Találatok a következő kifejezésre: Igaz az, annak, (292 db)

Mikor menjek el nőgyógyászhoz? 13-án terhes kellett volna legyek nem lettem a tesztem pozitív, aminek nagyon örülünk. Közben elég jól meghűltem, igaz azt mondják a hő emelkedés is a terhesség egyik jele.

Elég sok túl súly van rajtam és 10 évvel ezel?tt volt egy abortuszom. Remélem minden rendben lesz?! Írjatok néhány gondolatot err?l.

Legjobb válasz: 13-án terhes kellett volna legyek nem lettem a tesztem pozitív ezt kicsit furin fogalmaztad meg...nem is igazán értem 13.án teszteltél pozitívat?

13-án terhes kellett volna legyek nem lettem a tesztem pozitív ezt kicsit furin fogalmaztad meg...nem is igazán értem 13.án teszteltél pozitívat?
Lehet, hogy velem van a baj, de nem igazán értem a 2. mondatot... "13-án terhes kellett volna legyek nem lettem a tesztem pozitív, aminek nagyon örülünk."
szerintem azt akartad írni, hogy 13.-án megkellet volna jönni de nem jött meg!nem azt, hogy terhesnek kellett volna lenned jól gondolom?!:) egyébként ha minden rendben van nincs semmi panaszod ráérsz majd 6-7 hetesen menni, hogy szívhang is legyen addigra már!de az sem baj ha késõbb mész én 9 hetesen voltam pl a 12.hétig nincs semmilyen kötelezõ vizsgálat!gratulálok egy 17 hetes pocis:)
A kérdező hozzászólása: Jaj persze hogy azt szerettem volna írni:) most látom mekkora marhaságot írtam. 13-án kellett volna beteg legyek. Hát én már annyira vártam, hogy teherbe essek, hogy szinte megéreztem, na most sikerült. Én már repültem volna a dokihoz, de mindenki azt mondta még korai. Majd december elején elmegyek. Nincsen semmilyen panaszom azt leszámítva hogy a hõemelkedés miatt elég levert vagyok. de most két nap szabit vettem ki és megpróbálok megerõsödni. Köszike
Ha nincs görcs és vérzés barna folyás akkor elég 2 hét múlva elmenned. Gratulálok! Tulsullyal sajnos most már nem tudsz mit kezdeni, de majd a védõnpõ odafigyel rád.
Ha nem görcsölsz, tényleg ráérsz 5 de inkább 6 hetesen menni, mert akkor már láthatóan dobog a kis szíve. (Vagy hallhatóan, ez orvos- és készülékfüggõ!) :) (Ha görcsölsz, akkor azért nézesd meg magad. Én mondjuk ellenpélda vagyok, mert rettenetesen görcsöltem, és nagyon féltem, hogy méhen kívüli, de jó helyen van a kis lurkó!!! Kb 3 hétig görcsöltem.) 23 hetes elsõ babás kismama

Igaz az a hír, hogy egyik évben augusztus 20-án az országház előtti uszályról lőtték felfelé a tüzijátékot, az uszály meg felrobbant?

Valaki mondta,hogy volt ilyen is,és a tűzszerészek pedig beleugrottak a dunába és úgy úsztak ki. Igaz a fent említett hír?,és ,ha igaz mit szóltok hozzá?

Legjobb válasz: Valami oka van annak a 18 %-nak. A kérdés nem az volt, haltak-e meg tûzijátékon. A kijelentésed ebben a formában pedig nem is igaz.

Valami oka van annak a 18 %-nak. A kérdés nem az volt, haltak-e meg tûzijátékon. A kijelentésed ebben a formában pedig nem is igaz.
En emlekszem, hogy evekkel ezelott a TVben lattam, hogy langoltmegy uszaly a duna kozepen.... gondoltam van ott eleg viz, majd eloltjak... aztan masnap be is mondtak, hogy nem direkt volt, pirotechnikai effektkent:D
Tudod ez félig-meddig a jereváni rádió esete. A hír igaz, kis különbséggel… Nekem egy sokéves eset nem hír, de üsse kõ. Igen, volt olyan, amikor – ki tudja miért – a Dunáról lõtték fel a rakétákat. Az is igaz, hogy nem csak játékból volt tûz. Robbanás nem volt (kivéve persze a tervezettet). Kisebb tüzek egyébként szoktak lenne. Ennek megelõzésére, pl. a Gellért-hegyet tûzoltók szokták locsolni a tûzijáték elõtt és alatt. Mit szóljak hozzá? Semmit.
Mi pont szemben voltunk ezzel a bizonyos uszállyal de nem robbant fel, volt rajta egy kisebb tûz és alacsonyabbra lõtte a rakétákat, ennyi.A sötétben pedig nem lehetett látni hogy menekültek-e róla a tûzszerészek vagy sem.
2006-ban öten is meghaltak a tûzijátékon.

Mennyire igaz az hogy ha surun vagyok egyutt a parommal annal kisebb az eselye annak hogy teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Szerintem nagyon igaz ez az állítás! Amikor 3-4 naponta csináltuk mi is nem jött össze! Júliusban összesen 2X voltunk együtt! 12 hetes kismama

Szerintem nagyon igaz ez az állítás! Amikor 3-4 naponta csináltuk mi is nem jött össze! Júliusban összesen 2X voltunk együtt! 12 hetes kismama
Szerintem sem igaz! Mi is a párommal minden nap, vagy kétnaponta együtt voltunk. Amikor jólesett és mindketten kívántuk. Szerintem ez a legfontosabb! Ne idõre. Mikor nem védekeztünk, elsõ alkalomra össze is jött, pedig nem volt se hõmérõzés, se mikroszkópozás, se dátumnézegetés. Élvezzétek egymást!!! Sok sikert, mielöbbi pocakosodást!!! 12 hetes kismama
mindkét gyerkõccel 2 évig próbálkoztunk.Mindegyiknél azt mondta a dokim:NEM A MENNYISÉG, A MINÕSÉG SZÁMÍT!!! Összejött!!! 38 kismami
A kérdező hozzászólása: hat nekem is ez a velemenyem errol :) a lanyommal is ugy lettem terhes hogy nem szamolgattunk mi semmitse megeskudtunk es az nap ejjel teherbe is estem:) szoval nalunk is marad a regi jol bevalt modszer!!
Biztos sokaknak van ellenérve, más tapasztalata, stb., de szerintem annál nagyobb az esély, minél többet vagytok együtt. Ez így logikus. Mivel Én semmilyen módszerrel nem igazán bírtam kiszámolni (gyakorlatlanság, türelmetlenség), hogy mikor van peteérésem, maradt a tuti módszer. Együtt lenni minden nap. Nem mondanám, hogy nehezünkre esett, és az elsõ ilyen hónapban meg is lett az eredménye. :-)
A kérdező hozzászólása: en is ugy gondolom ha nem iparkodunk akkor mitol lennek terhes?:)
szerintem meg nem igaz, mert mi 5 napig együtt voltunk naponta és akkor végre sikerült a sok gyógyszer minden mellett.. nembánom, hogy iparkodtunk. 24 hetes.
2 naponta az idealis. :D különben elfáradnak a "katonák" :)
A kérdező hozzászólása: gratulalok!!:) de viszont en a lanyommal, mikor teherbe estem, akkor igaz elotte valo napokban nem szeretkeztunk mert menszeszeltem, de utanna mar nem jott meg! de remelem, hogy a masodik babaval sem kell sokat varni:)
Nekem nõgyógyász mondta, hogy inkább ne minden nap hanem minden másnap vagy ritkábban. Erõsebbek lesznek a pici "ebihalacskák" :) Nagyobb az esély a terhességre.

Igaz az, hogy amelyik babának akinek korábban jön a foga annak rosszabbak lesznek a fogai? Minél később jön ki annál jobbak lesznek?

Legjobb válasz: én errõl így konkrétan nem hallottam.azt viszont el tudom képzelni,hogy ha nem mossa a fogát akkor hamarabb elromlik, mint annak,aki szintén nem mossa és késõbb jött ki a foga. Egyetek minél kevesebb cukrosat, rá is értek vele óvodáig, inkább igyon vizet és ne ismerje meg az édességeket egyenlõre.

én errõl így konkrétan nem hallottam.azt viszont el tudom képzelni, hogy ha nem mossa a fogát akkor hamarabb elromlik, mint annak, aki szintén nem mossa és késõbb jött ki a foga. Egyetek minél kevesebb cukrosat, rá is értek vele óvodáig, inkább igyon vizet és ne ismerje meg az édességeket egyenlõre.
Nem.Ez egyrészt genetika másrészt a szülõ felelõsége, hogy hogyan ápolja a gyerek fogait és hogy megtanítja- e a megfelelõ fogápolásra.Már az elsõ tejfogakat is tisztítani kell naponta 1*.
Igaza van az elõttem szólónak, a gyermekorvos is ugyanezt mondta.
Nem igaz.A lányomnak 4 hónaposan bujtak ki az elsö fogak, most 14 éves és gyönyörü fogai vannak, még a fogorvos is megdícsérte.Ápolás kérdése.
Errõl én is hallottam és nem tartom igaznak. Az orvost is megkérdeztem és mondta, hogy ennek semmi igazság alapja nincs.

Szerintetek is igaz az hogy a partnernek mekkora a mérete-minnél nagyobb annál jobban fáj az első?

Legjobb válasz: Na, én csaj vagyok, közlöm, hogy persze. Sõt! Ha nem vagy szûz, de jön valami nagyobb farok a megszokottnál, vagy csak kihagytál valamennyit (én 6 hónapot hagytam ki, és nem vagyok az a típus aki mindenfélét bedugdos, magába) akkor is tud fájni. Tágulni sosem volt egyszerû, a hüvely nagyon hajlamos összeszûkülni, vedd pl. a szülést. A hüvely más néven szülõcsatorna, mindig össze kel szûkülnie a lehetõ legjobban, hogy a méh helyzete megfelelõ legyen A szülés is akkor kezdõdik amikor itt az idõ, annál is nedvesedéssel jár a dolog, hogy könnyebben kicsússzon, és hiába a szuper fejlett orvoslás, mindig fáj tágulni, mindegy hanyadik szülés. A fiúk meg csak azért nyomják a vakert, mert mi lányok, átlagban inkább letagadjuk, ha fáj, és várjuk, hogy elmúljon.

Na, én csaj vagyok, közlöm, hogy persze. Sõt! Ha nem vagy szûz, de jön valami nagyobb farok a megszokottnál, vagy csak kihagytál valamennyit (én 6 hónapot hagytam ki, és nem vagyok az a típus aki mindenfélét bedugdos, magába) akkor is tud fájni. Tágulni sosem volt egyszerû, a hüvely nagyon hajlamos összeszûkülni, vedd pl. a szülést. A hüvely más néven szülõcsatorna, mindig össze kel szûkülnie a lehetõ legjobban, hogy a méh helyzete megfelelõ legyen A szülés is akkor kezdõdik amikor itt az idõ, annál is nedvesedéssel jár a dolog, hogy könnyebben kicsússzon, és hiába a szuper fejlett orvoslás, mindig fáj tágulni, mindegy hanyadik szülés. A fiúk meg csak azért nyomják a vakert, mert mi lányok, átlagban inkább letagadjuk, ha fáj, és várjuk, hogy elmúljon.
Szia ! én egyet értek a második valaszolóval , szoval az elsõ igaz, hogy fájdalmas egy csaj számara , viszont ebben a fiunak is van szerepe , teszem fel ha a fiu gyengéd, és egy bizonyos izgatas után hatol be akkor már nem olyan vészes.
Ez pszichikailag is befolyásolhatja a csajt! A félelmétõl nem engedi el magát, nem tud kellõen kitágulni, így jobban fájhat. De nem a mérettõl, hanem az ellazulástól függ! Tutira fel kell izgatni, amennyire lehet!
lánytól is függ. elsõ barátnõmnek, akinek én is elsõ voltam, speciel olyan tág p**ája volt, hogy sokszor el sem tudtam menni. a mostani pedig pont az ellentettje. szal igazad van, de mivel párkapcsolatról beszélünk és nem vagyunk robotok, ezért nem csak azon múlik, hogy a srácnak 16 vagy csak 20 centis. sõt ennél sokkal fontosabb mondjuk a kerülete...
Akkor nem fáj a lánynak egyáltalán, ha jól fel van izgatva. Szóval, hogyha csak felmentek a szobába, lehúzod gyorsan a bugyiját, bevágod neki, akkor a barátnõd majd megõrül fájdalmában. De! Ha szépen felizgatod, akár több órás pettinggel, akkor szerintem egyáltalán nem fáj neki, az a lényeg hogy engedje el magát és éreztesd vele hogy minden rendben. :)
Szia! Természetesen számít a méret, de ez nem igaz. Megfelelõ odafigyeléssel és óvatossággal nem lehet probléma, ennek ellenére, lehet, hogy nem fogja tudni még úgy elengedni magát, és igazából élvezni a dolgot. Sok gyakorlással ez megoldódik :)

Adott a d egyenes és az A és B pontok az egyenes ugyanazon oldalán. Legyen M az a pont a d egyenesen, amelyre az AM + MB összeg a lehető legkisebb, N pedig az a pont a d egyenesen, amelyre AN = NB. Melyik kijelentés igaz az AMNB négyszög esetén?

A) rombusz B) trapéz C) deltoid D) téglalap E) körbeírható

Legjobb válasz: szerintem E, körbeírható! A-M-B derékszögû, ahol M a d egyenesen van (így AM+MB a lehetõ legkisebb) AN=NB pedig úgy szerkeszthetõ meg, hogy körzõvel ívet húzol, mint mikor két pont felezõmerõlegesét szerkeszted.

szerintem E, körbeírható! A-M-B derékszögû, ahol M a d egyenesen van (így AM+MB a lehetõ legkisebb) AN=NB pedig úgy szerkeszthetõ meg, hogy körzõvel ívet húzol, mint mikor két pont felezõmerõlegesét szerkeszted.

Igaz az, hogy amelyik férfinak nagy az orra, annak a farka is elég méretes?

Írjatok...

Legjobb válasz: ez olyan mint hogy akinek nagy a lába annak nagy a pö_cse.:D melyik ostoba újságban olvastad.? nézd meg az újság árát. na azért írnak ilyet hogy elkérhessék a pénzt:D

nem.:D vagyis ex pasimnak 17cm volt a farka, az orra meg nagyobb az átlagnál.
ez olyan mint hogy akinek nagy a lába annak nagy a pö_cse.:D melyik ostoba újságban olvastad.? nézd meg az újság árát. na azért írnak ilyet hogy elkérhessék a pénzt:D
megvan: A tajok úgy hiszik, hogy a férfiak orrmérete egyben a pénisz nagyságát is elárulja.
Higgyél a mesében ....:) nem lehet és nem is kell általánosítani szerintem.
nem igaz de már vagy ezerszer felmerült itt az oldalon is...
Egyszerûbb, ha megkérdezed a konkrét személy, akkor nem ér akkora csalódás.
Igen igaz és ha a fanszõre zöld akkor meg ork!
"pasimnak 17cm volt a farka, az orra meg nagyobb az átlagnál." ez nem nagy. ez az átlag. a nagy 20v22cm fölött van. szerintem.
Hát nem tom, nekem az orrom, farkam és lábam is nagy, pedig amúgy nem vagyok nagydarab (179/64), és 'csak' 24 vagyok..
Az én barátomnak kis pisze orra van, és átlagon felüli mérettel rendelkezik, szóval ennyit errõl :D

Sztetek igaz az h ha vki önmegtartóztatásban él annak nagyobb lesz a varázsereje?

Sexuálissan értem... egy haverom monta aki naon ért az ienekhez... szal h ha vki nem sexel es nem veri ki akk idõvel megnõ a mágikus potenciálja sztetek ez igaz?

Legjobb válasz: Igaz hát.

Igaz hát.
A kérdező hozzászólása: És h lehet ki birni? :S
Butaság, a szexuális mágia hívei szerint pont fordítva van . Például állítólag a Vril Lányok is így töltötték fel magukban ezt az energiát :-)
Ha önmegtartóztatásban élsz, nem keletkezik szexuális energiád ami aztán "varázserõvé" alakulhat. Bedusztosodsz tõle érzelmileg. Sokkal inkább harmonikus és érzelem teljes szexuális életet kell élni. Egyébként a tantra is erre játszik...
Az írásod, kérdéseid alapján kábé 14-15 éves közötti lehetsz. Ebbõl valószínûsítem, hogy a haverod sem lehet sokkal több. Egy 15 éves körüli srác egyrészt valóban igen sokat érthet az ilyenekhez (bocs, ienekhez), másrészt egy 15 év körüli srác igen sokat tudhat a szexuális önmagtartóztatásról is. Amúgy mi ez a bu2is név? :D Jobbat nem találtál? Vagy ez amolyan utalás a szexuális identitásodra?
Ebben a konyvben megtalalod a valaszt, letoltheto a netrol is: Elisabeth Haich - A szexualis ero es joga
Az érintetten szûz papnõk a legerõsebb mágia használók.
Nem azon van a hangsúly, hogy ne érjen az ember nõhöz, hanem, hogy ne veszítsen magot. A tantra errõl szól, hogy sok szexuális energiát gyûjtesz és a pároddal együtt tudatosan felhasználjátok szex közben, úgy éltek meg orgazmust és magas szintekre juthat ezáltal az ember spirituálisan. De ebben az esetben nincs magömlés. Meg kell tanulni a magömlést és az orgazmust különválasztani, mert a magömléssel a szexuális energia is távozik a testbõl. Egyébként érdemes a dolgoknak utána járni és nem csak vaktában csinálni ezeket, mert veszélyes is lehet. A másik út az aszketikus út. Ha valaki nem él szexuális életet és az így felgyülemlett energiát, különbözõ módszerekkel (pl. jóga) átalakítja és felhasználja. Ha csak sok szexuális energia felgyülemlik, de nem használódik fel, akkor csak frusztrált lesz az ember. De a test magától is átalakítja, hogyha nagy koncentrációt igénylõ, terhelõ feladatot végez pl. az ember. Érdemes elolvasni Mantak Chia könyveit is a témában.
Szerintem neked az óvodában trágya volt a jeled.

Igaz az, hogy el kell törni annak az embernek az állkapcsát, aki lenyeli a nyelvét?

Ezt hallottam valakitől. Hogy azért kell eltörni az állkapcsát, mert ilyenkor ún. szájzára van és nem lehet kinyitni a száját, hogy ki tudjuk húzni a nyelvét a torkából. Ez hatalmas hülyeség?

Legjobb válasz: Igaz,sok sportolónak törik el ilyenkor az állkapcsát..

Igaz, sok sportolónak törik el ilyenkor az állkapcsát..
Ilyen nem letezik, hogy valaki lenyeli a nyelvet.
mind a kérdés, mind a válaszok hü1yeségek
Nagyon mély eszméletvesztés kell a nyelv lenyeléséhez, teljes izomtónusvesztés, ebbõl adódóan nem fog szájzárat kapni.
lenyelni a nyelvet nem leht mint mar mondtam feljebb, miutan a nyelvet tarto inak nem engedik melyen a torokba a nyelvet, max reszlegesen elzarhatja a torkot ha valakinek igen hosszu a nyelve es eszmeletet veszti e kozben eros utes eri, de az egesz legcsatornat nem tudja elzarni, itt eetem az orr-torok legcsatornat. Ez a lenyelte a nyelvet csak egy olcso bulvar fogas, hogy dramatizaljak a helyzetet es feltornazzak kicsit az olvasoik szamat. Egy nyelvet maximum akkor leht lenyelni ha ki van metszve a szajuregbol es aztan azt a darabot valaki lenyeli.
A kérdező hozzászólása: jó... lehet, hogy igazad, van, sõt valószínû, én nem értek hozzá, viszont a kérdés szempontjából telljesen lényegtelen, hogy valóban lenyeli-e, vagy csak elzárja annyira a légcsövét, hogy ne kapjon tõle levegõt. és a kérdésre nem válaszoltál, mivel látszik, hogy értesz hozzá, kérlek akkor válaszolj is: igaz az, hogy el kell törni az állkapcsát?-mmint ha eszméletét veszti az illetõ.
Elozo valaszolo vagyok. Roviden: Nem igaz szerintem. Hosszabban: Szerintem, amikor valaki az eszmeletet veszti teljesen, akkor a nyelv izomzata is mint minden mas izom a testben teljesen ellazul. A nyelv is osszeesik mivel onmaga egy egesz eros izomzat. Ha valaki eszmeletet veszti, meg kell vizsgalni lelegzik-e, ha igen oldalt kell fektetni es mentot hivni. Ha nem lelegzik akkor ki kell uriteni a szajat es megkezdeni a lelegeztetest. Ha esetleg a nyelve megis lejjebb csuszott volna azt vissza kell huzni es megkezdeni a lelegeztetest de lehet sot valoszinubb hogy beindul magatol. Ugy gondolom ha valaki eszmeletet veszti es ezaltal ellazulnak az izmai es nem kell eltorni az alkapcsat mert konnyeden ki lehet nyitni a szajat az alcsucs lenyomasaval.( Amugy en a vilagon meg sehol nem tortent meg az, hogy valaki abba halt volna bele hogy lenyelte a nyelvet. Ez azert jelenthet valamit. )

Mi az igazi neve Ano-nak, a Coolcraft minecraft szerver programozójának?

Legjobb válasz: Szerinted, ha Ano-nak hívatja magát valaki, akkor ezt akarja hogy tudja mindenki??? Akkor nagy pista lenne. Gondolkodj.

Szerinted, ha Ano-nak hívatja magát valaki, akkor ezt akarja hogy tudja mindenki??? Akkor nagy pista lenne. Gondolkodj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!