Találatok a következő kifejezésre: Igaz az, a mensi első (3 db)

Igaz az, hogy a mensi első napjától két hétig cickafarkfű teát kell inni, a következő két hétben pedig palástfű teát?

Legjobb válasz: Aha igaz és nagyon hatásos szerintem én is azt iszom!!!És tudom ajánlani mindenkinek!!!

Aha igaz és nagyon hatásos szerintem én is azt iszom!!!És tudom ajánlani mindenkinek!!!
Én is ugyanezt hallottam és csinálom is.Pontosan ugyanúgy, ahogy leírtad. Nagyon reménykedek benne, hogy segít is:)
Én sajna nem ihatom a palástfût, mert méz aroma van benne és nem találtam olyat amiben nincs, viszont helyette a málnalevelet iszom naponta, az segíti a peteérést és majd a beágyazódást is.

MOst mar ved igaz? Masodik level harmadik szemet vettem be tegnap este. De az elso level elso szemet a mens.5ik napjan. Diane 35

Igy mar ved? Azota nem csinaltuk gumi nelkul nehogy baj legyen, de mostmar jo lenne kiprobalni, csak kicsit meg felek, hogy mi van ha meg nem ved, vagy valami? MInden szemet bevettem, bar neha elofordult egy oras csuszas, nem szedtem antibiotikumot es nem hanytam vagy ment a hasam. Akkor mostmar lehet?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy véd. De azért nézd meg a betegtájákoztatóban, mit ír. De elvileg ha nem az elsõ napon kezdted, az egy hónap akkor is tuti.

Én úgy tudom, hogy véd. De azért nézd meg a betegtájákoztatóban, mit ír. De elvileg ha nem az elsõ napon kezdted, az egy hónap akkor is tuti.
Miért nem olvasol betegtájékoztatót? Miért nem kérdezed meg az orvosodat? Egyébként igen, véd. Ha a magas hormontartalmúak közé tartozik, nem a gyengébbek közé, akkor már a második héten védett voltál.

Igaz-e az, hogy lehet következtetni az első mensi idejére abból hogy anyukámnak vagy a mamámnak mikor jött meg?

Legjobb válasz: Szerintem nem. Mamámnak 14 évesen, anyukámnak 11 évesen, nekem pedig 12 évesen jött meg elõször. Húgom 12 lesz nemsokára, de még nem jött meg neki. Szerintem ez alapján nem lehet megmondani. Inkább az elsõ mensit megelõzõ jelekre figyelj.

Szerintem nem. Mamámnak 14 évesen, anyukámnak 11 évesen, nekem pedig 12 évesen jött meg elõször. Húgom 12 lesz nemsokára, de még nem jött meg neki. Szerintem ez alapján nem lehet megmondani. Inkább az elsõ mensit megelõzõ jelekre figyelj.
Igen szokták ezt mondani, de ez nem mindenkinél van így, ahogy az elõzõ példa is mutatja, mondjuk nekem 11 évesen jött meg mint anyának. De ha annyi vagy mint amikor anyudnak megjött és van fehér folyásod, akkor talán nemsokára megjön.
szia. van akinél igy van.anyukámnak 16 évesen jött meg, és nekem is 16 évesen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!