egyébként és jókat lehet amúgy vele dumálni. Egyszer volt orvosnál ő azt mondta ez lehet skizofrénia kezdete. Gyógyszert is írt de azt a tesóm nem szedte be mert azt mondta, hogy nem akar elhülyülni. Anyukánkkal élünk. Neki viszont az a véleménye, hogy a bátyám azért "depressziós" mert semmi dolga nincs a ház körül. Hogy jó dolgában nem tudja mit csináljon mert főznek rá meg mosnak rá. Ha egyedül kéne ezt csinálnia akkor rájönne, hogy semmi baja. Szerintem azért ennél komolyabb a dolog :( ti mit tanácsoltok? :( Amúgy a bátyám huszonkilenc éves múlt.

Legjobb válasz: nem mondanám. nõvérem tanul,melózik-tök készvan,még depis is (doki mondta) ha a meló melletti tanulás olyan qrva jó volna mindenki csinálná és mindenk boldog volna... vagy nem? nem attól lesz valaki depis,hogy [email protected] se csinál.nem tudom,hogy mitõl,de az tutira segíti a kialakulását,hogy értéktelennek érzi magát/életét az ember.és persze hiába valónak a küzdemeit.

nem mondanám. nõvérem tanul, melózik-tök készvan, még depis is (doki mondta) ha a meló melletti tanulás olyan qrva jó volna mindenki csinálná és mindenk boldog volna... vagy nem? nem attól lesz valaki depis, hogy [email protected] se csinál.nem tudom, hogy mitõl, de az tutira segíti a kialakulását, hogy értéktelennek érzi magát/életét az ember.és persze hiába valónak a küzdemeit.
Az ilyennek hiányzik a rendszeres testi terhelés. Naponta, tehát eggel 5 - 6 kôzôtt és délután olyan 3 óra mozgás.
Nem értek egyet anyukáddal. Miért lenne a bátyádnak túl jó dolga? Persze, nagyon jó, ha van hol laknia, nincs gondja a házimunkára, na de egy 29 éves férfinak már más igényei vannak, más életszakaszban van. Valószínûleg tényleg jobban érezné magát, ha egyedül csinálhatna mindent, a maga ura lenne. Külön élne, saját egzisztenciával, netán egy társsal. Otthon nyilván magányos, céltalan. Nem akart sosem elköltözni otthonról? Próbálj vele sokat beszélgetni, pszichológushoz is elmehetne. Õ nem ad gyógyszert.
Pontosan, nem csinál semmit egész nap, persze, hogy ürességet érez. Itt a tavasz, lehet kertészkedni, kutyát sétáltatni, foglalkozni vele, eljárni mozogni, sportolni. Ez így csak korlátoltság, önmagát korlátozza le.
Szia! Orvosira járok, láttam már pár különös esetet. Szerintem mindenképpen látnia kéne egy pszichiáternek a tesódat. Lehet személyiségzavar, depresszió, skizofrénia.
Most elolvastam a leírást is (az elõbb csupán a címre válaszoltam), szerintem ne aggódj. Ha úgy érzi, hogy ez depresszió, akkor fog rá segítséget kérni, de szerintem ún. világfájdalma van, és valóban nincs otthon a földi létben, a testi létformában. De ha ilyeneket olvas, talán lát szellemeket is?... Azt is nehéz lehet ám feldolgozni, Te!
Épp ellenkezõleg, éppen az a baja, hogy egyáltalán nincsen jó dolga, annyira nem, hogy emiatt felborul a szervezete kémiai egyensúlya is.
Hasonlítok a bátyádra ebbõl a szempontból, csak 20 éves vagyok, és meg van mindkét szülõm. Járok régóta pszichológushoz, pszichiáterhez, de semmi értelme, mert nem használ. Pedig szedek gyógyszereket is. Segítsen magán, és Isten is megsegíti!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. Igen a tesóm hisz Istenben meg azt mondja, hogy ne aggódjak érte. Megoldja õ. Én inkább attól félek, hogy ez tényleg valami komoly betegség amit gyógyszerrel meg lehetne elõzni.És hogy ne legyen súlyosabb.Ha gyógyszerrõl beszélek neki akkor mindig megsértõdik, úgyhogy kerülöm a témát már. Amúgy a tesóm vett egy kisházat egy közeli faluban de az ott áll üresen. Nem tudom miért nem költözik el oda és akkor minek vette meg. Volt neki egy barátnõje már. Vele csak egyszer találkoztam véletlenül és szimpatikus volt. Azt láttam, hogy szereti a bátyámat de zavarja, hogy még az anyjával lakik. A tesóm errõl nem akar beszélni de szerintem már nincsenek együtt.
hát én ezt nem mondanám, hogy a depressziónak köze lenne az anyagi jólléthez, vagy ahhoz hogy valakinek sok a szabadideje és nincs sok dolga..hiába lakik mondjuk egy nõ egy 10 szobás villában, ahol kiszolgálják minden kívánságát, ha a férje megcsalja, vagy nem lehet gyereke, nincsenek barátai..amit az élet az egyik oldalon megad, a másikon elveszi..én ezt tapasztalom sajnos. testvéredet nagyon sajnálom..de az már tökjó hogy legalább te észrevetted és foglalkozol ezzel, hogy valami nincs rendben vele..a legnagyobb baj szerintem neki az, hogy 29 évesen még otthon van, se barátnõje nincs gondolom és ahogy írtad barátai sem.. hívd el néha erre arra..iszogatni, bulizni, moziba..nem tudom mit szerettek, de valamit találj ki:)
Tudja a faxom!
mitõl lenne?
tesztoszteron megnö, mint ahogy feljebb is irjak, plusz a kitartas is az agyban. Jobb verellatas, nagyobb teljesitmeny, ez mind segit az agyban. De az izomagy gyuras es a tap szedese miatt pont ellenkezö lesz a hatasa.
Meg legalább 15cm-t nö a farka.
70cm a karom, és 24/6 a farkam.
megnõ a tesztoszteronszint edzés után, fõleg nagy izomcsoportok után mint láb, fenék. ez okozhatja a leírtakat, de gondolom egyénfüggõ is.
A péniszre, ha gyúr akkor igen, a spermaszám szerintem nem, az mástól..
akassz rá teli vizesvödröt mikor feláll és azzal guggolj és állj fel tízszer ... ezt csináld naponta ... régen nekem is ment, de sajna ma már nem bírja ... a térdem :)
Csúnyán félre lettél informálva.
A kérdező hozzászólása: egyik oldalon olvastam, nem én találtam ki.
Kiábránditalak, de nem igaz!A párom testépítõ volt de nem tapasztaltunk ilyet!
Milyen "táp szedése"? Az csak kaja, semmiféle hormonális hatása nincsen, omájgád... akkor kell félni, ha olyanokat eszeget, amik úgy néznek ki, mint egy gyógyszer (vagy injekciózza magát), mivel azok is. Ezeket nem lehet csak úgy boltban kapni, szóval jólenne nem marhaságot terjeszteni. A rosszul, rossz anyaggal végzett hobbista koxolásnak meg igencsak meglehet a bûnhõdése, dióhéjban konyhanyelven kb úgy mûködnek, hogy férfihormont adagolnak külsõleg, ami eleinte segíti az izomnövekedést, de aztán a szervezet úgy dönt, hogy ha õ kap kívülrõl hormont, neki már nem kell csinálni, és akkor sem áll vissza normál szintre, ha abbahagyják. Ezért szoktak mindenféle levezetést csinálni, de aki nem versenyzik, annak hótfelesleges bármi ilyesmivel próbálkoznia. Kapható viszont a boltokban egy tribulus terretris nevû dolog, az a szervezet _saját_ tesztoszterontermelését optimalizálja, de csak akkor van értelme, ha már lejjebbment, szóval kb 30 éves kor felett. És akkor sem biztos, hogy lesz észrevehetõ hatása. De ettõl nem kell félni.

Vajon tényleg igaza van annak, aki azt mondja hogy nekem az lesz a sorsom, hogy nagyon gazdag pasik fognak kitartani egész életemben?

eszélgettem egy sráccal, aki azt mondta nekem hogy mivel túl szép vagyok nem fogok olyan srácot találni aki a bels?m miatt akar majd és hogy nekem bármim meglehet, amit csak akarok...azt mondta mindig azt keressem, amib?l nekem hasznom származik. azt is mondta hogy nekem egyetlen sz.pásba vagy szexbe kerülne és kérhetnék bármit a pasitól egyb?l megkapnám. mondjuk igy olyan lennék mint egy qrva, de ?szintén én ezt élvezem, mert a szex által minden pasi irányítható lesz. és az összes eddigi srác akivel voltam azt mondta hogy még nem találkozott olyan lánnyal aki annyira jól sz.pna mint én. szóval lehet tényleg ez való nekem...na de most ti mit gondoltok err?l? és most nem azt szeretném, hogy nekiálljatok qrvázni csak hogy mit gondotok lehet vmi abban amit mondott?

Legjobb válasz: Gusztustalan vagy szánalmas és qurva szívtelen érdek ember. hány éves vagy ?

bocsika de itt nem te viszed valamire ;) tévedésben élsz.
Gusztustalan vagy szánalmas és qurva szívtelen érdek ember. hány éves vagy ?
igazuk van. elég ribis vagy
igaza van! miért ne keressen havi 1millát ha megteheti??
Kíváncsi lennék arra a szopási tudásra, ha gondolod beülhetek a bmw-be és meglátogathatlak;)
sajnálni tudlak csak :( ezek az emberek csak eszközként használnak és másra nem vagy jó nekik csak arra :S és csak a külsõd miatt szeretnek tudod meg fogsz öregedni és ez nem lesz mindig így és akkor majd mit fogsz kezdeni magaddal ? sokan emiatt ítélnek meg fognak elítélni meg lehet ha normális életed lesz valamelyik alkalmi partnered majd alád akar ásni a múltaddal gondolj a jövõre is 17/f
Lehet sok pénzed az igaz, de ne ha ezt az utat választod ne várd hogy emberszámba vegyenek, csak egy szexuális tárgy leszel amit sosem mosol le magadról, normálisan fogalmazva min nõ elértéktelenedsz, lekerülsz abba a kategóriába ahol többé nem leszel nõ csak ribanc.Ha fizetnek neked csupán a gyönyörért teszik, meg mert megalázhatnak stb amit egy barátnõvel/feleséggel nem tehetnének soha.Az ilyen fajták erre jók és erre is használják és a gazdag pasik nem hülyék bármennyire hiszi azt a hozzád hasonló.
Ez csak rajtad múlik hogy milyen lesz az életed..... Te irányítod. Nem attól lesz ilyen mert egy ismerõsöd ezt mondta.
Az ilyen csajokat csak dugásra használom, aztán ha meguntam jöhet a következõ:D
Modellnek is mehetnél, ha jól nézel ki. Nem muszáj kválkodni.
Szerintem te igen gyakran nem fogsz tudni leülni, mert annyira meghúznak. Tudod kislány, az ilyen kapcsolatok nem arról szólnak, hogy ápolgatják a kis lelkedet és a kegyeid keresik, vagy érdeklõdnek irántad és figyelembe veszik a véleményed, egyáltalán nem arról szól, hogy emberként kezelnek. Ez arról szól, hogy neked mindig mindenre készen kell állni, nagyon durva dolgokra is akár, és hidd el, hogy nem fog veled senki alkudozni, mert neked kuss lesz. Te azért vagy ott, hogy szórakoztass 1, 2, 3 stb. felizgult hapsit, és neked jó pofát kell vágni ehhez akkor is, ha egy héten a kitartód többször csinál ilyet. Nem lesz olyan, hogy "á, most ne, mert fáj a fejem / megjött / nincs kedvem", stb. A másik az, hogy ilyen életmóddal nagyon könnyen zsarolható vagy, és a pénz is elfogy, ha szórod, mint az állat. És ahhoz, hogy top csajszi legyél, irdatlan sokat kell költeni.
Lehet gazdag leszel, de hogy tisztelni nem nagyon fognak az hótziher.
Utolsó, nagy hülyeséget mondtál. Nézd, szerintem inkább ismerkedj tehetõs pasikkal és válassz ki egyet közülük, akivel komoly kapcsolatod lesz. Ne légy prostituált, nem éri meg. Ha minden pasit megtudsz bolondítani, akkor bolondíts csak egyet, de rendeset. Viszont tanulj is, mert nem leszel mindig fiatal és szép. Ne függj senkitõl!
olvasd el a Hamis gyönyör címû könyvet. ugyan ilyen lányról szól, ugyan ezzel a felfogással, ugyan ezzel a sorssal. mintha õ tette volna fel ezt a kérdést :)
az a baj h ha majd megkapod rájössz h nem is igazán jó :|
Két kezed munkájából származó, haszon az emberré tesz és az is maradsz, de íígy?!...Nem vagyok csúnya és nagyon jól teljesítek a szex terén DE soha nem néznék férfira csupán kihasznállás céljából.Ehhez kell eggy romlott lelketlen személyiség.Bennem hál'istennek ez nincs.De tudni fogják ám, hogy milyen tollakkal ékeskedsz és úgy emelt fõvel végig mersz menni az utcán?.....
A kérdező hozzászólása: lehet érdekember vagyok viszont nagyon sok pénzem lehet, nagyon gyorsan mig más egy életen át küzdhet és akkor se viszi fele annyira se mint én. egyébként 20 éves vagyok
Szerintem Hollandiában végzed majd egy kirakatban.
ja ;), de nem lesz túl jó hosszútávon..
Végre egy lány aki ki is mondja amit gondol:D

Igaza van annak, aki azt állítja, hogy nincs is Oort-felhő?

Mert elvileg senki nem látta még

Legjobb válasz: Dehogynem, a nagyobb objektumokat már "látni" is tudjuk kb 6-8 éve, mint pl ezt is: http://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=F%C3%A1jl:Sedna-NA.. Amúgy meg nem kell látni valamit ahhoz, hogy kb. biztosak lehessünk a létezésében. Protont, elektront és neutront sem látott még soha senki...

Dehogynem, a nagyobb objektumokat már "látni" is tudjuk kb 6-8 éve, mint pl ezt is: http://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=F%C3%A1jl:Sedna-NA.. Amúgy meg nem kell látni valamit ahhoz, hogy kb. biztosak lehessünk a létezésében. Protont, elektront és neutront sem látott még soha senki...
A kérdező hozzászólása: Tudsz esetleg valamilyen képet küldeni róla? Tehát nem fantáziarajz, hanem valami rádióteleszkópos akármi.
A tejutat sem látod közvetlenül... az is csillagokból van. Ez a felhõ is ilyen, csak jóval halványabb, és ennek pont a közepén vagyunk.
Amit linkeltem, az teleszkópos fénykép, nem fantáziarajz... Ennél jobb képet nem fogsz kapni, hiszen az Oort felhõ kellõs közepén vagyunk jelen pillanatban. Ergo bármerre nézel max egy szeletet látsz belõle, a naprendszeren kívülrõl kéne vizsgálni, arra meg még nem vagyunk képesek.
A kérdező hozzászólása: Rendben, minden világos. Köszönöm szépen!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!