Találatok a következő kifejezésre: Igaz az, aki császárral szült (2 db)

Igaz az, hogy aki császárral szült annak nehezebben húzódik vissza a hasa? Honnan tudom hogy átvágták-e az izmot is?

3 és fél hete császároztak és ha megnyomom a hasam még mindíg nagyon puha, pedig el?tte kemény izmos lapos hasam volt. Annak már búcsút inthetek?

Legjobb válasz: Igen, lassabban húzódik össze, hisz más hatások érték, nem mentél végig azon a természetes folyamaton, ami "normál" lenne. Az izmot nem vágják át, hisz terhesség során az izom széthúzódik kétoldalra, középen nem marad belõle semmi. Szülés után 6 héttel el lehet kezdeni a tornát, de konzultálj egy hozzáértõvel, hogy hogyan állj neki. Ne akarj egyszerre és hirtelen sokat, ez idõ, mire a szervezet visszaalakul. És az is mindenkinél más, hogy hogy áll vissza a szervezet. Lehet még kockahasad, de lehet, hogy nem lesz, ezt majd a természet eldönti... (én pl akárhogy fogytam, kondiba jártam, lement egy hónap alatt 10 kg., és mégis volt hasam , és összeért a combom, pedig már csak 43 kg voltam... persze nem terhesen)

Igen, lassabban húzódik össze, hisz más hatások érték, nem mentél végig azon a természetes folyamaton, ami "normál" lenne. Az izmot nem vágják át, hisz terhesség során az izom széthúzódik kétoldalra, középen nem marad belõle semmi. Szülés után 6 héttel el lehet kezdeni a tornát, de konzultálj egy hozzáértõvel, hogy hogyan állj neki. Ne akarj egyszerre és hirtelen sokat, ez idõ, mire a szervezet visszaalakul. És az is mindenkinél más, hogy hogy áll vissza a szervezet. Lehet még kockahasad, de lehet, hogy nem lesz, ezt majd a természet eldönti... (én pl akárhogy fogytam, kondiba jártam, lement egy hónap alatt 10 kg., és mégis volt hasam , és összeért a combom, pedig már csak 43 kg voltam... persze nem terhesen)
Az normális, hogy a hasadat még puhának érzed, mivelhogy a hatalmas méretû méh még nem zsugorodott össze az eredeti formájára. Szerintem ha bikini vágást végeztek nálad, akkor tuti, hogy az izmokat is átvágták, de ez nem jelenti azt, hogy soha többé nem lesz szép a hasad. A bõrt alkotó kötõszövettõl is függ, hogy az milyen erõs.
A bikinivágás nem azt jelenti, hogy minden réteget keresztben vágnak. A doki azt mondta, hogy csak a felsõ réteget vágták keresztbe, alatta már függõlegesen. Az izmokat nem átvágták, csak széthúzták. Remélem nem csak hantázott, mert én is megkérdeztem ezt tõle, én is féltem ettõl.
Szerintem minden császárnál átvágják az izmokat. Végül is a hasizmod alatt van a méhed, nem??

Az igaz, hogyha császárral szül valaki, akkor nem lesz teje? Vagy csak nagyon kevés?

Legjobb válasz: Dehogy igaz.Barátnõm mindkét gyerekével császározták és annyi teje volt, hogy még eladni is tudott.

Dehogy igaz.Barátnõm mindkét gyerekével császározták és annyi teje volt, hogy még eladni is tudott.
MARHASÁG!!! 8 hónapja volt a császárom, és még mindig szoptatok. Picit talán nehezebben indult meg, de sokat raktam cicire, és nem volt gond. Kedden délután császároztak és péntek reggelre durrant be a cicim. Azóta nincs "megállás", szerencsére.
Ez így nem igaz, a kettõnek nem igazán van köze egymáshoz. Annyiban lehet más a császár, hogy tej belövelés kicsit késõbb történhet meg.
Nem igaz. Valamivel késõbb indul be a tej, de bõven lesz. Én is császárral szültem, kb. a 32. héttõl fürdés után átmasszíroztam a mellem minden nap, szülés után második nap bindult és bõven volt.
Szia! Kicsit ferdültek az információk. Nem azt mondják, hogy nem lesz tejed, ha császárral szülsz, csak azt, hogy egy kicsit nehezebben indul be. Azért ennél sokkal okosabb a természet, mint hogy egy császáros szülés miatt ne tudjuk szoptatni a babát. Nyugi!
Lassan 1 éve szültem és még mindig szoptatok. A tej termelés a lepény levállása után indul meg, függetlenül a szülés módjától.
Nem igaz. Én 6 hónapja szültem császárral, és lekopogom, most is van bõven tejem.
HÜLYESÉG!!!!! Engem is császároztak és rengeteg tejem van és már le is fagyasztottam 45 litert. 6 hónapos kisfiú anyukája


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!