Találatok a következő kifejezésre: Igaz az, a koffein (4 db)

nem...
De a gyomrodat igen.Meg elveszi az étvágyat.
A kérdező hozzászólása: Azt észrevettem :D
A koffein az aerob teljesítmény fokozására használják. Ezáltal tehát a zsírfelhasználás növelésére is jó. Hatásos napi dózis: 100-600 mg Legjobb erre a célra valami zöld teát fogyasztani. (a kávéval és az energiaitallal csak óvatosan)
A kérdező hozzászólása: mennyinek felel meg az a 100-600ml? és milyen aerob cucc kell + hozzá hogy hatásos zsírégetõ legyen?:)
A kérdező hozzászólása: bocsánat mg*
Nem léteznek zsírégetõ csodaszerek. Az hogy zsíros vagy egy betegség, amiért NAP MINT NAP teszel amikor egy falat kenyeret, tejterméket, cukros kaját, krumplit (stb.) eszel. Addig amíg így akarsz élni, nincs az a gyógynövény vagy szer, ami megváltoztasson mivel pontosan olyan szereket szedsz (például búza, ha jól gyanítom) ami a zsírosodásodat segíti. Ezt majd rengeteg koffeinnel ellensúlyozod? Esélytelen. A cukor komoly hormonális folyamatokat indít el benned, a koffein ennek közelébe sem ér.
TaplalkozasHarcmuves Te olyan qrva idegesítõ vagy, ne haragudj, de meg kellett már mondanom, nem bírtam tovább..
Örülök hogy kiadtad magadból. Kívánom hogy így egy kellemes napod lett. Én meg taichiztam jót amíg te írtál, a máj vagy a lép megrepesztéséhez nem is kell olyan nagy erõ, ki gondolta volna? Mindig tanul valamit az ember.

Igaz az, hogy a koffein fogyasztás gátolja a peteérést?

Azt halottam a sok kávéfogyasztás gátolja a peteérést igaz én kávét abszolut nem fogyasztok,de colát annál inkab napi 6dl ez gondlehet.

Legjobb válasz: Én is olvastam már cikkben, hpogy a koffein csökkenti a teherbeesés esélyét. Még a cikk címére is emlékszem: Elkávézott terhességek. Én akkor tettem le a kávét, mikor az elsõ babát terveztük. Hát nem tudom, hogy ezzel tényleg hamarabb sikerült e teherbe esnem.

Én is olvastam már cikkben, hpogy a koffein csökkenti a teherbeesés esélyét. Még a cikk címére is emlékszem: Elkávézott terhességek. Én akkor tettem le a kávét, mikor az elsõ babát terveztük. Hát nem tudom, hogy ezzel tényleg hamarabb sikerült e teherbe esnem.
Nem mindegy mennyi az elfogyasztott koffein mennyisége. Rengeteg erõs kávés nõ esett már teherbe, ezért biztos, hogy hajlam kérdése is a dolog. Szerintem te térj át a light cola-változatra, az is finom, és talán a mennyiségén is sikerül csökkentened. Ez szerintem a te esetedben semmiképp sem gátló tényezõ a teherbeesésnél, de ha már babás leszel, úgyis le fogsz róla szokni nagy valószínûséggel, mert a szénsavas, puffasztó italok nem esnek már akkor olyan jól.
Pellini : Dark eszpressó
Nespresso! Rengeteget probalgattam, nagy kavefuggo vagyok, nekem magasan veri az osszes tobbi fajtat!!! Tenyleg csak ajanlani tudom. Rengeteg fajtaja van egyebkent, a brutal erostol a koffeinmentesig minden.


Az igaz hogy a gyerekkorban alchool, illetve tulzott koffein ivàs nagyban befolyàsolja a novekedest?

16 vagyok (F), apàm 180cm, bàtyjàm 185, èn pedig èpp hogy 170. Hugom is magasabb nalàm. Szuleim szerint ez azert van mert mar kiskoromban ittan alkoholt, ès naponta tobb kolàt megittam, ez szerintetek tenyleg igy van?

Legjobb válasz: Az alkohol rontja bizonyos tápanyagok felszívódását, a kólában lévõ sav pedig kioldja a kálciumot a csontokból.

Az alkohol rontja bizonyos tápanyagok felszívódását, a kólában lévõ sav pedig kioldja a kálciumot a csontokból.
Ebben az esetben is a mértékekben kell keresni a választ. Mennyi alkoholt, mennyi kólát ittál? Rendszeresen, sokat, vagy egyszer egy éveben?Egyébként én azt vallom, hogy egy pohár fröccs kevesebbet árt, mint egy üveg kóla
A kérdező hozzászólása: kb. 10 èves korom ota naponta ittam egy kolàt. ès 14 èves korom ota iszok alkoholt bulikba...
Ha 14 éves korod óta rendszeresen iszol alkoholt, akkor nem a magasságod a te legnagyobb problémád!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!